brak logo

AMW Nawrot

Pyrzowice

Opinie o AMW Nawrot

Obecny pracownik 2014-09-07 12:47
W domu tez mozesz sie poslizgnac.Bezpiecznie jak na kazdym zakladzie.A jesli chodzi o opieke to tak jak wszedzie tyle co ubepieczenie zdrowotne i zus.Obecnie trzeba sie tez liczyc ze bedziesz musiec tez pracowac w soboty.Zarobki podstawa krajowa. Osobiscie nie polecam. No ale jak sie nie masz gdzie zalapac to na przetrwanie ok.
1
leszek 2015-02-24 09:07
no ja powiem tak pieniadze sa zanizane jak zarobisz 2700 to wyplaca ci tylko 2200 bo szefowa niepozwoli takich duzych wypłat wyplacac skandal w bialy dzien oszukuja na wczasach pod grusza pobieraja fundusz socjalny oczym swiadczy zmuszanie ludzi do urlopu po dziesiac dni minimum podobno paczki robia zato na swieta za 50 zl smiech i zenada przenosza z firmy na firme zeby nie dawac umuw na stale do tego kierownictwo jest totalnie zapijaczone i ordynarnie chamskie nie polecam nikomu tej pracy
2
pracownik wielu działów 2015-05-17 16:38
Kończy się sezon i umowa, żegnaj, nawet nie powiedzą dziękujemy; niby masz obowiązek pracowania 5 dni w tyg. ale nagle przychodzi w piątek o 12:00 brygoadzistka: "musicie przyjść w sobotę" albo w tyg.: "jutro musicie przyjść na 4", "musicie dziś zostać do 16", możesz się nie zgodzić ale 99% zgadza się więc sami wybieraja swój los.
O paczkch to prawda; o zapijaczonym szefostwie raczej nie, a kierownictwo hamskie i prostackie - to fakt.
Urlop dostajesz kiedy im się podoba np w piętek ok 12:00 od przyszłego poniedziałku. Jak chcesz wziąźć dzeń wolnego patrzą na ciebie jak na przestępce i złodzieja.
Faceci /nie mówie tu o aspekcie finansowym/ nie mają się tak źle, przewżnie jeżdźą sobie wózeczkami, ale babki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak robociki, ortopedzi się wzbogacą dzięki nim!!!
Są różne stanowiska za różne pieniądze, na godziny i na akord /do poprzednego posta/ obniżane były stawki akordowe kiedy babki zapierdzielały jak małe chińskie robociki i do wypłaty wyszło im za dużo /tu same sobie winne bo I zmiana z II się ścigały a ucierpieli wszyscy pracownicy/ a pracują za stawki godzinne premia 10% to żenada!!! Nie polecam chyba że ktoś nie ma co jeść :(
6
leszek 2015-11-18 07:53
wystarczy spojrzeć na kierownika gbur z pod budki z piwem zapijaczony brudny z wstretnymi pazurami i wlosami w nosie patrza na ciebie jak na przestepce jak chcesz wziasc dzien wolnego ale wystarczy isc do leszka i powiedziec popilem jak swinia i on cie zrozumie wtedy jak brata
leszek 2016-03-04 07:58
oszukuja na wczasach pod grusza kaza brac urlop po 1o dni biora na ciebie swiadczenia po 1100 zl i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] graja ze paczki nam na swienta z tego kupuja okradaja pracownikuw jawnie
babiuch 2016-09-15 07:23
nie wiecie ile zarabia tam pracownik biurowy? A konkretnie handlowiec?
babiuch 2016-09-15 07:24
nie wiecie ile zarabia tam pracownik biurowy? A konkretnie handlowiec?
hgc 2016-09-15 23:07
Słyszałam @ nbab iuch, ze można zarobic około 1900 złotych netto - tak mi przekazał znajomy swego czasu
Ciekawy 2017-01-03 18:37
Witam mam pytańie słyszałem ze w firmie cieżko z umowami o prace ze dają zlecenia albo o dzieło i na najniższej krajowej mógłby ktoś sie wypowiedzieć na ten temat z góry dzięki
anonimowo 2017-01-04 16:46
Pracownicy , którzy pracują tam od wielu lat poniżają tymi nowymi , młodymi ludźmi ale i nie tylko młodymi chodzi mi tu głównie o starsze Panie tam pracujące szwaczki czy obsługujące maszyny , na początku pracownicy produkcji są dla Ciebie mili bo jesteś nowa uczysz się chcą się o Ciebie wszystkiego dowiedzieć po paru dniach , tygodniach zaczynają wykorzystywać to jaka jesteś , co powiedziałaś wyśmiewają się z Ciebie za plecami , obgadują czepiają się byle czego. Wszystko co robisz a chcoiaż tak pokazywały jest źle nie tak zaraz skarżą brzygadzistce.Przerwa trwa 15 minut jeżeli nie pójdziesz na czas Twój problem , gdy chcesz wyjść do toalety wielka zbrodnia nie możesz musisz robić . Ludzie tam zazdroszczą Ci wszystkiego lepszej szafki , fartucha , płacy , nadgodzin a kończąc na awansie . Jeżeli chodzi o bezpieczeństwo pracy jest ,arne maszyny kopią prądem, dźwigasz , zgrzewarki się przepalają i czuć spalenizne wdychasz to . Traktowanie pracownika jest żadne wiele osób płacze , zwalnia się . Jeżeli podpadniesz jakiemuś pracownikowi słusznie czy też nie nie ma to żadnego znaczenia nie masz wytłumaczenia , brzygadzistki uważają się za wielkie Panie generalnie każdy tam chce rządzić . Oby dotarło do właścicieli to co sie tam dzieje niech nie ostrzegaja przed przyjazdem swoim na hale innych , a pani która kontroluje całą produkcje niech też w końcu zobaczy co sie tam dzieje.Ten zakład szarpie Ci nerwy , możliwa jest nawet depresja , płacz . Dopóki się tam nic nie zmieni to nie polecam tam iść./
1
ajujjaja 2017-01-04 16:49
Na początek dostajesz 3 umowy o dzieło , pote, zlecenie i tak przedłużają żebys nie dostał umowy o pracę
fdgdgrgrf 2017-01-04 17:05
Pani kierowniczka produkcji powinna się zmienic i być normalny, człowiekiem zachowuje sie jak królowa śniegu . Nier masz prawa wyjść do WC gdy juz ci pozwolą to z wielką łaską , gdy jest produkacja rano nikt ci nie pomoże musisz sobie radzić sama jak już Ci podpowiedzą jaki worek czy w co ubrać poduszkę to z wielką łaską to twoja wina że jesteś nowa i nic nic wiesz a jak coś powiedzą to raz. Na początku jest wszystko w porządku potem pokazdują pracownicy jak bardzie cie nienawidza - albo jesteś z nimi i mówisz na innych to co oni (generalnie większość Pań tylko tam gdzie żeskie grono są niedomówienia , obgadywania ) albo się mszczą na Tobie. Niech Ci właściciciele w końcu wezmą się za tych stałych poracowników bo czują sie tam za pewnie i robią co chcą ze słabszymi , nowymi pracownikami a taki nowy pracownik nie odezwie się nic .

1
Ciekawy 2017-01-08 20:35
Dziękuje za odpowiedzi widzę ze niestety informacje które uzyskałem tu się potwierdzają a szkoda wielki zakład i nie mogą dać normalnych umów i pieniędzy a potem jeszcze pewnie się dziwią ze ludzie makabresce gdzieś jak olewaja pracowników a ci z długim starzem czuja się bogami
Ktoś 2017-01-22 18:01
Spora część tego to prawda o zapieprzaniu, o tym ,że wiele kobiet pracuje ciężęj niż nie jeden facet oni z regóły to opierdalacze. Pracuje sporo czasu i na pewno nie zgodze się z tym że starzy pracownicy poniżają nowych. Nam nie wolno nawet uwagi nowemu zwrócić, czy robi dobrze czy żle mamy być mili i tyle. Nowi mają sie lepiej niż starzy pracownicy A dlaczego? dlatego, że nikt już nie chce tu pracować a jak już przyjdzie do pracy to mało kto zostaje na dłużej a my starzy z przyzwyczajenia jak woły zap.....!!! Przed ostatni wpis pisał ktoś kto nie bardzo miał chęci do pracy. Osoba która raczej za nic chciała by kase brać . Gołym okiem widać który dział jest opisany ale tak faktycznie nikt nie lubi pracować
1
Ktoś 2017-01-22 18:01
Spora część tego to prawda o zapieprzaniu, o tym ,że wiele kobiet pracuje ciężęj niż nie jeden facet oni z regóły to opierdalacze. Pracuje sporo czasu i na pewno nie zgodze się z tym że starzy pracownicy poniżają nowych. Nam nie wolno nawet uwagi nowemu zwrócić, czy robi dobrze czy żle mamy być mili i tyle. Nowi mają sie lepiej niż starzy pracownicy A dlaczego? dlatego, że nikt już nie chce tu pracować a jak już przyjdzie do pracy to mało kto zostaje na dłużej a my starzy z przyzwyczajenia jak woły zap.....!!! Przed ostatni wpis pisał ktoś kto nie bardzo miał chęci do pracy. Osoba która raczej za nic chciała by kase brać . Gołym okiem widać który dział jest opisany ale tak faktycznie nikt nie lubi pracować
1
akapulko 2017-02-15 18:47
Zatrudnijmy wiecejk ukraincow bo przyjechali tu zarobic a mypracujemy bo niemamy rodzin i one nie chca jesc...kazdy chce robic i zarobic ale na 10 ukraincow 2 bylo robotnych reszta porazka z reszta juz ich niema i swiety spokoj jest... rynek pracy psuja nam podwyzki niedadza bo po co wszystko co zle to wina jednych i tych samych osob ....pozdro dla obibokow!!!
8
Joanna 2017-04-03 16:17
Jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia w firmie? Pracujesz w AMW Nawrot? Chętnie poznamy bliżej Twoją opinię na temat firmy.
1
,,stary pracownik,, 2017-04-26 21:50
Czytam i nie wierzę.....co za bzdury!!!że niby do toalety nie można wyjść że ludzie obgaduja to trzeba było swoją pracę wykonywać a nie o sobie opowiadać teraz wielkie zdziwienie!
1
Niki 2017-06-18 22:29
Ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,potem zapytawszy o zarobki usiadł i gorzko zapłakał...

(...) Ludzie chcą mieć świetnych pracowników,ale płacić im tylko tyle,żeby ledwo wiązali koniec z końcem,i nie ufają im na tyle,żeby mogli wykonywać pracę,do której zostali zatrudnieni.Płać ludziom dobrze,kiedy osiągają odpowiednie rezultaty.Nie staniesz się bogaty kosztem innych ludzi.Dziel się bogactwem.Jeśli się staniesz znany jako osoba,która dobrze płaci,przyciągniesz do siebie lepszych pracowników.A dobrze opłacani pracownicy nie szukają innej pracy przy każdej okazji.Płacąc swoim ludziom dobrze,budujesz ich lojalność. ( fragmenty książki Larry Winget)
4
Joanna 2017-06-21 16:08
@,,stary pracownik,, rozumiem, że nie zgadzasz się ze wskazanym przez Ciebie komentarzem. Jak w takim razie wygląda sytuacja w firmie według Ciebie?
Zostaw swoją opinię o AMW Nawrot - Pyrzowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AMW Nawrot