brak logo

AMW Nawrot

Pyrzowice

Opinie o AMW Nawrot

Obecny pracownik 2014-09-07 12:47:03
W domu tez mozesz sie poslizgnac.Bezpiecznie jak na kazdym zakladzie.A jesli chodzi o opieke to tak jak wszedzie tyle co ubepieczenie zdrowotne i zus.Obecnie trzeba sie tez liczyc ze bedziesz musiec tez pracowac w soboty.Zarobki podstawa krajowa. Osobiscie nie polecam. No ale jak sie nie masz gdzie zalapac to na przetrwanie ok.
1
leszek 2015-02-24 09:07:56
no ja powiem tak pieniadze sa zanizane jak zarobisz 2700 to wyplaca ci tylko 2200 bo szefowa niepozwoli takich duzych wypłat wyplacac skandal w bialy dzien oszukuja na wczasach pod grusza pobieraja fundusz socjalny oczym swiadczy zmuszanie ludzi do urlopu po dziesiac dni minimum podobno paczki robia zato na swieta za 50 zl smiech i zenada przenosza z firmy na firme zeby nie dawac umuw na stale do tego kierownictwo jest totalnie zapijaczone i ordynarnie chamskie nie polecam nikomu tej pracy
1
pracownik wielu działów 2015-05-17 16:38:48
Kończy się sezon i umowa, żegnaj, nawet nie powiedzą dziękujemy; niby masz obowiązek pracowania 5 dni w tyg. ale nagle przychodzi w piątek o 12:00 brygoadzistka: "musicie przyjść w sobotę" albo w tyg.: "jutro musicie przyjść na 4", "musicie dziś zostać do 16", możesz się nie zgodzić ale 99% zgadza się więc sami wybieraja swój los.
O paczkch to prawda; o zapijaczonym szefostwie raczej nie, a kierownictwo hamskie i prostackie - to fakt.
Urlop dostajesz kiedy im się podoba np w piętek ok 12:00 od przyszłego poniedziałku. Jak chcesz wziąźć dzeń wolnego patrzą na ciebie jak na przestępce i złodzieja.
Faceci /nie mówie tu o aspekcie finansowym/ nie mają się tak źle, przewżnie jeżdźą sobie wózeczkami, ale babki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak robociki, ortopedzi się wzbogacą dzięki nim!!!
Są różne stanowiska za różne pieniądze, na godziny i na akord /do poprzednego posta/ obniżane były stawki akordowe kiedy babki zapierdzielały jak małe chińskie robociki i do wypłaty wyszło im za dużo /tu same sobie winne bo I zmiana z II się ścigały a ucierpieli wszyscy pracownicy/ a pracują za stawki godzinne premia 10% to żenada!!! Nie polecam chyba że ktoś nie ma co jeść :(
2
leszek 2015-11-18 07:53:49
wystarczy spojrzeć na kierownika gbur z pod budki z piwem zapijaczony brudny z wstretnymi pazurami i wlosami w nosie patrza na ciebie jak na przestepce jak chcesz wziasc dzien wolnego ale wystarczy isc do leszka i powiedziec popilem jak swinia i on cie zrozumie wtedy jak brata
leszek 2016-03-04 07:58:59
oszukuja na wczasach pod grusza kaza brac urlop po 1o dni biora na ciebie swiadczenia po 1100 zl i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] graja ze paczki nam na swienta z tego kupuja okradaja pracownikuw jawnie
babiuch 2016-09-15 07:23:18
nie wiecie ile zarabia tam pracownik biurowy? A konkretnie handlowiec?
babiuch 2016-09-15 07:24:00
nie wiecie ile zarabia tam pracownik biurowy? A konkretnie handlowiec?
hgc 2016-09-15 23:07:07
Słyszałam @ nbab iuch, ze można zarobic około 1900 złotych netto - tak mi przekazał znajomy swego czasu
Ciekawy 2017-01-03 18:37:38
Witam mam pytańie słyszałem ze w firmie cieżko z umowami o prace ze dają zlecenia albo o dzieło i na najniższej krajowej mógłby ktoś sie wypowiedzieć na ten temat z góry dzięki
anonimowo 2017-01-04 16:46:45
Pracownicy , którzy pracują tam od wielu lat poniżają tymi nowymi , młodymi ludźmi ale i nie tylko młodymi chodzi mi tu głównie o starsze Panie tam pracujące szwaczki czy obsługujące maszyny , na początku pracownicy produkcji są dla Ciebie mili bo jesteś nowa uczysz się chcą się o Ciebie wszystkiego dowiedzieć po paru dniach , tygodniach zaczynają wykorzystywać to jaka jesteś , co powiedziałaś wyśmiewają się z Ciebie za plecami , obgadują czepiają się byle czego. Wszystko co robisz a chcoiaż tak pokazywały jest źle nie tak zaraz skarżą brzygadzistce.Przerwa trwa 15 minut jeżeli nie pójdziesz na czas Twój problem , gdy chcesz wyjść do toalety wielka zbrodnia nie możesz musisz robić . Ludzie tam zazdroszczą Ci wszystkiego lepszej szafki , fartucha , płacy , nadgodzin a kończąc na awansie . Jeżeli chodzi o bezpieczeństwo pracy jest ,arne maszyny kopią prądem, dźwigasz , zgrzewarki się przepalają i czuć spalenizne wdychasz to . Traktowanie pracownika jest żadne wiele osób płacze , zwalnia się . Jeżeli podpadniesz jakiemuś pracownikowi słusznie czy też nie nie ma to żadnego znaczenia nie masz wytłumaczenia , brzygadzistki uważają się za wielkie Panie generalnie każdy tam chce rządzić . Oby dotarło do właścicieli to co sie tam dzieje niech nie ostrzegaja przed przyjazdem swoim na hale innych , a pani która kontroluje całą produkcje niech też w końcu zobaczy co sie tam dzieje.Ten zakład szarpie Ci nerwy , możliwa jest nawet depresja , płacz . Dopóki się tam nic nie zmieni to nie polecam tam iść./
ajujjaja 2017-01-04 16:49:12
Na początek dostajesz 3 umowy o dzieło , pote, zlecenie i tak przedłużają żebys nie dostał umowy o pracę
fdgdgrgrf 2017-01-04 17:05:35
Pani kierowniczka produkcji powinna się zmienic i być normalny, człowiekiem zachowuje sie jak królowa śniegu . Nier masz prawa wyjść do WC gdy juz ci pozwolą to z wielką łaską , gdy jest produkacja rano nikt ci nie pomoże musisz sobie radzić sama jak już Ci podpowiedzą jaki worek czy w co ubrać poduszkę to z wielką łaską to twoja wina że jesteś nowa i nic nic wiesz a jak coś powiedzą to raz. Na początku jest wszystko w porządku potem pokazdują pracownicy jak bardzie cie nienawidza - albo jesteś z nimi i mówisz na innych to co oni (generalnie większość Pań tylko tam gdzie żeskie grono są niedomówienia , obgadywania ) albo się mszczą na Tobie. Niech Ci właściciciele w końcu wezmą się za tych stałych poracowników bo czują sie tam za pewnie i robią co chcą ze słabszymi , nowymi pracownikami a taki nowy pracownik nie odezwie się nic .

Ciekawy 2017-01-08 20:35:52
Dziękuje za odpowiedzi widzę ze niestety informacje które uzyskałem tu się potwierdzają a szkoda wielki zakład i nie mogą dać normalnych umów i pieniędzy a potem jeszcze pewnie się dziwią ze ludzie makabresce gdzieś jak olewaja pracowników a ci z długim starzem czuja się bogami
Ktoś 2017-01-22 18:01:07
Spora część tego to prawda o zapieprzaniu, o tym ,że wiele kobiet pracuje ciężęj niż nie jeden facet oni z regóły to opierdalacze. Pracuje sporo czasu i na pewno nie zgodze się z tym że starzy pracownicy poniżają nowych. Nam nie wolno nawet uwagi nowemu zwrócić, czy robi dobrze czy żle mamy być mili i tyle. Nowi mają sie lepiej niż starzy pracownicy A dlaczego? dlatego, że nikt już nie chce tu pracować a jak już przyjdzie do pracy to mało kto zostaje na dłużej a my starzy z przyzwyczajenia jak woły zap.....!!! Przed ostatni wpis pisał ktoś kto nie bardzo miał chęci do pracy. Osoba która raczej za nic chciała by kase brać . Gołym okiem widać który dział jest opisany ale tak faktycznie nikt nie lubi pracować
Ktoś 2017-01-22 18:01:31
Spora część tego to prawda o zapieprzaniu, o tym ,że wiele kobiet pracuje ciężęj niż nie jeden facet oni z regóły to opierdalacze. Pracuje sporo czasu i na pewno nie zgodze się z tym że starzy pracownicy poniżają nowych. Nam nie wolno nawet uwagi nowemu zwrócić, czy robi dobrze czy żle mamy być mili i tyle. Nowi mają sie lepiej niż starzy pracownicy A dlaczego? dlatego, że nikt już nie chce tu pracować a jak już przyjdzie do pracy to mało kto zostaje na dłużej a my starzy z przyzwyczajenia jak woły zap.....!!! Przed ostatni wpis pisał ktoś kto nie bardzo miał chęci do pracy. Osoba która raczej za nic chciała by kase brać . Gołym okiem widać który dział jest opisany ale tak faktycznie nikt nie lubi pracować
Zostaw swoją opinię o AMW Nawrot - Pyrzowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AMW Nawrot