brak logo

AMW Nawrot

Pyrzowice

Opinie o AMW Nawrot

Obecny pracownik 2014-09-07 12:47
W domu tez mozesz sie poslizgnac.Bezpiecznie jak na kazdym zakladzie.A jesli chodzi o opieke to tak jak wszedzie tyle co ubepieczenie zdrowotne i zus.Obecnie trzeba sie tez liczyc ze bedziesz musiec tez pracowac w soboty.Zarobki podstawa krajowa. Osobiscie nie polecam. No ale jak sie nie masz gdzie zalapac to na przetrwanie ok.
1
pracownik wielu działów 2015-05-17 16:38
Kończy się sezon i umowa, żegnaj, nawet nie powiedzą dziękujemy; niby masz obowiązek pracowania 5 dni w tyg. ale nagle przychodzi w piątek o 12:00 brygoadzistka: "musicie przyjść w sobotę" albo w tyg.: "jutro musicie przyjść na 4", "musicie dziś zostać do 16", możesz się nie zgodzić ale 99% zgadza się więc sami wybieraja swój los.
( usunięte przez administratora )
Urlop dostajesz kiedy im się podoba np w piętek ok 12:00 od przyszłego poniedziałku. Jak chcesz wziąźć dzeń wolnego patrzą na ciebie jak na przestępce i złodzieja.
Faceci /nie mówie tu o aspekcie finansowym/ nie mają się tak źle, przewżnie jeżdźą sobie wózeczkami, ale babki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak robociki, ortopedzi się wzbogacą dzięki nim!!!
Są różne stanowiska za różne pieniądze, na godziny i na akord /do poprzednego posta/ obniżane były stawki akordowe kiedy babki zapierdzielały jak małe chińskie robociki i do wypłaty wyszło im za dużo /tu same sobie winne bo I zmiana z II się ścigały a ucierpieli wszyscy pracownicy/ a pracują za stawki godzinne premia 10% to żenada!!! Nie polecam chyba że ktoś nie ma co jeść :(
6
babiuch 2016-09-15 07:23
nie wiecie ile zarabia tam pracownik biurowy? A konkretnie handlowiec?
babiuch 2016-09-15 07:24
nie wiecie ile zarabia tam pracownik biurowy? A konkretnie handlowiec?
hgc 2016-09-15 23:07
Słyszałam @ nbab iuch, ze można zarobic około 1900 złotych netto - tak mi przekazał znajomy swego czasu
Ciekawy 2017-01-03 18:37
Witam mam pytańie słyszałem ze w firmie cieżko z umowami o prace ze dają zlecenia albo o dzieło i na najniższej krajowej mógłby ktoś sie wypowiedzieć na ten temat z góry dzięki
anonimowo 2017-01-04 16:46
Pracownicy , którzy pracują tam od wielu lat poniżają tymi nowymi , młodymi ludźmi ale i nie tylko młodymi chodzi mi tu głównie o starsze Panie tam pracujące szwaczki czy obsługujące maszyny , na początku pracownicy produkcji są dla Ciebie mili bo jesteś nowa uczysz się chcą się o Ciebie wszystkiego dowiedzieć po paru dniach , tygodniach zaczynają wykorzystywać to jaka jesteś , co powiedziałaś wyśmiewają się z Ciebie za plecami , obgadują czepiają się byle czego. Wszystko co robisz a chcoiaż tak pokazywały jest źle nie tak zaraz skarżą brzygadzistce.Przerwa trwa 15 minut jeżeli nie pójdziesz na czas Twój problem , gdy chcesz wyjść do toalety wielka zbrodnia nie możesz musisz robić . Ludzie tam zazdroszczą Ci wszystkiego lepszej szafki , fartucha , płacy , nadgodzin a kończąc na awansie . ( usunięte przez administratora ). Traktowanie pracownika jest żadne wiele osób płacze , zwalnia się . Jeżeli podpadniesz jakiemuś pracownikowi słusznie czy też nie nie ma to żadnego znaczenia nie masz wytłumaczenia , brzygadzistki uważają się za wielkie Panie generalnie każdy tam chce rządzić . Oby dotarło do właścicieli to co sie tam dzieje niech nie ostrzegaja przed przyjazdem swoim na hale innych , a pani która kontroluje całą produkcje niech też w końcu zobaczy co sie tam dzieje.Ten zakład szarpie Ci nerwy , możliwa jest nawet depresja , płacz . Dopóki się tam nic nie zmieni to nie polecam tam iść./
1
ajujjaja 2017-01-04 16:49
Na początek dostajesz 3 umowy o dzieło , pote, zlecenie i tak przedłużają żebys nie dostał umowy o pracę
1
Ktoś 2017-01-22 18:01
Spora część tego to prawda o zapieprzaniu, o tym ,że wiele kobiet pracuje ciężęj niż nie jeden facet oni z regóły to ( usunięte przez administratora ) Pracuje sporo czasu i na pewno nie zgodze się z tym że starzy pracownicy poniżają nowych. Nam nie wolno nawet uwagi nowemu zwrócić, czy robi dobrze czy żle mamy być mili i tyle. Nowi mają sie lepiej niż starzy pracownicy A dlaczego? dlatego, że nikt już nie chce tu pracować a jak już przyjdzie do pracy to mało kto zostaje na dłużej a my starzy z przyzwyczajenia jak woły ( usunięte przez administratora )..!!! Przed ostatni wpis pisał ktoś kto nie bardzo miał chęci do pracy. Osoba która raczej za nic chciała by kase brać . Gołym okiem widać który dział jest opisany ale tak faktycznie nikt nie lubi pracować
1
Joanna 2017-04-03 16:17
Jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia w firmie? Pracujesz w AMW Nawrot? Chętnie poznamy bliżej Twoją opinię na temat firmy.
1
,,stary pracownik,, 2017-04-26 21:50
Czytam i nie wierzę.....co za bzdury!!!że niby do toalety nie można wyjść że ludzie obgaduja to trzeba było swoją pracę wykonywać a nie o sobie opowiadać teraz wielkie zdziwienie!
1
Niki 2017-06-18 22:29
Ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,potem zapytawszy o zarobki usiadł i gorzko zapłakał...

(...) Ludzie chcą mieć świetnych pracowników,ale płacić im tylko tyle,żeby ledwo wiązali koniec z końcem,i nie ufają im na tyle,żeby mogli wykonywać pracę,do której zostali zatrudnieni.Płać ludziom dobrze,kiedy osiągają odpowiednie rezultaty.Nie staniesz się bogaty kosztem innych ludzi.Dziel się bogactwem.Jeśli się staniesz znany jako osoba,która dobrze płaci,przyciągniesz do siebie lepszych pracowników.A dobrze opłacani pracownicy nie szukają innej pracy przy każdej okazji.Płacąc swoim ludziom dobrze,budujesz ich lojalność. ( fragmenty książki Larry Winget)
9
Joanna 2017-06-21 16:08
@,,stary pracownik,, rozumiem, że nie zgadzasz się ze wskazanym przez Ciebie komentarzem. Jak w takim razie wygląda sytuacja w firmie według Ciebie?
Dafo 2017-07-19 06:55
Skoro tak zle tam tak jest, do dlaczego nie zglosicie tego do pipu lub rzecznika praw pracownika? Nazekac kazdy potrafi tylko robic nie ma komu.
Zostaw swoją opinię o AMW Nawrot - Pyrzowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AMW Nawrot