brak logo

Oerlemans Foods Polska

Strzelno

Opinie o Oerlemans Foods Polska

anonim 2010-08-22 18:19
Pragnę poznać wasze opinie ,wypowiedzi co do zakładu „Oerlemans Fods Strzelno” niech ujrzą światło dzienne
kolo 2012-03-16 22:39
jeśli życie i zdrowie jest ci miłe i choćbyś nie miał co jeść nie chodź tam do pracy, bardzo niemiła atmosfera, c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwo, zazdrość i zawiść ludzka nie zna tam granic,kąśliwe uwagi i obelgi zarówno przez kierownictwo jak i pracowników są na porządku dziennym, donosicielstwo jest nagradzane, ogólnie obłuda i totalna porażka, szok co dzieje się w tym zakładzie, jeśli nie chcesz mieć psychy zjechanej uciekaj jak najdalej od tego zakładu
4
ja 2012-09-20 01:08
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , na kazdym kroku stres,ludzie obłudni i fałszywi, obgadujący się nawzjem, podkładający sobie \'świnie\", totalna porażka,
9
anonim 2013-06-13 00:17
tu masz linka co tu duzo pisac, negatywne opinie mówią same za siebie, jak masz mozliwośc uciekaj za granice, mówię serio, to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wykończą cie psychicznie
http://www.imogilno.pl/info.php?wiadomosc=2800&nr=1
anonim 2013-06-14 00:10
1300zł ale to w porywach ze aż pot po tyłku leci, poza tym świątek piątek i niedziela na dwie zmiany,w smrodzie,mrozie,lodowatej wodzie i hałasie przekraczającym wszelkie normy nie mówiąc już o atmosferze tam panującej. zresztą teraz czytam ich ogłoszenie: poszukują asystenta kierownika działu jakości z wyższym wykształceniem, z biegłym j. angielskim, zgadnij za ile? za 1600zł brutto oczywiście, to ty ile mozesz zarobić? sam pomyśl
4
anonim 2013-12-19 00:52
hehehe zapomnij o spokojnej pracy w Oerlemans Foods. to jest ( usunięte przez administratora ).W NIEMCZECH NIKT NIE ZAROBI MNIEJ NA RĘKĘ NIŻ 8,50 PŁACA MINIMALNA 35 ZŁ NA GODZINĘ I OBNIŻONO WIEK EMERYTALNY DO 63 LAT !!!! Uciekajcie ze Strzelna, uciekajcie z tego chorego kraju
di 2014-03-24 23:39
Dokładnie, nasz kraj ma zupełnie inne zasady pracy, życie jest tez tańsze, to i zarobki mniejsze, dlatego nie porównujmy tych rzeczy.
almighty 2014-03-25 18:27
W ogóle dziwi mnie, że Oerlemans Foods Polska przestało prowadzić stronę, tak aktywnie jak kiedyś, bo niegdyś było pełno w zakładce aktualności, a teraz cisza.
githy 2014-05-24 13:18
to ile teraz płacą i jaka atmosfera????
witko 2015-02-10 18:41
jak masz jakieś książeczki sanepidu i umiesz działać sprawnie w branży związanej z jedzeniem to moim zdaniem nie będzie problemu większego z zatrudnieniem, teraz to pracodawcy biorą pod uwagę bardziej doswiadczenie i kto na jakieś barnży się zna bardziej, a nie jaki ma się dokument skończenia szkoły na przykład.
dreffre 2015-04-11 00:19
zarobki na produkcji średnio 1700-2000 zależnie od miesiąca, umowy śmieciowe na kilka miesięcy,
kierownictwo cwaniakuję, trzeba robić swoje i mie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na resztę
1
dreffre 2015-05-02 23:43
2000 to masz 2 razy w roku, średnio raczej 1800, na normalna umowę nie masz szans,
jak chcesz wolne które ustawowo ci się należy to musisz chodzić i się prosić niewiadomo kogo, a o planowanym urlopie też zapomnij dowiesz się dzień przed, że wysyłają cie na np tygodniowy urlop
no ale skoro ten zakład i tak jest "lepszy" od innych to warto się strać żeby się tam dostać
mały 2015-05-07 16:31
Źle siedzieje w tej firmie,wysoka presja psychyczna na pracowników fizycznych
zqwe 2015-05-12 23:42
zwyklego robotnika maja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] idziesz po urlop............... nie ma urlopou,nie ma ludzi,nie polecam tej firmy
1
A.. 2015-07-02 18:22
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] I CYRK W JEDNYM...
A.. 2015-07-02 18:41
SUUUUUUPER FIRMA :)
Pracownik 2016-01-13 16:12
Ten zakład to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a jak widzę tego idiotę Barana to mi sie zygac chce nic ten debil nie robi nawet nie umie zarzadzac ludzmi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nygus smierdzący
4
normalny 2016-01-13 16:22
Baran ty idioto zwolnic go on najwiecej bałaganu narobił. a teraz bedzie sie lizał nowemu kierownikowi produkcji i reszte ludzi bedzie kablował bo tylko to potrafi debil jeden.
1
niki 2016-01-24 20:03
nie polecam tej firmy, bardzo zła atmosfera, a kierownictwo złe traktuje pracowników i jak i również zarządza nimi.
4
hejka 2016-02-25 21:55
A jopkowa jeszcze tam pracuje???? ta to dopiero [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest, bardzo lubi obgadywać i naśmiewać się z ludzi a sama nie lepsza wsza jedna!!!!A Barana to powinna dyrekcja na dywanik zawezwać i zainteresować się co robi z pracownikami!!!!
1
mike 2016-04-23 05:07
Witam. Podjęłam pracę w tym roku w tej firmie w dziale administracyjnym, otrzymałam umowę o pracę, normalne warunki finansowe, wszystko zgodnie z procedurami. Jak na razie wszystko jest ok, pomagają mi i nie narzekam na atmosferę. Rzeczywiście bardzo jest dużo nowych osób pozatrudnianych może dlatego jest lepiej, nie wiem jak było wcześniej. Pozdrawiam
dyzma 2016-05-19 00:16
zwtykły pracownik na produkcji oprucz pieniedzy, marnych jak na te czasy, nie ma żadnej motywacji żeby tam pracować, kierownictwo i dyrekcja traktuje ludzi z góry, niesprawiedliwie i zle, cały czas za mało za wolno, zero pochwał czy dodatkowych pieniedzy. zimno strasznie, a szkodliwe nie jest naliczane tylko zaplacone. remonty wszedzie w biurach a podwyżek stawki godzinowej produkcja juz ze trzy lata nie widziała. zwiazki zawodowe? żenada
13
pepa 2016-05-22 17:04
Zwolnili tam całe kierownictwo pod dowództwem waszakowej. przekręt gonił przekręt,kradli ile wlezie, ich pazerność nie miała granic, to co ona tam wyprawiała przechodzi ludzkie pojęcie, zamiast ludziom z produkcji dać pieniądze oni brali do siebie, tak się nachapali że w końcu wylecieli z pracy. Dlaczego nikt nie napisze więcej co tam się działo.
1
a kogo 2016-06-04 22:52
a kogo jeszcze zwolnili???????
bibi 2016-06-19 13:18
Czy coś się zmieniło po zmianie kadry???? a baran też wyleciał?
dzidwi 2016-09-22 19:37
waszakowa już w betoniarni w Mogilnie fuche złapała
1
artex 2016-09-23 19:47
tyle to ja zarabiam tygodniowo w oerlemans nl jako heftruckschofeur
artex 2016-09-23 19:52
ale ludzi trzeba szanowac a polak w kraju sobie wilkiem a na obczyznie jeszcze gorzej mam szczescie ze jako jedyny pracuje w tym zakladzie
AD 2016-09-26 16:38
Witam. Ja mam bardzo zła opinie o tym zakładzie. Pracowaliśmy tam w 3 osoby 3/4 miesiące to co robi baran sobie z ludzi to porażka. Ludzią mydli oczy obiecuję złote góry, a zaś dupe chowa w swoim kantorku z panią laborantka i kręci nosem.. Ludzie zwykłe chamy parę osób szczerych w porządku reszta tylko słucha żeby podać dalej donosiciele... jak najdalej od tej firmy i smrodu ktory tam panuje jeżeli macie dobre zdrowie nie polecam!!
11
mała 2016-09-27 15:29
witam, ja tylko to co widzialam.. nadasana Pani sprzedajaca przy wjezdzie do firmy mrozonki..
naburmuszona, nadasana, obrazona, klienta obsługuje za kare, no i mina kiedy człowiek podjezdza...
Czy to nie powinna byc osoba reprezentujaca firme?( Miła usmiechnieta i zachecajaca do kupna i dalszej współpracy?)
szkoda bo ja wiecej nie pojade! Dziwie sie bo po rozmowie wsrod znajomych wszyscy mamy jedno zdanie-Pani niestety nie nadaje sie nawet do tak prostej czynnosci jak usmiech dla drugiego człowieka i odrobina zyczliwosci.. żal Pani..
6
mała 2016-09-27 15:30
witam, ja tylko to co widzialam.. nadasana Pani sprzedajaca przy wjezdzie do firmy mrozonki..
naburmuszona, nadasana, obrazona, klienta obsługuje za kare, no i mina kiedy człowiek podjezdza...
Czy to nie powinna byc osoba reprezentujaca firme?( Miła usmiechnieta i zachecajaca do kupna i dalszej współpracy?)
szkoda bo ja wiecej nie pojade! Dziwie sie bo po rozmowie wsrod znajomych wszyscy mamy jedno zdanie-Pani niestety nie nadaje sie nawet do tak prostej czynnosci jak usmiech dla drugiego człowieka i odrobina zyczliwosci.. żal Pani..
6
obserwator 2016-10-05 15:38
AD ma święta racje
3
Nie polecam 2016-10-08 14:31
Nie polecam pracy w tej firmie. Atmosfera bardzo napięta, również w biurze. Niemiło traktuje się pracowników.
8
e3 2016-10-08 14:43
no cóż taka jest prawda że jednak przynajmniej jak dla mnie to taka atmsofera w firmie jest bardzo wazną rzeczą..nie chciałybym pracować w kiepskiej ..
9
zizu 2016-11-07 23:08
Dla mnie firma DNO!!
Odkąd zmienił się właściciel zatrudniono na stanowiska kierownicze i nie tylko grono psychicznych osób, których zakłamane mordy chodzą po zakładzie i świecą blaskiem totalnego braku inteligencji i kręgosłupa moralnego!!!
10
Olx 2016-11-16 15:20
Witam miałem okazję tam pracować najbardziej wesoło robiło mi się z tymi z warsztatu polecam do dyskusji
5
SN 2016-11-20 11:44
Niezbyt ciekawie się tam pracuje. wciąż nowe osoby w biurach nie wiadomo skąd. Niemiła atmosfera, wyścig szczurów, kiepska atmosfera.
2
IIii 2016-11-20 11:49
Wymienić stara kadrę, która nie uznaje zmian, niewykształceni.
1
X2X 2016-11-23 20:07
Wymienić starą kadrę - Baran i reszta Kierowników won!!!!!
16
Witold 2016-11-25 15:37
Chętnie bym z tobą porozmawial też pracuje w firmie ale w nl i chętnie pomogę naprawić relację podwladny_ przełożony
1
123 2017-01-23 18:47
Witam, jeśli rozważają tam prace to zrezygnuj. Jeśli chcesz godnie zyc i pracować w ludzkiej atmosferze to szukaj dalej! Moim zdaniem powinno płacić tam dodatkowo chorobowe, ponieważ w głowie sie nie mieści jak traktuja tam ludzi a raczej nimi gardzą. Brak jest profesjonalizmu, jakości i zrozumienia. Kadra kierownicza w większości bez komentarza. Jedni zyja w innym swiecia a inni obawiaja sie tak o swoj stolek, ze chowaja sie w kont i dbaja tylko o swoj interes, krzywdzac tak innych. Stosunek do pracowników tak jak niżej opisano. Zarobki glodowe. nie polecam ani tam pracy ani ich produktów. Życzę wszystkim powodzenia w szukaniu normalnej pracy wśród normalnych ludzi. Oby ten zakład zmienił kierownictwo na lepsze!
11
obiwankenobi 2017-01-28 21:55
Zgadzam się z wpisem powyżej, nie polecam tam pracować ani kupować ich produktów, przepakowywanie przeterminowanych produktów na porządku dziennym, towar który spadnie na zasyfiałą posadzkę trafia z powrotem na taśmę, itp.itd. fujjjj ludzie pegerusy z wiosek teraz mieszkający w blokach to jak mogą się zachowywać- pytanie retoryczne
5
raf 2017-04-01 17:27
Jak chcesz przez agencje to jak jest ,tak samo,czy lepiej w sledziku w Poznaniu,zimno tam
Zniesmaczony 2017-06-28 12:36
Warunki pracy bardzo cieżkie, nerwowa atmosfera, małe wynagrodzenie, strata czasu na ten zakład. Odradzam to nie jest miła i lekka praca sezonowa dla studenta....
5
Agata 2017-07-20 11:17
@Zniesmaczony - czy możesz napisać coś więcej? Jak wyglądają warunki zatrudnienia w Oerlemans Foods Polska? Czy są może jakieś nowe ofert pracy? Gdzie rekrutują?
Zostaw swoją opinię o Oerlemans Foods Polska - Strzelno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Oerlemans Foods Polska