brak logo

Oerlemans Foods Polska

Strzelno

Opinie o Oerlemans Foods Polska

anonim 2010-08-22 18:19
Pragnę poznać wasze opinie ,wypowiedzi co do zakładu „Oerlemans Fods Strzelno” niech ujrzą światło dzienne
kolo 2012-03-16 22:39
jeśli życie i zdrowie jest ci miłe i choćbyś nie miał co jeść nie chodź tam do pracy, bardzo niemiła atmosfera, c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwo, zazdrość i zawiść ludzka nie zna tam granic,kąśliwe uwagi i obelgi zarówno przez kierownictwo jak i pracowników są na porządku dziennym, donosicielstwo jest nagradzane, ogólnie obłuda i totalna porażka, szok co dzieje się w tym zakładzie, jeśli nie chcesz mieć psychy zjechanej uciekaj jak najdalej od tego zakładu
5
ja 2012-09-20 01:08
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , na kazdym kroku stres,ludzie obłudni i fałszywi, obgadujący się nawzjem, podkładający sobie \'świnie\", totalna porażka,
9
anonim 2013-06-13 00:17
tu masz linka co tu duzo pisac, negatywne opinie mówią same za siebie, jak masz mozliwośc uciekaj za granice, mówię serio, to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wykończą cie psychicznie
http://www.imogilno.pl/info.php?wiadomosc=2800&nr=1
anonim 2013-06-14 00:10
1300zł ale to w porywach ze aż pot po tyłku leci, poza tym świątek piątek i niedziela na dwie zmiany,w smrodzie,mrozie,lodowatej wodzie i hałasie przekraczającym wszelkie normy nie mówiąc już o atmosferze tam panującej. zresztą teraz czytam ich ogłoszenie: poszukują asystenta kierownika działu jakości z wyższym wykształceniem, z biegłym j. angielskim, zgadnij za ile? za 1600zł brutto oczywiście, to ty ile mozesz zarobić? sam pomyśl
4
anonim 2013-12-19 00:52
hehehe zapomnij o spokojnej pracy w Oerlemans Foods. to jest ( usunięte przez administratora ).W NIEMCZECH NIKT NIE ZAROBI MNIEJ NA RĘKĘ NIŻ 8,50 PŁACA MINIMALNA 35 ZŁ NA GODZINĘ I OBNIŻONO WIEK EMERYTALNY DO 63 LAT !!!! Uciekajcie ze Strzelna, uciekajcie z tego chorego kraju
di 2014-03-24 23:39
Dokładnie, nasz kraj ma zupełnie inne zasady pracy, życie jest tez tańsze, to i zarobki mniejsze, dlatego nie porównujmy tych rzeczy.
almighty 2014-03-25 18:27
W ogóle dziwi mnie, że Oerlemans Foods Polska przestało prowadzić stronę, tak aktywnie jak kiedyś, bo niegdyś było pełno w zakładce aktualności, a teraz cisza.
githy 2014-05-24 13:18
to ile teraz płacą i jaka atmosfera????
witko 2015-02-10 18:41
jak masz jakieś książeczki sanepidu i umiesz działać sprawnie w branży związanej z jedzeniem to moim zdaniem nie będzie problemu większego z zatrudnieniem, teraz to pracodawcy biorą pod uwagę bardziej doswiadczenie i kto na jakieś barnży się zna bardziej, a nie jaki ma się dokument skończenia szkoły na przykład.
dreffre 2015-04-11 00:19
zarobki na produkcji średnio 1700-2000 zależnie od miesiąca, umowy śmieciowe na kilka miesięcy,
kierownictwo cwaniakuję, trzeba robić swoje i mie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na resztę
2
dreffre 2015-05-02 23:43
2000 to masz 2 razy w roku, średnio raczej 1800, na normalna umowę nie masz szans,
jak chcesz wolne które ustawowo ci się należy to musisz chodzić i się prosić niewiadomo kogo, a o planowanym urlopie też zapomnij dowiesz się dzień przed, że wysyłają cie na np tygodniowy urlop
no ale skoro ten zakład i tak jest "lepszy" od innych to warto się strać żeby się tam dostać
mały 2015-05-07 16:31
Źle siedzieje w tej firmie,wysoka presja psychyczna na pracowników fizycznych
zqwe 2015-05-12 23:42
zwyklego robotnika maja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] idziesz po urlop............... nie ma urlopou,nie ma ludzi,nie polecam tej firmy
1
A.. 2015-07-02 18:22
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] I CYRK W JEDNYM...
A.. 2015-07-02 18:41
SUUUUUUPER FIRMA :)
Pracownik 2016-01-13 16:12
Ten zakład to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a jak widzę tego idiotę Barana to mi sie zygac chce nic ten debil nie robi nawet nie umie zarzadzac ludzmi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nygus smierdzący
4
normalny 2016-01-13 16:22
Baran ty idioto zwolnic go on najwiecej bałaganu narobił. a teraz bedzie sie lizał nowemu kierownikowi produkcji i reszte ludzi bedzie kablował bo tylko to potrafi debil jeden.
1
niki 2016-01-24 20:03
nie polecam tej firmy, bardzo zła atmosfera, a kierownictwo złe traktuje pracowników i jak i również zarządza nimi.
4
hejka 2016-02-25 21:55
A jopkowa jeszcze tam pracuje???? ta to dopiero [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest, bardzo lubi obgadywać i naśmiewać się z ludzi a sama nie lepsza wsza jedna!!!!A Barana to powinna dyrekcja na dywanik zawezwać i zainteresować się co robi z pracownikami!!!!
1
mike 2016-04-23 05:07
Witam. Podjęłam pracę w tym roku w tej firmie w dziale administracyjnym, otrzymałam umowę o pracę, normalne warunki finansowe, wszystko zgodnie z procedurami. Jak na razie wszystko jest ok, pomagają mi i nie narzekam na atmosferę. Rzeczywiście bardzo jest dużo nowych osób pozatrudnianych może dlatego jest lepiej, nie wiem jak było wcześniej. Pozdrawiam
dyzma 2016-05-19 00:16
zwtykły pracownik na produkcji oprucz pieniedzy, marnych jak na te czasy, nie ma żadnej motywacji żeby tam pracować, kierownictwo i dyrekcja traktuje ludzi z góry, niesprawiedliwie i zle, cały czas za mało za wolno, zero pochwał czy dodatkowych pieniedzy. zimno strasznie, a szkodliwe nie jest naliczane tylko zaplacone. remonty wszedzie w biurach a podwyżek stawki godzinowej produkcja juz ze trzy lata nie widziała. zwiazki zawodowe? żenada
13
pepa 2016-05-22 17:04
Zwolnili tam całe kierownictwo pod dowództwem waszakowej. przekręt gonił przekręt,kradli ile wlezie, ich pazerność nie miała granic, to co ona tam wyprawiała przechodzi ludzkie pojęcie, zamiast ludziom z produkcji dać pieniądze oni brali do siebie, tak się nachapali że w końcu wylecieli z pracy. Dlaczego nikt nie napisze więcej co tam się działo.
1
a kogo 2016-06-04 22:52
a kogo jeszcze zwolnili???????
bibi 2016-06-19 13:18
Czy coś się zmieniło po zmianie kadry???? a baran też wyleciał?
dzidwi 2016-09-22 19:37
waszakowa już w betoniarni w Mogilnie fuche złapała
1
artex 2016-09-23 19:47
tyle to ja zarabiam tygodniowo w oerlemans nl jako heftruckschofeur
1
artex 2016-09-23 19:52
ale ludzi trzeba szanowac a polak w kraju sobie wilkiem a na obczyznie jeszcze gorzej mam szczescie ze jako jedyny pracuje w tym zakladzie
AD 2016-09-26 16:38
Witam. Ja mam bardzo zła opinie o tym zakładzie. Pracowaliśmy tam w 3 osoby 3/4 miesiące to co robi baran sobie z ludzi to porażka. Ludzią mydli oczy obiecuję złote góry, a zaś dupe chowa w swoim kantorku z panią laborantka i kręci nosem.. Ludzie zwykłe chamy parę osób szczerych w porządku reszta tylko słucha żeby podać dalej donosiciele... jak najdalej od tej firmy i smrodu ktory tam panuje jeżeli macie dobre zdrowie nie polecam!!
11
mała 2016-09-27 15:29
witam, ja tylko to co widzialam.. nadasana Pani sprzedajaca przy wjezdzie do firmy mrozonki..
naburmuszona, nadasana, obrazona, klienta obsługuje za kare, no i mina kiedy człowiek podjezdza...
Czy to nie powinna byc osoba reprezentujaca firme?( Miła usmiechnieta i zachecajaca do kupna i dalszej współpracy?)
szkoda bo ja wiecej nie pojade! Dziwie sie bo po rozmowie wsrod znajomych wszyscy mamy jedno zdanie-Pani niestety nie nadaje sie nawet do tak prostej czynnosci jak usmiech dla drugiego człowieka i odrobina zyczliwosci.. żal Pani..
6
mała 2016-09-27 15:30
witam, ja tylko to co widzialam.. nadasana Pani sprzedajaca przy wjezdzie do firmy mrozonki..
naburmuszona, nadasana, obrazona, klienta obsługuje za kare, no i mina kiedy człowiek podjezdza...
Czy to nie powinna byc osoba reprezentujaca firme?( Miła usmiechnieta i zachecajaca do kupna i dalszej współpracy?)
szkoda bo ja wiecej nie pojade! Dziwie sie bo po rozmowie wsrod znajomych wszyscy mamy jedno zdanie-Pani niestety nie nadaje sie nawet do tak prostej czynnosci jak usmiech dla drugiego człowieka i odrobina zyczliwosci.. żal Pani..
6
obserwator 2016-10-05 15:38
AD ma święta racje
3
Nie polecam 2016-10-08 14:31
Nie polecam pracy w tej firmie. Atmosfera bardzo napięta, również w biurze. Niemiło traktuje się pracowników.
8
e3 2016-10-08 14:43
no cóż taka jest prawda że jednak przynajmniej jak dla mnie to taka atmsofera w firmie jest bardzo wazną rzeczą..nie chciałybym pracować w kiepskiej ..
9
zizu 2016-11-07 23:08
Dla mnie firma DNO!!
Odkąd zmienił się właściciel zatrudniono na stanowiska kierownicze i nie tylko grono psychicznych osób, których zakłamane mordy chodzą po zakładzie i świecą blaskiem totalnego braku inteligencji i kręgosłupa moralnego!!!
10
Olx 2016-11-16 15:20
Witam miałem okazję tam pracować najbardziej wesoło robiło mi się z tymi z warsztatu polecam do dyskusji
6
SN 2016-11-20 11:44
Niezbyt ciekawie się tam pracuje. wciąż nowe osoby w biurach nie wiadomo skąd. Niemiła atmosfera, wyścig szczurów, kiepska atmosfera.
2
IIii 2016-11-20 11:49
Wymienić stara kadrę, która nie uznaje zmian, niewykształceni.
1
X2X 2016-11-23 20:07
Wymienić starą kadrę - Baran i reszta Kierowników won!!!!!
20
Witold 2016-11-25 15:37
Chętnie bym z tobą porozmawial też pracuje w firmie ale w nl i chętnie pomogę naprawić relację podwladny_ przełożony
1
123 2017-01-23 18:47
Witam, jeśli rozważają tam prace to zrezygnuj. Jeśli chcesz godnie zyc i pracować w ludzkiej atmosferze to szukaj dalej! Moim zdaniem powinno płacić tam dodatkowo chorobowe, ponieważ w głowie sie nie mieści jak traktuja tam ludzi a raczej nimi gardzą. Brak jest profesjonalizmu, jakości i zrozumienia. Kadra kierownicza w większości bez komentarza. Jedni zyja w innym swiecia a inni obawiaja sie tak o swoj stolek, ze chowaja sie w kont i dbaja tylko o swoj interes, krzywdzac tak innych. Stosunek do pracowników tak jak niżej opisano. Zarobki glodowe. nie polecam ani tam pracy ani ich produktów. Życzę wszystkim powodzenia w szukaniu normalnej pracy wśród normalnych ludzi. Oby ten zakład zmienił kierownictwo na lepsze!
11
obiwankenobi 2017-01-28 21:55
Zgadzam się z wpisem powyżej, nie polecam tam pracować ani kupować ich produktów, przepakowywanie przeterminowanych produktów na porządku dziennym, towar który spadnie na zasyfiałą posadzkę trafia z powrotem na taśmę, itp.itd. fujjjj ludzie pegerusy z wiosek teraz mieszkający w blokach to jak mogą się zachowywać- pytanie retoryczne
6
raf 2017-04-01 17:27
Jak chcesz przez agencje to jak jest ,tak samo,czy lepiej w sledziku w Poznaniu,zimno tam
Zniesmaczony 2017-06-28 12:36
Warunki pracy bardzo cieżkie, nerwowa atmosfera, małe wynagrodzenie, strata czasu na ten zakład. Odradzam to nie jest miła i lekka praca sezonowa dla studenta....
6
Długoletni pracownik. 2017-09-16 21:37
To co w tej chwili tam się dzieje to jakaś paranoja. Mam wrażenie, że wszystkie działania mają na celu doprowadzić zakład do upadku. Obecny dyrektor kompletnie nie interesuje się produkcją, jakby jego etat nie miał nic wspólnego z tym co się tam robi. Do pięt nie dorasta poprzedniemu który miał wszystko w jednym palcu. Dostawcy coraz szerszym łukiem omijają ten zakład a reszta dostarcza beznadziejny surowiec. Nie wiedzieć czemu faforyzuje się pracowników agencji pracy którzy mają kompletnie na wszystko wywalone. Nie gardzą już nawet miejscowym elementem. Do wszystkiego najmują firmy zewnętrzne jakby ktoś miał w tym interes. Stali pracownicy zepchnieci zostali na margines i traktowani jak zbędny balast. Panuje coraz wieksze zniechęcenie do pracy i u większości pojawiają się myśli o zwolnieniu. Najemnicy agencyjni nigdy nie wypełnią tej luki i kres tego zakładu coraz bliższy. Afera goni aferę. Jak nie pestycydy to inne. Czas zwinąć żagle. Takiego bałaganu i niekompetencji nie pamiętam jak tu długo już pracuję, a uwierzcie mi że bardzo dlugo.
10
pracownik 2017-09-16 22:59
Zmiany były dobre, ale teraz to jest rzeczywiście paranoja. Czy to wina dyrektora nie wiem, bo on ma zarząd i robi co mu każą. W księgowości też nie lepiej.
Agata 2017-09-18 11:13
@Długoletni pracownik. @pracownik - a czy możecie opisać, jak oceniacie warunki zatrudnienia na Waszych stanowiskach? Czy Oerlemans Foods Polska zatrudnia swoich pracowników w ramach umowy o pracę? Wspominacie o niekorzystnych zmianach w zarządzaniu firmą - możecie wyjaśnić, co konkretnie macie na myśli? Jakie zmiany oceniacie negatywnie? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.
2
nicknick 2017-09-29 17:53
podobno w listopadzie rusza skup bananów
edek 2017-09-30 16:33
a comi powiecie o Siemiatyczach jak tam praca ,da sie wytrzymac?
robert 2017-10-06 13:51
Szukałem jakichś informacji o tej firmie, ponieważ kupuje Wasze warzywa w Biedronce. Ale po przeczytaniu komentarzy o patologii w tej firmie (wspomniane wyżej afery pestycydowe i zatrudniany element) to rezygnuje z Waszych produktów. Dam też znać znajomym.
3
Zostaw swoją opinię o Oerlemans Foods Polska - Strzelno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Oerlemans Foods Polska