brak logo

Solid Security

Wrocław

Opinie o Solid Security

Zdenerw 2015-11-20 17:03:04
Najgorsza firma w jakiej pracowałem, przyjmują wszystkich bez wykształcenia, pracujesz bez jakiego kolwiek przeszkolenia. Oszukują, kantują i kręcą. Kierownik z biura na Wieniawskiego 7, pan Andrzej to burak i złodziej, próbuje się wzbogacić zabierając umundurowanie pracownikom przez co mają potrącane z pensji która itak jest wypłacana z opóźnieniem lub wogóle. Unika on wszelkich kontaktów telefonicznych jak i tych osobistych. Nie odbiera, zrzuca połączenia i unika także spotkań tłumacząc po przez jego biurowych pracowników się że jest ciągle na urlopie. A jak pan zbuntowany już odbierze łaskawie telefon to próbuje rozmawiać formą zastraszania brakiem wypłaty lub innych konsekwencji. Inspekcja pracy jest bezradna w tym momencie i proponuje jedynie drogę sądową ale niestety nie każdy ma czas na użeranie się z takim człowiekiem. Tą firmą powinien się ktoś zainteresować bo to co oni wyprawiają to przechodzi ludzkie pojęcie.
1
Dawid 2015-11-20 17:09:20
Praca bez dnia wolnego bo jak twierdzą mają za mało pracowników i każą robić ponad 300 godzin na 1 osobe miesięcznie, żeby zarobić 1400zł to jest śmieszne, nie polecam tej firmy a szczególnie pod kierownictwem pana Andrzeja z Wałbrzycha, który jest oszustem jakich mało.
6
MIREK 2015-12-02 18:55:05
A kto za 8 zł przyjdzie "..Stawka godzinowa to tez sciema bo dzialy i potracanie za przepal skutecznie zredukuja twoje zarobki
Graniczna 2015-12-06 23:19:47
czy tylko ja zostąłem wyruchany i nie zostąło mi zapłacone za PŁATNE SZKOLENIE odbyte wieki temu? bo widzę, że dalej tam szukają, a mi obiecali zadzwonić i olali.
łukasz 2015-12-12 20:30:42
To jest parodia ze jest praca pewna w solidzie ,dają działy a kierownicy wygryzają sie na wzajem i wpychają swoich kolegów na kierowników co nie mają pojęcia o pracy i zatrudniają kobiety i ludzi po 60 lat do interwencji
2
zainteresowany 2016-01-03 18:51:30
a ma ktoś nr do p.Andrzeja z Biura Wałbrzyskiego nigdzie nie idzie go zdobyć a potrzebuje
gaj 2016-01-08 22:24:33
Uwaga - nie płacą za ostatnie miesiąc wynagrodzenia na konto, każą się zgłaszać osobiście do Wrocławia, zamiast przelac na konto. Musiałem sprawę sądową im wytoczyc, wygrałem ale i tak nie chca płacic. Pójdę do komornika to moze sie otrząsną. W skali kraju to setki ludzi sa bez wyplaty a ostatni miesiac pracy = czyli mają darmową usługę chroniarską. Banda- nie idźcie tam do pracy, oszuści.
1
była 2016-01-20 00:02:34
Pracuje w solidzie w biurze interwencji taki obleśny, sepleniący grubas Jarek mu chyba było na imię?
była 2016-01-21 01:04:22
Ten taki bystry koleś jak woda w miejskiej toalecie, przydupas kierownika interwencji. Pracuje on jeszcze we wrocławskim solidzie? Irek ma chyba było na imię, szwagier dyrektora - rok temu była taka wyciszana szybko sprawa co to on machnął sekretarce dyrektora dzieciaka. Pracuje jeszcze ten koleś?
ADAM 2016-02-08 14:36:50
JUŻ W SOLIDZIE PŁACĄ 7.50 I ZUS PŁACĄ CO DWA MIESIĄCE.INTERWENCJA
1
majerek 2016-02-17 17:50:59
najlepszy kierownik z solidi to arek mirek
on 2016-02-22 11:14:01
Firma ktora sie powinno omijac z daleka szerokim lukiem.Nie polecam
1
pytający 2016-02-23 12:18:16
Ktoś się orientuje gdzie pracuje teraz Paweł Wawryło były kierownik ochrony Whirlpool ? proszę o info lub namiary na p.Pawła na adres: marecki.dariusz@elex.pl
anonim 2016-02-25 19:03:13
Więc tak:

1. Zostałem zatrudniony przez jednego z kierowników SOLIDU na biedronki. Ustalił ze mną stawkę 12 zł na rękę.
2. Po trzech dniach pracy na różnych obiektach BIEDRONKOWYCH miałem na koncie już 6 złodziei - 7 okazał się aferantem i w samoobronie połamałem sobie na nim rękę tłukąc go po głowie przez około 30 sekund.
3. Gips nosiłem na ręce 6 tygodni.
4. Po zdjęciu gipsu pojechałem się zwolnić. Dowiedziałem się, że mam dostać mniejszą wypłatę - zapytałem czemu? odpowiedziano mi, że mam stawkę 9 zł, wówczas zadzwoniłem do kierownika który ustawiał mi stawkę 12 zł - stwierdził, iż jest nowy kierownik na moich obiektach, który pod moją nieobecność zmienił mi stawkę na 9 zł. Jak tak można? :/ Żałosne.

Polecam się nie angażować i pracować jak te dziadki na biedronkach, którzy podnoszą sobie tylko galoty i poprawiają wąsy, bo z angażowaniem się tak potem wychodzi jak w mojej sytuacji.

zaś samą firmę pozdrawiam środkowym palcem i życzę upadku, strzała
6
Janusz_biznesu 2016-03-01 12:33:42
Polecam wszystkim pójście do Solidu na przedstawiciela handlowego, przez 3 miesiące można zarabiać pieniążki, bo zanim się wdrożysz do firmy to mija miesiąc, potem przez dwa miesiące jeździsz w teren i zwalniają, ale wypłata 1800 zł netto + zwrot kosztów paliwa przez 3 miesiące spływa :-)
2
solidwroclaw 2016-03-06 15:10:22
Pracowałem jakiś czas w dziale handlowym w biurze we Wrocławiu. Totalny brak szacunku dla pracownika. Na początku oczywiście obiecują same kokosy, a rzeczywistość wygląda zupełnie inaczej.
- na początek tylko umowa zlecenie, aby dostać umowę o pracę musisz się długo naczekać albo lizać du.ę kierownictwu
- brak narzędzi do pracy, dobijasz swój samochód i zwracają co grosze za paliwo. Od firmy dostajesz tylko zeszyt w którym musisz wpisywać swoje kontakty jakie zebrałes i co robiłeś - totalne średniowiecze
- sami współpracownicy ok, ale są typy które tylko czekają aby cię za coś podpier..ić
- kierownik handlowy to osoba fałszywa, zakłamana, dwulicowa, ogólnie jedna wielka piz.a który nie wiadomo dlaczego trzyma się na stanowisku skoro i tak nie jest potrzebny. Wszystko robią za niego bo na niczym się nie zna tylko siedzi w biurze i gapi się w komputer i plotkuje. Dodatkowo namawia każdego do zmiany pracy :-)
- pracownik jest traktowany jak śmieć, całe szambo firmowe spływa na przedstawiciela który jest odpowiedzialny za wszystko, że nie ma czasu sprzedawać po czym nie robi się wyniku za co cię mocno opierd..a kierownictwo
- pieniadze zabierają za wszystko za co tylko mogą, zaczyna się minus 300zł za brak sprzedanego ubezpieczenia firmy TUZ. Pracujesz dla solid a kasę zabierają ci za inną firmę - bo są powiązane. Póżniej zabiorą ci np za to co sobie wymyślą - bo nie zrobiłes zdjecia budowy - 100zł, bo nie zrobiłes jakiegoś głupiego papierka - 100zł, bo nie miałeś krawatu - 100zł itd itp. Na koniec miesiąca z kokosów zostaje ci tylko marna podstawa bo wszystko ci zabrali.
- prowizja od sprzedaży też albo jest nie wypłacona, albo żle naliczona, a jak już miałbyś ją dostać to nagle pani kierowni ci ją wstrzymuje bo wg niej czegoś nie zrobiłes i kasę dostaniesz moze w kolejnym miesiacu
- co byś nie robił to jesteś ciągle krytykowany, gnojony, obrzucany błotem, nieszanowany, zastraszany i co chwilę grożą zwolnieniem za byle gów.o.
- coś się nie spodoba kierownikowi albo regionalnemu to cię wypierda..ą
- nie masz poczucia stabilności zatrudnienia, ciągły strach.
- firma mało konkurencyjna na rynku i w ogóle nieelastyczna z kiepską opinią wśród klientów przez co mozliwości sprzedaży a co za tym idzie zarabiania w firmie są znikome
- brak możliwości awansu, siedzisz w miejscu przez x lat
Sumując: NIE ZATRUDNIAJ SIĘ W SOLID SECURITY WROCŁAW!NA ŻADNYM STANOWISKU! CHYBA ŻE NIE CHCESZ ZARABIAĆ I BYĆ TRAKTOWANY JAK ŚMIEĆ TO JEST TO PRACA W SAM RAZ DLA CIEBIE :-)
P.S.
Słyszałem, ze teraz jest jeszcze gorzej i że oddział we Wrocławiu praktycznie umiera. ODRADZAM PRACĘ W TEJ FIRMIE.
8
solidowiec 2016-03-17 00:05:08
Zgadzam się z powyższą opinią "solidwroclaw". To prawda, że na stanowisku przedstawiciela lub asystenta tylko patrzą aby zabrać ci twoje wypracowane pieniądze. Na początku obiecują dużą podstawę i prowizje, a po np trzech miesiącach obniżają podstawę na stałe, zabierają pieniądze za nie podpisanie polisy w danym miesiącu i za różne "widzimisię" kierownictwa. Możesz być co miesiąc kilka stówek w plecy, a i prowizja jest taka jak kot napłakał. Wychodzi na to, że w Solid Wrocław pracuje się charytatywnie i jeszcze jesteś za wszystko jeba.y. Tylko się dobija swój samochód nabijając setki kilometrów i nic z tego nie ma. Tak więc również NIE POLECAM PRACY W SOLID SECURITY ODDZIAŁ WROCŁAW - ISTNE DNO. Coraz więcej pracowników im się zwalnia bo przejrzeli na oczy więc i Ty drogi czytelniku nawet się nie interesuj pracą w Solid tylko szukaj dalej :-)
5
Janusz_biznesu 2016-03-21 11:44:47
Dokładnie jak wyższe wypowiedzi. Niby pracujesz dla Solid i tam musisz realizować plan sprzedaży, ale jednocześnie musisz sprzedawać ubezpieczenia domów itp. "TUZ" - firma powiązana z Solidem :) Ja wyłącznie polecam tam pracę - ALE TYLKO NA 3 MIESIĄCE :))))))
1
szuszu 2016-04-02 01:12:46
Oj Nowaki, Nowaki dzieci Nawaka, Nowaki. Aleście wy ciemniaki.
ciekawy 2016-04-13 21:51:08
czy orientuje się ktoś jakie są zarobki ochroniarza na sklepach (Wrocław), jaka jest umowa i ile godz się pracuje ?
1
Tomek 2016-04-22 22:53:16
10zl magnolia w sklepie a pasaz 8zl
kwalifikowany 2016-04-23 15:22:11
( usunięte przez administratora ) pracuje teraz w Volvo jest Koordynatorem ds. Ochrony tam szukaj namiarów na niego.
okt 2016-04-26 15:06:15
Wynagrodzenie na czas to już też mit. Niestety drugi miesiąc z rzędu są problemy z otrzymaniem całości wynagrodzenia na wielu obiektach.
zgred 2016-05-03 20:09:30
odradzam prace w solid Wrocław, praktycznie wszystko chyli się ku upadkowi. My handlowcy ledwo zipiemy i każdu szuka po cichu lepszej roboty,podobnie koordynatorzy ochrony gdzie praktycznie nie ma kto już pracować bo wszyscy się zwalniają albo zostają zwolnienie nie mówiąc już że nie mają nawet swojego dyrektora ze względu na oszczędności.O ile ochodzi o działy techniczne to odkodą kilka lat w tej firmi pracuję to równiez tak żle jeszcze nie było
5
muciomacio 2016-05-03 22:31:28
Jak może być dobrze w technicznym jak kierownikami zostają przydupasy poprzednich kierowników. Ludzie , którzy samodzielnie nie założyli ani jednego alarmu czy też systemu monitoringu.
1
racja 2016-05-11 18:01:56
Pewnie kolo za szybko biega na kierownika. Jak się zostaje kierownikiem w solidzie? Przyjeżdża kontrola z Warszawy, wywalają starego kierownika, następnie przygłupa który jest akurat pod ręką a najwolniej przed nimi ucieka robią nowym kierownikiem.
1
zgred 2016-05-22 10:39:39
dlaczego w tej firmie cały czas zmieniają sie kierownicy/inspektorzy ochrony? Co tam się na górze dzieje???
3
wroclawiak 2016-05-30 21:25:53
Stanowisko kierownika działu handlowego we Wrocławiu to tylko sztuczne stanowisko, aby był człowiek na którego można zwalić wszystkie niepowodzenia, niewyrobienie kosmicznych planów itd. Kierownik to osoba która tylko będzie gnojona przez Warszawę. Co do działu handlowego to idzie ku upadkowi. Już nie ma kto pracować, przez kolejne chore pomysły kierownictwa wrocławskiego i warszawskiego praktycznie każdy szuka innej normalnej pracy. Tak to jest jak góra patrzy tylko na liczby, a nie analizuje prawdziwych problemów i nie słucha swoich pracowników. Cóż, Solid Wrocław upada!!!
3
Zzz 2016-05-30 23:24:33
Zgadzam się. Solid nie robi nic aby utrzymać swoich wieloletnich pracowników i idą tylko w drugą stronę jak jeszcze bardziej zdemontować ich do pracy. Ciągła nagonka na nierealne wyniki i odatkowo sprzedaż ubezpieczeń. Jak nie zrobisz któregoś z powyzszych to zabierają ci pieniądze z podstawy. Ciągła idiotyczna kontrola, uważacie pracownika za kłamce i oszusta, ciągle wmawianie pracownikowi że jest najgorszy, straszenie zwolnieniem, karami finansowymi, nierówne traktowanie pracowników. Przedstawiciele handlowi i cały dział handlowy nie ma lekko. Niepotrzebnie otwierali nowe biuro jak to wszystko niedługo padnie. Zostaną tylko masochisci którzy lubią jak się ich poniża i gnoji. Jesteś normalny to nie idź do Solid Security!!! Dla swojego dobra trzymaj się od tej firmy z daleka.
5
XX 2016-06-10 20:41:38
Odradzam prace we Wrocław w firmie Solid. Firma się sypie. Kierownicy ochrony są zawaleni robotą i jest ogromna rotacja.. nikt nie wytrzymuje tu długo. Najlepsze jest to, że oddział nie ma dyrektora i nikt z tym niczego nie robi. Klienci rezygnują.. jak widzą 8-go kierownika w kwartale..
5
BDB 2016-06-13 22:41:57
Następny kierownik ochrony solid szykuje się do zwolnienia.....wiem ,bo właśnie pije z nim piwo
Shadov 2016-06-16 09:07:36
Witajcie, Słyszałem, że Solid Wrocław poszukuję kandydata na stanowisko kierownika przedstawicieli handlowych. Możecie podpowiedzieć co to jest za praca, jak się tam pracuje i dlaczego jest wolne stanowisko?
Ted 2016-06-16 20:37:55
Kierownik w solidzie zajebista robota. Je...sz facetów albo babeczki jak tam lubisz ile tylko chcesz i jeszcze ci za to płacą.
Solidowiec 2016-06-26 17:26:22
Kierownik działu handlowego - jest to osoba potrzebna aby wszystkie niepowodzenia można było na kogoś zwalić i aby Warszawa miała kogo opierd..c. Ponadto jest to tylko człowiek który ma jeździć po całym Wrocławiu i okolicach od Oleśnicy po Olawe aby pilnować i gonić handlowców. Dodatkowo będzie tylko musiał dawać kary pieniężne podwładnym i będzie najbardziej znienawidzona osoba w dziale handlowym. Nikt nie chce tego stanowiska bo za marne grosze dobija swój prywatny samochód po wszystkich wioskach, nikt cię nie lubi, nie ma szans na wprowadzenie własnych pomysłów, realizacji swoich planów itd. Ma tylko wykonywać głupie zadania wymyślone przez Warszawę. Zwykły pionek. Stanowisko bez perspektyw. Nie polecam. Ogólnie praca w Solid Security to wielka pomyłka. Wiem bo tam pracowałem i najwiekszemu wrogowi bym nie proponował pracy w tym syfie.
3
genexus 2016-08-01 10:56:03
Pracowałem jakiś czas temu jako dyspozytor centrali telefonicznej. Tragedia i koszmar. Starsi pracownicy są okropni i bardzo niemili. Ciągle wyładowują swoje nerwy na młodszych pracownikach. Wydzierają się, trzaskają słuchawkami i rzucają mięsem, co po chwilę. Telefony dzwonią cały czas. Człowiek musiał się użerać z jakimiś pijakami i ochroniarzami, którzy mieli mentalność jąkających się troglodytów. Człowiek dzwonił po raport do takiego ćwoka, a on odpowiadał "co kur***wa?!" żenada. Dodatkowo telefony ciągle się psuły (posklejane taśmą), jedynie telefon serwisowy był ok. System operacyjny na którym się pracuje to zabytek działający w DOSie, bez obsługi myszki, przyciski na klawiaturach wytarte przez co nie było widać cyferek. Praca po 12 godzin (nocki i dniówki), ale i tak trzeba przychodzić pół godziny wcześniej. Po powrocie do domu człowiek był całkowicie wyprany psychicznie. Dodatkowo solid wziął pod swoje skrzydła mnóstwo biedronek i prawie 60 procent telefonów, to kradzieże, awantury i fałszywe alarmy z tych sklepów. Nie polecam pracy w tej firmie.
4
bara bara 2016-08-01 19:52:05
Solid i Biedronka to przecież taka ładna i dobrana para...
Justin 2016-08-06 14:00:26
Nie jest to najgorsza firma w kraju ale daleko jej do firmy dobrej.
ład korporacyjny 2016-08-08 14:42:53
Czy ja wiem czy warto? Zależy kto co lubi.. Mało płacą a trzeba kierownikowi du..y dawać. Jak ktoś lubi będzie zadowolony.
Dno i dwa metry mułu 2016-09-04 15:42:03
NIE WARTO ZATRUDNIAĆ SIĘ NA KTÓREKOLWIEK STANOWISKO W SOLIDZIE!!!
- Dział handlowy upada, zwalniają ludzi albo się sami zwalniają. Obcinają wynagrodzenia, tną prowizje, brak premii, a w zamian dostajesz coraz więcej obowiązków. Mobbing, mobbing i jeszcze raz mobbing. Aż się dziwię, że jeszcze ich nikt nie podał do sądu.
Kierownictwo to jedna wielka patologia. Istna masakra!!! UCIEKAĆ STĄD JAK NAJDALEJ.
Zainteresowanym pracą odradzam!!! NIE WYSYŁAJCIE NAWET SWOJEGO CV. Jest dużo lepiej płatnej pracy gdzie szanują pracownika, a nie mają go za nic.
Jeśli zatrudnisz się w Solid Wrocław to popełnisz największy błąd swojego życia!!!
4
majer 2016-09-11 04:35:52
jakie nie płacą robię 6 rok i nigdy mi się wypłata nie spóźniła jestem na 2 umowach
Miecz Sprawiedliwości 2016-09-14 15:54:26
Mam tam znajomego,pisał dokładnie to samo!

KTO w końcu coś z tym zrobi,jak można w świetle-prawa jawnie oszukiwać ludzi?!

..jeśli mają powiązania z TUZ..to wiem jak działają!
TUZ to niewiarygodnie złodziejski ubezpieczyciel.
Kasę biorą za NNW..i potem mają cię w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mimo bardzo poważnego wypadku poza autem!

PROPONUJĘ ZEBRAĆ ZE 100 OSÓB ZAWSZE ZNAJDĄ SIĘ BARDZO DOBRZY PRAWNICY
I POZEW ZBIOROWY O ODSZKODOWANIE POWYŻEJ MILIONA ZŁOTYCH PLUS ODSETKI..ZESRAJĄ SIĘ
I ZNIKNĄ Z RYNKU!
2
Arek 2016-09-24 19:41:55
Jeśli jakiś kierownik ochrony postawi się za swoimi pracownikami to zaraz go wywalają.Ta firma to abstrakcja
2
kierownik ochrony solid 2016-09-25 18:10:55
w solidzie nie lubi się kierowników którzy upominają się o swoich pracowników wiem to z własnego doświadczenia bo trochę tutaj już pracuję i kilku za dużó powiedziało i wylecieli
1
kierownik ochrony solid 2016-09-26 18:56:19
jest sporo firm ale tą Ci odradzam chociaż już tutaj trochę pracuje. Chodziło mi o to że jeśli pracownik nie dostanie pieniędzy na czas lub sa inne niż miały być itp a kierownik sie za nim postawił to wylatywał...jest kilka takich przypadków u nas więc nie będe sie powtarzał bo może napiszą Ci którzy zostali zwolnieni jak byli w tej kwestii zbyt gorliwi
1
Griezmann 2016-10-16 22:30:45

Firma którą odradzałbym nawet najgorszemu wrogowi...
W chwili obecnej Solid upada brak ludzi, połowa regionów nie obstawionych(albo jeden PH obstawia 2-3regiony) zabierają kase praktycznie za wszystko co sobie wymyślą a progi z kosmosu nie do wykonania nawet dla starych przedstawicieli z dużym doświadczeniem. Ogólnie średniowiecze beton i atmosfera tak gęsta że rzygać się chce. Papierologi raportów zeszytów których musisz prowadzić jest masa.
Ludzi biorą z łapanki bez żadnych kwalifikacji doświadczenia. Nie ma w ogóle chętnych a jak już ktoś przyjdzie to gimbaza w bluzie dresowej a strój obowiązujący to krawat.
Trzeba zacząć że umowa zlecenie własny samochód i jakieś grosze które mają być na paliwo.
Umowę o pracę jak uda Ci się jakimś cudem dostać po paru miesiącach to za najniższą krajową.
Twoja praca wygląda jak zwyczajny akwizytor. Dostajesz foldery dla klientów, długopis, zeszyt A4 w który masz wpisywać co robiłeś, każdy numer domu i kontakty (minimum 5 ale zainteresowanych) i zapier...asz od domu do domu i wciskasz ludziom średniowieczne jak oni to nazywają systemy alarmowe i abonamentem. W regionie masz robić zdjęcia telefonem budów i wklejać w zeszyt jak w przedszkolu. Komunikacja z działem technicznym nie istnieje traktują Cię jak śmiecia, 5 koło u wozu dla którego muszą łaskawie coś zrobić bo przecież mają pilniejsze sprawy.
Cokolwiek załatwić w tej firmie przyspieszyć graniczy z cudem kierownik jest tylko od napier...nia handlowców i dawania kar finansowych za TUZA, za nie zrobienie progów sprzedażowych, za nie zrealizowanie się umów dosłownie za wszystko odpowiada PH. Traktują Cię bez szacunku jesteś zerem.
Traktują pracowników nie równo oczywiście jak liżesz to masz lepiej ale doszło już do tego że lizanie niektórym nie pomaga. Szkolenia w tej firmie wyglądają tak że trzeba potpytywać starszych handlowców żeby Ci coś powiedzieli. Jak się szanujesz to omijaj tę firmę szerokim łukiem.
6
NDUR 2016-10-16 22:34:50
wiesz, jak jako pracownik ochrony fizycznej dostaniesz 12,50zł/h netto jak obiecują w ogłoszeniach to uwazem że wcale nie jest tak źle i nie ma na co naRZEKAĆ
Mateusz 2016-10-24 12:39:42
Nie polecam podejmowania pracy w Solid Security. Przepracowałem tam miesiąc na umowie zlecenie. 20-go następnego miesiąca miałem otrzymać wynagrodzenie za przepracowany okres. Od tygodnia nie zrobiono przelewu z wynagrodzeniem na moje konto bankowe.
1
Pola 2016-11-23 17:36:51
Najmniej dobrze się pracuje w sieci sklepów z kosmetykami. Dziewczyny potrafią się zwrócić do pracownika ochrony " Jesteś Najniżej w Hierarchii tego stada" tylko dlatego, że pracownik chciał zejść na przerwę. Inny obiekt tej sieci sklepów problem, że pracownik ochrony schodzi na 11 godzin uwaga, aż na 11 minut na przerwę, a i tak były komentarze, że jedzenia nie ma oraz wielki problem o picie wody w pracy argumenty na poziomie 2 latka, że Ci na pracy nie zależy. Kierownictwo jak zwykle chciałoby coś zrobić, ale w sumie to im się nie chce, bo w sumie bo co niech pracownica zemdleje w pracy. Nie Polecam również sklepu z zabawkami w największym centrum handlowym tam przychodzą cyganie maja prawo próbować uderzyć pracownika ochrony a i tak jaśniewielmożnej królewnie kierowniczce sklepu nie chce się wezwać Policji, po co dodatkowy koszt. Pracownicy ochrony potrafią celowo wprowadzać w błąd o czasie pracy w efekcie nie docierasz na czas do pracy i masz problemy zamiast problemy powinien mieć ktoś kto tak zrobił. Potrafią nie płacić na czas.
majeros 2016-12-06 07:15:09
mirek jest zajebisty magner też
Hahahahaha 2016-12-08 01:25:36
TA FIRMA TO TOTALNE DNO!!!
Dział handlowy we Wrocławiu to jakaś porażka. Wszyscy przedstawiciele handlowi uciekają z tego bagna. Praktycznie wszyscy się zwolnili bo tam nie można normalnie pracować. Zostało tylko kilka osób, nie ma kto pracować, szukają na siłę przedstawicieli ale nikt tam nie chce iść. Nie dziwię się bo:
- zabierają kasę z wypłaty
- zabierają kasę z prowizji
- zabierają kasę za brak sprzedanej polisy dla firmy TUZ dla której nie pracujesz
- zasypują Cię obsługą posprzedażową, windykacją i innymi śmieciami a przy okazji wymagają nierealnej dużej ilości umów
- nie zrobisz umów zabierają kasę
- brak szans na jakąś podwyżkę
Przedstawiciele w tej firmie są nikim, są traktowani jak śmiecie. Kroją Cię na każdym kroku i absurdalnie inwigilują na każdym kroku.
Dodatkowo znowu zatrudnili kierownika działu handlowego, który tylko siedzi w biurze, bawi się komórka, gapi się w laptopa, czasami przejdzie się po biurze wkurzyć ludzi i raz na jakiś czas przejedzie się w rejon. I za to wszystko dostaje grubą kasę... a przez niego kolejni handlowcy się zwalniają. W listopadzie odeszło pół działu handlowego, a słychać o kolejnych którzy chcą odejść. Firma upada.
Jesteś normalny to nie idź do tego złodziejskiego bałaganu. Jest dużo normalnej pracy na rynku więc omijaj Solid szerokim łukiem.
2
Zostaw swoją opinię o Solid Security - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security