Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Leduc Chemie Poland LTD. Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Leduc Chemie Poland LTD. Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pani M. - 2014-02-09 18:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ta firma jest nie kompetentna. Ludzie pracujący w firmie na produkcji czuja się jakby to był (usunięte przez administratora). Grono dyrekcyjne schodzi na dół gdy coś źle jest. Grono ludzi którzy dawali w tej pracy dużo swoich sił nie są doceniani i po miesiącu zwalniani bez podania powodu. W dodatku zwolnienia nie wręcza Grono dyrekcji tylko brygadzistka. Dyrekcja nie uważa szkoły. Jeśli państwo się tam wybieracie to zastanówcie się dwa razy a możne i trzy razy. Z wyrazami szacunku Pani M.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-04-24 22:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracuje się tam bardzo źle. Zarząd nie ocenia ludzi sprawiedliwie, ludzie pracujący na produkcji tyrają jak woły, a pomimo to nie są docenieni. Dział zajmujący się pakowaniem, nie robi nic. Ciągle tylko piją kawę, obijają się lub chowają na magazynie. Dobrze mają tam tylko osoby fałszywe i donoszące.
zdjecie uzytkownika
kucyk - 2014-07-15 10:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie zmam dokładnie tej firmy , ale teraz tak jest w Polsce że tylko ludzie narzekają , do firmy przychodzą tylko zarobić i nic wiecej ich nie interesuje. Pracodawca nie raz staje na głowie aby produkt wyprodukowany sprzedać tego nikt nie widzi. i on pracuje dzień i w nocy.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2015-01-12 19:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w tej firmie Leduc Chemie Poland LTD. Sp. z o.o. jest ciężka,a nikt się tam nie docenia tylko ci pieniądze z wypłaty odciągają jak być coś zle zrobiła.A sobota pracująca za 8zł na godzinę.
zdjecie uzytkownika
tonik - 2015-09-25 22:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każda praca jest ciężka i odpowiedzialna na swój sposób @Anonim, także tutaj to nie ma się do czego przyczepić. I też wiele firm odciąga z należnej wypłaty za różne błędy pracownika itp, ale to co wyróżnia leduc to to, że oni płacą na czas i nie ma opóźnień w wypłatach i fakt, może 8 zł za godzine pracy w sobotę to nie dużo ale za coś żyć trzeba.
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2016-01-15 08:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W tej firmie tak zwana lepsza grupa pracowników rządzi swoimi prawami czyli jak kogoś przyjmą do pracy a ty nie trzymasz palca w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tym osobą to jesteś na straconej pozycji jesteś obgadywana,ośmieszana...i zwolniona.Kierownictwo nie ma pojęcia co się dzieje na produkcji bo jest zajęte ciągłym zwiększaniem normy,więc w tym zakładzie jest prawo dżungli kto silniejszy to przeżyje!
zdjecie uzytkownika
szukajacy pracy - 2016-01-19 20:30:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A mnie ciekawi jakos zarzadzania w firmie- Pani Malgosia i szef,podejscie kierownictwa do pracownikow,place ,warunki.Polecacie czy odradzacie prace ?
zdjecie uzytkownika
uppp - 2016-04-18 14:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
też szukam tutaj pracy @szukająca ale jak widac opinie mega mieszane, chyba trzeba przekonać się na własnej skórze niestety

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Leduc Chemie Poland LTD. Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Leduc Chemie Poland LTD. Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert