brak logo

Ulmos.Sp.Zoo

Opole

Opinie o Ulmos.Sp.Zoo

anonim 2011-09-01 22:10:29
uwaga na ta firme ,sami oszusci,chyba ze chcecie sie przekonac na włanej skórze.
anonim 2011-09-02 20:53:53
Tak kolego masz racje,trzeba bardzo uważać na tą firmę.Pracowałem w niej i okrutnie zostałem oszukany przez Ulitzkę i Prezesowa \"PIATA NOGA U WOZU\" Uważajcie
Mag-Mig 2011-11-07 17:43:40
Koledzy co pracowali w Ulmos Opole powiedzcie jak było z płatnościami czy na czas czy opóźnienia i jak praca na budowach
anonim 2011-11-15 22:08:39
Jak zwykle w plecy o tydzien i trzy tyg.
anonim 2011-11-30 19:04:09
To prawda. Tak jest w tej firmie. Tyra sie od rana do wieczora, a pieniedzy nie wyplacaja na czas. Dla siebie to grube pieniadze biora- prezeska i (usunięte przez moderatora), a dla nas resztki. Nie wolno sie na to godzic.
Spawacz 2011-12-27 18:53:49
Pewnie macie racje bo macie dwie lewe ręce (usunięte przez moderatora)potraficie i jesteście (usunięte przez moderatora) a takich się \"dyma\" na tym świecie .... ja pracuje juz długo i nie narzekam a ok może sie spóźnią parę dni a nawet niech się spóźnią tydzień to i tak wole te 6-7 tysięcy parę dni później niż 1700-1800 co 10tego a jak się nie podoba to nikt was nie trzyma może iść gdzie indziej a z pewnością tam też będą was (usunięte przez moderatora) bo jesteśmy robolami i byliśmy jesteśmy i będziemy (usunięte przez moderatora) taka jest prawda
SMOK 2012-01-22 15:08:10
SORKI RYSIU ALE Z TEGO CO PAMIĘTAM TAM ŻADEN SPAWACZ DŁUGO NIE PRACOWAŁ.POZDRAWIAM
JA 2012-02-11 10:00:35
Zdecydowanie odradzam współpracy z tą firmą podwykonawcom. Mimo iż PRACA ZOSTAŁ WYKONANA BEZ ZARZUTU i pieniądze wpłynęły do Ścieżynki to do teraz nie zobaczyłem swojego wynagrodzenia - a to już kilka dobrych miesięcy. Razem z (usunięte przez moderatora) kłamią na każym kroku - całość miała być zapłacona do: 4 grudnia, świąt, końca roku, stycznia, końca stycznia (podobno oberwała się rura we Francji - jak to byłby mój poblem).
Zastanawiam się do jakiego stopnia mogą pogłębiać dno swojej opinii. (usunięte przez moderatora) Ktoś wyżej napisał, że jest robolem i zgadza się na " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e", ale ja uważam iż troszkę szacunku się należy , a tym bardziej wypłata w termionie.
JESZCZE pracownik 2012-02-14 12:45:35
ciekawe czy nie zapomnieli o kierowniku i pani prezes z wynagrodzeniem za prace bo o pracownikach zapomnieli a my tez zacos musimy zyc dzisiaj nie bedzie przelewu na konto to pisze pismo do PIPu oni im przypomna
tom 2012-02-22 10:38:27
Wszyscy co tu się wpisali to wielkie (usunięte przez moderatora) Brak umiejetnosci i naciaganie godzin to umiecie i nic wiecej.Jak komuś się nie podoba praca to w kazdej chwili moze się zwolnić i za 1500 zł. ztrudnić gdzie indziej. Sam jeden z drugim załóż firme i zatrudnij takich lewusów którzy sie tutaj wpisali to zobaczymy jak długo będzie ona istniała.
Gdyby jeden z drugim (usunięte przez moderatora)nie spowodował wypadku we Francji nie było by problemów.
Martuca 2012-08-06 21:43:49
Mój mąż pracował w tej firmie w 2009 roku, na początku było w porządku ,ale po czterech miesiącach wysłali ich na zieloną trawkę (usunięte przez moderatora),złote góry obiecywała Pani prezes....Uważajcie chłopaki na tą firmę...
smok 2012-11-07 15:00:40
pracowałem w tej firmie przez 3 lata.bywało raz lepiej ,raz gorzej.wolałbym te 7-8 tysiaków z poślizgiem ,niż te 2 co miesiąc regularnie.uwierzcie wszędzie dobrze,gdzie nas nie ma.pozdro.smok
krzychu80 2012-12-03 18:57:50
Panowie pracujący w ulmos mam pytanie czy jest az tak zle
bo szukam pracy od nowego roku jako monter lub spawacz
a mam propozycje z ulmos.Mam 40 km w jedną stronę
ile można zarobic jak z płatnościami.Pozdrawiam
Bolo 2012-12-12 23:41:02
Ciekawe, że opinie piszą przeważnie wywalone z firmy ULMOS na zbity pysk łajzy które tylko przynoszą wstyd Polakom pracującym za granicą. Jak powiada przysłowie " tylko ta krowa ryczy która mało mleka daje". A jeżeli chodzi o kasę to ze świecą szukać firmy która nam płaci jak ULMOS - zdarza się, że czasem z opóźnieniem ( bo też pewnie cwani zlecający też nie płacą im za nasza robotę w terminie) ale nie zdarzyło się żeby nie zapłacili wogóle.Ale jak to może docenić lewus co ma 2 lewe ręce a spawarkę zobaczył po raz pierwszy na oczy na budowie w Niemczech.
gość 2012-12-15 22:36:57
Dzięki za opinię miałem jechać w poniedziałek na próby ale te mądre opinie mi to wybiły z głowy.Już pracowałem w firmach z Płocka Tristan i Multico też przekręty UWAŻAJCIE SPAWACZE..........
1
Seba 2012-12-17 15:53:02
Ty gamon jesteś. Stare wpisy od nierobów czytasz.Sprawdź sam a nie czytaj bzdur i staroci i na dodatek nieprawdziwe. Co ci nie pasuje że trzeba pracować.
1
Krzychu 2012-12-18 13:19:08
No to ci gościu fajna robota uciekła.
Żeś się pewnie próbek przestraszył :)
Nie wiem jak było kiedyś, pracuje od wiosny, kasa jest na czas i to nie najgorsza.
Kierownictwo spoko, babki w biurze też.
pracownik 2012-12-18 13:22:57
Monterów to w Ulmos juz nie potrzeba. Jak masz papiery na zachód w sensie certyfikat na spawanie w elektodzie to sie załapiesz bo pracy w przyszłym roku jest dużo. Warunek że spawać tez potrafisz bo nie bedziemy na ciebie zasuwać. Juz kilku takich jest co to duzo gadali a teraz siedzi nam na kapie.
anonim 2012-12-19 14:24:30
to prawda,jak pisał koleś, w Ulmos babki spoko, robota jak to robota wszędzie trzeba robić. Forsa też jest. Eurusy przychodzą.
Ludzie nie czytajcie tych głupich opini a zwłaszcza opini głupich bab co to nie wiedzą jak jest w firmie.Kazda firma ma plusy i minusy.
Złe opinie piszą tylko ci co już nie pracuja, bo byli za słabi albo pijaczki.
czarodziej 2013-03-01 11:38:33
A ja ich lubię.To co ,że kasa z opóźnieniem.Takie są czasy.Ale płacą i to jest pewne.Nie mogliby nie zapłacić wcale bo im by się to nie opłaciło.Fakt,że złe opinie piszą tylko robole co pomylili pojęcia być w pracy , a pracą.
Wszystkim LEWUSOM MÓWIMY STANOWCZO NIE!!! Wypad butelki zbierać i kasować bilety na parkingu.
Pozdro Smoku.
obserwator 2013-03-03 12:41:35
te bolo a to przypadkiem nie ty narobiles burdy w niemczech na mieszkaniu i was z niego na zbity pysk wywalili
edmund kark 2013-06-18 10:40:22
kiedyś lecieli z kasą po kilka miesięcy... "jak se pościelesz tak się wyśpisz" "panowie ja jestem jak generał a wy jak moi żołnierze, nie jedną bitwe trza przegrać żeby wygrać całą wojne" :D:D:D:D:D:D:D:D
Anonim 2013-07-01 05:15:05
Czy Ulmos.Sp.Zoo OPOLE respektują przepisy urlopowe?
anek 2014-06-18 14:08:15
a z czego wynikaja te opoznienia z wypłatami, ulmos ma problem z wypłacalnością, czy to jakies widzimisie kierownikow? powiedzcie jaką macie umowę bo raczej takie praktyki nie powinny miec miejsca normalnie..
arek 2014-06-19 06:43:02
panowie spawacze jakie prubki trzeba zrobić [blachy czy rury?]
kancelaria 2014-07-11 15:05:15
kupimy wierzytelności 14/676 50 10
Oszukany 2014-07-13 09:04:17
Uwaga!!

Prosze uważać na firmę ULMOS ! Jest to przedsiębiorstwo o wielkich wyobraźniach, dużo mówią , a mało robią, mądrują się niemiłosiernie. Pieniędzy nie wypłacają , a sami z wielkimi brzuchami wielce się wożą! Ludzie uważajcie , nie dajcie się im zrobić, bo pieniędzy już na pewno nigdy nie zobaczycie !!!!!!!
ten 2014-07-14 09:44:16
gosciu kto cię tam oszukał. Piszesz jakieś bzdury. Pieniadze przychodzą a że trzeba robić to co chciałbyś za błaznowanie i nieudolność lub brak chęci kupe forsy dostawać. Trzeba było iść do szkoły uczyć sie na lekarza, to miałbyś kupe forsy.
czarodziej 2014-07-17 23:29:30
Płacą płacą.
Może i bywają jakieś opóźnienia,ale są one krótkie.
Niektórzy narzekają ,że siedzą za długo w domu między wyjazdami.Prawda jest taka,że dobry monter na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie usiedzi i czasem zjeżdża z jednej roboty na drugą.
Złe opinie tutaj wystawiają osoby,którym się robić nie chciało,ale zarobić już tak.
A [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie pieniądze takim za (usunięte przez administratora) robotę.Najlepiej żeby inni za niego robili.
Firmy padają przez takich nieudolnych i nieodpowiedzialnych pracowników.
Niektórzy tylko potrafią do cudzej kieszeni zaglądać ile szef zarobił na ich krzywdzie.
(usunięte przez administratora)
robol 2014-08-01 16:37:45
ta firma schodzi na psy kierownik M.W.na niczym sie nie zna a mondroje jakby nie wiadomo jakim byl fachowcem slizga sie na pracownikach i zgrywa cwaniaka to on ta firme ciagnie na dno wiekszosc budow to wtopa finansowa a puzniej opuznienia z wyplatami
gosc 2014-09-05 11:26:07
czasem się zdarzają - ale góra 2 dni, wiec nie bardzo wiem o co robolowi chodzi
. 2014-12-08 18:59:55
Proszę o kontakt osoby, które sie tu wypowiadają, może niech w komentarzu napiszą swój numer, bądź email, chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej od osób, które tam może pracowały. Bardzo pilne !
5
były pracownik 2016-08-16 19:23:02
Fiemka która wynajmuje ludzi i nieważne jak ich gnoją na budowach,dla uliczki kasa ważna byłem,widziałem i więcej nie wyjade z tą oszufiremką stawki8,50€monter , spawacz 9,70€ to co ludzie donieśli .
znany 2016-10-19 23:18:13
Ta firma od lutego 2015 znajduje się w stanie upadłości. Dlaczego ludzie nie sprawdzają takich podstawowych informacji? Oszukali wielu ludzi więc proponuję na przyszłość zawsze zabezpieczać się umową o pracę.
Pol 2016-10-19 23:26:27
No w tej chwili Ulmos.Sp.Zoo jest na bieżąco ze wszystkimi sprawami, mam wrażenie, że sensownie byłoby samemu się tam przejechąć i spróbować jakoś się dogadać, mam wrażenie, że ludzie to tak łatwo spłycają wszystko i chcieliby lekko żyć, nie wiem czemu
Zostaw swoją opinię o Ulmos.Sp.Zoo - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ulmos.Sp.Zoo