Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ulmos.Sp.Zoo

Pracowałeś w firmie Ulmos.Sp.Zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Krzychu - 2012-12-18 13:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to ci gościu fajna robota uciekła.
Żeś się pewnie próbek przestraszył :)
Nie wiem jak było kiedyś, pracuje od wiosny, kasa jest na czas i to nie najgorsza.
Kierownictwo spoko, babki w biurze też.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-12-18 13:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Monterów to w Ulmos juz nie potrzeba. Jak masz papiery na zachód w sensie certyfikat na spawanie w elektodzie to sie załapiesz bo pracy w przyszłym roku jest dużo. Warunek że spawać tez potrafisz bo nie bedziemy na ciebie zasuwać. Juz kilku takich jest co to duzo gadali a teraz siedzi nam na kapie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-12-19 14:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda,jak pisał koleś, w Ulmos babki spoko, robota jak to robota wszędzie trzeba robić. Forsa też jest. Eurusy przychodzą.
Ludzie nie czytajcie tych głupich opini a zwłaszcza opini głupich bab co to nie wiedzą jak jest w firmie.Kazda firma ma plusy i minusy.
Złe opinie piszą tylko ci co już nie pracuja, bo byli za słabi albo pijaczki.
zdjecie uzytkownika
czarodziej - 2013-03-01 11:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja ich lubię.To co ,że kasa z opóźnieniem.Takie są czasy.Ale płacą i to jest pewne.Nie mogliby nie zapłacić wcale bo im by się to nie opłaciło.Fakt,że złe opinie piszą tylko robole co pomylili pojęcia być w pracy , a pracą.
Wszystkim LEWUSOM MÓWIMY STANOWCZO NIE!!! Wypad butelki zbierać i kasować bilety na parkingu.
Pozdro Smoku.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-03-03 12:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te bolo a to przypadkiem nie ty narobiles burdy w niemczech na mieszkaniu i was z niego na zbity pysk wywalili
zdjecie uzytkownika
bartek - 2013-06-18 10:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czarodziej a z jakim opóźnieniem jest ta kasa? Bo wiesz no ja to jest parę dni no to ok gorzej jak to sie przedłuża
zdjecie uzytkownika
edmund kark - 2013-06-18 10:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś lecieli z kasą po kilka miesięcy... "jak se pościelesz tak się wyśpisz" "panowie ja jestem jak generał a wy jak moi żołnierze, nie jedną bitwe trza przegrać żeby wygrać całą wojne" :D:D:D:D:D:D:D:D
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-18 15:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A teraz to bardzo spóźniają się z wypłatą? W sensie że parę dni czy może tyle ile pisał edmund kark?
zdjecie uzytkownika
felek - 2013-06-19 20:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie jak to teraz jest z tym spóźnianiem się z wypłatami? Jeśli możecie to napiszcie jak to jest
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-01 05:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Ulmos.Sp.Zoo OPOLE respektują przepisy urlopowe?
zdjecie uzytkownika
anek - 2014-06-18 14:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a z czego wynikaja te opoznienia z wypłatami, ulmos ma problem z wypłacalnością, czy to jakies widzimisie kierownikow? powiedzcie jaką macie umowę bo raczej takie praktyki nie powinny miec miejsca normalnie..
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-06-19 06:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie spawacze jakie prubki trzeba zrobić [blachy czy rury?]
zdjecie uzytkownika
kancelaria - 2014-07-11 15:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kupimy wierzytelności 14/676 50 10
zdjecie uzytkownika
Oszukany - 2014-07-13 09:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga!!

Prosze uważać na firmę ULMOS ! Jest to przedsiębiorstwo o wielkich wyobraźniach, dużo mówią , a mało robią, mądrują się niemiłosiernie. Pieniędzy nie wypłacają , a sami z wielkimi brzuchami wielce się wożą! Ludzie uważajcie , nie dajcie się im zrobić, bo pieniędzy już na pewno nigdy nie zobaczycie !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ten - 2014-07-14 09:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oszukany - 2014-07-13 09:04:17]:
gosciu kto cię tam oszukał. Piszesz jakieś bzdury. Pieniadze przychodzą a że trzeba robić to co chciałbyś za błaznowanie i nieudolność lub brak chęci kupe forsy dostawać. Trzeba było iść do szkoły uczyć sie na lekarza, to miałbyś kupe forsy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-14 14:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak w końcu jest z tymi pieniędzmi... przychodzą na czas czy są jakieś opóźnienia? jak dla mnie opóźnienie jeden albo dwa dni to jeszcze nie opóźnienie, bo to może być wina banku i obsługi przelewów. Orientujecie się, czy poszukiwane są nowe osoby do pracy, skoro paru osobom nie paasuje praca to pewnie się zwalniają i potrzebni są nowi pracownicy.
zdjecie uzytkownika
czarodziej - 2014-07-17 23:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Płacą płacą.
Może i bywają jakieś opóźnienia,ale są one krótkie.
Niektórzy narzekają ,że siedzą za długo w domu między wyjazdami.Prawda jest taka,że dobry monter na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie usiedzi i czasem zjeżdża z jednej roboty na drugą.
Złe opinie tutaj wystawiają osoby,którym się robić nie chciało,ale zarobić już tak.
A [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie pieniądze takim za (usunięte przez administratora) robotę.Najlepiej żeby inni za niego robili.
Firmy padają przez takich nieudolnych i nieodpowiedzialnych pracowników.
Niektórzy tylko potrafią do cudzej kieszeni zaglądać ile szef zarobił na ich krzywdzie.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
franek - 2014-07-18 15:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
krotkie opoznienie to nie opoznienie. przynajmniej dla mnie, wiadomo, ze jak ktos nie ma nic odlozone i zyje z miesiaca na miesiac to dla niego moze to byc bardzo slaba sprawa, ale jak ktos oszczedza i odklada to da rade. co do opinii tych osob ktore nic nie robia i wymagaja duzo, to mysle ze wszedzie sie takie osoby trafiaja. oprocz tego zastanawiam sie nad praca dla ulmosa, ale jeszcze nie napisaliscie nic o stawkach jakich moge sie spodziewac na poczatku wspolpracy. dodam, ze mam dosiwadczenie i nie mam dwoch lewych rak ;)
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-08-01 16:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma schodzi na psy kierownik M.W.na niczym sie nie zna a mondroje jakby nie wiadomo jakim byl fachowcem slizga sie na pracownikach i zgrywa cwaniaka to on ta firme ciagnie na dno wiekszosc budow to wtopa finansowa a puzniej opuznienia z wyplatami
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-08-28 13:20:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
robotnik - 2014-08-28 13:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
troche slaba sprawa z tym ze mowisz robolu, ze firma schodzi na psy. bo chcialem sie wlasnie doweidziec czegos jak zaczac robic w ulmosie. skonczylem wspolprace z inna firma, a teraz szukam sobie czegos nowego. jak to jest z tymi rozliczeniami - ile trzeba czekac na kase , jak duze sa te opoznienia ?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-09-05 11:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robotnik - 2014-08-28 13:21:24]:
czasem się zdarzają - ale góra 2 dni, wiec nie bardzo wiem o co robolowi chodzi
zdjecie uzytkownika
śmiesznie - 2014-09-15 19:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no powiem, że 2 dni opóźnienia to przecież nic. wystarczy małe opóxnienie w banku, które podobno ostatnio się często zdarza i już się robią 2 dni. Wszystko zależy kiedy przelewy robione i z jakiego banku do jakiego jest przelewane. A co do samej pracy - gosc bo chyba masz coś wspólnego z ulmosem - jesteś w stanie napisać gdzie najlepiej się zatrudnić?
zdjecie uzytkownika
kajetan - 2014-12-05 16:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czarodziej - 2014-07-17 23:29:30]:
Szukam pracy jako monter i mam podobne podejscie do pracy jak Ty. Też uważam, że firmy tracą przez takich pracowników. Napiszcie mi jaki obszar, terytorium działania obsługuja osoby, którą firma zatrudnia? ( cała Polska, region czy województwo?) czy firma jasno przedstawia warunki wspołpracy na poczatku??
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-12-08 18:58:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
. - 2014-12-08 18:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Proszę o kontakt osoby, które sie tu wypowiadają, może niech w komentarzu napiszą swój numer, bądź email, chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej od osób, które tam może pracowały. Bardzo pilne !
zdjecie uzytkownika
trek - 2015-06-30 05:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@., no to zamiast prosić o kontakty prywatne na forum anonimowym lepiej pisz pytania otwarcie, chyba nie masz nic do ukrycia, czy może to był test lojalności pracowników, czy aby nic nie wychodzi na zewnątrz, czy jak, by po mailu rozszyfrowac kto jest do odstawki. Tak to się nigdy nie doczekasz odpowiedzi.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ulmos.Sp.Zoo

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Ulmos.Sp.Zoo?
Zadaj pytanie
alert