Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ulmos.Sp.Zoo

Pracowałeś w firmie Ulmos.Sp.Zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-01 22:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwaga na ta firme ,sami oszusci,chyba ze chcecie sie przekonac na włanej skórze.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-02 20:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak kolego masz racje,trzeba bardzo uważać na tą firmę.Pracowałem w niej i okrutnie zostałem oszukany przez Ulitzkę i Prezesowa \"PIATA NOGA U WOZU\" Uważajcie
zdjecie uzytkownika
Mag-Mig - 2011-11-07 17:43:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy co pracowali w Ulmos Opole powiedzcie jak było z płatnościami czy na czas czy opóźnienia i jak praca na budowach
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-15 22:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak zwykle w plecy o tydzien i trzy tyg.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-30 19:04:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda. Tak jest w tej firmie. Tyra sie od rana do wieczora, a pieniedzy nie wyplacaja na czas. Dla siebie to grube pieniadze biora- prezeska i (usunięte przez moderatora), a dla nas resztki. Nie wolno sie na to godzic.
zdjecie uzytkownika
Spawacz - 2011-12-27 18:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie macie racje bo macie dwie lewe ręce (usunięte przez moderatora)potraficie i jesteście (usunięte przez moderatora) a takich się \"dyma\" na tym świecie .... ja pracuje juz długo i nie narzekam a ok może sie spóźnią parę dni a nawet niech się spóźnią tydzień to i tak wole te 6-7 tysięcy parę dni później niż 1700-1800 co 10tego a jak się nie podoba to nikt was nie trzyma może iść gdzie indziej a z pewnością tam też będą was (usunięte przez moderatora) bo jesteśmy robolami i byliśmy jesteśmy i będziemy (usunięte przez moderatora) taka jest prawda
zdjecie uzytkownika
SMOK - 2012-01-22 15:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SORKI RYSIU ALE Z TEGO CO PAMIĘTAM TAM ŻADEN SPAWACZ DŁUGO NIE PRACOWAŁ.POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
JA - 2012-02-11 10:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie odradzam współpracy z tą firmą podwykonawcom. Mimo iż PRACA ZOSTAŁ WYKONANA BEZ ZARZUTU i pieniądze wpłynęły do Ścieżynki to do teraz nie zobaczyłem swojego wynagrodzenia - a to już kilka dobrych miesięcy. Razem z (usunięte przez moderatora) kłamią na każym kroku - całość miała być zapłacona do: 4 grudnia, świąt, końca roku, stycznia, końca stycznia (podobno oberwała się rura we Francji - jak to byłby mój poblem).
Zastanawiam się do jakiego stopnia mogą pogłębiać dno swojej opinii. (usunięte przez moderatora) Ktoś wyżej napisał, że jest robolem i zgadza się na " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e", ale ja uważam iż troszkę szacunku się należy , a tym bardziej wypłata w termionie.
zdjecie uzytkownika
JESZCZE pracownik - 2012-02-14 12:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe czy nie zapomnieli o kierowniku i pani prezes z wynagrodzeniem za prace bo o pracownikach zapomnieli a my tez zacos musimy zyc dzisiaj nie bedzie przelewu na konto to pisze pismo do PIPu oni im przypomna
zdjecie uzytkownika
tom - 2012-02-22 10:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy co tu się wpisali to wielkie (usunięte przez moderatora) Brak umiejetnosci i naciaganie godzin to umiecie i nic wiecej.Jak komuś się nie podoba praca to w kazdej chwili moze się zwolnić i za 1500 zł. ztrudnić gdzie indziej. Sam jeden z drugim załóż firme i zatrudnij takich lewusów którzy sie tutaj wpisali to zobaczymy jak długo będzie ona istniała.
Gdyby jeden z drugim (usunięte przez moderatora)nie spowodował wypadku we Francji nie było by problemów.
zdjecie uzytkownika
Martuca - 2012-08-06 21:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój mąż pracował w tej firmie w 2009 roku, na początku było w porządku ,ale po czterech miesiącach wysłali ich na zieloną trawkę (usunięte przez moderatora),złote góry obiecywała Pani prezes....Uważajcie chłopaki na tą firmę...
zdjecie uzytkownika
smok - 2012-11-07 15:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w tej firmie przez 3 lata.bywało raz lepiej ,raz gorzej.wolałbym te 7-8 tysiaków z poślizgiem ,niż te 2 co miesiąc regularnie.uwierzcie wszędzie dobrze,gdzie nas nie ma.pozdro.smok
zdjecie uzytkownika
krzychu80 - 2012-12-03 18:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie pracujący w ulmos mam pytanie czy jest az tak zle
bo szukam pracy od nowego roku jako monter lub spawacz
a mam propozycje z ulmos.Mam 40 km w jedną stronę
ile można zarobic jak z płatnościami.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2012-12-12 23:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe, że opinie piszą przeważnie wywalone z firmy ULMOS na zbity pysk łajzy które tylko przynoszą wstyd Polakom pracującym za granicą. Jak powiada przysłowie " tylko ta krowa ryczy która mało mleka daje". A jeżeli chodzi o kasę to ze świecą szukać firmy która nam płaci jak ULMOS - zdarza się, że czasem z opóźnieniem ( bo też pewnie cwani zlecający też nie płacą im za nasza robotę w terminie) ale nie zdarzyło się żeby nie zapłacili wogóle.Ale jak to może docenić lewus co ma 2 lewe ręce a spawarkę zobaczył po raz pierwszy na oczy na budowie w Niemczech.
zdjecie uzytkownika
gość - 2012-12-15 22:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzięki za opinię miałem jechać w poniedziałek na próby ale te mądre opinie mi to wybiły z głowy.Już pracowałem w firmach z Płocka Tristan i Multico też przekręty UWAŻAJCIE SPAWACZE..........
zdjecie uzytkownika
Seba - 2012-12-17 15:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty gamon jesteś. Stare wpisy od nierobów czytasz.Sprawdź sam a nie czytaj bzdur i staroci i na dodatek nieprawdziwe. Co ci nie pasuje że trzeba pracować.
zdjecie uzytkownika
Krzychu - 2012-12-18 13:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to ci gościu fajna robota uciekła.
Żeś się pewnie próbek przestraszył :)
Nie wiem jak było kiedyś, pracuje od wiosny, kasa jest na czas i to nie najgorsza.
Kierownictwo spoko, babki w biurze też.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-12-18 13:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Monterów to w Ulmos juz nie potrzeba. Jak masz papiery na zachód w sensie certyfikat na spawanie w elektodzie to sie załapiesz bo pracy w przyszłym roku jest dużo. Warunek że spawać tez potrafisz bo nie bedziemy na ciebie zasuwać. Juz kilku takich jest co to duzo gadali a teraz siedzi nam na kapie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-12-19 14:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda,jak pisał koleś, w Ulmos babki spoko, robota jak to robota wszędzie trzeba robić. Forsa też jest. Eurusy przychodzą.
Ludzie nie czytajcie tych głupich opini a zwłaszcza opini głupich bab co to nie wiedzą jak jest w firmie.Kazda firma ma plusy i minusy.
Złe opinie piszą tylko ci co już nie pracuja, bo byli za słabi albo pijaczki.
zdjecie uzytkownika
czarodziej - 2013-03-01 11:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja ich lubię.To co ,że kasa z opóźnieniem.Takie są czasy.Ale płacą i to jest pewne.Nie mogliby nie zapłacić wcale bo im by się to nie opłaciło.Fakt,że złe opinie piszą tylko robole co pomylili pojęcia być w pracy , a pracą.
Wszystkim LEWUSOM MÓWIMY STANOWCZO NIE!!! Wypad butelki zbierać i kasować bilety na parkingu.
Pozdro Smoku.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-03-03 12:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te bolo a to przypadkiem nie ty narobiles burdy w niemczech na mieszkaniu i was z niego na zbity pysk wywalili
zdjecie uzytkownika
bartek - 2013-06-18 10:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czarodziej a z jakim opóźnieniem jest ta kasa? Bo wiesz no ja to jest parę dni no to ok gorzej jak to sie przedłuża
zdjecie uzytkownika
edmund kark - 2013-06-18 10:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś lecieli z kasą po kilka miesięcy... "jak se pościelesz tak się wyśpisz" "panowie ja jestem jak generał a wy jak moi żołnierze, nie jedną bitwe trza przegrać żeby wygrać całą wojne" :D:D:D:D:D:D:D:D
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-18 15:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A teraz to bardzo spóźniają się z wypłatą? W sensie że parę dni czy może tyle ile pisał edmund kark?
zdjecie uzytkownika
felek - 2013-06-19 20:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie jak to teraz jest z tym spóźnianiem się z wypłatami? Jeśli możecie to napiszcie jak to jest
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-01 05:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Ulmos.Sp.Zoo OPOLE respektują przepisy urlopowe?
zdjecie uzytkownika
anek - 2014-06-18 14:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a z czego wynikaja te opoznienia z wypłatami, ulmos ma problem z wypłacalnością, czy to jakies widzimisie kierownikow? powiedzcie jaką macie umowę bo raczej takie praktyki nie powinny miec miejsca normalnie..
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-06-19 06:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie spawacze jakie prubki trzeba zrobić [blachy czy rury?]
zdjecie uzytkownika
kancelaria - 2014-07-11 15:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kupimy wierzytelności 14/676 50 10
zdjecie uzytkownika
Oszukany - 2014-07-13 09:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga!!

Prosze uważać na firmę ULMOS ! Jest to przedsiębiorstwo o wielkich wyobraźniach, dużo mówią , a mało robią, mądrują się niemiłosiernie. Pieniędzy nie wypłacają , a sami z wielkimi brzuchami wielce się wożą! Ludzie uważajcie , nie dajcie się im zrobić, bo pieniędzy już na pewno nigdy nie zobaczycie !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ten - 2014-07-14 09:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oszukany - 2014-07-13 09:04:17]:
gosciu kto cię tam oszukał. Piszesz jakieś bzdury. Pieniadze przychodzą a że trzeba robić to co chciałbyś za błaznowanie i nieudolność lub brak chęci kupe forsy dostawać. Trzeba było iść do szkoły uczyć sie na lekarza, to miałbyś kupe forsy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-14 14:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak w końcu jest z tymi pieniędzmi... przychodzą na czas czy są jakieś opóźnienia? jak dla mnie opóźnienie jeden albo dwa dni to jeszcze nie opóźnienie, bo to może być wina banku i obsługi przelewów. Orientujecie się, czy poszukiwane są nowe osoby do pracy, skoro paru osobom nie paasuje praca to pewnie się zwalniają i potrzebni są nowi pracownicy.
zdjecie uzytkownika
czarodziej - 2014-07-17 23:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Płacą płacą.
Może i bywają jakieś opóźnienia,ale są one krótkie.
Niektórzy narzekają ,że siedzą za długo w domu między wyjazdami.Prawda jest taka,że dobry monter na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie usiedzi i czasem zjeżdża z jednej roboty na drugą.
Złe opinie tutaj wystawiają osoby,którym się robić nie chciało,ale zarobić już tak.
A [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie pieniądze takim za (usunięte przez administratora) robotę.Najlepiej żeby inni za niego robili.
Firmy padają przez takich nieudolnych i nieodpowiedzialnych pracowników.
Niektórzy tylko potrafią do cudzej kieszeni zaglądać ile szef zarobił na ich krzywdzie.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
franek - 2014-07-18 15:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
krotkie opoznienie to nie opoznienie. przynajmniej dla mnie, wiadomo, ze jak ktos nie ma nic odlozone i zyje z miesiaca na miesiac to dla niego moze to byc bardzo slaba sprawa, ale jak ktos oszczedza i odklada to da rade. co do opinii tych osob ktore nic nie robia i wymagaja duzo, to mysle ze wszedzie sie takie osoby trafiaja. oprocz tego zastanawiam sie nad praca dla ulmosa, ale jeszcze nie napisaliscie nic o stawkach jakich moge sie spodziewac na poczatku wspolpracy. dodam, ze mam dosiwadczenie i nie mam dwoch lewych rak ;)
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-08-01 16:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma schodzi na psy kierownik M.W.na niczym sie nie zna a mondroje jakby nie wiadomo jakim byl fachowcem slizga sie na pracownikach i zgrywa cwaniaka to on ta firme ciagnie na dno wiekszosc budow to wtopa finansowa a puzniej opuznienia z wyplatami
zdjecie uzytkownika
robotnik - 2014-08-28 13:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
troche slaba sprawa z tym ze mowisz robolu, ze firma schodzi na psy. bo chcialem sie wlasnie doweidziec czegos jak zaczac robic w ulmosie. skonczylem wspolprace z inna firma, a teraz szukam sobie czegos nowego. jak to jest z tymi rozliczeniami - ile trzeba czekac na kase , jak duze sa te opoznienia ?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-09-05 11:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robotnik - 2014-08-28 13:21:24]:
czasem się zdarzają - ale góra 2 dni, wiec nie bardzo wiem o co robolowi chodzi
zdjecie uzytkownika
śmiesznie - 2014-09-15 19:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no powiem, że 2 dni opóźnienia to przecież nic. wystarczy małe opóxnienie w banku, które podobno ostatnio się często zdarza i już się robią 2 dni. Wszystko zależy kiedy przelewy robione i z jakiego banku do jakiego jest przelewane. A co do samej pracy - gosc bo chyba masz coś wspólnego z ulmosem - jesteś w stanie napisać gdzie najlepiej się zatrudnić?
zdjecie uzytkownika
kajetan - 2014-12-05 16:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czarodziej - 2014-07-17 23:29:30]:
Szukam pracy jako monter i mam podobne podejscie do pracy jak Ty. Też uważam, że firmy tracą przez takich pracowników. Napiszcie mi jaki obszar, terytorium działania obsługuja osoby, którą firma zatrudnia? ( cała Polska, region czy województwo?) czy firma jasno przedstawia warunki wspołpracy na poczatku??
zdjecie uzytkownika
. - 2014-12-08 18:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Proszę o kontakt osoby, które sie tu wypowiadają, może niech w komentarzu napiszą swój numer, bądź email, chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej od osób, które tam może pracowały. Bardzo pilne !
zdjecie uzytkownika
trek - 2015-06-30 05:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@., no to zamiast prosić o kontakty prywatne na forum anonimowym lepiej pisz pytania otwarcie, chyba nie masz nic do ukrycia, czy może to był test lojalności pracowników, czy aby nic nie wychodzi na zewnątrz, czy jak, by po mailu rozszyfrowac kto jest do odstawki. Tak to się nigdy nie doczekasz odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
jan - 2016-04-11 21:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takie sprawy załatwiajcie osobiscie a nie na forum. Ja chciałbym się dowiedzieć czy obecnie w firmie poszukiwani są Monteży Konstrukcji Stalowych, posiadam dosiwadczenie,
zdjecie uzytkownika
jan - 2016-05-12 11:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecei czy może teraz będa poszukiwani Konstruktorzy?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Ulmos.Sp.Zoo!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ulmos.Sp.Zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert