Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ulmos.Sp.Zoo

Pracowałeś w firmie Ulmos.Sp.Zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tom - 2012-02-22 10:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy co tu się wpisali to wielkie (usunięte przez moderatora) Brak umiejetnosci i naciaganie godzin to umiecie i nic wiecej.Jak komuś się nie podoba praca to w kazdej chwili moze się zwolnić i za 1500 zł. ztrudnić gdzie indziej. Sam jeden z drugim załóż firme i zatrudnij takich lewusów którzy sie tutaj wpisali to zobaczymy jak długo będzie ona istniała.
Gdyby jeden z drugim (usunięte przez moderatora)nie spowodował wypadku we Francji nie było by problemów.
zdjecie uzytkownika
Martuca - 2012-08-06 21:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój mąż pracował w tej firmie w 2009 roku, na początku było w porządku ,ale po czterech miesiącach wysłali ich na zieloną trawkę (usunięte przez moderatora),złote góry obiecywała Pani prezes....Uważajcie chłopaki na tą firmę...
zdjecie uzytkownika
smok - 2012-11-07 15:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w tej firmie przez 3 lata.bywało raz lepiej ,raz gorzej.wolałbym te 7-8 tysiaków z poślizgiem ,niż te 2 co miesiąc regularnie.uwierzcie wszędzie dobrze,gdzie nas nie ma.pozdro.smok
zdjecie uzytkownika
krzychu80 - 2012-12-03 18:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie pracujący w ulmos mam pytanie czy jest az tak zle
bo szukam pracy od nowego roku jako monter lub spawacz
a mam propozycje z ulmos.Mam 40 km w jedną stronę
ile można zarobic jak z płatnościami.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2012-12-12 23:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe, że opinie piszą przeważnie wywalone z firmy ULMOS na zbity pysk łajzy które tylko przynoszą wstyd Polakom pracującym za granicą. Jak powiada przysłowie " tylko ta krowa ryczy która mało mleka daje". A jeżeli chodzi o kasę to ze świecą szukać firmy która nam płaci jak ULMOS - zdarza się, że czasem z opóźnieniem ( bo też pewnie cwani zlecający też nie płacą im za nasza robotę w terminie) ale nie zdarzyło się żeby nie zapłacili wogóle.Ale jak to może docenić lewus co ma 2 lewe ręce a spawarkę zobaczył po raz pierwszy na oczy na budowie w Niemczech.
zdjecie uzytkownika
gość - 2012-12-15 22:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzięki za opinię miałem jechać w poniedziałek na próby ale te mądre opinie mi to wybiły z głowy.Już pracowałem w firmach z Płocka Tristan i Multico też przekręty UWAŻAJCIE SPAWACZE..........
zdjecie uzytkownika
Seba - 2012-12-17 15:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty gamon jesteś. Stare wpisy od nierobów czytasz.Sprawdź sam a nie czytaj bzdur i staroci i na dodatek nieprawdziwe. Co ci nie pasuje że trzeba pracować.
zdjecie uzytkownika
Krzychu - 2012-12-18 13:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to ci gościu fajna robota uciekła.
Żeś się pewnie próbek przestraszył :)
Nie wiem jak było kiedyś, pracuje od wiosny, kasa jest na czas i to nie najgorsza.
Kierownictwo spoko, babki w biurze też.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-12-18 13:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Monterów to w Ulmos juz nie potrzeba. Jak masz papiery na zachód w sensie certyfikat na spawanie w elektodzie to sie załapiesz bo pracy w przyszłym roku jest dużo. Warunek że spawać tez potrafisz bo nie bedziemy na ciebie zasuwać. Juz kilku takich jest co to duzo gadali a teraz siedzi nam na kapie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-12-19 14:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda,jak pisał koleś, w Ulmos babki spoko, robota jak to robota wszędzie trzeba robić. Forsa też jest. Eurusy przychodzą.
Ludzie nie czytajcie tych głupich opini a zwłaszcza opini głupich bab co to nie wiedzą jak jest w firmie.Kazda firma ma plusy i minusy.
Złe opinie piszą tylko ci co już nie pracuja, bo byli za słabi albo pijaczki.
zdjecie uzytkownika
czarodziej - 2013-03-01 11:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja ich lubię.To co ,że kasa z opóźnieniem.Takie są czasy.Ale płacą i to jest pewne.Nie mogliby nie zapłacić wcale bo im by się to nie opłaciło.Fakt,że złe opinie piszą tylko robole co pomylili pojęcia być w pracy , a pracą.
Wszystkim LEWUSOM MÓWIMY STANOWCZO NIE!!! Wypad butelki zbierać i kasować bilety na parkingu.
Pozdro Smoku.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-03-03 12:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te bolo a to przypadkiem nie ty narobiles burdy w niemczech na mieszkaniu i was z niego na zbity pysk wywalili
zdjecie uzytkownika
bartek - 2013-06-18 10:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czarodziej a z jakim opóźnieniem jest ta kasa? Bo wiesz no ja to jest parę dni no to ok gorzej jak to sie przedłuża
zdjecie uzytkownika
edmund kark - 2013-06-18 10:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś lecieli z kasą po kilka miesięcy... "jak se pościelesz tak się wyśpisz" "panowie ja jestem jak generał a wy jak moi żołnierze, nie jedną bitwe trza przegrać żeby wygrać całą wojne" :D:D:D:D:D:D:D:D
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-18 15:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A teraz to bardzo spóźniają się z wypłatą? W sensie że parę dni czy może tyle ile pisał edmund kark?
zdjecie uzytkownika
felek - 2013-06-19 20:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie jak to teraz jest z tym spóźnianiem się z wypłatami? Jeśli możecie to napiszcie jak to jest
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-01 05:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Ulmos.Sp.Zoo OPOLE respektują przepisy urlopowe?
zdjecie uzytkownika
anek - 2014-06-18 14:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a z czego wynikaja te opoznienia z wypłatami, ulmos ma problem z wypłacalnością, czy to jakies widzimisie kierownikow? powiedzcie jaką macie umowę bo raczej takie praktyki nie powinny miec miejsca normalnie..
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-06-19 06:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie spawacze jakie prubki trzeba zrobić [blachy czy rury?]
zdjecie uzytkownika
kancelaria - 2014-07-11 15:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kupimy wierzytelności 14/676 50 10
zdjecie uzytkownika
Oszukany - 2014-07-13 09:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga!!

Prosze uważać na firmę ULMOS ! Jest to przedsiębiorstwo o wielkich wyobraźniach, dużo mówią , a mało robią, mądrują się niemiłosiernie. Pieniędzy nie wypłacają , a sami z wielkimi brzuchami wielce się wożą! Ludzie uważajcie , nie dajcie się im zrobić, bo pieniędzy już na pewno nigdy nie zobaczycie !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ten - 2014-07-14 09:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oszukany - 2014-07-13 09:04:17]:
gosciu kto cię tam oszukał. Piszesz jakieś bzdury. Pieniadze przychodzą a że trzeba robić to co chciałbyś za błaznowanie i nieudolność lub brak chęci kupe forsy dostawać. Trzeba było iść do szkoły uczyć sie na lekarza, to miałbyś kupe forsy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-14 14:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak w końcu jest z tymi pieniędzmi... przychodzą na czas czy są jakieś opóźnienia? jak dla mnie opóźnienie jeden albo dwa dni to jeszcze nie opóźnienie, bo to może być wina banku i obsługi przelewów. Orientujecie się, czy poszukiwane są nowe osoby do pracy, skoro paru osobom nie paasuje praca to pewnie się zwalniają i potrzebni są nowi pracownicy.
zdjecie uzytkownika
czarodziej - 2014-07-17 23:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Płacą płacą.
Może i bywają jakieś opóźnienia,ale są one krótkie.
Niektórzy narzekają ,że siedzą za długo w domu między wyjazdami.Prawda jest taka,że dobry monter na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie usiedzi i czasem zjeżdża z jednej roboty na drugą.
Złe opinie tutaj wystawiają osoby,którym się robić nie chciało,ale zarobić już tak.
A [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie pieniądze takim za (usunięte przez administratora) robotę.Najlepiej żeby inni za niego robili.
Firmy padają przez takich nieudolnych i nieodpowiedzialnych pracowników.
Niektórzy tylko potrafią do cudzej kieszeni zaglądać ile szef zarobił na ich krzywdzie.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
franek - 2014-07-18 15:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
krotkie opoznienie to nie opoznienie. przynajmniej dla mnie, wiadomo, ze jak ktos nie ma nic odlozone i zyje z miesiaca na miesiac to dla niego moze to byc bardzo slaba sprawa, ale jak ktos oszczedza i odklada to da rade. co do opinii tych osob ktore nic nie robia i wymagaja duzo, to mysle ze wszedzie sie takie osoby trafiaja. oprocz tego zastanawiam sie nad praca dla ulmosa, ale jeszcze nie napisaliscie nic o stawkach jakich moge sie spodziewac na poczatku wspolpracy. dodam, ze mam dosiwadczenie i nie mam dwoch lewych rak ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ulmos.Sp.Zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x