brak logo

Ulmos.Sp.Zoo

Opole

Opinie o Ulmos.Sp.Zoo

anonim 2011-09-01 22:10:29
uwaga na ta firme ,sami oszusci,chyba ze chcecie sie przekonac na włanej skórze.
anonim 2011-09-02 20:53:53
Tak kolego masz racje,trzeba bardzo uważać na tą firmę.Pracowałem w niej i okrutnie zostałem oszukany przez Ulitzkę i Prezesowa \"PIATA NOGA U WOZU\" Uważajcie
Mag-Mig 2011-11-07 17:43:40
Koledzy co pracowali w Ulmos Opole powiedzcie jak było z płatnościami czy na czas czy opóźnienia i jak praca na budowach
anonim 2011-11-15 22:08:39
Jak zwykle w plecy o tydzien i trzy tyg.
anonim 2011-11-30 19:04:09
To prawda. Tak jest w tej firmie. Tyra sie od rana do wieczora, a pieniedzy nie wyplacaja na czas. Dla siebie to grube pieniadze biora- prezeska i (usunięte przez moderatora), a dla nas resztki. Nie wolno sie na to godzic.
Spawacz 2011-12-27 18:53:49
Pewnie macie racje bo macie dwie lewe ręce (usunięte przez moderatora)potraficie i jesteście (usunięte przez moderatora) a takich się \"dyma\" na tym świecie .... ja pracuje juz długo i nie narzekam a ok może sie spóźnią parę dni a nawet niech się spóźnią tydzień to i tak wole te 6-7 tysięcy parę dni później niż 1700-1800 co 10tego a jak się nie podoba to nikt was nie trzyma może iść gdzie indziej a z pewnością tam też będą was (usunięte przez moderatora) bo jesteśmy robolami i byliśmy jesteśmy i będziemy (usunięte przez moderatora) taka jest prawda
SMOK 2012-01-22 15:08:10
SORKI RYSIU ALE Z TEGO CO PAMIĘTAM TAM ŻADEN SPAWACZ DŁUGO NIE PRACOWAŁ.POZDRAWIAM
JA 2012-02-11 10:00:35
Zdecydowanie odradzam współpracy z tą firmą podwykonawcom. Mimo iż PRACA ZOSTAŁ WYKONANA BEZ ZARZUTU i pieniądze wpłynęły do Ścieżynki to do teraz nie zobaczyłem swojego wynagrodzenia - a to już kilka dobrych miesięcy. Razem z (usunięte przez moderatora) kłamią na każym kroku - całość miała być zapłacona do: 4 grudnia, świąt, końca roku, stycznia, końca stycznia (podobno oberwała się rura we Francji - jak to byłby mój poblem).
Zastanawiam się do jakiego stopnia mogą pogłębiać dno swojej opinii. (usunięte przez moderatora) Ktoś wyżej napisał, że jest robolem i zgadza się na " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e", ale ja uważam iż troszkę szacunku się należy , a tym bardziej wypłata w termionie.
JESZCZE pracownik 2012-02-14 12:45:35
ciekawe czy nie zapomnieli o kierowniku i pani prezes z wynagrodzeniem za prace bo o pracownikach zapomnieli a my tez zacos musimy zyc dzisiaj nie bedzie przelewu na konto to pisze pismo do PIPu oni im przypomna
tom 2012-02-22 10:38:27
Wszyscy co tu się wpisali to wielkie (usunięte przez moderatora) Brak umiejetnosci i naciaganie godzin to umiecie i nic wiecej.Jak komuś się nie podoba praca to w kazdej chwili moze się zwolnić i za 1500 zł. ztrudnić gdzie indziej. Sam jeden z drugim załóż firme i zatrudnij takich lewusów którzy sie tutaj wpisali to zobaczymy jak długo będzie ona istniała.
Gdyby jeden z drugim (usunięte przez moderatora)nie spowodował wypadku we Francji nie było by problemów.
Martuca 2012-08-06 21:43:49
Mój mąż pracował w tej firmie w 2009 roku, na początku było w porządku ,ale po czterech miesiącach wysłali ich na zieloną trawkę (usunięte przez moderatora),złote góry obiecywała Pani prezes....Uważajcie chłopaki na tą firmę...
smok 2012-11-07 15:00:40
pracowałem w tej firmie przez 3 lata.bywało raz lepiej ,raz gorzej.wolałbym te 7-8 tysiaków z poślizgiem ,niż te 2 co miesiąc regularnie.uwierzcie wszędzie dobrze,gdzie nas nie ma.pozdro.smok
krzychu80 2012-12-03 18:57:50
Panowie pracujący w ulmos mam pytanie czy jest az tak zle
bo szukam pracy od nowego roku jako monter lub spawacz
a mam propozycje z ulmos.Mam 40 km w jedną stronę
ile można zarobic jak z płatnościami.Pozdrawiam
Bolo 2012-12-12 23:41:02
Ciekawe, że opinie piszą przeważnie wywalone z firmy ULMOS na zbity pysk łajzy które tylko przynoszą wstyd Polakom pracującym za granicą. Jak powiada przysłowie " tylko ta krowa ryczy która mało mleka daje". A jeżeli chodzi o kasę to ze świecą szukać firmy która nam płaci jak ULMOS - zdarza się, że czasem z opóźnieniem ( bo też pewnie cwani zlecający też nie płacą im za nasza robotę w terminie) ale nie zdarzyło się żeby nie zapłacili wogóle.Ale jak to może docenić lewus co ma 2 lewe ręce a spawarkę zobaczył po raz pierwszy na oczy na budowie w Niemczech.
gość 2012-12-15 22:36:57
Dzięki za opinię miałem jechać w poniedziałek na próby ale te mądre opinie mi to wybiły z głowy.Już pracowałem w firmach z Płocka Tristan i Multico też przekręty UWAŻAJCIE SPAWACZE..........
1
Seba 2012-12-17 15:53:02
Ty gamon jesteś. Stare wpisy od nierobów czytasz.Sprawdź sam a nie czytaj bzdur i staroci i na dodatek nieprawdziwe. Co ci nie pasuje że trzeba pracować.
1
Krzychu 2012-12-18 13:19:08
No to ci gościu fajna robota uciekła.
Żeś się pewnie próbek przestraszył :)
Nie wiem jak było kiedyś, pracuje od wiosny, kasa jest na czas i to nie najgorsza.
Kierownictwo spoko, babki w biurze też.
pracownik 2012-12-18 13:22:57
Monterów to w Ulmos juz nie potrzeba. Jak masz papiery na zachód w sensie certyfikat na spawanie w elektodzie to sie załapiesz bo pracy w przyszłym roku jest dużo. Warunek że spawać tez potrafisz bo nie bedziemy na ciebie zasuwać. Juz kilku takich jest co to duzo gadali a teraz siedzi nam na kapie.
anonim 2012-12-19 14:24:30
to prawda,jak pisał koleś, w Ulmos babki spoko, robota jak to robota wszędzie trzeba robić. Forsa też jest. Eurusy przychodzą.
Ludzie nie czytajcie tych głupich opini a zwłaszcza opini głupich bab co to nie wiedzą jak jest w firmie.Kazda firma ma plusy i minusy.
Złe opinie piszą tylko ci co już nie pracuja, bo byli za słabi albo pijaczki.
czarodziej 2013-03-01 11:38:33
A ja ich lubię.To co ,że kasa z opóźnieniem.Takie są czasy.Ale płacą i to jest pewne.Nie mogliby nie zapłacić wcale bo im by się to nie opłaciło.Fakt,że złe opinie piszą tylko robole co pomylili pojęcia być w pracy , a pracą.
Wszystkim LEWUSOM MÓWIMY STANOWCZO NIE!!! Wypad butelki zbierać i kasować bilety na parkingu.
Pozdro Smoku.
obserwator 2013-03-03 12:41:35
te bolo a to przypadkiem nie ty narobiles burdy w niemczech na mieszkaniu i was z niego na zbity pysk wywalili
bartek 2013-06-18 10:25:54
czarodziej a z jakim opóźnieniem jest ta kasa? Bo wiesz no ja to jest parę dni no to ok gorzej jak to sie przedłuża
edmund kark 2013-06-18 10:40:22
kiedyś lecieli z kasą po kilka miesięcy... "jak se pościelesz tak się wyśpisz" "panowie ja jestem jak generał a wy jak moi żołnierze, nie jedną bitwe trza przegrać żeby wygrać całą wojne" :D:D:D:D:D:D:D:D
anonim 2013-06-18 15:19:04
A teraz to bardzo spóźniają się z wypłatą? W sensie że parę dni czy może tyle ile pisał edmund kark?
felek 2013-06-19 20:54:56
No właśnie jak to teraz jest z tym spóźnianiem się z wypłatami? Jeśli możecie to napiszcie jak to jest
Anonim 2013-07-01 05:15:05
Czy Ulmos.Sp.Zoo OPOLE respektują przepisy urlopowe?
anek 2014-06-18 14:08:15
a z czego wynikaja te opoznienia z wypłatami, ulmos ma problem z wypłacalnością, czy to jakies widzimisie kierownikow? powiedzcie jaką macie umowę bo raczej takie praktyki nie powinny miec miejsca normalnie..
arek 2014-06-19 06:43:02
panowie spawacze jakie prubki trzeba zrobić [blachy czy rury?]
kancelaria 2014-07-11 15:05:15
kupimy wierzytelności 14/676 50 10
Oszukany 2014-07-13 09:04:17
Uwaga!!

Prosze uważać na firmę ULMOS ! Jest to przedsiębiorstwo o wielkich wyobraźniach, dużo mówią , a mało robią, mądrują się niemiłosiernie. Pieniędzy nie wypłacają , a sami z wielkimi brzuchami wielce się wożą! Ludzie uważajcie , nie dajcie się im zrobić, bo pieniędzy już na pewno nigdy nie zobaczycie !!!!!!!
ten 2014-07-14 09:44:16
gosciu kto cię tam oszukał. Piszesz jakieś bzdury. Pieniadze przychodzą a że trzeba robić to co chciałbyś za błaznowanie i nieudolność lub brak chęci kupe forsy dostawać. Trzeba było iść do szkoły uczyć sie na lekarza, to miałbyś kupe forsy.
anonim 2014-07-14 14:44:28
To jak w końcu jest z tymi pieniędzmi... przychodzą na czas czy są jakieś opóźnienia? jak dla mnie opóźnienie jeden albo dwa dni to jeszcze nie opóźnienie, bo to może być wina banku i obsługi przelewów. Orientujecie się, czy poszukiwane są nowe osoby do pracy, skoro paru osobom nie paasuje praca to pewnie się zwalniają i potrzebni są nowi pracownicy.
czarodziej 2014-07-17 23:29:30
Płacą płacą.
Może i bywają jakieś opóźnienia,ale są one krótkie.
Niektórzy narzekają ,że siedzą za długo w domu między wyjazdami.Prawda jest taka,że dobry monter na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie usiedzi i czasem zjeżdża z jednej roboty na drugą.
Złe opinie tutaj wystawiają osoby,którym się robić nie chciało,ale zarobić już tak.
A [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie pieniądze takim za (usunięte przez administratora) robotę.Najlepiej żeby inni za niego robili.
Firmy padają przez takich nieudolnych i nieodpowiedzialnych pracowników.
Niektórzy tylko potrafią do cudzej kieszeni zaglądać ile szef zarobił na ich krzywdzie.
(usunięte przez administratora)
franek 2014-07-18 15:04:08
krotkie opoznienie to nie opoznienie. przynajmniej dla mnie, wiadomo, ze jak ktos nie ma nic odlozone i zyje z miesiaca na miesiac to dla niego moze to byc bardzo slaba sprawa, ale jak ktos oszczedza i odklada to da rade. co do opinii tych osob ktore nic nie robia i wymagaja duzo, to mysle ze wszedzie sie takie osoby trafiaja. oprocz tego zastanawiam sie nad praca dla ulmosa, ale jeszcze nie napisaliscie nic o stawkach jakich moge sie spodziewac na poczatku wspolpracy. dodam, ze mam dosiwadczenie i nie mam dwoch lewych rak ;)
robol 2014-08-01 16:37:45
ta firma schodzi na psy kierownik M.W.na niczym sie nie zna a mondroje jakby nie wiadomo jakim byl fachowcem slizga sie na pracownikach i zgrywa cwaniaka to on ta firme ciagnie na dno wiekszosc budow to wtopa finansowa a puzniej opuznienia z wyplatami
robotnik 2014-08-28 13:21:24
troche slaba sprawa z tym ze mowisz robolu, ze firma schodzi na psy. bo chcialem sie wlasnie doweidziec czegos jak zaczac robic w ulmosie. skonczylem wspolprace z inna firma, a teraz szukam sobie czegos nowego. jak to jest z tymi rozliczeniami - ile trzeba czekac na kase , jak duze sa te opoznienia ?
gosc 2014-09-05 11:26:07
czasem się zdarzają - ale góra 2 dni, wiec nie bardzo wiem o co robolowi chodzi
śmiesznie 2014-09-15 19:13:38
no powiem, że 2 dni opóźnienia to przecież nic. wystarczy małe opóxnienie w banku, które podobno ostatnio się często zdarza i już się robią 2 dni. Wszystko zależy kiedy przelewy robione i z jakiego banku do jakiego jest przelewane. A co do samej pracy - gosc bo chyba masz coś wspólnego z ulmosem - jesteś w stanie napisać gdzie najlepiej się zatrudnić?
kajetan 2014-12-05 16:18:50
Szukam pracy jako monter i mam podobne podejscie do pracy jak Ty. Też uważam, że firmy tracą przez takich pracowników. Napiszcie mi jaki obszar, terytorium działania obsługuja osoby, którą firma zatrudnia? ( cała Polska, region czy województwo?) czy firma jasno przedstawia warunki wspołpracy na poczatku??
. 2014-12-08 18:59:55
Proszę o kontakt osoby, które sie tu wypowiadają, może niech w komentarzu napiszą swój numer, bądź email, chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej od osób, które tam może pracowały. Bardzo pilne !
4
trek 2015-06-30 05:52:12
@., no to zamiast prosić o kontakty prywatne na forum anonimowym lepiej pisz pytania otwarcie, chyba nie masz nic do ukrycia, czy może to był test lojalności pracowników, czy aby nic nie wychodzi na zewnątrz, czy jak, by po mailu rozszyfrowac kto jest do odstawki. Tak to się nigdy nie doczekasz odpowiedzi.
jan 2016-04-11 21:21:30
Takie sprawy załatwiajcie osobiscie a nie na forum. Ja chciałbym się dowiedzieć czy obecnie w firmie poszukiwani są Monteży Konstrukcji Stalowych, posiadam dosiwadczenie,
jan 2016-05-12 11:37:24
wiecei czy może teraz będa poszukiwani Konstruktorzy?
Zostaw swoją opinię o Ulmos.Sp.Zoo - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ulmos.Sp.Zoo