brak logo

RAD-ZUB Janusz Radoń Stanisław Zubrzycki

Rabka-Zdrój

Opinie o RAD-ZUB Janusz Radoń Stanisław Zubrzycki

anonim 2011-09-01 19:44:53
[usunięte przez moderatora] NIE POTRAFIĄ WYKONYWAĆ PRAC BUDOWLANYCH CZYLI WYLEWEK MIXO- KRET UWAŻAJCIE STRACICIE TYLKO KASĘ I NERWY .[usunięte przez moderatora] NIE LUDZIE PSUJĄ DOBRĄ MARKĘ LUDZI Z GÓR .podtyp adresem się ukrywają [usunięte przez moderatora]
remik 2011-09-01 19:47:46
JA MUSIAŁEM Z ICH POWODU JESZCZE RAZ ROBIĆ WYLEWKI OSZUŚCI CI GOŚCIE TO [usunięte przez moderatora]

miałem W PLECY KASĘ I CZAS .nie polecam szukamy innych pokrzywdzonych przez tych pseudo fachowców ?!!
anonim 2011-09-04 11:28:42
TE LUDZKIE SZUJE TO [usunięte przez moderatora] JA MIAŁEM TO SAMO TERAZ JUŻ WIEM CO ZROBIĆ TAKIE GNOJE NIE POWINNI FUNKCJONOWAĆ NA RYNKU .GRASUJĄ PO CAŁYM KRAJU A RABKA ZDRÓJ SIĘ TAK PISZE ALE CHYBA NERWY WZIĘŁY GÓRĘ .

Jak chcecie mieć [usunięte przez moderatora] wylewki i kup zmartwień to zamówcie u nich wylewki RED-ZUB NO PO ICH ROBOCIE NA PEWNO BĘDZIESZ RED ALE NA TWARZY .SZMACIARZE DO POTĘGI .ZGŁOSILIŚMY JUŻ SPRAWĘ DO U.S W NOWYM TARGU I DO RZECZNIKA KONSUMENTÓW NO POTEM JESZCZE SĄD

UWAŻAJCIE NA TYCH PARTACZY !!!!
wylewki 2011-09-04 11:34:27
to [usunięte przez moderatora] nie ludzkie [usunięte przez moderatora] mi posadzki i po 1 roku musiałem zaciągnąć kafelki wraz z wylewką wszystkie panele ścinki z kartonu w plecy kupę kasy , a oni stwierdzili że styropiany źle ułożone , okazało się że 2cm wylewki zrobili .Już za miesiąc sprawa trafi na wokandę no to zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni .Nie podają adresu nigdzie to gnoje i kanalie , nie wystawią ci rachunku bo na budowie druki im się skończyły a potem niema takich szans ..........................

[usunięte przez moderatora]
stefan 2011-12-10 22:51:26
Ta firma to oszuści nie znają się na posadzkach i wylewkach mają spierdolone umysły od wódki i was oszukają .400 M wylewek wszystko do skucia KATASTROFA .
wasyl 2012-01-09 05:25:42
259 m po 5 miechach całe do wymiany .NO TO SIĘ ZDZIWICIE ?
miler 2012-07-17 19:13:36
[usunięte przez moderatora] nieudaczniki . 245m zle wylane nie rowno .spaluli beton bylo za goraco.Tylko na 2 g ich samych zostawilem a wsztystko na nowo!!Nie polecam !
Nie polec !!!!!!!!!!!!!
praaaa 2016-05-19 12:32:44
Firma zajmuje się wylewkami maszynowymi, o ile się nie mylę. Jak dla mnie to porządne, ale dość dziwne przedsiębiorstwo. Opinie zbierają różne, nie wrzucają nigdzie aktualnych ofert pracy. Kandydatom nie jest łatwo :D
Zostaw swoją opinię o RAD-ZUB Janusz Radoń Stanisław Zubrzycki - Rabka-Zdrój
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RAD-ZUB Janusz Radoń Stanisław Zubrzycki