Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Agencja Ochrony Osób i Mienia D.S. Fokus sp. z. o. o.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-16 13:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, a czy ktoś pracuje na ochronie w D.S.Focus? Bo nie ma żadnych opinii, wyżej to opinia widza koncertu. Jaka stawkę proponują za godzinę, 10 zł będzie? (mam licencję, pozwolenie na broń)
zdjecie uzytkownika
info - 2013-06-17 15:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi drodzy dla wiadomości tych mniej poinformowanych pan Piotr Przybylak, pani Justyna Kordowiecka, pan Łukasz Grela, pani Monika Listkiewicz oraz pan Sławomir Duba nie są już pracownikami firmy D.S. Fokus i w żaden sposób nie są z nią powiązane. Jest to firma DSF Grupa i tam można kierować swoje frustracje.
zdjecie uzytkownika
tomy ochrona - 2013-07-21 19:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Drodzy czytelnicy chciałbym zabracć głos w tej sprawie ja pracowałem w firmie D.S.FOKUS i chwale piotra suchodolskiego za to że można było znim zawsze pogadać w wolnej chwili a ze [usunięte przez moderatora] to kiepsko bo on to robił napiecie i musztry na imprezach że jeden drugiego [usunięte przez moderatora] ,szanuje piotra choć kilka lat u niego nie robię a o sławku i jego firmie nic nie mogę powiedzieć dobrego ani złego bo niewiem,wiem za to że dużo sie stara by jego firma miała jak najwięcej imprez,obiektów,ja mam własna firme ochrony i staram sie szanować ludzi i płacić solidne stawki co do każdej imprezy.dlategodobra rada panowie nie naskakujcie na piotra i sławka w necie tylko powiedzcie im prosto w oczy co was boli
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2013-10-02 22:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy to prawda, ze do Fokusa przechodzą inspektorzy z Globalsa?
zdjecie uzytkownika
henry - 2014-01-03 07:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli nic się nie zmieniło jak pisałem kilka postów temu ok dwóch lat wstecz i tak jest na wszystkich imprezach.Tu chodziło ci o jedna godzinkę a bywało że na innych jest tych godzin dwie i trzy.
zdjecie uzytkownika
Bart - 2014-01-03 19:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracę rozpoczynaliśmy o ustalonej godzinie, wystarczy słuchać (czytać) ze zrozumieniem nie byłoby nieporozumień. Niedługo będziesz chciała żeby płacić już od momentu kiedy zamkniesz drzwi od domu i za całą trasę na miejsce zbiórki :). Co do czasu jaki upłynął od godziny zbiórki do rozpoczęcia pracy to spróbuj umundurować i rozprowadzić na elementy ponad 400 osób w krótkim czasie. Jeśli chodzi o BMW prezesa i tego w jakim tempie się "dorobił"... ciężko pracował to i się dorobił. Widać w tym kraju jednak da się coś osiągnąć, wystarczy chcieć, przestać narzekać i nie szukać w koło winnych swoich niepowodzeń. Skoro w innych firmach o "ugruntowanej pozycji" jest lepiej jak mówisz, to przecież nikt Cię nie zmuszał do pracy z nami. Życzę Ci wszystkiego najlepszego w nowym roku i żeby wreszcie udało Ci się znaleźć firmę idealną która płaci krocie za nicnierobienie, a prezes jeździ rowerem.
zdjecie uzytkownika
Martin - 2014-02-21 20:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokładnie, zgodze się z postem powyżej, trzeba byc tez świadomym idąc do d.s. fokus co to za praca i jakie tam sa stawki, bo widzę, że co niektórzy oczekują nie wiem czego.
zdjecie uzytkownika
Hiks - 2014-04-01 23:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety, ale teraz branża ochroniarska, (usunięte przez administratora) zatrudnia głównie emerytów za małe stawki.
zdjecie uzytkownika
Info - 2014-04-06 14:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie polecam pracy w Fokusie na żadnym stanowisku.. grupa wzajemnej adoracji, plotkarzy,(usunięte przez administratora), nic nie robią..(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
garry - 2014-06-20 17:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakich obiektach dziala głównie fokus, bo dawno nie widziałem ludzi z tej firmy. Powaznie tak trudno sie wkręcić w pracowników?
zdjecie uzytkownika
Mnietek - 2014-07-27 11:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak to firma (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Kauflandowiec - 2014-08-04 10:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam!!!! Współpracuję z firmą D.S.Fokus od momentu jej wejścia na Kauflandy. Kierownictwo super.(usunięte przez administratora)Koordynatorzy bardzo zaangażowani. Kasa dobra. I zawsze na czas. Firma rozwojowa.
zdjecie uzytkownika
prawda_ona - 2014-08-08 21:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zobaczcie raport z firmy i ocencie sami ...( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
adek - 2014-08-30 19:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
D.S. FOKUS jest koncesjonowaną firmą świadczącą usługi z zakresu profesjonalnej ochrony obiektów handlowych, przemysłowych, firm i biur, a także osiedli mieszkaniowych. Ciągle szukają nowych osób do pracy, na ich stronie mozna znaleźc kilka ogłoszeń, wymagania standardowe. Firma raczej dba o swoje dobre imię, nawet aktywnie prowadza fanpage na facebooku.
zdjecie uzytkownika
Media-Wawa - 2014-09-16 16:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie. Z firmą D.S Fokus współpracujemy już od jakiegoś czasu. Do podjęcia decyzji o wybraniu tej właśnie firmy zadecydowało podejście do pracowników oraz profesjonalizm jakim się wykazują. Niby nic wielkiego tako od sobie impreza charytatywno-sportowa. Kilkaset ludzi , kilku polityków ot i cała impreza powiedzmy sobie nudy. A tu proszę bardzo , pełen profesjonalizm w każdym calu. Cały zespół w pełni zgrany. Szybki obieg informacji oraz rewelacyjna koordynacja działań. Wielkie Brawa i podziękowania za wspaniałą pracę. Z nieukrywana przyjemnością skorzystamy ponownie z usług D.S. FOKUS
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-09-30 22:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fokus poszukuje do pracy pracowników do ochrony imprez masowych. Wymagania w sumie niewielkie ukończone 18 lat, bobra prezencja, przeszkolenie w zakresie ochrony imprez masowych, zaświadczenie o ukończeniu kursu na członka służby informacyjnej lub porządkowej (istnieje możliwość ukończenia za pośrednictwem naszej firmy), zaświadczenie o ukończeniu kursu stewardingu niezbędne podczas ochrony meczów oraz mile widziana podstawowa znajomość j. angielskiego.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-11-03 17:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ejjj Chłopie chyba Ci się pomyliło z Grupą DSF to nie to forum
Agencja Ochrony Osób i Mienia D.S. Fokus sp. z. o. o.
Agencja Ochrony Osób i Mienia D.S. Fokus sp. z. o. o.
"Wywiad z Ireneusz Jagiełło - Dyrektor w firmie Agencja Ochrony Osób i Mienia D.S. Fokus sp. z. o. o."
Jak wygląda schemat przebiegu rekrutacji w Państwa firmie? Proces rekrutacji w naszej firmie przebiega najczęściej w trzech etapach: Pierwszy etap to złożenie przez kandydata wymaganych dokumentów, w celu weryfikacji możliwości zatrudnienia. Mam tu na myśli chociażby ustawowy obowiązek zatrudniania pracowników niekaranych, co wiąże się z koniecznością weryfikacji w Krajowym Rejestrze Karnym. Drugi etap to rozmowa kwalifikacyjna z osobami odpowiedzialnymi za konkretne zadania realizowane w ramach naszej działalności.Trzeci etap to wewnętrzny sprawdzian umiejętności niezbędnych do realizacji powierzonych zadań. Dopiero po przejściu wszystkich etapów mamy pewność, że nasza współpraca będzie odpowiadać zarówno pracownikowi jak i firmie.   Czy jesteście Państwo elastyczni jeżeli chodzi o kwestię zatrudniania studentów? Jesteśmy otwarci na każdego. Branża ochrony to wiele różnorodnych zadań, tak że każdy może znaleźć coś dla siebie. Dla studentów mamy bardzo korzystny system pracy, który nie koliduje z nauką, a pozwala nabrać doświadczenia w pierwszej pracy.   Czy w firmie stosowany je...
zdjecie uzytkownika
justynabeata - 2014-11-13 16:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się że spełniam ich wszystkie wymagania i mogłabym spokojnie do nich aplikować o pracę.czuję że przyjmą mnie bez problemu. nasuwa się jednak pytanie ile u nich mogę zarobić bo to najważniejsza dla mnie sprawa.no i najważniejsze na jakie zmiany by się pracowało bo jednak człowiek jakieś życie chce mieć
zdjecie uzytkownika
trymym - 2014-11-27 19:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to jak ludzie są i fajni i ogarnięci to zawsze jakiś plus w sumie,a tak to mnie jeszcze zastanawia fakt, że na wypłatę nikt nie narzeka tylko własnie najakis ogólny brak organizacji.. to prawda jest? bo w sumie jak się nie można z niczym połapać i w dokumentach i w ogóle, to fakt, ze troche słabo jest.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-12-13 16:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
ssss8 - 2014-12-13 16:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki jest pakiet świadczeń socjalnych dla pracowników w firmie? Co wyróżnia tę firmę od innych na rynku od konkurencji? dlaczego własnie w tej firmie warto pracowac a nie w innej duzo jest różnych firm Agencji podobnych do tej wiec warto u nich pracowac? pracodawca jest rzetelny wobec pracowników? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
klepka - 2014-12-27 23:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja Ochrony Osób i Mienia D.S. Fokus sp. z. o. o. podobno poszukuje teraz nowych pracowników, to jest prawda czy tylko plotki? bardzo chcę wiedzieć jakie warunkimpsychiczne, fizyczne i doświadczeniowe trzeba spełnić żey zasłużyć sobie na zatrudnienie w tej firmie? pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź
zdjecie uzytkownika
antek - 2015-01-28 06:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Dostałem w tej firmie jedna z najspokojniejszych prac,mam czas przemyśleć swoje życie i uporzadkowac wszystko.7 lat tłustych ,7 lat chudych,1 rok w fokusie miałem czas w spokoju wymyslec nowy biznes .doksztalcic się .Ta firma to bajka nie robota życzę każdemu takiej pracy .Kasa na czas.prawie wszystkie ubezpieczenia.umowa długa.pracownicy mili .ci co narzekają niech ida do zubrzyckiego tam wypędza z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] baki
i wypędza jak psa na centralny .Antoni
zdjecie uzytkownika
chyba uprzejma - 2015-04-09 23:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziękujemy za wpisy Aniu, nie jestes anonimowa. Wiesz co to jest funkcja identyfikacji wpisów? Mamy to wykupione hahah. Czekamy na następne. Zbieramy je wkrótce się przekonasz dlaczego. Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego najlepszego.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-04 09:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
Pyrek - 2015-09-04 09:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam i się zastanawiam czy to faktycznie ta firma. Pierwszy kontakt wszystko świetnie wszystko dla pracownika a po tygodniu obrót o 180 stopni i wymagania zmiany godzin, dni, miejsca pracy, kontrole, wytyczne aż w końcu wypłata tak długo w tych męczarniach oczekiwana i zaskoczenie dzień po terminie i oczywiście dziwnym trafem stawka sporo mniejsza bo dyrektor zmniejszył i jeszcze za papierosa rozmowy i pisanie smsów też musiał zabrać i nagle 10zł to 9zł i jeszcze 100 za telefon 100 za papierosa istny żart a z godzinami to klepać po dwie trzy zmiany pod rząd bez przerwy a później zero wyrozumiałości bo wszystko źle było i kasa jest najważniejsza.
zdjecie uzytkownika
stojąca - 2015-09-04 10:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężka praca , duże ryzyko .. ciągle za mało ludzi . Płacą ok , ale braki w ludziach trzeba nadrabiać ostrym zapier....niem. I co z tego, że Walduś wysyła mi ciągle smsy..mogę pracować za siebie, ale nie za dwie lub trzy dziewczyny. Ciągła niewiedza..czy tym razem się uda.. Stawki u konkurencji są wyższe. Ale jak ktoś nie ma alternatywy, to na rachunki zarobi.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Osób i Mienia D.S. Fokus sp. z. o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Agencja Ochrony Osób i Mienia D.S. Fokus sp. z. o. o.?
Zadaj pytanie
alert