Agencja Ochrony Osób i Mienia D.S. Fokus sp. z. o. o.

Warszawa

Opinie o Agencja Ochrony Osób i Mienia D.S. Fokus sp. z. o. o.

anonims 2011-04-02 21:53:00
SPOKO FIRMA MOŻNA NAWET ZAROBIC NA IMPREZACH JAK CHCESZ DOROBIC TO WAL
mała 2012-01-28 14:47:11
Pełen profesjonalizm.Uczciwa płaca i traktowanie pracowników.
Koordynator 2012-05-24 14:55:17
Sam się zwolniłeś??? Jakbyuś nie pił to pewnie pracowałbyś dalej ;) Pozdro! Niech Ci tam w Lidlu lepiej będzie :)
4
aneta 2012-05-31 13:22:52
firma jak firma, siedziba w pechowym miejscu ( poprzednio splajtował tam MAG) kierownictwo super ( usunięte przez administratora )
1
maly 2012-07-05 22:15:46
firma ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CHMURA 2012-07-24 14:50:50
A O KIM MÓWISZ ZE STAREJ EKIPY JA PRACUJĘ I BĘDĘ PRACOWAŁ A RESZTA TEŻ PRACUJE A CO DO INNYCH FIRM TO POWODZENIA MOŻE WAM SGS LUB POSEJDON LEPIEJ ZAPŁACĄ HE HE POZDRO DLA CAŁEJ EKIPY Z BIAŁEGO
Kosa 2012-07-24 17:29:52
Firma ok Polecam D.S.Fokus
1
Czarna Białostocka 2012-07-24 17:34:35
Pracujemy już od kilku Imprez w Fokusie w Białymstoku jest Super Kasa dobra super kierownictwo fajna atmosfera fakt trochę ochrzan dają i trzymają rygor ale jak się swoje robi to jest ok ja też raz dostałem ochrzan ale szczerze zasłużyłem ale natomiast na ostatniej imprezie dostałem premię od Dyrektora i SUPER mam zamiar nadal z nimi pracować. D.S.FOKUS to MY!!!!!!!!!!!
Zwierzak 2012-08-29 13:43:17
W firmie pracowalem od dlugiego czasu.Moja opinia na temat dzial jest taka,ze kazdy na nia zaslugiwal a nikt nie dostawal za darmo tej kary.Firma jest jak najbardziej wyplacalna i terminowa.Atmosfera w firmie jest jak najbardziej pozytywna.Kiedy trzeba bylo to dostawalo sie ochrzan ale to zalezy kto na to pracowal.Milo bede wspominal czas spedzony w tej firmie.Jestescie wielcy.Bede was wspominal z sentymentem.Pozdrowienia dla calego oddzialu Bialystok oraz dla calego szefostwa w Warszawie.Trzymajcie sie.
2
radomsaka54 2013-03-27 11:23:51
Piotr fajny szef lepsza jak [usunięte przez moderatora] z dsf grupa
GIZMO 2013-03-28 10:03:06
DSF GÓRĄ? Z której strony ? Może z tej że sami fałszywi ludzie teraz tam poszli ? Że sami nie potrafia sobie pracy zorganizować ? Że pieniędzy nie dostalismy teraz ? To nasza wypłata !
Jeżeli mam byc szczery to w FOKUSIE mozna cokolwiek z szefem ustalić, traktuje ludzi normalnie i idzie zawsze na rękę człowiekowi. Chętnie wysłucha...
Jeżeli nie znacie jednej lub drugiej firmy to nie oceniajcie ludzi po plotkach które ktos wymysla tylko po to by być "MISTRZEM SWIATA".
radomska54 2013-03-28 15:17:27
pracowalem tej firmie i wiem jak jest fokusie a grupa to syf i mogila na czele ze [usunięte przez moderatora] i z tymi co przesli
Xenia 2013-04-09 15:57:51
Czytam czytam i jest mi was żal wasze opinie są fałszywe gracie tak jak wam wygodnie. Jak widzicie nie kryje sie pod fałszywymi Nicami tak to Ja Xenia Białystok co wy tu wypisujecie pracowaliście lub pracujecie u Sławka lub u Piotrka i jeden przez drugiego gadacie co wam ślina na język napłynie. Ja Szanuje tak samo Sławka Tak samo Piotrka i złego słowa nie pozwolę na nich gadać a jeżeli ktoś taki jest odważny niech przedstawi się tak jak ja i niech napisze co myśli o tej całej sytuacji i ogarnijcie sie i dajcie spokój z tymi oskarżeniami w stosunku do Piotrka i Sławka ja osobiście nie pozwolę szargać dobrego Imienia jednego lub drugiego i nie myślcie że to jest jakieś włażenie w dupę moim zdaniem tak samo jest dobra D.S.Fokus jak i Grupa DSF zanim napiszecie obelgę na któregoś z Panów podpiszcie się. Pozdrawiam i polecam dwie Firmy i dwóch Panów którzy moim zdaniem są Profesjonalistami w swojej dziedzinie. [usunięte przez moderatora]
bialostoczanka 2013-04-09 16:12:45
Pracuje z ta firma okolo trzech lat i nic zlego nie moge powiedziec.Jeszcze zadnej tzw.dzialy nie dostalam ,wiec ludzie nie gadajcie glupot jak sie komus nie chce pracowac to zawsze bedzie narzekac.Pieniadze zawsze sa na czas a i premie za dobra prace sa wyplacane.
1
P.Ch. 2013-05-13 16:51:50
Xenia - 2013-04-09 15:57:51

Czytam czytam i jest mi was żal wasze opinie są fałszywe gracie tak jak wam wygodnie. Jak widzicie nie kryje sie pod fałszywymi Nicami tak to Ja Xenia Białystok co wy tu wypisujecie pracowaliście lub pracujecie u Sławka lub u Piotrka i jeden przez drugiego gadacie co wam ślina na język napłynie. Ja Szanuje tak samo Sławka Tak samo Piotrka i złego słowa nie pozwolę na nich gadać a jeżeli ktoś taki jest odważny niech przedstawi się tak jak ja i niech napisze co myśli o tej całej sytuacji i ogarnijcie sie i dajcie spokój z tymi oskarżeniami w stosunku do Piotrka i Sławka ja osobiście nie pozwolę szargać dobrego Imienia jednego lub drugiego i nie myślcie że to jest jakieś włażenie w [usunięte przez moderatora]moim zdaniem tak samo jest dobra D.S.Fokus jak i Grupa DSF zanim napiszecie obelgę na któregoś z Panów podpiszcie się. Pozdrawiam i polecam dwie Firmy i dwóch Panów którzy moim zdaniem są Profesjonalistami w swojej dziedzinie.[usunięte przez moderatora]
Witam wszystkich zainteresowanych... Na dzieńdobry chcę Wam wszystkim powiedzieć, iż psujecie sobie opinię! Każde złe słowo wypowiedziane na Grupę DSF czy też na D.S. Fokus to strzał w kolano tej agencji i co najgorsze to strzał oddany przez osobę popierającą niby jedną z firm. Dlaczego, a no dlatego, że jak było dobrze to wszyscy pracowaliście pod jednym imieniem i nikomu nic nie przeszkadzało. Znam dobrze obie firmy, kiedyś byłem ich pracownikiem i powiem Wam, że sprawy rozstania się firm powinni załatwić Szefowie pomiędzy sobą. Wrzucanie na forum ich Imion jest nie poważne. Popieram Xenię (stąd cytat) - pomyślcie za nim cokolwiek napiszecie, a jak już musicie to się podpiszcie.... P.Ch.
1
anonim 2013-06-16 13:49:52
Hej, a czy ktoś pracuje na ochronie w D.S.Focus? Bo nie ma żadnych opinii, wyżej to opinia widza koncertu. Jaka stawkę proponują za godzinę, 10 zł będzie? (mam licencję, pozwolenie na broń)
1
info 2013-06-17 15:08:03
Moi drodzy dla wiadomości tych mniej poinformowanych pan Piotr Przybylak, pani Justyna Kordowiecka, pan Łukasz Grela, pani Monika Listkiewicz oraz pan Sławomir Duba nie są już pracownikami firmy D.S. Fokus i w żaden sposób nie są z nią powiązane. Jest to firma DSF Grupa i tam można kierować swoje frustracje.
tomy ochrona 2013-07-21 19:29:14
Drodzy czytelnicy chciałbym zabracć głos w tej sprawie ja pracowałem w firmie D.S.FOKUS i chwale piotra suchodolskiego za to że można było znim zawsze pogadać w wolnej chwili a ze [usunięte przez moderatora] to kiepsko bo on to robił napiecie i musztry na imprezach że jeden drugiego [usunięte przez moderatora] ,szanuje piotra choć kilka lat u niego nie robię a o sławku i jego firmie nic nie mogę powiedzieć dobrego ani złego bo niewiem,wiem za to że dużo sie stara by jego firma miała jak najwięcej imprez,obiektów,ja mam własna firme ochrony i staram sie szanować ludzi i płacić solidne stawki co do każdej imprezy.dlategodobra rada panowie nie naskakujcie na piotra i sławka w necie tylko powiedzcie im prosto w oczy co was boli
1
ciekawy 2013-10-02 22:54:18
a czy to prawda, ze do Fokusa przechodzą inspektorzy z Globalsa?
henry 2014-01-03 07:50:26
czyli nic się nie zmieniło jak pisałem kilka postów temu ok dwóch lat wstecz i tak jest na wszystkich imprezach.Tu chodziło ci o jedna godzinkę a bywało że na innych jest tych godzin dwie i trzy.
Bart 2014-01-03 19:07:30
Pracę rozpoczynaliśmy o ustalonej godzinie, wystarczy słuchać (czytać) ze zrozumieniem nie byłoby nieporozumień. Niedługo będziesz chciała żeby płacić już od momentu kiedy zamkniesz drzwi od domu i za całą trasę na miejsce zbiórki :). Co do czasu jaki upłynął od godziny zbiórki do rozpoczęcia pracy to spróbuj umundurować i rozprowadzić na elementy ponad 400 osób w krótkim czasie. Jeśli chodzi o BMW prezesa i tego w jakim tempie się "dorobił"... ciężko pracował to i się dorobił. Widać w tym kraju jednak da się coś osiągnąć, wystarczy chcieć, przestać narzekać i nie szukać w koło winnych swoich niepowodzeń. Skoro w innych firmach o "ugruntowanej pozycji" jest lepiej jak mówisz, to przecież nikt Cię nie zmuszał do pracy z nami. Życzę Ci wszystkiego najlepszego w nowym roku i żeby wreszcie udało Ci się znaleźć firmę idealną która płaci krocie za nicnierobienie, a prezes jeździ rowerem.
2
Martin 2014-02-21 20:04:36
Dokładnie, zgodze się z postem powyżej, trzeba byc tez świadomym idąc do d.s. fokus co to za praca i jakie tam sa stawki, bo widzę, że co niektórzy oczekują nie wiem czego.
1
Hiks 2014-04-01 23:49:11
No niestety, ale teraz branża ochroniarska, (usunięte przez administratora) zatrudnia głównie emerytów za małe stawki.
Info 2014-04-06 14:21:21
Nie polecam pracy w Fokusie na żadnym stanowisku.. grupa wzajemnej adoracji, plotkarzy,(usunięte przez administratora), nic nie robią..(usunięte przez administratora)
3
garry 2014-06-20 17:41:37
Na jakich obiektach dziala głównie fokus, bo dawno nie widziałem ludzi z tej firmy. Powaznie tak trudno sie wkręcić w pracowników?
Mnietek 2014-07-27 11:58:25
Firma jak to firma (usunięte przez administratora)
Kauflandowiec 2014-08-04 10:54:55
Witam!!!! Współpracuję z firmą D.S.Fokus od momentu jej wejścia na Kauflandy. Kierownictwo super.(usunięte przez administratora)Koordynatorzy bardzo zaangażowani. Kasa dobra. I zawsze na czas. Firma rozwojowa.
1
prawda_ona 2014-08-08 21:33:24
zobaczcie raport z firmy i ocencie sami ...( usunięte przez administratora )
adek 2014-08-30 19:04:14
D.S. FOKUS jest koncesjonowaną firmą świadczącą usługi z zakresu profesjonalnej ochrony obiektów handlowych, przemysłowych, firm i biur, a także osiedli mieszkaniowych. Ciągle szukają nowych osób do pracy, na ich stronie mozna znaleźc kilka ogłoszeń, wymagania standardowe. Firma raczej dba o swoje dobre imię, nawet aktywnie prowadza fanpage na facebooku.
Media-Wawa 2014-09-16 16:33:37
Witam serdecznie. Z firmą D.S Fokus współpracujemy już od jakiegoś czasu. Do podjęcia decyzji o wybraniu tej właśnie firmy zadecydowało podejście do pracowników oraz profesjonalizm jakim się wykazują. Niby nic wielkiego tako od sobie impreza charytatywno-sportowa. Kilkaset ludzi , kilku polityków ot i cała impreza powiedzmy sobie nudy. A tu proszę bardzo , pełen profesjonalizm w każdym calu. Cały zespół w pełni zgrany. Szybki obieg informacji oraz rewelacyjna koordynacja działań. Wielkie Brawa i podziękowania za wspaniałą pracę. Z nieukrywana przyjemnością skorzystamy ponownie z usług D.S. FOKUS
miki 2014-09-30 22:45:16
Fokus poszukuje do pracy pracowników do ochrony imprez masowych. Wymagania w sumie niewielkie ukończone 18 lat, bobra prezencja, przeszkolenie w zakresie ochrony imprez masowych, zaświadczenie o ukończeniu kursu na członka służby informacyjnej lub porządkowej (istnieje możliwość ukończenia za pośrednictwem naszej firmy), zaświadczenie o ukończeniu kursu stewardingu niezbędne podczas ochrony meczów oraz mile widziana podstawowa znajomość j. angielskiego.
Marek 2014-11-03 17:11:17
Ejjj Chłopie chyba Ci się pomyliło z Grupą DSF to nie to forum
justynabeata 2014-11-13 16:27:22
wydaje mi się że spełniam ich wszystkie wymagania i mogłabym spokojnie do nich aplikować o pracę.czuję że przyjmą mnie bez problemu. nasuwa się jednak pytanie ile u nich mogę zarobić bo to najważniejsza dla mnie sprawa.no i najważniejsze na jakie zmiany by się pracowało bo jednak człowiek jakieś życie chce mieć
trymym 2014-11-27 19:29:41
to jak ludzie są i fajni i ogarnięci to zawsze jakiś plus w sumie,a tak to mnie jeszcze zastanawia fakt, że na wypłatę nikt nie narzeka tylko własnie najakis ogólny brak organizacji.. to prawda jest? bo w sumie jak się nie można z niczym połapać i w dokumentach i w ogóle, to fakt, ze troche słabo jest.
1
ssss8 2014-12-13 16:38:29
Jaki jest pakiet świadczeń socjalnych dla pracowników w firmie? Co wyróżnia tę firmę od innych na rynku od konkurencji? dlaczego własnie w tej firmie warto pracowac a nie w innej duzo jest różnych firm Agencji podobnych do tej wiec warto u nich pracowac? pracodawca jest rzetelny wobec pracowników? pozdrawiam
klepka 2014-12-27 23:01:54
Agencja Ochrony Osób i Mienia D.S. Fokus sp. z. o. o. podobno poszukuje teraz nowych pracowników, to jest prawda czy tylko plotki? bardzo chcę wiedzieć jakie warunkimpsychiczne, fizyczne i doświadczeniowe trzeba spełnić żey zasłużyć sobie na zatrudnienie w tej firmie? pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź
antek 2015-01-28 06:53:17
Dostałem w tej firmie jedna z najspokojniejszych prac,mam czas przemyśleć swoje życie i uporzadkowac wszystko.7 lat tłustych ,7 lat chudych,1 rok w fokusie miałem czas w spokoju wymyslec nowy biznes .doksztalcic się .Ta firma to bajka nie robota życzę każdemu takiej pracy .Kasa na czas.prawie wszystkie ubezpieczenia.umowa długa.pracownicy mili .ci co narzekają niech ida do zubrzyckiego tam wypędza z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] baki
i wypędza jak psa na centralny .Antoni
5
chyba uprzejma 2015-04-09 23:08:51
Dziękujemy za wpisy Aniu, nie jestes anonimowa. Wiesz co to jest funkcja identyfikacji wpisów? Mamy to wykupione hahah. Czekamy na następne. Zbieramy je wkrótce się przekonasz dlaczego. Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego najlepszego.
1
mola 2015-12-17 19:38:43
duzo slyszlalam o Agencja Ochrony Osób i Mienia D.S. Fokus sp. z. o. o. ale wiecej dobrego niz zlego, ze praca jest ok ciezka bo ciezka ale daje rade i najwazniejsze ze pieniadze na czas
olsztyn_biedronka_kuba 2015-12-30 23:30:58
Oddział Olsztyn bardzo duży plus, jeśli chodzi o imprezy masowe na obiektach nie pracowałem. Co do reszty wiadomo Piotr właściciel, zawsze chce jak najlepiej niestety ludzie są jacy są inie raz musi coś głośniej powiedzieć. Bartek, również jest człowiekiem który zna się na rzeczy. Kierownik oddziału Olsztyńskiego, Grzegorz umie rozmawiać z ludźmi co daje naprawdę wielką satysfakcje z pracy. POLECAM!!!
rampon 2016-01-04 00:22:02
Nie każdy docenia możliwości tej firmy, a szkoda, praca nie jest ciężka, a to jest bardzo ważne, pieniądze są raczej adekwatne do wykonywanych działań.
Rzeźba 2016-03-17 12:51:38
No jak praca nie jest ciężka, a możliwości są całkiem niezłe, to wydaje mi się, że warto się nią zainteresować, ogólnie ja tam jestem raczej dobrej i pozytywnej myśli
1
poilotka 2016-03-31 21:28:45
to chyba ta ciężkość jednak zalezy od tego na jakie zlecenie trafisz. jak widzę to oni ochraniali koncert Scorpionsów, a to wyższa szkoła jazdy, ogaRNĄć bramki, stage diving i td.
czapa 2016-05-04 21:33:23
to chyba jedna z bardziej rozbudowanych agencji ochrony w Polsce. Co mnie osobiście do nich zachęca :)
jako 2016-05-07 22:46:03
Hej Wam wszystkim. Szukam obecnie pracy i natknąłem się właśnie na te firme w internecie, jako , że leży w branży moich zainteresowań. jak mam być szczery to nie wiedziałem że plasują się w hierarchii firm zajmujących się ochorną osób i mienia tak wysoko
uzu 2016-06-18 11:08:35
@jako ja słyszałem, że firma jest warta tego zainteresowania. Dlatego też przeglądam goworka w poszukiwaniu ofert :)
ania 2016-07-12 14:41:20
Tyle, że na razie @uzu nie ma nic dostępnego. Ktoś mi może powiedzieć jaka jest tutaj stawka na godzinę i czy są jakieś dodatki za takie fuchy jak ochrona imprez okolicznościowych wiem, że w okolicy to oni zawsze to robią stąd też takie pytanie, pomóżcie mój tata szuka pracy już bardzo długo..
erfgt 2016-07-12 20:39:28
@ania wiesz co wydaje mi sie ze o to mozesz na rozmowie spytac
Zostaw swoją opinię o Agencja Ochrony Osób i Mienia D.S. Fokus sp. z. o. o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Osób i Mienia D.S. Fokus sp. z. o. o.