Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Agencja Ochrony Osób i Mienia D.S. Fokus sp. z. o. o.


Oceniono 20 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Agencja Ochrony Osób i Mienia D.S. Fokus sp. z. o. o.
Obrazkowa 20A
03-188 Warszawa
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Czarna Białostocka - 2012-07-24 17:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracujemy już od kilku Imprez w Fokusie w Białymstoku jest Super Kasa dobra super kierownictwo fajna atmosfera fakt trochę ochrzan dają i trzymają rygor ale jak się swoje robi to jest ok ja też raz dostałem ochrzan ale szczerze zasłużyłem ale natomiast na ostatniej imprezie dostałem premię od Dyrektora i SUPER mam zamiar nadal z nimi pracować. D.S.FOKUS to MY!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Zwierzak - 2012-08-29 13:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W firmie pracowalem od dlugiego czasu.Moja opinia na temat dzial jest taka,ze kazdy na nia zaslugiwal a nikt nie dostawal za darmo tej kary.Firma jest jak najbardziej wyplacalna i terminowa.Atmosfera w firmie jest jak najbardziej pozytywna.Kiedy trzeba bylo to dostawalo sie ochrzan ale to zalezy kto na to pracowal.Milo bede wspominal czas spedzony w tej firmie.Jestescie wielcy.Bede was wspominal z sentymentem.Pozdrowienia dla calego oddzialu Bialystok oraz dla calego szefostwa w Warszawie.Trzymajcie sie.
zdjecie uzytkownika
radomsaka54 - 2013-03-27 11:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piotr fajny szef lepsza jak [usunięte przez moderatora] z dsf grupa
zdjecie uzytkownika
GIZMO - 2013-03-28 10:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DSF GÓRĄ? Z której strony ? Może z tej że sami fałszywi ludzie teraz tam poszli ? Że sami nie potrafia sobie pracy zorganizować ? Że pieniędzy nie dostalismy teraz ? To nasza wypłata !
Jeżeli mam byc szczery to w FOKUSIE mozna cokolwiek z szefem ustalić, traktuje ludzi normalnie i idzie zawsze na rękę człowiekowi. Chętnie wysłucha...
Jeżeli nie znacie jednej lub drugiej firmy to nie oceniajcie ludzi po plotkach które ktos wymysla tylko po to by być "MISTRZEM SWIATA".
zdjecie uzytkownika
radomska54 - 2013-03-28 15:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem tej firmie i wiem jak jest fokusie a grupa to syf i mogila na czele ze [usunięte przez moderatora] i z tymi co przesli
zdjecie uzytkownika
imprezo - 2013-03-29 14:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
śmieszne. nikt z fokusa się nie zwolił. ludzie którzy poszli za swoim [usunięte przez moderatora]przekonają się z czasem jak jest. już kilka osób pożałowało. dostawanie pałami w [usunięte przez moderatora] to brak szacunku do ludzi, zero szczerości same fałszywe [usunięte przez moderatora] do tego szefuńcio [usunięte przez moderatora] wszystko co się rusza. teraz przynajmniej można zapisać się na imprezę. a co do lojalek to tylko jedna osoba miała z nią problem. żałosne.dsf grupa juz nie płaci całej kasy więc powodzenia. ja zostaje z tymi normalnymi-D.S. Fokus
zdjecie uzytkownika
Xenia - 2013-04-09 15:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam czytam i jest mi was żal wasze opinie są fałszywe gracie tak jak wam wygodnie. Jak widzicie nie kryje sie pod fałszywymi Nicami tak to Ja Xenia Białystok co wy tu wypisujecie pracowaliście lub pracujecie u Sławka lub u Piotrka i jeden przez drugiego gadacie co wam ślina na język napłynie. Ja Szanuje tak samo Sławka Tak samo Piotrka i złego słowa nie pozwolę na nich gadać a jeżeli ktoś taki jest odważny niech przedstawi się tak jak ja i niech napisze co myśli o tej całej sytuacji i ogarnijcie sie i dajcie spokój z tymi oskarżeniami w stosunku do Piotrka i Sławka ja osobiście nie pozwolę szargać dobrego Imienia jednego lub drugiego i nie myślcie że to jest jakieś włażenie w dupę moim zdaniem tak samo jest dobra D.S.Fokus jak i Grupa DSF zanim napiszecie obelgę na któregoś z Panów podpiszcie się. Pozdrawiam i polecam dwie Firmy i dwóch Panów którzy moim zdaniem są Profesjonalistami w swojej dziedzinie. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
bialostoczanka - 2013-04-09 16:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje z ta firma okolo trzech lat i nic zlego nie moge powiedziec.Jeszcze zadnej tzw.dzialy nie dostalam ,wiec ludzie nie gadajcie glupot jak sie komus nie chce pracowac to zawsze bedzie narzekac.Pieniadze zawsze sa na czas a i premie za dobra prace sa wyplacane.
zdjecie uzytkownika
P.Ch. - 2013-05-13 16:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Xenia - 2013-04-09 15:57:51

Czytam czytam i jest mi was żal wasze opinie są fałszywe gracie tak jak wam wygodnie. Jak widzicie nie kryje sie pod fałszywymi Nicami tak to Ja Xenia Białystok co wy tu wypisujecie pracowaliście lub pracujecie u Sławka lub u Piotrka i jeden przez drugiego gadacie co wam ślina na język napłynie. Ja Szanuje tak samo Sławka Tak samo Piotrka i złego słowa nie pozwolę na nich gadać a jeżeli ktoś taki jest odważny niech przedstawi się tak jak ja i niech napisze co myśli o tej całej sytuacji i ogarnijcie sie i dajcie spokój z tymi oskarżeniami w stosunku do Piotrka i Sławka ja osobiście nie pozwolę szargać dobrego Imienia jednego lub drugiego i nie myślcie że to jest jakieś włażenie w [usunięte przez moderatora]moim zdaniem tak samo jest dobra D.S.Fokus jak i Grupa DSF zanim napiszecie obelgę na któregoś z Panów podpiszcie się. Pozdrawiam i polecam dwie Firmy i dwóch Panów którzy moim zdaniem są Profesjonalistami w swojej dziedzinie.[usunięte przez moderatora]
Witam wszystkich zainteresowanych... Na dzieńdobry chcę Wam wszystkim powiedzieć, iż psujecie sobie opinię! Każde złe słowo wypowiedziane na Grupę DSF czy też na D.S. Fokus to strzał w kolano tej agencji i co najgorsze to strzał oddany przez osobę popierającą niby jedną z firm. Dlaczego, a no dlatego, że jak było dobrze to wszyscy pracowaliście pod jednym imieniem i nikomu nic nie przeszkadzało. Znam dobrze obie firmy, kiedyś byłem ich pracownikiem i powiem Wam, że sprawy rozstania się firm powinni załatwić Szefowie pomiędzy sobą. Wrzucanie na forum ich Imion jest nie poważne. Popieram Xenię (stąd cytat) - pomyślcie za nim cokolwiek napiszecie, a jak już musicie to się podpiszcie.... P.Ch.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-16 13:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, a czy ktoś pracuje na ochronie w D.S.Focus? Bo nie ma żadnych opinii, wyżej to opinia widza koncertu. Jaka stawkę proponują za godzinę, 10 zł będzie? (mam licencję, pozwolenie na broń)
zdjecie uzytkownika
info - 2013-06-17 15:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi drodzy dla wiadomości tych mniej poinformowanych pan Piotr Przybylak, pani Justyna Kordowiecka, pan Łukasz Grela, pani Monika Listkiewicz oraz pan Sławomir Duba nie są już pracownikami firmy D.S. Fokus i w żaden sposób nie są z nią powiązane. Jest to firma DSF Grupa i tam można kierować swoje frustracje.
zdjecie uzytkownika
tomy ochrona - 2013-07-21 19:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drodzy czytelnicy chciałbym zabracć głos w tej sprawie ja pracowałem w firmie D.S.FOKUS i chwale piotra suchodolskiego za to że można było znim zawsze pogadać w wolnej chwili a ze [usunięte przez moderatora] to kiepsko bo on to robił napiecie i musztry na imprezach że jeden drugiego [usunięte przez moderatora] ,szanuje piotra choć kilka lat u niego nie robię a o sławku i jego firmie nic nie mogę powiedzieć dobrego ani złego bo niewiem,wiem za to że dużo sie stara by jego firma miała jak najwięcej imprez,obiektów,ja mam własna firme ochrony i staram sie szanować ludzi i płacić solidne stawki co do każdej imprezy.dlategodobra rada panowie nie naskakujcie na piotra i sławka w necie tylko powiedzcie im prosto w oczy co was boli
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2013-10-02 22:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy to prawda, ze do Fokusa przechodzą inspektorzy z Globalsa?
zdjecie uzytkownika
henry - 2014-01-03 07:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli nic się nie zmieniło jak pisałem kilka postów temu ok dwóch lat wstecz i tak jest na wszystkich imprezach.Tu chodziło ci o jedna godzinkę a bywało że na innych jest tych godzin dwie i trzy.
zdjecie uzytkownika
Bart - 2014-01-03 19:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracę rozpoczynaliśmy o ustalonej godzinie, wystarczy słuchać (czytać) ze zrozumieniem nie byłoby nieporozumień. Niedługo będziesz chciała żeby płacić już od momentu kiedy zamkniesz drzwi od domu i za całą trasę na miejsce zbiórki :). Co do czasu jaki upłynął od godziny zbiórki do rozpoczęcia pracy to spróbuj umundurować i rozprowadzić na elementy ponad 400 osób w krótkim czasie. Jeśli chodzi o BMW prezesa i tego w jakim tempie się "dorobił"... ciężko pracował to i się dorobił. Widać w tym kraju jednak da się coś osiągnąć, wystarczy chcieć, przestać narzekać i nie szukać w koło winnych swoich niepowodzeń. Skoro w innych firmach o "ugruntowanej pozycji" jest lepiej jak mówisz, to przecież nikt Cię nie zmuszał do pracy z nami. Życzę Ci wszystkiego najlepszego w nowym roku i żeby wreszcie udało Ci się znaleźć firmę idealną która płaci krocie za nicnierobienie, a prezes jeździ rowerem.
zdjecie uzytkownika
Martin - 2014-02-21 20:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokładnie, zgodze się z postem powyżej, trzeba byc tez świadomym idąc do d.s. fokus co to za praca i jakie tam sa stawki, bo widzę, że co niektórzy oczekują nie wiem czego.
zdjecie uzytkownika
Hiks - 2014-04-01 23:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety, ale teraz branża ochroniarska, (usunięte przez administratora) zatrudnia głównie emerytów za małe stawki.
Agencja Ochrony Osób i Mienia D.S. Fokus sp. z. o. o. "Wywiad z Ireneusz Jagiełło - Dyrektor w firmie Agencja Ochrony Osób i Mienia D.S. Fokus sp. z. o. o."
Jak wygląda schemat przebiegu rekrutacji w Państwa firmie? Proces rekrutacji w naszej firmie przebiega najczęściej w trzech etapach:   Pierwszy etap to złożenie przez kandydata wymaganych dokumentów, w celu weryfikacji możliwości zatrudnienia. Mam tu na myśli chociażby ustawowy obowiązek zatrudniania pracowników niekaranych, co wiąże się z koniecznością weryfikacji w Krajowym Rejestrze Karnym.   Drugi etap to rozmowa kwalifikacyjna z osobami odpowie...
zdjecie uzytkownika
Info - 2014-04-06 14:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie polecam pracy w Fokusie na żadnym stanowisku.. grupa wzajemnej adoracji, plotkarzy,(usunięte przez administratora), nic nie robią..(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
garry - 2014-06-20 17:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakich obiektach dziala głównie fokus, bo dawno nie widziałem ludzi z tej firmy. Powaznie tak trudno sie wkręcić w pracowników?
zdjecie uzytkownika
Mnietek - 2014-07-27 11:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak to firma (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Kauflandowiec - 2014-08-04 10:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam!!!! Współpracuję z firmą D.S.Fokus od momentu jej wejścia na Kauflandy. Kierownictwo super.(usunięte przez administratora)Koordynatorzy bardzo zaangażowani. Kasa dobra. I zawsze na czas. Firma rozwojowa.
zdjecie uzytkownika
prawda_ona - 2014-08-08 21:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zobaczcie raport z firmy i ocencie sami ...( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
adek - 2014-08-30 19:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
D.S. FOKUS jest koncesjonowaną firmą świadczącą usługi z zakresu profesjonalnej ochrony obiektów handlowych, przemysłowych, firm i biur, a także osiedli mieszkaniowych. Ciągle szukają nowych osób do pracy, na ich stronie mozna znaleźc kilka ogłoszeń, wymagania standardowe. Firma raczej dba o swoje dobre imię, nawet aktywnie prowadza fanpage na facebooku.
zdjecie uzytkownika
Media-Wawa - 2014-09-16 16:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie. Z firmą D.S Fokus współpracujemy już od jakiegoś czasu. Do podjęcia decyzji o wybraniu tej właśnie firmy zadecydowało podejście do pracowników oraz profesjonalizm jakim się wykazują. Niby nic wielkiego tako od sobie impreza charytatywno-sportowa. Kilkaset ludzi , kilku polityków ot i cała impreza powiedzmy sobie nudy. A tu proszę bardzo , pełen profesjonalizm w każdym calu. Cały zespół w pełni zgrany. Szybki obieg informacji oraz rewelacyjna koordynacja działań. Wielkie Brawa i podziękowania za wspaniałą pracę. Z nieukrywana przyjemnością skorzystamy ponownie z usług D.S. FOKUS
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-09-30 22:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fokus poszukuje do pracy pracowników do ochrony imprez masowych. Wymagania w sumie niewielkie ukończone 18 lat, bobra prezencja, przeszkolenie w zakresie ochrony imprez masowych, zaświadczenie o ukończeniu kursu na członka służby informacyjnej lub porządkowej (istnieje możliwość ukończenia za pośrednictwem naszej firmy), zaświadczenie o ukończeniu kursu stewardingu niezbędne podczas ochrony meczów oraz mile widziana podstawowa znajomość j. angielskiego.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Osób i Mienia D.S. Fokus sp. z. o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x