logo Happy AuPair

Happy AuPair

Europa

Opinie o Happy AuPair

Amelka 2010-10-15 16:58
Polecam! biuro fajne. Szybko znaleźli mi rodzinkę, jestem już kilka miesięcy we Włoszech i jest cudownie.:)
Paula 2011-03-06 18:53
popieram mają miłą obsługę
Joanna 2011-04-11 16:10
Biuro jest naprawdę godne polecenia. Sama byłam 2 razy na summer au pair w Hiszpanii i było cudownie. do tej pory wspomniam pobyt u tych rodzin:-)
Jolka 2012-10-31 15:25
Jak najbardziej za, miła obsługa:)
1
Marytna 2012-12-18 21:42
Wszystko super:) wyjazd udany
Małgorzata 2012-12-20 20:53
Wpis dodaje ponieważ zorganizowali dla mnie najlepszy pobyt w Anglii. Rodzinka była wspoaniała! D
Maya.20 2014-02-25 11:23
chetna Te informacje znajdziesz na ich stronie :)
Majka 2015-02-12 18:58
Jak dla mnie biuro ok, sprawnie załatwili mi wyjazd na wakacje do Hiszpanii. Nie wiem czy to biuro czy nie ale trafiłam na fajna rodzinkę dlatego też moge polecić to biuro.
gawa 2015-10-29 15:25
ja nie polecam happy aupair. Nie bylam zadowolona z przydzielonej mi rodziny. Zresztą nie miałam dużego wyboru. I jeszcze to gadanie, że jak jest problem to wina lezy zawsze po obu stronach. Dziewczyny nie dajcie się wrobić w niewolniczą pracę bo tak czasem bywa. Szukajcie rodzin na portalu aupairworld. Jest o wiele lepszy i darmowy. Będziecie niezależne w wyborze rodzin. Ja przez ten portal znalazłam cudowną rodzinę z Włoch, a happyaupair wogole sie mna nie interesowala. No może przez pierwszy tydzien :) Dziewczyny!!! Niezależność!!!
Powodzenia!
sksosom 2016-05-12 20:52
a nie wiecie jak wygląda obecnie u nich praca i atmoasfera?
Oszukana 2017-03-18 06:37
Ostrzegam wszystkich, których mogę!

Wyjechałam od Sisi Au Pair do Anglii. Po przyjeździe nie otrzmałam umowy po niecałym tygodniu rodzina wyrzuciła mnie na ulicę na noc. Za nic. Trafiłam do rodziny żydowskiej. Tragedia. Nie otrzymałam zapłaty. Najgorsze jest to, że pani Magda z Sisi Au Pair zadeklarowała pomoc i zapewniała, że jestem pod ochroną agencji. Niestety kiedy znalazłam się na ulicy w środku nocy wyłączyła telefon i zostałam sama bez pieniędzy i wsparcia. Spałam w krzakach 4 dni ponieważ bilet do Polski kosztuje krocie jeżeli nie jest zabukowany minimum tydzień przed odlotem.

Przestrzegam wszystkich aby nie dali się nabrać na tą panią Sisi Au Pair.

Pozdrawiam, Oszukana
1
iwo 2017-05-09 09:23
Powyższa opinia nie dotyczy biura Happy Au Pair ale innej agencji.... Nie wprowadzaj więc w błąd osób, które chcą wyjechać z Happy AuPair!!!
Zostaw swoją opinię o Happy AuPair - Europa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Happy AuPair