Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń

zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2013-06-03 07:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja już na szczęście w tej tzw. firmie nie pracuje, ale podzielam opinie innych, aktualnych i byłych pracowników dotyczących naszych drogich Pań [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
bielszowicki zajączek - 2013-06-05 00:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale narzekacie na te wasze KRy. Tylu was jest i nie potraficie zrobić z tym porządku. W innych branżach płaci się 50% i 100%. Prawda jest taka, że pracę w ochronie może wykonywać każdy, bo nie potrzeba do tego żadnych umiejętności. W KOKu nie zwalniają za często za granie w [usunięte przez moderatora]. Was ratuje to, że na kopalniach wymagana jest licencja a ludzi na rynku pracy z takimi papierami jest coraz mniej, bo jak ktoś ma inaczej niż dwie lewe ręce to łapie się innej roboty. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-12 03:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w Konsorcjum Ochrony Kopalń sp. z o.o. Zabrze dają narzędzia pracy?
zdjecie uzytkownika
góra - 2013-07-14 13:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, czy ktoś może wie, jak wygląda sytuacja w KOKu? Przyjmują nowe osoby? I pytanie - warto? Pracuje ktoś z forumowiczów tam?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-07-15 11:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy warto ? To zależy czego oczekujesz od KOK-u ? Preferowani licencjonowani POF, oczywiście mężczyźni. A o resztę pytaj w Zabrzu tam jest siedziba.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2013-07-17 11:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli jesteś kobietą to zapomnij o przyjęciu na KWK Jankowice.Tam kobiety nie są mile widziane.
zdjecie uzytkownika
podatnik - 2013-07-22 19:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe,czy w KOKu też się zabiorą za tych wypasionych związkowców pasożytujących za nasze pieniądze/oddelegowania,delegacje,ryczałty,.../Może i na podwyżki by się pieniądze znalazły.
zdjecie uzytkownika
były pracownik KOK - 2013-07-28 21:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten konkretny Pan to faktycznie największa ściema związkowa , a samego przewodniczącego, wraz z jego wystąpieniami kierowanymi do pracowników, już dziś należało by oddać do muzeum Komunizmu do Nowej Huty .
Z pewnością niczym by nie ustępował pozostałym eksponatom .
Sam Pan przewodniczący jeszcze kilka lat temu został też zwolniony , lecz powodem jego zwolnienia nie była walka w obronie praw pracowniczych . ( usunięte przez administratora ) .

Dlatego też aktualni nie uczciwi pracownicy, gdy czasem zdarzy się coś nieuczciwego zbroić, w osobie pana przewodniczącego mogą liczyć na na duchowe wsparcie.
O tym ( usunięte przez administratora ) jest wiadomo niemal każdemu kto tylko jest zatrudniony na na kopalni Piast .
I choć od tamtej nieudanej kradzieży minęły lata niczym legenda przekazywana jest to zdarzenie między zatrudnionymi na kopalni Piast górnikami .
O różnego typu nieuczciwościach ochrony na Piaście opowiada się na ulicach Nowego Bierunia , w autobusach , busach.
Każde takie opowiadanie kończy się komentarzem - ryba psuje się od głowy .
Dla wielu górników p( usunięte przez administratora ) na kopalni Piast .
Jeden tyko ze związków pozoruje działanie, myślę tu o Solidarności .
Co jakiś czas zgłasza patologie jakie funkcjonują w KOK do PIP-u.
Jednak wyraźnych skutków tego działania jakoś dziwnie nie widać.
( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Związkowiec - 2013-08-02 07:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wam nie pasuje to zakładajcie własną firmę- nie będziecie mieć związków.
zdjecie uzytkownika
anonim galusek - 2013-08-10 18:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie
zdjecie uzytkownika
TORN - 2013-08-22 13:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam tak te opinie i zastanawiam sie dlaczego ludzie tak sie zmieniaja? Ci ktorzy kiedys byli dobrymi kumplami teraz okazuja sie zwyklymi ( usunięte przez administratora )i,pracuje juz ladne lata w tej firmie,wiele juz widzialem i przezylem,ale to co sie teraz dzieje to juz jest makabra,i wogole jakich czasem ludzi przyjmuja do pracy to strach sie bac z takimi pracowac,nie twierdze ze ja jestem jakims bog wie jakim ochraniarzem,ale naprawde czasem jestem w szoku,nie dosc ze musze dbac o swoje bezpieczenstwo to niestety czasem trzeba i /nowego/ pilnowac,pozdrawiam tych ktorzy sa normalni,jesli wiecie co mam na mysli
zdjecie uzytkownika
kik ass - 2013-09-05 10:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ecik - 2013-08-19 20:05:27

cala nadzieja w zwiazkach!
czy ci związki jeść dały ? czy ci związki pomogły i dofinansowały gdy potrzebę miałeś gdy byłeś pod kreską ? więc nie wypisuj takich bzdur
zdjecie uzytkownika
TORN - 2013-09-08 12:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli moge odniesc sie do zwiazkow zawodowych w naszej szacownej firmie jaka jest KOK,no coz nie ma sie co dziwic ze nie robia i nie beda robic nic by nam pracownika bylo lepiej a to z jednego prostego powodu,a ten powod jest taki ze swoje biura maja w siedzibie spolki i niestety musza robic to co zechce zarzad i odwrotnie,wy nam to to my wam tamto i tak to jest,pamietam jak zwiazki zaklepaly zeby zamrozili nam nagrody barborkowe i jakos do dzis nie potrafia tego odmrozic,swego czasu dostawalismy bony przez okres zimowy,tez zwiazki zaklepaly zeby nam je zabrano.Co tu duzo gadac,dopoki zwiazki beda mieli swoje biura w spolce nie beda robic nic,gdyby mieli gdzies np w miescie to byc moze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ( usunięte przez administratora ) Zenada i kpina z ludzi,sorry za bledy.
zdjecie uzytkownika
zw zaw - 2013-09-10 21:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam nadzieje ze od jutra obecnosc naszych bedzie widoczna w Warszawie.firme chyba stac na tych pare delegacji
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2013-09-25 14:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To tez długo już nie pociągnie.
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2013-09-26 15:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda ze podwyżek nie możemy zawdzięczać solidarnisci tak jak kierownicy swoim związkom
zdjecie uzytkownika
H2O - 2013-10-13 22:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ale CI Prezesi coś nie udali się z tego rozdania ..porażka , z resztą na ostatnim spotkaniu z pracownikami dowiedzieli się co o nich pracownicy myślą.
zdjecie uzytkownika
Truskawa - 2013-11-11 23:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Pani prezes z firmy NIKITA GROUP SP.ZOO,zatrudni byłego znakomitego dowódcę z KWK Jankowice.Którego będziemy zawsze i czule wspominać szczególnie w DZIEN KOBIET.
zdjecie uzytkownika
terminator - 2013-11-22 16:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robi się nerwowo.Trza przyjąć kilkunastu ekspertów z Kompanii,a naszych zwalniają.
zdjecie uzytkownika
Koło - 2013-11-28 23:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOK już chyba tonie bo nastała niesamowita cisza.
Obecnie zwalnia się ludzi a zarząd ma listę osób do przyjęć z KW w tej sytuacji obowiązuje tylko sad pracy i nagłośnienie medialne oraz nalezaloby przygotować trzyosobową taczke na wywóz tego śmiesznego zarządu a druga taczke na wywóz związkowców którzy przyczynili się do obecnej sytuacji
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-11-30 16:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A z której kopalni zwalniają naszych ochroniarzy ?
zdjecie uzytkownika
LG - 2013-11-30 17:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z żadnej nie zwalniają bo za te pieniądze i tak nie znajdą ludzi do roboty.
zdjecie uzytkownika
LG - 2013-11-30 17:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A zapomniałem o emerytach z policji to przecież "najlepsi" W Konsorcjum.
Dwa miesiące pracy i pół roku zwolnienia lekarskiego tacy zmęczeni po 15 latach pracy w policji.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2013-11-30 23:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zapomniałeś o przepracowanych związkowcach powodujących co raz wypadki.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-12-01 00:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdy Knurow zostanie sprzedany do JSW zmniejszy się w KOK-u zatrudnienie i przypływ kasy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski