Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń

zdjecie uzytkownika
Piast - 2013-05-22 12:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mamy nowy ale stary związek zawodowy .Kierownictwo opanowało Związek Zawodowy Pracowników Ochrony Kopalń to są ci podczepieni pod Dołowców na kopalniach . Odwołali [usunięte przez moderatora] i nowym przewodniczącym jest [usunięte przez moderatora] , w Zarządzie sami kierownicy z oddziałów i sam Kierownik Kierowników już namawiają ludzi aby się do nich wpisywali obiecując im różne gratyfikacje a to więcej dniówek w KR , a to premia, a to lepszy posterunek, poparcie przy podniesienu stawek itd.
[usunięte przez moderatora] Dowiedziałem się od [usunięte przez moderatora] ma chłop chwile szczerości ,że Spółka chce wprowadzić premie UZNANIOWĄ taką zależną od UZNANIA kierownika , mieliśmy coś takiego jak był NZOM[usunięte przez moderatora] Jestem pewna że ten -nowy- związek będzie za wprowadzeniem takiej premii jakie to daje możliwości kierownikom jaką władzę na tymi biednymi ochraniarzami jaką włądze temu związkowi.
zdjecie uzytkownika
Piast - 2013-05-24 11:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie to czego się wczoraj dowiedziałam zwaliło mnie z nóg ZWIĄZEK ZAWODOWY KIEROWNIKÓW dawny ZZPOK zgłosił propozycję zmiany do układu zbiorowego WPROWADZENIE PREMII UZNANIOWEJ. LUDZIE ZWIĄZEK ZAWODOWY SKŁADA TAKIE PROPOZYCJE TO SKANDAL CI CO MAJA BRONIĆ PRACOWNIKÓW CHCĄ WPROWADZAĆ TAKĄ PREMIĘ UZALEZNIONA OD WIDZIMI SIĘ –UZNANIA- kierownika ale co się dziwić jak w tym związku sami kierownicy, wszyscy wiemy jak to będzie, ty mi coś a ja ci premie w NZOM to się przerabiało pamiętamy kto miał premie i odpowiednio wysokie stawki . Tęsknota jest wielka bo nie liczyło się jak kto pracuje tylko czy umie się podlizać kierownikowi . A tak poza tym ciekawe jak ten związek będzie się zachowywał jak coś będzie chciał prezes przecież to kierownicy ludzie prezesa na kopalniach ???????? Co przewodniczący tego związku zrobi jak będzie konieczność bronić pracowników przed kierownikami na oddziałach albo zarządem ???????????
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2013-06-03 07:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja już na szczęście w tej tzw. firmie nie pracuje, ale podzielam opinie innych, aktualnych i byłych pracowników dotyczących naszych drogich Pań [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
bielszowicki zajączek - 2013-06-05 00:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale narzekacie na te wasze KRy. Tylu was jest i nie potraficie zrobić z tym porządku. W innych branżach płaci się 50% i 100%. Prawda jest taka, że pracę w ochronie może wykonywać każdy, bo nie potrzeba do tego żadnych umiejętności. W KOKu nie zwalniają za często za granie w [usunięte przez moderatora]. Was ratuje to, że na kopalniach wymagana jest licencja a ludzi na rynku pracy z takimi papierami jest coraz mniej, bo jak ktoś ma inaczej niż dwie lewe ręce to łapie się innej roboty. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-12 03:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w Konsorcjum Ochrony Kopalń sp. z o.o. Zabrze dają narzędzia pracy?
zdjecie uzytkownika
góra - 2013-07-14 13:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, czy ktoś może wie, jak wygląda sytuacja w KOKu? Przyjmują nowe osoby? I pytanie - warto? Pracuje ktoś z forumowiczów tam?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-07-15 11:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy warto ? To zależy czego oczekujesz od KOK-u ? Preferowani licencjonowani POF, oczywiście mężczyźni. A o resztę pytaj w Zabrzu tam jest siedziba.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2013-07-17 11:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli jesteś kobietą to zapomnij o przyjęciu na KWK Jankowice.Tam kobiety nie są mile widziane.
zdjecie uzytkownika
podatnik - 2013-07-22 19:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe,czy w KOKu też się zabiorą za tych wypasionych związkowców pasożytujących za nasze pieniądze/oddelegowania,delegacje,ryczałty,.../Może i na podwyżki by się pieniądze znalazły.
zdjecie uzytkownika
były pracownik KOK - 2013-07-28 21:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten konkretny Pan to faktycznie największa ściema związkowa , a samego przewodniczącego, wraz z jego wystąpieniami kierowanymi do pracowników, już dziś należało by oddać do muzeum Komunizmu do Nowej Huty .
Z pewnością niczym by nie ustępował pozostałym eksponatom .
Sam Pan przewodniczący jeszcze kilka lat temu został też zwolniony , lecz powodem jego zwolnienia nie była walka w obronie praw pracowniczych . ( usunięte przez administratora ) .

Dlatego też aktualni nie uczciwi pracownicy, gdy czasem zdarzy się coś nieuczciwego zbroić, w osobie pana przewodniczącego mogą liczyć na na duchowe wsparcie.
O tym ( usunięte przez administratora ) jest wiadomo niemal każdemu kto tylko jest zatrudniony na na kopalni Piast .
I choć od tamtej nieudanej kradzieży minęły lata niczym legenda przekazywana jest to zdarzenie między zatrudnionymi na kopalni Piast górnikami .
O różnego typu nieuczciwościach ochrony na Piaście opowiada się na ulicach Nowego Bierunia , w autobusach , busach.
Każde takie opowiadanie kończy się komentarzem - ryba psuje się od głowy .
Dla wielu górników p( usunięte przez administratora ) na kopalni Piast .
Jeden tyko ze związków pozoruje działanie, myślę tu o Solidarności .
Co jakiś czas zgłasza patologie jakie funkcjonują w KOK do PIP-u.
Jednak wyraźnych skutków tego działania jakoś dziwnie nie widać.
( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Związkowiec - 2013-08-02 07:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wam nie pasuje to zakładajcie własną firmę- nie będziecie mieć związków.
zdjecie uzytkownika
anonim galusek - 2013-08-10 18:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie
zdjecie uzytkownika
TORN - 2013-08-22 13:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam tak te opinie i zastanawiam sie dlaczego ludzie tak sie zmieniaja? Ci ktorzy kiedys byli dobrymi kumplami teraz okazuja sie zwyklymi ( usunięte przez administratora )i,pracuje juz ladne lata w tej firmie,wiele juz widzialem i przezylem,ale to co sie teraz dzieje to juz jest makabra,i wogole jakich czasem ludzi przyjmuja do pracy to strach sie bac z takimi pracowac,nie twierdze ze ja jestem jakims bog wie jakim ochraniarzem,ale naprawde czasem jestem w szoku,nie dosc ze musze dbac o swoje bezpieczenstwo to niestety czasem trzeba i /nowego/ pilnowac,pozdrawiam tych ktorzy sa normalni,jesli wiecie co mam na mysli
zdjecie uzytkownika
kik ass - 2013-09-05 10:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ecik - 2013-08-19 20:05:27

cala nadzieja w zwiazkach!
czy ci związki jeść dały ? czy ci związki pomogły i dofinansowały gdy potrzebę miałeś gdy byłeś pod kreską ? więc nie wypisuj takich bzdur
zdjecie uzytkownika
TORN - 2013-09-08 12:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli moge odniesc sie do zwiazkow zawodowych w naszej szacownej firmie jaka jest KOK,no coz nie ma sie co dziwic ze nie robia i nie beda robic nic by nam pracownika bylo lepiej a to z jednego prostego powodu,a ten powod jest taki ze swoje biura maja w siedzibie spolki i niestety musza robic to co zechce zarzad i odwrotnie,wy nam to to my wam tamto i tak to jest,pamietam jak zwiazki zaklepaly zeby zamrozili nam nagrody barborkowe i jakos do dzis nie potrafia tego odmrozic,swego czasu dostawalismy bony przez okres zimowy,tez zwiazki zaklepaly zeby nam je zabrano.Co tu duzo gadac,dopoki zwiazki beda mieli swoje biura w spolce nie beda robic nic,gdyby mieli gdzies np w miescie to byc moze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ( usunięte przez administratora ) Zenada i kpina z ludzi,sorry za bledy.
zdjecie uzytkownika
zw zaw - 2013-09-10 21:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam nadzieje ze od jutra obecnosc naszych bedzie widoczna w Warszawie.firme chyba stac na tych pare delegacji
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2013-09-25 14:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To tez długo już nie pociągnie.
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2013-09-26 15:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda ze podwyżek nie możemy zawdzięczać solidarnisci tak jak kierownicy swoim związkom
zdjecie uzytkownika
H2O - 2013-10-13 22:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ale CI Prezesi coś nie udali się z tego rozdania ..porażka , z resztą na ostatnim spotkaniu z pracownikami dowiedzieli się co o nich pracownicy myślą.
zdjecie uzytkownika
Truskawa - 2013-11-11 23:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Pani prezes z firmy NIKITA GROUP SP.ZOO,zatrudni byłego znakomitego dowódcę z KWK Jankowice.Którego będziemy zawsze i czule wspominać szczególnie w DZIEN KOBIET.
zdjecie uzytkownika
terminator - 2013-11-22 16:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robi się nerwowo.Trza przyjąć kilkunastu ekspertów z Kompanii,a naszych zwalniają.
zdjecie uzytkownika
Koło - 2013-11-28 23:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOK już chyba tonie bo nastała niesamowita cisza.
Obecnie zwalnia się ludzi a zarząd ma listę osób do przyjęć z KW w tej sytuacji obowiązuje tylko sad pracy i nagłośnienie medialne oraz nalezaloby przygotować trzyosobową taczke na wywóz tego śmiesznego zarządu a druga taczke na wywóz związkowców którzy przyczynili się do obecnej sytuacji
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-11-30 16:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A z której kopalni zwalniają naszych ochroniarzy ?
zdjecie uzytkownika
LG - 2013-11-30 17:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z żadnej nie zwalniają bo za te pieniądze i tak nie znajdą ludzi do roboty.
zdjecie uzytkownika
LG - 2013-11-30 17:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A zapomniałem o emerytach z policji to przecież "najlepsi" W Konsorcjum.
Dwa miesiące pracy i pół roku zwolnienia lekarskiego tacy zmęczeni po 15 latach pracy w policji.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x