Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń

zdjecie uzytkownika
terminator - 2013-11-22 16:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robi się nerwowo.Trza przyjąć kilkunastu ekspertów z Kompanii,a naszych zwalniają.
zdjecie uzytkownika
Koło - 2013-11-28 23:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOK już chyba tonie bo nastała niesamowita cisza.
Obecnie zwalnia się ludzi a zarząd ma listę osób do przyjęć z KW w tej sytuacji obowiązuje tylko sad pracy i nagłośnienie medialne oraz nalezaloby przygotować trzyosobową taczke na wywóz tego śmiesznego zarządu a druga taczke na wywóz związkowców którzy przyczynili się do obecnej sytuacji
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-11-30 16:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A z której kopalni zwalniają naszych ochroniarzy ?
zdjecie uzytkownika
LG - 2013-11-30 17:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z żadnej nie zwalniają bo za te pieniądze i tak nie znajdą ludzi do roboty.
zdjecie uzytkownika
LG - 2013-11-30 17:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A zapomniałem o emerytach z policji to przecież "najlepsi" W Konsorcjum.
Dwa miesiące pracy i pół roku zwolnienia lekarskiego tacy zmęczeni po 15 latach pracy w policji.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2013-11-30 23:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zapomniałeś o przepracowanych związkowcach powodujących co raz wypadki.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-12-01 00:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdy Knurow zostanie sprzedany do JSW zmniejszy się w KOK-u zatrudnienie i przypływ kasy
zdjecie uzytkownika
LG - 2013-12-01 00:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze jakaś firma będzie ochraniać kopalnie dużo nie stracimy.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-12-01 09:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niekoniecznie, bo jak Ci nowa firma zaproponuje dochód miesięczny na poziomie minimalnej płacy krajowej i nieterminowość przelewów na konto to wtedy docenimy KOK i jego Zarząd a teraźniejszy Zarząd nie jest wcale taki zły. Może i popełnia błędy ale widać że na nich się uczy.
Pamiętajmy że nie myli się tylko ten kto nic nie robi....
zdjecie uzytkownika
LG - 2013-12-01 19:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I znowu ktoś skasował post o zmęczonych górnikach na emeryturze pracujących za półdarmo
zdjecie uzytkownika
LG - 2013-12-01 19:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obawiam się że jak mnie namierzą to będę musiał uciekać za granicę.
zdjecie uzytkownika
LG - 2013-12-01 19:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten serwis jest dziwnie dobrze nastawiony do górników .
Ciekawe przez kogo jest finansowany.
Mam wrażenie że chodzi im tylko o to aby się dowiedzieć ci się dzieje w naszej firmie. Panowie i panie zastanówcie się co piszecie.

zdjecie uzytkownika
LG - 2013-12-01 19:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2013-12-01 00:03:29]:
Jesteś uczulony na związkowców czy co.
zdjecie uzytkownika
LG - 2013-12-01 19:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LG - 2013-12-01 19:15:48]:
Nie mam nic do Zarządu , ale pamiętaj większość zarabia na poziomie płacy minimalnej.Oczywiście oprócz BIUROWCA.
zdjecie uzytkownika
V - 2013-12-02 23:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LG - 2013-12-01 19:15:48]:
Na błędach to mogą się uczyć, ale dzieci w szkole. W KW tez uczyli się na błędach a teraz nie wiadomo jak z tego szamba wyjść. W ochronie za male błędy ludzie mieli wielkie problemy a tez tylko uczyli się na bledach przy zarobku 1500
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-12-03 18:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty nie narzekaj bo jak nam wcisną ludzi z KW to będziesz się cieszył jak utrzymasz pracę. Już zaczyna być głośno, że pracę może stracić nawet kilkaset osób w kok na rzecz tych (usunięte przez administratora) z kompanii, bo gdzieś ich muszą upchać.
zdjecie uzytkownika
pytek - 2013-12-05 20:57:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile dostaliście na Barbórkę ?
zdjecie uzytkownika
jola - 2013-12-06 08:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co tak nas poprostu sprzedadzą jak kukiełki!
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-12-06 19:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pytek - 2013-12-05 20:57:31]:
a co mieliśmy dostać ?
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-12-06 19:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jola - 2013-12-06 08:53:23]:
a może nie sprzedadzą ? Nie można ot tak po prostu nas zastąpić, to nie pastwisko tylko potężny majątek państwowy. Żadna firma nie jest w stanie wejść na kopalnie ot tak z dnia na dzień. Gdyby doszło do sprzedaży to nie akceptujemy ich warunków, niech sobie wsadzą swoich, tylko skąd wezmą tylu na wszystkie kopalnie ? Utopia.
zdjecie uzytkownika
ecik - 2013-12-06 22:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

kompania sprzedaje kopalnie szukając pieniędzy to i taki KOK też sprzeda
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-12-06 22:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takie chodzą słuchy. Nie należy się poddawać. Cóż mamy do stracenia ? Nic...
zdjecie uzytkownika
LG - 2013-12-07 10:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze możemy założyć spółkę pracowniczą.
zdjecie uzytkownika
PiekielnieSzybki - 2013-12-07 13:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie i Panowie... Zaczyna się dziać ! W programie restrukturyzacji KW S.A. na lata 2014-2020 jest zapis o sprzedaży zbędnych spółek zależnych... Wśród wymienionych firm jest Konsorcjum Ochrony Kopalń Sp. z o.o. Czyli zostanie nam robota w Solidzie z 8,50 na zlecenie ?
zdjecie uzytkownika
LG - 2013-12-07 22:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku kto ci da 8,50 na godzinę,stawki po przetargach wynoszą 5,5 na godzinę dla pracownika przy dobrych układach.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x