Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń

zdjecie uzytkownika
Zwol. czł. komis .rewiz. NSZZ Solidarność - 2012-01-20 23:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W pełni popieram pogląd , że Konsorcjum Ochrony Kopalń to raczej [usunięte przez moderatora]pracy niewolniczej i trudno to nazwać cywilizowanym zatrudnieniem, odpowiadającym standardom europejskim. Jako członek związku Solidarność próbowałem te standardy przywrócić lecz tak zwany układ zwyciężył , a mnie wyrzucono z pracy 29 lutego 2007 roku z pracy . Wyrzucono mnie z pracy kilka dni przed tym jak PIP miał wyjaśniać kwestie nacisków jakie towarzyszyły podpisywaniu umów z tak zwaną firmą córką Kopalnie Rudzkie . Kopalnie Rudzkie służyły wybitnie omijaniu Kodeksu Pracy a ja jako solidarnościowiec z przekonania nie umiałem się z tym pogodzić . W końcu za nadgodziny płaci się od 50-100% więcej niż za normalne godziny taka zasada obowiązuje u każdego uczciwego pracodawcy bo do tego zobowiązuje Kodeks Pracy w art. 151.Od tej zasady nie ma odstępstw w całej cywilizowanej części Europy .Kolesie z Zarządu KOK jednak posiadają układy w rozlicznych instytucjach, poczynając od PIP , prokuraturę wymiar sprawiedliwości. Tego typu powiązanie były prokurator , były szef ABW p. Święczkowski nazwał Mafią Węglową . Trudno więc oczekiwać by będąc w szponach podobnego układu będąc uczciwą osobą mieć godne miejsce . W takim układzie rzeczywiście najlepiej złodziejom i skrętom. W tej firmie jednak spotkałem też wiele osób godnych szacunku , z którymi wspólnie próbowaliśmy to naprawiać ale mafia to mafia, wszędzie ma swoje wtyczki . Dzisiaj jestem już po za firmą nie oznacza to jednak że moja walka z tą chorą rzeczywistością KOK się skończyła . Ona będzie trwać tak długo jak będzie to konieczne .
Gdy zajdzie taka potrzeba to sprawa stanie na wokandzie Europejskiego Trybunału Sprawiedliwości, bo naprawdę nie jest właściwym by pracodawca w XXI wieku w Europie przekształcał miejsce pracy w [usunięte przez moderatora]pracy niewolniczej.
By ludzi uczciwych prześladowano za uczciwość.
Każde zło kiedyś się kończy, jak kiedyś skończył się Faszyzm i w Polsce Komuna.
Ludzi dobrych jest zdecydowanie więcej niż tych złych .
Kopalnie zaczną być ochraniane w sposób rzeczywisty , anie jedynie teoretyczny , jak jest teraz .
Apeluje do rządzących rozgońcie to towarzystwo o nazwie KOK, powierzenie ochrony tym ludziom to jedno wielkie marnotrawstwo pieniędzy , przecież teraz jest KRYZYS .
Oszczędźcie cierpień ludziom honoru . Ukrajcie winnych.
zdjecie uzytkownika
Zwol. czł. komis .rewiz. NSZZ Solidarność - 2012-01-25 22:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowników ochrony nagminnie okradają sami pracodawcy . Nie może nic przechodzić bez echa .
Pracowników oszukuje pracodawca i oni nie uczciwie podchodzą do swoich obowiązków .
Firmy ochroniarskie w większości nie wypłacają nadgodzin choć rekordziści ciągną nawet po 400 i więcej godzin. Możliwe jest to dzięki rozpisaniu pracy pracownika na kilka umów .
Umów podpisywanych z firmami córkami, które pracodawca tworzy aby omijać Kodeks Pracy .
Zjawiają się w firmach ochroniarskich kontrolerzy z PIP – u , ale na to oszustwo nie reagują . Ponoć nie moją narządzi prawnych aby z tą patologią walczyć .
Państwo Polskie w tym momencie jawi się dla obywatela i jednocześnie pracownika jak państwo bezprawia .
Pracownik też z tego bezprawia próbuje korzystać i kradnie powierzone mu do ochrony mienie . Myśli może się uda , pracodawcy oszustwo się opłaca dlaczego mi się ma nie opłacać i ryzykuje .
Chłopcom tym razem się nie udało mieli pecha . By tą sytuacją zmienić trzeba najpierw zająć się pracodawcami firm ochroniarskich i rozliczyć ich z całej swojej nieuczciwości bez takiego rozliczenia w ochronie porządku nie będzie . To co dzieje się w ochronie to jedna wielka prowizorka, w której brak jest miejsca na uczciwość .
Warto by ktoś tym się rzeczowo zainteresował i posprzątał ten bałagan, który od lat funkcjonuje w firmach ochroniarskich.
Pracodawca KOK świadczy swoje usługi bez potrzeby przystępowania do przetargów . Kompania za tą ochronę płaci znacznie więcej niż inne spółki węglowe . Na rękę pracownika trafia tyle samo co w pozostałych. Co dzieje się z nadwyżkami ?
Na to pytanie odpowiedzcie sobie sami.
zdjecie uzytkownika
Alex - 2012-02-20 13:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkalowanie naszej firmy to chyba twój cel życiowy. Ktoś powinien wytoczyć ci wreszcie jakiś proces ( jeżeli nie Zarząd KOK, to przynajmniej Związek Solidarność za nieustanne podczepianie się pod nich). Dobrze, że pozbyliśmy człowieka ( i związkowca !) działającego na szkodę firmy i zatrudnionych tam pracowników. Dziwię się, że po tylu latach pisania nieustannie tego samego na różnych forach jeszcze ci się nie znudziło, tym bardziej, że bez efektu - jesteś żałosny po prostu.
zdjecie uzytkownika
Zwol. czł. komis .rewiz. NSZZ Solidarność - 2012-03-01 11:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Własnie wczoraj nocy o godzinie 21 :40 minęła 4 rocznica wyrzucenia mnie z pracy .
Te fakt miał posłużyć pracodawcy do zastraszenia pracowników mojego oddziału na kopalni Ziemowit ,na którym kilka dni później mieli zeznawać w sprawie nacisków jakie towarzyszyły podpisywaniu umów z firmą Córką Kopalnie Rudzkie.
Umów służących klasycznemu omijaniu prawa (Kodeksu Pracy).
Do tych form zastraszania sięgały służby UB i SB w czasach PRL - u.
W dniu 29 lutego 2008 pracownicy mojego oddziału przeżyli ten spektakl aby przypadkiem nikt nie próbował powiedzieć przed przesłuc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ącym inspektorem pracy PIP( dniu 5 marca 2008),
jak faktycznie zmuszano pracowników do podpisywania tych niegodnych umów .
Wtedy w nocy mi członkowi komisji rewizyjnej NSZZ Solidarność wręczono papier
wręczono papier,z którego wynikało, iż na tej kopalni mam się więcej nie pokazywać .
Wtedy w nocy pojawili się na kopalni:
mój Kierownik J[usunięte przez moderatora] ,
i Dyrektor Regionu Południe Z[usunięte przez moderatora].,
który powiedział:
MY JUŻ PANU DZIĘKUJEMY!
Pod tym dokumentem podpisany był
Wiceprezes Zarządu K[usunięte przez moderatora].
Wyrzucenie mnie związkowca Solidarności walczącego w słusznej sprawie ,
co stało się wyzwaniem i jednocześnie zobowiązaniem do tego by walczyć do Końca choćby sprawa miał stanąć na wokandzie
EUROPEJSKIEGO TRYBUNAŁU SPRAWIEDLIWOŚCI
Metodą kropa drąży skałę pragnę osiągnąć te cel .
W firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń z chwilą stworzenia systemu podwójnego zatrudniania
z pracowników uczyniono niewolników .
Przykro mi Alex ,że tego nie rozumiesz i piszesz i jakimś szkalowaniu , ja odsłaniam swoimi wpisami niewygodną dla pracodawcy Rzeczywistość jaka funkcjonuje w tej firmie o nazwie Konsorcjum Ochrony Kopalń.
Ja nie przedstawiam niczego co się nie wydarzyło.
Na pewno nie jest to wygodne dla pracodawcy
ale to nie jest mój problem .
Z takim poniżaniem ludzi jak w KOK nie spotkałem się nigdy choć naprawdę wiele widziałem i wiele przeżyłem.
Gdybym pisał nieprawdę fantazjował to faktycznie można by to nazwać szkalowaniem ale ja tego nie robię,
ja tylko wiernie opisuje rzeczywistość.
zdjecie uzytkownika
Oburzona - 2012-12-05 19:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest totalny [usunięte przez moderatora]!!! Mój narzeczony tam pracuje już dość długo i od początku zarabia najniższą stawkę. Nie dość,że pracuje często w niedziele, świeta, nie ma z tego tytułu żadnych dodatków!!!! Czasem "rzucą" mu jakieś dotatkowe dniówki i siedzi w robocie po 16h (za jedną dodatkową dniówkę płacą 40zł) Mam nadzieję, że uda mu się w końcu stamtąd wyrwać, ale wiadomo, że nie j est łatwo znaleźć pracę. Emerytom ta praca odpowiada,ale nie jest to robota dla człowieka, który ma z niej utrzymać rodzinę!!!
zdjecie uzytkownika
sprawiedliwa - 2013-01-08 15:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HEJ NAS W FIRMIE TRAKTUJĄ JAK ŚMIECI TYLKO JEDNA POMYŁKA I LECISZ A TU PAN KIEROWNIK Z KOPALNI BIELSZOWICE JECHAŁ PIJANY SAMOCHODEM POLICJA GO ZŁAPAŁA I ZABIORĄ MU LICENCJE A FIRMA CO? WYOBRAŻCIE SOBIE ZE SZYKUJĄ MU CIEPŁA POSADKE W BIURZE I ZNÓW NA KOLEJNEGO NIUDACZNIKA MUSIMY ROBIĆ!!!!!!!!!!!! PANIE KIEROWNIKU PAN NIE MA ANI AMBICJI ANI HONORU ZEBY ODEJŚĆ WSTYD. JAK TAK DSALEJ BEDZIE TO PODWYŻEK NIGDY NIE DOSTANIEMY JAK TAKICH BEDA TRZYMAC
zdjecie uzytkownika
Kaczor! - 2013-01-11 11:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku jaką pdwyżkę chcesz! Za taką gramatykę powinieneś jeszcze dopłacic firmie. Kto Cię zatrudnił.
zdjecie uzytkownika
Kokoczek - 2013-01-11 11:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To najlepsza firma w jakiej pracowałem. Mam umowę o pracę , na czas wypłatę i w cale nie taką małą w porównaniu do innych firm ochraniarskich, a do tego pełen pakiet socjalny. Te złe opinie piszą ludzie którym nawet w niebie było by źle. Popracujesz u prywatnego bez umowy i pieniędzy to zmienisz zdanie. Dziękuj Bogu , że taka firma jeszcze na tytm rynku istnieje.
zdjecie uzytkownika
zwol.zw. Solidarności - 2013-01-11 20:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kokoczek - 2013-01-11 11:53:07

To najlepsza firma w jakiej pracowałem. Mam umowę o pracę , na czas wypłatę i w cale nie taką małą w porównaniu do innych firm ochraniarskich, a do tego pełen pakiet socjalny. Te złe opinie piszą ludzie którym nawet w niebie było by źle. Popracujesz u prywatnego bez umowy i pieniędzy to zmienisz zdanie. Dziękuj Bogu , że taka firma jeszcze na tytm rynku istnieje.
W tej firmie nie płaci się za umiejętności i znajomość ortografii doskonale o tym wiedzą ci ,którzy mieli okazje czytać to co pisał lider związku zawodowego, kiedyś Sierpnia 80, później Związku Zawodowego Pracowników Ochrony .
Pracownicy oddziału Lędziny doskonale wiedzą o kim mowa.Ta osoba pisząc choćby krótki tekst potrafiła wykonań więcej błędów ortograficznych, niż było słów w zdaniu . Osoba ta mimo tej swojej słabości miała najwyższą stawkę na oddziale . Osoba ta zawsze jest i była wielkim przyjacielem prezesów .
Była zawsze szczęśliwa gdy miała okazję pracować choćby 400 godzin w miesiącu .
Sami sobie zdajecie sprawę jak tego typu praca wygląda .
Ta osoba będąc związkowcem przeciwko pracy o charakterze niewolniczym powinna się się sprzeciwiać .
Tym czasem ta osoba była najwybitniejszym beneficjentem tego niewolnictwa .
W odróżnieniu od innych firm stawka za godzinę pracy pracownika jest zdecydowanie najwyższa w KOK nie idą za tym jednak wynagrodzenia pracownicze, które są na poziomie co najwyżej średnim .
Pieniądze otrzymywane od zleceniodawcy jednak tracą się w rozrośniętej biurokracji . Aby były właściwe proporcje między biurokracją i pracownikami za których są pieniądze, powinni czuwać związkowcy .
Z 5 związków jakie są w firmie tylko jeden jako tako funkcjonuje ,pozostałe to tylko i wyłącznie gra pozorów i wyższe pensje dla liderów związkowych .
Ci natomiast bronić praw pracowniczych , dbać oto by prawo pracy i zapisy Kodeksu Pracy były stosowane bronią tylko i wyłącznie interesu prywatnego i interesu pracodawcy .
Poziom świadczonych usług ochroniarskich za sprawą nie stosowania norm czasu pracy który prowadzi do przemęczania pracowników jest niestety bardzo niski .
Organizacja pracy dyscyplina na bardzo niskim poziomie .
Jednak jak może racjonalnie działać pracownik, który pracuje 2,5 normy w miesiącu . Człowiek to nie maszyna, a organizm ludzki ma tylko ograniczone możliwości to też praca przemęczonego pracownika z zewnątrz nie wygląda najlepiej.
Skrajne przemęczony pracownik to nie jest dobry pracownik , o tym wiedzą w cywilizowane Europie, na pewno nie wie kierownictwo KOK albo porostu nie chce wiedzieć bo tak jest temu kierownictwu wygodniej .
Na moich oczach w tej firmie tępiono ludzi za rozsądek uczciwe podejście do pracy .
Pewnego dnia ten jeden wielki bałagan runie , a odpowiedzialnie
za to nieporozumienie odpowiedzą zgodnie z literą prawa.
Zawsze tak było, dlaczego niby tym razem miało by być inaczej .
Życzę wam lepszego bardziej ludzkiego i sprawiedliwego kierownictwa
zdjecie uzytkownika
Moris - 2013-01-14 06:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem nikt nie zmusza do pracy ponad miesięczną normę.
Dorabianie jest dobrowolne. Pieniądze jakie idą dla liderów związkowych mogły by iść na podwyżki. To pracownicy tworzą związki i wybierają ich przedstawicieli i to nasza wina , że jest ich aż tyle. Jeden prężny związek wystarczy. Po co utrzymywać tyle nierobów!
zdjecie uzytkownika
zwol.zw. Solidarności - 2013-01-14 09:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moris - 2013-01-14 06:44:23

Z tego co wiem nikt nie zmusza do pracy ponad miesięczną normę.

Dorabianie jest dobrowolne. Pieniądze jakie idą dla liderów związkowych mogły by iść na podwyżki. To pracownicy tworzą związki i wybierają ich przedstawicieli i to nasza wina , że jest ich aż tyle. Jeden prężny związek wystarczy. Po co utrzymywać tyle nierobów!
Przeżyłem ten okres gdy i doskonale pamiętam jak to [usunięte przez moderatora]do pracy ponad godziny normatywne wyglądało . Zatrudnianie w firmie córce to nie była wcale wolna swobodna decyzja pracownika to tylko w teorii którą dzisiaj głoszą osoby kierownictwa . Każdą osobą która nie chciała podpisać tej umowy poniewierano szantażowano na wszelkie możliwe sposoby . Zamiana nadgodzin w fikcją innego zatrudnienia to zwyczajne draństwo. W tym zatrudnieniu o nazwie KOPALNIE RUDZKIE mieszczą się nadgodziny wypracowywane w KOK ,a to jedno wielkie i skandaliczne oszustwo .
Ci którzy nie godzili się być oszukiwanymi w ten. że właśnie sposób byli poniewierani, z byle powodu karani, wzywani do kierownika.
Kierownik podnosił głos na pracownika ,który nie chciał podpisać umowy z Kopalne Rudzkie.
Z pewnością takie miał kierownik polecenia od przełożonych.
Mnie osobę,która najmocniej sprzeciwiała się podpisaniu tych oszukańczych umów z Kopalnie Rudzkie w nocy wyrzucono z pracy, jest na to bardzo wiele świadków .
Na moim oddziale zabroniono tym którzy nie podpisali umowy z Kopalnie Rudzkie konwojowania składów węglowych, co dla nie jednej osoby stanowiło 1/3 zarobku .
Gdy przyszło się do tego w sądzie przyznać, jakoś dziwnie brakło odwagi, pamięci.
Lepiej było powiedzieć myśmy niczego nie zabraniali !
Osoby zatrudnieni na kopalni Ziemowit ten epizod z pewnością pamiętają .
Można by przypominać jeszcze inne epizody świadczące o tym , że pracownicy byli zmuszani do zatrudnianie w Kopalnie Rudzkie ale daruje sobie by nie wydłużać wpisu.
Gdy Pracownikowi płaci się połowę tego co się należy i gdy ktoś jest do tego biednym człowiekiem to niestety nie jest w porządku !!!!!
Trzeba pogonić w tej firmie faktycznie tych darmozjadów co nazywają się związkowcami , którzy marnują pieniądze biednego pracownika .
Pan Panie [usunięte przez moderatora]pisze o dobrowolności, takie bajki to można opowiadać dzieciom , a nie dorosłym ludziom którzy mieli okazję popracować w firmie o nazwie KOK.
Ci co nie popisali umowy z Kopalnie Rudzkie nie pracowali dodatkowo.
Ci co te umowy podpisali pracowali choćby 2 etaty jeden w KOK , drugi w fikcji zatrudnieniowej o nazwie Kopalnie Rudzkie .
Bardzo często ta praca ponad siły nie służyła zdrowiu pracującym na te dwa etaty i byli biali jak ściana, oczy mieli przekrwione .
Często złapany pijany górnik z 3 promilami alkoholu we krwi wyglądał o niebo lepiej , niż przemęczony skrajnie pracownik .
W firmie tej jest nadzwyczaj wiele nadzoru , dlaczego taka fikcja zatrudnieniowa nie była przez nikogo kwestionowana ?
zdjecie uzytkownika
NEUTRALNY - 2013-01-14 11:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak każda w tej branży patrzy na swój zysk nie na ludzi póki masz siły, zdrowie i uprawnienia to robisz jak stracisz możliwość to kopa w[usunięte przez moderatora] następni najlepiej emeryci bo ci będą robić za grosze jednak beż zbędnego wysiłku mają już swoje emerytury i zarabiają na fajki i wóde
zdjecie uzytkownika
były cieć - 2013-01-14 23:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Większość opinii na tym forum zawsze będzie negatywna, wynika to z frustracji pracowników, którzy mają potrzebę bardziej poskarżenia się i wyżalenia, niż ostrzegania innych. Zadowolonych z pracy, lub może lepiej powiedzieć, nie mających dużych zastrzeżeń, będzie dużo mniej.
Rzeczywiście, jest to firma, która potrafi przyspieszyć nadejście choroby zawodowej, jaką jest nerwica. Najbardziej irytowała mnie ich biurokracja, ciągłe pieprzenie o ISO, częste zbieranie danych osobowych od pracowników (nazwisko, adres, nr licencji i identyfikatora itp.), wypełnianie setek różnych formularzy i składanie podpisów gdzie tylko to możliwe.
Kilka miesięcy temu zakończyłem pracę w KOK-u z własnej woli.
Pracowałem na jednej z kopalń byłego Centrum Południe. Umowa na stałe, stawki wcale nie takie małe, oczywiście jak na branżę ochroniarską, i żadnego zmuszania do „nadgodzin” na zlecenie w firmie Kopalnie Rudzkie. Możliwe, że na innych kopalniach panują inne warunki, ja nie doświadczyłem żadnych prześladowań i nakłaniania do przestępstw na bramach towarowych.
Jeśli ktoś już koniecznie chce pracować jako pracownik ochrony, to w tym rejonie nie ma firmy, która oferuje lepsze warunki. A sprawa z „nadgodzinami” w firmie córce na zlecenie jest praktykowana również w innych agencjach i to od wielu lat. Podobnie było z Impelem i Almarem, który obstawiał te kopalnie kilka lat wcześniej. Będzie tak, dopóki ludzie będą podpisywać te umowy i godzić się na to. Praca w ochronie wiąże się z niskimi zarobkami. Właśnie z tego najbardziej znana jest ta branża, więc jeśli ktoś chce zarabiać więcej, to powinien wziąć się za normalną robotę, jak tak zrobiłem. Teraz zapieprzam w prywatnej firmie na hali produkcyjnej, gdzie po jednej zmianie człowiek nawet nie pomyśli o nadgodzinach, ale nie musze się już wstydzić, że pracuję jako cieć. Użyłem określenia „cieć” bo organizacja, jak i wykonywanie zadań związanych z ochroną mienia w KOK-u jest bardzo dalekie od profesjonalizmu i stosowanie nazwy „pracownik ochrony” jest moim zdanie nadużyciem.
zdjecie uzytkownika
Walczący! - 2013-01-15 06:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie nie wiecie, ale sprawa Kopalń Rudzkich właśnie jest w sądzie, jedna rozprawa już była, druga jeszcze w tym miesiącu. Jeśli wygramy i ożeczenie sądu będzie po naszej myśli to zlikwidują KR i nie będzie już Tytanów pracy. Na kopalnie poprzyjęci zostaną dodatkowi ludzie, by zatkać dziurę po KR. Może czasami trafią się nadgodziny. Szkoda jedynie tych co dorabiali drugą pensje w KR. Z patologią trzeba walczyć.
zdjecie uzytkownika
Bielszowiczanin - 2013-01-15 06:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wywalili już dwóch kierowników z Bielszowic, może następny poukłada ten bałagan. To jakaś dziwna kopalnia, a może ludzie zaczarowani, bądź zły czar po przewodniczącym Solidarności który odszedł z tamtąd w niesławie i też ma ciepłą posadkę. Gdzie tu sens!
zdjecie uzytkownika
paragraf - 2013-01-16 23:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dwa etaty u tego samego pracodawcy

W praktyce więcej komplikacji powstaje w momencie chęci nawiązania drugiego stosunku Zatrudnianie obcokrajowca - jakie obowiązki trzeba spełnić
pracy z dotychczasowym pracodawcą. Przede wszystkim nie zawsze dodatkowe zatrudnienie jest możliwe. Za stanowiskiem Sądu Najwyższego należy zwrócić uwagę na fakt, że z tym samym pracodawcą, w zakresie wykonywania pracy tego samego rodzaju, pracownik może pozostawać tylko w jednym stosunku pracy (Wyrok Sądu Najwyższego - Izba Administracyjna, Pracy i Ubezpieczeń Społecznych z dnia 13.031997, I PKN 43/97).

Jeśli pierwotny zakres obowiązków pracownika będzie tożsamy z nową umową – zarówno cywilnoprawną, jak i umową o pracę, nie ma prawnej możliwości zawarcia dodatkowej umowy o pracę. W takiej sytuacji byłoby to zapewne uznane jako obchodzenie przepisów prawa pracy oraz dodatkowo naraziłoby pracodawcę na odpowiedzialność za wykroczenie przeciwko prawom pracownika. Pracodawca może również liczyć się z koniecznością wypłaty wynagrodzenia za pracę świadczoną w godzinach nadliczbowych.
zdjecie uzytkownika
jeszcze bardziej sprawiedliwy - 2013-01-17 21:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w ochronie to nie praca,tylko laba więc przestań narzekać i zabierz się za robotę a nie zajmujesz innymi.jesteś od klachów czy od roboty?
zdjecie uzytkownika
pseudonim - Ferdynand Kiepski - 2013-01-17 23:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NR 1051/VI KAD. RADA OCHRONY PRACY 5.08.2008
Mając na uwadze liczne sygnały o nieprawidłowościach w zakresie przestrzegania
przepisów prawa pracy w agencjach ochrony mienia, w maju i czerwcu 2008 r. inspektorzy pracy przeprowadzili kontrole u 33 pracodawców działających w branży ochroniarskiej, którzy zatrudniali blisko 8 tys. osób.
W kontrolowanych jednostkach stwierdzono liczne przypadki zatrudnienia na podstawie umów cywilnoprawnych w sytuacji, gdy cechy tego zatrudnienia wskazywały na
obowiązek zawarcia umowy o pracę. Czynności kontrolne inspektorów pracy wskazują,
że w agencjach ochrony mienia takie praktyki odbywają się za pośrednictwem zorganizowanego systemu podmiotów zależnych gospodarczo. Inspektorzy przeprowadzali
niejednokrotnie równolegle kontrole w kilku podmiotach wchodzących w skład jednej
inicjatywy gospodarczej. Np. kontrolując jednocześnie dwie lub więcej agencji ochrony
stwierdzano zatrudnianie jednej osoby na podstawie umowy o pracę w spółce „matce”,
przy jednoczesnym zatrudnianiu tej samej osoby w ramach umowy zlecenia w spółce
„córce”. Inspektorzy pracy ustalali ponadto, że dana osoba, pracująca na podstawie
dwóch różnych form zatrudnienia w dwóch różnych podmiotach gospodarczych, świadczy pracę tego samego rodzaju, w tym samym miejscu, w z góry zaplanowanym czasie
obejmującym normę z umowy o pracę i umowy zlecenia. W praktyce normy czasu pracy realizowane są u macierzystego pracodawcy, natomiast kontynuacja pracy następuje
w ramach umów cywilnoprawnych, zawieranych z daną osobą przez powiązane z pracodawcą podmioty gospodarcze.
Jak wykazuje analiza materiału zgromadzonego w związku z kontrolami w agencjach ochrony, stan przestrzegania prawa pracy w tych podmiotach jest wysoce niezadowalający. Zważywszy na wagę problemów ujawnionych podczas kontroli w firmach
ochroniarskich oraz ich nasilenie, czynności kontrolne w tego rodzaju podmiotach będą
kontynuowane również w następnych latach. Szczególny nacisk zostanie położony na
kwestie związane z podwójnym zatrudnieniem pracowników ochrony, tj. na podstawie
umowy o pracę i dodatkowo umowy zlecenia z tym samym pracodawcą lub innym podmiotem prawnie i organizacyjnie od niego zależnym.

Walczący, czy aby tej sytuacji nie było przypadkiem z tą firmą , co ochrania kopalnie Kompani Węglowej Katowice , to znaczy Konsorcjum Ochrony Kopalń też ma firmę córkę Kopalnie Rudzkie. Mają podobno ISO, a taki sam przekręt jak pozostali .
To chyba ktoś nazmyślał ???
Dostają taką kasę za ochronę, a mimo to oszukują biednego pracownika.
Piszą , że są tam Związki Zawodowe, pewno należą, do nich prezes i wiceprezes
Albo może KOMUNA WRÓCIŁA ???
Chyba to ostatnie.
5 lat minęło , a wszystko po staremu.
Strach się bać, jak tak dalej to za kolejne 5 lat będą tam w nadgodzinach pracować w czynie społecznym , za kromkę chleba i dobre słowo prezesa .
Tych co walczyli z układami prezesów , na Sybir wywiozą w nagrodę do pilnowania lasu za darmo.
Nie będą przeszkadzać TYTANOM PRACY , bo ci będą robić na okrągło po podpisaniu 3 kolejnych umów z firmami wnuczką , pra-wnuczką , i pra-pra-wnuczką.
Jak pojadą w nagrodę na grzyby, to w łóżkach będą spali po 5 w ramach oszczędności .
Urodzi się z tego chociaż nowe, lepsze pokolenie. Co nie będzie grymasić , że chcą więcej za nadgodziny.
Paździoch to chyba jakieś jaja , znowu kupuję sobie saturator i znowu będzie kasiora.
Wszystko ma swoje minusy i plusy.
zdjecie uzytkownika
ostatni skaut... - 2013-01-31 08:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak widać na w/w wpisach problem w tym [usunięte przez moderatora]pracy jest! Ale najlepsze jaja są w KWK "Piekary"!!! Tam się szykuje wielki "COME BACK" p. A[usunięte przez moderatora]. ps. "Nicpoń" (tylko że na ruch II - likwidowana kopalnia ""Andaluzja" - lub już zlikwidowana).Osoba ta zajmuje stanowiska kierownicze, ale wg swoich postępowań, organizacji pracy, nie radzi sobie ABSOLUTNIE z zajmowanym stanowiskiem! To jest człowiek który non stop zalicza wpadki (apogeum nastąpiło na "Bobrku" - znikneły tylko talony węglowe- lub aż!). Na "Piekarach" też dało się zauważyć jego nie udolność. Więc pytam: Jak ta firma ma mieć jakiekolwiek zaufanie wobec kontrachentów, jak ta osoba działa destrukcyjnie na jej działalność?! Odpowiadam: swoi swoich kryją,jakieś śmieszne związki działają (w tym przypadku "Kadra" - tam p.N. działa prężnie z małżonką) Więc suma sumaru: Bądż nie udacznikiem, aferowiczem,po prostu poddaj się destrukcyjnej działalności firmy... Oni takich uwielbiają... R.I.P.
zdjecie uzytkownika
zwol.zw. Solidarności - 2013-02-07 15:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdy kopalnie ochraniała jeszcze straż przemysłowa pracownicy zatrudnieni w tej instytucji zarabiali o około 1/3 mniej, niż górnicy .
Dzisiaj dzięki dzielnej postawie związków zawodowych i zarządowi KOK zatrudnieni przy ochronie kopalń
zarabiają 1/3 tego co górnik ,
i wielu czuje się szczęściarzami , iż dostąpili zaszczytu zatrudnienia się w tej firmie.
Rzeczywiście działacze związkowi mają faktycznie powód do dymy ,
bo jest się z czego cieszyć ??????
Zarząd KOK zakpił sobie z ustawy KODEKS PRACY. By nie płacić uczciwe za nadgodziny powołał firmę córkę KOPALNIE RUDZKIE, pod której szyldem ukrył pracę pracownika w nadgodzinach .
Wszystko to odbyło się pod pełną aprobatom związków zawodowych .
Dzisiaj nagle wielkie zdziwienie , że słabo płacą .
Nie rozumiem skąd to zdziwienie ??????
zdjecie uzytkownika
zabol - 2013-02-16 22:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie tylko na kwk piekary osoba zajmuje miejsce na ktore sie nie nadaje tak samo jest na kwk nowy-wirek gdzie dano nowego szefa ktory trafil do naszej firmy z ery ktory wogole nie ma pojecia o pracy na kopalni gdyz byl tylko szefem ochrony na obiekcie w erze a posadke w naszej firmie zalatwil mu jakis znajomy i jak dalej tak bedzie to w tej firmie nigdy nie bedzie osoby na odpowiednim stanowisku a pan zdzislaw p. napewno nie odpowiednia osoba na stanowisku szefa ochrony i nie tylko ja tak mysle ale cala zaloga kwk nowy-wirek.zyczliwy
zdjecie uzytkownika
2u9ez - 2013-02-16 22:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałbyś gruchy obijać i brać kasę z 2 firm.To zwolnij się i poszukaj lepszej pracy jak masz takie wysokie kwalifikacje.Nikt Cię nie zmusza do [usunięte przez moderatora] pracy.Widzę co możesz coś poklepać na klawiaturze bo w domu nie masz nic do gadki przy starej.Potrafisz tylko kablować na kierowników.Związkowcom też żle bo obcięto im dostęp do koryta z socjalu dla swoich kolesiów.
zdjecie uzytkownika
paragraf - 2013-02-19 17:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Kodeks Pracy

Art. 1511.

§ 1. Za pracę w godzinach nadliczbowych, oprócz normalnego wynagrodzenia, przysługuje dodatek w wysokości:

1) 100% wynagrodzenia – za pracę w godzinach nadliczbowych przypadających:

a) w nocy,

b) w niedziele i święta niebędące dla pracownika dniami pracy, zgodnie z obowiązującym go rozkładem czasu pracy,

c) w dniu wolnym od pracy udzielonym pracownikowi w zamian za pracę w niedzielę lub w święto, zgodnie z obowiązującym go rozkładem czasu pracy,

2) 50% wynagrodzenia – za pracę w godzinach nadliczbowych przypadających w każdym innym dniu niż określony w pkt 1.

§ 2. Dodatek w wysokości określonej w § 1 pkt 1 przysługuje także za każdą godzinę pracy nadliczbowej z tytułu przekroczenia przeciętnej tygodniowej normy czasu pracy w przyjętym okresie rozliczeniowym, chyba że przekroczenie tej normy nastąpiło w wyniku pracy w godzinach nadliczbowych, za które pracownikowi przysługuje prawo do dodatku w wysokości określonej w § 1.
Te twoje 2 firmy to zwyczajne [usunięte przez moderatora] a zapłata w przez drugą firmę to jak widzisz to jedynie jałmużna .
zdjecie uzytkownika
wrzeszcze - 2013-02-19 23:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chopie jak ty sie marnujesz.Z tymi wiadomosciami to zes juz downo powinien wygrysc tego [usunięte przez moderatora] i tyz bys bol w telewizorni.A tak ino judzisz i pdsrywosz.Trza bylo sie uczyc a nie ciepac kamieniami na szkola.Zgrywosz sie na takiego kombatanta prawego i sprawiedliwego,ale pamietej,juz roz rzescie doprowadzieli do bajzlu.Nie udalo Ci sie zalapac,to teraz nie oglupiaj ludzi bo modzi maja swoj rozum i styropian kleja na scianie,a nie leza na nim.
zdjecie uzytkownika
Sedan - 2013-02-21 07:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiste jest, że ludzie w ochronie zawsze dorabiają. Jeżeli nie mogą w macierzystej firmie ( np. przez KR) to i tak szukają dodatkowej pracy w innej firmie. Dlatego kłapanie ozorem, że są [usunięte przez moderatora], zmęczeni to bzdety pod publiczkę. Jeżeli zlikwidują KR i przyjmą dodatkowe osoby to ciekawe z czego będą żyć ci, którzy teraz dorabiają. Ilu z tych ludzi ma kredyty do spłacenia? Póki co jest zawsze dodatkowa kasa na takie wydatki a potem co? Będą szukali zatrudnienia w innych firmach i może dostaną, owszem za połowę tego co mają teraz. Żaden pracodawca nie pozwoli sobie na wypłatę nadgodzin, to nie czasy PRL kiedy za wykonanie 300% normy górnikom stawiało się skrzynkę wódki. Ludzie zejdźcie na ziemię. Uśmiałem się do bólu po przeczytaniu postu o biednym zapracowanym narzeczonym. Laska chciała bogacza a trafił się jej zwykły ochroniarz i niespodzianka. Wracając do tematu jeżeli ktoś nie chce niech nie dorabia, ale niech także nie uszczęśliwia innych na siłę.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x