brak logo

MEBLO-HURT

Lublin

Opinie o MEBLO-HURT

Były pracownik 2009-08-15 10:36:24
Wielkie bagno !!!! odradzam
dobry żart 2010-04-15 23:23:46
tak tak 5zł na godzinę i umowa o dzieło dobre nie a to jest ich oferta
była pracownica 2010-07-21 12:53:18
meblohurt-to totalne (usunięte przez administratora)-NIE RADZĘ NIKOMU ,BY PRZYJĄŁ SIĘ DO tej firmy- DO TEJ DZIADOWSKIEJ FIRMY-tam traktują poźądnych ludzi jak niewolników i praca za małe pieniądze
BYŁY PRACOWNIK 2010-07-21 13:22:55
POPIERAM. Meblohurt to TRAGEGIA. Organizacyjna porażka. Wylęgarnia
nerwów. Komunikacyjne dno.
Tylko dla zdeteminowanych.
jkl 2011-01-04 17:26:40
Droga pani (usunięte przez administratora) to, że nie nadawała się pani do pracy w naszej firmie nie znaczy, że musi pani publicznie wyrażać swojego niezadowolenia. Powodzenia na bezrobociu.
2
DW 2011-01-10 16:50:40
jkl - 2011-01-04 17:26:40

Droga pani (usunięte przez administratora) to, że nie nadawała się pani do pracy w naszej firmie nie znaczy, że musi pani publicznie wyrażać swojego niezadowolenia. Powodzenia na bezrobociu.

Z wyrażeniem niezadowolenia z "pracy" w waszej firmie należy szczególnie uważać może skończyć się to pozwem w sądzie tak jak spotkało to małżeństwo z Lublina. Zainteresowanych namawiam do poszperania na ten temat w internecie.
Antymeblohurt 2011-01-20 01:53:01
Witam, nigdy więcej ma rację. Ja mimo że teraz mam dobrą pracę w biurze, rok temu po odejściu z poprzedniej pracy ciężko mi było coś znaleźć i składałem to tu to tam. Nagle w sobotę, jak wspomniałem rok temu dzwoni telefon czy jestem zainteresowany pracą w Meblohurcie, pytam na czym ta praca ma polegać, a ten facet mi mówi że na składaniu Mebli. Myśle ok za składanie mebli żle nie płacą, ale pytam sie ile płacą a ten śmieszny gość mi mówi żebym w poniedziałek sie zgłosił o 10.00 na Olszewskiego bodajże. mowię więc ok. Ale tak w żadnej poprzedniej pracy nie miałem do czynienia z taką "rozmową", gdyż najpierw to się zaprasza kandydata na rozmowę kwalifikacyjną, na rozmowie mu się przedstawia godziny pracy i wynagrodzenie oraz rodzaj umowy jaki będzie obowiązywał. Dodam tylko że mam 30 lat mimo młodego wyglądu. Więc przyjechałem w poniedziałek i czekam na tego kierownika, nagle zatrzymuje się stara BMV i wysiada z niego półstrzałowiec z żelem na włosach i jakieś tapeciary, myślałem że do sklepu, a jedna z nich ni stąd ni zowąd wyjmuje klucze i otwiera. Myślę nie do wiary. Wiek z 22-23 lata, gówniara. Mówię dzień dobry ona również i mówi mi żebym się przebierał, a ja oczy w słup, mówię chwila, chwila najpierw proszę mi powiedzieć jakie są warunki pracy jaka umowa ile godzin itd. a ona zdziwiona się pyta czy ja nie wiem więc mówię ze nie, a ona na to ze ona też nie wie i muszę poczekać na jakiegoś tam kierownika więc czekam. W międzyczasie kręci się po sklepie jakiś koleś na oko z tyle lat miał co ja czyli 30 ale wyglądał na starszego ode mnie gruby, wyłysiały, i tak chodził i chodził wokół mnie i nagle mówi że kierownika nie ma i on mi przedstawi ofert, i mówi mi tak ten ludek: praca fizyczna za 5 zł na h i umowa o dzieło, a ja mówię że co i parsknąłem śmiechem, pytam się czy on w ogóle moje CV przeczytał gdzie wcześniej pracowałem i za ile, i czy patrzył że wtedy jeszcze studia zaocznie kończyłem na UMCS, a on nic na to więc mówię do widzenia ja za takie ochłapy to wolałbym puszki zbierać i tak samo bym wyszedł. 3 miesiące później znalazłem prace w biurze kredytowym. Piszę to po to aby ludzie ta składający dali sobie spokój z tą pracą bo to towarzystwo i 850 zł na miesiąc bo tyle wychodzi to jest jakaś tragedia. Ludzie nie składajcie tam nawet stanowczo odradzam
1
Anty meblohurt 2011-01-20 02:04:41
Aha i ma prośbę do rekrutujących z Meblohurtu: ludzie na miłość boską to nie moja sprawa jak się rządzicie własnym sklepem, ale jak zapraszacie kogoś do pracy to najpierw przeprowadźcie z nim rozmowe kwalifikacyjną i podajcie szczegóły pracy a dopiero później wzywajcie, bo to jest nieprofesjonalne.
Bie rozumiem! 2011-02-18 09:59:59
Czytam te wpisy i przysięgam nie pracuje w tej firmie, całkiem przez przypadek w internecie weszłam na tą stronę . Jestem przerażona tym co czytam, jakaś totalna masakra ta firma ale jedno nie daje mi spokoju , dlaczego przystepujecie do pracy za 5,00 zł na godzine ?! Jeżeli dalej podobni do Was bedą się zgadzac na takie warunki to ta firma dalej bedzie tak płacić ! To wy o tym decydujecie - tym ze się na to godzicie ! A skoro się godzicie to nie rozumiem znowu tych skarg ze malo placą?! Jezeli ktos mówi 5,00 to się dziekuje i tyle.
kobieta 2011-04-01 14:27:46
Popieram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pracownik 2011-05-07 11:38:05
Popieram wszystkich twierdzących że Meblohurt to (usunięte przez administratora).Jest to firma która rzekomo chce się "rozwijać"(he he żenada) a posiada problemy z płatnościami u producentów.Właściciel nie ma pojęcia co dzieje się w jego firmie,albo jest tak głupi i naiwny..lub nie chce widzieć.Jego Prokurent wykończył wcześniej Fabrykę Mebli Forte w Przemyślu,a obecnie pogrąża Meblohurt.Zastanawiam się kiedy zostanie on zwolniony ku uciesze większości pracujących tam ludzi,niektórzy z nich są naprawdę fajni i kompetentni..ale cóż z tego,mają ręce związane przez wiejskiego Prokurenta który nie ma zielonego pojęcia o branży meblowej.Można by tu dużo pisać....
x 2011-07-08 06:10:31
Ja juz kilka ładnych lat pracuje i nienarzekam i niemam jakich 5zl za godzine tyle to dostaje jakis (usunięte przez administratora) po liceum co chcial bysie przynajmniej na magazyn wbic
1
anonim 2011-07-10 10:46:32
x - 2011-07-08 06:10:31

Ja juz kilka ładnych lat pracuje i nienarzekam i niemam jakich 5zl za godzine tyle to dostaje jakis (usunięte przez administratora) po liceum co chcial bysie przynajmniej na magazyn wbic

Sądząc po błędach ortograficznych to cóż innego pozostaje jak meblohurt :),po parę lat to pracują tam ludzie co się boją że nigdzie pracy nie znajdą,z nijakim wykształceniem albo ciekawą przeszłością.Na magazyn po liceum :))) po podstawówce raczej
sebix 2012-01-23 16:09:28
Teraz nie maja kasy na zus
Ararr 2012-06-22 22:55:35
A ja byłam dzisiaj tam na rozmowie a raczej na castingu na sprzedawcę, ten mały (usunięte przez administratora) jak ktoś wcześniej nazwał tak chyba kierownika na pierwszy rzut oka gbur, mruk, zero usmiechu... Rozmowa nie profesjonalna i to przebieranie w kandydatach, ja rozumiem ze nie bierze się pierwszej lepszej osoby ale na stoliku leżało ze 30 CV!!!! To już delikatna przesada. Bez sensu wydałam 10 zł na bilety
BASTOS 2012-11-22 23:13:46
Pracowałem kilka lat temu,widze ze na lepsze sie nie zmieniło. Szef jak zwykle chyba nie wiele wie co tak naprawde potrafia jego pseudo kierownicy, czyli nic. Płatności jak zwykle leża, dlatego takie opóznienia w dostawach towaru. Byłem ostatnio w sklepie chcac zrobic zakup jednego z mebli kuchennych, oczywiście ceny nie było. Sprzedawca taką cene krzykna ze dwie szafy bym za to kupił, poprosiłem o cennik szafek. Coś zaczą mamrotac o wycenie indywidualnej. Powiedzaiłem ze kiedys pracowalem w tej sławetnej firmie i znam te sztuczki. Czyli dalej musza kroić klientów żeby coś zarobić, a miała być swietlana przyszłość.
Pozdrawiam byłych pracowników a w szczegolności ze sklepów z Olszewskiego, Michów, Poniatowa i oczywiście Puławy.
1
antymebel 2013-05-30 08:03:03
Dokładnie, właściciel dokładnie wie wszystko o swoich kierownikach on wywiera na nich presje żeby gnębili sprzedawców.Sam zaczynał jako sprzedawca. W tej pracy można nabawi się depresji , nerwicy itd.Firma Meblohurt nie ma przyszłości za przysłowiową miskę ryżu i to w takiej atmosferze i warunkach pracy , musi upaśc a upadek jej będzie wielki !!!
ZDALEKAODMEBLOHURTU 2013-07-02 12:37:27
Byłem pracownikiem meblohurtu ostatnimi czasy przez kilka miesiecy, niestety potwierdzam prawie wszystkie poprzednie opinie. Może trochę się zmieniło pod względem umów, tj. od razu dostałem umowę o pracę na okres próbny trzech miesięcy za najniższą krajową plus umowa zlecenie na premie... ale płatności tragedia, jesli ktos ma zobowiązania pieniezne to bedzie miał problem. Wypłata niby ma być do 10 ale w rzeczywistości moze byc pod koniec miesiąca... Ogólne lekceważenie pracownika, brak szacunku, kłamliwi kierownicy i z tego wynikający oburzeni klienci którzy swoje niezadowolenie wyładowują na sprzedawcach, to wszystko mozna spotkac w meblohurcie. Bez znaczenia lublin, lubartów, kock czy włodawa i cała reszta sklepów, których na szczęście jest coraz mniej...
Krystek 2014-04-05 07:19:06
Chyba wiesz jaka jest sytuacja na rynku, więc nie spodziewaj się nagle bombowej oferty z meblo-hurtu na byle jakim stanowisku. Kasa raczej mizerna.
heniek 2014-05-31 15:39:28
Mizerna? Macie chociaz 2-3 z przodu, czy jednak jest jedynka i bliżej do minimalnej krajowej w meblohurt niz średniej?
heniek 2014-06-16 16:15:45
Nikt nic nie wie, gdyż szukam pracy teraz na wakacje, mam juz pewne propozycje, ale do meblo-hurt mam blisko, także myślałem, czy by się nie załapać. Na stronie mają formularz aplikacyjny, ale brak konkretnych ofert, czy wymagań.
heniek 2014-06-18 22:04:01
Dodam, że zalezy mi troche na czasie i jeśli nikt mi tu nie odpowie, to skorzystam z innej propozycji. Napiszcie chociaz proste polecam. Pozdrawiam i dziękuję.
Puc 2015-01-05 18:39:51
A może dużo lepszym rozwiązaniem byłoby napisanie lub skontaktowanie się bezpośrednio z firmą? Myślę, że udzielili by Ci dużo bardziej szczegółowych informacji niż subiektywni pracownicy. Oczywiście w dobrym guście byłoby się pochwalenie co takiego Ci w kadrach powiedzieli. Na pewno by to ożywiło dyskusję.
ilona 2015-03-06 18:43:57
Też radziłabym koledze zaczerpnięcie informacji u źródła. Tutaj można wyczytać wiele o firmie, ale to tylko mniej lub bardziej subiektywne odczucia osób, które już tam pracują - pracują podkreślam i mają prawo być zadowolone lub nie. A skoro Ty szukasz pracy to najpierw spróbuj, powalcz o pieniądze i napisz jak Ci poszło.
dzeko 2015-03-21 03:11:44
skoro potrzebujecie konkretów to firma MEBLOHURT jest siecią patronackich salonów meblowych BRW obecną wielu miastach województwa lubelskiego, mazowieckiego, świętokrzyskiego i podkarpackiego. Po za tym znalazłem ostatnio informacje że trudnią się po za tym również branżą nieruchomości co jest dla mnie czymś nowym
kuab 2016-05-13 20:44:54
bo tak naparwde to nie ma na co tutaj narzekać jak widze, bo jeśli chodzi o prace sprzedawców to spokojnie można zarobić po więcej niż te 3 tys, premie u nich za wyrobienie targetów są największe z tego co wiem.
Zostaw swoją opinię o MEBLO-HURT - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MEBLO-HURT