brak logo

P.B.U.H."ZELIAŚ"Leszek Zeliaś i Sylwester Zeliaś Sp. Jawna

Tarnów

Opinie o P.B.U.H."ZELIAŚ"Leszek Zeliaś i Sylwester Zeliaś Sp. Jawna

dario 2013-10-26 06:36
Pracodawca oficjalnie płaci 1800 zł brutto.wszystko dostajesz do ręki tj2500 zł do 3000 zł za około 220 godzin pracy.Jesteś jak niewolnik (zamknij [usunięte przez moderatora] i do roboty).Śpisz w pokoju 8m2 w 5 osób ogrzewanie włściciel nie włącza bo oszczędza.problemy z ciepłą wodą.warunki sanitarne katastrofa.[usunięte przez moderatora].Jedyna zaleta tej pracy to że płaci na czas.
7
jasiek 2015-03-18 21:52
Banda oszustów.Na początku obiecują warunki rewelacyjne. Rzeczywistość okazuje się inna. Mieszkanie w ciasnym, nieogrzewanym pokoju w 5 osób. Praca po 12 godzin dziennie z 15 minutową przerwą. Stawianie i rozbieranie rusztowań gratis ( bezpłatne ), co okazuje się w trakcie pracy, bo na początku nikt o tym nie mówi. Szukają darmowych niewolników. Nie polecam!!!!!!!
1
karola 2016-05-25 10:34
Mój chłopak tam pracuje od narazie czterech tyg ale tez mówi ze to nie wymarzoną praca od godz 7:00-19:00 plus dojazd 30 km do niby hotelu w którym śpią w pokoju po 5 osób masakra
1
Jan,Rybnik 2016-10-24 19:39
Jako wykonawca firma jest beznadziejna.Nie dotrzymuje terminów w żadnym zakresie.Nie wiadomo jakim sposobem wygrała przetargi w Rybniku,gdzie ociepla budynki należące do RSM. Moja opinia oparta jest na obserwacji "prac" bloku, w którym mieszkam.Na początku czerwca postawiono rusztowania tylko na części budynku,zaś pozostałą jego część obsługiwały dźwigi.Rozmyślnie użyłem czasu przeszłego,bo stanowią one mało elegancką ozdobę bloku-nie są używane wcale.No i na tych rusztowaniach pracuje w porywach 3-4 ludzi.A mają oni wykonać,co następuje:ocieplić wnęki balkonowe,wymienić balustrady,położyć kafle,pomalować wnęki. Termin wykonania:30 października. Dzisiaj mamy 24.10. Z drugiej strony bloku na całej jego szerokości również wiszą dźwigi,miały one pracować od 10.10. Firma t ma również wymienić okienka piwniczne i wykonać remonty szybów wentylacyjnych. Dodam,że wszelkie materiały od 5 miesięcy leżą niezabezpieczone,podobnie,jak okna.NIE BRAĆ FIRMY DO ROBÓT,NO,MOŻE DO BUDOWANIA BUD,CHOCIAŻ I TEGO PEWNIE NIE POTRAFIĄ.
6
robsontar 2016-12-11 11:45
moja współpraca z firmą choć trwała zaledwie kilka miesięcy ,raczej nie zapisała w pamięci się zbyt dobrze dla mojej osoby,mściwość starszych współpracowników nie zna granic, chamskie podejście do drugiej osoby raczej nie pozwala na normalną współprace w brygadach, nie polecam,tak jak kolega wyżej jedyny plus to pieniądze na czas.
1
Mysik 2016-12-29 19:04
Witam a ja uważam że pracownicy firmy zelias są sympatyczni i naprawdę pracowici starają się jak mogą mimo warunków atmosferycznych jakie panują na codzień trwało z uśmiechem i pozytywnym nastawieniem pracują do tego odwalaja na prawdę kawał dobrej roboty fakt że trochę się guzdraja, lecz problem tkfi w pracodawcy który łapie przetarg za przetargiem bo przecierz kasa musi się zgadzac, a pracownicy to tylko pionki którzy przynoszą zysk "górze wyrzszej" która umywa ręce a wszystko się skupia na zapracowanych robotnikach którzy dostają kasę na czas.... i mają tak zwana szkołę wytrwania bo pracują na niezbyt fajnych warunkach ! Właściciel firmy powinien docenić swych pracowników a nie liczyć tylko zielone papierki bo Nie na tym życie polega by rzerowac na innych. A więc ja serdecznie pozdrawiam wszystkich pracowników i trzymam kciuki za bloki które remontuja w Rybniku bo oni na prawdę się starają sama ich obserwowałam od czerwca he he :) POZDRAWIAM właściciela firmy który niech okarze swe dobre serce i polepszy warunki swoim pracownikom i da im premie :)
Moja ocena dotyczy pracowników a nie pracodawcy bo on powinien dostać 1!
2
Mysik 2016-12-29 19:08
Witam a ja uważam że pracownicy firmy zelias są sympatyczni i naprawdę pracowici starają się jak mogą mimo warunków atmosferycznych jakie panują na codzień trwało z uśmiechem i pozytywnym nastawieniem pracują do tego odwalaja na prawdę kawał dobrej roboty fakt że trochę się guzdraja, lecz problem tkfi w pracodawcy który łapie przetarg za przetargiem bo przecierz kasa musi się zgadzac, a pracownicy to tylko pionki którzy przynoszą zysk "górze wyrzszej" która umywa ręce a wszystko się skupia na zapracowanych robotnikach którzy dostają kasę na czas.... i mają tak zwana szkołę wytrwania bo pracują na niezbyt fajnych warunkach ! Właściciel firmy powinien docenić swych pracowników a nie liczyć tylko zielone papierki bo Nie na tym życie polega by rzerowac na innych. A więc ja serdecznie pozdrawiam wszystkich pracowników i trzymam kciuki za bloki które remontuja w Rybniku bo oni na prawdę się starają sama ich obserwowałam od czerwca he he :) POZDRAWIAM właściciela firmy który niech okarze swe dobre serce i polepszy warunki swoim pracownikom i da im premie :)
Moja ocena dotyczy pracowników a nie pracodawcy bo on powinien dostać 1!
2
Adol 2017-03-11 20:32
Jeśli chodzi o pracodawce to z większym chamstwem nie miałem jeszcze do czynienia , zwykły buraczyna pozbawiony szacunku dla pracowników , warunki pracy tak jak koledzy wyżej "Auschwitz" omijać to bydło szerokim łukiem!
Zostaw swoją opinię o P.B.U.H."ZELIAŚ"Leszek Zeliaś i Sylwester Zeliaś Sp. Jawna - Tarnów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.B.U.H."ZELIAŚ"Leszek Zeliaś i Sylwester Zeliaś Sp. Jawna