brak logo

KNYCHTECH Przemysław Knych

Opole

Opinie o KNYCHTECH Przemysław Knych

ktsoik 2014-02-08 12:46:25
witam
(usunięte przez administratora)..nie polecam pracy w niej .tragedia nie praca !!!
1
gosc 2014-12-04 15:49:46
Masakra nie ma kibla nie ma umywalk.i Wszędzie brud i smród . Zatrudnia na czarno bez umowy nie wypłaca pieniędzy na czas a jak wyplaca to zaległościami Właściciel Przemek jest chamem i prostakiem wykorzystuje biedę i naiwność ludzi. To wstyd dla państwa ze żadna instytucja kontrolna nic nie zrobi . Gdzie pracownicy wyjezdzaja w delegacje maja płacona najniższa krajowa bo co niektórzy musza mieć umowę o prace żeby było wszystko zgodne sprawę i maja płacone na czarno żeby nie placic podatku. Praca na mrozie bez ubran roboczych ogólnie masakra.
2
Opiniotwórczy pracownik konkurencji 2015-02-23 11:05:58
Podejście do pracownika i komunikacja najwyższego formatu! Zatrudnienie odbywa się zgodnie z normami Unii Europejskiej, NATO, Układu Warszawskiego, Grupy G8, UNESCO, ONZ, OHP, ZHP i Koła Gospodyń Wiejskich. Dziekuję i pozdrawiam!
2
Wacek 2015-07-27 15:03:32
o, o, o a miałem dostać skierowanie z pup, żeby pójść tam na rozmowę w sprawie pracy - tylko nie powiedziano mi do jakiej pracy i na jakim stanowisku, kogo aktualnie szukają?
Producent 2016-03-12 21:38:16
Witam, Firma nie jest rzetelna, niewypłacalna. Od kwietnia 2015 roku do dziś marzec 2016 miga się z płatnościami za odebrany towar kilkanaście tysięcy - zdecydowanie dla przyszłych klientów uważajcie bo właściciel to niezły kręt i nie odbiera później telefonów.
pracownik 2016-03-31 11:48:58
powiem tak : Omijac tą patologie szerokim lukiem ! Przemyslw Knych jest prostakiem i chamem , nie posiada jakiego kolwiek szacunku do pracownika , trzeba prosic sie o pieniadze a i tak robi sceny miga sie od placenia itd, firma przeniosla sie w miejscowosc niewodniki nawet nie zamowi tojtoja dla pracownikow tylko trzeba zalatwiac sie na dworze za gorka a on sie smieje z tego. praca za najmniejsze stawki i na zlecenie pare os ma umowe o prace 1850 brutto. pracowalem tam 7 miesiecy i tylko gdy natrafila sie okazja ucieklem z patologi pozdrawiam przemyslawa chama i prostaka Ojca : ) zadnych perspektyw dla pracownia w tej firmie nie ma. naprawde uwazac !
zapomnialem 2016-03-31 12:17:53
zapomnialem dodac ze zeruje na ludzkiej naiwnosci i cudzym nieszczesci a bazuje na procownikach 5 zmiany , wszedzie na firmie leza puszki i pozostaosci po libacjach alkocholowych
Starszy 2016-07-29 06:56:43
Jestem mechanikiem i pracuję w Knychtechu prawie 7 lat i wielu takich kórzy wypisują jak to jest źle pracowało po kilka miesięcy lub tygodni. Pracowali to zbyt mocno powiedziane. Praca jest ok a zarobki w sezonie po nawet 4 tysie. Ale byli i tacy którym nie starczało i dodawali do wypłaty to spawarkę to inne narzędzia. Pozdrawiam tych geniuszy bo teraz to im tylko ?Holandia została. Razem ze mną jest ponad 10 osób które są stałym składem, a reszta jak jest to jest, a jak ich nie ma to i lepiej.
Zostaw swoją opinię o KNYCHTECH Przemysław Knych - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KNYCHTECH Przemysław Knych