brak logo

NEO LOGISTICS POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Pyskowice

Opinie o NEO LOGISTICS POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

marko 2014-05-23 11:33:49
Oddałem naczepę w kwietniu, kaucję dostałem dokładnie po 16 dniach. Nic mi nie potrącił mimo przerysowanej ściany.
2
luk 2014-05-26 16:28:57
Już po raz drugi skorzystaliśmy z usług Neologistics z Pyskowic. Wszystko w porządku, nie ma się do czego przyczepić. Naczepy w takim stanie jak zapewniali, ceny umiarkowane, jakość obsługi bez zarzutu.
1
waldi 2014-05-26 23:33:27
ale "szczęściarze" z co niektórych
Bartek 2014-06-04 17:32:58
Jak ktoś coś przeskrobie to wiadomo, że po to jest kaucja. Ja po oddaniu naczepy dostałem kaucję gotówką do ręki, bez łaski. Uważam, że firma jest ok.
1
karo 2014-06-24 21:23:17
omijać szerokim łukiem
dobek 2014-09-09 08:46:54
7 miesiąc wynajmuję od nich nich naczepę, w wakacje miałem obsuwy w płatnościach, można się było spokojnie dogadać. Uważam że firma jest spoko i nie jest to tylko moja opinia
2
dobek 2014-09-09 08:54:31
kolego to musiałeś nieżle nawywijać, skoro tak ich obsmarowujesz. Albo nie płaciłeś albo rozwaliłeś sprzęt. Ja polecam firmę neo logistics, są na każde zawołanie
1
wimaso 2014-10-19 19:12:16
Przestrzegam przed tą firmą.Brak zwrotu kaucji od 16.05.2014.Sprawa o zwrot kaucji znajduję się w windykacji a firmą zajoł się prokurator.Chętnie udzielę więcej informacji na temat praktyk stosowanych w tej firmie pod nr tel(usunięte przez administratora)
Igor 2015-02-23 16:43:35
A ja chciałbym zorietowac sie w temacie pracy w tej firmie. jako klient byłem zadowolony, musiało wypaść coś nie z ich winy może?! Wielokrotnie świadczyli też usługi napraw dla największych firm w Polsce więc są profesjonalistami, każdemu zdarzają się różne sytuacje losowe. Napiszcie jak jest z zatrudnieniem, bo szukam pracy
Tobiasz 2015-07-23 03:02:05
Mam wrażenie że piszesz o innej firmie, nigdy nie było problemu w kontakcie z nimi. Dziś miałem problem z moją naczepą i mi pomogli pomimo że to nie jest ich naczepa i nic na tym nie zarabiają. Na serwisie nie chcieli ze mną rozmawiać bo po godzinach. Nie wzięli za naprawę kasy.
Rob 2015-12-25 16:46:05
Ostatnio kupiłem od nich naczepę i przyznam jest to chyba pierwsza firma w mojej histori gdzie nie nie chcieli zaliczki a naczepa była w takim stanie jak obiecali.
marian 2016-05-14 09:13:12
Fajnie, że jest tutaj możliwość szkoleń @hijogo ja chciałbym najbardziej spróbować jako przedstawiciel handlowych takie naczepy handlowe to mega specjalistyczna branża i chciałbym się sprawdzić czy dam radę..ciekawe czy będą kogoś szukać
Zostaw swoją opinię o NEO LOGISTICS POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - Pyskowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NEO LOGISTICS POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ