brak logo

Fiolet PDK

Wrocław

Opinie o Fiolet PDK

OPINIODAWCA 2010-02-02 17:55:51
OGOLNIE OD ZEWNATRZ FIRMA JEST W PORZADKU ALE :

-UTRUDNIAJA OTRZYMANIE NAWET JEDNEGO DNIA URLOPU ZASLANIAJAC SIE BRAKIEM NP. SPRZEDAZY
-NISKA PODSTAWA 1350 BRUTTO(DORADCY KLIENTA)
-NIE ZWRACAJA PIENIEDZY ZA DOJAZDY ,DELEGACJE, ZASTEPSTWA
-ODTRACAJA PREMIE ZA SZKODOWOSC KREDYTOW PO SPRZEDAZY BEZ ZADNEJ PODSTAWY PRAWNEJ
-NIE LUBIA KIEDY PRACOWNIK JEST NA L4 (ZWOLNIENIA)
-TNA KOSZTY DO TEGO STOPNIA ZE NIE KUPUJA SRODKOW CZYSTOSCI DO SWOICH PLACOWEK , PAPIERU TOALETOWEGO ,PLYNU DO PODLOG CZY DO SZYB
jas 2010-03-18 11:57:36
Jest gorzej niż widać z zewnątrz. Doradcy proponują oferty banków, które dobrze płacą za pośrednictwo. Przestrzegam wszystkich pośredników z nimi działających, płacą za pośrednictwo do czasu. Jak nie chcą zapłacić to są w stanie zadzwonić do Waszego klienta i powiedzieć jaką fakturę wystawił pośrednik z skierowanie klienta do Fiolet PDK - żenada.
kat 2010-05-24 14:16:32
a skad macie taki informacje mi wlasnie tam zaproponowali prace 1600brutto samochod firmowy komorke i laptopa wiec nie wiem bo po tym co przeczytalam to zaczynam sie zastanawiac dajcie znac na koma [usunięte przez moderatora]
xyz 2010-06-07 14:19:20
Po pierwsze nie wiem czy warto zaczynać pracę skoro do końca roku planowane są zwolnienia w ramach grupówek. Po drugie przyznawalność jest na bardzo niskim poziomie więc jeśli ktoś chce tyrać od rana do nocy za marna podstawę w wysokości 1200 netto to polecam. Limit na paliwo bardzo niski, środki na telefon również marne - na 100% będziecie musieli dokładać z własnej kieszeni. Fakt przed kryzysem w Fiolecie dało się zarobić nawet kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie /dla zwykłego doradcy/ ale te czasy już minęły i polityka firmy również się zmieniła.
anonim 2010-06-08 12:42:52
Zgadzam si�?? z powy�?�¼szymi opiniami. Biedna podstawa 1300 brutto, brak rekompensaty za delegacje- firma potrafi wys�??a�?? na zast�??pstwo na 3 tygodnie do miasta oddalonego o 60 km, oszcz�??dzanie na �??rodkach czysto�??ci - pracownik musi sobie sam zakupi�??, problem z jednym dniem urlopu- bo sprzeda�?�¼ za ma�??a o L4 nie wspominaj�??c. Nie polecam !!!!!!!!!!!!!!
gosc 2010-10-07 18:39:40
do koncego tego roku 550 osob zwolnionych.....nie polecam,jest beznadziejnie
anonim 2010-10-28 23:11:54
gosc - 2010-10-07 18:39:40

do koncego tego roku 550 osob zwolnionych.....nie polecam,jest beznadziejnie

zwalniaja i pozbywaja sie niewygodnych elementow

niewazne masz obroty lub nie jak im sie nie podobasz to i tak wylecisz


zeby bylo smiesznie kierowniczka smieje sie z toba i zartuje o godzinie 14 a o 15 tego samego dnia daje ci przez inna osobe wypowiedzenie ,kompletna zenada nie wiem kto wybiera taka kadre kierownicza gdzie kierownik nie potrafi ci w twarz powiedziec ze cie zwalnia tylko uzywa do tego innej kukielki

z ta firma nie chce miec nigdy wiecej do czynienia nie tylko jesli chodzi o prace ale tez o produkty jakie sprzedaja ,ktore sa beznadziejne i drogie

wiec jesli czujesz ze w tej firmie ktos pod toba dolki kopie to od razu bierz nogi za pas ,niech cie nie zwioda usmiechy falszywych i zepsutych kierowniczek i kolezanek ktore wbija ci noz wplecy jak tylko spuscisz wzrok ... sama prawda!
gosc 2013-03-19 18:50:54
Zdecydowanie odradzam. Obecnie firma nazywa się Idea Expert alke nie ma tam już żadnych expertów a jedynie zbieranina osób, któe nie mogą znaleźć pracy w innych firmach bankowych. Od kiedy [usunięte przez moderatora] został prezesem firma stacza się po równi pochyłejk w przepaść. Kwestia czasu hak ogłosi upadłość
zaq 2016-05-12 20:30:54
no tak, ale dla mnie zmienianie, szczególnie częste, zmiany nazwy firmy.. to podejrzana sprawa. Zastanawiam się jak Fiolet obecnie działa i czy poza nazwą cokolwiek się u nich zmieniło, głównie na lepsze.
Zostaw swoją opinię o Fiolet PDK - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fiolet PDK