logo Agencja Pracy Headhunters

Agencja Pracy Headhunters

Szczecin

Opinie o Agencja Pracy Headhunters

an 2014-11-12 10:28:36
zlodzieje i oszusci !!!!! nie polecam
3
he he he 2014-11-21 22:32:20
nie wiem jak z agencja ale nie polecam pracy w firmie do której poszukuja pracowników o to link( usunięte przez administratora ) Sam wyzysk a to co napisane to kłamstwo
1
zamyślony 2014-12-02 18:01:15
Czy jest jakas osoba zadowolona ze współpracy z Headhunters?
nati 2014-12-08 01:23:22
Jestem zadowolona i polecam tą Agencje , pracuje juz za ich pośrednictwem od kilku m-cy .
1
do emmki 2014-12-12 22:01:33
Uhm, jak dla mnie zbierają sobie dane osobowe kandydatów razem z PESEL. Kazali sobie wysłać wszelkie dane do umowy, a umowy ani widu ani słychu...
ewix 2014-12-29 18:04:46
Mam pytanie odnośnie tej agencji. Mam zamiar wyjechać jako opiekunka starszych osób, czy ktoś może był? Proszę o napisanie opinii o tej agencji i pracy.
3
ferro 2015-01-12 14:11:43
Witam wszystkich czytających. Tak się składa że pracowałem dla owej firmy. Praca jak praca jaką stawkę wynegocjujecie, to takie pieniądze macie na wypłatę. Teraz jak jest to nie wiem, kiedyś jakieś ponad rok temu to firma płaciła co do złotówki. Czasem były poślizgi. Teraz jak jest to nie wiem. Widzę ze jakiś pracownik agencji się udziela niech napisze jak jest. (usunięte przez administratora)
5
konopielka 2015-01-12 20:36:50
Ewix, odezwij sie do mnie...konopielka80@gazeta.pl
ika 2015-01-26 08:56:55
Witam.Mam pytanie za pomocą agencji mam wyjechac do Niemiec do Burger King dziwi mnie tylko to ze agencja w ogóle sie nie kontaktujea kontakt mam tylko z pracodawcą niemieckim i nie wiem czy w to wierzyć czy jakaś kpina bo nie chce zajechac do niemiec i wrocic do Polski.Będe wdzięczna za odpowiedz.
1
brukselka 2015-01-28 09:47:31
Kochani.
Nie rozumiem Waszego biadolenia.
Zrozumcie, że najgorszym pracodawcą jest Polak i nie ważne czy to jest firma, czy osoba prywatna. Wymagania mają horrendalne, a płaca baaaaardzo mizerna. Zerknijcie chociaż na oferty pracy SPRZATANIE...., oferty pracy w URZEDZIE PRACY.
Mam nadzieję, że po zmianie przepisów w prawie niemieckim dotyczących pracy na terenie Niemiec, skończy się cwaniactwo i wyzysk ludzi przez tego typu firmy jak wyżej omawiana.
4
Sythev777@gmail.com 2015-03-04 13:32:30
no i jak? wyjechalas? daj znac jak to wyglada :)
kierowca 2015-03-09 17:21:23
witam mam pytanie odnosnie pracy jako kierowca zawodowy ce bez doswiadczenia chodzi o miesieczne przyuczenie jakie obowiazki mnie czekaja przez ten miesiac i jak ogolnie to wyglada
Agencja Pracy Headhunters 2015-03-10 08:52:43
Szkolenie polega głownie na nauce załadunku i rozładunku ciężarówek i maszyn rolniczych. Pierwszy tydzień szkolenia odbywa się w Żarach, następnie jest wyjazd do Holandii na trzy tygodnie na dalszy ciąg szkolenia. Przez pierwsze dwa tygodnie pracodawca zapewnia wyżywienie i hotel.
W razie pytań proszę o kontakt pod nr: 609-696-934
artex 2015-03-31 11:54:22
dzięki za ostrzeżenie! ja już raz w tym roku się przejechałem co prawda na innej firmie ale opinie jak sprawdziłem po fakcie- bo pojechałem do niemiec i trzasnołem w sumie 1600km - ze się spotkac z pracodawcą który jest nastawiony tylko na swój zysk a na wyzysk ciebie że dziękule bardzo.Teraz to się z nim spotkam znowu ale w sądzie bo niema innej opcji.Oby ta firma w przeciwieństwie do wielu złodziejskich okazała się uczciwa i rzetelna i pod względem płac i kwater i szacunku do pracownika.Poprostu traktując pracownika jak partnera w biznesie.CZY TO TYLKO MRZONKA !
bieda 2015-04-01 11:31:09
Kochani Polacy gońcie tę bandę gdzie pieprz rośnie. Dzisiaj to dziadowskie biuro rozbawiło mnie do łez. Szukają monterów konstrukcji do pracy w Szczecinie za 15zł i to jeszcze na czarno[umowa zlecenie] Nie dajcie się okradać nierobom.Lepiej dajcie sobie spokój z takimi PASOŻYTAMI o nazwie HEADHUNTERS
3
Agencja Pracy Headhunters 2015-04-01 13:59:14
Jako pośrednik nie mamy wpływu na dyktowane przez naszego Klienta warunki zatrudnienia.
Proponowane wynagrodzenie ustalone jest przez pracodawcę, a nie przez naszą Agencję.
Chcemy także zaznaczyć, że umowa zlecenie jest formą legalnej umowy cywilnoprawnej, nie jest to więc praca "na czarno".
Z poważaniem,
Agencja Pracy Headhunters
1
sdf 2015-04-25 12:31:26
Czy ktoś może był w pracy w Burger King w Niemczech przez tę agencję ? Bardzo proszę o opinię lub kontakt na e mail ala.ksa@o2.pl
monter 2015-04-30 20:29:16
Poszukują elektromonterów linii wysokiego napięcia do UK od dwóch lat,wysyłałem CV chyba z 12 razy i zero odpowiedzi,myślę że ta firma wyłudza dane...więc miejcie oczy szeroko otwarte.
1
rafik 2015-05-01 00:35:41
Czy ktoś pracował w Niemczech na statkach rzecznych??? Duża rotacja jak z wyplatami czy wszystko się zgadza. Pozdrawiam
rafik 2015-05-14 00:25:05
Czy ktoś jest w stanie mi odpisach na to pytanie?
4
ja 2015-06-19 11:29:10
pracowałem przez tą agencje w Bydgoszczy jako spawacz, miałem spawać element po NACHLANYM GOŚCIU KTÓRY nie potrafił utrzymać uchwytu w ręce TAK BYŁ NAJEB... jak zobaczyłem co on narobił aż mi się odechciało pracy. SZLIFIERKĄ poprawiałem to 3 godziny i w 4 godzinie zrezygnowałem z pracy nie pojechałem tam zapier...... po jakimś pijaku tylko pracować.... uczciwie.... dzwoniła później pani A..... do mnie że przeze mnie Agencja straci zlecenie bo zrezygnowałem i miała do mnie żal.... Tylko nie wiedziała że prze tego nachlanego gościa 3 h szlifierką równa się 8 h spawania.... tak trzeba było się narobić po tym kolesiu..... takich mają FACHOWCÓW.....
2
NIEWOLNIK PL 2015-08-18 09:20:20
Witam.Umowa zlecenie jest umową cywilno prawną więc nie otrzymasz kasy kiedy zachorujesz, urlopy bezpłatne,musisz wiedzieć że podpisujesz taką umowę Godziszów się na kary pieniężne !!! Więc zastanowcie się czy warto?!!!
3
NIEWOLNIK PL 2015-08-18 09:20:30
Witam.Umowa zlecenie jest umową cywilno prawną więc nie otrzymasz kasy kiedy zachorujesz, urlopy bezpłatne,musisz wiedzieć że podpisujesz taką umowę Godziszów się na kary pieniężne !!! Więc zastanowcie się czy warto?!!!
Jacek 2015-11-08 13:23:24
Nie polecam. W moim przypadku dotyczyło branży IT. Dwie oferty na krzyż w dodatku od firm spoza miasta, szukających tanich wyrobników. Lepiej poszukać na własną rękę.
2
Spawacz 141 2015-11-11 10:54:59
Werffg -Ty oceniasz czy reklamujęsz /dajesz ogłoszenie z pracą/?Ogólnie ja zle oceniam tych- łowców głów ?
szebi 2015-11-16 21:06:14
Nie tylko z ofertą dla elektromonterów tak jest. Od bardzo dawna non stop leci oferta "Stolarz budowlany - Luton". Możesz być fachowcem z wykształceniem kierunkowym , doświadczeniem zagranicznym , i możesz sobie słać aplikację co tydzień. I nic, tak jakby to była jakaś atrakcja te w sumie marniutkie jakdla fachowca 10.24F/h brutto. Ta firma jest tak samo porąbana jak 99% tym podobnych firm w PL. Szukają roboli a niewiadomo o co im chodzi. Z badziewia robią na dodatek atrakcję w swoim mniemaniu jakby nie wiedzieli że te wyjazdy zagraniczne to to teraz tylko dla fun-u a nie dla kasy. A jak fachowiec w podawanej ofercie się zgłasza to go zlewają. Porażka .
stocznia 2015-12-06 08:49:58
zapłacili chociaż podobno stocznia im jeszcze nie, umowy śmieciowe mają szereg minusów np. w takim wypadku gdy na umowie grosze i nie płacą to pewnie sądzić możesz się o te grosze na umowie, w cywilizowanych krajach są tygodniówki a nasz taki nie jest więc tym bardziej powinny być
stocznia 2015-12-06 08:53:42
no i portale takie jak ten gdzie się wymieniamy informacjami powinny być bardziej rozpowszechnione bo to zawsze informacja "od środka", tylko niektóre firmy to wiedzą i na takich portalach prowadzą "akcje wywrotowe" podszywając się pod pracowników piszą różne brednie
chłopak z baraku 2015-12-13 09:02:00
Witam.Nie wiem jak inne oddziały ale ten w szczecinie nie ma u mnie dobrej opinii. A może to tylko jedna Pani jest taka nieogarnięta.Enywaj.Praca miała by UK jako opiekun osób starszych w domu opieki.Byłem aż w Wawie a jestem ze Śląska.Wszystko spoko,ustalona dokładna godzina rozmowy na 11:15.Więc kupiłem bilet powrotny na godz.14tą co może okazało się błędem.Ale wiecie że są promocyjne ceny jak się kupi bilet dużo wcześniej.Niestety organizacja to kpina w tej agencji.Jakiś kolo wcisnął się bez kolejki i siedział z godzinę.I mogłem bilet wsadzić w buty. Więc na dzień dobry straciłem 100zł.Rozmowa przebiegła w miarę git bo się odezwali że mogę jechać.Druga wtopa z ich strony to to że angole życzą sobie list polecający bo w UK nie ma takiego czegoś jak świadectwo pracy. I pani mówi że MUSI BYĆ,MUSI i koniec.Niech pan prosi swoich byłych pracodawców muszą wystawić bo inaczej to nie ma pracy.Zadzwoniłem do swoich poprzednich pracodawców ale powiedzieli że tego się nie stosuję i ok,zapyta ale nie gwarantuję nic.Więc czekam.Po paru dniach meil że nie wystawią mi bo nie.Więc tłumaczę tej pani z headhunters ale pani beton. Ma być list polecający itd.
I tu bum.Miałem email tych angoli i piszę sobie sam.Przedstawiam sprawę i czekam.Pan odpisuje że NIE MA PROBLEMU może być świadectwo pracy nawet po polsku a oni im przetłumaczą...Parę rzeczy jeszcze skwasili i nie potrafili odp.czy jest załatwione spanie, ile płatne,czy potrzebne świadectwo niekaralności z polski czy tylko z anglii bo to jest różnica i to spora. A często chodzi o to żebyś w UK miał czystą kartotekę.Ja w Polsce jestem przestępcą skazanym za 0,6promila alko.
Skracając oddział zostawił za sobą smród i w końcu olałem ich i nie pojechałem.
edek z fabryki kredek 2015-12-14 09:42:49
Ewnywaj, 100 zl za bilet???!! Panie, jaka to promocja?? Chłopaku z baraku, PKP cię oszukalo, a nie headhuntersi
2
Głupi polak 2015-12-24 10:34:17
Jestem dumny z kraju za tak wysokie zarobki B-) I umowy o dzieło,zlecenie B-)
Marcin 2015-12-30 14:38:49
W ogłoszeniach jest napisane, że kontaktujemy się z wybranymi osobami.
Nasi klienci mają różne oczekiwania i nie każdy profil odpowiada naszym kryteriom.
Takie insynuacje nie życzymy sobie pod naszym adresem - nikt nie wyłudza dane!
Marcin 2015-12-30 14:48:54
Nasza agencja pracy wystawia dużo ogłoszeń, ponieważ współpracujemy z wieloma firmami, które poszukują personelu. Co w tym dziwnego?
młody 2016-02-17 22:07:16
witam,czy moze ktoś pracował na statkach rzecznych przez firme headhunters?
emigrantka 2016-03-02 13:38:51
Witam
ja niedawno spotkałam sie z tą agencją niestety bedą wstępnie zainteresowana poszczególnymi ofertami pracy wysyłając zapytania na maila kontaktowego pozostawionego pod daną ofertą, nie doczekałam sie żadnej odpowiedzi ani pocztą elektroniczną ani poprzez media społecznościowe. Nie moge stwierdzić jak działają w praktyce nie cce się sugerować opiniami w necie bo z doświadczenia wiem ze różnie bywa sama pamiętam jak korzystałam z pośrednictwa pracy przez agencję która miała bardzo zle opinie a ja nie miałam zarzutu żadnego. Niestety jednak takie zachowanie trochę mnie zraża bo po co w takim razie sa maile kontaktowe pozostawione na stronie skoro odpowiedzi na nie brak.
Janek 2016-05-20 14:18:17
A ktoś z nimi sprząta w Coventry? Dostałem propozycję pracy ale nie wiem jak to wygląda. Na razie oferta dziwna bo 240 godz w miesiącu gwarancja to już jest obecnie szok. Jest też kilka innych dziwnych rzeczy ale może jestem zbyt podejrzliwy.
2
sopi 2016-05-26 16:33:02
Hej

Ja również się przymierzam :-)

jeśli chodzi nam o to samo to headhunters Szczecin sprzątanie biur, domów, hoteli 60 godzin tygodniowo kontakt bezpośrednio do angielskiego Pracodawcy?

Ja nigdy nie korzystałem z żadnej agencji pracy to mój pierwszy raz.

Mam blisko do znajomego więc jak by się coś nie udało to mogę u niego się zatrzymać i tam poszukać pracy.

pozdr
Dave 2016-05-29 21:09:41
Tak pracuje tu wstaję o 5 wracam o 16-21 godziny jazdy autem każdy musi jeździć!!! Odliczone dojazdy z dnia czyli 46 min na każdy dzień pracujący, 7.2 funta ale na rękę wyjdzie wam 5.5 bo podatki i mieszkanie 65 funtów tygodniowo mieszkając w 2 osoby. Jeśli lubicie zapieprzac i mało spać proszę bardzo tylko daje wam 2-3 miesiące max potem rezygnujecie. Wypowiedzenie miesięczne niedziele i święta pracujące nie zawsze wszystko jest na czas czyli chemia sprawne auta odpowiedzialność majątkowa za auta. Nie ma czasu dla siebie nigdzie nie pojedziesz zwiedzać nie masz kiedy!!! Nikt nie przyjedzie do ciebie, szef daje drugą umowę do podpisania i zabiera oryginał kopie ze sobą. Radzę głęboko się zastanowić czy warto bo każdy tu chudnie w oczach i zdrowie ubywa. Nie zarobicie tu 2-3 tys funtów nie ma opcji benefitow też nie dostaniecie mieszkania też nie wynajmiecie trzeba tu trochę posiedzieć aby mieć jakieś alternatywy. Jak zarobicie 1,5 tys funtów to całe wszystko.


....

Dave 2016-05-29 21:14:44
Bez nr konta i nr podatkowego nikt was nie zatrudni chyba że pomoże w załatwieniu tego. Anglicy nie uważają innych certyfikatów jak swoje więc te UE można sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podetrzec
Ghost 2016-06-02 15:01:43
Witam, sam przymierzam się do pracy w Holandii za pośrednictwem tej agencji.
Praca na produkcji w przetwórstwie rybnym, warunki na których ma się opierać zatrudnienie są dość korzystne, aczkolwiek chciałbym poznać opinie osób które już pracowały w Holandii za ich pośrednictwem albo pracują, jak to wygląda od kuchni tj. na miejscu, warto?
Joachim 2016-07-05 18:22:43
Nie polecam (usunięte przez administratora) omijać ich z daleka
bartolo 2016-07-13 18:41:46
Widać Dave woli umowy zerowe. Jechac, a potem czekać czy praca bedzie czy nie. Dziekuje bardzo. Po to sie jedzie do pracy, zeby pracować i zarobić. Wole tak, a nie czekac czy przyjdzie sms i wezwanie do pracy. Warunki dobre, a bywa z tym różnie i to wie każdy, kto mieszkał w Anglii. Tu wszystko nowe, czysto, pralka. Wypłata na czas, kasa sie zgadza. Kobitki tez pracują i jakoś nie marudzą A niezadowolony zawsze sie znajdzie, zwłaszcza gdy sam ma coś za pazurami...
3
Darwin90 2016-07-19 11:55:52
Siema ,
wyjeżdżałem do anglii już kilka razy , a to manchester , a to londyn , pracowałem jako operator maszyn , line leader , picker/packer więc wiem o czym piszę. Ludzie ogarnijcie się , wyjazd do Anglii to nie jest zabawa , wszystko co mówi wam pani przez telefon , i mówię to o wszystkich agencjach działających zdalnie z polski ,musicie dzielić przez 2 , a najlepiej przez 3. Ludzi którzy języka nie znają prawie wgl. podziwiam za decyzję wyjazdu. Ja 4 lata temu wyjeżdżają po raz pierwszy angielski ogarniałem w miarę , nie miałem problemów z dogadaniem się , wyrobieniem NIN czy założeniem konta samodzielnie, zastanów się potencjalny kolego/koleżanko czy możecie teraz o sobie powiedzieć to samo przed wyajzdem , żadna agencja , koledzy , koordynatorzy nie pomoże wam , tylko i wyłącznie znajomość języka może wam uratować du*ę. Widziałem tam wiele , i ostrzegam was że dużo dzieje się też w głowie , juz tam na miejscu. Nie liczcie na szczęście , ogarnijcie sobie kasę na ew. powrót , zoorganizujcie sobie awaryjne lokum , pokoj , cokolwiek , szukajcie pracy na własną rękę. Ograniczcie przypadek do minimum. Nie macie powodów żeby mi wierzyć ,ale mam chociaż nadzieję że dałem komuś coś do myślenia. Powodzenia i uważajcie.
2
Darwin90 2016-07-19 11:56:11
Siema ,
wyjeżdżałem do anglii już kilka razy , a to manchester , a to londyn , pracowałem jako operator maszyn , line leader , picker/packer więc wiem o czym piszę. Ludzie ogarnijcie się , wyjazd do Anglii to nie jest zabawa , wszystko co mówi wam pani przez telefon , i mówię to o wszystkich agencjach działających zdalnie z polski ,musicie dzielić przez 2 , a najlepiej przez 3. Ludzi którzy języka nie znają prawie wgl. podziwiam za decyzję wyjazdu. Ja 4 lata temu wyjeżdżają po raz pierwszy angielski ogarniałem w miarę , nie miałem problemów z dogadaniem się , wyrobieniem NIN czy założeniem konta samodzielnie, zastanów się potencjalny kolego/koleżanko czy możecie teraz o sobie powiedzieć to samo przed wyajzdem , żadna agencja , koledzy , koordynatorzy nie pomoże wam , tylko i wyłącznie znajomość języka może wam uratować du*ę. Widziałem tam wiele , i ostrzegam was że dużo dzieje się też w głowie , juz tam na miejscu. Nie liczcie na szczęście , ogarnijcie sobie kasę na ew. powrót , zoorganizujcie sobie awaryjne lokum , pokoj , cokolwiek , szukajcie pracy na własną rękę. Ograniczcie przypadek do minimum. Nie macie powodów żeby mi wierzyć ,ale mam chociaż nadzieję że dałem komuś coś do myślenia. Powodzenia i uważajcie.
Kamsior 2016-07-19 12:05:02
Coventry/Birmingham kto się zdecydował niech da znać , pogadamy może razem się złapiemy.

andylock@windowslive.com
anonim 2016-08-09 20:46:06
Nie polecam OSZUŚCI i tyle .
Zakwaterowanie koszmar po 8 os na pokoju. oszukują na godzinach i stawkach. nie polecam
kaff 2016-08-23 23:42:32
czy ktoś pracował na statkach rzecznych?
rob1973 2016-09-24 18:22:06
dostałem właśnie umowę pośrednictwa od head hunter w której to jest zapis o 500 euro kary w razie nie podjęcia pracy, a brak w nie zapisu chociażby o zarobkach,dietach i warunkach ogólnych.Jak zadzwoniłem do nich powiedziano mi że umowę dostane ze wszystkimi zapisami na budowie ,ale gwarancji nie mam że będą takie jak w rozmowie z pracownikiem firmy head hunter . Moje wątpliwości wzbudził zapis o powyżej opisanej karze,udałem się do radcy prawnego który stwierdził że jest nie legalny . Co robić podpisać pojechać i narazić się na koszty w razie nie dotrzymania warunków omawianych tylko telefonicznie?
2
Zyga 2016-09-29 11:33:54
rob1973,
wszelkie stawki, diety etc. są zawarte w umowie z niemieckim pracodawcą, o czym kandydat każdorazowo jest informowany, przed otrzymaniem umowy. Natomiast w umowie pośrednictwa którą oferuje Headhunters, jest zapis, który mówi, iż kandydat oświadcza, że został o takowych warunkach poinformowany. W moim przypadku tak właśnie się odbyło, dostałem 2 umowy przed wyjazdem do Hamburga. Pracuję tam od 4 miesięcy jako dociepleniowiec, póki co, wszystko jest w porządku. Zawsze można liczyć na pomoc polskojęzycznych konsultantów, jeśli jest problem językowy, by coś załatwić.
A co do kar, to myślę, że to jest forma zabezpieczenia przed "fachowcami" którzy mówią, że wyjadą na 100%, a tuż przed wyjazdem wyłączają tel. i szukaj wiatru w polu...
Ponadto dzięki temu, my pracownicy mamy pewność, że nie jedziemy w ciemno, a praca czeka na nas. Tylko ten kto ma coś za uszami, nie chce podpisać takiej umowy...

Pozdrawiam!
1
Amni 2016-09-29 11:55:12
Czyli dopiero można się dowiedzieć podpisując umowę?
1
Zostaw swoją opinię o Agencja Pracy Headhunters - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Headhunters