brak logo

Transactor Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Transactor Sp. z o.o.

KZ 2012-08-20 15:35:29
typ firmy - wykorzystaj na maksa, firma rodzinna o skostniałej strukturze, ogromne wymagania dotyczące rozwoju lecz bez inwestycji ze strony firmy, najlepiej za darmow, kombinowanie i obłuda to codzinność ze strony kady zarządzającej, jedynie pracownicy \\\"szeregowi\\\" są wporządku ale każdy dba o swoj interes - musi - wiec atmosfera wiadomo jaka jest
3
KS 2013-09-20 16:18:34
Popieram wcześniejszą opinię w 100%. Dodam tylko, że firma się stacza i jest w niej coraz gorzej. Wiadomo że brak pieniędzy oddziałuje negatywnie na pracodawcę i pracowników.
1
2013-09-30 14:23:33
Czy chodzi o Transactor Poland w Krakowskim Parku Technologicznym na Czyżynach zatrudniającą programistów .NET?
XYZ 2013-10-20 08:01:16
Szkoda Gadać!!!
1
XXX 2014-03-03 14:36:33
Wypowiem się jako były pracownik. Firma Transactor Warszawa to typowy (usunięte przez administratora) najlepiej pracować od rana do nocy.(usunięte przez administratora)
1
j..... 2014-03-04 14:54:01
Trzymać się jak najdalej od współpracy w tej firmie. ( usunięte przez administratora ). Zarząd traktuje pracowników jak darmową siłę roboczą.
FRC 2014-03-05 11:51:56
RL - mistrz wpływu na współpracowników- każdy odchodzi z pracy... kiedyś to była szanująca siebie i współpracowników firma teraz chyba lepiej pracować w biedronce- nie urażając Biedronki
2
mkk 2014-03-05 11:56:56
Ile zarabiają pracownicy.... w firmie to pracowników jest może 3-4 reszta to rodzinka i sami dyrektorzy :-)
A zarobki nie adekwatne do wykonywanej pracy. W sklepie spożywczym zarabia się w Wawie więcej a pracuje mniej i mniej jest stresu i obowiązków
Włodek 2014-03-06 11:46:39
Chodzi o firmę Transactor Warszawa- agent T-Mobile
MK 2014-03-06 11:52:45
Jako były pracownik Transactor Warszawa powiem jedno dziwi mnie że T-Mobile współpracuje z firmą która ma takie podejście do współpracowników. Zgadzam się co do jednego - w firmie jest więcej rządzących jak pracujących- jeden wielki (usunięte przez administratora), zarobki tragedia jak na oczekiwania zero jakichkolwiek bonusów, premii czy dodatków. (usunięte przez administratora)
2
nnn 2014-03-07 10:24:25
jako osoba obecnie współpracująca z Transactor ( jestem jeszcze do tego zmuszony ) musze powiedzieć że firma faktycznie jest źle zarządzana jedynie kto coś w tej firmie robi to pracownicy szeregowi - im jeszcze ( jeszcze ) zależy. Dyrekcja - szkoda nawet o tej chorej strukturze pisać. Jedyna kompetentna osobna to Pani (usunięte przez administratora)Szczerze odradzam współpracę z firma - niestety ale musze zgodzić się z innymi z tego co widać i słychać pracownicy stanowczo cierpią z powodu braku szacunku i niskich zarobków. Firma zdecydowanie stawia na zastraszanie.
1
Mich... 2014-03-07 10:32:34
Ja także współpracuje jeszcze z Transactor - zgadzam się co do poprzedniej wypowiedzi . Pracownicy szeregowi czyli 2 chłopaków K.H + dziewczyny dół + JJ zdecydowanie ok- oni jeszcze cos chcą zrobić. Reszta to nieporozumienie które ciągnie całą firmę w dół stosując powyżej opisaną metodę. Lepiej trzymać się od tej firmy z daleka - firma nieuczciwa.
1
dealer 2014-03-07 19:14:42
(usunięte przez administratora). Posmiewisko calego T-Mobile. Z ich "genialnych" pomyslow na wspieranie sprzedaży wszyscy mają mega polewke. 100 lat za murzynami
Ogólnie same wymagania. A jak sie nie wyrabiasz to straszą zabraniem punktu.
Pelna zgoda co do opinii o dyrekcji i pracownikach. Od kad pojawil sie RL zaczął się powolny upadek. Wiele lat wcześniej współpraca byla przyjemnością. Teraz chyba czas na poszukanie innego biznesu.
4
xxx 2014-03-08 13:16:53
Bardzo długo wspołpracowałam z tą firmą, żal czytać, z firmy rodzinnej gdzie pracownik był doceniany zrobiło się dno i wykorzystywanie pracownika.
Popieram przedmówce odkąd pojawiła sie nowa dyrekcja chcąca z 10 osobowej firmy zrobic korporacje rozpoczeli upadek firmy. Czy tam pracują jeszcze jacys pracownicy ?? Czy zostali już tylko dyrektorzy nastawieni na zarobianie pieniędzy? Niestety ale dyrekcja zarządza firmą w taki sposób aby jak najszybciej ogłosiła bankructwo. NIE polecam tam pracy.
2
dealer 2014-03-08 20:56:20
Współpracuje z firmą od kilku lat. Kiedyś była szanująca siebie i pracowników firma. Obecnie jest to firma nastawiona tylko i wyłącznie na swój zysk.(usunięte przez administratora)
kolejny dealer 2014-03-08 22:20:24
Dzięki za link do tej strony- tak na wstępie zastanawiam się czy ktoś z tej mądrej Dyrekcji czyta to co tu piszemy?
Dodam także coś od nas: Zgadzam się co do jednego firma idzie na dno od czasu kiedy rządzeniem zajął się Pan RL
Czas spojrzeć prawdzie w oczy Panie prezesie,Pana firma funkcjonuje tylko dzięki pracy 2 dziewczyn z dołu,2 chłopaków koordynatorów+Pani JJ i ED- reszta to jakieś nieporozumienie. Czy wy nie widzicie tego !?!?!?!!?!?!
2
Arek 2014-03-08 23:03:20
Co za wstyd...ale cóż trzeba potwierdzić - wszystko co piszą inni jest faktem.
Pozdrowienia dla pracowników.
1
Tomek 2014-03-14 11:06:34
Zgadzam się z innymi. Faktycznie firma z podejściem jak za czasów komuny. Dziwie się ze pracownicy jeszcze tam pracują.
y 2014-03-14 11:09:06
nic dodać,nic ująć,brutalna prawda.Jest to chyba najgorszy agent .No to drodzy Państwo może czas na przemyślenia,jeśli nie jest za późno........
dealer M 2014-03-14 11:14:44
dzięki za podesłanie linka-Pracownicy to mają już dość, kto będzie pracował raz że za pensję Biedroniową dwa od świtu do nocy i jeszcze ta atmosfera. Niech zwolnią tego mądralińskiego RL i pensje rozdzielą pomiędzy pracowników. Jeśli chodzi o prowadzenie APS- to nieporozumienie- rezygnuję.
dealer bbb 2014-03-14 11:29:03
W mojej opinii wielką winę za nieopłacalność prowadzenia salonu ponosi samo T-mobile. Oferta BOA+ Internet w odniesieniu do naszej. Sama siec jest uważana za droga. Zapracowali sobie przez wiele miesięcy na złą opinie u klientów. Co do Transactora cóż wystarczy przeanalizować wszystkie super mega konkursy tryb pracy i podejście organizowane przez mistrza żenady RL. Jak może być w tej firmie dobrze jak jest więcej dyrektorów od pracowników ;-)
Właścicielka APS 2014-03-16 20:58:14
Nie będę się rozpisywała. Niestety musze się zgodzić z opiniami innych. Przykre ale faktycznie to co wyczynia obecna dyrekcja jest karygodne z tak fajnej firmy w której był szacunek, rodzinna atmosfera a co najważniejsze ludziom się chciał teraz już nie ma zupełnie nic...
Z przykrością ale musze to napisać,obecnie nie polecam współpracy.
1
iwona dynowska 2014-04-01 13:16:03
Drodzy Panstwo,
W którymś wpisie jest pytanie, czy mądra dyrekcja czyta te wpisy. Otóż mogę odpowiedzieć,ze tak- czyta...jestem wstrząśnięta ilośćią kłamstw i niedorzeczności, jakie się tu pojawiają. Komu tak zależy na tej złej opinii? Jesli ktoś z Państwa z nami pracuje, to po co tak się męczy- a jeśli już nie, to skąd może wiedzieć, jak jest w firmie? Jak to jest możliwe, że znają Państwo pensje pracowników- chętnie dowiem się , ile zarabia się w Biedronce. Skąd opinia ,że pracuje się dzień i noc- skoro biuro zamyka się o 17.00? Skąd liczenie pracowników- skoro JJi ED są do nich zaliczane- a przecież mają tytuły managerskie- bo są szefami swoim działów. Skąd pomysł,ze jak się jest dyrektorem- to to nie jest praca? skąd brak wiedzy na temat tego,że ta firma ma więcej koordynatorów niż 2, że ma księgowość, finanse, podatki- więc ktoś musi tym wszystkim zarządzać. Czyli co- nie pracuje Pan Prezes? jego córka? A dlaczego firma rodzinna, to coś złego? A dlaczego nikomu nie przyjdzie do głowy,że wzrost wymagań, nacisk, presja- powstały ze wzrostu wymagań i oczekiwań operatora- a straszenie o zamknięciu- z recertyfikacji jaką robi operator, jesli sklep nie ma wyników? Zachęcam wszystkich, aby mieli odwage otwarcie zwracac sie do włascicieli firmy ze swoimi uwagami i powstrzymali się od komentarzy na temat nieuczciwości firmy- bo myślę, że nic takiego nikogo we wpólpracy z nami nie spotkało. Natomiast jeśli robimy coś karygodnego( jak czytam w ostatnim wpisie)- proszę o konkretne przyklady i zapraszam w każdej chwili na spotkanie w tej sprawie.
MK 2014-04-09 15:45:00
Trzeba Przyznać że wspaniale Pani to wszystko opisała ale czy faktycznie nie macie sobie nic do zarzucenia. Nie oszukujmy się w tym co Państwa byli i obecni współpracownicy piszą jest wiele prawdy.
Bardzo się cieszymy że Pani to czyta - może czas coś zmienić?
w imieniu wielu 2014-04-17 15:25:19
Cieszymy się ze Pani odpisała Pani Dyrektor choć niestety wydaje nam się ze chyba nie zdaje Pani sobie sprawy z tego jaka atmosferę wprowadza Pan RL i jak denerwujące i negatywnie wpływające na współprace jest jego podejście i traktowanie nas. Jedno tylko nasuwa się pytanie po co on jest w tej firmie? Czy nie widzi Pani - nie słyszy Pani co ten Pan robi? Mamy już dość!!!
2
Przedstawiciel 2014-05-15 17:56:41
Bardzo dobrze, że zna Pani treść tych opinii, potwierdzam też, że wyrażane opinie na tym forum są prawdziwe. Słuszne są opinie: " MK " i " w imieniu wielu " po Pani wypowiedzi. Pisze Pani: "Jesli ktoś z Państwa z nami pracuje, to po co tak się męczy" odpowiem Pani, że niebawem większość złoży wypowiedzenia ze współpracy z Wami, gdyż jak zaczął rządzić w tej firmie RL to nie ma sensu rzeczywiście się męczyć z Wami. Dla nas to możecie jeszcze zatrudnić i 10 dyrektorów, tylko niech to będą osoby kompetentne i potrafią nawiązać dobrą współpracę i relacje między przedstawicielami i pracownikami a nie dążą do zwolnienia najlepszych pracowników, oraz żeby to nie miało wpływu na wysokość naszych prowizji, gdyż Firma Transactor żyje z pieniędzy zarobionych ciężko przez przedstawicieli i wypłaca najmniejsze prowizje. Jeżeli jest to firma rodzinna to nie neguje tego a nawet popieram. Wzrost wymagań przez T-MOBILE jest zrozumiały ale nie rozumiemy dlaczego Transactor nie potrafi zarządzać i szanować dobrych pracowników w swojej firmie oraz nie umie stworzyć partnerskiej współpracy z przedstawicielami. Jeżeli sklep nie ma wyników to właściciele sami będą zamykać sklepy, gdyż jest to strata dla T-MOBILE, Transactora i Przedstawicieli. Nie moją rolą jest zatrudnianie i zwalnianie pracowników i dyrektorów w Waszej firmie, ale uważam, że RL nie nadaje się do pracy w tej firmie na stanowisku dyrektora, gdyż robi tylko zamieszanie i tabelki, a do tabelek to można zatrudnić osobę z co najmniej trzykrotnie niższym wynagrodzeniem. Pomysły promocyjne Pana Lewego na zwiększenie sprzedaży są złe i nie przynoszą żadnych efektów (RL.- MISTRZ ŻENADY- LEWY ma talent tylko do wypowiedzi a poza tym w niczym nie jest kontaktowy). Proszę Pana Prezesa, żeby włączył się w czynną pracę chociaż do konferencji i stworzył wspólnie z Panią zgrany zespół z szefami działów którzy mają tytuły managerskie, jak było poprzednio przez wiele lat, gdyż żal włożonej ciężkiej pracy, życia w firmę Transactor przez Pana Prezesa, żeby teraz jedna osoba zniszczyła Waszą firmę, oraz zarządzała źle, w wyniku tego dowodem są komentarze w ostatnim czasie, których wcześniej nie było.
mniek 2014-06-19 00:04:29
Niestety ale chyba nikt sobie nic nie robi z tego o co nam chodzi. Widać RL to super dyrektor który postawił firmę na nogi ( żart ) moja opinia jako wieloletniego dealera jest dokładnie taka sama jak powyżej. Uważam że Pan RL wprowadza tylko niepotrzebne zamieszanie i zła atmosferę w firmie.
W mojej i wielu innych opinii znacznie lepiej było jak firmę ogarniała ED,JJ z chłopakami oraz Pan prezes.
menia 2014-07-22 00:04:31
pilnie poszukuje bylych pracownikow lub obecnych ,ktorzy zostali tak jak ja bardzo pokrzywdzenie przez w/w firme
oszukani w rozliczeniach itd .
mera ono 2014-07-22 00:21:28
firma ta otrzymuje od operatora wysokie stawki prowizyjne za wykonane uslugi
przedstawicielom za sprzedaz w/w uslug nie placi
rozlicza prowizje tak jak chce -oszukuje pracownikow jak tylko moze
oczywiscie nie korzystnie dla przedstawiciela rozlicza ceny telefonow
przedstawiciel do swojej ciezkiej pracy na koszt wlasny , musi jeszcze doplacic

moze ktos by sie ta firma w skarbowym zajal ,bo to jest skandal co oni robia
PORZADNYCH PRACOWITYCH LUDZI DOPROWADZAJA DO RUINY SKANDAL
Jestesmy w europie .................a oszustwa po polsku bez kary
T-MOBAL MUSI SIE O TYM JAK NAJSZYBCIEJ DOWIEDZIC
POSTARAM SIE O TO
FOTKOM 2014-07-26 11:23:49
Drodzy Państwo,prawda jest taka,iż prowadzenie APS-u T-Mobile w dzisiejszych
realiach z jakąkolwiek zyskowością możliwe jest jedynie wtedy,gdy w mieście ok.30-40 tysięcznym zostanie 1 punkt sprzedaży.W innym przypadku jest to jedynie oszukiwanie samego siebie i swojej karty kredytowej.Współpracowałem z Transactorem od 1997 do 2013 roku i oczywiście,że nie wszystko wyglądało idealnie.Lecz muszę przyznać,iż Panie (usunięte przez administratora).wspominam bardzo ciepło.Decyzję o zamknięciu APS podjąłem ze względu na brak opłacalności(miasto 35 tys.i 3 APS-y) oraz chorobę osoby trzymającej ten cały biznes w kupie.Być może było mi łatwiej,gdyż oprócz punktu robię jeszcze kilka innych rzeczy,które przynoszą mi dochód.Nadmienię tu jeszcze,że z opisywanym tu gęsto Panem (usunięte przez administratora).nie miałem żadnego kontaktu,gdyż po prostu nie było takiej potrzeby.Drodzy dealerzy lepiej już było a kopać się z koniem można lecz przyjemność z tego żadna.Pozdrawiam (usunięte przez administratora)
Mmm 2014-08-21 11:43:19
Pracowałem w tej firmie kilka lat. Byłem zadowolony to była super szanująca pracownika firma do momentu kiedy w firmie pojawił się nowy skład zarządzający wtedy wszystko padło... Ich polityka jest nastawiona tylko i wyłącznie na zysk dla firmy po trupach, nie patrząc na ludzi. Wspominam wspaniale te lata kiedy firmą rządził Pan Prezes i (usunięte przez administratora) była to super firma a teraz - z tej firmy nie pozostało już nic.
KrzysiekR 2014-09-09 09:45:25
Witam,
Czy ktoś podpowie czy warto podjać zatrudnienie w Transactorze w Krakowie na Czyżynach?
Jakie warunki panuja tam obecnie, jak wyglada obłożenie praca i jej organizacja? Czy nadgodziny i brak szansy na wyrobienie się w normatywnym czasie pracy to chleb powszedni?
Czy sa jakies szanse na podwyżki, premie lub awans?
Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi
pozdrawiam
Krzysiek
Były .. 2014-09-29 16:18:47
bury , mylisz Transactor'y . Ten Transactor o którym tutaj szeroka polemika mieści się w Warszawie , nie w Krakowie .
A 2014-09-29 16:27:31
Ciekawa dyskusja, ciekawa ...
dopowiem tylko ze RL strasznie dużo zamieszanie stworzył. To nie ten człowiek , nie na tym stanowisku. Co do oceny to juz to ze sama ERA pozbyła sie takiego pracownika powinna dac wiele do myślenia .., RL w firmie Transactor to wielka pomyłka. Stara dobra ekipa była i juz nie wróci. Szkoda bo to wcale tak nie musiało byc ...
Marek 2014-10-14 12:16:14
Jako byly pracownik i współpracownik moge powiedziec tylko jedno. Brak szacunku dla pracownikow, brak szacunku dla współpracujących. Firma nastawiona tylko i włącznie na wyzysk.
Pracownik w tej firmie jest tylko do roboty, brak szacunku, brak dobrego slowa, brak podstawowych zasad a tym bardziej zastosowania kodeksu pracy nie mowiac juz o jakichkolwiek bonusach typu prezent z okazji swiat czy premia... Jaka płaca taka praca. Co do dyrekcji - ED i JJ pełen szacunek dla Pań choc one juz nic nie moga.Reszta to nieporozumienie.
Anonim 2014-10-15 17:16:21
No tak w transactor na gwiazdkę dostaje sie w prezencie kalendarz lub babkę choinkowa... Ja bym sie wstydziła na miejscu pracodawcy dac takie G. Moj obecny pracodawca mimo ze jest to dużo mniejsza firm a potrafi dac dla dzieci paczkę słodyczy i jakis grosz...
AA 2014-10-15 23:48:10
Dobre... W mojej ocenie troche wstyd bo pracownikow jest juz niewielu a wiadomo nie od dzis ze zmotywowany i zadowolony pracownik to dobry pracownik. Za moich czasów prezes dawał premie, na święta byla kasa, wczasy pod gruszą, co rok drobna podwyżka. Nie pracuje juz w transactor za moich czaka bylo naprawde dobrze. Jak nadeszły czasy zmian i firma zaczęła sadzić córka Pana prezesa niestety wiele osób prace straciło a i skończył sie czas kiedy pracownicy byli traktowani godnie.
ona 2014-10-18 09:29:41
przeczytałam wszystkie opinie na temat transactora i zgadzam się, ze odkąd nastał nowy zarząd, porobiło sie w firmie źle. Skąd wiem? Moj mąż pracował tam wiele lat, nie narzekał, robil swoje, w kilka osób ogarniali wszystko.na swięta były bonusy, na wakacje "grusza". Niewielkie pieniądze, ale zawsze. Odkąd przyszedł pan RL, wszystko sie zmieniło, włącznie z tym, że mąż został zwolniony. Po naprawde wielu latach dobrej pracy nie dostał żadnej premii ani odprawy (bo mu sie nie należało). To tak traktuje sie dobrego pracownika?? Nawet na odejscie?? Pani dyrektor zwala wine na T-mobile, ale to nie oni popsuli atmosfere w firmie. Nietety,odkąd pojawiła sie pani dyrektor i pan RL (ciekawa jestem czy zapoznał sie z tymi opiniami) zaczęlo sie psuc.Proponuje wiec pani dyrektor spojrzec bardziej krytycznie na swoje poczynania w firmie i pana RL. Jak juz ktos napisał: ERA nie pozbyła sie swojego dyrektora bez powodu, cos w tym musialo byc. Jedyne co mi przychodzi do glowy, to to, że oboje nastali, żeby rozp....c cała firme. I zgarnąc dla siebie jak najwięcej kasy, nie dając nic swoim pracownikom. Mysle, ze z takim podejsciem państwa dyrektorów, transactor bedzie juz tylko wspomnieniem. amen
kolezanka 2014-10-21 11:24:29
nie ukrywam ze pracowałam za czasów Pana prezesa i za czasów RL i Pani Iwony. Zgodzę się co do jednego za czasów Pana prezesa byłam dumna ze pracuje dla tej firmy byłam szanowana dobrze wynagradzana, był szacunek, wigilia prezenty, premie , wczasy pod grusza a godna pensja. Po pojawieniu się Pani ID i Pana RL wszystko się zmieniło pracownicy przestali być szanowani zabrano im wszystko co można było im zabrać, pensje zostały obniżone, premie zabrane a na święta zaczęto pracownikom dawać jak wyżej ktoś napisał zamiast pieniędzy 1 sztukę bombki choinkowej lub czekoladowego Mikołaja. Wstyd bo dużo mniejsze firmy potrafią dbać o pracownika a nie tylko gonić kijem i do pracy.
xxxx 2014-11-12 14:43:29
Ty chcesz pracować w transactor - tam zwolnienia a nie zatrudnienia są. Z jakiego powodu zmienił się zarząd-firmę przejęła córka prezesa i zatrudniła gościa o którym to mowa powyżej czyli RL. Daj sobie spokój z Ta firmą !!!
loki 2015-02-19 15:10:31
@Miecio, a może napisałbys troche więcej informacji, na jakie stanowisko aplikowałeś? Bo jednak sa spore różnice co do zarobków, a tak nie wiadomo gdzie chciałes pracować. Odezwali sie do Ciebie już? W ogóle to możesz napisac, gdzie widziałeś od nich ogłoszenie pracy, bo nie wiedziałem, że w ogóle poszukiwali nowych pracowników.
admal 2015-05-28 09:47:44
Witam, będę miał rozmowę na stanowisko Software Tester, orientuje się ktoś jakie widełki płacowe są? Jak atmosfera i benefity?
Andrzej 2016-05-20 20:48:32
tutaj chyba język jest dość istotny, zwłaszcza, że mówimy o branży ściśle związanej z działem IT. Nie sądzę, by bez znajomości języka chcieli przyjąć kogokolwiek.
Zostaw swoją opinię o Transactor Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Transactor Sp. z o.o.