brak logo

AB Limburg

Limburg

Opinie o AB Limburg

kasia 2009-08-30 19:25:19
cześć ludziska czy ktoś może pracował lub pracuje z AB Limburg w Holandii przy zbieraniu pomidorów to niech się doda na naszej klasie do mojego profilu bo mam parę pytań siemka !!!
kasiaPL 2010-06-18 07:46:55
hej chcialabymzaytac czy ab limburg ma swoje biuro w Polsce?jesli tak to gdzie i prsze o wiecej info:) pozdrawiam
dero 2010-08-23 11:02:12
biura w polsce nie maja, jest tylko ab job service przez ktore moze trafic sie tak ze bedziesz pracowal w hol przez ab limburg
dero 2010-08-23 11:04:22
jezeli pracujesz bezposrednio przez ab limburg jest naprawde bardzo dobrze , nie ma mowy o nie wyplacalnosci czy cos w tym stylu . zawsze pomoga , zadzwonia jak maja jakas sprawe. dlatego jest tak dobrze bo na szczescie nie pracuje tam zaden polak ani polka ;)
Tomek 2011-01-28 15:40:26
No to sie mylisz, bo pracuje tam w cholere polakow. Szarych mrowek jak i tak samo w biurze u nich.
Dzonski 2011-04-15 12:47:03
Taaa po prostu wspaniale, nigdy nie zgadzaj sie solarisy, jak masz jakis problem to nikt nie moze Ci pomoc, a oczywiscie same problemy. Nikt nie byl Twoim kordynatorem jak pytales sie pani [usunięte przez administratora] to one jak zwykle nic nie wiedzialy. Jak mialy byc zalatwione jakies sprawy to pani [usunięte przez administratora] brala urlop potem przyjezdzala [usunięte przez administratora], ktora nic nie wiedziala o tym co miala zalatwic [usunięte przez administratora] i tak caly czas. Jak chciales do nich mowic normalnie to zaczynaly krzyczec na Ciebie. Naprawde odradzam ta firme. Ponoc AB Osst jest wporzadku natomiast ab limburg to syf.
zainteresowany 2011-05-07 15:10:20
coś mi się wydaje ze masz rację , ale czy nikt więcej nie pracował w ostatnim czasie przez AB Job np. w Baarlo ?
park de brckt 2011-06-07 13:34:13
ludzie to co tu sie dzieje to jest szok !!! mialem wypadek w pracy nikt sie tym nie nteresuje , nikt nie wiem czy inspekcja pracy cos wie o tym , protokołu nie ma spisanego ... maskara te dwie kordynatorki to zwolnilbym z miejsca w trybie natychmiastowym. To co tu sie dzieje to jest szok pieniadze wakacyjne uzbierne przezemnie przeznaczaj na domek ( barak) w ktorym sa dwa programy tv. odradzam AB LIMBURG!!! JEST WIELE INNYCH FIRM , a [usunięte przez administratora] to nigdy nic nie wiedza tak jak pisza wyzej zalllllll
miła 2011-07-16 02:02:06
ja tam złego zdania powiedzieć nie mogę jeśli chodzi o wypłaty, lecz brak kart ubezpieczenia robi swoje.... :( ab limburg to duża firma, ludzie zmieniają sie czesto i gęsto, opinię wśród holendrów sami sobie wypracowaliśmy, niestety niektórzy zachowują się jak w chlewni...
anonim 2011-07-23 20:19:09
Hejka. Nie polecam pracy przez AB Limburg. To jest banda oszustów i nic więcej. Koordynatorki powinni zwolnić bo nic nie pomagaja a szkodza. Jest taki syf ze bajka. Wrocilam z tamtad miesiac temu i żałuje ze tam bylam. Nie zarobilam praktycznie nic.
ssirek 2012-05-16 11:11:14
Witam was właśnie zjechałem z tego biura AB LImburg wielki jeden [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kołach tylko obiecują że będzie praca pojechałem tam z biura w Polsce AB lublin panie tylko potrafią wysłać i brać kasę za to , nikogo nie interesuje co tam się dzieje pracujemy tylko na utrzymanie biura a oni kupują sobie auta i kasę trzepią , popracujecie tam dwa dni i potem wolne a za baraki trzeba płacić 70 eur gdzie nie ma warunków do mieszkania . Ludzie dajcie sobie spokój z tym biurem oszuści .
ab.pomylka 2012-06-01 14:44:53
pracowalem tam naprawde dlugo jakis czas bylo oki...ale w tej chwili polaka maja za nic za smiecia..wole zyc biedniej w polsce jak pracowac w takiej porazce...a koordynatorki boja sie holendrow ...robia co im kaza...sncu powinno tam zrobic porzadek pozdro..
Kasss 2012-07-05 15:06:07
No wszystkie opinie na temat Ab Limburg to jest prawda...co tam sie dzieje to jest masakra same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ćpuny a juz nie wspomne żeby szło sie dogadać z jakimś koordynatorem żal poprostu..mieszkasz w bungalach mimo iz w biurze ci powiedzieli,że to będzie normalny prywatny dom ha ha chyba tylko dla tych konfidentów co wszystkim liża dupe,że tak juz powiem....jeszcze teraz tam panuje świerzb....koszmar serio...praca to tez zależy kto jak trafi ale współczuje tym co pracują lub maja zamiar pracować u WAJNENA!!! to dopiero porażka mają cie za śmiecia i potrafią po tyg wyjebac do polski
Baarlo 2012-10-08 15:20:33
witam wszystkich pracowałem w AB Limburg przez miesiac i załuje ze zrezygnowałem sam ze swojej głupoty myslac ze gdzies indziej zarobie wiecej. W wieku 19 lat na wiekówce miałem okolo 160 euro tygodniowo na reke z czego szło na domek tzn bungalok 70 euro i ubezpieczenie. Koordynaca wyglada troch gorzej nikt nic nie wie a sz.p. Dick to jest juz totalna porazka niby spoko ale nigdy nie wiedzial co jest grane.
A chłopak 2013-03-04 12:38:07
Ja pracowałem w sezonie wakacyjnym w AB Limburg i nie mam teraz do nich całkowicie kontaktu. Chciałbym ponownie podjąć się pracy u niech. Ma ktoś jakiś kontakt do Koordynatorki Kasi?
Dicka nie chce bo on nie ogarnia.
Z góry dzięki :)
robert 2013-03-10 20:03:56
A chłopak - 2013-03-04 12:38:07

Ja pracowałem w sezonie wakacyjnym w AB Limburg i nie mam teraz do nich całkowicie kontaktu. Chciałbym ponownie podjąć się pracy u niech. Ma ktoś jakiś kontakt do Koordynatorki [usunięte przez administratora]i?

[usunięte przez administratora] nie chce bo on nie ogarnia.

Z góry dzięki :)
Słuchaj,nie mam meila do [usunięte przez administratora],ale może spróbój poszukac,tzn.napisac do nich:info@ablimburg.nl albo zadzwon do biura,ktore zawiaduje Baarlo:0475-352030.Mam tez adres ich biura,bo tam kiedys tam byłem:Mountaim Sparrow 5,6049 GZ Herten-Roermond.Ktos tam z polakow koordynatorów powinien być.Kaska tam jeszcze pracuje?A [usunięte przez administratora]?No i czy ten [usunięte przez administratora] jest jeszcze w Baarlo?Dalej ma uszy zarosniete gownem?Najlepiej,żebys zadzwonil do kgos tam,kto jest.Te domki,to przesrane do mieszkania.Ja jak pracowałem to mieszkałem w reichu,zaraz za granicą holenderska.Mielismy trzech 120 metrowy apartament za 360 jorków.
nn 2013-05-11 21:08:41
Ludzie odradzam wyjazd. Jakaś masakra byłem tam 8 godzin i wróciłem do polski to co się tam wyprawia to jakiś szok domki kempingowe są dla świń a nie dla ludzi. Kary to za wszystko. Dick to jakiś nie do rozwi...
Obiecywana praca na stałe a zaś okazuje się że na 2 dni. Praca od poniedziałku do niedzieli. Zero zainteresowania koordynatorów.
mikrus 2014-02-25 11:44:25
'nn' następnym razem przed pisaniem trochę wyluzuj. Nie do końca rozumiem Twoje zdanie, że praca jest na 2 dni, od poniedziałku do niedzieli...
Cedric 2014-03-27 09:55:25
AB Limburg obecnie nazywa się ab werkt z tego co wiem, Limburg to miasto w którym działają, polecacie?
Kamil 2014-10-16 13:54:02
Dla tych którzy chcieliby podjąć pracę z Ab werkt jest i polska odsłona ich strony http://www.ab-werkt.nl/wersja-polska Całkiem profesjonalnie są przygotowani na pracowników z polski. Ciekaw jestem czy to dlatego, że są naprawdę zadowoleni z usług świadczonych przez naszych rodaków czy dlatego że są dobrym materiałem do wykorzystywania..
adrjan 2015-01-09 21:07:46
Hej, może ktoś rozwinąc temat zakwaterowania, jakie oferuje AB Limburg? Bo na ich stronie w zakładce zakwaterowanie napisali jedynie, że "jeśli pracownik nie ma mieszkania, to nasza firma dba o odpowiednie zakwaterowanie. Koszty zakwaterowania odliczane są cotygodniowo od wynagrodzenia." i nic mi to nie mówi. Jakie tam sa warunki, po ile osób się mieszka, co jest na wyposażeniu i co wazniejsze ile to wszystko kosztuje?
palik 2015-02-03 20:17:50
No własnie, jak wygląda to zakwaterowanie w praktyce? Jak daleko jest od miejsca pracy i jak wygląda wówczas dojazd, jest jakiś transport od AB Limburg, czy na własną rękę lub pobierają za taki transport kolejne opłaty? co w ogóle jest na wyposazeniu tej kwatery i po ile osób się mieszka? Pozdrawiam.
kanapka 2016-01-04 21:08:28
ABLimburg czyli AB Werkt Ludzie nawet nie próbujcie jechać przez to biuro ,a w szczególności na domki w Barlo ,kasują jak za zboże ,zero warunków mieszkalnych,pranie można raz w tygodniu zrobić ,pokoje 2 osobowe są tak małe że ledwo mieści się tam 1 osoba a nie mówiąc o 2.Ubrania trzeba trzymać w walizkach bo nie ma gdzie i jak się rozpakować,katastrofa po prostu.A co do wypłacania pieniędzy za przepracowane godz .trzeba się prosić bo na okrągło oszukują i dziady nie płacą.
kanapka 2016-01-11 16:27:26
tak płacisz jak za zboże tygodniowo 78 e
maniek 2016-01-15 18:40:18
tak to prawda ,tak kasują i jeszcze oszukują
majster 2016-05-01 18:56:46
to jedzcie do londynu za spanie na materacu za placisz od 70-90 funtow i to naszenu rodakowi a w pokoju zapomni tez wlaczyc ci ogrzewania
Adza 48 2016-10-12 20:33:16
Gdyby nie fakt że pracodawcą nie jest bezpośrednio AB to śmiało można powiedzieć że AB BIRKENAU.
1
ade 2016-10-12 21:10:54
a wiesz cos wiecejna ten temat? nie widzialem dawno by wpuszczali jakies ogloszenia do sieci, nie ma gdzie poczytac nawet o tym jak to wyglada wszytko
Zostaw swoją opinię o AB Limburg - Limburg
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AB Limburg