Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mamut

Pracowałeś w firmie Mamut i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-09-10 21:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firmę "polecam" najgorszemu wrogowi, chociaż i tak nikt obcy się tam nie dostanie ponieważ otaczają się znajomkami! Ludzie, którzy pracowali tu i coś robili i tak zostali wywaleni na zbity pysk a teraz pozbywają się niedobitków. Pensja poniżej krytyki, atmosfera aż nie chce się pracować, a wszystko po to j.w. żeby wyprowadzić kasę i doprowadzić firmę do upadłości. Jest to tylko kwestia czasu. Wysokie stanowiska zajmują ludzie, którzy wyglądem i wypowiedziami reprezentują poziom menela spod monopolowego, a najbardziej bawi ich szmacenie pracownika.
zdjecie uzytkownika
agent - 2010-09-12 21:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram poprzednika! Mamut znaczy bagno! Poprzychodzili ludzie z ulicy którzy nie mają ani żadnej szkoły ani doświadczenia w handlu! PH powinien się zajmować detalem, sieciami, hurtem oraz gastronomią za pieniądze, które zarabia się na magazynie, a kierownicy to najlepiej jakby z domu nie wychodzili! Jedyne co w firmie działa najlepiej to dezinformacja!
zdjecie uzytkownika
Nikmix - 2011-03-23 08:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca tutaj ogólnie nie jest zła tylko ludzie nabrali nawyków lenistwa i w momencie gdy zaczęto wymagać pracy bardzo narzekają. Dużo osób zwalniało się, a później wracało z podkulonym ogonem. Po zatrudnieniu mogą być problemy z kontaktami ze starą ekipą. Gdybym się nie musiał wyprowadzić to chętnie dalej bym pracował.
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2011-03-26 22:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikmix co Ty gadasz? Chyba któryś regionalny jest z Twojej rodziny...
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2011-04-06 15:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam firma MAMUT jest najgorsza firma w jakiej pracowałam, nie polecam jej nikomu, kadra kierownicza, ktora sie tam znajduje nie ma zielonego pojecia o tej pracy. panuje tak ogolny bałagan i chaos a przede wszystkim bardzo nie miła atmosfera. firma, ktora jest na skraju bankructwa...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-03 20:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzonem każdej firmy są pracownicy. Zarząd każdej firmy nigdy nie był zgodny z interesami pracowników. W tej firmie jeszcze pracuje wiele wartościowych ludzi i to właśnie z tego powodu polecam tą firmę.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2011-05-27 11:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza firma piekarska na rynku. Polecam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-28 23:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
produkty sa smaczne ale zbyt drogie. Praca jako PH w tej firmie to porazka! Kasa slabiutka i zalezna od humoru regionalnego, a plany wywalone w kosmos! Calkowity brak mozliwosci awansu! szkoda ze tak latwo pozbywa sie ludzi ktorzy cos naprawde robili.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-16 17:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, czy ktoś może pracuje na dzień dzisiejszy wMamut i ma zamiar jeszcze popracować, bo mu się podoba? Atmosfera jest miła? Można pogadać sobie z ludźmi, czy wieje nudą? Ile dają nowemu na starcie i czy poradzę sobie bez doświadczenia? Jaką drogą najlepiej złożyć CV? Są jakieś możliwości awansu, czy też rozwoju na przykład w postaci szkoleń? Gdzie się znajduje siedziba firmy i jak długo istnieje firma na rynku?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mamut
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x