Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mamut

Pracowałeś w firmie Mamut i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-09-10 21:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firmę "polecam" najgorszemu wrogowi, chociaż i tak nikt obcy się tam nie dostanie ponieważ otaczają się znajomkami! Ludzie, którzy pracowali tu i coś robili i tak zostali wywaleni na zbity pysk a teraz pozbywają się niedobitków. Pensja poniżej krytyki, atmosfera aż nie chce się pracować, a wszystko po to j.w. żeby wyprowadzić kasę i doprowadzić firmę do upadłości. Jest to tylko kwestia czasu. Wysokie stanowiska zajmują ludzie, którzy wyglądem i wypowiedziami reprezentują poziom menela spod monopolowego, a najbardziej bawi ich szmacenie pracownika.
zdjecie uzytkownika
agent - 2010-09-12 21:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram poprzednika! Mamut znaczy bagno! Poprzychodzili ludzie z ulicy którzy nie mają ani żadnej szkoły ani doświadczenia w handlu! PH powinien się zajmować detalem, sieciami, hurtem oraz gastronomią za pieniądze, które zarabia się na magazynie, a kierownicy to najlepiej jakby z domu nie wychodzili! Jedyne co w firmie działa najlepiej to dezinformacja!
zdjecie uzytkownika
Nikmix - 2011-03-23 08:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca tutaj ogólnie nie jest zła tylko ludzie nabrali nawyków lenistwa i w momencie gdy zaczęto wymagać pracy bardzo narzekają. Dużo osób zwalniało się, a później wracało z podkulonym ogonem. Po zatrudnieniu mogą być problemy z kontaktami ze starą ekipą. Gdybym się nie musiał wyprowadzić to chętnie dalej bym pracował.
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2011-03-26 22:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikmix co Ty gadasz? Chyba któryś regionalny jest z Twojej rodziny...
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2011-04-06 15:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam firma MAMUT jest najgorsza firma w jakiej pracowałam, nie polecam jej nikomu, kadra kierownicza, ktora sie tam znajduje nie ma zielonego pojecia o tej pracy. panuje tak ogolny bałagan i chaos a przede wszystkim bardzo nie miła atmosfera. firma, ktora jest na skraju bankructwa...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-03 20:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzonem każdej firmy są pracownicy. Zarząd każdej firmy nigdy nie był zgodny z interesami pracowników. W tej firmie jeszcze pracuje wiele wartościowych ludzi i to właśnie z tego powodu polecam tą firmę.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2011-05-27 11:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza firma piekarska na rynku. Polecam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-28 23:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
produkty sa smaczne ale zbyt drogie. Praca jako PH w tej firmie to porazka! Kasa slabiutka i zalezna od humoru regionalnego, a plany wywalone w kosmos! Calkowity brak mozliwosci awansu! szkoda ze tak latwo pozbywa sie ludzi ktorzy cos naprawde robili.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-16 17:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, czy ktoś może pracuje na dzień dzisiejszy wMamut i ma zamiar jeszcze popracować, bo mu się podoba? Atmosfera jest miła? Można pogadać sobie z ludźmi, czy wieje nudą? Ile dają nowemu na starcie i czy poradzę sobie bez doświadczenia? Jaką drogą najlepiej złożyć CV? Są jakieś możliwości awansu, czy też rozwoju na przykład w postaci szkoleń? Gdzie się znajduje siedziba firmy i jak długo istnieje firma na rynku?
zdjecie uzytkownika
polek - 2014-09-02 17:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy w mamucie obecnie na jakieś stanowiska produkcyjne przyjmują? jakie trzeba mieć pozwolenia badania oitd. zeby można było dostać się na takie stanowisko. Dopiero zaczynam w branży, raczej cudów w cv nie mam, myślicie że dadzą młodemu szansę? przede wszystkim chcę się uczyć zawodu a jak kasa by była korzystna to jeszcze lepiej
zdjecie uzytkownika
kieros - 2015-04-28 15:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, widziałem nowe oferty do pracy w Mamucie. Szukają w tej chwili chociażby osób na stanowiska takie jak elektryk czy też mechanik do firmy we wroclawiu
zdjecie uzytkownika
ramzes - 2016-01-23 12:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że o firmie Mamut kompletnie nikt nie chce się wypowiadać. Według mnie to b. dobry znak, widocznie dzieje się dobrze i nie ma komu narzekać :) wpadłem tu bo planuję wysłać CV na regionalnego koordynatora sprzedaży.
zdjecie uzytkownika
tuzir - 2016-02-03 22:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie mnie @ramzes równiez zainteresowała tutaj oferta regionalnego koordynatora sprzedaży. Daja rzecz jasna auto i telefon oraz wynagrodzenie jest podstawowe + system motywacyjny uzależniony od wyników pracy.
zdjecie uzytkownika
Koniec Na Dziś - 2016-02-16 21:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest to raczej standardowy zestaw @tuzir na takim stanowisku. Ważne jest ile wynosi podstawa. Jest ona stosunkowo wysoka. 2500 złotych netto, trzeba jednak robić target.
zdjecie uzytkownika
kajetan - 2016-02-20 19:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Koniec Na Dziś to bardzo dobra podstawa biorac pod uwage ze mozna jeszcze liczyc na prowizje. Obecnie nie widze zadnych ofert o prace od firmy, moze ktos wie kiedy bedzie rekrutacja
zdjecie uzytkownika
szyszk - 2016-02-23 10:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super, że jest wynagrodzenie podstawowe i do tego doliczany odpowiedni system motywacyjny. Na pewno jest szansa na premie, bo na zarobki nie można narzekać.
zdjecie uzytkownika
ymaoao - 2016-03-05 21:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no z systemem motywacyjnym jest róznie i nie podoba mi się punkt w ofercie pracy, ze jest to tylko premia uznaniowa tak naparwde, ale oprócz tego podstawa jest wazna.
zdjecie uzytkownika
gaga - 2016-05-14 12:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałabym się upewnić... chodzi o firmę od używanych mebli dla dzieci?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Mamut!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mamut
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert