Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mamut

Pracowałeś w firmie Mamut i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-09-10 21:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firmę "polecam" najgorszemu wrogowi, chociaż i tak nikt obcy się tam nie dostanie ponieważ otaczają się znajomkami! Ludzie, którzy pracowali tu i coś robili i tak zostali wywaleni na zbity pysk a teraz pozbywają się niedobitków. Pensja poniżej krytyki, atmosfera aż nie chce się pracować, a wszystko po to j.w. żeby wyprowadzić kasę i doprowadzić firmę do upadłości. Jest to tylko kwestia czasu. Wysokie stanowiska zajmują ludzie, którzy wyglądem i wypowiedziami reprezentują poziom menela spod monopolowego, a najbardziej bawi ich szmacenie pracownika.
zdjecie uzytkownika
agent - 2010-09-12 21:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram poprzednika! Mamut znaczy bagno! Poprzychodzili ludzie z ulicy którzy nie mają ani żadnej szkoły ani doświadczenia w handlu! PH powinien się zajmować detalem, sieciami, hurtem oraz gastronomią za pieniądze, które zarabia się na magazynie, a kierownicy to najlepiej jakby z domu nie wychodzili! Jedyne co w firmie działa najlepiej to dezinformacja!
zdjecie uzytkownika
Nikmix - 2011-03-23 08:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca tutaj ogólnie nie jest zła tylko ludzie nabrali nawyków lenistwa i w momencie gdy zaczęto wymagać pracy bardzo narzekają. Dużo osób zwalniało się, a później wracało z podkulonym ogonem. Po zatrudnieniu mogą być problemy z kontaktami ze starą ekipą. Gdybym się nie musiał wyprowadzić to chętnie dalej bym pracował.
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2011-03-26 22:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikmix co Ty gadasz? Chyba któryś regionalny jest z Twojej rodziny...
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2011-04-06 15:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam firma MAMUT jest najgorsza firma w jakiej pracowałam, nie polecam jej nikomu, kadra kierownicza, ktora sie tam znajduje nie ma zielonego pojecia o tej pracy. panuje tak ogolny bałagan i chaos a przede wszystkim bardzo nie miła atmosfera. firma, ktora jest na skraju bankructwa...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-03 20:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzonem każdej firmy są pracownicy. Zarząd każdej firmy nigdy nie był zgodny z interesami pracowników. W tej firmie jeszcze pracuje wiele wartościowych ludzi i to właśnie z tego powodu polecam tą firmę.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2011-05-27 11:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza firma piekarska na rynku. Polecam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-28 23:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
produkty sa smaczne ale zbyt drogie. Praca jako PH w tej firmie to porazka! Kasa slabiutka i zalezna od humoru regionalnego, a plany wywalone w kosmos! Calkowity brak mozliwosci awansu! szkoda ze tak latwo pozbywa sie ludzi ktorzy cos naprawde robili.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-16 17:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, czy ktoś może pracuje na dzień dzisiejszy wMamut i ma zamiar jeszcze popracować, bo mu się podoba? Atmosfera jest miła? Można pogadać sobie z ludźmi, czy wieje nudą? Ile dają nowemu na starcie i czy poradzę sobie bez doświadczenia? Jaką drogą najlepiej złożyć CV? Są jakieś możliwości awansu, czy też rozwoju na przykład w postaci szkoleń? Gdzie się znajduje siedziba firmy i jak długo istnieje firma na rynku?
zdjecie uzytkownika
polek - 2014-09-02 17:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy w mamucie obecnie na jakieś stanowiska produkcyjne przyjmują? jakie trzeba mieć pozwolenia badania oitd. zeby można było dostać się na takie stanowisko. Dopiero zaczynam w branży, raczej cudów w cv nie mam, myślicie że dadzą młodemu szansę? przede wszystkim chcę się uczyć zawodu a jak kasa by była korzystna to jeszcze lepiej
zdjecie uzytkownika
gut - 2015-01-31 18:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
produkcja to nie jest latwy kawalek chelba trzeban a prawde duzo samozapracie i dyscypliny zeby wytrzymac - ja to jak wspominam swoja prace na produkcj ito teraz sobie mysle ze nie ma sensu podejmowac siep odobnej rpacy jeszcze raz bo to ciezka praca. interesuja mnie inne stanwoiska - moze cos sie znajdzie dla mnie ?
zdjecie uzytkownika
dzidek - 2015-02-27 03:55:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gut - 2015-01-31 18:49:07]:
jeśli do tej pory pracowałeś na produkcji to czuję że żadnego doświadczenia ani też wykształcenia na te inne wyższe stanowiska nie posiadasz raczej ... Toteż niestety ale będziesz musiał się chyba co raz to bardziej przyzwyczajać że Twoja robota to nie będzie lekki kawałek chleba. Życzę samozaparcia i wytrwałości
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mamut
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Mamut?
Zadaj pytanie