Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Piekarnia Hert

Pracowałeś w firmie Piekarnia Hert i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Znajacy sprawe pani Anny - 2015-03-10 08:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wyrafinowanabaniatrwa - 2015-03-09 20:31:03]:
Widze iz Pani ma duzo wspolnego z zarzadem firmy Hert a napewno jedna ceche wspolna Pani nie czyta regulaminu i umeszcza niedozwolone wpisy, klore usuwa administrator a kierownictwo nie zna kodeksu pracy.Pozwole skomentowac cala Pani wypowiedz jednym i bardzo madrym cytatem "PRACOWNIK NIE JEST WINNIEN SWEMU PRACODAWCY SŁUŻEBNOŚCI I POSŁUSZEŃSTWA. JEST MU WINIEN USŁUGE, ZA KTÓRĄ OTRZYMUJE ZAPŁATE,BĘDĄCĄ NIE ŁASKĄ, LECZ ZASŁUŻONYM WYNAGRODZENIEM". Ludwig von Mises
zdjecie uzytkownika
wyrafinowanabaniatrwa - 2015-03-10 20:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Znajacy sprawe pani Anny - 2015-03-10 08:57:25]:
Naturalnie- mam strasznie dużo wspólnego z zarządem firmy Hert;) Serio, serio. Wszyscy z góry są jakoś ze mną spokrewnieni albo spowinowaceni;) Do tego same przyjaciółeczki i koledzy ze szkoły;) Polecam! A jeśli chodzi o ten cytat to znam go doskonale i jego użycie w wypadku tej wymiany zdań pasuje idealnie do tego o czym ja piszę- zasłużone wynagrodzenie za usługę. Takowe otrzymuję. Skoro ja potrafię zrozumieć, że komuś nie do końca pasuje praca w Hercie to proszę o zrozumienie, że mi na przykład odpowiada. Tyle tu ostatnio negatywnych opinii pomyślałam, że warto uświadomić niektórym istnienie osób, które jakoś się w tym małym bałaganie odnajdują:) Bo są bałagany o wiele większe..
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-03-15 14:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pisze Pani brednie gdyż zasłużone wynagrodzenie za usługę to jedno a mobing i oszczerstwa to drugie! i dobrze Pani wie a czym jest mowa gdyz nie raz sama przekraczała swoje kompetencje mowiac nie interesuje mnie czym pani pojedzie na dgrugi koniec wrocławia, nie interesuje Panią co dziewczyny maja zrobić z dziećmi które chodzą do przedszkoli i szkoły, nie interesuje Panią, że ktoś jest chory albo po prosu zmeczony i nie da rady pracowac 6 dni w tygodniu! wiec o czym mowa???? Pani dostaje polecenia od swoich przełożonych i wyżywa sie na zwykłych pracownikach!!!! pracownika należy szanować a nie gnoić i straszyć zieloną trawka....
zdjecie uzytkownika
zmęczona - 2015-03-18 21:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można tu dawać różne opinie o pani Anecie, ale to tak tępa osoba że tak nas nie zrozumie. Nie interesuje ją co zrobimy z dziećmi, jak mamy dotrzeć bez auta i się nie spóźnić itd. Ona ma jeden cel ,nas obrażać straszyć i zabierać ciężko zapracowane pieniądze. Jedno wiem że ja już jestem u kresu sił i jak nie wytrzymam to jej kudły z głowy powyrywam i niech mnie wtedy zwolnią , może wtedy państwo Nowiccy zobaczą jaką wredną opryskliwą i mega mściwą osobę zatrudnili. Jej zwolnienie uzdrowiło by atmosferę.
zdjecie uzytkownika
hahahahha - 2015-04-04 21:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Śmiesznych rzeczy można się tutaj dowiedzieć...
Dobra dobra kochane plotki plotkami a my życzymy
ZDROWYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH :-*
zdjecie uzytkownika
aś - 2015-04-18 20:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie było mnie tu dłuzszy czas,ale widze, ze ciekawie sie dzieje.wszyscy tak bardzo pokrzywdzeni powinni sie zwolnic,a nie narzekac na kierownictwo,szefostwo i cala reszte.jestem pracownikiem od 13 lat,zaczynalam jak p.Agnieszka byla jedyna kierowniczka na Wroclawiu i nie tylko!!!"przerobilam" wiec kazda z osob o ktorej piszecie i uwazam,ze jak dobrze wykonuje sie swoja prace i nie robi problemow,zeby obstawic SWOJ sklep,to i odmowa zasteptwa na innym sklepie nie jest traktowana jak nie wykonanie polecenia kierowniczki.wszystkim osoba niezadowolonym polecam prace w biedronce albo zabce?????? 8 godz i do domu,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lulka - 2015-04-22 17:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aś - 2015-04-18 20:50:00]:
chyba zapomniałas jak super było te 13lat temu,ja pamietam czasy jak zarzycki był kierownikiem,super fajny człowiek,a teraz te kierowniczki sa coraz gorsze,pozdrawiam weteranów hercika
zdjecie uzytkownika
xxx-pat - 2015-04-23 17:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lulka - 2015-04-22 17:27:09]:
pracowałam w hercie kilka dni i o kilka dni za dużo gorzej niż getto przez 20 lat pracy w moim życiu najgorszy pracodawca to hert i współczuje tym co tam pracują:)
zdjecie uzytkownika
Lojalna Jola - 2015-05-08 23:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pani wyrafinowanabaniatrwa ... jak dobrze pamiętam to nie było dnia, kiedy nie narzekała na kierownictwo, wypłatę czy firmę :)
A tu na forum takie ładne komentarze umieszcza!
Obłudnych dziewczyn w hercie na szczęście jest niewiele :)
Pozdrawiam !
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-05-12 20:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może by tak zwrocic uwagę paniom ekspednientkom co by nas klientów nie okradaly w "białych rękawiczkach" wazac nam ciastka w torebkach papierowych nie tarujac wcześniej wagi, bo w końcu trafi kosa na kamien i się skończy dobra passa.
zdjecie uzytkownika
jolka - 2015-05-12 22:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klientka - 2015-05-12 20:55:47]:
racja jedna torebka to pewnie z pół kilo wazy,sama jestes torba!!!
zdjecie uzytkownika
ryzyk fizyk - 2015-05-13 09:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jolka - 2015-05-12 22:45:39]:
Jolu....takie sprawy regulowane są przepisami prawnymi. Nawet gdyby taka torebka obniżała wagę(:-O ?!? to należy zapoznać się z obowiązującym porządkiem prawnym.
zdjecie uzytkownika
ekspedientka - 2015-05-14 22:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Waga w sklepach ma nośność do 10 kg i dokładność do 0,1 g.
Torebka papierowa w którą pakujemy ciastka waży ~0,008kg.
Biorąc pod uwagę nieznaczącą wagę opakowania względem dokładności narzędzia pomiarowego aspekt tarowania opakowania papierowego może zostać pominięty :)
Trafi kosa na kamień i dostanie stare ciastka :D
Taaaaaa daaaaaam :)
zdjecie uzytkownika
zyczliwy - 2015-05-17 18:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w firmie hert jest to obuz pracy zakrzaniasz po 12 godzin i potrafią ci na wypłatę zabrać 1000zl notatki za byle co wypisują chodzi jeszcze o technologa pana Krzysia rogoskiego potrafi z pracownikami normalnie rozmawiać a puzniej obgadac cię proszę na niego uważać bo jest bardzo fałszywy pozdrawiam pracowników z tego obozu:/427;)427
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-05-19 09:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
0,008kg to jest 8g.
1 beza to ok~2g.
1 torebka to 3~4 bezy ?????
dokładność wagi to 0,1g.
zdjecie uzytkownika
Lojalna Jola - 2015-05-20 19:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdy położyłam na mojej wadze torebkę papierową ani nie drgnęła.
A zresztą... Ciastka będziemy pakować w foliowe woreczki :-D
Chyba że je też mamy ważyć ??
zdjecie uzytkownika
wyrafinowanabaniatrwa - 2015-05-22 18:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lojalna Jola - 2015-05-08 23:11:58]:
Pani Jolu nie sądzę, żebyśmy miały przyjemność się poznać ;) Ale cieszę się, że uważa Pani mój komentarz za "ładny" :) Pozdrawiam również, serdecznie.
zdjecie uzytkownika
Nati - 2015-06-02 21:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem bardzo zadowolona ze swojej pracy. Kierowniczka jest w porządku. Widzę, że tu bardzo wszystkie psy wieszają na Pani Anecie. Była przez chwilę naszą kierowniczką. Bardzo dobrze wypełnia swoje obowiązki, ludzie przed przełożonym trzeba czuć respekt, a widocznie skoro jest taka nerwowa to Wy nie do końca jesteście dobrymi pracownikami. Co prawda nie ma prawa Was obrażać, ale nie dziwię się, że jej nerwy puszczają. Miałam okazję pracować z paroma takimi co się nie nadają chyba do żadnej roboty. W tych czasach trzeba się cieszyć, że ma się pracę i to całkiem dobrze płatną. Teraz się nie docenia pracy, paniusie myślą, że przyjdą do sklepu i jeszcze się samo wszystko zrobi i jeszcze kierownik po główce pogłaszcze za to, że w ogóle raczyłaś przyjść. Tragedia...
zdjecie uzytkownika
xxx-pat - 2015-06-15 16:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Nati - 2015-06-02 21:29:46]:
odrazu widac że tu pierwsze sjrzypce gra wazelina kierowniczkom:)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-18 16:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
normalny - 2015-06-18 16:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba było poświęcić trochę więcej lat na naukę to byście pracowały w biurze a nie w hercie :-)
zdjecie uzytkownika
lekos - 2015-06-24 20:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Hercie też nie jest źle tylko, że praca nie należy do najlżejszych, wydaje mi się, że mężczyźni lepiej sobie radzą na takich stanowiskach, są bardziej odporni i nie narzekają na paznokcie, nie dla każdej kobiety też łatwe są nocki, bo wtedy praca w piekarni wydaje się też dwa razy bardziej trudniejsza.
zdjecie uzytkownika
gogo - 2015-08-08 11:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A gdzie jest dla nas woda którą pracodawca ma zapewnić gdy jest wysoka temperatura ?
Takie upały i to się nazywa dbanie o pracownika.
Wymaga się od nas ale od siebie nic chociaż za te kary porządkowe które są na każdym kroku by się nazbierało kilkaset litrów.
zdjecie uzytkownika
ola la - 2015-08-08 12:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KtOraś z ekspedientek wspominała o parkowaniu kierowniczek w niedozwolonych miejscach czyli co mamy robić - robić zdjęcia i wysyłać na piekarnię.
Regulamin i higiena pracy według kodeksu pracy ma być zachowana.
Takie zarządzenie podjął kierownik kierowców z piekarni aby przestrzegać przepisów na drodze ale czy się zastanowił ?
pkt 1. Jak kierowcy parkują pod sklepami na zakazach (każdy powinien być ukarany)
pkt. 2 jaką ilość towaru wożą (przeładowanie ) policzcie kosze razy kilogramy razy ilość sklepów które obsługują do mnie do sklepu idzie 40 koszy i kuwety
Od 2 tygodni mamy nowego kierowcę który nam mówił jakie sprzeczności musiał podpisywać .
Także teraz robimy zdjęcia kierowców pod sklepami i kierowniczek aby zastanowili się nad tym co robią, jak i kogo chcą karać .
Chodzi mi o zasadność wymogów które przeczą jedne drugim .
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Kierowniczka Pani Aneta opisała mi pracę na danym stanowisku, pytała czy posiadam książeczkę sanepidowską, czy mam doświadczenie w zawodzie sprzedawcy. Ogólne wrażenie mam dobre, chociaż wychodząc nie byłam pewna czy dostanę tę pracę. Wydawało mi się, że fakt iż nigdy nie pracowałam w handlu działa na moją niekorzyść, ale jednak udało się i teraz jestem bardzo zadowolona ze swojej pracy, chociaż początki (jak wszędzie) nie były proste. Nie słuchajcie bzdur o maltretowaniu przez kierowniczki, jeśli pracujecie sumiennie to same macie szansę awansować, osobiście poznałam kobietę której udało się to po roku pracy w Hercie na stanowisku sprzedawcy. Z przełożonym nie warto wdwać się w pyskówki, lepiej zacisnąć zęby i pomyśleć najpierw zanim się coś powie.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-08 15:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
golec - 2015-08-08 15:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadza się . Jesli chodzi o takie drobne z pozoru sprawy jak ta woda to słabo to wygląda w piekarni hert. Niestety, ale powinno się przykładać więcej uwagi do tego w jakich warunkach pracują ludzie. Dobrze przynajmniej , że takie kwasy nie wychodzą codziennie a tylko teraz przy okazji tych nieziemskich upałów
zdjecie uzytkownika
As - 2015-08-17 19:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dobrze ze nie wychodza czesciej????popatrz ile jest rzeczy do ktorych pracodawca powinien sie dostosowac! Dostalismy 1 zl na wode za kazdy dzien pracy,ale wychodzac kupic sobie ta wode ,zabieraja Ci 50 zl z premii???
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Hert

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Piekarnia Hert?
Zadaj pytanie
alert