Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Piekarnia Hert

Pracowałeś w firmie Piekarnia Hert i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
młoda - 2015-02-20 09:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawa jestem jak pracodawca rozwiąże sprawe z zaległymi urlopami!!! są dziewczyny które mają po 16, 10 dni za zeszły rok. problem z pojscie na urlop wtedy kiedy my chcemy jest zawsze. wyrzucają nas na zaległe urlopy do konca marca!!! a przeciez mamy prawo wykorzystać go do końca września kolejne uchybienie przez kierownictwo! co raz więcej tych uchyleń!!! jak nie urlop to brak badań lekarskich, to brak wody pitnej, to brak brania opieki na dziecko gdzie sie nam nalezy. Firma zaczyna przeginac z każdej strony!!! nie wspomnę jak kierownictwo traktuje pracowników! Pani Aneta miała być przedstawiciele pracowników i miała być dla nas. a jak przychodzi co do czego to zgnoi pracownika jak sie patrzy
zdjecie uzytkownika
zażenowany - 2015-02-20 11:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to jedno wielkie nieporozumienie, żeby być kimś trzeba być rodziną kogoś na wysokim stanowisku, prezes z żoną i rodziną, dyrektor ze swoją żonką która nie ma za grosz poszanowania dla innych, większość kierowników z żonami cóż.. tak można pracować. ale jeżeli przychodzisz tam z ulicy jesteś po prostu nikim :)
zdjecie uzytkownika
re re - 2015-02-20 17:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała - 2015-02-12 12:20:41]:
Tak to prawda wlasnie w ten sposob traktuje sie pracownika mozna rowniez uslyszec od kierowniczek bardziej chamskie odzywki np.oddaj dziecko do domu dziecka jak masz problem przyjsc w sobote do pracy(pracujac na osemkach).Bardzo lubia dreczyc psychicznie pracownika np.ze byl telef.na firme zle sie odezwala do klienta,o 2 minuty za szybko zamknela pani sklep,mozna tak wymieniac bo przez 10 lat duzo sie uslyszalo Pozdrawiam i zycze wytrwalosci;)
zdjecie uzytkownika
no i co ? - 2015-02-21 09:10:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wrocław to dóuóuóuóuże miasto nie mówiąc o całym dolnym śląsku. Do pracy zawsze ktoś przyjdzie.
zdjecie uzytkownika
zenada - 2015-02-21 19:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mobing i wykorzystywaanie ludzi to przestepstwo
zdjecie uzytkownika
ALA - 2015-02-22 14:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2014-10-03 18:45:39]:
to fakt zwalniają długoletnich pracowników i przede wszystkim dobrych lubiących swoją pracę a zatrudniają nowych na umowy śmieciowe
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-02-22 14:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andzia - 2014-10-17 18:29:05]:
właścicielka jest dalej wredna i paskudna dla pracownic no ale nie ma się co dziwić takie życie ma każdy wie jakie i dlatego wyżywa sie na pracownikach ciekawe gdzie jej sumienie że tak poniża ludzi ale ona nie ma sumienia mi to jej bardzo szkoda bo jest bardzo nieszczęśliwa
zdjecie uzytkownika
EWA - 2015-02-23 10:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co nie składajcie podań do herta bo to jest normalnie wyzysk ludzi! zwolnili ostatnio dziewczynę, która była na długim zwolnieniu lekarskim bo miała wypadek w pracy i dochodziła swoich praw. nie wygodnych ludzi to najlepiej się pozbyć. dziewczyna na wysokich obrotach latala z punktu na punkt zeby Pani Beata była zadowolona i żeby się nie czepiała. szkoda bo teraz dziewczyna bez srodków do życia została i co jej z tego przyszło ze zapierdzielała na wysokich obrotach??? nic. oprócz upokorzeń i nerwów!!!! dajcie sobie spkój pracą w hercie wykorzystuja i tyle umowy smieciowe żadnych dodatków są przyjęcia do kauflandu do tesco do biedronki tam przynajmniej jest dodatek do pracy! paczki na świeta, i pełna opieka medyczna! pozdrawiam serdecznie! Pani Beato dobro wraca do człowieka a podłość wraca z podwójną siłą!!!! pozdraiwam
zdjecie uzytkownika
gucio - 2015-02-23 10:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
kierowcy co wy robicie ze bułki i chleb się nie zgadza z paskami wiecznie mamy jakies braki i mamy się tłumaczyc. na jednym sklepie jest bark na drugim jest nadwyżka!!!! masakra
zdjecie uzytkownika
KIEROWCA - 2015-02-27 13:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [gucio - 2015-02-23 10:22:22]:
Skad masz pewność, że to kierowcy a nie dziewczyny co rozkładają na piekarni towar? Kierowca nie rozkłada towaru, tylko bierze to co jest naszykowane.
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2015-03-02 12:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WSZYSTKO MOZNA POWIEDZIEĆ JEŚLI COŚ JEST NIE TAK, ALE KULTURALNIE I GRZECZNIE. A NIE Z RYJEM DO PRACOWNIKA BO TU JEST BRUDNO A TAM ZAKURZONE! KAZDY CHODZI DO PRACY BO CHCE ZAROBIC PIENIADZE A NIE NAWABIC SIE NERWICY BO PRZYJDZIE PANI KIEROWNIK I BEDZIE FOCHY STRZELAŁA. JEDNA JUŻ POLECIAŁA ZA BRAK KOMPETENCJI. MOZE TO NAUCZKA BEDZIE DLA INNYCH!!!!
zdjecie uzytkownika
... - 2015-03-02 12:35:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A CO PAN PIEROŻEK NIE MOZE NORMALNIE LICZYC PIECZYWA JAK NIE UMIE LICZYC TO NIECH SIE NIE CZEPIA INNYCH
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-03-02 12:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda że tak sie czepiają!!! czy PANI NOWICKIEJ I PANU NOWICKIEMU to nie przeszkadza że tak jadą po ich firmie???? pewne osoby są na nieodpowiednim stanowisku! nie doceniają zwykłych ludzi którzy siedza i przedaja ich towar na ich rzecz!!! zamiast szanować to dobijają . wcale sie nie dziwie że dziewczyny dzwonią do
PIP i składają skargi
zdjecie uzytkownika
zalotka - 2015-03-02 12:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyny Beata zwolnili z pracy całe szczeście nie źle musiała dostać skoro ja wywalili. została jeszcze jedna zołza ale epiej mieć jedną niż dwie! teraz moze zrozumie to co znaczy byc traktowany jak zło końieczne
zdjecie uzytkownika
LOLA - 2015-03-02 13:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyny zaczely gadac no i dobrze bedzie nas wiecej psami nie jestesmy i nasze rodzinny
zdjecie uzytkownika
zwolniona - 2015-03-02 14:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szukam osób na których stosuje się mobbing przez panią Anetę. Tylko zbiorowy proces sądowy może przyznać nam rację. Pani Aneta nie ma nawet odrobiny z człowieka jest chamska, bezczelna i ma się niewiadomo za co. Nagrywajcie 4fLaz ukrycia jej zachowanie będzie to kolejny dowód w sprawie na tą wstrętną kobietę , która pozjadała wszystkie rozumy pożal się boże kierowniczki.
zdjecie uzytkownika
MIŁA - 2015-03-03 18:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wypieprzyli Anie bo miała wypadek w pracy i dochodziła swoich praw! potraktowali ją jak zło konieczne! A przecież Beata odpowiadała za to że przyszła do pracy bez ważnych badań lekarskich!Beata zawiniła a Anie poświęcili. Jak nie umie ogarnąć spraw swoich pracowników to niech najpierw sie przeszkoli! Tak mi szkoda tej dziewczyy bo pracuś z niej był. A ile jest takich dziewczyn które pracują bez waznych badań albo zapomnieli podpisac z nimi umów.????
zdjecie uzytkownika
wyzyskiwana - 2015-03-03 19:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czekam kiedy ta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Aneta będzie miała wypadek, wtedy oliwa będzie sprawiedliwa. Pewnie nieźle musi dawać d..y skoro ją trzymają.PBPp
zdjecie uzytkownika
stara - 2015-03-03 20:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wyzyskiwana - 2015-03-03 19:31:52]:
jak dla mnie aneta jest ok,i nie mam z nią problemu,moze tylko lepsza była julka i sylwia -kto pamieta oczywiscie,a pozatym to wajda jest kierownikiem a dziewczyny mysla ze ich kumpelką,od niej szefostwo tez wymaga,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
miła - 2015-03-04 08:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem Ania ta od wypadku co jezdziła czerwonym golfem powinna zawalczyć jeszcze raz o siebie i zgłosić wszystkie mankamenty które są w firmie do sądu pracy. jej już nic nie zaszkodzi a nam moze sie polepszy! od nieprzestrzegania prawa pracy az do mobingu. tylko czy to zrobi? podobno była juz w inspekcji pracy i u adwokata! ale czy to prawda czy plotki? czy ktos coś wie???
zdjecie uzytkownika
zdziwiona - 2015-03-04 08:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny wiecie coś na temat dodatku do obuwia które niby nam firma płaci? czy to platka? podobno dostajemy 50 zł co 3 miesiące do wypłaty wiecie coś na ten temat?
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2015-03-04 13:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zauważyliście że kierownictwo stawia samochodu służbowe w miejscach nie dozwolonych??? jak by mogli to by tą biała skoda wjechali do samego sklepu. tyłka się nie chce ruszyć żeby się kawałek przejsc to stawia sie samochody na zakazach!!!! brawo!!!! za kulture jazdy
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2015-03-04 13:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zauważyliście że kierownictwo stawia samochodu służbowe w miejscach nie dozwolonych??? jak by mogli to by tą biała skoda wjechali do samego sklepu. tyłka się nie chce ruszyć żeby się kawałek przejsc to stawia sie samochody na zakazach!!!! brawo!!!! za kulture jazdy
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na spotkaniu rekrutacyjnym Pani kierowniczka Beata nie dopuszczała nawet na chwilę do słowa,po czym poinformowała,że oddzwoni.Oddzwoniła,umówiła się na drugi dzień na szkolenie,które łącznie trwało 5 dni pracy po 8 godzin dziennie.Co mnie zdziwiło to to,że niesprawdziła nawet czy posiadam książeczke sanitarno-epidemiologicznej ,nie zostałam poddana szkoleniu bhp ani żadnych badań no kompletnie nic nie sprawdziła i na słowo dopuściła do pracy z żywnością co jest karygodne.Z mojego pkt widzenia powinna osoba ucząca się dostać chociaż umowę kilkudniową na papierze oraz powinna przejsc szkolenie bhp nim bedzie miala kontakt z żywnoscia itp.Dyspozycyjnośc 24 godz na dobę a moim zdaniem dyspozycyjna powinnam byc na te godziny ktore teoretycznie bylyby w etacie.Wrocław 2015.
Pytania: Brak konkretnych pytań istotnych....!
zdjecie uzytkownika
pyskata - 2015-03-04 13:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozmowy telefoniczne podobno są nagrywane przez pracowników jako dowód w sądzie!!! może Pani Aneta która uwaza się" ponad to" nie bedzie rozkazywać przy ustalaniu grafiku i urlopu!!! bo Urlop wypoczynkowy mamy prawo wykorzystać do konca września a nie do konca marca!!! kodeks pracy się kłania!!!a urlop wypoczynkowy mamy prawo wziaźć 10 dni jednym cięgiem a nie tylko 5 dni!!!! szkolenie z przepisów sie kłania. ma mamy zakuwać jakieś bezsennowne regółki!!!!
zdjecie uzytkownika
mi - 2015-03-04 21:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pyskata nie pyskuj tylko się ortografii poucz, bo regułki piszemy przez "u"
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Hert
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Piekarnia Hert?
Zadaj pytanie