Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Piekarnia Hert

Pracowałeś w firmie Piekarnia Hert i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lidka - 2014-04-17 20:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hehe moze to i smiesznie brzmi, ale takie zachowanie prowadzi niestety do utraty potencjalnego klienta. Ja za takie zachowanie dostalabym za swoje i nie mialabym zalu, sama tez nie chcialabym byc tak potraktowana.
zdjecie uzytkownika
, - 2014-04-19 13:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rentgena w oczach niemamy skoro nie bylo marmolady w paczku trzabylo przyjsc i zareklamować i dostać nowego nic trudnego zlozyc reklamacje zapraszamy na pacczka
zdjecie uzytkownika
była klientka z Dzierżoniowa - 2014-04-22 10:36:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety ja już jestem byłą klienką od jakiegoś czasu. Nie toleruję takiego zachowania zwłaszcza że też pracuje w handlu. dla mnie takie zachowanie jak dziwne odzywki i humorzaste zachownie jest nie do zaakceptowania, ale winną jest tu kierownik który nie potrafi zrobic porządku na swoim terenie. ja dwa razy składałam skargę na pracownicę ale ta pani musi mieć jakieś konszachty z kierowniczką bo nadal zachowuje się arogancko nie tylko do mnie ale także do starszych wiekiem klientów. Ja przeniosłam się do innej firmy ale nie robi to dobrego wrażenia tej firmie, zwłaszcza że czytałam tu skargi na ten sklep i Pania ekspedientkę.A co do rentgena to chyba należy przeprosic klienta i zwrócić uwagę kierownikowi lub szefowi a nie klientowi, bo na strone firmy również wchodzą klienci.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-04-22 11:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
klienci tez sa rozni codziennie chodza i mowia to to to tamto przyjdz i zadzwon na piekarnie zloz reklamacje a nie

chleb sie kruszyl -- przynies wymienimy a nie zjadasz a gadasz

zdjecie uzytkownika
wyrafinowanabaniatrwa - 2014-04-25 22:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klientka - 2014-04-22 11:15:44]:
"klientką", "nie robi to dobrego wrażenie tej firmie"? omg! przepraszam jeśli się czepiam bo może to moje sybiektywne odczucie, ale jeśli ktoś wypowiada się w ten sposób na forum publicznym to mam wrażenie, że po prostu robi koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] komuś.
zdjecie uzytkownika
wyrafinowanabaniatrwa - 2014-04-25 22:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wyrafinowanabaniatrwa - 2014-04-25 22:03:25]:
dobra przepraszam, może i "klientką" ;) nie zmienia to faktu, że ktoś chce się komuś dobrać do tyłka :)
zdjecie uzytkownika
wiosna - 2014-05-14 03:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [głos - 2013-09-19 13:30:29]:
szefostwo piekarni to jeden wielki przekręt..robią walki na ludziach tam pracujących
zdjecie uzytkownika
Bum - 2014-05-14 08:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co konkretnie masz na myśli? Przecież nie mogą robić nie wiadomo czego skoro są odpowiedzialni za cały interes - zawsze jest groźba zamknięcia.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-05-22 17:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga na terenie piekarni i w busach sa montowane podsłuchy, czyli brak prywatnosci. Pracodawca czuje sie panem.
zdjecie uzytkownika
Teresa - 2014-05-28 18:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie rozumiem dlaczego zaraz ktos ma sie komus dobierac do tylka... Na taka opinie trzeba sobie zasluzyc. Codziennie robie zakupy na hali w swidnicy i stojac np za wedlina slysze dyskusje i opinie samych ekspedietek na temat swoich kolerzanek, pracodawcy a takze kierowniczki. W czym dzisiaj przyjechala co mowila, jaka miala fryzure,ze jest jest taka i owaka. Czasami to az sie wlos na glowie jezy jak sie poslucha. I az przykro, bo to swiadczy nie tylko onich samych. Ale tez taka opinia idzie dalej, a szkoda bo klient wbrew pozorom odchodzi pomimo dobrego pieczywa.
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2014-05-28 21:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
masakra kierowniczki niekompetętne szczególnie jedna Beata.SMIERDZI jej strasznie z buzi ach szkoda słów.Dziwne ze szefowa na to zezwala to mądra osoba.Ajak traktuje pracowników to już nie wspomnę.
zdjecie uzytkownika
Klient - 2014-05-29 09:06:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czytam te wszystkie wpisy i nie mogę zrozumięć jak ludzie mogą takie bzdury pisać,oczerniać .Ekspdientki trzymajcie się ja jestem zadowolony z piekarni ,obsługi.,produktów.Ps.KIient ze ŚWIDNICY
zdjecie uzytkownika
ww - 2014-05-29 11:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Teresa - 2014-05-28 18:12:25]:
proszę nie oczerniać art.212kk
zdjecie uzytkownika
5g - 2014-05-29 13:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie. Trafiłem tutaj bo chcę uzyskać jakieś prawdziwe informacje na temat sytuacji w piek. Hert.. Można liczyć na stabilność?
zdjecie uzytkownika
golec - 2014-05-29 16:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [5g - 2014-05-29 13:36:07]:
z tego co ludzie piszą powyżej to tak naprawdę ciężko to wywnioskować. Mogłaby jakaś osoba pracująca obecnie w Hert się wypowiedzieć
zdjecie uzytkownika
obserwator 2 - 2014-06-13 08:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-05-22 17:56:10]:
czy to kierowca K.E prawa reka kierownikow informuje o tym a po jakims czasie robi z kolegow zlodzieji a sam jest czysty bo jest naj naj ..... udalo sie.Kolego wszystko jest do pewnego czasu,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Dziadek - 2014-06-22 14:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam .Ponieważ mieszkam w Opolu staram się kupować pieczywo blisko domu .Przez jakiś czas z powodu dużej konkurencji sprawdziłem wszystkie w mojej okolicy sklepy z wypiekami .{Piekarnie }Zastanowiła mnie jednak sprawa dlaczego ciągnie w tylko jedną stronę po chlebek .Na ul.Spychalskiego jest przytulna ,przyjemna , piekarnia i nade wszystko z arcymiłą obsługą .Chlebek pyszny miło jestem załatwiany .Panie uprzejme z wysoką kulturą osobistą aż chce się tam zaglądać .Nie daleko jest inna piekarnia i pewnego dnia chciałem panią zapytać czy do pracy przychodzi za karę ? Każdy ma jakieś kłopoty ale z takim humorem do pracy nie powinno się chodzić .Wracając życzę szefom {Herta } i całemu personelowi firmy sukcesów i zdrowia .Z poważaniem Dziadek .
zdjecie uzytkownika
fifi - 2014-06-22 15:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Moze na zewnatrz praca w hercie wyglada na super, ale niezle sie trzeba nalizac....kierowniczce B zeby ja wogule miec i to ciagle w strachu czy danego dnia znowu sie o cos nie przyczepi.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-06-27 19:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mmmm - 2014-05-28 21:04:45]:
nie tylko z buzi smierdzi ale z pod pach az sie nie dobrze robi masakra stojac w kolejce mialam wrazenie ze to od ekspedientki ...... SUPER REPREZENTUJE SIE FIRME HERT POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
golec - 2014-06-28 21:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fifi - 2014-06-22 15:41:16]:
ale sama praca jest warta tego żeby w tak dużym stopniu się o nią starać? pracujesz tu nadal w piekarni?
zdjecie uzytkownika
laik - 2014-06-28 22:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A gdzie wpisy odnośnie kierowniczki B. CZyżby bolała ją prawda. Tak PAni kierownik skoro się reprezentuje firmę i jest na takim stanowisku to trzeba się myć. Wszystkich się widzi, daje ukąśliwe uwagi ale nie ma się za grosz samokrytycyzmu.
zdjecie uzytkownika
golec2 - 2014-06-29 22:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [golec - 2014-06-28 21:17:04]:
nie badz taka pewna bo pracujesz w chwili obecnej po pewnym czasie sama sie zwalniasz albo wylatujesz za lenistwo lub kradziez innych argumentow w danej firmie nie ma pozdrawiam zycze milej pracy
zdjecie uzytkownika
KLIENTKA - 2014-06-29 22:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [laik - 2014-06-28 22:27:17]:
ok.zgadzam sie z tym napewno bolalo kierowniczke B.prawda najbardziej boli
zdjecie uzytkownika
golec - 2014-06-30 12:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KLIENTKA - 2014-06-29 22:37:06]:
jeżeli Waszym największym zarzutem do kierowniczki jest jej brak higieny to pod jej skrzydłami może nie jest tak źle :p
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-06-30 20:48:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [golec - 2014-06-30 12:52:20]:
ha ha ha nie moge wytrzymac ze smiechu jak mozna wytrzymac pod tymi skrzydlami
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Hert
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x