Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Piekarnia Hert

Pracowałeś w firmie Piekarnia Hert i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aś - 2015-04-18 20:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie było mnie tu dłuzszy czas,ale widze, ze ciekawie sie dzieje.wszyscy tak bardzo pokrzywdzeni powinni sie zwolnic,a nie narzekac na kierownictwo,szefostwo i cala reszte.jestem pracownikiem od 13 lat,zaczynalam jak p.Agnieszka byla jedyna kierowniczka na Wroclawiu i nie tylko!!!"przerobilam" wiec kazda z osob o ktorej piszecie i uwazam,ze jak dobrze wykonuje sie swoja prace i nie robi problemow,zeby obstawic SWOJ sklep,to i odmowa zasteptwa na innym sklepie nie jest traktowana jak nie wykonanie polecenia kierowniczki.wszystkim osoba niezadowolonym polecam prace w biedronce albo zabce?????? 8 godz i do domu,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lulka - 2015-04-22 17:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aś - 2015-04-18 20:50:00]:
chyba zapomniałas jak super było te 13lat temu,ja pamietam czasy jak zarzycki był kierownikiem,super fajny człowiek,a teraz te kierowniczki sa coraz gorsze,pozdrawiam weteranów hercika
zdjecie uzytkownika
xxx-pat - 2015-04-23 17:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lulka - 2015-04-22 17:27:09]:
pracowałam w hercie kilka dni i o kilka dni za dużo gorzej niż getto przez 20 lat pracy w moim życiu najgorszy pracodawca to hert i współczuje tym co tam pracują:)
zdjecie uzytkownika
Lojalna Jola - 2015-05-08 23:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pani wyrafinowanabaniatrwa ... jak dobrze pamiętam to nie było dnia, kiedy nie narzekała na kierownictwo, wypłatę czy firmę :)
A tu na forum takie ładne komentarze umieszcza!
Obłudnych dziewczyn w hercie na szczęście jest niewiele :)
Pozdrawiam !
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-05-12 20:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może by tak zwrocic uwagę paniom ekspednientkom co by nas klientów nie okradaly w "białych rękawiczkach" wazac nam ciastka w torebkach papierowych nie tarujac wcześniej wagi, bo w końcu trafi kosa na kamien i się skończy dobra passa.
zdjecie uzytkownika
jolka - 2015-05-12 22:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klientka - 2015-05-12 20:55:47]:
racja jedna torebka to pewnie z pół kilo wazy,sama jestes torba!!!
zdjecie uzytkownika
ryzyk fizyk - 2015-05-13 09:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jolka - 2015-05-12 22:45:39]:
Jolu....takie sprawy regulowane są przepisami prawnymi. Nawet gdyby taka torebka obniżała wagę(:-O ?!? to należy zapoznać się z obowiązującym porządkiem prawnym.
zdjecie uzytkownika
ekspedientka - 2015-05-14 22:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Waga w sklepach ma nośność do 10 kg i dokładność do 0,1 g.
Torebka papierowa w którą pakujemy ciastka waży ~0,008kg.
Biorąc pod uwagę nieznaczącą wagę opakowania względem dokładności narzędzia pomiarowego aspekt tarowania opakowania papierowego może zostać pominięty :)
Trafi kosa na kamień i dostanie stare ciastka :D
Taaaaaa daaaaaam :)
zdjecie uzytkownika
zyczliwy - 2015-05-17 18:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w firmie hert jest to obuz pracy zakrzaniasz po 12 godzin i potrafią ci na wypłatę zabrać 1000zl notatki za byle co wypisują chodzi jeszcze o technologa pana Krzysia rogoskiego potrafi z pracownikami normalnie rozmawiać a puzniej obgadac cię proszę na niego uważać bo jest bardzo fałszywy pozdrawiam pracowników z tego obozu:/427;)427
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-05-19 09:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
0,008kg to jest 8g.
1 beza to ok~2g.
1 torebka to 3~4 bezy ?????
dokładność wagi to 0,1g.
zdjecie uzytkownika
Lojalna Jola - 2015-05-20 19:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdy położyłam na mojej wadze torebkę papierową ani nie drgnęła.
A zresztą... Ciastka będziemy pakować w foliowe woreczki :-D
Chyba że je też mamy ważyć ??
zdjecie uzytkownika
wyrafinowanabaniatrwa - 2015-05-22 18:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lojalna Jola - 2015-05-08 23:11:58]:
Pani Jolu nie sądzę, żebyśmy miały przyjemność się poznać ;) Ale cieszę się, że uważa Pani mój komentarz za "ładny" :) Pozdrawiam również, serdecznie.
zdjecie uzytkownika
Nati - 2015-06-02 21:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem bardzo zadowolona ze swojej pracy. Kierowniczka jest w porządku. Widzę, że tu bardzo wszystkie psy wieszają na Pani Anecie. Była przez chwilę naszą kierowniczką. Bardzo dobrze wypełnia swoje obowiązki, ludzie przed przełożonym trzeba czuć respekt, a widocznie skoro jest taka nerwowa to Wy nie do końca jesteście dobrymi pracownikami. Co prawda nie ma prawa Was obrażać, ale nie dziwię się, że jej nerwy puszczają. Miałam okazję pracować z paroma takimi co się nie nadają chyba do żadnej roboty. W tych czasach trzeba się cieszyć, że ma się pracę i to całkiem dobrze płatną. Teraz się nie docenia pracy, paniusie myślą, że przyjdą do sklepu i jeszcze się samo wszystko zrobi i jeszcze kierownik po główce pogłaszcze za to, że w ogóle raczyłaś przyjść. Tragedia...
zdjecie uzytkownika
xxx-pat - 2015-06-15 16:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Nati - 2015-06-02 21:29:46]:
odrazu widac że tu pierwsze sjrzypce gra wazelina kierowniczkom:)
zdjecie uzytkownika
normalny - 2015-06-18 16:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba było poświęcić trochę więcej lat na naukę to byście pracowały w biurze a nie w hercie :-)
zdjecie uzytkownika
lekos - 2015-06-24 20:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Hercie też nie jest źle tylko, że praca nie należy do najlżejszych, wydaje mi się, że mężczyźni lepiej sobie radzą na takich stanowiskach, są bardziej odporni i nie narzekają na paznokcie, nie dla każdej kobiety też łatwe są nocki, bo wtedy praca w piekarni wydaje się też dwa razy bardziej trudniejsza.
zdjecie uzytkownika
gogo - 2015-08-08 11:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A gdzie jest dla nas woda którą pracodawca ma zapewnić gdy jest wysoka temperatura ?
Takie upały i to się nazywa dbanie o pracownika.
Wymaga się od nas ale od siebie nic chociaż za te kary porządkowe które są na każdym kroku by się nazbierało kilkaset litrów.
zdjecie uzytkownika
ola la - 2015-08-08 12:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KtOraś z ekspedientek wspominała o parkowaniu kierowniczek w niedozwolonych miejscach czyli co mamy robić - robić zdjęcia i wysyłać na piekarnię.
Regulamin i higiena pracy według kodeksu pracy ma być zachowana.
Takie zarządzenie podjął kierownik kierowców z piekarni aby przestrzegać przepisów na drodze ale czy się zastanowił ?
pkt 1. Jak kierowcy parkują pod sklepami na zakazach (każdy powinien być ukarany)
pkt. 2 jaką ilość towaru wożą (przeładowanie ) policzcie kosze razy kilogramy razy ilość sklepów które obsługują do mnie do sklepu idzie 40 koszy i kuwety
Od 2 tygodni mamy nowego kierowcę który nam mówił jakie sprzeczności musiał podpisywać .
Także teraz robimy zdjęcia kierowców pod sklepami i kierowniczek aby zastanowili się nad tym co robią, jak i kogo chcą karać .
Chodzi mi o zasadność wymogów które przeczą jedne drugim .
zdjecie uzytkownika
golec - 2015-08-08 15:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadza się . Jesli chodzi o takie drobne z pozoru sprawy jak ta woda to słabo to wygląda w piekarni hert. Niestety, ale powinno się przykładać więcej uwagi do tego w jakich warunkach pracują ludzie. Dobrze przynajmniej , że takie kwasy nie wychodzą codziennie a tylko teraz przy okazji tych nieziemskich upałów
zdjecie uzytkownika
As - 2015-08-17 19:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dobrze ze nie wychodza czesciej????popatrz ile jest rzeczy do ktorych pracodawca powinien sie dostosowac! Dostalismy 1 zl na wode za kazdy dzien pracy,ale wychodzac kupic sobie ta wode ,zabieraja Ci 50 zl z premii???
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-09-04 08:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
proszę-zmieńcie p.Anię na Sokolej,czyżby firma miała aż takie ogromne problemy z rekrutacją?
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-09-07 18:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem tej afery z wodą @As, naprawde to jest jakiś problem kupić sobie wode czy dać na nią składke, no nie rozumiem.. pracując w piekarni dostęp do wody powinni mieć wszysyc pracownicy, a nie wiem jak to jest z dostawcami pieczywa. A rekrutacji nie ma na razie @klient, w internecie nie ma o tym informacji.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-09-08 10:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maciek - 2015-09-07 18:10:19]:
a niby uczą czytania ze zrozumieniem
zdjecie uzytkownika
Pati - 2015-09-25 21:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w hercie to najgorsze dziadostwo.
zdjecie uzytkownika
Pati - 2015-09-25 21:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ekspedientki traktuja jak sprzataczki ciekawe czy kierowniczki tak czysto w domu mają. Jeszcze troche to same będą pracować, grosze płacą a wymagania.
zdjecie uzytkownika
co się dziwisz - 2015-09-26 08:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czystość i higiena w sklepie z żywnością nie pakowaną przeznaczoną do bezpośredniego spożycia jest kwestią oczywistą i nie podlega żadnej dyskusji.
Ale szacunek dla drugiego człowieka i pracy którą wykonuje... to całkiem inna bajka. W ˝HARCIE˝ nie od zawsze był z tym problem. Od 5-6sciu lat coś się zmieniło?? i dotyczy to wszystkich, nie tylko ekspedientek.
zdjecie uzytkownika
ole - 2015-09-26 12:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grosze płacą , ciekawe proponuję się przenieść gdzie płacą więcej .
Trudno będzie znaleźć taką opcję jako ekspedientka.
zdjecie uzytkownika
astg - 2015-10-07 15:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pozdrowienia dla kierowcy cyrkowca z grabiszyńskiej. jak wszyscy kierowcy tak biegaja z dwumetrowymi słupami chleba to zamiast piekarmi mógł by byc cyrk.
zdjecie uzytkownika
tola - 2015-10-07 21:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jak wygląda kwestia pracy w firmie, może i w niektórych punktach nie jest za ciekawie, ale za to produkty mają przepyszne! :) mysle tez, ze w tej branzy jest duza konkurencja bo teraz na kazdym rogu mozna zobaczyc jakas piekarnie, ale skoro na stronie szukaja nowych placowek to chyba nie jest zle i oby tak dalej, lepsze to niz biedronka
zdjecie uzytkownika
papuas - 2015-10-29 22:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx-pat - 2015-06-15 16:16:31]:
jestem zachwycony jakością i smakiem pieczywa 10/10
zdjecie uzytkownika
olaf - 2015-11-08 11:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tola - wiadomo, że wszędzie warunki pracy są jednakowe. Konkurencja może i jest, ale każdy walczy jednak o zatrudnienie u nich. Praca w piekarni jest trudna, ale na pewno na tyle prosta i satysfakcjonująca, że można jej podołać. Wie ktoś jak wygląda u nich rozmowa rekrutacyjna? Interesuje się nimi ze względu na pakiet socjalny. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-11-23 18:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Hercie nie ma żadnego socjalu!
Na Święta nawet okruszka z ciasta nie dostaniesz.
Na tłusty czwartek na pączka się nie doczekasz chyba, że sama sobie go kupisz.
O wodzie do picia przy 30'c można pomarzyć ponoć "za dużo nas"
Ale kort jest :-)
No to to było by na tyle
Wstyd taka duża firma.
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-11-26 19:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Najlepiej powiedzieć że nas jest dużo. To w biedronce dostają talony paczki a tu mogą tylko zabrać premie. Tylko na to ich stać. WSTYD ALE TAKA FIRMA
zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-11-29 20:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepszy rydz niż nic :-D
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-12-03 13:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mocne słowa @Anna @ola z tą wodą do picia, ja słyszałem, że nie jest źle, atmosfera miła. Piszę tu anonimowo, bo chciałem zgłosić się że może przyjmują, dlatego powiedzcie coś więcej
zdjecie uzytkownika
Dżoana - 2015-12-19 21:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, zastanawiam się dlaczego tak najeżdzacie na Panią Anetę ? Może poprostu nie umiecie z Nią pracować ? zostałam poproszona o pomoc na dzień przed wigilią powiedziałam że okej ale nie dojadę na np 5:00 tylko na 5:30 i nie ma problemu !!! żałuję że Pani Aneta odeszła z naszego rejonu ....
zdjecie uzytkownika
Dżoana - 2015-12-19 21:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i nie narzekajcie na wypłaty bo Boga się nie boicie ! która ekspedientka zarabia 2800 netto ??? napiszcie gdzie! narobimy się prawda ale nie za 1300 zł...
zdjecie uzytkownika
Robert - 2015-12-20 00:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że wiele osób narzeka, bo im się nudzi @Dżoana, a szukanie na siłę do niczego nie doprowadzi. Piekarnia jest solidna i wiele osób takie ma zdanie.
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2016-01-01 12:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda, że ekspedientki są zatrudnione na dwie umowy?
Umowa o pracę i umowa zlecenie?


zdjecie uzytkownika
cinek - 2016-01-02 22:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne, bo wygląda jakby firma w jakiś sposób chciała podatki ominąć, choć przecież zarówno na zleceniu jak i umowie o pracę płaci się składki za pracownika.
zdjecie uzytkownika
As - 2016-01-14 19:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak,ale na zleceniu placisz tylko zdrowotne,nie odprowadzasz emerytalnego,ale to tez ponoc ma sie zmienic :-D
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-01-20 21:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie no, chyba nie chodzi o to co sugerujesz @cinek aczkolwiek jak @as mówi to może faktycznie tak jest, nie mam prawdę mówiąc wiedzy prawniczej, ani w ogóle takiej
zdjecie uzytkownika
Martyna - 2016-01-30 11:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanko do ekspedientek.
Do kiedy muszą wypłacić nam pieniądze za zaległy urlop?
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-02-01 14:51:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to nie wypłacają takich pieniędzy już przy najbliższej pourlopowej wypłacie? W takimr azie to chyba są trzy miesiące z tego co pamiętam, ale niech się wypowie ktoś inny
zdjecie uzytkownika
jagodzianka - 2016-03-26 18:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. OD jakiegoś czasu cieszymy się bardzo że nie ma już PANI Anety -kierowniczki. MAMY TERAZ BARDZO FAJNĄ KIEROWNICZKĘ. Pani Aneta to straszna kobieta, która znęcała się psychicznie nad niemal każdym pracownikiem, który jej się nie podlizywał. Sama praca w Hercie jest ok, zarobki są dobre (na dobrym punkcie)ale pracownik się nie liczy.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Bea - 2016-04-01 21:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jagodzianka - 2016-03-26 18:05:03]:
Jagodzianko ... mocne słowa w kierunku P.Anety , niegrzeczne i nieprawdziwe. Jak piszesz takie oszczerstwa to w swoim imieniu powinnaś a nie wszystkich pracownic .Nikomu nie trzeba się podlizywać tylko rzetelnie pracować a nie stać przy kasie i udawać gwiazdę . Nikt na siłę Ciebie nie trzyma , nie podoba się to do biedronki za 1600 . Jak się jest kiepskim pracownikiem to masz rację , nie liczy się ...do pracy się weź a nie wypisujesz dziwne opowieści ...
zdjecie uzytkownika
ajlos - 2016-04-14 15:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Według mnie poprzednia kierowniczka też nie była zła @jagodzianka, kwestia dogadania się, natomiast same zarobki na poziomie 1800 złotych netto, noo nie są wysokie
zdjecie uzytkownika
xd - 2016-04-19 18:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mała - 2015-03-15 14:59:03]:
masz racje ja dostałam wypowiedzenie od pani m przez male m bo na taka wygląda i ZASLUGUJE I jestem szczesliwa powodzenia tym co tyraja dalej hahaha
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Kierowniczka Pani Aneta opisała mi pracę na danym stanowisku, pytała czy posiadam książeczkę sanepidowską, czy mam doświadczenie w zawodzie sprzedawcy. Ogólne wrażenie mam dobre, chociaż wychodząc nie byłam pewna czy dostanę tę pracę. Wydawało mi się, że fakt iż nigdy nie pracowałam w handlu działa na moją niekorzyść, ale jednak udało się i teraz jestem bardzo zadowolona ze swojej pracy, chociaż początki (jak wszędzie) nie były proste. Nie słuchajcie bzdur o maltretowaniu przez kierowniczki, jeśli pracujecie sumiennie to same macie szansę awansować, osobiście poznałam kobietę której udało się to po roku pracy w Hercie na stanowisku sprzedawcy. Z przełożonym nie warto wdwać się w pyskówki, lepiej zacisnąć zęby i pomyśleć najpierw zanim się coś powie.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
xd - 2016-04-19 18:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [normalny - 2015-06-18 16:59:33]:
znalazł się absolwent a sam zapier... w hercie haha
zdjecie uzytkownika
Maja - 2016-04-29 10:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam w hercie . I masz rację p. Aneta - kierowniczka wykańcza psychicznie każdego kto się jej nie spodoba .

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Piekarnia Hert!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Hert
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert