Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Piekarnia Hert

Pracowałeś w firmie Piekarnia Hert i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
KIEROWCA - 2015-02-27 13:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [gucio - 2015-02-23 10:22:22]:
Skad masz pewność, że to kierowcy a nie dziewczyny co rozkładają na piekarni towar? Kierowca nie rozkłada towaru, tylko bierze to co jest naszykowane.
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2015-03-02 12:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WSZYSTKO MOZNA POWIEDZIEĆ JEŚLI COŚ JEST NIE TAK, ALE KULTURALNIE I GRZECZNIE. A NIE Z RYJEM DO PRACOWNIKA BO TU JEST BRUDNO A TAM ZAKURZONE! KAZDY CHODZI DO PRACY BO CHCE ZAROBIC PIENIADZE A NIE NAWABIC SIE NERWICY BO PRZYJDZIE PANI KIEROWNIK I BEDZIE FOCHY STRZELAŁA. JEDNA JUŻ POLECIAŁA ZA BRAK KOMPETENCJI. MOZE TO NAUCZKA BEDZIE DLA INNYCH!!!!
zdjecie uzytkownika
zalotka - 2015-03-02 12:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyny Beata zwolnili z pracy całe szczeście nie źle musiała dostać skoro ja wywalili. została jeszcze jedna zołza ale epiej mieć jedną niż dwie! teraz moze zrozumie to co znaczy byc traktowany jak zło końieczne
zdjecie uzytkownika
LOLA - 2015-03-02 13:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyny zaczely gadac no i dobrze bedzie nas wiecej psami nie jestesmy i nasze rodzinny
zdjecie uzytkownika
zwolniona - 2015-03-02 14:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szukam osób na których stosuje się mobbing przez panią Anetę. Tylko zbiorowy proces sądowy może przyznać nam rację. Pani Aneta nie ma nawet odrobiny z człowieka jest chamska, bezczelna i ma się niewiadomo za co. Nagrywajcie 4fLaz ukrycia jej zachowanie będzie to kolejny dowód w sprawie na tą wstrętną kobietę , która pozjadała wszystkie rozumy pożal się boże kierowniczki.
zdjecie uzytkownika
MIŁA - 2015-03-03 18:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wypieprzyli Anie bo miała wypadek w pracy i dochodziła swoich praw! potraktowali ją jak zło konieczne! A przecież Beata odpowiadała za to że przyszła do pracy bez ważnych badań lekarskich!Beata zawiniła a Anie poświęcili. Jak nie umie ogarnąć spraw swoich pracowników to niech najpierw sie przeszkoli! Tak mi szkoda tej dziewczyy bo pracuś z niej był. A ile jest takich dziewczyn które pracują bez waznych badań albo zapomnieli podpisac z nimi umów.????
zdjecie uzytkownika
stara - 2015-03-03 20:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak dla mnie aneta jest ok,i nie mam z nią problemu,moze tylko lepsza była julka i sylwia -kto pamieta oczywiscie,a pozatym to wajda jest kierownikiem a dziewczyny mysla ze ich kumpelką,od niej szefostwo tez wymaga,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
miła - 2015-03-04 08:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem Ania ta od wypadku co jezdziła czerwonym golfem powinna zawalczyć jeszcze raz o siebie i zgłosić wszystkie mankamenty które są w firmie do sądu pracy. jej już nic nie zaszkodzi a nam moze sie polepszy! od nieprzestrzegania prawa pracy az do mobingu. tylko czy to zrobi? podobno była juz w inspekcji pracy i u adwokata! ale czy to prawda czy plotki? czy ktos coś wie???
zdjecie uzytkownika
zdziwiona - 2015-03-04 08:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziewczyny wiecie coś na temat dodatku do obuwia które niby nam firma płaci? czy to platka? podobno dostajemy 50 zł co 3 miesiące do wypłaty wiecie coś na ten temat?
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2015-03-04 13:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zauważyliście że kierownictwo stawia samochodu służbowe w miejscach nie dozwolonych??? jak by mogli to by tą biała skoda wjechali do samego sklepu. tyłka się nie chce ruszyć żeby się kawałek przejsc to stawia sie samochody na zakazach!!!! brawo!!!! za kulture jazdy
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2015-03-04 13:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zauważyliście że kierownictwo stawia samochodu służbowe w miejscach nie dozwolonych??? jak by mogli to by tą biała skoda wjechali do samego sklepu. tyłka się nie chce ruszyć żeby się kawałek przejsc to stawia sie samochody na zakazach!!!! brawo!!!! za kulture jazdy
zdjecie uzytkownika
pyskata - 2015-03-04 13:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozmowy telefoniczne podobno są nagrywane przez pracowników jako dowód w sądzie!!! może Pani Aneta która uwaza się" ponad to" nie bedzie rozkazywać przy ustalaniu grafiku i urlopu!!! bo Urlop wypoczynkowy mamy prawo wykorzystać do konca września a nie do konca marca!!! kodeks pracy się kłania!!!a urlop wypoczynkowy mamy prawo wziaźć 10 dni jednym cięgiem a nie tylko 5 dni!!!! szkolenie z przepisów sie kłania. ma mamy zakuwać jakieś bezsennowne regółki!!!!
zdjecie uzytkownika
mi - 2015-03-04 21:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pyskata nie pyskuj tylko się ortografii poucz, bo regułki piszemy przez "u"
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-03-05 15:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierowniczka Aneta to też człowiek! Nie robot 24h, a tak jest traktowana przez sklepowe.Zawsze prosi o zastępstwo i za nie dziękuje.Zapisuje usterki pozniej musi pilnować czy są wykonane .Robi zakupy na sklepy.Zakres obowiązków ma szeroki.Pomoz kierowniczce w zastępstwie jesli sytuacja tego wymaga co ma zrobic jesli ktos nagle zachoruje sklep trzeba otworzyc.Jesli jesteście wygodne to chociaż nie stwarzajcie problemów. Ocenianie innych jest łatwiejsze niż postawienie sie w trudnej roli.Macie jeden sklep otwieracie, zamykacie i wolne.Pozdrawiam Panie które wiedzą jak to wszystko działa wspaniale z takimi babeczkami się pracuję.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-03-08 19:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aneta to szuja nagrywajcie ją ile się da, ja już parę jej wyzwisk mam nagrane. Uważajcie na jej raporty bo wiele w nich kłamie, ponoć żeby zabrać premię preparuję skargi. Nie ma słów jak nazwać jej zachowanie , ciekawe czy mści się na nas za swoje dzieciństwo bo słyszałam że jest z patologicznego domu gdzie się piło i biło.
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-03-09 19:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak zabieranie premi to chlep powszedni.... jak masz tajemniczego klienta i dobrze wypadniesz 4 razy pod rząd to zadnej premi nie dadzą!!! złodziejstwo w biały dzień!!!!
zdjecie uzytkownika
Znajacy sprawe pani Anny - 2015-03-09 19:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Teraz utne wszystkie spekulacje aby bylo wszystko jasne bo znam sprawe Pani Anny.Pani BYLA TZW KIEROWNIK BEATA zostala zwolniona za uchybienia jakich sie dopuscila wzgledem swojego pracownika czyli Pani Anny firma Hert zaplacila albo ma do zaplaty oko 45tys zl kary za brak wody do picia dla pracownikow i dopuszczenie pracownika bez waznych badan lekarskich, mam wrazeni ze to nie koniec ponoc ktos podrabial zwolnienia Pani Ani, ale tego ostatniego niejestem w stanie tego potwierdzic. Lecz jesli to okarze sie prawda to zus i prokurator wejda do firmy. PANI BEATA ZOSTALA ZWOLNIONA ALBO JAK KTO WOLI WYRZUCONA Z PRACY.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wyrafinowanabaniatrwa - 2015-03-09 20:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ogarnijcie się proszę! Nikogo nie chcę obrazić, ale jeśli naprawdę jest komuś u nas tak źle, że posuwa się do tego typu wyzwisk i spekulacji to serio pora przemyśleć sprawę i poszukać innej pracy. To wydaję się ciężkie, ale takie nie jest. Ja sama znalazłam w Hercie bezpieczną przystań i nigdy nie narzekałam na zarobki czy godziny pracy. Od paru ładnych lat robię co do mnie należy i nie mam bólu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] owszem czasem jestem zmęczona- ale wiem za co pracuje. (a teraz pytanie do niektórych poprzedniczek: czyż nie łatwiej czyta się wypowiedź ze znakami interpunkcyjnymi?) Z życzeniami wszystkiego najlepszego dla wszystkich- Karola :)
zdjecie uzytkownika
orin - 2015-03-10 08:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CEL ZWIĄZKU zawodowego jest obrona praw, godności i interesów pracowników w tym: -obrona interesów zawodowych, materialnych, socjalnych i kulturalnych pracowników oraz ich rodzin; -obrona praw pracowniczych w zakresie wykonywanej pracy zawodowej, wynagrodzenia, warunków socjalno-bytowych oraz bezpieczeństwa i higieny pracy; -oddziaływanie na rzecz demokratyzmu, praworządności, sprawiedliwości społecznej, koleżeńskiej solidarności w stosunkach międzyludzkich; -inicjowanie i popieranie działań na rzecz stwarzania pracownikom warunków podnoszenia kwalifikacji zawodowych i adaptacji społeczno-zawodowej młodych pracowników.
zdjecie uzytkownika
Znajacy sprawe pani Anny - 2015-03-10 08:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wyrafinowanabaniatrwa - 2015-03-09 20:31:03]:
Widze iz Pani ma duzo wspolnego z zarzadem firmy Hert a napewno jedna ceche wspolna Pani nie czyta regulaminu i umeszcza niedozwolone wpisy, klore usuwa administrator a kierownictwo nie zna kodeksu pracy.Pozwole skomentowac cala Pani wypowiedz jednym i bardzo madrym cytatem "PRACOWNIK NIE JEST WINNIEN SWEMU PRACODAWCY SŁUŻEBNOŚCI I POSŁUSZEŃSTWA. JEST MU WINIEN USŁUGE, ZA KTÓRĄ OTRZYMUJE ZAPŁATE,BĘDĄCĄ NIE ŁASKĄ, LECZ ZASŁUŻONYM WYNAGRODZENIEM". Ludwig von Mises
zdjecie uzytkownika
wyrafinowanabaniatrwa - 2015-03-10 20:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Znajacy sprawe pani Anny - 2015-03-10 08:57:25]:
Naturalnie- mam strasznie dużo wspólnego z zarządem firmy Hert;) Serio, serio. Wszyscy z góry są jakoś ze mną spokrewnieni albo spowinowaceni;) Do tego same przyjaciółeczki i koledzy ze szkoły;) Polecam! A jeśli chodzi o ten cytat to znam go doskonale i jego użycie w wypadku tej wymiany zdań pasuje idealnie do tego o czym ja piszę- zasłużone wynagrodzenie za usługę. Takowe otrzymuję. Skoro ja potrafię zrozumieć, że komuś nie do końca pasuje praca w Hercie to proszę o zrozumienie, że mi na przykład odpowiada. Tyle tu ostatnio negatywnych opinii pomyślałam, że warto uświadomić niektórym istnienie osób, które jakoś się w tym małym bałaganie odnajdują:) Bo są bałagany o wiele większe..
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-03-15 14:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pisze Pani brednie gdyż zasłużone wynagrodzenie za usługę to jedno a mobing i oszczerstwa to drugie! i dobrze Pani wie a czym jest mowa gdyz nie raz sama przekraczała swoje kompetencje mowiac nie interesuje mnie czym pani pojedzie na dgrugi koniec wrocławia, nie interesuje Panią co dziewczyny maja zrobić z dziećmi które chodzą do przedszkoli i szkoły, nie interesuje Panią, że ktoś jest chory albo po prosu zmeczony i nie da rady pracowac 6 dni w tygodniu! wiec o czym mowa???? Pani dostaje polecenia od swoich przełożonych i wyżywa sie na zwykłych pracownikach!!!! pracownika należy szanować a nie gnoić i straszyć zieloną trawka....
zdjecie uzytkownika
zmęczona - 2015-03-18 21:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można tu dawać różne opinie o pani Anecie, ale to tak tępa osoba że tak nas nie zrozumie. Nie interesuje ją co zrobimy z dziećmi, jak mamy dotrzeć bez auta i się nie spóźnić itd. Ona ma jeden cel ,nas obrażać straszyć i zabierać ciężko zapracowane pieniądze. Jedno wiem że ja już jestem u kresu sił i jak nie wytrzymam to jej kudły z głowy powyrywam i niech mnie wtedy zwolnią , może wtedy państwo Nowiccy zobaczą jaką wredną opryskliwą i mega mściwą osobę zatrudnili. Jej zwolnienie uzdrowiło by atmosferę.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na spotkaniu rekrutacyjnym Pani kierowniczka Beata nie dopuszczała nawet na chwilę do słowa,po czym poinformowała,że oddzwoni.Oddzwoniła,umówiła się na drugi dzień na szkolenie,które łącznie trwało 5 dni pracy po 8 godzin dziennie.Co mnie zdziwiło to to,że niesprawdziła nawet czy posiadam książeczke sanitarno-epidemiologicznej ,nie zostałam poddana szkoleniu bhp ani żadnych badań no kompletnie nic nie sprawdziła i na słowo dopuściła do pracy z żywnością co jest karygodne.Z mojego pkt widzenia powinna osoba ucząca się dostać chociaż umowę kilkudniową na papierze oraz powinna przejsc szkolenie bhp nim bedzie miala kontakt z żywnoscia itp.Dyspozycyjnośc 24 godz na dobę a moim zdaniem dyspozycyjna powinnam byc na te godziny ktore teoretycznie bylyby w etacie.Wrocław 2015.
Pytania: Brak konkretnych pytań istotnych....!
zdjecie uzytkownika
hahahahha - 2015-04-04 21:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Śmiesznych rzeczy można się tutaj dowiedzieć...
Dobra dobra kochane plotki plotkami a my życzymy
ZDROWYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH :-*
zdjecie uzytkownika
aś - 2015-04-18 20:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie było mnie tu dłuzszy czas,ale widze, ze ciekawie sie dzieje.wszyscy tak bardzo pokrzywdzeni powinni sie zwolnic,a nie narzekac na kierownictwo,szefostwo i cala reszte.jestem pracownikiem od 13 lat,zaczynalam jak p.Agnieszka byla jedyna kierowniczka na Wroclawiu i nie tylko!!!"przerobilam" wiec kazda z osob o ktorej piszecie i uwazam,ze jak dobrze wykonuje sie swoja prace i nie robi problemow,zeby obstawic SWOJ sklep,to i odmowa zasteptwa na innym sklepie nie jest traktowana jak nie wykonanie polecenia kierowniczki.wszystkim osoba niezadowolonym polecam prace w biedronce albo zabce?????? 8 godz i do domu,pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Hert
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Piekarnia Hert?
Zadaj pytanie