Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Piekarnia Hert

Pracowałeś w firmie Piekarnia Hert i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
baton - 2014-08-08 23:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze wypowiedział by sie ktoś z kierowców którzy jezdza w hercie, bo chcial bym isc tam na kierowcę?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-11 19:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W hercie pracownikow sie nie szanuje.pracownika ktory rozkrecil nowy punkt po kilkunastu latach pracy przenosi sie na duzo gorszy sklep,obcinajac mu kilkaset zl.miesiecznie,a nowego pracownika stawia sie na ten najlepszy.Gratuluje doceniania ludzi, motywacji do lepszej pracy.Moge miec tylko nadzieje,ze ;KIEROWNICTWO;tez zostanie tak docenione i im kiedys rowniez tak podziekuja






zdjecie uzytkownika
tomasz - 2014-08-11 22:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam na forum herta chcialbym sie dowiedziec co sie stalo z paniami z punktu herta strzelin wracajac po 4 miesiacach z zagranicy poszlem jak zwykle na zakupy do herta i jestem zawiedzony nie ma porownania obecne panie sa nie usmiechniete nie mile nagminnie jest kolejka panie wogole sie tym nie przejmoja czyzby staly za kare?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-12 15:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomasz - 2014-08-11 22:45:41]:
pewnie tak
zdjecie uzytkownika
baton - 2014-08-16 05:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiecie moze cos na temat kierowców którzy tam pracuja?
zdjecie uzytkownika
baton - 2014-08-20 10:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Halo czy ktoś mi pomoże?
zdjecie uzytkownika
klientka Oława - 2014-08-20 20:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pisze w imieniu wszystkich klientów z ul:Kasprowicza z Oławy.Byliśmy zawsze zadowoleni z obsługi pani Eli zawsze uśmiechnięta miła dla klientów i nigdy nie okłamała co do jakości i świeżości towaru.Zawsze potrafiła doradzić i miło obsłużyć,a obecne panie nie są życzliwe ani miłe w stosunku co do klientów nie mówią też prawdy.Nie wiemy co się dzieje z naszą długoletnia pracownicą czy jest na urlopie czy po prostu zwolniona?Ja i wielu innych klientów bardzo lubiliśmy robić zakupy w waszym punkcie lecz bez pani Eli to już nie ten sam punkt.Ze względu na brak miłej i kompetentnej obsługi zrezygnowaliśmy z robienia zakupów w państwa piekarni i na pewno w niedługim czasie odejdą kolejni klienci.Pogratulować władzą Firmy HERT za dobór obsługi klienta.Z panią ELĄ nigdy nie było kolejek,a teraz kolejki się dwoją i troją a szanowne panie z obsługi maja klientów by nie mówić brzydko w poszanowaniu.ŻYCZLIWI KLIENCI
zdjecie uzytkownika
jolaolaibasia - 2014-08-21 17:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ponoc szkoli sie nowa kierowniczka za kogo wiecie
zdjecie uzytkownika
x - 2014-08-23 23:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [baton - 2014-08-20 10:45:15]:
nikt ci nie pomoze bo kto pracuje to nic ci nie powie
zdjecie uzytkownika
xy - 2014-08-23 23:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [x - 2014-08-23 23:07:35]:
moze za kinge albo w ciazy albo szkoli na swoje miejsce bo za duzu wpadek na jej punktach zycze jej wszystkiego dobrego ....... falszywego ;)
zdjecie uzytkownika
ELA.M - 2014-08-29 05:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Chcialabym sie odniesc do wpisu dotyczacego sklepu przy ul. Kasprowicza.Otoz nie ja dokonalam tego wpisu jak niektorzy sadza,chociazby dlatego,ze za dlugo pracowalam z Edyta,ktora daze Wielkim szacunkiem,i ktora jest bardzo mila i kolezenska osoba,wiec nie moglabym czegos takiego napisac,bo byloby to niezgodne z prawda i bardzo krzywdzace
zdjecie uzytkownika
zibi66 - 2014-09-03 20:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
może panie kierowniczki pomyslalyby przy układaniu grafiku i w miare dzielily godziny sprawiedliwie, bo niestety wszystkie mamy jakies swoje potrzeby a i zoladki tez mamy raczej jednakowe.
zdjecie uzytkownika
ulala - 2014-09-10 19:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-08-12 15:21:21]:
analfabeta a wymaga...he he he
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-10-01 18:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
BO PRZECIEŻ PANI ANIA DŁUGO PRACOWAŁA W TYM PUNKCIE BARDZO JA LUBIŁEM BO TAKA MIŁA ZAWSZE UŚMIECHNIĘTA, A KOLEŻANKI NIE CHCĄ POWIEDZIEĆ CO SIĘ STAŁO ŻE JEJ JUŻ NIE MA,A MOŻE PRZENIEŚLI JĄ NA INNY PUNKT, SZKODA BO BUJWIDA WIELE STRACI PUNKT :(
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-10-02 06:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli bez zmian dalej zwalniają długoletnich pracowników...żenada.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-10-03 18:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w hercie człowieka traktują jak tanią siłe robocza! jesli się o swoje upomnisz zostajesz przenoeniony na inny punkt albo zabieraja tobie premie. Kierownictwo do BANI całkowicie!niie przestrzegają praw pracowniczych wogóle!!!! oszukuja jak się da. nie zapewniają wody pitnej w upałach.nie przejmuja sie pracownikami ja jest chory, maja wnosie kompletnie iz nie kodeks pracy!!! HERT RZĄDZI SIE WŁASNYM KODEKSEM PRACY... Zobaczymy jak długo... jescze na Kierowniczkami jest Pan kierownik Bartek a nad nim PANSTWOWA INSPEKCJA PRACY!!! DRODZY PRZEŁOZENI ZACZNIJCIE SZAOWAĆ SWOICH PRACOWNIKÓW....
zdjecie uzytkownika
tania siła robocza - 2014-10-05 20:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda nie liczą się z pracownikiem, szkoda bo prawie każda dziewczyna robi wszystko żeby kierownictwo było zadowolone! nawet wstają o 3.30 w nocy żeby wyrobić się z wyłożenie towaru. A że niektóre kierowniczki nie wiedzą co to kultura osobista to już inna bajka. bo dziewczyny nie mają po 15 lat żeby się do nich drzeć i wyzywać zapomniał wół jak cielęciem był. szkoda... głupotą jest rzucanie dziewczyn z jednego końca wrocławia na drugi bo Pani kierownik ma taki kaprys. chyba czas najwyższy trzeba brać faktury za taksówki bo nie każda ma samochód żeby dostać się do pracy o nie przyzwoitej porze.
zdjecie uzytkownika
stały klient z piekarni - 2014-10-08 17:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda ze załoga się zmienia w hercie, zauważyłem to już bardzo dawno temu! wcale sie nie dziwie że dziewczyny odchodza - (chyba że je zwalniają?)bo kierowniczki nie mają za grosz kultury osobistej , ani szacunku, krzyczą na pracownice i staszą je, wiecznie nie zadowolone. byłem nie jednokrotnie świadkiem jak pani kierownik taka ciemno ruda krzyczała na pracownice.aż przykro słuchać. Kobieto trochę kultury osobistej to nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dziewczynki starają sie jak mogą żeby obsługa była szybka i miła. Panie z ulicy Sienkiewicza są urocze i bardzo sympatyczne szczególnie Pani Asia aż chce się przychodzić do sklepu, tak samo panie z Bujwida,Pani Edytka cicha skromna a jaka miła, czy panie z Ładnej mieszkam w okolicy i lubię sobie zmieniać punkty ,ale dziewczyny zmieniają się, co przyzwyczai się człowiek do dziewczyn to za jakiś czas zmiana. na Ładnej była Pani Ewa która wiedziała co chce i zawsze dobrze doradzała nie ma jej,na Bujwida była Pani Ania zawsze miła uśmiechnieta mała pszczółka z niej była , teraz jej nie ma.znajomi mowilize dziewczyny z Niemcewicza tez się zmieniają ludzie co się dzieje o co w tym chodzi... a może kierownictwo trzeba zmienić bo nie dają rade. tak z ludźmi sie nie postępuje.jestem bardzo rozczarowany taką sytuacją.
zdjecie uzytkownika
nina - 2014-10-14 00:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [stały klient z piekarni - 2014-10-08 17:47:32]:
Myślę, że to kierowniczki trzeba zmienić a wtedy wszystko samo pójdzie do przodu. To ludzie tworzą atmosferę. A tak to nie wiadomo czego się spodziewać po takiej kierowniczce, może to one komuś na złość robią i się pozbywają... kto wie. Ewentualnie zawsze mozna zamienić je rolami ;) Dziewczyny zapewne lepiej poradzą sobie z kierowaniem bo i tak już znają wszystkie problemy
zdjecie uzytkownika
młoda - 2014-10-15 21:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nina - 2014-10-14 00:52:05]:
Też tak myślę ze dziewczyny sobie poradzą bez mądrej Pani Beaty!!!!! Ona tylko przychodzi i się drze i swoje humory pokazuje! Zapomniał wół jak cielęciem był??? Przecież Pani Beata była jako zwykła dziewczyna na Skołodowskiej i była takim samym pracownikiem jak my!!! Więc co jej odwaliło???? otóż władza i chore ambicje!!!! i nic więcej... bo jak nazwać takie zachowanie jak reprezentuje Pani "kierownik" na prawie pracy się kompletnie nie zna na obowiązkach pracodawcy również byłam świadkiem i przykładem nie jednokrotnie!!! tylko wymaga i zapierdzielać karze po 16 godzin... a od siebie coś??? nic!!!! Każda z nas ma rodzinę i dzieci i obowiązki zwykłe też ma!!!! więc jak można kazać pracować po 16/8/16/8/16/8 to nie ludzkie i nie zgodne z prawem, pisze o 16 gdyż płacą nam najwyżej za 13.5 godziny pracy a za resztę nie!!! są sklepy duże w których więcej się sprząta i zamiata i wykłada towar a czas płynie nie ubłagalnie i rzadko kiedy da się wyrobić w półtorej godziny za które nam płacą!!! my wiemy o tym najlepiej. normy pracy są mocno nadużywane a płaca nie adekwatna do pracy!!!! Pani BEATO APELUJE!!!! Trochę kultury osobistej!!!! I ludzkich odruchów!!!!! PANIE BARTOSZU BARDZO PROSZĘ PRZYJRZEĆ SIĘ PRACY SWOIM podwładnym gdyż zaniechają swoje obowiązki!!!!! można ich spotkać w kawiarniach zamiast w pracy!!!! TAKĄ SYTUACJE TRZEBA ZGŁOSIĆ PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI PRACY SKARBÓWCE A WTEDY HERT SIE ZASTANOWI NAS SWOIM ZACHOWANIEM W STOSUNKU PRACOWNIKA!!!! CZŁOWIEK JEST TYLKO CZŁOWIEKIEM I MA PRAWO CHOROWAC I OPIEKOWAĆ SIE SWOIMI DZIEĆMI!!! JAK MOŻNA POWIEDZIEC PRACOWNIKOWI!!!! NIE WIESZ CO ZROBIC Z DZIECKIEM TO ODDAJ JE DO DOMU DZIECKA!!! ŻENADA
zdjecie uzytkownika
Ibella - 2014-10-16 15:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [młoda - 2014-10-15 21:45:52]:
nie tylko Pani Ania długo pracowała!!! Pani Aneta z Niemcewicza, Pani Ewa z Olszewskiego, Pani Ewa z Zachodniej, Pani Ala z Sienkiewicza, Pani Maryla z Obornickiej,Pani Ewelina z Nowowiejskiej , Pani Wioletta z Niemcewicza i można tak wymieniać jeszcze z 50 Imion!!!! niestety Hert Uwaza nas za robole!!! kierownictwo kierownictwem a gdzie właściciele??? też sie godzą i dają pozwolenie na takie zachowanie i traktowanie!
zdjecie uzytkownika
kinga - 2014-10-17 17:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy Właścicielka ( usunięte przez administratora ) dalej jest taka wredna i bezduszna???? czy coś się zmieniło po kontroli inspekcji pracy???????!!!! podobno za brak wody pitnej trochę się namieszało. i nie złą karę im dowalili!!!! i BARDZO DOBRZE!!!!! BO CZŁOWIEK IDĄC DO PRACY MA BYĆ TRAKTOWANY JAK CZŁOWIEK A NIE JAK KAKTUS NA PUSTYNI!!!! BO MOŻE NIECH "GÓRA" CZYLI CAŁE KIEROWNICTWO Z BIUROWCAMI NIE BEDA MILI PRZERWY ANI WODY PITNEJ DO PICIA TO TROCHĘ ZMĄDRZEJE!!! NO ZE CHYBA CHCĄ MIEĆ KOLEJNA KONTROLE Z PIP I SKARBÓWKI BO TAM MOCNO NAMIESZANE JEST!!!!
zdjecie uzytkownika
andzia - 2014-10-17 18:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja uważam że pani ania nowicka jest bardzo nieszczęśliwą osobą i dlatego wyżywa sie na pracownicach wiem coś na ten temat bo pracowałam prawie 5 lat w hearcie lubiałam swoją pracę a zostałam potraktowana jak śmieć i dostałam wypowiedzenie za śmieszną rzecz na chwile obecną jestem bardzo szczęśliwa że nie pracuje w tym geccie
zdjecie uzytkownika
andzia - 2014-10-17 18:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz pracuje gdzie liczy z pracownikiem i docenia sie pracownika odżyłam psychicznie i za żadne miliony nie wróciłabym do hearta
zdjecie uzytkownika
andzia - 2014-10-17 18:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
apropo pani beaty jak sie jej komplementy sypie jak to pieknie wygląda to żyje się z nią bardzo dobrze ona tak lubi
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Hert
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x