Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Piekarnia Hert

Pracowałeś w firmie Piekarnia Hert i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kinga - 2014-10-17 17:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy Właścicielka ( usunięte przez administratora ) dalej jest taka wredna i bezduszna???? czy coś się zmieniło po kontroli inspekcji pracy???????!!!! podobno za brak wody pitnej trochę się namieszało. i nie złą karę im dowalili!!!! i BARDZO DOBRZE!!!!! BO CZŁOWIEK IDĄC DO PRACY MA BYĆ TRAKTOWANY JAK CZŁOWIEK A NIE JAK KAKTUS NA PUSTYNI!!!! BO MOŻE NIECH "GÓRA" CZYLI CAŁE KIEROWNICTWO Z BIUROWCAMI NIE BEDA MILI PRZERWY ANI WODY PITNEJ DO PICIA TO TROCHĘ ZMĄDRZEJE!!! NO ZE CHYBA CHCĄ MIEĆ KOLEJNA KONTROLE Z PIP I SKARBÓWKI BO TAM MOCNO NAMIESZANE JEST!!!!
zdjecie uzytkownika
andzia - 2014-10-17 18:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja uważam że pani ania nowicka jest bardzo nieszczęśliwą osobą i dlatego wyżywa sie na pracownicach wiem coś na ten temat bo pracowałam prawie 5 lat w hearcie lubiałam swoją pracę a zostałam potraktowana jak śmieć i dostałam wypowiedzenie za śmieszną rzecz na chwile obecną jestem bardzo szczęśliwa że nie pracuje w tym geccie
zdjecie uzytkownika
andzia - 2014-10-17 18:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
teraz pracuje gdzie liczy z pracownikiem i docenia sie pracownika odżyłam psychicznie i za żadne miliony nie wróciłabym do hearta
zdjecie uzytkownika
andzia - 2014-10-17 18:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
apropo pani beaty jak sie jej komplementy sypie jak to pieknie wygląda to żyje się z nią bardzo dobrze ona tak lubi
zdjecie uzytkownika
nina - 2014-10-28 21:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [andzia - 2014-10-17 18:39:14]:
Na lizusa - przynajmniej jest to jakiś sposób na nią. ;) A dziewczyny które tam pracują, macie jakieś rozwiązanie na problemy z kierowniczka? Jak sobie radzicie?
zdjecie uzytkownika
kasper - 2014-10-30 19:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
tylko notatka służbowa się liczy jak ukarać pracownika za marne pieniądze tu zarabiane w pracy nocą.
Pan kierownik Z.P. najlepszy gość od koszy który czyha na to .
Pracuje na dobro firmy nadgorliwie ale sam nie widzi jak firma przez niego traci brak logiki jego działania jakby szef P.N. widział jak kierownik malwersuje jego pieniądze to nie wiem czy by go już nie wysłał na emeryturę.
zdjecie uzytkownika
mały - 2014-11-03 11:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [kasper - 2014-10-30 19:36:03]:
szkoda że tak traktują ludzi!!! bo czy kierowca czy sprzedawca zawsze się oberwie!!!! szkoda że tak jest ale jedyny sposób na mobing w pracy to państwowa inspekcja pracy i sąd pracy!!!! ciekawe jak wtedy będzie bo skarbówka na bank sie o przekrętach dowie i to jeszcze w tym roku nie pozwole sie wykorzystywać i skonczy sie płacenie za urlop, i roboenie po 250 godzin miesięcznie!!!!
zdjecie uzytkownika
małami - 2014-11-07 08:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
nie ma co kierowniczki sa ok fakt czasem maja gorsze dni jak kazdy , wezmy pod uwage ,ze one tez dostaja po tylku od kogos nad soba no a co do obslugi to zenada pani ania z dokerskiej to dopiero lizus , i palacz pierwsza liga szkoda ze jej plazem uchodz i inik jej nie zlapal macicielka pierwsza liga pozdrawiam i wspolczuje jej kolezanka
zdjecie uzytkownika
bo JESTEM ponad to - 2014-11-12 19:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
macie problem powiedzcie mi to w twarz .... strach wam nie pozwala, ale po za plecami łatwiej a jak .... spójrz jedna z drugą w lustro czy jesteście takie idealne ... czy naprawdę nie macie sobie nic do zarzucenia .... nie ma ideałów ani w śród pracowników ani w śród kierowników ... nie szukajcie wroga gdzie go nie ma ... pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Wyrwa - 2014-11-13 09:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak wszyscy opowiadacie o tych wypłatach, domniemanym obcinaniu, ale powiedzcie chociaż jakie to pieniądze oferuję w piekarni hert dla nowego pracownika? Mam znajomego który planuje tutaj składać swoje papiery i też w internecie nie mógł za wiele znaleźć odnośnie wysokości wynagrodzenia, a to jeden z najważniejszych argumentów za/przeciw.
zdjecie uzytkownika
lizus - 2014-11-23 17:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
5.70 za godzine, 8.55 nadgodzina, 58 za dzien urlopu, chorobowe 47 deputat za chceb 3 zł a pranie odzieży 2 zł za dniówke miesiecznie jak zapierdzielasz masz jakies 1500 zł, zeby miec kolo 2000 tysiesy musisz miec jakies 200 dgodzin! ot cała filozofia!!!! haruwa jak sie patrzy pobutka o 3.30 konczysz prace o 19 i to sie nazywa 12 godzin pracy!!! a jak pracujesz 8 godzin to wysciagniesz tylko jakies 1500. pod warunkiem ze premi zci nie zabierą!
zdjecie uzytkownika
pracowałem w hert - 2014-11-24 10:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na piekarni ok 8zł/h Miesięcznie ok. 230h. Praca teoretycznie na 3 zmiany, ale nigdy nie wiesz od której do której. Trzeba co dziennie śledzić grafik, a najlepiej 2 razy dziennie. Chociaż są tacy co pracują w stałych godzinach, ale to wyjątki. Wymiana pogłowia - jak w ˝Auszwitz˝... prawie zawsze kogoś brakuje a ci co przyjdą muszą nadrabiać za nieobecnych. Utrata premi jest wykładnią zaangażowania w pracę kierowników i technologów. Będąc w pełni dyspozycyjnym tz. (24h/dob.pod telefonem) przy 250h/mieś. można wyciągnąć nawet i 2500 zł.
W sumie, to nie tak najgorzej. Jak kto umie zakręcić się w koło kierownika ma blisko do domu, nie musi jeść albo spać, to jakoś pożyje...
Niskie wynagrodzenia to cecha naszych czasów w POlsce, a nie jakiejś szczególnie złej woli właściciela, wszędzie jest podobnie, ale warunki pracy są ogólnie słabe, dlatego ja odpuściłem. To ocena indywidualna, Po prostu szkoda zdrowia i życia. Czy trafiłem lepiej?- jeszcze nie wiem?
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-11-27 12:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to całkiem sporo godzin tam spędzacie w sumie, prawda? no i też nie wiem czy to nie jest męczące tak tyle godzin pracować, bo jednak macie sporo ponad 8 godzin dziennie, przynajmniej tak a z moich obliczeń wynika.. a jeszcze mam takie pytanie odnośnie tych nadgodzin, czy są dodatkowo płatne czy nie??
zdjecie uzytkownika
ninia - 2014-12-03 20:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo tesknimy za pania Ania z chabrow kochana dziewczyna czy Ania jeszcze pracuje duzo piekarnia traci klientow
zdjecie uzytkownika
ninia - 2014-12-03 20:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo prosze jezeli ktos to czyta odpowiedzcie... czy znacie p Anie
zdjecie uzytkownika
marti - 2014-12-11 16:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z ta Panią Anią?? a co do godzin pracy, to jak wytrzymujecie tą sytuację?? jaka macie umowe wogle? Podpowiedzi bylych lub obecnych pracownikow to dla osoby przed rozmową kwalifikacyjną jedno z podstawowych i najbardziej pomocnych narzędzi przygotowawczych. jak jest z przełożonym i jaki styl zarządzania preferuje?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-11 21:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marti - 2014-12-11 16:02:30]:
Marti ale gdzie aplikujesz: piekarnia, skepy, cukiernia, transport.... to zupełnie inni ludzie to całkiem inne światy.
zdjecie uzytkownika
ania opole chabry - 2014-12-14 15:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam moi kochani ty ania z opola z punktu na chabrach nadal pracuje lecz na dabrowszczakow jakis czas tam zostane bardzo tesknie za moimi klientami z chabrow:-(
zdjecie uzytkownika
renty - 2014-12-25 20:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, powiedzcie mi czy są wolne miejsca dla piekarzy z dużym (8 letnim! ) doświadczeniem w fachu? tak się stało że zmieniam za niedługo miejsce zamieszkania z Olsztyna na Opole i szukam sobie jakieś roboty, a tu obecnie pracuję jako piekarz w dużej piekarni, a w sumie szef piekarzy, bo mam dużo młodych pod sobą ale sam też piekę.
zdjecie uzytkownika
renty - 2014-12-25 20:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, powiedzcie mi czy są wolne miejsca dla piekarzy z dużym (8 letnim! ) doświadczeniem w fachu? tak się stało że zmieniam za niedługo miejsce zamieszkania z Olsztyna na Opole i szukam sobie jakieś roboty, a tu obecnie pracuję jako piekarz w dużej piekarni, a w sumie szef piekarzy, bo mam dużo młodych pod sobą ale sam też piekę.
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-12-30 22:11:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obsługa w sklepie przy ul.Pereca dramat. Panie bardzo niemiłe wręcz opryskliwe, bardzo przykro patrzeć i słuchać jak odnoszą się do starszych osób. Cena robi swoje, kierownictwo myśli że jak sprzedaje tanio to można ludzi obrażać.
zdjecie uzytkownika
Klient stały - 2015-01-03 15:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Najlepsza obsługa w Hercie jest na ulicy sienkiewicza. Dziewczyny są niezawodne i uśmiechniete! Pani Gosia Pani Asia! trafiły się prawdziwe dziewczyny fajnie też kiedyś było na bujwida i na niemcewicza ale dziewczyny odchodza albo ich zwalniają i to już nie to, najbardziej nie lubiie bema jak tak drentwo jak flaki w oleju , na ładnej było miło i się skończyło! gdzie jest stara ekipa z herta... tam dziewczyny wogóle doceniają czy tylko ZASUWAĆ TRZEBA??? panie właścicielu troche pokory do ludzi!!
zdjecie uzytkownika
zakupowicz - 2015-01-04 15:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [klient - 2014-12-30 22:11:36]:
Faktycznie kiedyś robiłem zakupy przy Pereca ale już dawno przeniosłem się na Grabiszyńską gdzie załoga jest przemiła.Panie na Pereca zapomniały co to znaczy szacunek do starszych ludzi aż uszy bolą jak się wydzierają zamiast uprzejmie zapytać jeszcze raz bo chyba nie rozumieją że starsze osoby mogą niedosłyszeć. Najbardziej co mnie drażniło to bardzo często trafiałem jak jedna z pań rozmawiała przez telefon zamiast pomagać drugiej szybciej obsługiwać. Pochwała dla pań z Grabiszyńskiej widać że wiedzą co to jest miła i szybka obsługa polecam.
zdjecie uzytkownika
KICIA - 2015-01-21 16:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A CO Z URLOPAMI W TEJ FIRMIE???
zdjecie uzytkownika
KICIA - 2015-01-21 16:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

CHCIAŁA BYM WIEDZIEĆ CZY TO JEST FER ......
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Hert
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Piekarnia Hert?
Zadaj pytanie
x