Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Piekarnia Hert

Pracowałeś w firmie Piekarnia Hert i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
klient - 2014-10-02 06:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli bez zmian dalej zwalniają długoletnich pracowników...żenada.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-10-03 18:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w hercie człowieka traktują jak tanią siłe robocza! jesli się o swoje upomnisz zostajesz przenoeniony na inny punkt albo zabieraja tobie premie. Kierownictwo do BANI całkowicie!niie przestrzegają praw pracowniczych wogóle!!!! oszukuja jak się da. nie zapewniają wody pitnej w upałach.nie przejmuja sie pracownikami ja jest chory, maja wnosie kompletnie iz nie kodeks pracy!!! HERT RZĄDZI SIE WŁASNYM KODEKSEM PRACY... Zobaczymy jak długo... jescze na Kierowniczkami jest Pan kierownik Bartek a nad nim PANSTWOWA INSPEKCJA PRACY!!! DRODZY PRZEŁOZENI ZACZNIJCIE SZAOWAĆ SWOICH PRACOWNIKÓW....
zdjecie uzytkownika
tania siła robocza - 2014-10-05 20:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda nie liczą się z pracownikiem, szkoda bo prawie każda dziewczyna robi wszystko żeby kierownictwo było zadowolone! nawet wstają o 3.30 w nocy żeby wyrobić się z wyłożenie towaru. A że niektóre kierowniczki nie wiedzą co to kultura osobista to już inna bajka. bo dziewczyny nie mają po 15 lat żeby się do nich drzeć i wyzywać zapomniał wół jak cielęciem był. szkoda... głupotą jest rzucanie dziewczyn z jednego końca wrocławia na drugi bo Pani kierownik ma taki kaprys. chyba czas najwyższy trzeba brać faktury za taksówki bo nie każda ma samochód żeby dostać się do pracy o nie przyzwoitej porze.
zdjecie uzytkownika
stały klient z piekarni - 2014-10-08 17:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda ze załoga się zmienia w hercie, zauważyłem to już bardzo dawno temu! wcale sie nie dziwie że dziewczyny odchodza - (chyba że je zwalniają?)bo kierowniczki nie mają za grosz kultury osobistej , ani szacunku, krzyczą na pracownice i staszą je, wiecznie nie zadowolone. byłem nie jednokrotnie świadkiem jak pani kierownik taka ciemno ruda krzyczała na pracownice.aż przykro słuchać. Kobieto trochę kultury osobistej to nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dziewczynki starają sie jak mogą żeby obsługa była szybka i miła. Panie z ulicy Sienkiewicza są urocze i bardzo sympatyczne szczególnie Pani Asia aż chce się przychodzić do sklepu, tak samo panie z Bujwida,Pani Edytka cicha skromna a jaka miła, czy panie z Ładnej mieszkam w okolicy i lubię sobie zmieniać punkty ,ale dziewczyny zmieniają się, co przyzwyczai się człowiek do dziewczyn to za jakiś czas zmiana. na Ładnej była Pani Ewa która wiedziała co chce i zawsze dobrze doradzała nie ma jej,na Bujwida była Pani Ania zawsze miła uśmiechnieta mała pszczółka z niej była , teraz jej nie ma.znajomi mowilize dziewczyny z Niemcewicza tez się zmieniają ludzie co się dzieje o co w tym chodzi... a może kierownictwo trzeba zmienić bo nie dają rade. tak z ludźmi sie nie postępuje.jestem bardzo rozczarowany taką sytuacją.
zdjecie uzytkownika
nina - 2014-10-14 00:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [stały klient z piekarni - 2014-10-08 17:47:32]:
Myślę, że to kierowniczki trzeba zmienić a wtedy wszystko samo pójdzie do przodu. To ludzie tworzą atmosferę. A tak to nie wiadomo czego się spodziewać po takiej kierowniczce, może to one komuś na złość robią i się pozbywają... kto wie. Ewentualnie zawsze mozna zamienić je rolami ;) Dziewczyny zapewne lepiej poradzą sobie z kierowaniem bo i tak już znają wszystkie problemy
zdjecie uzytkownika
młoda - 2014-10-15 21:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nina - 2014-10-14 00:52:05]:
Też tak myślę ze dziewczyny sobie poradzą bez mądrej Pani Beaty!!!!! Ona tylko przychodzi i się drze i swoje humory pokazuje! Zapomniał wół jak cielęciem był??? Przecież Pani Beata była jako zwykła dziewczyna na Skołodowskiej i była takim samym pracownikiem jak my!!! Więc co jej odwaliło???? otóż władza i chore ambicje!!!! i nic więcej... bo jak nazwać takie zachowanie jak reprezentuje Pani "kierownik" na prawie pracy się kompletnie nie zna na obowiązkach pracodawcy również byłam świadkiem i przykładem nie jednokrotnie!!! tylko wymaga i zapierdzielać karze po 16 godzin... a od siebie coś??? nic!!!! Każda z nas ma rodzinę i dzieci i obowiązki zwykłe też ma!!!! więc jak można kazać pracować po 16/8/16/8/16/8 to nie ludzkie i nie zgodne z prawem, pisze o 16 gdyż płacą nam najwyżej za 13.5 godziny pracy a za resztę nie!!! są sklepy duże w których więcej się sprząta i zamiata i wykłada towar a czas płynie nie ubłagalnie i rzadko kiedy da się wyrobić w półtorej godziny za które nam płacą!!! my wiemy o tym najlepiej. normy pracy są mocno nadużywane a płaca nie adekwatna do pracy!!!! Pani BEATO APELUJE!!!! Trochę kultury osobistej!!!! I ludzkich odruchów!!!!! PANIE BARTOSZU BARDZO PROSZĘ PRZYJRZEĆ SIĘ PRACY SWOIM podwładnym gdyż zaniechają swoje obowiązki!!!!! można ich spotkać w kawiarniach zamiast w pracy!!!! TAKĄ SYTUACJE TRZEBA ZGŁOSIĆ PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI PRACY SKARBÓWCE A WTEDY HERT SIE ZASTANOWI NAS SWOIM ZACHOWANIEM W STOSUNKU PRACOWNIKA!!!! CZŁOWIEK JEST TYLKO CZŁOWIEKIEM I MA PRAWO CHOROWAC I OPIEKOWAĆ SIE SWOIMI DZIEĆMI!!! JAK MOŻNA POWIEDZIEC PRACOWNIKOWI!!!! NIE WIESZ CO ZROBIC Z DZIECKIEM TO ODDAJ JE DO DOMU DZIECKA!!! ŻENADA
zdjecie uzytkownika
Ibella - 2014-10-16 15:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [młoda - 2014-10-15 21:45:52]:
nie tylko Pani Ania długo pracowała!!! Pani Aneta z Niemcewicza, Pani Ewa z Olszewskiego, Pani Ewa z Zachodniej, Pani Ala z Sienkiewicza, Pani Maryla z Obornickiej,Pani Ewelina z Nowowiejskiej , Pani Wioletta z Niemcewicza i można tak wymieniać jeszcze z 50 Imion!!!! niestety Hert Uwaza nas za robole!!! kierownictwo kierownictwem a gdzie właściciele??? też sie godzą i dają pozwolenie na takie zachowanie i traktowanie!
zdjecie uzytkownika
kinga - 2014-10-17 17:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy Właścicielka ( usunięte przez administratora ) dalej jest taka wredna i bezduszna???? czy coś się zmieniło po kontroli inspekcji pracy???????!!!! podobno za brak wody pitnej trochę się namieszało. i nie złą karę im dowalili!!!! i BARDZO DOBRZE!!!!! BO CZŁOWIEK IDĄC DO PRACY MA BYĆ TRAKTOWANY JAK CZŁOWIEK A NIE JAK KAKTUS NA PUSTYNI!!!! BO MOŻE NIECH "GÓRA" CZYLI CAŁE KIEROWNICTWO Z BIUROWCAMI NIE BEDA MILI PRZERWY ANI WODY PITNEJ DO PICIA TO TROCHĘ ZMĄDRZEJE!!! NO ZE CHYBA CHCĄ MIEĆ KOLEJNA KONTROLE Z PIP I SKARBÓWKI BO TAM MOCNO NAMIESZANE JEST!!!!
zdjecie uzytkownika
andzia - 2014-10-17 18:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja uważam że pani ania nowicka jest bardzo nieszczęśliwą osobą i dlatego wyżywa sie na pracownicach wiem coś na ten temat bo pracowałam prawie 5 lat w hearcie lubiałam swoją pracę a zostałam potraktowana jak śmieć i dostałam wypowiedzenie za śmieszną rzecz na chwile obecną jestem bardzo szczęśliwa że nie pracuje w tym geccie
zdjecie uzytkownika
andzia - 2014-10-17 18:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
teraz pracuje gdzie liczy z pracownikiem i docenia sie pracownika odżyłam psychicznie i za żadne miliony nie wróciłabym do hearta
zdjecie uzytkownika
andzia - 2014-10-17 18:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
apropo pani beaty jak sie jej komplementy sypie jak to pieknie wygląda to żyje się z nią bardzo dobrze ona tak lubi
zdjecie uzytkownika
nina - 2014-10-28 21:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [andzia - 2014-10-17 18:39:14]:
Na lizusa - przynajmniej jest to jakiś sposób na nią. ;) A dziewczyny które tam pracują, macie jakieś rozwiązanie na problemy z kierowniczka? Jak sobie radzicie?
zdjecie uzytkownika
kasper - 2014-10-30 19:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
tylko notatka służbowa się liczy jak ukarać pracownika za marne pieniądze tu zarabiane w pracy nocą.
Pan kierownik Z.P. najlepszy gość od koszy który czyha na to .
Pracuje na dobro firmy nadgorliwie ale sam nie widzi jak firma przez niego traci brak logiki jego działania jakby szef P.N. widział jak kierownik malwersuje jego pieniądze to nie wiem czy by go już nie wysłał na emeryturę.
zdjecie uzytkownika
mały - 2014-11-03 11:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [kasper - 2014-10-30 19:36:03]:
szkoda że tak traktują ludzi!!! bo czy kierowca czy sprzedawca zawsze się oberwie!!!! szkoda że tak jest ale jedyny sposób na mobing w pracy to państwowa inspekcja pracy i sąd pracy!!!! ciekawe jak wtedy będzie bo skarbówka na bank sie o przekrętach dowie i to jeszcze w tym roku nie pozwole sie wykorzystywać i skonczy sie płacenie za urlop, i roboenie po 250 godzin miesięcznie!!!!
zdjecie uzytkownika
małami - 2014-11-07 08:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
nie ma co kierowniczki sa ok fakt czasem maja gorsze dni jak kazdy , wezmy pod uwage ,ze one tez dostaja po tylku od kogos nad soba no a co do obslugi to zenada pani ania z dokerskiej to dopiero lizus , i palacz pierwsza liga szkoda ze jej plazem uchodz i inik jej nie zlapal macicielka pierwsza liga pozdrawiam i wspolczuje jej kolezanka
zdjecie uzytkownika
bo JESTEM ponad to - 2014-11-12 19:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
macie problem powiedzcie mi to w twarz .... strach wam nie pozwala, ale po za plecami łatwiej a jak .... spójrz jedna z drugą w lustro czy jesteście takie idealne ... czy naprawdę nie macie sobie nic do zarzucenia .... nie ma ideałów ani w śród pracowników ani w śród kierowników ... nie szukajcie wroga gdzie go nie ma ... pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Wyrwa - 2014-11-13 09:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak wszyscy opowiadacie o tych wypłatach, domniemanym obcinaniu, ale powiedzcie chociaż jakie to pieniądze oferuję w piekarni hert dla nowego pracownika? Mam znajomego który planuje tutaj składać swoje papiery i też w internecie nie mógł za wiele znaleźć odnośnie wysokości wynagrodzenia, a to jeden z najważniejszych argumentów za/przeciw.
zdjecie uzytkownika
lizus - 2014-11-23 17:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
5.70 za godzine, 8.55 nadgodzina, 58 za dzien urlopu, chorobowe 47 deputat za chceb 3 zł a pranie odzieży 2 zł za dniówke miesiecznie jak zapierdzielasz masz jakies 1500 zł, zeby miec kolo 2000 tysiesy musisz miec jakies 200 dgodzin! ot cała filozofia!!!! haruwa jak sie patrzy pobutka o 3.30 konczysz prace o 19 i to sie nazywa 12 godzin pracy!!! a jak pracujesz 8 godzin to wysciagniesz tylko jakies 1500. pod warunkiem ze premi zci nie zabierą!
zdjecie uzytkownika
pracowałem w hert - 2014-11-24 10:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na piekarni ok 8zł/h Miesięcznie ok. 230h. Praca teoretycznie na 3 zmiany, ale nigdy nie wiesz od której do której. Trzeba co dziennie śledzić grafik, a najlepiej 2 razy dziennie. Chociaż są tacy co pracują w stałych godzinach, ale to wyjątki. Wymiana pogłowia - jak w ˝Auszwitz˝... prawie zawsze kogoś brakuje a ci co przyjdą muszą nadrabiać za nieobecnych. Utrata premi jest wykładnią zaangażowania w pracę kierowników i technologów. Będąc w pełni dyspozycyjnym tz. (24h/dob.pod telefonem) przy 250h/mieś. można wyciągnąć nawet i 2500 zł.
W sumie, to nie tak najgorzej. Jak kto umie zakręcić się w koło kierownika ma blisko do domu, nie musi jeść albo spać, to jakoś pożyje...
Niskie wynagrodzenia to cecha naszych czasów w POlsce, a nie jakiejś szczególnie złej woli właściciela, wszędzie jest podobnie, ale warunki pracy są ogólnie słabe, dlatego ja odpuściłem. To ocena indywidualna, Po prostu szkoda zdrowia i życia. Czy trafiłem lepiej?- jeszcze nie wiem?
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-11-27 12:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to całkiem sporo godzin tam spędzacie w sumie, prawda? no i też nie wiem czy to nie jest męczące tak tyle godzin pracować, bo jednak macie sporo ponad 8 godzin dziennie, przynajmniej tak a z moich obliczeń wynika.. a jeszcze mam takie pytanie odnośnie tych nadgodzin, czy są dodatkowo płatne czy nie??
zdjecie uzytkownika
ninia - 2014-12-03 20:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo tesknimy za pania Ania z chabrow kochana dziewczyna czy Ania jeszcze pracuje duzo piekarnia traci klientow
zdjecie uzytkownika
ninia - 2014-12-03 20:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo prosze jezeli ktos to czyta odpowiedzcie... czy znacie p Anie
zdjecie uzytkownika
marti - 2014-12-11 16:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z ta Panią Anią?? a co do godzin pracy, to jak wytrzymujecie tą sytuację?? jaka macie umowe wogle? Podpowiedzi bylych lub obecnych pracownikow to dla osoby przed rozmową kwalifikacyjną jedno z podstawowych i najbardziej pomocnych narzędzi przygotowawczych. jak jest z przełożonym i jaki styl zarządzania preferuje?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-12-11 21:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marti - 2014-12-11 16:02:30]:
Marti ale gdzie aplikujesz: piekarnia, skepy, cukiernia, transport.... to zupełnie inni ludzie to całkiem inne światy.
zdjecie uzytkownika
ania opole chabry - 2014-12-14 15:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam moi kochani ty ania z opola z punktu na chabrach nadal pracuje lecz na dabrowszczakow jakis czas tam zostane bardzo tesknie za moimi klientami z chabrow:-(
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Hert
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Piekarnia Hert?
Zadaj pytanie
x