Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Piekarnia Hert

Pracowałeś w firmie Piekarnia Hert i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
annnnnniiiiiiiakkkkkaa - 2013-06-25 18:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca fajna, jak jest zgrany zespół , płaca tez niezła chodz mogła byc wyzsza o te 200-300zl - najgorsze sa zastepstwa w nasze dni wolne - pracujac najlepiej byc singlem bez rodziny i bez dzieci.

zdjecie uzytkownika
elemele61gmail.pl - 2013-07-09 23:17:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To tylko jedna wpadka,a inne punkty?Co tam slychac w wielkim swiecie Herta?Poprawilo sie?
zdjecie uzytkownika
anonum - 2013-07-11 15:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kosze i kuwety są myte codziennie ja pracuje na myjce
zdjecie uzytkownika
nd - 2013-07-12 18:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
elemele61gmail.pl - 2013-07-09 23:17:46

To tylko jedna wpadka,a inne punkty?Co tam slychac w wielkim swiecie Herta?Poprawilo sie?
na gorsze chyba,socjalu brak,a tak bylo by pieknie
zdjecie uzytkownika
janosik - 2013-09-01 19:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co się tutaj dzieje????? (usunięte przez administratora) Godzinami pracy nierówno się obdziela jedne pracują cały tydzień i biją godziny a inne mają po dwa lub trzy dni wolnego!! Paniom z (usunięte przez administratora) jest za ciężko bo są we trzy to dano im jeszcze ucznia żeby np (usunięte przez administratora) się nie przepracowała i mogła w godz. pracy w koszulce firmowej biegać po deptaku po prywatne zakupy.Polkowice przechodziły ostatnio (usunięte przez administratora) ze strony kierowniczek które obrażały sprzedawczynie i udowadniały niższość podległego personelu, przy klientce darły się do ekspedientkę na górników o jak to stwierdziły ciepły komputer, o co chodzi jeżeli sklep jest ogarnięty i nie ma klientów to czemu nie można zajrzeć do komputera ?? a może ona czytała coś na temat np związany z pracą ?? Pani zadzwoniła w tej sprawie do (usunięte przez administratora) i usłyszała że on to wyjaśni. Tak wyjaśnił tą sprawę że pani została zwolniona!!!!! Jak można być takim bezwzględnym!!!!!!dlaczego firma nie szanuje pracowników!!!!!!!. Czy wreszcie ktoś się zajmie tą trójką która tak dobrze pracuje na złą opinię firmy!!!!! a puki co tą dobrą kadrę z doświadczeniem się wywala i stawia się na nowe nieokrzesane osoby które póki co robią firmie wilczą przysługę. A firmie powinno zależeć na dobrym wizerunku co??????
zdjecie uzytkownika
jm - 2013-09-04 11:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, tu (usunięte przez administratora), pracowałam w Hercie, fakt, ale co miałam do powiedzenia to powiedziałam Sz. P. Kierownik co myślę. Hello, życie nie kończy się na Hercie, dziewczyny, głowa do góry. Mierzcie trochę wyżej, pracodawcy przecież zawsze mają rację. Ani trochę nie żałuję że mnie zwolnili, pracę znajdę. Nie ma co myśleć za dużo. Tylko szkoda że jestem posądzana o ten powyższy wpis, miałam z tego powodu oskarżenia, mam nadzieję że wszystko się ułoży, musi))) Nie po to studiowałam żeby płakać i to żeby było za czym). Trzymam za Was kciuki dziewczyny. Ale i tak myślę że lepiej nieraz się postawić niż być poniewieranym.
zdjecie uzytkownika
głos - 2013-09-17 18:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ładnie, ładnie ależ porządki panują w sklepach piekarni ekspedientki palą papierosy na terenie sklepu((usunięte przez administratora) panie pracują bez pomocy na sklepach w soboty ((usunięte przez administratora)) kolejki są że aż strach i sporo osób odchodzi zdenerwowanych do konkurencji. Na sklepach po zamknięciu przy rozliczaniu przebywają osoby postronne!!
Sklepy są nie obsadzone załogą kilka razy z rzędu( (usunięte przez administratora) ) załoga sama musi się organizować na cito!
Brawo !!!!
zdjecie uzytkownika
głos - 2013-09-19 13:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) to że się wszystkich szpieguje to prawda to stało się priorytetem i że są donosiciele którzy żeby odwrócić uwagę od siebie donoszą na koleżanki i spowiadają się kierowniczce na zapleczu (zamiast zająć się obsługą klienta) to też prawda 100%. Takie osoby są cool i są pod ochroną , uważajcie bo fart może się odmienić i zamiast szczęściarą możecie stać się ofiarą.
zdjecie uzytkownika
.. - 2013-10-01 09:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musi się przecież wykazać przecież nie ma rzeczy nie możliwych przecież przy każdej wizycie to powtarza jak mantrę że sama była 4 lata ekspedientką i wie że wszystko da się zrobić i że sama zawsze była super ??? jaki fałsz !!. Nie szukajcie w niej sprzymierzeńca bo ona zrobi wszystko żeby się podlizać komu trzeba. Już pokazuje jaką jest osobą,
zdjecie uzytkownika
******* - 2013-10-01 21:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
brak mi słów kiedy to czytam.DZIEWCZYNY SAME SOBIE TYŁKI OBRABIACIE!!!!!!!! JEDNA DRUGĄ JAKBY TYLKO MOGŁA Z BŁOTEM BY ZMIESZAŁA.ŻENUJĄCA JEST WASZA KULTURA I STAN DOJRZAŁOŚCI!!!! CHCECIE PRACOWAĆ W ZGRANYCH ZESPOŁACH???? Pracujcie nad tym,ale nie tutaj rozwiązujcie swoje problemy...w taki sposób nie zachowują się dorośli ludzie.Nie tak rozwiązuję się problemy.Można stworzyć zgrany zespół,być zadowolonym z pracy,mimo,iż czasem tych godzin jest NAPRAWDĘ DUŻO.wasza zawiść,zazdrość,wrogość jest poprostu powalająca!!!ODWAGA U DOROSŁYCH LUDZI POLEGA NA SZCZERYCH ROZMOWACH I SPOJRZENIU W TWARZ...tutaj każda z Was chce być mądrzejsza,ale nic z tych Waszych wpisów nie wynika.
zdjecie uzytkownika
.- - 2013-10-02 07:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czego się spodziewasz kultury?! to trzeba zacząć od samego wierzchołka od szefostwa poprzez kierowników aż do personelu ze sklepów. Tutaj siłę przebicia mają (usunięte przez administratora) donosy , nie ma miejsca na szczere rozmowy a tym bardziej na konfrontacje jak to nazywasz spojrzeniem twarzą w twarz . Każdy ma odwagę dyskutować za plecami nawet jeśli nie jest to prawdą i tak rodzi się plotka której potem konsekwencje są różne, a pomówiony nie ma prawa obrony . Zawsze tak było i pewnie nigdy się nie zmieni, chyba że wszyscy zmienią swoje nastawienie w stosunku do innych ludzi i zaczną ich chociaż wysłuchiwać( wszystkich argumentów) i wyciągać właściwe wnioski , tak aby nie krzywdzić. Ot takie ludzkie podejście!!!
zdjecie uzytkownika
07 - 2013-10-02 18:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
kiedy pozwolicie sprzedawczyniom grzać na sklepach, bo na razie zimno jak w psiarni, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pozdrawiam - 2013-10-25 13:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma taka z zasadami swoimi. kodeks pracy na bok. Zarobki ok bo 6 dni w tygodniu robisz po ok 9 godz.
zdjecie uzytkownika
byla ekspedientka - 2013-12-07 22:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Znow sa ogloszenia -potrzebne ekspedientki- ale co to naczy pelna dyspozycyjnosc,ja chce podjac prace na 8 godz,moze byc praca zmienna,wiec jak to rozumiec pelna dyspozycyjnosc?
zdjecie uzytkownika
animka - 2013-12-10 01:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [głos - 2013-09-17 18:34:49]:
dobrze cie rozumie i jestem twojego zdania!!!zycie nie konczy sie na (usunięte przez administratora) zaczynasz dopiero zyc...ja niestety musze sie przez (usunięte przez administratora) leczyc ale dam rade i wierze w ciebie!!!pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anka - 2013-12-25 19:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
już można grzać ale jak w sklepie jest 16 stopni:}
zdjecie uzytkownika
klientka z LG - 2014-01-14 20:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzierżoniów.W sklepach czysto i pachnąco,panie sympatyczne. Jednak jak patrzy się na minę jednej Pani i jej wywracanie oczami spod okularów to nasuwa mi się tylko jedno zdanie: Jak Ci kobieto ludzie przeszkadzają to zmień pacę.Ludzie na przystanku po pacy mogą być też zmęczeni i chcieliby być miło obsłużeni. Trochę więcej wiary w drugiego człowieka.
zdjecie uzytkownika
niezadowolona klientka - 2014-01-15 12:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Wchodząc na stronę firmy nie spodziewałam się że ktoś też ma to samo odczucie na temat obsługi na sklepie w Dzierżoniowie przy ul Piłsudskiego. Moje uwagi co do obsługi również dotyczą tej samej Pani (usunięte przez administratora) Jak wchodzisz do sklepu to Pani albo siedzi na parapecie i gada przez telefon albo ma minę jak za czasów PRL-u, "poco tu wlazłaś babo". Nie można nic się dopytać bo strzela fochy i mamrocze pod nosem. Kiedyś jak wchodziło się do sklepu to Panie były uśmiechnięte "nieraz też tak jest jak się trafi na odpowiednią ekspedientkę" i życzliwe, uchyliły człowiekowi nieba ,szkoda że to dla firmy nie jest ważne.
zdjecie uzytkownika
głos - 2014-02-27 15:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Co za SKANDAL!!!!! żeby w tłusty czwartek w Lubinie o 7.25 rano brakowało i dopiero dostawa tzw druga dotarła o godz 9.35 czy nie wstyd firmie!!!! Konkurencja się spisała regały się uginały od pączków o różnych smakach( z marmoladą, z serem, z adwokatem, budyniem, bitą śmietaną, z jabłkami ) w okolicznych cukierniach stały potężne kolejki a u WAS???? puste regały. Trzeba było napiec chociaż bułek słodkich żeby zachować twarz!! Tylko ekspedientki musiały się czerwienić i ostro tłumaczyć za brak tego co w TŁUSTY CZWARTEK najważniejsze.
zdjecie uzytkownika
głos - 2014-02-27 16:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
oczywiście chodził.o mi o brak PĄCZKÓW !!!!!
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-04-03 19:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie tylko w Dzierzoniowie tak sie dzieje. Obsługa z telefonem w reku to norma w Świdnicy. Nie przesadze ze stwierdzeniem ze czasami musze odstac swoje nim pani mnie obsluzy. To skandal.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-04-07 11:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja jestem zadowolony z obsługi w sklepach Świdnica i nie wiem czemu ludzie maja takie problemy i bzdury piszą.Ekspedientki bardzo miłe gdzie nie wejdę.Jestem bardzo zadowolony moja rodzina,znajomi też.Aby tak dalej.Pieczywo jest bardzo dobrej jakości.
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-04-07 13:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ludzie przestańcie bzdury pisać.Jak można tak oczerniać sprzedawczynie.Ciekaw jestem jak byście się zamienili rolami.Banda wariatów.Ja nie narzeka jestem bardzo zadowolony z obsługi i towaru.Polecam wszystkim.Byłem w Dzierżoniowie,Świdnicy,Wałbrzychu naprawde obsługa świetna.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-04-14 17:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesliby bylo tak dobrze to ludzie by nie narzekali, widocznie maja ku temu powody. Ja mam. Kiedys byly tu ( Rynek) batdzo sympatyczne Panie , a teraz na na slowa 'ze chcialbym paczka z nadzieniem a nie tak jak ostatnio bez, Pani sie mnie pyta czy ma wlozyc palec i sprawdzic czy jest marmolada... Chyba nikt tej Pani nie nauczyl jak sie obsługuje kientow
zdjecie uzytkownika
jas - 2014-04-15 14:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2014-04-14 17:34:00]:
dobrze ci powiedziala,hi hi
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
54 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Hert
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x