Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Piekarnia Hert

Pracowałeś w firmie Piekarnia Hert i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mmmm - 2014-05-28 21:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
masakra kierowniczki niekompetętne szczególnie jedna Beata.SMIERDZI jej strasznie z buzi ach szkoda słów.Dziwne ze szefowa na to zezwala to mądra osoba.Ajak traktuje pracowników to już nie wspomnę.
zdjecie uzytkownika
Klient - 2014-05-29 09:06:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czytam te wszystkie wpisy i nie mogę zrozumięć jak ludzie mogą takie bzdury pisać,oczerniać .Ekspdientki trzymajcie się ja jestem zadowolony z piekarni ,obsługi.,produktów.Ps.KIient ze ŚWIDNICY
zdjecie uzytkownika
ww - 2014-05-29 11:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Teresa - 2014-05-28 18:12:25]:
proszę nie oczerniać art.212kk
zdjecie uzytkownika
5g - 2014-05-29 13:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie. Trafiłem tutaj bo chcę uzyskać jakieś prawdziwe informacje na temat sytuacji w piek. Hert.. Można liczyć na stabilność?
zdjecie uzytkownika
golec - 2014-05-29 16:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [5g - 2014-05-29 13:36:07]:
z tego co ludzie piszą powyżej to tak naprawdę ciężko to wywnioskować. Mogłaby jakaś osoba pracująca obecnie w Hert się wypowiedzieć
zdjecie uzytkownika
obserwator 2 - 2014-06-13 08:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-05-22 17:56:10]:
czy to kierowca K.E prawa reka kierownikow informuje o tym a po jakims czasie robi z kolegow zlodzieji a sam jest czysty bo jest naj naj ..... udalo sie.Kolego wszystko jest do pewnego czasu,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Dziadek - 2014-06-22 14:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam .Ponieważ mieszkam w Opolu staram się kupować pieczywo blisko domu .Przez jakiś czas z powodu dużej konkurencji sprawdziłem wszystkie w mojej okolicy sklepy z wypiekami .{Piekarnie }Zastanowiła mnie jednak sprawa dlaczego ciągnie w tylko jedną stronę po chlebek .Na ul.Spychalskiego jest przytulna ,przyjemna , piekarnia i nade wszystko z arcymiłą obsługą .Chlebek pyszny miło jestem załatwiany .Panie uprzejme z wysoką kulturą osobistą aż chce się tam zaglądać .Nie daleko jest inna piekarnia i pewnego dnia chciałem panią zapytać czy do pracy przychodzi za karę ? Każdy ma jakieś kłopoty ale z takim humorem do pracy nie powinno się chodzić .Wracając życzę szefom {Herta } i całemu personelowi firmy sukcesów i zdrowia .Z poważaniem Dziadek .
zdjecie uzytkownika
fifi - 2014-06-22 15:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Moze na zewnatrz praca w hercie wyglada na super, ale niezle sie trzeba nalizac....kierowniczce B zeby ja wogule miec i to ciagle w strachu czy danego dnia znowu sie o cos nie przyczepi.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-06-27 19:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mmmm - 2014-05-28 21:04:45]:
nie tylko z buzi smierdzi ale z pod pach az sie nie dobrze robi masakra stojac w kolejce mialam wrazenie ze to od ekspedientki ...... SUPER REPREZENTUJE SIE FIRME HERT POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
golec - 2014-06-28 21:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fifi - 2014-06-22 15:41:16]:
ale sama praca jest warta tego żeby w tak dużym stopniu się o nią starać? pracujesz tu nadal w piekarni?
zdjecie uzytkownika
laik - 2014-06-28 22:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A gdzie wpisy odnośnie kierowniczki B. CZyżby bolała ją prawda. Tak PAni kierownik skoro się reprezentuje firmę i jest na takim stanowisku to trzeba się myć. Wszystkich się widzi, daje ukąśliwe uwagi ale nie ma się za grosz samokrytycyzmu.
zdjecie uzytkownika
golec2 - 2014-06-29 22:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [golec - 2014-06-28 21:17:04]:
nie badz taka pewna bo pracujesz w chwili obecnej po pewnym czasie sama sie zwalniasz albo wylatujesz za lenistwo lub kradziez innych argumentow w danej firmie nie ma pozdrawiam zycze milej pracy
zdjecie uzytkownika
KLIENTKA - 2014-06-29 22:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [laik - 2014-06-28 22:27:17]:
ok.zgadzam sie z tym napewno bolalo kierowniczke B.prawda najbardziej boli
zdjecie uzytkownika
golec - 2014-06-30 12:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KLIENTKA - 2014-06-29 22:37:06]:
jeżeli Waszym największym zarzutem do kierowniczki jest jej brak higieny to pod jej skrzydłami może nie jest tak źle :p
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-06-30 20:48:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [golec - 2014-06-30 12:52:20]:
ha ha ha nie moge wytrzymac ze smiechu jak mozna wytrzymac pod tymi skrzydlami
zdjecie uzytkownika
baton - 2014-08-08 23:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze wypowiedział by sie ktoś z kierowców którzy jezdza w hercie, bo chcial bym isc tam na kierowcę?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-11 19:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W hercie pracownikow sie nie szanuje.pracownika ktory rozkrecil nowy punkt po kilkunastu latach pracy przenosi sie na duzo gorszy sklep,obcinajac mu kilkaset zl.miesiecznie,a nowego pracownika stawia sie na ten najlepszy.Gratuluje doceniania ludzi, motywacji do lepszej pracy.Moge miec tylko nadzieje,ze ;KIEROWNICTWO;tez zostanie tak docenione i im kiedys rowniez tak podziekuja






zdjecie uzytkownika
tomasz - 2014-08-11 22:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam na forum herta chcialbym sie dowiedziec co sie stalo z paniami z punktu herta strzelin wracajac po 4 miesiacach z zagranicy poszlem jak zwykle na zakupy do herta i jestem zawiedzony nie ma porownania obecne panie sa nie usmiechniete nie mile nagminnie jest kolejka panie wogole sie tym nie przejmoja czyzby staly za kare?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-12 15:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomasz - 2014-08-11 22:45:41]:
pewnie tak
zdjecie uzytkownika
baton - 2014-08-16 05:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiecie moze cos na temat kierowców którzy tam pracuja?
zdjecie uzytkownika
baton - 2014-08-20 10:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Halo czy ktoś mi pomoże?
zdjecie uzytkownika
klientka Oława - 2014-08-20 20:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pisze w imieniu wszystkich klientów z ul:Kasprowicza z Oławy.Byliśmy zawsze zadowoleni z obsługi pani Eli zawsze uśmiechnięta miła dla klientów i nigdy nie okłamała co do jakości i świeżości towaru.Zawsze potrafiła doradzić i miło obsłużyć,a obecne panie nie są życzliwe ani miłe w stosunku co do klientów nie mówią też prawdy.Nie wiemy co się dzieje z naszą długoletnia pracownicą czy jest na urlopie czy po prostu zwolniona?Ja i wielu innych klientów bardzo lubiliśmy robić zakupy w waszym punkcie lecz bez pani Eli to już nie ten sam punkt.Ze względu na brak miłej i kompetentnej obsługi zrezygnowaliśmy z robienia zakupów w państwa piekarni i na pewno w niedługim czasie odejdą kolejni klienci.Pogratulować władzą Firmy HERT za dobór obsługi klienta.Z panią ELĄ nigdy nie było kolejek,a teraz kolejki się dwoją i troją a szanowne panie z obsługi maja klientów by nie mówić brzydko w poszanowaniu.ŻYCZLIWI KLIENCI
zdjecie uzytkownika
jolaolaibasia - 2014-08-21 17:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ponoc szkoli sie nowa kierowniczka za kogo wiecie
zdjecie uzytkownika
x - 2014-08-23 23:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [baton - 2014-08-20 10:45:15]:
nikt ci nie pomoze bo kto pracuje to nic ci nie powie
zdjecie uzytkownika
xy - 2014-08-23 23:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x - 2014-08-23 23:07:35]:
moze za kinge albo w ciazy albo szkoli na swoje miejsce bo za duzu wpadek na jej punktach zycze jej wszystkiego dobrego ....... falszywego ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Hert
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski