brak logo

Effect Glass S.A.

Kielce

Opinie o Effect Glass S.A.

darek 2013-11-08 21:37:14
witam interesuje sie ta firma i praca w niej.powie ktos ile sie tam wyciaga zlotowek na prodkcji
3
pracownik 2013-12-12 08:11:25
Tyrasz jak pies żeby później zabrali Ci całą premię bo wśród tysięcy szyb przepuściłeś jakieś z wadami. Nowi pracownicy na umowę zlecenie przez kilka miesięcy lub umowa zlecenie dawana w nieskończoność gdzie sam zrezygnujesz z pracy bo stwierdzisz że jesteś idiotą żeby na takich warunkach dalej pracować. (usunięte przez administratora)
6
pracownik 2013-12-12 08:17:54
(usunięte przez administratora). Ludzie między sobą jeszcze jako tako współpracują.
4
tomek 2014-05-26 10:59:51
nie polecam, przyjmują ludzi nie maja dość pracy po czym ich zwalniają bez powodu NIE POLECAM
1
TOMEK 2014-05-26 11:01:07
1077 ZL ZA MIESCIAC NETTO NIE POLECAM TAM ZACZYNAC PRACY
niko 2014-11-22 20:13:07
co wy gadacie za bzdety w wentkowach na reke dawaja 2500
ktoś 2014-12-14 08:25:55
wendkowa ma zgranie w kielcach niestety nie każdy liczy że zostanie w tej pracy o wolnym można sobie pomarzyć pensja średnio 1800 zł sam sie sobie dziwie ile tam zdołałem wytrzymać nie polece tej pracy nikomu chyba że z braku laku czekają na takich złwaszcza żonatych z kredytami
pracownik 2015-01-07 21:19:51
Proponuje nie przesadzać. to noermalna firma. nie rozpieszcza, ale da się pracować i zarobić można.
Eemil 2015-01-15 15:59:08
Zarobić można DOBRE !!! Nie polecam oddziału w kielcach
Kołchoz. Niema tygodnia bez wypadku.
Mirek 2015-03-19 22:25:07
Nikomu nie polecam
Były pracownik 2015-03-19 22:35:36
Ta firma to dramat. Tam nie ma nic nie ma odzieży ochronnej, nie ma rękawiczek nie ma pieniędzy ale są za to nadgodziny i to DARMOWE. Godziny nadliczbowe są bez płatne a pracownicy są zmuszani do przychodzenia na nie pod groźbą zwolnienia. Niby za odebrany dzień wolny którego nikt nigdy nie zobaczy.
Kolejna sprawa to wypadki zdarzające się bardzo często z winy starych , niesprawnych maszyn. Pracownicy którzy ulegli wypadkowi są zmuszani pod groźbą zwolnienia dyscyplinarnego do opowiedzenia że wypadek zdarzył się w domu a nie w pracy. A więc nigdy nikomu nie polecam uciekać jak najdalej
2
mati 2015-06-03 17:00:01
8 zl na reke (osiem). Praca w biegu zeby nadazyc za linia produkcyjna. Raz w tygodniu zmiana 12to godzinna, czesto pracuje sie 6 dni w tygodniu oczywiscie w zamian za dzien wolny do odebrania kiedys tam.......codziennie ktos sie kaleczy bo to praca przy szkle, raz w miesiacu grozniejszy wypadek. Niektorzy starsi pracownicy zapuscili korzenie ale nowi pracownicy wytrzymuja od kilku godzin do kilku miesiecy. Duza rotacja pracownikow bo pracownik jest tu niewolnikiem.
2
Marian 2015-06-29 20:27:15
Bardzo dobra kielecka firma. Jak chcesz schudnąć , odstresować się stresem na stres, masz już dosyć dobrobytu to gorąco zapraszam do roboty na halę :)
2
Borubar 2015-07-31 14:09:55
Witam wszystkich byłych i obecnych pracowników. Wytrzymałem w tej firmie tydzień, niestety to zwykły kołchoz, ale czego się spodziewać po Kielcach. Pracujesz na stojącą przez 8 godzin, masz 20 minut przerwy a jeżeli na dworze jest 30 stopni to w hali masz nagrzaną puszkę o temp. 40 stopni :) Podziwiam pracowników, jesteście WIELCY, że tam wytrzymujecie i pracujecie tyle lat. Stawka godzinowa w zależności czy przepracujesz CAŁY okres umowy, albo 11 zł/h brutto albo 9 zł/h brutto. Nie polecam jeżeli jak JA nie jesteś przyzwyczajony do pracy fizycznej.
2
Borubar 2015-09-07 16:20:36
Fryderyku :) Masz rację nie dałem sobie szansy bo znalazłem lżejszą pracę za podobne pieniądze. Co do umowy to śmieciówka na początku a później to nie wiem, niech się pracownicy wypowiedzą. Aha na początku proszę uważać bo łatwo można się skaleczyć :P Pozdrawiam.

Ps. Proponuję szukać dłużej, bo jest trochę lepiej na kieleckim rynku pracy i tak pewnie będzie do zimy :D
1
Zdzichu 2015-09-15 13:23:55
Jak ze stawką na początek i jaką umowę dają (śmieciówkę czy inną)?
były pracownik 2015-11-27 18:38:11
Pracowałem tam 4 miesiace na cięciu jesli ktos nie ma inncyh prespektyw to moze tam isc ale jest naprawde ciezko a pracowalem na budowie na kostce itd.
przez pierwszy miesiac jest smieciowka potem jak sie sprawdzisz 3 miesiace umowy o prace okres probny. na rozmowie mowia Ci ze soboty i nadgodziny sa ekstra platne i dla chetnych to klamia. nie bedziesz chodzil w soboty i na nadgodziny to cie zwolnia a placa prawie tyle samo. na poczatku hajsy nie sa zle ale trzeba strasznie zapierdalac wolalbym chodzic do lzejszej pracy i dostajesz nie wiele mniej. kierownicy maja cie za nic jak ci cos nie pasuje to cie zwolnia i maja na Cb wyjebane. przepracowalem tam 4 miesiace dwa razy mierzyli moje wymiary i obiecywali stroj roboczy a nawet go na oczy nie widzialem. za dwa 2000zl nie oplaca sie tam zapierdalac chyba ze naprwade potrzebujesz pieniedzy. jedyne co mnie utrzymalo tam tak dlugo to ze atmosfera miedzy pracownikami jest wporzadku nic wiecej jak jakies pytania prosze pisac
1
ertg 2016-05-15 20:05:08
teraz to firma poszukuje na przyklad kierownika dzialu zaopatrzenia w Kielcach do zatrudneinia wymagaja tutaj m.in. wykształcenia wyższego (mile widziane z obszaru logistyki lub zakupów), co najmniej 2-letniego doświadczenia na podobnym stanowisku,..
1
Zostaw swoją opinię o Effect Glass S.A. - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Effect Glass S.A.