brak logo

BUDREMO BMK SP.Z.O.O

Koszęcin

Opinie o BUDREMO BMK SP.Z.O.O

biedak 2013-04-10 20:09:37
jak ktoś chce zarobić 1300 zł to niech przychodzi.w robocie bedzie 11 godz dziennie ale 1300 zarobi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powodzenia
łoś 2014-07-03 18:35:18
podobno nawet z sobotami tyle ciężko tam zarobić
Oświecony 2014-07-04 08:25:44
W drugim dniu pracy dowiedziałem się od pracowników całej prawdy o wypłacie. To był mój ostatni dzień w tej firmie. Nie warto.
pracuś 2014-09-07 10:20:56
dno totalne zarobki mniejsze jak kobiety w biedronce
1
były pracownik 2014-10-20 20:52:15
ogłoszenia o prace 3500 4500 tys.ha ha ha...chyba za 3 miesiące tonący sie brzytwy chwyta ha ha ha... ale jaja ha ha ha...
cytryna 2014-12-07 21:16:35
chcesz popaść w długi to prosze bardzo wystarczy sie zatrudnić
Pracapopłaca 2015-01-09 07:55:41
Pracuję w tej firmie już dosyć długo i nie zgadzam sie z tymi opiniami. Zarobki ok, zatrudnienie na umowe i nie na najniższa!
mechanik 2015-01-09 07:59:47
pracuś ty chyba nawet nie umiales łopaty trzymac, a chcesz sie wypowiadac
też tam pracowałem 2015-01-11 11:26:01
dobrze nie jest w tej firmie ale za to można pić browarki bez ograniczeń
zatrudniony 2015-01-15 16:56:48
A ja tam pracuje już co najmniej 10 lat. Na rękę wyciągam w sezonie ponad 3 tysiaki. 1 300 na ręke dostaje ten co sie nie przykłado do roboty. Umowy są stałe . Wypłata terminowo.
kierownik 2015-01-16 08:32:06
Do - " tez tam pracowałem" Jak byś piłą codziennie browarki bez ograniczeń , to w ogóle byś nie był w stanie pracować. Nawet tych 1300 bys nie zarobił , bo by cie wylali po kilku dniach. Co za bzdury wypisujecie Teraz w pracy sie nie pije - bo na to nas nie jest stać a i czasy sa inne.
bezrobotny 2015-01-19 10:00:37
Czytam te wpisy i dochodzę do wniosku,ze tu piszą same N I E R O B Y. Czyli nie pracować , a zarobić. Ja gdybym zarobił dziś 1300zł na rękę to nie wydał bym ich na browarki - tylko na rodzinę.
Szalenie łatwo jest kogoś oczerniać. A co Wy myślicie że temu waszemu pracodawcy to wszystko z nieba spada. Chłop pracuje po 12 godzina może i więcej , nie śpi po nocy , aby znaleźć prace dla takich nierobów jak WY. Pozdrawiam i życzę Wam pracodawcy co Wam zapłaci tyle ile chcecie .
1 2015-03-08 08:35:58
bezrobotny to dawaj do pracy bo szuka ludzi pełno ogłoszeń daje.1300 zarobisz!!! prawda jest taka ze do dobrej pracy nigdy nie ma ogłoszeń.
pracodawca 2015-03-12 10:34:28
Jeżeli masz kwalifikacje i chęć do pracy( to nie znaczy ,ze tylko chęć, oczywiście trzeba pracować ) - prosze idz do tego paracodawcy, a na pewno Ci pomoże .
obsertwator 2015-05-10 08:09:31
pytałem kolegi nikt nowy nie przychodzi bo kto chce być oszukany.to pozytywne opinie to robota dziewczyn z biura,ja żałuje czasu spędzonego w tej firmie zawszse było coś nie tak z wypłatą nie ma szans zeby zarobić tam 2tys. nawet po 10 godz dziennie,ostrzegam popytajcie znajomych każdy to zna.
żuber 2015-05-14 12:43:38
KUDŁATY - to ty jesteś Obsertwator . ha ha
wyborca 2015-05-14 12:45:57
Hej na kogo głosujecie ? w II turze. Nie wiem czy zostać w polsce czy morze wyemigrować do Norwegji.
żuber II 2015-05-15 11:01:04
Nigdzie nie jest teraz lekko. Zmieniłem prace i teraz tego żałuje , ciągle w delegacjach . jedzenie kupujesz sam to i tak na jedno wyjdzie . ostatnie miesiace to nawet na ręke nie wycjągnołem 1.5 tys. Moja połówka chyba wyrzuci mnie z domu.a ja wam mówię dobrze jest tam gdzie nas nie ma. Może też wyjade za granice za chlepkiem ?
palec 2015-08-19 18:05:02
1800 za 210 godz harówki zapraszam ja podziękowałem już dawno
nikt tam nie chce pracować w sumie to nie dziwne .ja za tą samą robote dostaje 500 więcej u kogoś innnego
palec 2015-08-19 18:05:29
1800 za 210 godz harówki zapraszam ja podziękowałem już dawno
nikt tam nie chce pracować w sumie to nie dziwne .ja za tą samą robote dostaje 500 więcej u kogoś innnego
j23 2015-10-26 21:35:22
odradzam 7 zł na godz ale obiecuje że bedzie lepiej nowy jak przyjdzie to opowiada bajki o zarobkach a po pierwszej wypłacie już go nie ma ciągle sie ogłasza bo ludzie uciekaja sami a nowych nie widać,zreszta ja już tez tam nie pracuje bo nie mam zamiaru robić za 1500 po 10 godz dziennie powodzenia tym co dają sie wykorzystac
Maciek 2016-05-14 11:46:31
BUDREMO BMK SP.Z.O.O radzi sobie naprawdę bardzo dobrze w tych trudnych czasach, jestem naprawdę zdumiony jak
Zostaw swoją opinię o BUDREMO BMK SP.Z.O.O - Koszęcin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BUDREMO BMK SP.Z.O.O