brak logo

Rockwool

Cigacice

Opinie o Rockwool

Kolarz 2016-10-02 21:06
Pracowałem tu ładnych kilka lat. Nie polecam nikomu. Atmosfera na liniach produkujących panele sufitowe jest bardzo specyficzna, nie każdy się tu odnajdzie. Kierownik produkcji od paneli przemyka po hali niczym mroczny rycerz z opuszczonym łbem, chyba już nawet nie ma odwagi ludziom w oczy spojrzeć. Steruje swoimi pieskami z tylnego siedzenia, za nic nie chce odpowiadać - coś jak Kaczyński. A te pieski wychodzą później na halę i hau hau do pracowników. Zdarzało się że robili testy z prędkością linii i nabijali się z ludzi że nie nadążają. Całkowity brak szacunku do ludzi i pracowników, boją się tylko że ktoś ich pod***doli do Duńczyków.
13
wiu 2016-10-02 21:42
master mówisz przyadkiem o tym ogłoszeni u o prace na stanowisko asystent do spraw płac? też to widziałam, ale jednak nieufna nieco jestem 0 ciekawi mnie czy prywatna opieka medyczna co tak obiecują to jest tak na serio całkowicie za darmo - i na jakich zasadach ten dowóz?
Fizyczny, ale nie głupek 2016-10-26 20:37
Raczej nie słyszy się, aby ktoś z produkcji chwalił swoją pracę. Fakt, że za granicą można na podobnych stanowiskach zarobić więcej, ale cóż - tu jest Polska. Ogólnie muszę przyznać, że firma stoi na przyzwoitym poziomie pod wieloma względami: płacą nie najgorzej i zawsze na czas, dowożą do pracy z Zielonej góry, Sulechowa i okolic Bojadeł, są podwyżki i nagrody świąteczne (raz większe, raz mniejsze, ale są cały czas), jest przychodnia, a praca nie jest wcale taka najgorsza. Mówię to jako osoba, która wie co to ciężka praca. Spróbujcie sami, nie słuchajcie malkontentów. Oni pracują tu po kilkanaście albo kilkadziesiąt lat i nie mają pojęcia jak jest teraz z pracą. Wielu też się zwolniło i mieli mieć taki miód, jednak po czasie chcieli wrócić.
2
Pracownik Produkcji Cigacice 2016-10-28 15:54
Skoro jest tak pięknie i cudownie,skoro firma tak przyciąga swoim ,,przyzwoitym poziomem'' to wytłumacz mi dlaczego z powodu braku ludzi kierownictwo postanowiło zlikwidować jedną z brygad na konfekcji i przenieść ich na Rockfon?Czemu taka poważna firma ,,płacąca nie najgorzej'' gdzie są jak to powiedziałeś co roku ,,podwyżki i nagrody'' nie mogła przez kilka miesięcy znaleźć ludzi aby stworzyć czwartą brygadę na Rockfonach?
Trochę propagandą i zakłamywaniem rzeczywistości podlatuje ta twoja wypowiedz.Prawda jest taka ze za trud tej pracy i systemu jedyne co dostajemy od kierownictwa to czekolada.Co kilka miesięcy w ramach wdzięczności kierownictwo ma tak wieli gest ze daje swoim pracownikom po tabliczce czekolady,obecnie w zakładzie przeprowadza się sondę pracowniczą,mamy nadzieje ze poznamy jej prawdziwe wyniki.
12
nic nie robię 2016-10-31 00:22
sondę pierwszy raz zbierali kierownicy po co ? czy sami nie znależli byśmy urny.
5
Były GJALLowiec 2016-10-31 21:35
I tak żaden z przełożonych na zakładzie nie przebije swoją głupotą działania liniwego brygady A... Gość nic nie potrafi/ł (nie wiem czy jeszcze on tam jest) a kierował linią. Nie mam pojęcia jak ten ptasi móżdżek stał się brygadzistą.
O pracownikach GJALLu można pisać książki. Jeden drugiego obgaduje i po pracy piwko z nim pije. Atmosfera zła. Człowiek dostaje opiernicz za wszystko czy zrobi coś dobrze czy źle. Lepiej się nie wyróżniać niczym bo zostaniesz obsmarowany od stóp do głów. Na GJALLU najgorsi pod tym względem są osoby które pracują 10 lat czyli od początków linii. Nie polecam pracy na tym dziale. Współczuję nowym osobom szkolącym się na gjallu i cito... To wygląda w 90% tak szyje się pudła i stoi się na hagemanie przez 3 miesiące okresu próbnego i jak doberze pójdzie to jedno przejście na szlifierce, krawędziach i powierzchni. Następnie ktoś idzie na L4 (zazwyczaj ci starzy pracownicy) i taki młody wskakuje po 4 dniach szkolenia na miejsce nieobecnego. Taki osobnik nie potrafi nic a jak coś spierdzieli na szlifierce np wymiar, papier się zerwie na szlifierce lub piła pęknie to nie wie co ma zrobić zazwyczaj reakcje są takie że muruje go po chwili pyta niepewnie specjalistów z pił albo welonu a ci się z niego śmieją i mają go gdzieś potem przychodzi taki wyżej wymieniony ptasi móżdżek brygadzista albo kierownik i drze papę na młodego który przypomnę szkolił się tylko 4 dni jako operator i 3 miesiące szył pudła i stał na hagemanie, Taka prawda. Potem taki pracownik jest zastraszony wewnątrz siebie i zaczyna się motać . Tak jest historia prawdziwa.
System czterobrygadowy czyli praca w soboty niedziele i święta i sylwestra.
11
asisnet 2016-11-02 07:41
nikt nie pisze o małkini tu jest dopiero horror na konfekcji praca po włączeniu ropeks ponad siły dodają ton a ludzi do pracy ujmują jak w kamieniołomach trzeba pracowac ponad siły kierownik okropny a inżynier pawel jeszcze większy w brygadzie b brygadzista to debil i mobingowiec jak się do kogoś przyczepi to koniec atmosfera okropna i nikt nic z tym nie robi widzą słyszą i mają gdzieś
11
Niktoś 2016-11-02 14:05
Jakie znaczenie dla procesu produkcji oraz założonych efektywności ma problem powiedzmy miotły? Czy stoi po lewej, czy po prawej stronie? - otóż logika nakazuje powiedzieć, że żaden. W jaki sposób zawartość prywatnych szafek może mieć kluczowy wpływ dla pomyślności firmy? Czy osobiste torby stanowią zagrożenie dla bezpieczeństwa pracowników lub planu produkcji? Otóż takie absurdalne kwestie zajmują dzisiaj umysły pracowników firmy. Czuwa nad tym cała grupa ludzi, suto opłacanych przez Firmę. Istotą ich aktywności jest założenie totalnego, klinicznego wręcz ładu. Efektem natomiast chaos, nerwy, odczuwany brak poczucia stabilności oraz niejasne kryteria oceny pracy. Ponieważ już nie sam wysiłek włożony przez każdego pracownika wynikający z umowy o pracę stanowi o jego wartości, lecz marginalne, wręcz komiczne wymagania nowego, korporacyjnego ładu. To jest oburzające i podważające zaufanie ludzi do Firmy. Tym bardziej irytuje ta "neoficka" żarliwa aktywność, gdy wiadomo jest, że w innych zakładach Firmy - choćby w samej Danii panuje zupełnie inna, normalna rzeczywistość. Tymczasem realne problemy podnoszone powyżej przez komentatorów są co najmniej ignorowane. Mamy trzy związki zawodowe raz Radę Pracowników. Właściwie - to My mamy?
13
Pracownik Produkcji Cigacice 2016-11-25 15:35
Tak jak mówisz,mamy trzy związki zawodowe.Wiąże się z nimi dość nie miła historia.W tamtym roku po nieprzychylnych wpisach na innym blogu,związki postanowiły wystąpić do prokuratury o podanie IP komputerów z których były napisane te nie przechylne wpisy.Wpisy oddawały faktyczne działania związków oraz ich członków.Nasze związki nie potrafią się dogadać między sobą na spotkaniach z kierownikiem jednak co do donosu do prokuratury były zgodne.Wywieszono nawet komunikat na portierni dotyczący zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa przez komentujących którzy rzekomo mieli oczernić związki i ich członków.Oczywiście związki o tym wszystkim na spotkaniu powiadomiły dyrekcje która ich poparła w tych działaniach.Sprawa jednak się rozmyła,dyrekcja dała dobrą karpiówkę oraz podwyżkę która satysfakcjonowała pracowników i w ten sposób załagodziła sytuację.Temu zakładowi potrzebny jest jeden silny związek który będzie zrzeszał 80% załogi i w którym będą młodzi i ambitni członkowie.Nie chcę insynuować ze obecne zarządzanie związkami to układy i układziki oraz kolesiostwo ale powiew świeżości by się przydał.
13
Niktoś 2016-11-26 11:47
Zgadzam się z opinią, że zamiast rzeczowej polemiki z krytykującymi działalność - zwłaszcza jednego przewodniczącego ZZ -ów działacz postąpił haniebnie sprzymierzając się Dyrekcją przeciw własnym kolegom z związku. Taki postępek mający na celu zastraszenie ludzi ukazujących prawdziwe bolączki powinien być jasno wyartykułowany. A jednak przeszliśmy obok tego tak, jakby nic się nie stało. Może ja mam zbyt konserwatywne pojęcie o roli związku zawodowego w zakładzie pracy - wydaje mi się, że zarząd a zwłaszcza przewodniczący w relacjach z Dyrekcją powinien przejawiać daleko idącą powściągliwość a przede wszystkim dbałość o dobro pracowników. Tymczasem niezupełnie tak to wygląda. Z pewnością taki stan rzeczy wynika również nie tyle z charakteru jednego czy drugiego przewodniczącego co w dużym stopniu z niesymetrycznej pozycji ZZ wobec Firmy. Owszem ustawa o ZZ gwarantuje immunitet działaczom ale praktyka w wielu zakładach pracy w Polsce jest taka, że człowiek reprezentujący niezłomnie interesy pracowników zostanie zniszczony przez dyrekcję czy właściciela firmy a zanim w sądach pracy dobije się ułomnej sprawiedliwości to nad nad jego rodziną zawiśnie groźba bankructwa i nędzy. Postulat scalenia trzech związków w jeden silny i prężny to słuszna lecz utopijna wizja. Niestety - tu widzę sprzężony upór z strony obecnych działaczy z niewidocznym choć odczuwalnym z pewnością naciskiem Dyrekcji aby do tego nie doszło. Jest jeszcze trzecia strona tej hipotetycznej zmiany - bierność pracowników. Tymczasem w sytuacji braku informacji po Firmie krąży cała seria różnych plotek - powtarzam - plotek - m.in. o tym, że po cichu Firma daje podwyżki osobom, które składają wypowiedzenia.
10
JA 2016-12-05 16:43
zgadzam się z tobą w 100%
Pozdro dla Pawła borodziuka- największego pustego łba!!!!
panie Pawle...!!! weź się pan za pracę a nie za coś, co nie masz zielonego pojęcia o pracy fizycznej!!!
ludzie!!! ZRÓBCIE COŚ Z TYM!!!!
6
Pracownik Produkcji Cigacice 2016-12-06 15:40
W tym roku dyrekcja postanowiła swoją hojnością wcielać do zakładu plan zahamowania zwolnień.
Wyrównania stawek osobom zatrudnionym na stałe do 3 tyś brutto,2 tyś karpiówki,od 1 kwietnia (tak to jest jak się nie wie co podpisuje,to do panów ze związków) podwyżka 180 zł brutto,no i 100 zł do systemu.Trudno nie być zadowolonym z takich podwyżek,jednak czy one zahamują zwalnianie się przez pracowników?Młodzi ludzie dziś wybierają pracę za granicą gdzie otrzymają dwukrotnie większe zarobki,inni też starają się wyjechać do większych miast gdzie jest większa szansa rozwoju.Dyrekcja musi zrozumieć ze to co odpycha ludzi od pracy w tym zakładzie to czterobrygadowy system,100 zł do sytemu to sporo jednak wielu młodych nie chce przychodzić s soboty,niedziele i święta do pracy a i dla obecnej kadry pracowniczej jest to największy aspekt do rezygnowania z tej pracy.Co do sytemu.Jako pracownik produkcji chciałbym podziękować w swoim imieniu jak i załogi za cudowne,rodzinne święta spędzone przy linii.Gdy reszta działów będzie stałą na święta produkcja musi iść pełną parą.Pracujemy cały rok na okrągło i te święta,te trzy dni które dla Polaków są tak ważne mogły by być wolne,zakład by nie zbankrutował,gdy kierownictwo będzie z rodziną siedzieć przed stołem wigilijnym pracownicy produkcji będą pozbawieni tych rodzinnych pięknych chwil świąt.Takimi właśnie decyzjami zniechęcacie ludzi do pracy w tym zakładzie z niewolników nie będziecie mieli dobrych operatorów.Ludzie będą robili tyle co trzeba ale nic więcej z siebie nie dadzą a więc zapomnijcie o efektach s5 czy karteczkach na obey,może w tym roku nie wywieszajcie życzeń do załogi bo to może być źle odebrane.Pozdrawiamy również kierownika produkcji który tak bardzo stawia się za swoimi ludzmi i dba o dział (sarkazm).
11
Niktoś 2016-12-06 20:16
To nie system zniechęca do pracy w Firmie lecz niska płaca oferowana za pracę w takim systemie. Jak pisałem wcześniej - a teraz powtórzę - miarą właściwie ustanowionej relacji między pracą a płacą będzie sytuacja, gdy jednozmianowi będą gremialnie wyrażali chęć pracy w systemie 4- brygadowym. Tymczasem taki stan rzeczy ociera się o absurd i groteskę. Muszę napisać szczerze, że płacze i lamenty, że pracujemy w Święta Bożego Narodzenia czy Wielkanocne skłaniają mnie raczej do zapytania - kolego - na jakiej podstawie domagasz się czegoś, co jest sprzeczne z Twoją umową o pracę? Zgodziłeś się? masz gdzieś drobnym druczkiem napisane, że System nie obowiązuje w Święta? to bądź twardy i lej łez i nie wyrzekaj - ponieważ trudno oskarżać Zakład o jakąś złośliwość w tym względzie. Dramatyczny opis jakościowej różnicy w przeżywaniu Świąt jest jedynie oznaką niezrozumienia własnej pozycji. Przyjmij do wiadomości, że pracownicy np. Lidla również mają wolne - podobnie jak większość pracowników innych zakładów. Ale Ty pracujesz tutaj i sądzę, że wołami Ciebie tu nie przyciągnięto. Oczywiście, można też tworzyć wersję, że Dyrekcja robi to w celu czerpania niewysłowionej przyjemności z widoku pracujących w Święta ludzi. Może i tak jest. Nie tu jednak leży problem - a w tym, że podwyżki są kosmetyczne i w ciągu przyszłego roku moim zdaniem nie przyniosą poprawy w rozwiązaniu problemu braku ludzi na brygadach.
1
Pracownik Produkcji Cigacice 2016-12-06 21:06
Kolega pewnie będzie siedział w domu przy stole z rodziną dlatego tak odważnie wygłasza swoje mądrości.
,,ponieważ trudno oskarżać Zakład o jakąś złośliwość w tym względzie''
Widzę ze jesteś wiernym żołnierzem ,,Zakładu'' skoro aż z dużej litery musiałeś podkreślić ten wyraz.
Odpowiem ci w ten sposób,od 23 grudnia aż do 2 stycznia żaden tir nie pojawi się na zakładzie na załadunek w styczniu usłyszymy o nagłych remontach linii lub postojach bo nie będzie miejsca aby składować asortymenty.Odczystki zostaną przeprowadzone tuż przed świętami tak aby pełną parą ruszyć w święta,mało tego cig 4 będzie miała 5 dniowy remont tuż przed świętami tak aby w samą wigilie ruszyć ale oczywiście ,,Niktoś'' nie widzi w tym złośliwości.
Dla twojej wiadomości wiem jaką i na jakich zasadach podpisywałem umowę.Nie obchodzi mnie np Lidl czy jakikolwiek inny zakład,mowa jest o tym w Cigacicach,powiedz mi każdy dział może stanąć na te 3 dni a produkcja nie?Zwłaszcza ze to produkcja jest najgorzej opłacanym działem.
2
Niktoś 2016-12-06 22:19
"Kolega pewnie będzie siedział w domu przy stole z rodziną dlatego tak odważnie wygłasza swoje mądrości" - Otóż kolega po pracy usiądzie z rodziną do świątecznego stołu. Kolega życzy koledze, aby nie spoglądał na rzeczywistość z własnego jedynie punktu widzenia ponieważ rzeczywistość jest zbyt złożona, aby była do poukładania i zrozumienia przez wąski wycinek wiedzy szanownego kolegi. Mimo tych rozbieżności życzę Zdrowych i pełnych Radości Świąt Bożego Narodzenia oraz chrześcijańskiej pokory i miłości bez których świat nasz byłby jeszcze bardziej tragiczną doliną smutku.
Ert 2016-12-08 20:51
Jebać Górala K i Janoskiego M pedały
15
Belmondo 2017-02-01 09:33
Bardzo dobra firma jak dla kogoś kto nie chce wyjeżdżać z kraju.
Cos umiesz to zarobisz .
System meczy ale bez przesady - specjalista na giall, citto panel wyciąga koło 4800 brutto. (policzcie dodatki za system - -nocki,soboty, niedziele święta )
Jak na warnki zg to spoko. Wiadomo narzekacze będą narzekać ale da sie pracować .


alf 2017-02-03 00:32
Siemka belmondo orientujesz się może czy potrzebują na tym dziale ludzi
toyodriver 2017-02-04 16:36
alfie POTRZEBUJĄ i będą POTRZEBOWAC, tyle tylko że jak przejdziesz rekrutację to będziesz rył w tym ,, cudownym" zakładzie za 2200 na początek świątek piątek i niedziela , atmosfera na działach to dno totalne, wdrażanie na chama ,,cudownych żółtych" systemów pracy to kpina z pracowników i żenada. Pracowników brakuje na każdym dziale a kierownik zakładu z kierownikiem magazynu sprawdzają czy i jak sa zasznurowane buty i czy w ,,czapce" która przed niczym nie chroni nie powyciągane śą plastiki i straszą karami do nagan włacznie, czy od tego przybywa pracowników-nie nowi odchodzą po paru dniach tego cyrku. Dlugo by pisać o ,,cudach organizacji" funkcjonowania tego zakładu, nie polecam pracy sam szukam innej.
15
DDD 2017-02-13 00:51
Jakie zarobki tam osiągałeś? Pracuje jako PH u dystrybutora i mam od nich propozycje i nie iem czy sie przenosić
Ppp 2017-02-14 00:15
Jak masz propozycję to chyba wiesz za ile. Jak nie wiesz to idź na rozmowę i podziel się wiedzą.
2
alf 2017-02-16 22:57
Ale z tego co wiem to zależy chyba od działu co? Kiedyś tam pracowałem ale wiem że Nowa linia powstała i nowe działy więc nie wiem jak tam teraz jest dlatego pytam,ale ok dzieki za info, to już lepiej raczej gdzieś za granicą szukać, lepsza kasa
kola 2017-02-23 22:55
W 2009 roku przyjacielu już nie pracowałem ale pracowałem w tym zakładzie 20 lat nic nie wiesz o tym zakładzie oczywiście praca i płaca za mądre posunięcia i adekwatność oraz dokładność z tym to się zgodzę ,pseudonim kola wszyscy starzy pracownicy mnie znają a dlaczego nie pracuję po prostu kręgosłup padł i mnie operowali a potem mnie zwolnili pozdrowienia dla kumpli z brygady c.
alf 2017-02-24 00:15
Pełny szacun dla Ciebie przykra sprawa,pracy nie da się przerobić,to świadczy o tym jak traktują ludzi po tym co się stało,szybkiego powrotu zdrowia przyjacielu,pracowałem na "c"na konfekcji ja osobiście nie polecam tej brygady brak szacunku po latach gnoją ludzi można książki pisać o tym co tam się dzieje
3
Dziki Dzik Wsadzik 2017-02-24 13:50
Teraz nowy zarobi 2300zł na łapkę. Za sam system 4brygadowy to są śmieszne pieniądze. Kierownictwo nie szanuje pracownika. Linia zapierdziela jest dużo braków czepiają się że krawędzi czy powierzchni nie zobaczyliście. Linia jedzie wolno np półprodukt ma dużo żywicy jest dużo braków na "gumy" czepiają się że produkcja nie wychodzi.
Kierownik el Wal de Mar nie widzi problemów żeby kolację wigilijną zjadł np drugiego dnia świąt (przyjemniaczek).
Atmosfera pracy nie jest przyjemna.
10
Szon 2017-02-28 13:49
Słuchajcie jeśli dla was zarobki 2000-2300-2700zl na rękę są ok to naprawdę albo się niedoceniacie albo nie macie wymagań finansowych. Jak wyzna te pieniądze chcecie rodziny utrzymać i kredyty spłacić ? Na wakacje odłożyć ?
Zarobki są stanowczo za małe. Lepiej być za granica nikim za 3x większe pieniądze jak bycie nikim w Rockwoolu za wsie pieniądze i z debilami na stanowiskach brygadzistów i kierowników.
12
alf 2017-03-01 02:25
Masz rację,banda pedałów zarobki żałosne A kierownictwo jeszcze bardziej,ile tam osób zmarło w tym Auschwitz ( redaktor grozy) to nikt nie mówi,a inspekcja pracy zaciera ręce ze zdumienia (gruba koperta ) żenada ,media wszystko wiedzą co tam się dzieje ,jeden wielki spisek i zatajone,korupcja górą
6
Pracownik wydziału wyrobów gotowych 2017-03-29 21:14
To co teraz chce kierownik magazynu wyrobów gotowych zrobić to kpina.Co cwaniaku chcesz skłocić ludzi to jest twoje motto.Jesteś nikim ,zwykłym tyło włazem .Walało się po morzu jeśli tak to można nazwać.Nie masz pojęcia o tej robocie a skaczesz jak debil .Wiem jedno jesteś nikim ,i tak to zostanie ,niedługo wujek odejdzie a ty zostaniesz sam .Już najwyższy czas [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stare betony ,i pisać skargi do szefa Duńczyka i Szweda znam meila i go udostępnie .Poznajci smak zniewagi
4
Nowy Pracownik 2017-04-03 13:25
Jerstem tu nowy dopiero się przyjąłem do pracy i mam pytanko czy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracujace w Rockwoolu daja się obmacywać??? I jak tak to na jakich działach???
nicki 2017-04-05 21:12
co za prostak z ciebie . Obmacywac to możesz sobie w burdelu jak dobrze zapłacisz
5
maro99 2017-04-07 14:15
ja zlozylem do prokuratury bo siwonia naciagal na kase przed swietami a teraz to ju zregularnie za nieoodane pozyczki i pozyczki
Norbi 2017-04-08 23:05
A ja miło wspominam czasy kiedy pracowałem na produkcji w brygadzie B, później A
Pozdrawiam chłopaków :))
Tomek 2017-04-10 22:35
Pracuję w dziale handlowym jako doradca tech-handlowy. ROCKWOOL nie jest moją pierwszą pracą, więc mam porównanie do innych korporacji. Mniej więcej też wiem jak się pracuje w innych firmach w branży.
Moja subiektywna opinia:
- Przełożeni. Wg mnie w ROCKWOOL raczej nie znajdzie się manager, który 'jeździ' po ludziach. Jest wysoka kultura pracy, nie ma kontroli 'zza krzaka', przełożeni raczej starają się pomagać, a przynajmniej nie przeszkadzać.
- Kasa. "Punkt widzenia zależy...". Są widełki - to zależy od człowieka, doświadczenia itp. Mogłoby być więcej (jak wszędzie i zawsze), ale wg mnie tragedii nie ma.
- Rotacja. Dla mnie jeden z najważniejszych plusów - jeśli robisz swoje, nie kradniesz, nie cwaniakujesz i robisz to co trzeba + chcesz dać trochę od siebie można tutaj robić wiele, wiele lat (są handlowcy pracujący po parenaście, paredziesiąt lat).
- Auta. Ford Focus, bez GPSa. GPS to efekty pracy. Firmie nie zależy na sprawdzaniu co do minuty czasu pracy - pracują ludzie którzy chcą i chcą to robić dobrze.

Minusy
- Awans. Przy stosunkowo małej rotacji raczej ciężko awansować pionowo, częsciej istnieje szansa przemieszczania poziomego.
- Inne, mniej ważne - na siłę można czepić się wszystkiego, ale dla mnie szkoda prądu. :)

Dla mnie - najlepsza firma w jakiej pracowałem i w mojej opinii - zdecydowanie powyżej średniej w szeroko rozumianej branży budowlanej.

PS. Dla 'kolegi' : 'Nowy Pracownik 2017-04-03 13:25 Jerstem tu nowy dopiero się przyjąłem do pracy i mam pytanko czy dupy pracujace w Rockwoolu daja się obmacywać??? I jak tak to na jakich działach???'
1. Mam nadzieję, że to marna prowokacja, jeśli nie:
2. Nie 'dupy', ile kobiety.
3. Żadna i w żadnych.
4. Nie pozdrawiam.
2
Leopold 2017-04-13 13:08
Belmondo mówi o stawce chyba kierowniczej lub ściemnia bo pracuje w hr .żeby narazić nowych naiwnych stawka to ledwo 2000 netto na produkcji jak pracujesz w czterbrygadówce a po 18 miesiącach około 2300-2500 to szał ogólnie wielka i ciężka tyrka brak pochwał chyba że negatywnych np za mało zrobione za duży odpad i np zabieranie ludziom krzeseł żeby nie siadał,stołów do pisania raportów,ciągły brak ludzi robisz za dwóch w niedziele i święta.
Wdrażanie jakiś durnych projektów japońskich jeszcze bardziej upadlających ludzi na produkcji i zwiększających obowiązki za tą samą kasę.
Lekaż jest ale kosztuje ok 40 zł miesięcznie czy korzystasz czy nie nie daje skierować do specjalistów,stomatolog kasuje chyba najdrożej w lubuskim.Socjal leży.
11
Gieet 2017-04-20 18:09
Cześć Idę na rozmowe w przyszłym tygodniu, jakie są widełki finansowe ?
Mlody 2017-04-27 20:27
Chciałbym się podzielić trochę o oddziale w malkini
Pracuje tam na konfekcji w firmie podwykonawczej W brygadzie C i chciałbym powiedzieć o tym ze jak jest gwizdek do pracy brygadzista rozdziela co kto ma robić to mamy jednego operatora do maszyny tzw operator odpala maszyne i ginie na pół godziny albo nie ma go przez prawie cały czas bo siedzi w mistrzowce i sobie rozmawia w gdy inni wykonują za niego pracę chciał bym pozdrowić też Dominika z którym sie nie da pracowAć ani porozmawiać bo to gdbur wywyszajacy się nad firmami podwykonawcami ponizajac ich i nie mając szacunku do wieku niech ktoś zrobi z nim porządek bo może ktoś inny z nim porozmawiać A jak to nie pomoże to pójdę wyżej i zglosze ten fakt komu potrzeba
5
asisnet 2017-04-29 08:54
masz racje młody dominik to gbur i niewiel umie niewiem dlczego go przyjeli chociaz brygadzistę macie spoko popracuj w brygadzie b tam dopiero jest horror brygadzista nieokrzesany cham drze się bez powodu przezywa poniża i pozdrawiam zastępce mariusza co cały czas śpi a jak sie przebudzi to czepia się wszystkich nie interesuje go ze na koncówce sie nie wrabiają bo śpi a krzysiek sam operuje całą maszyną może i fakt ze jeden operator wystarczy na freza
4
asisnet 2017-04-29 08:59
zgadzam się z młodym dominik to gbur i niewiele wie nie wiem dlaczego go przyjeli byli lepsi chociaz brygadzistę macie spoko bo w brygadzie b to cham i ciągle się drze przezywa poniża inteligencją nie błyszczy ale co się spodziewać pozdrawiam zastepcę mariusza co ciągle śpi na zmianie a krzysiek sam operuje maszyną jak się przecknie to czepia sie wszystkich nie interesuje go ze na ogonie się nie wyrabiają nigdy nie pomoże bo śpi
6
Operator 2017-05-04 19:33
Pracuję jako operator - wydawca. Rockwool nie jest moją pierwszą pracą, więc mam porównanie do innych korporacji. Mniej więcej też wiem jak się pracuje w innych firmach w branży.
Moja subiektywna opinia:
- Przełożeni i koordynatorzy. Wg mnie w ROCKWOOL jeżdżą po pracownikach i sami po sobie . Kultura pracy żadna wręcz zerowa, ale co się dziwić jak sami donoszą na siebie wyższej władzy. Nie mają pojęcia o pracy i asortymentach, które idą na liniach i prdukcujnych oraz działach. Nie pomagają tylko przeszkadzają i jeszcze jadą po pracownikach. Niesprawiedliwa ocena oraz dzielenie premiami. Czyli dostanie ten kto jest pupilem koordynatora a nie ten co faktycznie dużo umie. Kontrola na każdym kroku zza krzaka również. Objawia się to montowanie kamer przenośnych, czyli nigdy nie wiesz gdzie i jak wiszą i rejestrują. Więc Kij do bicia zawsze się znajdzie. Czy kradniesz, Czy cwaniakujesz i nie robisz to co trzeba, czy też jest zupełnie odwrotnie działa zasada winien nie winie wisieć powinien.Chesz dać trochę od siebie ... Zapomnij co najwyżej możesz przyczepić karteczke. Robią tutaj wiele lat tylko najstarsi i najdwardsi pracowniczy, młodzi uciekają .Nowoczesne wózki widłowe naszprycowane elektroniką. Pracodawca może sprawdzić wszystko nawet liczbę bąków w nim puszczonych. Pracują ludzie, którzy nie mają wyjścia albo przez zastanie zostali, w myśl zasady starych drzew się nie przesadza. Awans zapomnij , chyba że masz plecy. Rotacja na działach jest mega non toper nowe twarze. Nie czepiam się bo szkoda prądu. :) Ale " władzy" raczej nie. Kiedyś najlepsza firma w jakiej pracowałem i w mojej opinii - zdecydowanie powyżej średniej w szeroko rozumianej branży budowlanej. Teraz niestety dno i coraz gorzej
8
Franek 2017-05-07 00:52
Firma nas motywuje chodzeniem do pracy przez dodatki. Jakby nie bylo dodatkow to z samej podstawy nie dalo by sie wyżyć. Gowno nie pieniadze jak na tak duza firme oraz system 4br.
9
Pracownik Produkcji 2017-06-05 15:30
Jeszcze niedawno bo na zebraniu kierownik zakładu prosił pracowników aby być miłym i pomóc w integracji pracownikom z Ukrainy.Przez lata kierownictwo straszyło ludzi ze jak ci się nie podoba to na twoje miejsce za bramą stoją tysiące chętnych.Dyrekcja pierw zlikwidowała festyny firmowe,zabrała ludziom wodę butelkowaną,mleko też postanowili ludziom odebrać i zlikwidowali jubileuszówki.Kadra kierownicza myślała ze będzie mieć monopol na pracowników do końca świata i ze wszyscy marzą aby pracować w systemie czterozmianowym w piątki,świątki i soboty. Dziś jak wygląda sytuacja?
A no sytuacja wygląda tak ze na każdym dziale brakuje ludzi a za bramą nikogo nie ma :) A po pracowników trzeba sięgać za naszą wschodnią granice.Lata pogardy dla pracowników,śmiesznych podwyżek po 1,5 % dziś odbijają się wam czkawką.Przez lata waszych zaniedbań względem pracowników inne firmy w regionie zbliżyły się z zarobkami i jeśli nawet płacą o 300 czy tam 200 zł mniej to przynajmniej praca jest od poniedziałku do piątku bez pracy w święta za śmieszne dodatki czy na nockę w sylwester bo świat na wełnę czeka.Jeśli kierownictwo nie pójdzie po rozum do głowy i nie zacznie płacić ludziom za system czterobrygadowy godziwych pieniędzy a nie jałmużny to nigdy ludzi nie będziecie mieli.Kiedyś mieliście wymagania i śmieszne progi aby dostać się do Rocwkoola a dziś bierzecie każdego aby miał dwie ręce i nogi :) na siłę przedłużacie umowy nowo przyjętym chodź wielu się nie nadaję.Za system,zacznijcie ludziom płacić za system!!!A i co do tych Ukrainskich pracowników panie ,,kierowniku'' to chyba nie zdążymy się z nimi zintegrować bo do końca czerwca już ich nie będzie i dopiero będziecie mieli kupę w galotach http://pikio.pl/ta-decyzja-unii-totalnie-wstrzasnie-rynkiem-pracy-w-polsce/
12
Julita 2017-07-26 11:58
@Franek w takim razie chyba dobrze, że są jakieś dodatki. A jak z awansem? A kto pracował na stanowisku Asystent ds. Obsługi Klienta Eksportowego jak wygląda taka praca?
Franek 2017-08-04 17:00
Jeżeli chcesz przyjsc w piekny upalny weekend do pracy, dzien swiateczny zamiast go spedzic z rodzina, lub w sylwestra zamiast pic z rodzina/przyjaciolmi to Rockwool zaprasza.
3
Judasz 2017-08-19 16:54
Julita ty się tu na forum nie udzielaj zbytnio bo wszyscy wiedza ze kierasowi to byś bez wazeliny w d...psko weszla. Rockwool i bieganie to szczyt twojego szczęścia. Pisanie śmiesznych nearmisow i podpierduchy to twoja specjalność. Weź sie ogarnij i przejrzyj na oczy. Bardzo plytka jesteś i nie ogarniasz ogółu skali problemu.
2
anonim 2017-09-04 21:17
Witam pracuje w firmie Rockwool w Małkini 8 lat, kiedyś była to jedna z lepszych firm w okolicy i nie tylko,
ale to co teraz tu się dzieje to porażka mobbing na każdym kroku jawnie kierownictwo koordynatorzy o wszystko się czepiają.
W ogóle nie szanują pracownika zdjęcia maile dzień w dzień coś nie tak.
Ogólnie nie polecam syf kiła i mogiła zarobki po 8 latach pracy lekko ponad 3000 tys. brutto to jakieś chyba żarty w tych czasach żeby
tyle zarabiać świeta pracujące wszystkie fabryki dookoła stoją ludzie spędzają czas z rodzinami, a tu nie MAL 7 musi iść, bo w
Małkini jesteśmy robolami na cała Europe, którzy nie maja
świat, dzień lub dwa po świetach linia staje na o czystkę, po prostu paranoja, linia w jeden dzień zarabia parę mln złotych, a my mamy grosze,
na wszystkim oszczędności ludzie z pod firm są jawnie wykorzystywani muszą dymać za 3 zarobki nie cale
1700 – 1900 zł na rękę napierdzielając wełnę rękami po prostu praca marzeń ogólnie nie polecam coraz mniej osób do pracy ludzie się zwalniają.
Dobrze że już mam nagrana druga prace za normalne pieniądze i w normalnych warunkach. Nie Polecam…
8
asisnet 2017-09-09 16:00
masz race w małkini porażka w całym zakładzie totalne dno
3
Lorenz 2017-09-10 19:20
To dlaczego tu pracujecie??Nikt Was nie trzyma. Nie ma innej pracy?? A jak pójdziesz do innej to i tak bedziesz krytykował i tak. zawsze można trafić gorzej.
Ja 2017-09-13 05:01
No dlatego jak byś czytał że zrozumieniem wiedziałbyś, że ludzi do pracy brak a część autorów postów już nie pracuje. Niejeden napisał w swojej wypowiedzi że ma nagrane co innego, zwalniają sie. Pracują obywatele Ukrainy. Ja też tam pracowałem i nigdy tam nie wroce.
Julita 2017-09-13 16:01
@Ja co takiego nie podobało Ci się pracując w firmie Rockwool? Co byś zmienił? @anonim mobbing to poważne oskarżenie. Czy jesteś pewien, że chodzi o mobbing? Wiedz, że mobbing zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy ktoś odczuł ten sam problem?
Ufo 2017-09-18 06:50
Walo
Zostaw swoją opinię o Rockwool - Cigacice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rockwool