brak logo

Rockwool

Cigacice

Opinie o Rockwool

derek 2014-10-04 23:30:24
w ROCKWOOL Polska nie uświadczysz szacunku, pracują tu ludzie chciwi, zawistni, chamy, ignoranci i tzw. pupochrony. możesz mieć racje, fajny pomysl na rozwój i tak nikt go nie pchnie dalej ( mowiac o drodze sluzbowej ). Ponadto nie masz prawa chorować ,masz nie zadawać pytań, nie mieć swojego zdania , nie być na przerwie śniadaniowej 15 minut bo licza się tony i metry. wydajność i plan na 1 miejscu nawet gdy mają 72 godz. wyprzedzenia w planie. Masz ofiarnie wykonywać polecania i onic nie pytac. Najlepiej żeby pracować za sześciu i do tego jeszcze wykonywał program 5S ( 5 x sprzątać ( pył, kurze, okna, ogólnie all)) A no i teraz jeszcze dochodzi ROPEX - na dole czyli to wszystko tylko 5xszybciej i chyba jeszcze pampers na pupe co by nie było strat w wydajności pracownika. A to wszystko za jedyne 2400 na reke. Czy warto wybrać rockwool ? decyzja należy do was , jak dla mnie jest to duński, w Polsce [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
maro234 2014-11-19 09:10:22
uwazajcie w Wawrszawie i nie tylko jak slysze...bo ida swieta i juz Siwonia jezdzi i "pozycza" na "wieczne nieoddanie" , albo za przyspieszneinie dostawy trzeba mu dac, , ja raz sie dalem naciagnac w tamtym roku, kasy do tej pory nie mam z powrotem, nie mam pojecia jak rockwol pozwala na takie praktyki swoich ludzi, chyba ze swoja dole biora z tej czesci,
3
rubik 2014-12-10 22:06:50
jeżeli jesteście tacy zdesperowani to pewnie prędzej czy później pracę tutaj znajdziecie. A to czy pozostaniecie w niej na dłużej to już będzie załeżało tylko i wyłącznie od tego jak bardzo będziecie zmotywowani do pracy i ile będziecie w niej dawać z siebie. Przyznam że nie jest łatwo dać z siebie wiele...
1
pracownik 2014-12-21 13:10:49
bez obaw wypłaty są na czas
zadowolony 2015-02-13 12:51:11
Moja opinia jest pozytywna, a pracuję w tej firmie ponad 10 lat i sobie chwalę. Zarobki są dobre (powyżej średniej w lubuskim), wypłata zawsze na czas, dofinansowanie do wczasów, wszystkie składki są rzetelnie odprowadzane, jest w firmie przychodnia (specjalnie dla pracowników) i dodatkowe usługi medyczne, praca 8h, ale w różnych systemach (1-zmianowym, 3-brygadowym, 4-brygadowym), nadgodziny płatne lub oddawane jako wolne, dostajesz nowe ciuchy firmowe co pół roku, dostajesz co miesiąc deputat (mydła, proszek, kremy), systemy motywacyjne też są, dla bardziej ambitnych możliwość awansu, podwyżka i nagroda świąteczna co roku. Jest tez kasa zapomogowo-pożyczkowa. Myślę, że jak na lubuskie warunki to dobra oferta - ale sami oceńcie. Pozdrawiam serdecznie :)
1
dorek 2015-03-25 00:37:28
JA właśnie też przymierzam się do zakupu wełny z Rockwoolu i nie ukrywam że właśnie namówiło mnie to że są nie palne, a ja chce mieć w domu kominek i własnie może przed czymś mnie to uchroni. Tylko czy w jakimś sklepie można obejrzeć je i dotknąć? ktoś wie czy może jakaś sieciówka budowlana rozprowadza ich produkty?
... 2015-05-21 18:33:31
Zajrzyj do oddziału SIG SP. ZOO jest w każdym większym mieście
MD 2015-09-09 15:33:19
Żeby poznać tą firmę i stosunki panujące oraz traktowanie pracowników polecam
cigacice.blog.pl (czytaj dalej)
Zarobki na czas ale nie przekraczają 2 tys.w czterobrygadowym systemie to kpina i poniżenie za ciężką monotonną w upale przy około 38 stopniach na hali pracę.
A system motywacyjny nie istnieje no chyba że nagana.
Odradzammm.
3
oceń sam 2016-01-04 12:08:23
Wysoka temperatura latem jest również w wielu innych miejscach. Nie sugeruj się opinią kilku frustratów. Przyjdź, spróbuj i sam oceń. Pozdrawiam :)
2
Gjall Anonim 2016-01-20 22:44:51
Firma nierozwojowa, nie ma szkoleń, dziwni liderzy (kierownicy zmiany), jacyś tacy wszyscy przestraszeni i niezadowoleni ze swojej pracy, ogólnie nie polecam pracy w Cigacicach.
7
Pracownik Rockwoola 2016-02-13 16:40:48
Zarobki w rockwoolu są dobre, kwestia tego kto kiedy się zatrudniał . Często gęsto zdarza się że facet bez doświadczenia dostaje na start 2.600brutto to wychodzi ponad 2000zł na ręke zawsze płatnę 5 dnia roboczego nie później niż 9 dnia miesiąca . wszystkie skłądki odprowadzane, praca nie jest ciężka ( jak chodzi o pracowników rockwoola) co innego podfirmy . więc zakład niczego sobie ja pracuje już 3 rok. mam 4.100brutto jak ma się umiejętności klasyfikacje zawodowe to na warunki Polskie ładnę pieniądzę jak się jest ofermą życiową no cóż nie wymagajcie od siebie kokosów . trzeba się dokształcać a zakład to docenia !
2
An 2016-04-12 10:27:04
@master - umowa o pracę, na pełen etat.
ja 2016-06-14 12:05:10
pracowałem w tej firmie ponad 10 lat i to co było kiedyś to był luz!
Z wielką chęcią jeździło się to pracy
Ale co oni teraz tam wyprawiają to wielkie wykorzystanie pracownika,straszenie zwolnieniami,upomnieniami,naganami(czy to nie podlega pod mobbing?), opieprzanie za czyjąś zmianę.
Do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tą firmą!!!!!!!!!!!
Zastanów się dobrze przed złożeniem podania!!!
4
ja 2016-06-14 12:15:40
dodam tylko że to wszystko w małkini
ja 2016-06-14 12:23:14
masz całkowitą rację z tym ROPEKSEM i 5S
TYM MENDOM Z BIURA W TYCH ŁEBACH SIĘ OD TEGO POPRZEWRACAŁO!!!
5
ja 2016-06-14 12:29:34
PRZEZ 10 LAT NIE OTRZYMAŁEM ŻADNEJ PREMI!!!
ANI KWARTALNEJ ANI ROCZNEJ
TO FIKCJA!!!
4
Szczera prawda 2016-06-20 12:08:25
Panujacy syf i mobing w tym zakładzie psuje wszystko. Żeby tam zaczeło się normalnie pracować to musieliby zwolnić wszystkich kierowników i zatrudnić osoby ktore na te stanowisko się nadadzą. Najbardziej pozdrawiam pania Barbare Szulczyk, którą już dawno powinny zwolnić za mobing względem pracowników.
2
pracownik 2016-06-20 13:20:24
musze się zgodzić z opinia wyżej, niestety ale baska jest straszna, powinni ja zwolnic, ale tego nie zrobili jeszcze. powinna wyleciec razem z janczarukiem, bo jak obydwoje sie dobiora, to odnosze wrazenie jakby pozjadali wszystkie rozumy i byli w tej firmie jedynymi myslacymi osobami a w rzeczywistosci wyglada to inaczej. tez powinni ich zwolnic lub zdegradować, bo są starszymi osobami i kompletnie nie ogarniaja swojego stanowiska, co odbija się później na pracownikach i wydajnosci firmy
3
nikt 2016-06-27 08:08:51
Fakt - na siłę oraz na bakier z zdrowym rozsądkiem wprowadzają w krwiobieg firmy jakieś japońskie zasady. Pomijając kulturowe różnice, których nie da się zniwelować lwia częśc tych nowych wymagań stoi na pograniczu idiotyzmu. Z tego powodu atmosfera pracy jest napięta i dla psychicznie słabszych osób nie do wytrzymania. Pocieszające jest jedynie to, że znakomita większość pracowników traktuje to w sposób zdrowy - po prostu, trzeba to przeżyć - a kolejna moda "krawaciarzy" umrze śmiercią naturalną. Poza tym wypłaty są na czas a firma stawia na nowe technologie i to jest dobre.
3
nikt 2016-06-29 00:16:28
Bez obaw - wypłaty są na czas. 25 lat pracy na rękę 2800. Hurra.!!!
2
ktoś 2016-06-29 00:20:41
Ale nie można zdjąć kasków ponieważ zaraz spadnie ci coś na głowę.
5
Pracownik Rockwool w Małkini 2016-07-28 15:07:54
a ja nie narzekam ! Praca jest dobra tu w Małkini - atmosfera jak wszedzie - zależy o ludzi: jesli znajda sie debile to jest do du..., ale wiekszość to rozsądni ludzie. Ogólnie jak ktos pracuje uczciwie, to nie ma co narzekać - zarobia sie w miare dobrze. Jak chcesz sie poopier....ć i takiej szukasz pracy - to nie wybieraj ROCKWOOL w Małkini - tu na swoja pensje trzeba po prostu zapracowac i tyle. Nie wiesz jak tu sie pracuje to spróbuj a nie słuchaj kilku frustratów którzy szukaja jak tu zarobić ale niewiele robić.
Jesli tak narzekasz to napisz gdzie obecnie pracujesz ? i co robisz ? i ile ci za to płacą ?
Narzekać potrafi każdy - uczciwie pracowac już nie kazdy.
gawel 2016-07-29 10:58:23
Widocznie dajesz z ucha i jesteś lalusiem. Któregoś z kierowników oni takich lubią. Pracowałem w tym syfie i zapaleniu 8 lat. Teraz mam normalną pracę za tę same pieniążki bez żadnych stresów.
Nie polecam 2016-08-06 13:23:24
Ja pracuje 6lat tak jak ktos tam pisal ze ma 4100 brutto to nie prawda ja po 6latach mam 3800
baca 2016-08-18 09:01:05
Jasne! Bo do pracy przychodzi sie odpocząć.
Komuna sie juz dawno skończyła.
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, ja byłem na obu punktach. Jako fizyczny i jako kierownik.
I powiadam wam, punkt widzenia zmienia sie bardzo, na niekorzyść fizycznych.
Hej!
Megi 2016-08-30 22:31:27
Mam pytanie odnośnie tego czy w Cigacicach jako pracownik fizyczny pracują też kobiety, czy to tylko praca dla mężczyzn?
Bury Zenek 2016-08-31 00:38:40
Tak pracują
Trec 2016-09-20 20:02:15
Ja nie do końca się zgodzę z tą popularnością ofert pracy.
Z tego co wiem mają problem znaleźć nawet handlowców. Pracowałem tam 10 lat jako doradca handlowy i odszedłem do dystrybutora bo tam jako handlowiec nie dało się zarobić. Jak mają problem to robią rekrutację wewnętrzną i łatają dziury.Na pewno nie jest to najgorszy pracodawca na rynku pracy, jednak kariery się tam nie zrobi. Zarobki mocno średnie - niby są premie (tak skalkulowane - że nie licz na nie ).
Jak nie masz jednak pracy to warto spróbować ;)
2
Pracownik Produkcji Cigacice 2016-09-24 14:55:04
Jeśli komuś nie przeszkadza praca w systemie czterobrygadowym,świątki,piątki i soboty (w boże narodzenie na drugą zmianę czy w sylwestra na nockę ) to polecam ten zakład i jego oferty pracy (Cigacice).Brakuje ludzi niemal na wszystkich działach a zwłaszcza na produkcji gdzie panuje w tym momencie największy syf i najniższe stawki.Kierownictwo już nie panuje nad tym wszystkim,jest jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Młodzi na start dostają 2200 brutto a po trzech miesiącach 2600 brutto i tak oto gość co pracuje 3 miesiące zarabia niemal tyle samo co pracownik pracujący tam 12 lat.Praca trudna nie jest,jednak w chwili obecnej brak ludzi i czasem wykonujecie pracę na kilku stanowiskach,waszych przełożonych to nie będzie obchodzić,liczą się tony i słupki.Młodzi nie kwapią się do pracy a starzy pracownicy notorycznie uczęszczają na zwolnienia lekarskie.Czy polecam tą pracę czy odradzam,jedno wam powiem brońcie się przed przyjściem na produkcje,tu kariery nie zrobicie i nikt was nie doceni no chyba ze w wolnej chwili przelecicie wszystkie rejony 5 S :) To nie praca odpycha ludzi od tego działu tylko system (za który jest zbyt mało płacone) i niekompetencja przełożonych z kierownictwem na czele i brakiem zainteresowania jakimkolwiek problemem tego działu.
12
nikt 2016-09-26 00:07:39
Gdy Rockwool na początku lat 90- tych przejął Izolację od razu podniósł zarobki dużo powyżej średniej wojewódzkiej. Prestiż firmy był wysoki i wielu zazdrościło szczęściarzom pracującym za niezłe pieniądze. Dzisiaj - nie wiem, czy na wskutek celowej polityki Zarządu zarobki nie różnią mocno od innych firm w okolicy. Doszło do tego, że Lidl nowym pracownikom oferuje na starcie więcej niż mająca aspiracje prestiżowa firma wprowadzająca nowe technologie. Tymczasem w Białym Domu chyba śpią - czy nie widzą, że na brygadach mistrzowie borykają się z permanentnym brakiem ludzi? czy nie zauważyli, że na rekrutacje nikt się nie zgłasza? Problem jest znany i do rozwiązania - należy zastanowić się i to szybko nad nowym systemem wynagradzania. Tu już nic nie załatwią kosmetyczne podwyżki - wręcz niezauważalne. Dzisiaj należy poważnie się zastanowić czy firma chce przyjmować do pracy ludzi przypadkowych czy zatrudniać za dobre wynagrodzenie dobrych i wiernych firmie fachowców, czujących, że Zakład ceni ich pracę. Dodam - pracę w świątki i piątki w czterobrygadowym systemie. Młodzi odchodzą bo za podobne pieniądze znajdą dzisiaj pracę na jedną zmianę z wolnymi weekendami a starzy pracownicy czują złość i frustrację, która pogłębiana jest idiotycznymi wymaganiami ropexu - czyli japońskiej kultury pracy pasującej jak pięść do oka do słowiańskiego charakteru Polaka. Konia z rzędem zresztą temu, kto wykaże, że ten nowy porządek pracy podniósł choć o kreskę mierzone efektywności. Jeżeli coś podniósł to jedynie ciśnienie - i to zarówno przełożonym jak i szeregowym pracownikom. Tymczasem wszyscy czekają na jakąś zauważalną zmianę.
15
Pracownik Produkcji Cigacice 2016-09-29 15:51:10
jacek nie ma żadnej premii,ani kwartalnej ani żadnej innej,jedyną premią będzie przyjście w sylwestra na nockę.Zarobki są zależne od tego na jaki dział trafisz,najgorzej zarabia się na produkcji i magazynie.Kiedyś pracownicy dostawiali mleko,była butelkowana woda gazowana,nagroda jubileuszowa za 15 lecie i 25 lecie pracy oraz coroczny festyn zakładowy.Przyszedł pseudo kryzys i zakład postanowił go wykorzystać i zabrać to wszystko.Niegdyś wszyscy pchali się na Rockwool,dziś młodzi rezygnują na rozmowie rekrutacyjnej albo po 3 miesiącach okresu próbnego.Ludzie odchodzą jeden po drugim,zatrudnia się każdego byle miał ręce i nogi,kierownictwo nad niczym nie panuje a ludzi zaczyna brakować już nawet w pod firmach.Kierownictwo latami starało się zepsuć wizerunek zakładu w oczach własnych pracowników i dziś ludzie już mają dość tej psychozy,nie masz noża na gardle to poszukaj sobie czegoś innego dobrze ci radzę.To co dziś się dzieje w tym zakładzie latami teraz będzie trzeba odbudowywać,tylko czy komuś zależy na tym aby ludzie znów cenili Rockwool jako pracodawcę tego nie jestem pewien.
13
Pracownik Produkcji Cigacice 2016-09-30 19:45:10
Nie ma żadnej premii,jest tak zwana coroczna karpiówka,jest to dobra wola dyrekcji.Możesz jednego roku dostać 1800 na rękę a drugiego roku 8000 brutto.Nie ma natomiast żadnych premii kwartalnych ani uznaniowych.Tak samo jest z podwyżkami,przez kila lat były to śmieszne 2% lub 3%,takie kosmetyczne obliczane od danej stawki,w tamtym roku było 170 brutto i 50 zł do systemu.Możesz pomyśleć ze świetna kasa ale było to po latach gdzie były to podwyżki na poziomie 40 lub 60 zł.Były też takie lata kiedy to zakład zasłaniając się kryzysem nie dawał nic.Wszystko jest dobrą wolą kierownictwa.Stawka zależy od tego na jaki dział zostaniesz skierowany.Praca w świątki,piątki i niedziele w Wielkanoc możesz sobie przyjść na drugą zmianę a w sylwestra na nockę zależy jak ci wypadnie z grafiku (czterobrygadówka).Raz miesięcznie dostajesz środki czystości typu proszek,krem i papier toaletowy.Jest też dofinansowanie do urlopu,jego wysokość jest zależna od stawki jak i ilości dzieci.
7
Nikt 2016-10-02 07:17:52
8000 tys. brutto to chyba o jedno zero za dużo.
Pracownik Produkcji Cigacice 2016-10-02 18:28:59
Przepraszam mój błąd,jasne ze miało być 800 brutto.Karpiówka jest dobrą wolą kierownictwa,mogą nie dać wcale i też im nic nie zrobisz.Największym problemem są nierówne stawki między działami,jest bardzo słaby dodatek za system czterobrygadowy jak i same dodatki za pracę w soboty,niedziele i święta.Kolejnym problemem jest bardzo słaba kadra kierownicza,tu można by było wiele napisać.Kierownictwo nie widzi problemu w braku operatorów,liczą się metry i tony.Sporo ludzi odeszło i nadal odchodzą,ogólnie jest łapanka z ulicy może robić każdy co ma dwie ręce i nogi.Pracownicy co pracują po 10,20 a i nawet 30 lat zarabiają mniej niż ci nowo przyjęci.Brak szacunku i słoma z butów to główne cechy kadry kierowniczej w tym zakładzie.
10
Kolarz 2016-10-02 21:06:55
Pracowałem tu ładnych kilka lat. Nie polecam nikomu. Atmosfera na liniach produkujących panele sufitowe jest bardzo specyficzna, nie każdy się tu odnajdzie. Kierownik produkcji od paneli przemyka po hali niczym mroczny rycerz z opuszczonym łbem, chyba już nawet nie ma odwagi ludziom w oczy spojrzeć. Steruje swoimi pieskami z tylnego siedzenia, za nic nie chce odpowiadać - coś jak Kaczyński. A te pieski wychodzą później na halę i hau hau do pracowników. Zdarzało się że robili testy z prędkością linii i nabijali się z ludzi że nie nadążają. Całkowity brak szacunku do ludzi i pracowników, boją się tylko że ktoś ich pod***doli do Duńczyków.
10
wiu 2016-10-02 21:42:00
master mówisz przyadkiem o tym ogłoszeni u o prace na stanowisko asystent do spraw płac? też to widziałam, ale jednak nieufna nieco jestem 0 ciekawi mnie czy prywatna opieka medyczna co tak obiecują to jest tak na serio całkowicie za darmo - i na jakich zasadach ten dowóz?
Fizyczny, ale nie głupek 2016-10-26 20:37:17
Raczej nie słyszy się, aby ktoś z produkcji chwalił swoją pracę. Fakt, że za granicą można na podobnych stanowiskach zarobić więcej, ale cóż - tu jest Polska. Ogólnie muszę przyznać, że firma stoi na przyzwoitym poziomie pod wieloma względami: płacą nie najgorzej i zawsze na czas, dowożą do pracy z Zielonej góry, Sulechowa i okolic Bojadeł, są podwyżki i nagrody świąteczne (raz większe, raz mniejsze, ale są cały czas), jest przychodnia, a praca nie jest wcale taka najgorsza. Mówię to jako osoba, która wie co to ciężka praca. Spróbujcie sami, nie słuchajcie malkontentów. Oni pracują tu po kilkanaście albo kilkadziesiąt lat i nie mają pojęcia jak jest teraz z pracą. Wielu też się zwolniło i mieli mieć taki miód, jednak po czasie chcieli wrócić.
Pracownik Produkcji Cigacice 2016-10-28 15:54:24
Skoro jest tak pięknie i cudownie,skoro firma tak przyciąga swoim ,,przyzwoitym poziomem'' to wytłumacz mi dlaczego z powodu braku ludzi kierownictwo postanowiło zlikwidować jedną z brygad na konfekcji i przenieść ich na Rockfon?Czemu taka poważna firma ,,płacąca nie najgorzej'' gdzie są jak to powiedziałeś co roku ,,podwyżki i nagrody'' nie mogła przez kilka miesięcy znaleźć ludzi aby stworzyć czwartą brygadę na Rockfonach?
Trochę propagandą i zakłamywaniem rzeczywistości podlatuje ta twoja wypowiedz.Prawda jest taka ze za trud tej pracy i systemu jedyne co dostajemy od kierownictwa to czekolada.Co kilka miesięcy w ramach wdzięczności kierownictwo ma tak wieli gest ze daje swoim pracownikom po tabliczce czekolady,obecnie w zakładzie przeprowadza się sondę pracowniczą,mamy nadzieje ze poznamy jej prawdziwe wyniki.
9
nic nie robię 2016-10-31 00:22:24
sondę pierwszy raz zbierali kierownicy po co ? czy sami nie znależli byśmy urny.
3
Były GJALLowiec 2016-10-31 21:35:27
I tak żaden z przełożonych na zakładzie nie przebije swoją głupotą działania liniwego brygady A... Gość nic nie potrafi/ł (nie wiem czy jeszcze on tam jest) a kierował linią. Nie mam pojęcia jak ten ptasi móżdżek stał się brygadzistą.
O pracownikach GJALLu można pisać książki. Jeden drugiego obgaduje i po pracy piwko z nim pije. Atmosfera zła. Człowiek dostaje opiernicz za wszystko czy zrobi coś dobrze czy źle. Lepiej się nie wyróżniać niczym bo zostaniesz obsmarowany od stóp do głów. Na GJALLU najgorsi pod tym względem są osoby które pracują 10 lat czyli od początków linii. Nie polecam pracy na tym dziale. Współczuję nowym osobom szkolącym się na gjallu i cito... To wygląda w 90% tak szyje się pudła i stoi się na hagemanie przez 3 miesiące okresu próbnego i jak doberze pójdzie to jedno przejście na szlifierce, krawędziach i powierzchni. Następnie ktoś idzie na L4 (zazwyczaj ci starzy pracownicy) i taki młody wskakuje po 4 dniach szkolenia na miejsce nieobecnego. Taki osobnik nie potrafi nic a jak coś spierdzieli na szlifierce np wymiar, papier się zerwie na szlifierce lub piła pęknie to nie wie co ma zrobić zazwyczaj reakcje są takie że muruje go po chwili pyta niepewnie specjalistów z pił albo welonu a ci się z niego śmieją i mają go gdzieś potem przychodzi taki wyżej wymieniony ptasi móżdżek brygadzista albo kierownik i drze papę na młodego który przypomnę szkolił się tylko 4 dni jako operator i 3 miesiące szył pudła i stał na hagemanie, Taka prawda. Potem taki pracownik jest zastraszony wewnątrz siebie i zaczyna się motać . Tak jest historia prawdziwa.
System czterobrygadowy czyli praca w soboty niedziele i święta i sylwestra.
5
asisnet 2016-11-02 07:41:54
nikt nie pisze o małkini tu jest dopiero horror na konfekcji praca po włączeniu ropeks ponad siły dodają ton a ludzi do pracy ujmują jak w kamieniołomach trzeba pracowac ponad siły kierownik okropny a inżynier pawel jeszcze większy w brygadzie b brygadzista to debil i mobingowiec jak się do kogoś przyczepi to koniec atmosfera okropna i nikt nic z tym nie robi widzą słyszą i mają gdzieś
6
Niktoś 2016-11-02 14:05:52
Jakie znaczenie dla procesu produkcji oraz założonych efektywności ma problem powiedzmy miotły? Czy stoi po lewej, czy po prawej stronie? - otóż logika nakazuje powiedzieć, że żaden. W jaki sposób zawartość prywatnych szafek może mieć kluczowy wpływ dla pomyślności firmy? Czy osobiste torby stanowią zagrożenie dla bezpieczeństwa pracowników lub planu produkcji? Otóż takie absurdalne kwestie zajmują dzisiaj umysły pracowników firmy. Czuwa nad tym cała grupa ludzi, suto opłacanych przez Firmę. Istotą ich aktywności jest założenie totalnego, klinicznego wręcz ładu. Efektem natomiast chaos, nerwy, odczuwany brak poczucia stabilności oraz niejasne kryteria oceny pracy. Ponieważ już nie sam wysiłek włożony przez każdego pracownika wynikający z umowy o pracę stanowi o jego wartości, lecz marginalne, wręcz komiczne wymagania nowego, korporacyjnego ładu. To jest oburzające i podważające zaufanie ludzi do Firmy. Tym bardziej irytuje ta "neoficka" żarliwa aktywność, gdy wiadomo jest, że w innych zakładach Firmy - choćby w samej Danii panuje zupełnie inna, normalna rzeczywistość. Tymczasem realne problemy podnoszone powyżej przez komentatorów są co najmniej ignorowane. Mamy trzy związki zawodowe raz Radę Pracowników. Właściwie - to My mamy?
10
Pracownik Produkcji Cigacice 2016-11-25 15:35:23
Tak jak mówisz,mamy trzy związki zawodowe.Wiąże się z nimi dość nie miła historia.W tamtym roku po nieprzychylnych wpisach na innym blogu,związki postanowiły wystąpić do prokuratury o podanie IP komputerów z których były napisane te nie przechylne wpisy.Wpisy oddawały faktyczne działania związków oraz ich członków.Nasze związki nie potrafią się dogadać między sobą na spotkaniach z kierownikiem jednak co do donosu do prokuratury były zgodne.Wywieszono nawet komunikat na portierni dotyczący zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa przez komentujących którzy rzekomo mieli oczernić związki i ich członków.Oczywiście związki o tym wszystkim na spotkaniu powiadomiły dyrekcje która ich poparła w tych działaniach.Sprawa jednak się rozmyła,dyrekcja dała dobrą karpiówkę oraz podwyżkę która satysfakcjonowała pracowników i w ten sposób załagodziła sytuację.Temu zakładowi potrzebny jest jeden silny związek który będzie zrzeszał 80% załogi i w którym będą młodzi i ambitni członkowie.Nie chcę insynuować ze obecne zarządzanie związkami to układy i układziki oraz kolesiostwo ale powiew świeżości by się przydał.
9
Niktoś 2016-11-26 11:47:55
Zgadzam się z opinią, że zamiast rzeczowej polemiki z krytykującymi działalność - zwłaszcza jednego przewodniczącego ZZ -ów działacz postąpił haniebnie sprzymierzając się Dyrekcją przeciw własnym kolegom z związku. Taki postępek mający na celu zastraszenie ludzi ukazujących prawdziwe bolączki powinien być jasno wyartykułowany. A jednak przeszliśmy obok tego tak, jakby nic się nie stało. Może ja mam zbyt konserwatywne pojęcie o roli związku zawodowego w zakładzie pracy - wydaje mi się, że zarząd a zwłaszcza przewodniczący w relacjach z Dyrekcją powinien przejawiać daleko idącą powściągliwość a przede wszystkim dbałość o dobro pracowników. Tymczasem niezupełnie tak to wygląda. Z pewnością taki stan rzeczy wynika również nie tyle z charakteru jednego czy drugiego przewodniczącego co w dużym stopniu z niesymetrycznej pozycji ZZ wobec Firmy. Owszem ustawa o ZZ gwarantuje immunitet działaczom ale praktyka w wielu zakładach pracy w Polsce jest taka, że człowiek reprezentujący niezłomnie interesy pracowników zostanie zniszczony przez dyrekcję czy właściciela firmy a zanim w sądach pracy dobije się ułomnej sprawiedliwości to nad nad jego rodziną zawiśnie groźba bankructwa i nędzy. Postulat scalenia trzech związków w jeden silny i prężny to słuszna lecz utopijna wizja. Niestety - tu widzę sprzężony upór z strony obecnych działaczy z niewidocznym choć odczuwalnym z pewnością naciskiem Dyrekcji aby do tego nie doszło. Jest jeszcze trzecia strona tej hipotetycznej zmiany - bierność pracowników. Tymczasem w sytuacji braku informacji po Firmie krąży cała seria różnych plotek - powtarzam - plotek - m.in. o tym, że po cichu Firma daje podwyżki osobom, które składają wypowiedzenia.
7
JA 2016-12-05 16:43:31
zgadzam się z tobą w 100%
Pozdro dla Pawła borodziuka- największego pustego łba!!!!
panie Pawle...!!! weź się pan za pracę a nie za coś, co nie masz zielonego pojęcia o pracy fizycznej!!!
ludzie!!! ZRÓBCIE COŚ Z TYM!!!!
1
Pracownik Produkcji Cigacice 2016-12-06 15:40:34
W tym roku dyrekcja postanowiła swoją hojnością wcielać do zakładu plan zahamowania zwolnień.
Wyrównania stawek osobom zatrudnionym na stałe do 3 tyś brutto,2 tyś karpiówki,od 1 kwietnia (tak to jest jak się nie wie co podpisuje,to do panów ze związków) podwyżka 180 zł brutto,no i 100 zł do systemu.Trudno nie być zadowolonym z takich podwyżek,jednak czy one zahamują zwalnianie się przez pracowników?Młodzi ludzie dziś wybierają pracę za granicą gdzie otrzymają dwukrotnie większe zarobki,inni też starają się wyjechać do większych miast gdzie jest większa szansa rozwoju.Dyrekcja musi zrozumieć ze to co odpycha ludzi od pracy w tym zakładzie to czterobrygadowy system,100 zł do sytemu to sporo jednak wielu młodych nie chce przychodzić s soboty,niedziele i święta do pracy a i dla obecnej kadry pracowniczej jest to największy aspekt do rezygnowania z tej pracy.Co do sytemu.Jako pracownik produkcji chciałbym podziękować w swoim imieniu jak i załogi za cudowne,rodzinne święta spędzone przy linii.Gdy reszta działów będzie stałą na święta produkcja musi iść pełną parą.Pracujemy cały rok na okrągło i te święta,te trzy dni które dla Polaków są tak ważne mogły by być wolne,zakład by nie zbankrutował,gdy kierownictwo będzie z rodziną siedzieć przed stołem wigilijnym pracownicy produkcji będą pozbawieni tych rodzinnych pięknych chwil świąt.Takimi właśnie decyzjami zniechęcacie ludzi do pracy w tym zakładzie z niewolników nie będziecie mieli dobrych operatorów.Ludzie będą robili tyle co trzeba ale nic więcej z siebie nie dadzą a więc zapomnijcie o efektach s5 czy karteczkach na obey,może w tym roku nie wywieszajcie życzeń do załogi bo to może być źle odebrane.Pozdrawiamy również kierownika produkcji który tak bardzo stawia się za swoimi ludzmi i dba o dział (sarkazm).
5
Niktoś 2016-12-06 20:16:05
To nie system zniechęca do pracy w Firmie lecz niska płaca oferowana za pracę w takim systemie. Jak pisałem wcześniej - a teraz powtórzę - miarą właściwie ustanowionej relacji między pracą a płacą będzie sytuacja, gdy jednozmianowi będą gremialnie wyrażali chęć pracy w systemie 4- brygadowym. Tymczasem taki stan rzeczy ociera się o absurd i groteskę. Muszę napisać szczerze, że płacze i lamenty, że pracujemy w Święta Bożego Narodzenia czy Wielkanocne skłaniają mnie raczej do zapytania - kolego - na jakiej podstawie domagasz się czegoś, co jest sprzeczne z Twoją umową o pracę? Zgodziłeś się? masz gdzieś drobnym druczkiem napisane, że System nie obowiązuje w Święta? to bądź twardy i lej łez i nie wyrzekaj - ponieważ trudno oskarżać Zakład o jakąś złośliwość w tym względzie. Dramatyczny opis jakościowej różnicy w przeżywaniu Świąt jest jedynie oznaką niezrozumienia własnej pozycji. Przyjmij do wiadomości, że pracownicy np. Lidla również mają wolne - podobnie jak większość pracowników innych zakładów. Ale Ty pracujesz tutaj i sądzę, że wołami Ciebie tu nie przyciągnięto. Oczywiście, można też tworzyć wersję, że Dyrekcja robi to w celu czerpania niewysłowionej przyjemności z widoku pracujących w Święta ludzi. Może i tak jest. Nie tu jednak leży problem - a w tym, że podwyżki są kosmetyczne i w ciągu przyszłego roku moim zdaniem nie przyniosą poprawy w rozwiązaniu problemu braku ludzi na brygadach.
Pracownik Produkcji Cigacice 2016-12-06 21:06:20
Kolega pewnie będzie siedział w domu przy stole z rodziną dlatego tak odważnie wygłasza swoje mądrości.
,,ponieważ trudno oskarżać Zakład o jakąś złośliwość w tym względzie''
Widzę ze jesteś wiernym żołnierzem ,,Zakładu'' skoro aż z dużej litery musiałeś podkreślić ten wyraz.
Odpowiem ci w ten sposób,od 23 grudnia aż do 2 stycznia żaden tir nie pojawi się na zakładzie na załadunek w styczniu usłyszymy o nagłych remontach linii lub postojach bo nie będzie miejsca aby składować asortymenty.Odczystki zostaną przeprowadzone tuż przed świętami tak aby pełną parą ruszyć w święta,mało tego cig 4 będzie miała 5 dniowy remont tuż przed świętami tak aby w samą wigilie ruszyć ale oczywiście ,,Niktoś'' nie widzi w tym złośliwości.
Dla twojej wiadomości wiem jaką i na jakich zasadach podpisywałem umowę.Nie obchodzi mnie np Lidl czy jakikolwiek inny zakład,mowa jest o tym w Cigacicach,powiedz mi każdy dział może stanąć na te 3 dni a produkcja nie?Zwłaszcza ze to produkcja jest najgorzej opłacanym działem.
1
Niktoś 2016-12-06 22:19:26
"Kolega pewnie będzie siedział w domu przy stole z rodziną dlatego tak odważnie wygłasza swoje mądrości" - Otóż kolega po pracy usiądzie z rodziną do świątecznego stołu. Kolega życzy koledze, aby nie spoglądał na rzeczywistość z własnego jedynie punktu widzenia ponieważ rzeczywistość jest zbyt złożona, aby była do poukładania i zrozumienia przez wąski wycinek wiedzy szanownego kolegi. Mimo tych rozbieżności życzę Zdrowych i pełnych Radości Świąt Bożego Narodzenia oraz chrześcijańskiej pokory i miłości bez których świat nasz byłby jeszcze bardziej tragiczną doliną smutku.
Ert 2016-12-08 20:51:49
Jebać Górala K i Janoskiego M pedały
1
Zostaw swoją opinię o Rockwool - Cigacice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rockwool