brak logo

Obis

Gdańsk

Opinie o Obis

Marcin 2013-12-12 22:07:48
firma najwyzszej klasy
młody 2014-01-31 14:38:07
Najwyższej klasy w mojej opini nie można przypisać, ale jak na polskie warunki nie jest źle.
(usunięte przez administratora)
diabolo777 2014-02-26 08:03:37
W porównaniu z innymi polskimi firmami wychodzi nie najgorzej. Jak Ciebie potrzebują to złote góry będą obiecywać. W zależności od tego na jakiego kierownika trafisz, bedzie albo znośnie albo nieciekawie. Kierownicy ostro robią przekręty. Ciężko dostać narzędzia nawet gdy długo pracujesz...
johny bez mamony 2014-08-09 04:20:18
Placa brutto netto cześć pieniedzy dostajesz pod stołem a na koniec okazuje sie ze ich nie dostajesz. Ogolnie masakra nienpolecam nikomu. Jak nie chcesz pracowac po nocach to się latwo mozesz pozegnac z pracą a jak nie ma nic do roboty to wysylaja na miesiac bezplatnego uwazac omijać. AS i PS to przekretasy nie z tej planety nie wyplacaja podwykonawcom albo im ucinaja wynagrodzenia wedlug wlasnego widzimisię. Jeszcze raz pisze ze omijać
wydymany bez mydla 2014-08-09 04:25:07
Majster nr 1 na swiecie robi przekręty nie z tej planety chodzi pijany 20 proc czasu masakra jak sie na niego trafi to lepiej uciekać jak najdalej bo potrafi oszukac kazdego pracownika klamca klamca klamca klamca
wydymany bez mydla 2014-08-09 04:34:19
Ludzie bez honoru z tym majstrem robertem na czele dziękuję za internet ze mozna wyrazić opinie i pomoc tym innym omijac szerokim lukiem jakakolwiek wspolprace i prace ogolnie masakra wyzysk i5d
omijacz 2014-08-11 22:32:27
Omijac wymijac
omijacz 2014-08-11 22:32:28
Omijac wymijac
smiech na sali 2014-08-15 21:57:23
Smiech na sali
lipton wykin podwykon 2014-08-15 22:06:32
Lipa jakaś Nie polecam pracownicy nie dostają narzedzi nawet jak pracują dlugi b okres czasu. Robią duze inwestycje to fakt to za sprawą Pana (usunięte przez administratora)i jego majątku. Ale należy pamietac jedno ze robiac z nim jakikolwiek interes to tylko on jest w stanie na nim zarobic. W ostatnim czasie przestal płacić podwykonawcom i pracownikom bo niby kryzys jest. Nie polecam niestety.
witalij 2015-01-18 00:07:24
ojej, na pytanie czy dasz radę możesz odpowiedzieć tylko Ty sam @styczeń. w końcu nikt tutaj raczej Cię nie zna. Inaczej wygląda sprawa co do pozostałych spraw które poruszyłeś. Sam chętnie dowiedziałbym się tego jak wygląda praca w obisie i na jakie wynagrodzenie właściwie można tutaj obecnie liczyć ?
zią 2015-02-03 10:06:34
nie wchodźcie w ten bajzel
Nikodem 2015-04-29 03:31:08
Przeciez nie da sie niektórych rzeczy ukryć przed mediami, wystarczy jeden niezadowolony pracownik, nawet to forum to pewne media. Co takiego obecnie dzieje sie w obis, że tak odradzacie?
Zostaw swoją opinię o Obis - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Obis