brak logo

WNS Global Services

Gdańsk

Opinie o WNS Global Services

anonim 2014-07-08 21:21:59
to moze niech koledzy pochwala się umowami jakimi dostali.
Weld 2014-07-09 15:36:14
A jak jest tam z pracą na stanowisku spawacza 141 ile cali trzeba wyspawać?Jaka norma jest?Kwatery zapewniają jakieś?
1
niko 2014-07-15 10:50:10
ja pracuje od 2006 roku . Wyremontowałem dom. Zbieram na następny dla dzieci. Mi pasuje. Jak ktoś się nie załapał to pisze pierdoły.Kasa zawsze na czas.185 koron na godzine brutto.Napisałem to po to żeby miśki co piszą pierdoły jeszcze bardziej się pienili.Prawda jest taka wszyscy tu się nie załapią bo z kąt mają nabrać pracy.
2
Arek 2014-07-15 16:03:17
Witam wszystkich.
Pracuje w WNS-ie dopiero 3 miesiąc ale czytając powyższe posty odnoszę wrażenie,że piszą to ludzie,którzy nigdy nie mieli nic wspólnego z tą firmą.Pisanie anonimów niestety w tym kraju nadal ma sens. Ludzie jeśli już coś piszecie, to bierzcie odpowiedzialność za to i podpiszcie się.
Jak do tej pory nie było żadnych problemów z wypłatą,zawsze 10-tego na koncie.Stawki godzinowe jedne z najwyższych w Polsce. Umowa uzależniona od potrzeb pracownika(o pracę,zlecenie,własna działalność) Atmosfera w pracy super.Nikt nikogo nie goni do pracy,wręcz przeciwnie. Niektórych spawaczy trzeba hamować, bo sami sobie psują... normy.Czego jeszcze więcej potrzeba?
Jeżeli ktoś ma inne zdanie na ten temat,zapraszam do dyskusji. Jeden warunek, niech ma odwagę cywilną i się podpisze. Z tchórzliwymi "anonimami" nie będę dyskutował.
Pozdrawiam wszystkich pracujących na Projekcie SR - Arek
1
waz 2014-07-16 23:16:39
robie probki 141 zaproponowali mi stawke 42zl brutto czy to prawda czy robia mnie w ciula?
1
Arek 2014-07-17 10:19:15
Prawda
1
TIG 2014-07-17 17:52:50
a próbki na jakiej stali są robione w WNS?Czy czeka się na rentgen zanim podejmie się pracę?Jak wygląda egzamin?
1
xxx 2014-07-17 23:20:17
Hahaha ! Wychodzi 91,32 zł ;) .(usunięte przez administratora) widzę, że głupoty ludzi nie zna granic ;)
1
anonim-:) 2014-07-18 07:20:16
o widze ,ze biuro uruchomilo lizusow
Arek 2014-07-18 17:45:19
Błaznujesz to Ty,ja piszę samą prawdę.Mnie wszyscy zainteresowani znają,Ty nie raczysz podać nawet imienia. Czemu się wypowiadasz nie mając nic wspólnego z WNS-em?
Chyba,że masz a boisz się ujawnić.
Pozdrawiam.
Arek 2014-07-20 17:11:48
Potrafisz tylko obrażać? Widzę,że niektórzy reprezentują sobą jedno wielkie (usunięte przez administratora). Nie ma sensu dyskutować z prymitywami.
henry 2014-07-20 18:42:18
Widze ,ze kolega już nabiera manier jak na przyszłego foremna szklarza przystało. Później tka firma jak byle simec z ulicy zostaje ""KIMŚ"
Arek 2014-07-20 19:40:37
Ja tylko napisałem jaka jest w tej firmie rzeczywistość,chcąc pomóc innym podjąć decyzję. Niestety nie wiem dlaczego,ale zostałem za to ukarany.Następnym razem się 3 razy zastanowię,zanim to zrobię.
1
marcin 2014-08-13 14:21:51
slyszalem ze robota w gdansku do konca sierpnia teraz nie wiem czy w ogole uderzac tam?
remi 2014-09-21 16:33:18
A skąd o tym wiesz i poco te bzdury pisac
ast 2014-11-06 19:50:55
@Co oznacza termin rimjob, bo nie zrozumiałem, może tylko ja taki głupi jestem. Czemu WNS to niby kumoterstwo, ludzie trzymaja sie w jakis grupkach i nowi nie moga sie wkręcić w łaski, zwłaszcza jesli chodzi o premie, awanse i podwyżki, czy o co to chodziło? Pozdrawiam i z góry dzięki za wytłumaczenie.
spawacz1 2014-11-13 19:35:09
Może tak jakieś fakty,a nie tylko kalumnie...
spawacz 2014-12-04 14:12:32
Jaka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czyści posty ,które opisują patologie w wns-ie ?
spawacz 2014-12-04 20:18:53
Taka sama [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak Ty co piszesz te bzdury [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
teżk spawacz 2014-12-26 17:46:14
Wcale nie jestem zdziwiony ,że ktoś nazywa tę firmę patologią.Niestety takich firm w Gdańsku jest wiele są to sępy z górnej półki.Może ''lizusy'' z biura napiszą coś o umowach na jakich zatrudnia ta cudowna firma ?
spawacz 2015-01-02 20:12:02
Z tego co się orientuje to umowy dają do podpisania ,ale nigdy jej nie zobaczysz na oczy .Umowa oczywiście śmieć.
2
spawacz 2015-02-04 19:45:59
Nie wiadomo dlaczego, ale znikają posty opisujące patologiczna sytuacje w WNSie .
Właśnie chodzi o to ,ze umowy dają do podpisania czyste ,a jak chcesz się uwolnić od tej zarazy to wtedy nie wypłacą ci pieniędzy .
spawacz 2015-02-04 19:46:29
Nie wiadomo dlaczego, ale znikają posty opisujące patologiczna sytuacje w WNSie .
Właśnie chodzi o to ,ze umowy dają do podpisania czyste ,a jak chcesz się uwolnić od tej zarazy to wtedy nie wypłacą ci pieniędzy .
kika 2015-02-12 14:54:32
WNS oferuje umowę o pracę, okres próbny najpierw
wynagrodzenie: podstawa, bonus miesięczny + benefity (do wyboru kilka m.in multisport, opieka medyczna, bony do sklepów, bilety do kina)
atmosfera w zespole jest bardzo fajna (obsługa klienta), wydaje mi się, że to jest kwestia ludzi, z którymi pracuje. ale do firmy nie mam żadnych zastrzeżeń w porównaniu do mich bylych pracodawców

a kasa dobra :)
1
basiek 2015-02-17 22:17:03
a co dokładnie robisz w dziale obsługi klienta? zastanawiam się nad wysłaniem cv bo szukają do obsługi klienta niemieckojęzycznego
kika 2015-02-25 20:34:54
Basiek - odbieram telefony i e-maile w j. niemieckim, wprowadzam dane do systemu i przekazuję do odpowiedniej osoby. nic trudnego, ale trzeba być ogarniętym. no i znać bardzo dobrze niemiecki
spawacz 141 2015-03-13 07:21:30
Widza wns chyba opłaca ludzi, żeby wystawiały im dobra opinie -:).Ta firma jak większość kombinacje złośliwość i arogancja ....
spawacz 2015-03-19 16:13:46
ale jaja dobra atmosfera to tam je ale w biurze !
biurokrata 2015-03-29 10:51:01
Jest,bardzo dobra atmosfera w biurze to trzeba przyznac WNS
spawacz 2015-04-27 12:50:14
Jak widać biuro jest zadowolone :-).Jeśli chodzi o personel techniczny to potwierdzam nie wypłacają po rozstaniu się pieniędzy (sic!)
pracus 2015-06-01 19:06:46
Spawacz, chyba Ci sie firmy pomylily. WNS Global Services nie ma nic doczynienia ze spawaniem. To biuro podatkowo/ksiegowe jak i obsluga klienta. Umowa o prace I nie na godziny tylko stale stawki
pracus 2015-06-01 19:10:17
sa dwie firmy w Gdyni WNSprzymorze i WNS Global Services, ta druga nie ma pracownikow technicznych, to korporacja maja tylko pracownikow biurowych.
Bodzio 2015-06-15 12:34:36
wns pomorze tez mnie oszukał na grubą kase, dokładnie rok temu. To nie jest uczciwa firma. Odradzam w 100%
pracownik 2015-06-16 10:38:26
Opinie na temat firmy WNS POMORZE GDAŃSK proszę zamieszczać bezpośrednio na ich profilu. http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,954318
pracownik 2015-06-16 10:40:36
Link do opinii na temat WNS POMORZE GDAŃSK:
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,954318
1
WNS Global Services 2015-07-01 10:29:27
Witajcie.

Firma WNS Global Servises znajduje się w Gdyni przy ulicy Łużyckiej 6. i zajmuje się obsługą procesów księgowych i obsługą klientów. Jest firmą miedzynarodową zatrudniajacą na Świecie ponad 27 tys pracowników, obsługuje globalnych klientów z calego swiata.

strona fb: WNS Polska - tu możecie zobaczyć co robimy, nasze biuro, etc.
strona www: http://www.wns.com/
adres na przeslanie cv: recruitment.poland@wns.com

Zatrudniamy tylko pracowników biurowych ze znajomoscią jezyków obcych. Zapraszamy do odwiedzenia naszego profilu na stronie Facebook. Tak jak ktoś napisał powyżej firma WNS Global Services i firma WNS Pomorze to dwie zupełnie różne firmy, także i komentarze tu zawarte w szczególności dotyczące pracowników fizycznych nas nie dotycza :)

Pozdrawiamy z Gdyni!
2
spawacz 141 2015-08-26 11:46:45
Jestem ciekawy kto wypisuje te komentarze na plus dla firmy.Przecież nie od dziś wiadomo ze ,żeby cokolwiek załatwić trza smarować inaczej jedna rotacja i wypad do domu.Lizusostwo ,dziadostwo i skrajna nieodpowiedzialność niektórych 'kerowniczkow ' z tej firmy to norma .Znam tez dwa przypadki niewypłacenie dobrym spawaczom pieniędzy .
2
adamski 2015-11-30 00:42:10
Jakie są zarobki w tej firmie, może ktoś z pracujących tam zdradzi? Bo w ogłoszeniach oczywiście nie podają.
gość 2016-02-12 09:35:23
Są "tylko" dwa etapy, ale nawet pierwszego nie przejdziesz bo odpowiedzą ci że twoja znajomość języka jest niewystarczająca.
Cer0 2016-02-26 13:19:33
Witam wszystkich mam pytanie dotyczące stanowiska spawacza TIG. Jak się pracuje/spawa w WNS , jakie są warunki pracy , ile może zarobić dobry prefabrykant/spawacz rur na 141 i oczywiście jaka panuje atmosfera generalnie w pracy.
Cer0 2016-02-26 13:21:54
Witam wszystkich mam pytanie dotyczące stanowiska spawacza TIG. Jak się pracuje/spawa w WNS , jakie są warunki pracy , ile może zarobić dobry prefabrykant/spawacz rur na 141 i oczywiście jaka panuje atmosfera generalnie w pracy.
1
Awa 2016-04-06 11:22:37
Mylisz firmy - pytasz o WNS Przymorze to nie to forum
to o ktore Ci chodzi to http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,954318
Frania 2016-04-27 14:32:53
Ja jestem aktualnie pracownikiem tej Firmy , jezeli ktos ma jeszcze jakies konkretne pytania to chetnie odpowiem :)
Annchen 2016-05-15 10:25:51
Cześć, mam pytanie odnośnie godzin pracy i tego czy są nadgodziny? no i jakie są zarobki dla osób z językiem niemieckim, dziękuję
2
Felix 2016-06-20 15:28:24
Witam! Jakie są zarobki dla konsultantów z językami obcymi, dziękuję
rolnik 2016-07-06 20:42:24
ale burdelobumbum. Nie warto.
Obiecanki na rekrutacji a potem wchodzisz w niezłą kupę.

Abstrachując od tego, że tam strasznie śmierdzi (najgorzej w kuchni) to ludzie pracują jak w ulu. Osy lub mrówki. Absurdalne zasady pracy, sztywny narzucony grafik, bez konsultacji. Za tę kasę to śmiech na sali.

Żegnam się.

PS. koleś co ten bajzel prowadzi, to największy burak jakiego widziałem.....
1
Antie 2016-07-12 18:34:48
Hej Franiu !
szkoda,że na żadne " posty" nie odpowiedziałaś ?! Też by mnie to interesowało ! ;)
Ale mam inne pytanie; czy są jakieś "kursy,szkolenia,itp"?,możliwość podniesienia kwalifikacji ?
Jaki dają jest czas wdrożenia się w pracę ?
I jak jest z tą dopłatą kosztów przejazdu ? Faktycznie dopłacają ?
Pozdrawiam serdecznie
Antie 2016-07-13 20:40:35
Dziękuję za info :)
A,może wiesz odpowiedzi na "te inne" pytania ?
Byłoby miło gdybyś mógł więcej napisać ;)
Pozdrawiam
Antie 2016-07-14 01:14:24
Tak czy tak ;) wielkie dzięki !
Myślę, że tobie też wszystko pójdzie "po twojej myśli" !
;)
andi 2016-07-14 09:33:12
a jak waszym zdaniem przedstawia się zatrudnienie na stanowiskuSpecjalista ds. obsługi klienta z językiem niemieckim lub rosyjskim? w Gdyni to jednak o takie zatrudnienie teraz ciężko. bardzo ciekawią mnie też owocowe poniedziałki i temat wyjazdów wakacyjnych
4
Zostaw swoją opinię o WNS Global Services - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WNS Global Services