brak logo

GOLDFRUIT

Wólka Gołoska

Opinie o GOLDFRUIT

Kasia 2014-08-17 00:38:16
Jak dla mnie bardzo fajna firma. Maja konkretna tabelkę, jakie owocki i warzywa są dostępne w której porze roku. Konkret. I świeżość :)
Maaarcin 2014-08-17 00:39:35
Ja też muszę przyznać że okej. Zamawiam stamtąd do swojego sklepu i jak na razie wszystko jest OK. Na czas, owoce świeże więc daje plusa!
aliska 2014-09-01 21:44:57
świetna hurtownia, fajne ceny, masa towaru do wyboru, współpraca układa się bardzo dobrze
pracownik 2014-09-08 17:01:53
chaos wewnętrzny. niewiele na piśmie. Zastanowię się,zanim zatrudnię się w podobnej firmie.
2
pracownik 2014-09-08 17:03:28
do sklepu?
pracownik04 2014-11-14 11:08:58
nie polecam, placą nie w termin nie tylko pracownikom, ale i sadownikom. Wymagają to, czego się nie da zrobić. Wciąż nie otrzymałem pensję.
2
ktoś112233 2015-01-22 20:12:26
UWAGA!!!!Omijać firmę wielkim łukiem!!!Towar biorą z wielką ochotą a pieniędzy nie płacą!!Najgorsza FIRMA jaką poznało się!!Uważajcie ludzie i nie współpracujcie!!
kontrahent 2015-02-16 18:23:48
Uwaga! Nie można od tej firmy odzyskać pieniędzy za towar! Nie płacą i wymigują się od zapłaty!!!!
1
ex 2015-03-04 16:34:13
Śmiem twierdzić, że pozytywne opinie firma Goldfruit wystawiła sobie sama. Praca tam kończy się brakiem wynagrodzenia i sprawami w sądzie-można sprawdzić. Rzeczywiście, w najlepszym wypadku są duże opóźnienia w płatnościach za faktury, ale często po prostu sprzedawca/sadownik nie dostaje zapłaty za swój towar. Podsumowując: nie polecam.
1
z daleka 2016-08-17 15:34:29
Przed popełnieniem błędu jakiejkolwiek współpracy z tą "firmą", zachęcam do odwiedzenia Inspekcji Pracy. Komornicy w Grójcu i Warszawie również dobrze znają tę "firmę" (np. Komornik Sądowy P. Bukszewicz i wielu innych), o sądzie rejonowym (ul. Marszałkowska, Wydział Pracy) już nie wspominając. Dostałeś pieniądze z opóźnieniem? To luksus, większość nie dostaje zapłaty wcale!
wola 2016-08-17 20:56:31
a ta firma to gdziekolwiek w ogóle ma swoją w internecie witrynę?
Zostaw swoją opinię o GOLDFRUIT - Wólka Gołoska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOLDFRUIT