brak logo

OBIEKT PLUS Jerzy Czekański

Katowice

Opinie o OBIEKT PLUS Jerzy Czekański

były 2014-03-29 19:14
Praca w tej firmie to ciągła praca w której właściciel Cię szpieguje. Zatrudnia na umowy o dzieło a ma wymaga pracy jakby była to umowa o pracę. Zwalnia pracowników z dnia na dzień bez żadnego powodu
4
mądry 2014-07-18 05:34
Uwaga na pracę w tej firmie. Obiecuje się prace inna na początku a potem to inna praca ( np. ma być to praca w budce a jest to praca fizyczna pod ścisłą kontrola właściciela lub praca w barze a okazuje się ze to praca przy sprzątaniu toalet. I to co napisał poprzednik to tez prawda. Można ta prace stracić z dnia na dzień ( czasem właściciel mówi ze to urlop ale po tym niby urlopie nie ma już powrotu do pracy). Rozmowa kwalifikacyjna z właścicielem też nie należy do przyjemnych rzeczy.
1
------ 2014-08-02 12:18
Też muszę się zgodzić z ludźmi co pisali wyżej. Sama rozmowa o zatrudnieniu to coś co przechodziłem pierwszy raz a już byłem zatrudniony w paru firmach. Oczywiście okazuje się ze praca ma polegać na czymś całkowicie innym niż jest w ogłoszeniu. A o tym co się dzieje jak już się pracuje to lepiej nie pisać bo więcej swobody jest w więzieniu.
1
Zapobiegliwy 2014-08-05 15:05
Pracuję w tej firmie od jakiegoś czasu i dlatego nie mogę zgodzic się z powyższymi opiniami. Właściciel w porządku wymagający, ale sprawiedliwy i konkretny. Jasne zasady i ogólnie ok.
4
nick 2014-08-18 10:55
Ja jakiś czas miałem ta nieprzyjemności pracować na rym parkingu i zgadzam się z ludźmi co piszą negatywna opinie o systemie pracy. Po pierwsze zatrudnia się ludzi na umowę o dzieło a rozmowa jest o umowie o pracę. Po drugie nie wiadomo jak pracować bo właściciel robi chaos ( chyba żeby mieć na każdego jakiś hak). I nie wiem kim kiedyś był bo szpiegowania każdego na każdym kroku to normalna rzecz u niego. Nie polecam pracy w tej firmie.
2
radziwiłłło 2014-08-22 00:08
Nie do końca zgadzam się z powyższymi opiniami. Nie mam negatywnych wspomnień związanych ani z szefem ani z tą firmą. Polecenia konkretne, pieniądze wypłacane w terminie. Szef wprowadza pewną dyscyplinę ale to raczej normalne w sprawnie działającym przedsiębiorstwie.
7
0pietrek 2015-09-12 17:34
Totalna porażka - omijać z daleka. Płaca głodowa ,umowa o dzieło a wymagania jak po Oxfordzie - no i oczywiście wieczna inwigilacja i sugerowanie, że wszyscy są złodziejami - praca tylko i wyłącznie dla desperatów co nie mają co jeść !!!!
1
rafał kato 2016-08-01 19:34
Pracuje w tej firmie od niedawna. Mimo tego, że przestraszyły mnie opinie tutaj to odważyłem się pójść na rozmowę. Zarabiam więcej niż w sklepie odzieżowym w którym pracowałem przedtem i nie mogłem usiąść przez 8 godzin... Jak na pracę na parkingu to pieniądze są bardzo w porządku. Zarabiam więcej niż na to liczyłem szczerze mówiąc. Nie rozumiem skąd te opisy jak z horroru. Może kiedyś było inaczej? Nie wiem. W każdym razie ja polecam. Nie wiem czy tylko ja to doceniam ale pracuje na legalną umowę, dostaje wypłatę w terminie, warunki pracy dobre i w końcu nie mam poczucia, że ktoś mnie robi w balona.
3
Mandżuritsu 2016-11-02 22:25
Pracowałem tam dobry kawał czasu i nie wspominam miło .
Obowiazki papierowe jedno realne drugie.
Ciagłe umowy zlecenia przynies wynies pozamiataj wszyscy to kur.. , chamy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ino Jerzyk jedyny porządny człowiek w całym mieście ostatni sprawiedliwy z Mickiewicza :D
Finansowo lipa

Nie polecam :D
1
Oburzony 2017-02-18 22:57
Pracowałem tam rok czasu.Oczywiście prawda co pisali poprzednicy.Szukanie przez szefa powodów do zwolnienia,posądzanie niewinnych ludzi o jakieś kradzieże rzeczy które nagle odnalazły się potem jak osoba posądzona została zwolniona,szpiegowanie przez kolegów szefa i wymyślanie niestworzonych histori.Ogólnie bydło i chora atmosfera.
3
pannaadrianna 2017-05-12 11:42
Moim zdaniem na plus. Ja czułam się doceniana w tej firmie. Złego słowa nie usłyszałam nigdy i dlatego też złego słowa nie powiem. Praca ciężka nie była i nie trudno było wykonywać ją sumiennie. Praca była w trybie 3 zmian więc nie było problemu ani z rutyną ani z pójściem do lekarza czy załatwieniem swoich spraw w tygodniu. Wiadomo, że to praca na parkingu więc nie zarobi się tu jak jako lekarz czy prawnik ale warunki godziwe. Szef uczciwy i wyrozumiały. Mogę ze spokojem ducha polecić pracę w tej firmie.
3
AGAWA 2017-05-22 21:00
zgadzam sie z moimi przedmówcami, ta ostatnia opinia jest odosobniona wi pewnie napisana osobiście przez właściciela bądź kogoś z rodziny. Nie polecam nikomu- nawet w największej desperacji prosze omijać tą firme z daleka. Szef totalny oszołom , despota i hitlerowskie podejscie do pracowników. Pracowników traktuje jak niewolników i wyzywa od złodziei i oszustów. Sam jest totalnym ćwierć-inteligentem żeby nie powiedzieć BURAKIEM i chamem. Ten facet powinien siedzieć na emeryturze w domu, bo jego wiek juz nie pozwala na normalne funkcjonowanie. Tragikomedia! Koto moze niech unika jak ognia. Jaki szef taka firma- Totalne DNO.
1
Zostaw swoją opinię o OBIEKT PLUS Jerzy Czekański - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OBIEKT PLUS Jerzy Czekański