brak logo

TEKRA Sp. z o.o.

Gubin

Opinie o TEKRA Sp. z o.o.

adi1411 2014-07-24 18:04:12
Zastanawiam się nad podjęciem pracy w tej firmie, ale nie znam opinii na jej temat. Wiadomo co się w niej dzieje? Czy coś dobrego czy wręcz przeciwnie.

Pozdrawiam
1
dobra-rada 2014-09-09 22:09:13
unikać!
3
;( 2014-11-16 19:03:38
Potwierdzam
1
niezadowolony 2014-11-22 19:44:41
Bardzo dziwna firma. Ciężko się z nimi skontaktować. Potencjalnych pracowników traktują z duzym "dystansem" odmawiając podjecia pracy bez podania przyczyny.
100 % 2015-01-22 11:34:19
Pracowałem tam rok najlepsza norma na zakładzie z 2 zmian jako szlifierz i 0 premi hehe 1 miesiac dali 100 potem zabrali pytam sie dlaczego juz nie mam cytuje slowa brygadzisty ps kondon xD ( bo taki mam humor ) a co do zdrowia jak miała byc jakas kontrola to kazali nam pilnikami robic aby bylo jak naj mniejsze zapylenie jezeli macie mozliwosc pracy gdzie indziej UNIKAC tgo obozu pracy moze i placa ale czy pieniadze sa wazniejsze od zdrowia
2
a 2015-02-12 20:27:07
to fakt,nie lubią kombinatorów wiecznie na chorobowym,dużo wymagają ale i sporo płacą,moje średnie zarobki to 4000, do tego premia świąteczna 2000 i kasa na wakacje 2000,fenomenalne ubezpieczeni.praca ciężka ale w końcu produkują duże elementy do dźwigów.
! 2015-02-23 18:08:54
Nie przesadzaj gadając takie bzdury
maly 2015-04-01 00:47:08
zabiera kierownik premie bo tak mu sie podoba albo nie. Traktuje ludzi jak niewolnikow.... Pyta czy robisz nadgodziny? jak powiesz ze nie to premia do zera a narobic sie trzeba
chętny 2015-04-16 20:17:53
Witam proszę o trochę więcej informacji na temat tej firmy tz-jaka praca czy ciężka jak z godzinami i nadgodzinami premie dodatki jaka forma zatrudnienia i cała reszta wiem że nigdzie nie jest super ale proszę o obiektywną informację obecnie działam w lubstalu zielona góra i jest dosłownie kibel.
greg 2015-04-19 13:10:23
jak ktos chce zarabiac krocie a sie niw narobic to niechwlasny interes zalozy,zatrudnienie na umowe o prace,kierownik jak kierownik w kazdej firmie i tyle,jak tak komus ciezko to niech zmieni prace,jak bys popracowal na stoczni jako szlifierz to zobaczylbys co to ciezka praca,
2
Piotr 2015-06-12 12:55:24
... firma moze i ok ale kierownictwo popier... i zupelnie niekompetentne... szczegolnie Agnieszka.... stara klika z Teleskopu w Kostrzynie... ODRADZAM
Xxx 2015-11-04 23:37:12
Zarobki może i spoko bonusy świąteczne i wakacyjne też ale to nie zrekapesuje twojego zdrowia (robilem tam 2,5r, zwolniony bo ,,TAK,, .nie podobało się nie robienie nadgodzin i należne mi wolne wykorzystywalem) a co do zdrowia to najbardziej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stop stali jaki znam i spawanie go bez przełbic ,,airfresh,, i filtrów węglowych jest nie dozwolone w BHP (NAWET NA KAŻDEJ SZPULI DRUTU PISZE TŁUSTYM DRUKIEM POWODUJE RAKA) ale nie po polsku .ale cwaniaki umowę dają ślusarz. Monter.spawacz i nie muszą o to dbać.
A o nerwach szarpanych nawet nie mówię bo bym tu z godzinę pisał
@ 2015-12-02 18:37:06
Żadne bzdu3ry sama prawda.
xxx 2016-01-12 12:23:17
Odradzam kazdemu ta firme jestem spawaczem z kilkunastoletnim stażem i nie jedno spawałem po roku dlaem sobie siana,placa dobra ale atmosfera i podejscie kierownictwa to porażka,najlepiej jakby nikt nie miał życia prywatnego,kierownik jest tak poryty ze jak na 3 zmiany pracowalismy to potrafil o 2 wnocy na firme przyjechac bo myslal ze ludzie dogory ch..em leza
2
:-( 2016-01-30 22:05:36
A co myślicie o br. Olku??
2
ggg 2016-02-09 21:28:11
Chłop robi swoją robotę i w całej firmie nie ma lepszego brygadzisty zna się na swojej robocie i życzę mu samych sukcesów w tej firmie.
4
eee 2016-02-15 20:20:29
No nie wiem czy te marudzenie na prace w tej firmie jest uzasadnione,może i nie jest łatwo ale da się wyrobić no a zarobki są satysfakcjonujące.A co do kierownika taka chyba jego rola żeby od czasu do czasu sprawdzić co jest.
2
yyy 2016-02-18 22:24:38
Właśnie od czasu do czasu dobrze napisane,a czy rola taka to chyba gruba pomyłka...
1
Rrr 2016-04-06 10:07:56
Taką opinie wystawił sobie sam ,to jest największy czop na firmie!!!!!!!
2
mario 2016-08-27 15:03:51
ludzie macie problem . praca w de. czeka .ja mam niemiecki pass. i pracuje w guben i takze mieszkam u wojka ktory tutaj kupil dom w guben. woj po 34 latach pobytu w dortmundzie i bochum wrocil blizej rodzinnych stron jest na emeryturze. i sie smieje .woze auta w rodzinne strony do krapkowic. biore z niemieckich komisow w okolicach cottbus i berlina.. w okolicach cottbus po 1945 r. mamy takze czesc rodziny ktora musiala wyjechac z schlesien. moj dziadek zostal bo babcia miala ojca polaka a matka byla niemka. firmy tekra nie kojarze tutaj w guben chyba nie jest za bardzo znana.ale kiedys slyszalem w barze ze ludzie chwalili sie dobrymi zarobkami jak na polske , to chyba nie jest zla.
erf 2016-08-30 12:53:00
Zarządzanie sprzedażą produktów nie stanowi dużego wymogu do spełnienia, ale wiadomo czy oprócz podstawy jest jeszcze szansa na jakieś premie? Podobno się miały pojawić jeszcze przed wakacjami. Pozdrawiam
Cieńki 2016-11-12 17:29:55
Witam,pracuje w tej firmie 1,5roku,kierownik jak wszędzie, kiedy chodzę z jakąś sprawą to jest przyjemny i też kąkretny, że się załatwi daną sprawe dla obu stron dobrze. Wymagają dokładnosci bo to kosztuje grube ppieniądze reklamacje też nie są małe.jak wykonujesz swoją pracę to nie czepiają się z byle powodu.a jak zaskoczysz tą pracę to nie jest cięszko a przy wypłacie będziesz zadowolony.
1
Zostaw swoją opinię o TEKRA Sp. z o.o. - Gubin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TEKRA Sp. z o.o.