Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-01-05 21:24:46 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Benhauer - Kraków. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-11-18 18:00:09 odpowiedz | cytuj
Na początek staż za darmo w czasie którego mamy wykonać jakąś robotę za free, a później jak się sprawdzimy to nas może zatrudnią. Nieciekawie.
Kriss - 2009-11-24 13:43:02 odpowiedz | cytuj
w jednym pomieszczeniu, chyba w sekretariacie, nie ma okien :)
ania - 2010-01-17 20:01:23 odpowiedz | cytuj
ja pracowałam na stazu w benhauer. powiedzieli mi ze darmowy na poczatku. miałam w miare ciekawe zajecia na tyle, ze po tym stazu na tyle wiedzialam ze dostałam prace za( usunięte przez administratora ) u innego pracodawcy. frycowe trzeba placic.
xx - 2010-02-16 18:25:38 odpowiedz | cytuj
ja uwazam ze Benhauer jest bardzo ok. chlopaki zapieprzają ile wlezie.
niedoszły pracownik - 2010-05-18 13:04:33 odpowiedz | cytuj
Ciekawe ( usunięte przez administratora ) nadal chodzi w gajerku i trampkach na spotkania z kandydatami... a jak mu się coś nie spodoba to se przeklnie..
anne - 2010-05-24 20:37:23 odpowiedz | cytuj
Właśnie zaczełam bezpłatną praktykę w copywritingu. Czy ktoś może ma jakieś doświadczenia z tym związane?-oczywiście w Benhauerze. Dzięki za opinie.
kulka - 2010-05-26 08:22:20 odpowiedz | cytuj
bardzo duzo pracy będą wymagali
anne - 2010-05-26 19:29:45 odpowiedz | cytuj
obecnie dostaję ok. 50 tematów do napisania w tydzien ( po 800 znaków) Dodam,że topraca zdalna. Czy pozniej bedzie tego wiecej? Obecnie piszę drugi zestaw...
anonim - 2010-05-29 06:15:14 odpowiedz | cytuj
a jak z wynagrodzeniem czy wszyscy pracuja pierwsze 3 miesiace za darmo? i w jakich dzia�ach tam mozna pracowac i których jest najlepiej?
PP - 2010-06-01 19:59:56 odpowiedz | cytuj
pierwsze trzy miesiące za darmo??????to chyba jakieś nieporozumienie
koki - 2010-06-24 14:50:13 odpowiedz | cytuj
ostrzegam przed tym pracodawca ta cała firma to jakiś( usunięte przez administratora )
anonim - 2010-06-25 13:29:30 odpowiedz | cytuj
Niedawno skonczylam praktyke w tej firmie jako copywriter.
Przez caly czas trwania praktyki pisalam kolo 50 tekstow tygodniowo.
Dali mi dowolnosc co do tresci tekstow, chodzilo jedynie o to, zeby zawieral on wyznaczone frazy.
Po praktyce szybko wystawili referencje. Nie mam na co narzekac.
Teraz - po praktykach - latwiej dostane prace o jakiej zawsze marzylam :)
wizard - 2010-06-25 16:22:56 odpowiedz | cytuj
Benhauer - przepracowałem tam rok. Pracowałem już w innych firmach i jak dla mnie to jest firma jak każda inna. Ale podobała mi się przyjemna atmosfera w pracy, tam wszyscy są ze sobą na "Ty" niezależnie od wieku i stanowiska.
wertos - 2010-06-25 17:18:36 odpowiedz | cytuj
DWA POSTY WYZEJ SĄ NAPISANE PRZEZ SZEFA( usunięte przez administratora )W rzeczywistości atmosfera jest taka że nikt nikomu nic nie tłumaczy, każdy działa na własną rękę za co jest później karcony, klimat jest ( usunięte przez administratora ) nikt sie nie odzywa. odradzam!!!!!! to nie jest poważna firma
Patrycja M. - 2010-06-26 12:26:52 odpowiedz | cytuj
Choć musiałam odejść ( nie radziłam sobie z obowiązkami ) wspominam dobrze te parę dni pracy , atmosfera fantastyczna . Chłopaki ( usunięte przez administratora )posiadają ogromną wiedzę oraz motywację do działania. Jeśli ktoś chce zdobywać wiedzę przez pracę to jak najbardziej polecam to miejsce.
anonim - 2010-06-26 15:25:23 odpowiedz | cytuj
Bylem Copywriterem w Benhauerze - 50 tekstów tygodniowo - 2 miesiace - od razu dostaalem referencje. Wywiazali sis wobec mnie w 100%. Polecam .
oligarchawschodu23 - 2010-06-29 11:51:14 odpowiedz | cytuj
to prawda, nikt sie nie odzywa, milczenie przez caly dzien
Angelika - 2010-07-05 10:13:26 odpowiedz | cytuj
Odbyłam praktyki w dziale Seo/Sem i jestem bardzo zadwowolona. Polecam. Aczkolwiek żeby został na dłużej to chyba nie ma opcji.../...
Aleksandra - 2010-08-17 15:36:48 odpowiedz | cytuj
Właśnie kończe praktyki Seo i jest zadowolona. Mam nadzieje ,że otworzy mi to bramkę na pracę w pełnym wymiarze.
ren - 2010-08-19 13:53:00 odpowiedz | cytuj
Hej...mam małe problemy z pisaniem tych tekstów....czy możeci mi powiedzieć jak to pisaliście...to znaczy czy to było na typowe "odwal się" czy wkładaliście w to trochę pracy i czy te słowa z zestawów ( które według mnie są jakąś kpiną) zmienialiście chociażby jeśli chodzi o przypadek lub rozbijaliście jeśli chodziło o zestawy dwóch i więcej słów...proszę...
Gosia - 2010-08-19 16:18:57 odpowiedz | cytuj
Ren podaj maila to ci wszystko wytłumacze .
ana - 2010-08-28 20:25:48 odpowiedz | cytuj
ja też jestem po praktykach seo- prze ok. miesiac pisałąm po 50 tekstó tygodniowo po czymprzestali przysyłać- przypomnialam sie i nadal nic. Ale ostatecznie zaświadczenie bez problemu dostałąm.
madja - 2010-09-02 11:08:18 odpowiedz | cytuj
@Ren Z tego, co wiem, to jak ja byłam na praktyce- nie można było odmieniać tych fraz. Ale tekstów nie pisze się ciężko no i można sobie poćwiczyć. W końcu jak nauczysz się pisać na różne tematy, to później będzie łatwiej ;)
Także spoko było. Referencje dostałam. Nie ma na co narzekać.
Ania - 2010-09-03 14:42:12 odpowiedz | cytuj
Też mialam tam praktyki i w sumie to jest dużo pracy, ale mogłam mieć praktykę wymaganą na uczelni po znajomości i nic nie robić. Chyba lepiej się czegoś nauczyć, żeby później pracę dostać.
x