brak logo

abbau polska

Poznań

Opinie o abbau polska

zbrojarz 2012-05-30 17:20:41
pracowałem tam tylko miesiac a moze az miesiac!! rozczarowanie jest gdy zobaczycie ile zarobiliscie i przeliczcie sobie to na godziny SZOK!!! wyzysk na maxxxxa!!! ludzie nie dajcie sie oszukac tej firmie bo obiecuja duzo a (usunięte przez administratora) z tego jest!!!
precujacy 2013-03-26 15:58:17
...ja tam nadal pracuje i jakos nie narzekam.Ciezko jak na kazdym innym werku w Niemczech,moze i nawet ciezej.Jednak pieniazki zawsze na czas i praca przez caly rok nie wazne czy lato czy zima
obecny pracownik 2013-03-26 16:02:45
Minal ponad rok od poprzedniej mojej opini na temat tej firmy.Ja w tej firmie nadal pracuje i mam sie dobrze i nie siedze na zadnym stolku(usunięte przez administratora).A ciekawy jestem gdzie pracuja wszyscy Ci co tak tu narzekali?I ktorzy nie potrafili utrzymac porzadku na mieszkaniach ze w takim "syfie"mieszkali?Teraz Was nie ma i jest porzadek.Pozdrawiam
1234 2013-04-02 11:24:17
Stanowczo odradzam tą firmę , niekompetencja i brak uczciwości!
pracownik tej firmy 2013-04-18 09:57:38
1234-podaj przyklady???i powiedz co sam potrafisz i robisz???
xxxxx 2013-04-27 11:26:46
Jesli nazywasz te firme tak jak nazywasz to podaj swoje dane skoro sie niczego nie obawiasz i skoro piszesz prawde to jezeli to banda podaj ich do prokuratora.A swoja droga moze ktos uczciwie napisze prawde bo jestem zainteresowany?
XXXX 2013-05-14 21:39:37
Mój tata pracuje w tej firmie... I żadnym menelem nie jest!!!! I bardzo to dziwne że po 2 godzinach można o ludziach powiedzieć wszystko, a zwłaszcza ich obrażać... Brak inteligencji!!!!
cieśla 2013-05-14 23:14:58
Pracuje tu od paru lat nieznam żadnego menela skończyłem technikum i z podjęciem pracy niemam problemów a jak jesteś mami synkiem i po telefonie od Mamusi poleciały łezki i czeba było jechać do domku to niepisz bzdur pewnie nawet w wojsku niebyłeś tylko kwiatki z mamą sadziłeś
xxx 2013-05-16 19:59:15
zbrojarz - 2012-05-30 17:20:41

pracowałem tam tylko miesiac a moze az miesiac!! rozczarowanie jest gdy zobaczycie ile zarobiliscie i przeliczcie sobie to na godziny SZOK!!! wyzysk na maxxxxa!!! ludzie nie dajcie sie oszukac tej firmie bo obiecuja duzo a (usunięte przez administratora) z tego jest!!!
...skoro pracowales tylko miesiac i byles niezadowolony to pewnie na wiecej nie zasluzyles.Ja pracuje juz tam kilka lat i mam wiecej niz "obiecywali".Widocznie Ty nie sprawdziles sie jak wielu ktorzy to opowiadaja ze sa dobrzy a jak przyjada to nic nie potrafia
1
BOSS 2013-05-20 21:25:34
praca po 16 godzin a obiecują 10 12 zarobki to smiech przelicz godziny to wyjdze ci 4 euro max 400h miesiecznie to unaz wieęcej zarobisz zate godziny odradzam bo pożałujesz jak pojedziesz nieznam takich (usunięte przez administratora) wiekszosc to pijaków wszystko na przelanie i tyle ODRADZAM.ODRADZAM. ZOBACZYSZ JAK CIE OSZUKAJĄ
++++ 2013-05-20 21:32:50
odradzam szkoda czasu na jazde obiecuja dużo a co przychodzi co do czego to (usunięte przez administratora). do ludzi ktozy sie wybieraja i czytaja te piekne alla komentarze ze nie ma tam meneli itd to wypisuja ludzie z abbau ppracownicy aby tylko ludzi ząłpac do tego (usunięte przez administratora) wiecej info (usunięte przez administratora) odpowiem na pytania
xxxx 2013-05-21 08:14:49
BOSS - 2013-05-20 21:25:34

praca po 16 godzin a obiecują 10 12 zarobki to smiech przelicz godziny to wyjdze ci 4 euro max 400h miesiecznie to unaz wieęcej zarobisz zate godziny odradzam bo pożałujesz jak pojedziesz nieznam takich (usunięte przez administratora) wiekszosc to pijaków wszystko na przelanie i tyle ODRADZAM.ODRADZAM. ZOBACZYSZ JAK CIE OSZUKAJĄ
W jaki sposob Ciebie "oszukali"lub jak wiesz kogo oszukali to napisz.Bo ja jakos ani nie jestem menelem ani mnie jeszcze nigdy nie oszukali i nie przepracowalem tam 400godzin itp.Praca jak na kazdym zakladzie
++++ 2013-05-22 10:41:37
jak alla tam niby pracujesz to czemu o 8 rano dodajesz komentarz zamiast pracowac w tym (usunięte przez administratora) wiec to ściema ludzie ze ten tym tam pracuje !!!!!
xxxx 2013-05-28 14:14:55
++++ - 2013-05-22 10:41:37

jak alla tam niby pracujesz to czemu o 8 rano dodajesz komentarz zamiast pracowac w tym (usunięte przez administratora) wiec to ściema ludzie ze ten tym tam pracuje !!!!!
Przyjedz to zobaczysz...nie kazdy pracuje od rana i nie kazdy konczy prace jak wszyscy:)
xyz 2013-05-28 14:17:53
++++ - 2013-05-22 10:41:37

jak alla tam niby pracujesz to czemu o 8 rano dodajesz komentarz zamiast pracowac w tym (usunięte przez administratora) wiec to ściema ludzie ze ten tym tam pracuje !!!!!
...wiesz,pomysl ze czasami z takiego (usunięte przez administratora) mozna wyjechac do rodziny....pomyslales o tym?
xxx 2013-08-20 09:35:38
BOSS - 2013-05-20 21:25:34

praca po 16 godzin a obiecują 10 12 zarobki to smiech przelicz godziny to wyjdze ci 4 euro max 400h miesiecznie to unaz wieęcej zarobisz zate godziny odradzam bo pożałujesz jak pojedziesz nieznam takich (usunięte przez administratora) wiekszosc to pijaków wszystko na przelanie i tyle ODRADZAM.ODRADZAM. ZOBACZYSZ JAK CIE OSZUKAJĄ
Pracuje tutaj kilka lat i jeszcze nikt nie mial tyle godzin pracy jak i takiej smiesznej stawki 4 euro!!!!Skad Ty to wydukales??
ANONIM 2013-12-20 18:41:09
zgadzam sie z opiniami ze zarobki sa beznadziejne i warunki jakie panuja na hotelu to porazka... bardzo dlugo sie pracuje, osobiscie odradzam ta fime!!!!!!!!!!
ANONIM 2013-12-28 16:29:41
Arti, np od 6 rano do 22 zalezy , a jak przeliczysz te przerobione godziny w stosunku wyplaty to ci wyjdzie baaardzo smieszna stawka!za która niech sobie sami pracuja!!!!
On 2014-01-08 23:26:42
CO to za bzdurna dyskusja?Chyba dwoch-trzech nieudacznikow sie spotkalona necie
były pracownik 2014-01-09 11:22:23
Pracowałem tam 5 lat temu i moge się podpisać pod tymi negatywnymi komentarzami.Ztego co tu od czasu do czasu przeczytam to nic sie ta firma nie poprawiła.A to że jest pare pozytywnych treści to jako firma powinniście śię wstydzić że sami sobie takie recenzje wpisujecie.
anonim 2014-04-02 22:51:39
Niektorym zle wcale nie jest tutaj,czy sie siedzi czy sie lerzy,wyplatka i tsk sie nalezy.nie zwolnia bo niby kogo wezma ,grunt to sie zalapac tutaj,byc obojetnym na wszystko,a dzien jakos przeleci i znow placa .mie sie podobalo,nie trza bylo nawet sie wysilac ,prezes i tak wierzy
Ocena 2014-05-01 09:26:38
Moja ocena tej firmy 1/10
pracownik 2014-05-16 22:48:56
Jakie wy tu bzdury wypisujecie.

Jedni widac ci bardziej niedouczeni zli na brygadzistow ktorym powinni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lizac bo sami pewnie niewiele byscie zrobili.Inni o zarobkach wypisuja brednie bo z tego co wiem to nie ma tam takich stawek.Kolejni o mieszkaniu pewnie tym na e ole gdzie sami sobie winni bo sprzatac wam sie nie chce I smieci trzymacie w pokojach we workach.Jedno mieszkanie wymalowane I wysprzatane ale bez kobiet sami nie potraficie utrzymac porzadku.Wszyscy wielcy dyskutanci I fachowcy jak to was tam nazywa ten kierownik "balkonowi fachowcy" bo w sobote I niedziele przy piwku takimi jestescie.A sa tam ludzie ktorzy od lat pracuja I nie narzekaja I zarabiaja.Bylem widzialem I sam pracowalem.Gdyby nie problemy osobiste nadal bym tam pracowal
1
anonim 2014-06-17 06:01:19
może i bym tam pracował gdyby nie ten gruby powolny ps.dalej pije i udaje ze jest wporzo do dyrekcji
1
mirek 2014-07-06 20:21:34
Nie polecam tej firmy , duzo godzin pracy a wypłata marna!!!! zastanówcie sie za nim tam pojedziecie, a te komentarze pozytywne to pisza chyba te przydupasy nikt nowy by tak nie napisal bo to niekompetentna firma!!!!ocena 1/10
poznaniak 2014-07-25 22:22:48
Ta firma to śmiech na sali współczuje ludziom którzy tam pracuja praca od rana do póznych godzin wieczornych zero czasu na odzpoczynek i bardzo śmieszne zarobki tylko pupilki maja wiecej i praca w stresie ile by sie nie zrobiło to mało kierownik abbau to nadziera tylko ryja i cwaniakuje pracowałem tam kilka miesiecy i nie polecam nikomu przy tylu godzinach zarobi sie w polsce o 500 zl mniej a jest sie na miejscu z rodzina nawet w pracy tam wody do picia nie kupuja zenada
pupilek abbau 2014-07-30 09:00:27
@poznaniak-a co to znaczy ze kierownik abbau cwaniakuje?co to znaczy ze pupilki maja wiecej? Kto jest pupilkiem?ile trzeba nie zrobic zeby krzyczal ze malo?a ty zbrojarz?ciesla? Czy wekendowy fachowiec?
anonimowo 2014-09-18 06:31:46
Jak tam firma ??coś ruszyli,jakieś zmiany na lepiej?
anonimowo 2014-09-27 01:54:57
Pytam czy u was cods się zmienilo?
jjj 2014-10-08 20:22:10
Tak,dużo sie zmienilo.kazdy pracownik ma swój pokój,sprzątać nie tfzfbs przychodzi sprzątaczka.dzień pracy to tylko 8godz.w soboty płatne podwójne.prscownicy dowożeni są do pracy rykszami(bo to tylko na druga stronę ulicy,czyli bus nie jest potrzebny).nikt nie cwsniakuje i nie krzyczy.jesli nie ma pracownik ochoty w danym dniu pracować wszyscy chętnie przejmują jego obowiązki.normalnie tina -rodzina..zarobki minimum 1500€..
jjj 2014-10-08 20:22:32
Tak,dużo sie zmienilo.kazdy pracownik ma swój pokój,sprzątać nie tfzfbs przychodzi sprzątaczka.dzień pracy to tylko 8godz.w soboty płatne podwójne.prscownicy dowożeni są do pracy rykszami(bo to tylko na druga stronę ulicy,czyli bus nie jest potrzebny).nikt nie cwsniakuje i nie krzyczy.jesli nie ma pracownik ochoty w danym dniu pracować wszyscy chętnie przejmują jego obowiązki.normalnie tina -rodzina..zarobki minimum 1500€..
janek 2015-01-20 18:03:18
no ale wiesz jakie masz doświadczenie to jednak się liczy i nie ma tak, że jest konkretnie tyle ile się wyrobi, ale jeszcze mnie zastanawia to czy na pewno nie jest tak, że ma być jak tak piszą. sam już się gubie w tych wpisach i nie wiem co finalnie trzeba zrobić, zeby się do nich dostać, czy to wykształcenie czy doswiadczenie się liczy?
1
xxx 2015-02-16 13:33:27
Konkretnie podaj kiedy i w jakiej formie bzli NIEUCZCIWI?
xxx 2015-02-16 13:35:22
Wystarczajaco duzo ze nadal tutaj pracuje a cos potrafie:)
1
Jarek 2015-02-16 13:36:59
Co do Hotelu-mieszkania placy i niby oszukiwania-Ja pracowałem tam 1,5 roku, wypłatę miałem na czas warunki socjalne normalne jak posprzątałem tak miałem. Żadnej umowy o dzieło tylko o pracę, nic pod stołem wszystko na papierze.
pracownik 2015-09-15 07:25:39
Witaj.Jeśli pytasz o zarobki to zależy czy jesteś samodzielnym cieśla lub zbrojarzem to 1700 powinieneś zarobić jeśli do pomocy minimalna to 1500 oczywiście mieszkanie daje firma ale jakbys chciał to możesz sobie zamieszkać sam czy z rodzina.tez są takie osoby ci tak mieszkają i tu pracuna
1
nowy pracownik 2015-09-28 09:03:18
Witam.Jestem w tej firmie nowy od dwóch miesięcy.Z tego co zauwazylem jest ok,dużo pracy ale na spokoju, zarobek jak na początek ok ,praca od 6-18 czasem 19.z tym ze oni maja dwie przerwy po 45 min??ale może i to dobre dlatego ze mieszkania maja zaraz przy zakładzie.Jest ok napoewno lepiej jak w Izo... a nawet Bu....przede wszystkim większe zarobki.
nowy pracownik 2015-10-13 19:54:14
tomek@
Pracuje na produkcji z cieslami -betoniarzami,jeśli chcesz to podejdz i popytaj.Teraz maja dużo zleceń i przyjmują do pracy także zbrojarzy
ciasny wiesiek 2015-12-06 12:19:41
Co ty piejdolisz?? Jakie 1500euro ?? Jakie 8 godzin pracy..... 14 to minimum i jeszcze przerwy odliczanie barany
misiowaty 2016-01-27 18:14:15
proszę o jakas wiarygodna opine o firmie abbau polska,bo zamierzam tam pracować i otrzymywac uczciwie zarobione pieniądze,z góry dziekuje
nowy 2016-02-18 07:50:58
A jak dlugie sa te przerwy ze odliczaja?Bo chyba nie 15 minut...z tego co wiem to przerwa trwa od 45 minut do 1 godziny,wiec dlaczego mialaby byc wliczana do czasu pracy?
1
nowy pracownik 2016-05-12 20:46:33
Witam,widze tu opinie na temat tej firmy z kilku lat ale chyba wiekszosc albo wszystkie dotycza ich jednego werku- a moze inaczej ostatniego Betonwerku jaki maja i w jakim ja pracuje od jakiegos czasu.Moge tylko powiedziec z tego co slyszalem i co tutaj wyczytalem ze naprawde wiele sie zmienilo i to na dobre i w kwestii pracy i wynagrodzenia.Jesli jestes fachowcem to zarobisz dobrze albo bardzo dobrze.Tyle moge powiedziec-napisac z mojej strony
4
obecny pracownik 2016-05-19 20:53:13
A ja nadal tu pracuje i mnie nikt nigdy nie oszukal,widocznie powiedziales ze jestes fachowcem w jakiejs dziedzinie a okazalo sie ze nic nie potrafisz wiec dostales odpowiednie zaszeregowanie finansowe:)
2
obecny pracownik 2016-05-19 21:06:11
A Ty to wlasnie bzdury wypisujesz za bzdury???Ja jestem i pracuje i jestem bardzo zadowolony i z warunkow mieszkaniowych a przede wszystkim z finansowych.Pracuje kilka lat w tej firmie i pieniazki zawsze na czas a ostatni to sie bardzo poprawilo i to znacznie.Jesli jest ktos fachowcem i zna sie na pracy to nie ma problemow zadnych
2
pracownik 2016-06-28 20:01:57
Witam wszystkich zainteresowanych opiniami o tej firmie i pracy w tej fimie.Jestem tu nowy od okolo roku czasu i moge tylko wyrazic pozytywne opinie,nie wiem skad tutaj czasami takie zle opinie o pracy placy i wlych warunkach mieszkaniowych.Warunki to sa takie jakie sami sobie stworzymy i jak sami posprzatamy.Widocznie wczesniej bylo tutaj inne "towarzystwo"Jesli chodzi o prace i czas pracy to tak jak w biurze informowali a placa dla mnie jest satysfakcjonujaca,pieniazki na koncie zawsze okolo 10 nastepnego miesiaca.Firma OK
4
obecny pracownik 2016-07-04 09:20:56
Przyjedz i zobacz-napewno nic nie stracisz,a jak pokazesz ze jestes dobrym pracownikiem to tylko zyskasz.Pozdrawiam
4
obecny pracownik 2016-07-10 20:59:22
Przyjmują stolarzy-ciesli szacunkowych,zbrojarzy jak i ciesli-betoniarzy na produkcję.(teł ( usunięte przez administratora )6) do biura ,a jak chcesz CV możesz też wyslac.Najlepiej przedzwon
1
xxx 2016-07-18 19:58:28
Dla zainteresowanych-praca od 6-18,dwie przerwy 45 minut,stawka za miesiąc mają od 1650 do 2500 w zależności od umiejętności.Mieszkanie daje firma,jest ok
Wypłaty od wielu lat zawsze na czas.
3
nowy 2016-09-08 09:24:22
Jak najbardziej godna polecenia firma,praca ok płacą ok na czas .Jestem nowy 2 miesiące prac ty i bardzo miłe zaskoczony.
3
antola 2016-09-08 11:43:17
a czym tak bardzo kolego jesteś zaskoczony? dodam też że ja osobiście nie szukaam pracy stricte fizycznej, wiem że na odlewni żeliwa u was mogę sobie nie poradzisz, czy polecacie więc jakieś stanowisko za biurkiem u was?
Zostaw swoją opinię o abbau polska - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie abbau polska