brak logo

Saueressig

Poznań

Opinie o Saueressig

Irek 2009-11-05 15:22:10
Jest super, tylko zarobki kiepskie. Ogolnie sielanka nie praca.
IREK 2009-11-10 19:14:41
Irek - 2009-11-05 15:22:10

Jest super, tylko zarobki kiepskie. Ogolnie sielanka nie praca.

Jeśli tak dobrze ci w tej firmie to miej odwagę pisać w swoim imieniu a nie podszywać się pod moje imię !!! Mi dobrze w tej firmie nie jest, a ty jak podkładasz komuś kolejną świnię w pracy chociaż raz miej odwagę to zrobić publicznie !!!
IREK 2009-11-10 19:15:31
Jeśli tak dobrze ci w tej firmie to miej odwagę pisać w swoim imieniu a nie podszywać się pod moje imię !!! Mi dobrze w tej firmie nie jest, a ty jak podkładasz komuś kolejną świnię w pracy chociaż raz miej odwagę to zrobić publicznie !!!
Traga 2009-12-01 23:25:08
Praca w Saueressig to w skrócie atmosfera grozy, brak perspektyw, marne zarobki i duża rotacja pracowników . Naprawdę nie warto tam pracować !
1
Lolo 2009-12-06 01:47:53
Maksimum pracy = Minimum wynagrodzenia.
Jozek 2010-01-19 13:53:19
Prawda jest taka, ze tacy ludzie jak Traga i Lolo byli za ciency zeby sie utrzymac. Pisza w CV jakis bzdury a jak przyjdzie co do czego to jest ryk. Kazdego z pracownikow wysylaja na szkolenie do niemiec, jak ktos jest dobry to zostaje. No chyba ze jest sie Irkiem, ktory 10 lat nic nie robil i w koncu ktos sie zorientowal.
1
Przydupasek 2010-01-19 19:27:25
Prawda jest taka, że pracują tam prawie same patałachy powodując że jest ona niekonkurencyjna. A jak ktoś chce brać momone za darmo to jego miejsce jest gdzieś indziej. Mi tu dobrze, napracuję się troche to fakt, ale nie aż tak bardzo i prawie 5000zl wpada.
Obserwator 2010-01-23 14:23:20
Juz tylu Irkow sie wpisalo ze nie wiem kto jest kto. Jak czytam ostatniego posta to wlasnie z tych powodow co podales wywalili cie z tej firmy, zapomniales dodac ze jestes daltonista, tyle lat ukrywania i wszystko na nic. Jak ktos chce robic kariere bo ma ambicje a nie pracowac to faktycznie nie jest to praca dla niego a jak ktos jest dobry to zauwaza go, predzej czy pozniej. Fajne jest to, ze jest nowy prezes, wystarczylo poczekac.
Tomasz Lis 2010-01-24 20:14:51
No wlasnie, starego prezesa juz nie ma, wiec nich wszyscy ci ktorzy zostali tak zle potraktowani wroca. Zobaczymy jak wasza prace oceni nowy prezes, jesli zechce z wami gadac. Zastanawiam sie jaka wymowka bedzie nastepna jak odkryje wasza niekompetencje
ktoś 2010-02-10 01:31:21
i wszystko w tym temacie!!!!! Pozdrawiam!!!!
anonim 2010-03-08 18:36:37
praca nie jest zła atmosfera pomiędzy pracownikami także, lecz są grupy. dziobaki, (usunięte przez moderatora) i normalni ludzie, żal mi tylko tego że nie potrafią docenić ludzi którzy robią coś dla firmy którzy starają się aby ten cały bałagan pchać dalej, zero podwyżek, zero poszanowania pracowników, zmianowi jeden mądrzejszy od drugiego, z czego jeden jest nawet nad kierownikiem:) (to ten bez wykształcenia) ogólnie śmiech na sali, polecam firmę jako przelotną ubaw gwarantowany, co do chemii jest tego sporo, ale jak to zawsze jest, idzie koperta i nic wszystko w normach co jest bardzo śmieszne, zarobki nie są nawet adekwatne do tego co się robi i w jakich warunkach, a reklamacje w firmie doprowadza do tego że ją zamkną.
gall anonim 2010-03-08 22:08:16
Mój przedmówca ma całkowitą racje tylko podkladanie świń i takie tam szperanie kto gdzie kiedy i najlepiej(usunięte przez moderatora) odebraniem premii.
A zmianowy ten który jest nad kierownikiem totalny beton niereformowalny i jeszcze myśli że może wszystko traktuje firmę jak prywatny folwark ( zebrania ty taki i owaki zrobiłeś to i to a nie miałeś tego robić tylko to co ja tobie powiedziałem ) ach szkoda gadać no i maile w których byk na byku , ale przynajmniej mamy tematy do rozmów i niezłego cyrku lepsze to czasami niż niejeden kabareton.
1
taka jedna 2010-03-15 09:24:11
Jezu! Tak po latach sobie przypomniałam o "Zauerze". Ale piękne personalne wyzywanki :) Ale mi humor od rana poprawiliście! Wiem kto z kim itd. Miodzio, tak sobie powspominać... Jak dojdzie do rękoczynów dajcie znać!
1
ja 2010-05-11 23:14:16
o firmie mam dobre zdanie praca nie najgorsza ludzie w miare normalni można sie pośmiac szkoda tylko ze co niektóry zmianowy ma problemy z podpisaniem sie ale za to dobrze ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] no i kierownik co swojego zdania nie miał . (usunięte przez moderatora)
bANAB 2013-07-17 15:23:43
anonim - 2013-05-15 14:02:35

Pracował może ktoś jeszcze w Saueressig? Jak to jest teraz? Ile wynoszą dzienne godziny pracy i za jaką stawkę? Zmieniło się coś w kwestii dogadania się z szefem? Da się nauczyć w pracy czegoś nowego, czy taka trochę monotonia? Zdarzyło się może komuś, że miał niespodziewany wypadek i dostał wsparcie od szefa w postaci pomocy finansowej?
No wlasnie?
1
obxerwator 2013-08-15 23:30:04
Pamietam poczatki tej firmy, z kobiet ruda byla w porzadku,a panowie hmmm jak nie lizus to (usunięte przez moderatora) , bylem chyba pierwszy z odstawionych do odstrzalu.I dobrze sie stalo chcociaz milo byloby (usunięte przez moderatora) niektroych przydupasów, podzro
1
bekier 2014-04-07 22:45:48
w tej firmie na ich stronie jest tylko jedna Polka i to od HRu. To jest takie zaciąganie polskiej siły roboczej dla niemców?
1
Filip 2014-04-10 14:57:24
@bekier, przecież nie będą wypisywać wszystkich stanowisk na stronie, wypisuje się tylko najwazniejsze stanowiska w saueressig.
1
Gosiek 2014-04-12 00:44:11
Albo z drugiej strony wszystkie inne stanowiska obsadzane przez Polaków to jakieś najgorsze stanowiska w całej firmie. Ale - żadna praca nie hańbi.
chce wyjechac 2014-05-20 14:18:57
No i co po tych zmianach? Lepiej? Odpowiedzcie, bo sie zastanawiam, ale musze miec info od pracownikow
4
widz 2014-12-06 23:35:48
czesc, robi tam niejaki waldzio chyba na kierowniczym stanowisku z takim zlamanym noskiem? jak sie zachowuje i sprawuje, wlazi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy staje okoniem?
beton kaseton 2015-02-17 07:30:27
Pracuję tam niejaki kaseton?
produkcyjny 2015-03-03 18:23:26
powiem Wam tak , że w tej firmie warto lizac ostatnim przykładem jest "kolega" który "wychodził" lub jak kto woli "wylizał" sobie droge do tego żeby zostac niejakim zmianowym którzy jak wszyscy wiedzą nie robią NIC pozatym że chodzą na kawe i marudzą i tylko stwarzają problemy i generalnie w produkcje nie wnoszą NIC poza swoimi parszywymi mordami bo każdy wie co ma robic z tzw IFS-a , ale jak już wspomniałem "kolega" który wsadza nos we wszystko co tylko możliwe w tej firmie który pewnie bedzie tzw. zmianiowym który jezyk i brode ma żółtą od lizania jest jednym grupy tzw. dwulicowych h... którzy chodzą i kapują bo tylko na to ich stac pozdrawiam WAS normalni pracownicy Sauera
6
ak 2015-09-29 15:13:07
ciekawe dlaczego znikają niektóre opinie...prawda w oczy kole?
3
Lauda-DTP 2016-05-09 11:56:13
Nigdy nie pracowałem w Saueressig. Ostatnio jednak szukam nowej roboty. Przed złożeniem CV chciałbym tylko zapytać, czy to, że np. na Jobrapido regularnie, co parę miesięcy, pojawiają się propozycje pracy w dziale reprograficznym wynika z rotacji czy z rozwoju? Czy w tej firmie zatrudniają na umowę o pracę? Ile wynosi minimalna pensja na początku i po jakm czasie dają podwyżkę? Czy płacą za nadgodziny i czy pracują w trybie zmianowym? Z góry dziękuję za informację.
2
KJ 2016-05-09 13:18:11
Hey.
Rozwój. Dział reprograficzny prężnie się rozwija.
Praca na II zmiany. Nadgodziny płacone. Pensja zależna od umiejętności.
Do zobaczenia!
Jola 2016-06-14 09:30:00
Buahaha kupa kasy, za tyle nie da sie wyzywic dziecka. Lepiej w niemczech placa.
5
fik mik 2016-06-28 20:06:32
praca na produkcji za 11,50zł/h brutto na bogato ale możesz chodzić 30 dni w miesiącu super dzięki no i dużo chemii i wazeliny
4
Jacek 2016-08-07 19:48:39
Masz racje kolego tylko że 10,50 na godzine
2
hsd 2016-08-24 11:38:53
3 tyś to po znajomości i to kilka osoób
5
Skcwj 2016-09-02 16:36:24
To jest cena zniewolenia. Usmiechasz sie bo musisz i masz sztuczna atmosfere :D
4
Kasetonia 2016-09-07 00:32:34
Skoro jest tak super to nie będzie już rotacji. W końcu ......
smell 2016-09-07 13:39:38
No to dobrze, że zawierana jest z pracownikami umowa o pracę @kalka, bo o takie stabilne warunki jest teraz dość trudno, a przynajmniej wiadomo, że dorzucą do tego odpowiednie benefity socjalne, co jest dobrym znakiem.
Róża 2016-10-30 21:22:01
Nie można używać telefonu pod groźbą zwolnienia ... nie polecam, za byle co zwalniają, lojalki są mogę przesłać swoją na maila osobą zainteresowanym.
2
? 2016-11-11 15:25:04
Skąd wiesz, że nie można używać telefonu?
dora 2016-11-25 19:59:51
Nie można poteierdzam
1
eow 2016-11-25 20:04:13
Daja rowno Benemu :D
1
Zostaw swoją opinię o Saueressig - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Saueressig