logo Jeronimo Martins Biedronka

Jeronimo Martins Biedronka

Kostrzyn

Opinie o Jeronimo Martins Biedronka

zmb 2017-07-18 19:38
Jork (nawet ten niesiony na rękach) to dalej zwierze które nie ma prawa znaleźć się na sklepie - to kierownik(lub inny pracownik) zapłaci mandat lub straci pracę.
2
zmb 2017-07-18 19:41
nie odpowiada - chyba że dodzwonisz się na infolinię i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kogo trzeba..
Aniuta 2017-07-20 09:43
Czy Jeronimo ma jakąś nową ofertę pracy? Zupełnie nic nie mogę znaleźć a interesuje mnie praca. Może ktoś napisać na jaką umowę można liczyć? Ogólnie dobrze jest wiedzieć sporo o firmie zanim złożę cv. Wiem, że są wakacje i mnie osób pisze ale może?
Alicja z krainy czarów 2017-07-27 17:19
Witam ma ktoś może z pracowników e mail do biura obsługi pracownika ? Mógłby ktoś podać
7
w. 2017-07-30 22:18
Tak czytam opinie tutaj wszystkich,jaki kierownik rejonowy i zespół taka też praca.Wszystko zależy na kogo się trafi. Bo są ludzie z którymi będzie super się współpracować a z niektórymi no niestety...
5
Gaspar 2017-08-01 14:06
Biedronki robią furorę w Polsce. Urozmaicają asortyment i wystrój sklepów. Nic dziwnego, że potrzebują dużo osób.
jeronimo martins biedronka 2017-08-01 17:24
w bialymstoku w biedronce jest ze brud produkty se wysoka ze nawet dzieci nie moge wziesc coli bo wszystko spadnie jest niebezpiecznie... kasierki z wielkim fochem ide siadac jest tylko jedna kasa czyna na 30 albo wiecej osob masakra co sie dzieje w tych biedronkach tylko sanepid
2
Przyszły zastępca? 2017-08-02 20:10
Złożyłem aplikację na zastępcę kierownika.
Jak wygląda rozmowa? Czy jeśli nie mam doświadczenia w pracy na tym stanowisku to czy mam szansę otrzymać tę posadę? Jakie zadają pytania? Jestem po kierunku Zarządzanie, więc jakąś teoretyczną wiedzę mam, pracowałem też w sklepie kilka lat w wakacje.
BENIAMINEK 2017-08-05 22:15
TAK TO WSZYSTKO PRAWDA CO TY PISZESZ, ALE TRZEBA DODAĆ JESZCZE ,ŻE TE WSZYSTKIE PREMIE TO ZALEŻĄ OD KIEROWNIKA SKLEPU ALBO CI JĄ PRZYZNA ALBO NIE.KIEROWNICY CZUJĄ SIĘ JAK BOGOWIE I NIE SZANUJĄ PRACOWNIKÓW,PRACOWNIK NIE MA PRAW...I NIE TYLKO W TYM MIEŚCIE ,ALE W CAŁEJ POLSCE .....NA PRZERWĘ Z ŁASKI POZWOLĄ CI IŚĆ W CZASIE PRACY I TO JESZCZE PÓŁ GODZINY PRZED ZAKOŃCZENIEM PRACY ,A PRACUJESZ PONAD SIŁY ......
11
BENIAMIN890 2017-08-05 22:18
TO WSZYSTKO PRAWDA.....PRACOWNIK NIE MA ZADNYCH PRAW
7
Ciekawy 2017-08-06 07:20
Sorka ale o tej godzinie nie robi się zakupów. :)
2
...... 2017-08-07 20:06
Czytając powyższe komentarze niestety nasuwa mi się jedno za atmosferę na sklepie odpowiada kierownik. Tylko że jest jeden problem w biedronkach nie ma kierowników są to ludzie awansowani za podlizywanie się i Bóg jeden wie za co jeszcze! Co taka osoba wie o zarządzaniu i o pracy z ludźmi nic! Chodzi taka nadęta lala i uważa że jest nie wiem kim i wystarczy że coś w domu jej nie pójdzie i wyżywa się na sprzedawcach którzy naprawdę robią dobrą robotę . Mam nadzieję że firma pójdzie po rozum do głowy i przyjrzą się pracy kierowników z awansu . Taka rada dla sprzedawców pracujących w biedronkach ludzie nie pozwólcie sobie na takie traktowanie bez was żaden kierownik nie trafi palcem do ......
13
Anna 2017-08-08 07:35
Witam jestem z Olsztyna, to co dzieje się w biedronce przy ul. Piłsudskiego, to dramat!!!! ceny nigdy nie zmienione na czas, rano otwarta jedna kasa, kolejka na pół sklepu, pomimo próśb nikogo to nie interesuje, personel opryskliwy.....
2
Miśka 2017-08-11 12:30
Sieć jak wiele innych a że jest dużo pracy, nikt za leżenie nie chce płacić. Właściwie to sklepy są prowadzone przez rodaków, jeśli są pretensje to można je składać. Generalnie praca w handlu jest ciężka i stresująca a w dodatku spożywka jest jeszcze cięższa.
1
anoni 2017-08-12 13:52
kiedy rusza CD w Gorzowie? jest już znana dokładna data?
OLSZTYN 2017-08-15 13:49
Okropne traktowanie, mało pracowników, codziennie dostawa towaru,ciągłe zmiany grafiku MOBBING tyranie jak wół, wiecznie jest za mało zrobione , za wolno gdy zostajesz z kierownikiem i drugą kasjerką , dostawa towaru jedna na kasie siedzi a druga dostawą zajmuję się z kierownikiem przy okazji wypieka pieczywo , dosiada na kasę to jest CHORE
3
Marynia 2017-08-15 14:39
Handel nigdy nie był lekki więc po co przyszliście pracować tutaj?
2
xx 2017-08-17 09:02
Kasjer ma za dużo obowiązków dlatego jest tak ciężko. Takie duże sklepy powinny być lepiej zorganizowane w rozdzielaniu pracy. Dlaczego nie zatrudniają pracowników hali i sprzątaczek ? Kasjer ma w spokoju siedzieć na kasie a nie sprzątać wykładać towar wypiekać pieczywo i jeszcze tłumaczyć się przed klientami za za błędy w systemie i nieudane promocje.
6
Mańka 2017-08-20 19:16
Każdy może założyć swoja działalność i wtedy będzie robił co mu się podoba i jak będzie chciał. Kto płaci ten wymaga!
bogumiła 2017-08-21 11:59
Sklep na Wyki Warszawa Masakra brak towaru kolejki zleopisane ceny trzeba kontrolować bo przy kasie okazuje się że musimy czekać na kierownika który idzie godzinę byzresetować to co za dużo zostało naliczone
Po drugie sprawdzajcie gramatury Biedronka nie ma promocji tylko obniża ceny ale za dużo mniejsza pojemnnośc kawa śmietana serki itp
Mania 2017-08-23 22:17
Może ciężka jest tu praca ale dla mnie jest to bardzo fajne miejsce. Fajni ludzie pracują i ogólnie jest super.
2
JA 2017-08-25 11:44
BIEDRONKA ŚWIDNICA UL WRÓBLEWSKIEGO DLACZEGO TAM JEST TAKI KIEROWNIK JESTEM KLIENTEM I I WCALE NIE PODOBA MI SIĘ TRAKTOWANIE PRACOWNIKÓW BO KIEROWNIK KRZYCZY PONIŻA JAKIEŚ UKŁADY CZY CO CHOĆ JEST NOWY REGIONALNY TO JEST TAM BAŁAGAN I NIC NIE MOŻNA ZNALEŻĆ JAK TAK MOŻE BYĆ CZY NIKT TEGO NIE WIDZI NIE CHCE MOŻE TRZEBA COŚ ZMIENIĆ
1
klient 2017-08-25 12:31
Gdyby pani wiedziała ile jeszcze pracy mają pracownicy po zamknięciu sklepu to przed 21.00 sama pani powinna stać już w kolejce. Samo rozliczenie kasjerów to z 15 min, mycie sklepu zajmuje prawie pól godziny, a gdzie mopowanie, przygotowanie pieczywa, posprzątanie starego pieczywa z dnia? i to wszystko w ciągu 1godz a na zmianie jest góra 3 osoby.
Olenka 2017-08-25 23:05
Jakie szkolenie? Żadnego i na drugi dzień cisniesz na kasie aż miło
1
???? 2017-08-26 18:57
Jak nie masz znajomosci nie idź do Biedronki będziesz tyrał za 3 a inne primadonny chodzą sobie skarpetki układują. Rozliczenie kasetek woła o pomstę do nieba kierownik robi to sam a powino być komisyjnie jak w innych sklepachjak zechce to ci zrobi minusa i nie udowodisz mu winy. Kasy w sejfie albo brakuje albo jest za dużo co świadczy o jednym za wszystko odpowiada kasjer bo mu zapisują braki lub nadwyżki. Jak się trafi kierownik wredny yo nie da się pracować a tak często jest. Nie ma do kogo się poskarżyć bo to jedna wielka rodzina .Zostaje tylko zmienić firmę
3
JA 2017-08-26 21:07
JA NIE CZEPIAM SIĘ PRACY PERSONELU ONI TYRAJOM ZA GROSZE TYLKO PRACY KIEROWNIKA CO KRZYCZY I PONIŻA PERSONEL CZY TO JEST NORMALNE I ROZLICZANIE KASY MA KIEROWNIK A NIE KASJER
1
Magda 2017-08-28 19:51
Witam jestem po rozmowie z konsultantem biedronki w sprawie świeżaków ????okazuje się że Ci wszyscy naiwni klienci którzy kulturalnie wpisali się na listę oczekujących na upragnione przez nasze dzieci pluszaki już ich nigdy nie zobaczą bo akcja trwała do wyczerpania zapasów ????nie mozna też wymieniać naklejek z poprzedniej akcji na nowe świeżaki ????totalne oszustwo tylko tyle mają do powiedzenia konsultanci .....najlepiej zmienić sklep i nie dać się po raz kolejny oszukać ????PORAŻKA
1
JA 2017-08-28 21:22
A TU NASTĘPNA AKCJA CIEKAWE
BIEDRA TO OBOZY PRACY 2017-08-29 12:29
Chyba jesteś pupilkiem kierowniczki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo z rodziny z tych ,, wyżej,,haaa,to są obozy pracy,wy jako pracownicy jesteście głupi że dajecie się tych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciule z was, zmówić się w całym Olsztynie i zastrajkować,aby byli odzielnie pracownicy tylko do wykładania towaru i tylko na kasę i zarobki netto 3000 na dzień dobry.
3
Telewizja Polska 2017-08-29 12:32
No tu napisz tu tej ,,kobiety,,co krzyczy i wyżywa się na pracownikach, imię nazwisko i która Biedronka,my jako firma nagłaśniamy takie coś w TELEWIZJI.
1
Telewizja Polska 2017-08-29 12:36
Telewizja UWAGA proszę do nas zgłosić się, przyjedziemy, pomożemy.
Do Olsztyna na Warmię niedługo zawitamy.
Koniec z kolesiostwem i znęcaniem się nad pracownikami.
3
betii 2017-08-29 13:26
Lekko nie jest. Myślę że jak w każdej Biedronce ale najgorszy jest brak przerwy lub max 5 minut i dalej bo tyle roboty albo ludzi na kasie.No i zarobki pozostawiają wiele do życzenia
debil 2017-08-30 10:11
Prawdą, że przerwa jest przed końcem pracy albo wcale, a pracujesz do utraty sił na 1 i skanują twoje tempo, dorabiają cokolwiek, żebyś był najgorszy i tak o sobie myślał , żeby ciebie przytemperować. Prawdą jest, ze to nieludzkie, ale tez prawdą jest, ze firma Biedronka tak nakazuje traktować pracowników. Z zewnątrz wygląda, że ta praca jest super, mimo, ze ciężka, ale atmosfera w pracy jest śmierdząca jak szambo. Nie popełniajcie tego samego błędu co ja.
2
JA 2017-08-30 10:17
Adres: Waleriana Wróblewskiego 1A, 58-105 Świdnica bałagan na sklepie
klijent 2017-08-31 11:15
a co z eko może tam jakaś pomoc
Zbigniew 9 2017-09-01 10:03
Sklepy jak sklepy. Ale zdaje się że biedronka zapomniała o jednej sprawie szczególnie mnie chodzi o nowe lub generalnie remontowane a otóż chodzi o toalety. Klientów przewija się przez każdy sklep kilka setek a toalet brak. Nie wiem co o tym sądzić.
2
Marta 2017-09-04 10:52
Z tego co mi wiadomo to Jeronimo Martins Biedronka ma bardzo dobre wynagrodzenia, jedne z lepszych na rynku????
klijent 2017-09-04 14:40
gdzie jaki sklep
1
lola 2017-09-06 08:34
zapraszam do Olsztyna na ul.Poprzeczną -tam to jest szmacenie ,wyzywanie od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i dałnów,kierowniczki zmian uważają się za bogów,a firma niech podniesie pensje bo wszyscy będą się zwalniać tak jak teraz.
1
kkk 2017-09-06 19:56
Witam,
Dzisiaj będąc na zakupach w jednaj z Zabrzańskich BIEDRONEK zostałam źle potraktowana.
Kupując kilka lodów, które powinny być w cenie PROMOCYJNEJ 4,19 zł, okazało się, że 2 były w tej cenie a 3 po 9,99 zł. Pytając przy kasie kasjerki czy WSZYSTKIE LODY KOSZTUJĄ 4,19 ZŁ odpowiedziała, że TAK.
Na parogonie okazało się, że są po te 9,99zł.
Prosząc o zwrot różnicy , bądź zwrot lodów Kierownik sklepu powiedział, że to nie te lody mimo, że były przy tej cenie a prawidłowej ceny nie było. I kierownik sklepu nie przyjął mi zwrotu towaru mimo, że kupiłam je dosłownie kilka minut temu i to nie ja byłam winna złym ceną tylko sklep.!!!
1
Mańka 2017-09-07 21:02
Z pewnością praca w markecie spożywczym nie należy do lekkich. Przerwy w pracy są obowiązkowe!!! Słyszałam, że Biedronka zaczyna przodować w wysokości pensji dla pracowników?
Zła 2017-09-08 16:51
OSZUŚCI! do tej pory nie otrzymałam świeżaka z poprzedniej edycji i nie otrzymam bo akcja jest już zakończona... miał byc sms z powiadomieniem a tu ani sms ani maskotki.. żenada i wstyd.
1
klijent 2017-09-10 20:01
TO TAK JAK JA
1
biedr 2017-09-10 22:56
A po zejściu z kasy jeszcze Twoje odchody mają czyścić , i co jeszcze może frytki do tego
Natalia 2017-09-10 23:03
Tak dla przypomnienia chcę napisać , że to jest forum dla pracowników a nie dla klientów firmy. Czy może ktoś pociągnąć temat, że firma ma całkiem dobre wynagrodzenia, jedne z wyższych? Może warto tu pracować?
K 2017-09-13 18:47
To zależy czy na start dostaniesz cały etat czy 3/4.Premia za 100%obecność (chodzi o zwolnienia lekarskie i uż),dodatkowo jeśli tajemnicz klient jest 100% to jest premia. Praca ciężka i wymagająca ci co lubią narzekać to będą narzekać. Atmosfera tak jak w każdej grupie albo trafiasz na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i meczysz się z takimi albo trafiszna fajny zespół gdzie WSZYSCY pracują równo. Ja mam to szczescie że teraz mam taką ekipe i nie ma znaczenia czy z mopem lata kasjer czy kierownik sklepu.
Karol 29 2017-09-16 05:29
Szczerze współczuję ludziom pracującym w Biedronce ciągle kolejki ludzie sie czepiają szkoda słów biedronka wyzyskuje nasz kraj frajerzy robią tam zakupy
1
olo 2017-09-21 19:44
Mysle ze takiego matolka jednak nie przyjma
Andrju 2017-09-24 11:55
W mojej Biedrze przerwa to świętość. Nie ma ze nie idziesz. Musisz. A czy jesz czy palisz to juz nie robi. Kierownika mam zajebistego.
Mysia 2017-09-24 15:33
W Krakowie Kierownicy poniżają pracowników, wyśmiewają się kiedy nowy pracownik o coś pyta. Mało jest pracowników i nie ma kto wprowadzać do pracy. " Starzy" pracownicy uważają się za "bogów" wszystko wiedzących a nie pomogą tylko też się wyśmiewają, obgadują zniechęcają do pracy - o co chodzi?
Zostaw swoją opinię o Jeronimo Martins Biedronka - Kostrzyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeronimo Martins Biedronka