logo Jeronimo Martins Biedronka

Jeronimo Martins Biedronka

Kostrzyn

Opinie o Jeronimo Martins Biedronka

koko 2017-03-25 23:48
Jednym słowy totalny syf ! ahahahhah !
1
m. 2017-03-26 19:24
Może i ciężka ,ale i stresująca.
2
Moim zdaniem... 2017-03-28 11:05
Praca w Biedronce nie byłaby taka zła gdyby nie presja wywierana na pracownikach,nawet kierownicy nie wytrzymują.
2
Sandra 2017-04-01 21:48
Bardzo lubię swoją pracę, ale kierownicy rejonu powinni zwracać większą uwagę na to jak kierownicy sklepu traktują swoich pracowników tzn. kasjerów i zks . Jak są robione grafiki !!! praca po 8, 10 a nawet 12 dni pod rząd !!! Mam wrażenie, że kr udają tylko jak to się liczą z kasjerami i zks a tak naprawdę to tolerują zachowania ks czego efektem jest brak ludzi do pracy, ciągłe zwolnienia albo użety. Nie analizują dlaczego sytuacja na sklepie wygląda tak a nie inaczej.
2
Niezadowolona 2017-04-03 11:11
Chamstwo i traktuja pracownikow i klientow jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
ziuta 143 2017-04-05 07:13
dziadostwo i wyzysk czlowieka ja wytrzymalam az ha ha 10 dni praca dla ludzi o sile byka masakra panie kierowniczki siedza z zalozonymi nogami albo chodza po sklepie i udaja ze cos tam robia kobiety padaja ze zmeczenia praca po10;11 godzin zero wspolpracy istny obuz pracy za ta robote co w tej syfiastej biedronce wykonuja kobiety powinni placic 4 tysiace netto a najlepiej zeby zatrudniali swoje zony kochanki curki i niech zapierdalaja jak niewolnicy nie polecam nikomu
6
ziuta 143 2017-04-05 07:19
totalny syf to zamalo obzy pracy za marne pieniadze zapierdalasz po11 godzin przez 5 dni i dadza ci dzien wolnego i nie wiesz co masz z tym dniem zrobic bo niemasz sily wstac z lozka
5
ziuta143 2017-04-05 07:21
totalny syf to zamalo obzy pracy za marne pieniadze zapierdalasz po11 godzin przez 5 dni i dadza ci dzien wolnego i nie wiesz co masz z tym dniem zrobic bo niemasz sily wstac z lozka
2
Martyna 2017-04-11 15:15
Myślę, że jeśli ktoś nie ma powołania do pracy w handlu bezpośrednio z klientem to niech szuka pracy w innej firmie.
1
ziutek 2017-04-11 20:30
Biedronka to dno i wodorosty ! OSZUKUJĄ JAK TYLKO MOGĄ!!!! ( usunięte przez administratora )jak beduin za niecałe 1.700 zł, przerwy raptem 15 min ( ani zjeść, ani wypić kawy ).. jadąc na delegacje - nie wypłacają Ci jej !!!!! Uciekać z biedry, jak tylko możecie.
2
Niepewny 2017-04-15 17:57
Witam,
Czy jest może ktos, kto mógłby coś napisać na temat pracy planisty zapasu? Czy faktycznie jest jedna zmiana? Jak to jest z premia w praktyce? Dużo nadgodzin?
Dzięki i pozdrawiam!
1
RAFAL 2017-04-17 01:05
Masz racje moja dziewcZyna która ma 22 lata juz narzeka na kręgosłup
1
RAFAL 2017-04-17 01:10
A o Twój kręgosłup tez dba?.Raczej nie ;)
1
ewa 2017-04-18 13:01
nikt w biedrące niedba o rosliny .mają sucho-umierają stojąc.Bardzo się zdenerwowałam.Teraz patrzę na ten sklep zz wielką niechęcią.RumiaJanowo
Marunia 2017-04-20 22:49
Jeronimo Martins Biedronka pracuje tu bardzo dużo osób wprawdzie za pośrednictwem ajenta ale mimo wszystko! Z pewnością praca w markecie spożywczym nie należy do lekkich ale cóż nie mamy czasem innego wyjścia. Ale jak widzę ostatnio nie ma wcale nowych ofert!
Aphia 2017-04-21 14:29
Pracuję tam od niedawna i przyznam że jest delikatnie mówiąc słabo. Pracownicy w starsi stażem ciągle tylko na papierosku, a nowi na kasie, jak kolejka ,to primadonny d***y nie ruszą na dzwonek . Kasy... ciągle się zawieszają, komunikaty o promocjach blokują wpisywanie kodów krótkich, taśmy się zacinają.
Atmosfera, brak szacunku a pobieżnie słodycz. Szkolenia z norm nie ma, rzucą stos książek i każą przeczytać w chwilę (nie da się , to kilkaset stron w sumie)- potem palety rozkładać ( w irracjonalny sposób, wszystko leci jak jesteś niższego wzrostu)
Nic nie tłumaczą, -zwracają uwagę po fakcie- grożąc utratę premii.
Przykre że jakieś tam szablony z info. na temat szacunku na ścianach wiszą... ale to na cwaniactwo i patologię nie działa( bo niby jak)
Jeszcze jedno... dyskryminacja ze względu na narodowość. Ukrainki mają luz bo na kasę nie siądą, primadonny też nie, więc zwolnię się tak szybko jak się da...
2
iza 2017-04-25 16:26
Po 12 latach pracy moge tylko potwierdzic...syf kila mogila brak szacunku dla pracownikow
3
Nick 2017-04-25 21:05
Po 12 latach? Skro tak Ci źle to co tam robisz już 12 lat?
3
iza 2017-04-27 21:41
raczej co tam robilam,,,juz nie pracuje,,,12 lat temu bylo slabo,,,pozniej bylo w miare ok,,,,teraz wraca to co bylo kiedys,,,3 osoby na zmianie...utargi po 1 mln300tys... ale personelu tyle co przy 800 tys, jesli to nie jest prawda niech ktos z obecnych pracownikow zaprzeczy, pozdrawiam
5
Anonim 2017-04-28 12:31
To wszystko szczera prawda sama pracowałam w Biedronce i wiem jak to wygląda .Najlepiej siedź cicho i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] właz kierowniczce lub kierownikowi to wtedy cię nie zwolnią jak za dużo powiesz to cię zwolnią .Latające z wywieszonym jeziorem na kasę ,wyloz towar,posprzataj .Na kasie skanuj jak najszybciej bo jak slabe wyniki w skanowaniu na kasie to wywieszka wisi na socjalu proszę poprawić wyniki w skanowaniu produktów na kasie.Bo od tego jak szybko kasujesz zależy twoja premia i od tego jak oceni pracowników tajemniczy klient.
1
tom 2017-04-29 22:20
jestem mezczyzna w biedronce i jest praca ciezka i malo platna i pracownicy sa ok ale niestety u mnie klienci sa bezczelni bo na przerwe nie moge isc bo klientowi sie spieszy i wchodzi w kase jak jest nieczynna i kladzie towar jak tam nie ma nikogo a obok jest czynna
1
Marysia 2017-05-03 09:41
Jeronimo Martins Biedronka zatrudnia kilkanaście tysięcy osób i zawsze z tej ogromnej liczby znajdą się ludzie niezadowoleni. Praca w handlu nie należy do lekkich, a wykonywana bardzo często z konieczności jest tym bardziej ciężka.
1
Iza 2017-05-03 13:16
...dlatego JMP S.A. zaczela zatrudniac Ukraincow...bo wie...ze Polacy maja swoja godnosc
ziuta143 2017-05-06 15:45
dziewczyno ogarnij sie i nie poruwnuj powolania z tyraniem w biedronce moze jak masz takie powolanie do handlu to idz do pracy w biedronce i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak wul po 11 godzin bez chwili odpoczynku i nie pieprz bzdur
filipinka 2017-05-06 15:53
Zależy gdzie pracujesz.
1
ziuta143 2017-05-06 15:53
nastepna najmadrzejsza sie znalazla kobieto w biedronce sie nie pracuje tylko tyra jak wul wiem cos na ten temat to nie jest normalna praca kiedys hitler niszczyl ludzi a teraz portugalczyk to robi i wez rozpedz sie i walnij glowa o sciane to moze nie bedziesz pisac takich bzdur
ziuta143 2017-05-06 16:01
idz do biedronki do pracy to zobaczysz jak tam jest i jak popracujesz troche to wtedy nie bedziesz pisac tych swoich wypocin
1
Mloda19 2017-05-08 00:54
Witam powiedzcie mi pracuje dopiero miesiąc czasu i pisałam już 3 wyjaśnienia w kwestii pieniędzy. RAz mialam za duzo 20 zł a raz za mało. Wczoraj to była niedziela pracowałam aż 12 godzin w czym miałam pomyłke aż na sto złoty boję się że zechca mnie zwolnic???
Marynia 2017-05-08 09:39
@ziuta143 Myślę, że nie masz racji a jedynie złość przemawia przez Ciebie. Znam pracę w handlu i wiem , że nie jest lekko ale po co w takim razie zatrudniałaś się tutaj? Ogólnie praca fizyczna nie jest lekka.
1
Mloda19 2017-05-08 12:10
Proszę opowiedzcie mi coś bo moja głowa siwieje że stresu.
EDYTA 2017-05-08 16:39
TO PRAWDA JA TEŻ PRACUJE W BIEDRZE MOBBING PONIŻANIE PO PROSTU SYF ZWALNIAM SIE
1
Mloda19 2017-05-08 21:03
Czy komuś z Was zdarzały się również jakieś pomyłki ż pieniędzmi?
robertzuk 2017-05-09 10:01
Sklep Biedronka w Krakowie ul Pollanki, odwiedzaja go nagminnie pijaki, wiadomo kazdy pijak to chory psychicznie. przeszkadzaja trzezwym, normalnym ludziom w robieniu zakupow. W dn 9 maja 2017 r, pijak gada do siebie 'kurwa, mosz" itd moze by sie ktos zajal problemem pijakow w sklepie Biedronka na ul Pollanki w Krakowie.
EDYTA 2017-05-10 19:22
TO CHYBA JESTEŚ DONOSICIELKĄ ŻE TAK CHWALISZ SWOJĄ PRACĘ
EDYTA 2017-05-10 19:22
TO CHYBA JESTEŚ DONOSICIELKĄ ŻE TAK CHWALISZ SWOJĄ PRACĘ
EDYTA 2017-05-10 19:23
TO CHYBA JESTEŚ DONOSICIELKĄ ŻE TAK CHWALISZ SWOJĄ PRACĘ
Martyna 2017-05-11 11:44
Jestem zdania, że spora część młodych ludzi organicznie nie znosi pracy. Praca w sklepie nie jest lekka i wbrew pozorom wymaga wiele empatii.
1
Robi 2017-05-12 10:18
Praca ok
1
Martyna 2017-05-17 21:52
Wiele lat spędzonych w handlu nauczyło mnie pokory. Uprzejmy uśmiech i dyspozycyjność to cechy osoby która chce pracować w handlu a tym bardziej w Biedronce.
1
Pracownica dyskontu JM 2017-05-20 03:37
Faktycznie jest tutaj średnio. Mój kuzyn jest księdzem i zarabia od 8 do 11 tysięcy złotych miesięcznie w zależności od ilości pogrzebów, ślubów i chrztów. Podatek płaci śmiesznie niski, więc ta kasa jest praktycznie na czysto. Ma bardzo dobrze płatny etat w szpitalu jako kapelan oraz zarabia na sakramentach i kropi firmy itp. Pytałam go czy mógłby mi załatwić jakąś robotę (w końcu mają swoje szkoły, przedszkola, media, uczelnie i inne biznesy) to powiedział, że może mi załatwić pracę, ale za Bóg Zapłać, czyli charytatywną. Na taką pracę to ja nie mogę się zgodzić, bo wynajmuję pokój i coś muszę jeść. To już wolę zostać w Biedrze i zarobić na chleb, masło i opłatę mieszkania.
1
Pracownica dyskontu JM 2017-05-20 03:38
Faktycznie jest tutaj średnio. Mój kuzyn jest księdzem i zarabia od 8 do 11 tysięcy złotych miesięcznie w zależności od ilości pogrzebów, ślubów i chrztów. Podatek płaci śmiesznie niski, więc ta kasa jest praktycznie na czysto. Ma bardzo dobrze płatny etat w szpitalu jako kapelan oraz zarabia na sakramentach i kropi firmy itp. Pytałam go czy mógłby mi załatwić jakąś robotę (w końcu mają swoje szkoły, przedszkola, media, uczelnie i inne biznesy) to powiedział, że może mi załatwić pracę, ale za Bóg Zapłać, czyli charytatywną. Na taką pracę to ja nie mogę się zgodzić, bo wynajmuję pokój i coś muszę jeść. To już wolę zostać w Biedrze i zarobić na chleb, masło i opłatę mieszkania.
1
wielbiciel z sosnowca 2017-05-20 18:26
Piszecie w wiadomościach o przesuwaniu urlopu .....a od czego menadżerku jest lekarz i l4 hahaha...
1
nowy 2017-05-22 06:05
Biedronka jest zażądzana przez polaków i tu jest problem bo chcą sie za wszelką cene wykazać przed portugelsem i tyle w temacie gdyby cała dyrekcia była portugalska byłoby inaczej a polak wiadomo wszędzie robote z....doli po dwóch na taki sklep to jest śmiech na sali niech przyjdzie któryś z kierowników jak sobie daje rade we dwóch a gdzie są ludzie od promoci Biewdronki dlaczego ludzie nie garną sie do pracy w biedronce pomyślał kturyś z tych cwaniaków zrządu za co oni kase biorą i to nie małą a pracownikowi 1600 do ręki z prace [ponad siły najwyższy czas aby sie ktoś normalny za ten bsjzel wzioł bo to mi wydląda na polski obóż pracy
1
Martyna 2017-05-22 09:23
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Żadna firma nie płaci za leżenie a jeśli ktoś nie lubi pracy w handlu droga wolna.
1
Pracownik 2017-05-22 16:43
święta prawda.Tyrasz kody masz znać wszystkie na pamięć i ciągły stres na kasie.nasłuchujesz alarm pieca i dzwonek kasy i lecisz na łeb i szyje.
1
Pracownik 2017-05-22 16:45
święta prawda.Tyrasz kody masz znać wszystkie na pamięć i ciągły stres na kasie.nasłuchujesz alarm pieca i dzwonek kasy i lecisz na łeb i szyje.
pracownik 2017-05-22 16:51
Jak Ciebie przyjmują to góry obiecują i wszystko a praca harówa i nerwówa całą zmianę a rejonowa jest miła jak coś potrzebuje i Ciebie przyjmuje nie dziwne że ciągle są nabory do pracy.
wykończony psychicznie pracownik 2017-05-22 16:54
codziennie niskie ceny kosztem pracownika.Biedronka jest jak ziemniaczana stonka zaraza i tyle.
Karol89 2017-05-23 00:47
Harować trzeba pracy jest dużo cZłowiek nie ma czasu na kibel zejść biega od kasy do rozkładania towaru i pieca z pieczywem. Sto rzeczy na raz taki duży market a 4 osoby na sklepie plus kierownik w tym wiecznie kolejki na pół sklepu. Nic dziwnego że sprzedawca nie raz ma pomyłki nawet w kasie sto rzeczy na raz cZłowiek to nie robot nie maszyna
1
Anna 2017-05-23 20:22
W sklepie w Warszawie przy ul.dolnej pomijając chaos i brak personelu czemu się nie dziwię biorąc pod uwagę zarobki,i tylko chęć zysku waszej firmy panuje takie chamstwo że słów brak!!!!!W dniu dzisiejszym t.j 23.05 weszłam dosłownie na2 minuty po jeden gadżet, który był przy kasie na ręku trzymałem 3-kilogramowego yorka zostałam zaatakowana przez ochronę która notabene nie zareagowała jak wchodziłem tylko jakaś kobieta która rozwozila towar go wezwala był tak chamski że szkoda słów, chociaż już płaciłem kazał kasjer e oddać mi pieniądze i zwrócić towar to nie wyobrażalne w żadnym innym sklepie czy centrum handlowym za chwilę przyszedł jakiś inny pracownik podobno manager i był jeszcze bardziej agresywny i również nie pozwolił zapłacić mi za towar tylko opuścić sklepTO SKANDAL ludzie byli zszokowany Pomimo waszych reklam zadbaj ie lepiej o personel bo samymi promocjamiWATPLIWYMI Się nie obronicie
1
Zostaw swoją opinię o Jeronimo Martins Biedronka - Kostrzyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeronimo Martins Biedronka