logo Jeronimo Martins Biedronka

Jeronimo Martins Biedronka

Kostrzyn

Opinie o Jeronimo Martins Biedronka

nowy 2017-05-22 06:05
Biedronka jest zażądzana przez polaków i tu jest problem bo chcą sie za wszelką cene wykazać przed portugelsem i tyle w temacie gdyby cała dyrekcia była portugalska byłoby inaczej a polak wiadomo wszędzie robote z....doli po dwóch na taki sklep to jest śmiech na sali niech przyjdzie któryś z kierowników jak sobie daje rade we dwóch a gdzie są ludzie od promoci Biewdronki dlaczego ludzie nie garną sie do pracy w biedronce pomyślał kturyś z tych cwaniaków zrządu za co oni kase biorą i to nie małą a pracownikowi 1600 do ręki z prace [ponad siły najwyższy czas aby sie ktoś normalny za ten bsjzel wzioł bo to mi wydląda na polski obóż pracy
5
Martyna 2017-05-22 09:23
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Żadna firma nie płaci za leżenie a jeśli ktoś nie lubi pracy w handlu droga wolna.
1
Pracownik 2017-05-22 16:43
święta prawda.Tyrasz kody masz znać wszystkie na pamięć i ciągły stres na kasie.nasłuchujesz alarm pieca i dzwonek kasy i lecisz na łeb i szyje.
4
Pracownik 2017-05-22 16:45
święta prawda.Tyrasz kody masz znać wszystkie na pamięć i ciągły stres na kasie.nasłuchujesz alarm pieca i dzwonek kasy i lecisz na łeb i szyje.
1
pracownik 2017-05-22 16:51
Jak Ciebie przyjmują to góry obiecują i wszystko a praca harówa i nerwówa całą zmianę a rejonowa jest miła jak coś potrzebuje i Ciebie przyjmuje nie dziwne że ciągle są nabory do pracy.
2
wykończony psychicznie pracownik 2017-05-22 16:54
codziennie niskie ceny kosztem pracownika.Biedronka jest jak ziemniaczana stonka zaraza i tyle.
2
Karol89 2017-05-23 00:47
Harować trzeba pracy jest dużo cZłowiek nie ma czasu na kibel zejść biega od kasy do rozkładania towaru i pieca z pieczywem. Sto rzeczy na raz taki duży market a 4 osoby na sklepie plus kierownik w tym wiecznie kolejki na pół sklepu. Nic dziwnego że sprzedawca nie raz ma pomyłki nawet w kasie sto rzeczy na raz cZłowiek to nie robot nie maszyna
6
Anna 2017-05-23 20:22
W sklepie w Warszawie przy ul.dolnej pomijając chaos i brak personelu czemu się nie dziwię biorąc pod uwagę zarobki,i tylko chęć zysku waszej firmy panuje takie chamstwo że słów brak!!!!!W dniu dzisiejszym t.j 23.05 weszłam dosłownie na2 minuty po jeden gadżet, który był przy kasie na ręku trzymałem 3-kilogramowego yorka zostałam zaatakowana przez ochronę która notabene nie zareagowała jak wchodziłem tylko jakaś kobieta która rozwozila towar go wezwala był tak chamski że szkoda słów, chociaż już płaciłem kazał kasjer e oddać mi pieniądze i zwrócić towar to nie wyobrażalne w żadnym innym sklepie czy centrum handlowym za chwilę przyszedł jakiś inny pracownik podobno manager i był jeszcze bardziej agresywny i również nie pozwolił zapłacić mi za towar tylko opuścić sklepTO SKANDAL ludzie byli zszokowany Pomimo waszych reklam zadbaj ie lepiej o personel bo samymi promocjamiWATPLIWYMI Się nie obronicie
3
Martyna 2017-05-30 10:24
Jeronimo Martins postawił na ilość sklepów tym samym zmniejszając czujność nad jakością?
filipinka 2017-05-30 12:57
Z psem nie wchodzi się na sklep.
3
Juriusz 2017-05-31 12:13
Kraków, Berka Joselewicza - dramatyczne kolejki, towaru na półkach raz brakuje, kiedy indziej leży w chaosie. Kasjerki nie dają rady, jest ich za mało, podobnie za mało jest obsługi na sklepie. Współczuję pracownikom tego sklepu.
2
konrado 2017-05-31 13:44
W Krakowie firmy tymczasowe szukają ludzi do wykładania towaru w sklepach biedronka a tak nie dawno fajne warunki były itp itd.
Ania 2017-05-31 13:51
Mam biedronke blisko domu ale już tam nie chodzę od jakiegoś czasu syf na sklepie straszny ciągły brak towaru z promocji,ostatnio jak byłem kolejki straszne na sklepie ludzie wkurzeni że tylko dwie kasy otwarte a jakaś pani co tam pracuje mówi że nawet czasu do ubikacji nie ma żeby wyjść a przy wejściu do sklepu od dawna wisi kartka przyjmiemy do pracy.
1
Wiola 2017-05-31 21:07
Z psem do sklepu się nie chodzi,nawet jak jest na rękach trzymany. Sama dostałam mandat za to więc wiem
Marek 2017-06-01 00:09
Fajnie że wprowadzacie kasy samoobsługowe ,znam już jedną sieć która wprowadziła to nowość jdawno,tylko brakuje im klientów do tych kas i w sklepie też.Pazerność właścicieli nie zna granic,jak nie mają okazji podwyższyć ceny-to najlepiej oszczedzać na pracownikach.Wygodnie mi się kupuje przy normalnej kasie nie wspomnę już o starszych osobach.Zasłanianie się wygodą klientów nie ma tu nic do rzeczy.Jak się wyraził jeden z premierów(Grecja)- zagraniczna firma nie produkująca towarów i nie biorąca udziału w tworzeniu PKB to firma pasożyt, nic nie daje tylko ciagnie.
1
DeeJay 2017-06-01 23:35
Gruby kierownik Michał z Międzynarodowej w Warszawie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszust. Kradnie, oszukuje ludzi i niedługo ktoś mu wytoczy sprawę o mobbing. Nie szanuje ludzi, kłamie i traktuje innych jakby byli nikim, a sam nic sobą nie reprezentuje. Trzymać się z daleka
2
blabla 2017-06-02 18:01
W Krakowie w biedronce za ulicą Pawia, towar rozkłada pracownica ochrony! wieczne kolejki, palety z towarem na sklepie, czekaj nie kiedy cały dzień aż ktoś to rozłoży.

Natomiast biedronki w samej galerii krakowskiej tez nie lepsze, tora lezy byle gdzie, nikt nic nie wie, bo pracownicy na kasach wiecznie pracują.

Jeśli powstaną kasy samoobsługowe no to 80% klientów czyli emeryci będą mieć problem ich obsługą.

Makabra jakaś. Jak tak dalej pójdzie to nie będzie miał kto tam pracować.
3
Martyna 2017-06-04 13:47
Po lekturze opinii jestem zła. Takie ubolewanie i taki lament, a sklepy mają się dobrze. Pełno towaru i klientów. Z pewnością pracownicy mają dużo pracy ale przecież to jest handel i nikt nie mówił, że będzie lekko!
pytek 2017-06-05 18:41
Witajcie, jak wygląda praca w centrali w Kostrzynie w biurach ?? Ktoś coś może napisać?
Art 2017-06-13 09:49
Biedronka - Kraków. Borka Joselewicza. Dziadostwo. Właśnie zrobiłem zakupy ale faktura za 2 tyg i oczywiście trzeba być osobiście. Pani kierownik opryskliwa i lekceważąca. Nawet nie słuchała o co chodzi. Odwróciła się i wyszła jak do niej mówiłem. Już tam więcej zakupów nie zrobię!
BeataMatczak 2017-06-13 22:07
Biedronka-Pabianice Grota Roweckiego- dziś o godz 20.58 gdy mój mąż stał juz do kasy rozległ się wrzask do kasy !!!Kończyc już zakupy !!! do kasy !! Jakaś masakra ,a Pani w kasie wyszczekana aż krew człowieka zalewa godz 21.04 a ona mi mówi- wręcz każe przyjść do pracy w biedronce to zobaczę jak to jest ,mówię jej że tez pracuję z ludźmi i mam klientów ale w życiu nie miałam bym odwagi krzyknąć na swojego klienta -ona na to jak się ma swój interes to nie można sobie pozwolić i trzeba sobie go pilnować.I tak sobie myślę ,że jakby ta Pani miała sobie zapłacić sama ZUS to może by uszanowała mnie i zależało by jej żebym tam wróciła Owszem mam swój interes i pilnuję go od 8 rano do 20 dlatego moje zakupy są w późnych godzinach wieczornych ale żaden mój klient wychodząc z mojego biura nie mówi że pójdzie konkurencji a ja od dziś zakupy będę robiła w LIDLU


PS

Świadkiem całej sytuacji była pani kierownik która również o godz 21.04 tupała już nogą przy kasie zeby ją rozliczyć i nawet nie próbowała zareagować na sytuację
(usunięte przez administratora)
Gosc 2017-06-14 22:18
Bo ludziom w dupa chyba się poprzewracało o chcą zarabiać kokosy idź do zabko-fresza i zobacz jakie tam zarobki i syw.
nie!! 2017-06-16 13:47
byłam dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej i podziękowałam za takie warunki pracy....żenada i wyzysk człowieka,nie zdziwię się jak będą za chwilę w biedronkach pracować sami ukraińcy ,zaproponowano mi umowę na 3/4 etatu (bo tylko takie podpisują) z pensją niecałe 1600,00 na rękę,ale praca nie po 6 godz tylko po 8,10 a nawet jak trzeba to 12! natomiast nadgodziny rozliczane co 3 miesiące,więc wtedy mogę je sobie wybrać (albo i nie),na dodatek u nas w mieście jest chyba 6 biedronek umowę podpisuję nie z konkretnym sklepem tylko na miesjscowość ,więc mogę być przerzucana gdzie im się podoba i kiedy,mogę nawet iść na nocki...i to wszystko za niecałe 1600,00 na rękę....żal,współczuję ludziom,którzy zwyczajnie muszą pracować,bo innego wyjścia nie mają...i na takich właśnie ludziach żerują portugalczycy,bo to ich firma i ich zyski :( a to co podają niektóre media,że biedronka podniosła zarobki to faktycznie czysta fikcja....ludzie nie dajcie się nabrać i nie jest to wina kierowniczek sklepów,one mają narzucone odgórnie ile ludzi ma być na sklepie i muszę się martwić same kiedy ktoś pójdzie na chorobowe itp....jednym słowem firma-wyzysk
5
buk humor obczyzna 2017-06-18 17:52
Nie ejstem pracownikim Jeronimo ale słyszałem co sie tam dzieje.Generalnie Jesteśmy białymi murzynami Europy ale też w Polsce. O takie Polskie walczylim tego nam był "trza" czyli kapytalizmu to mamy.
Pan Prezez 2017-06-18 18:16
W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie chamom poprzewracał i za 2000 nie chcą tyrać. Chamy swołocz do roboty po to żyjecie! Nie po to mój tatuś obalał komune żeby wszyscy mieli dobrze.
Sandra 2017-06-20 17:54
Mam pytanie do osob które pracują/pracowały w biedronce. Czy to szkolenie przed rozpoczęciem pracy które trwa 10dni jest płatne? Tzn czy dostanę za nie wynagrodzenie?
Martyna 2017-06-20 18:03
Zawsze można szukać pracy u innego pracodawcy, może bezie lepiej.
Emila 2017-06-23 23:29
Witam dostałam pierwsza umow na rok po jakim czasie np. Mogą mnie zwolnic ?
Marynia 2017-06-24 16:33
Witam, interesuje mnie praca fakturzystki w firmie. Może toś ma orientacje na jakim poziomie są zarobki dla tego etatu? Chętnie bym się zatrudniła w firmie.
agatha 2017-06-25 12:51
Jak będą mieli humor.Umowa nie gwarantuje ci pracy tak to w biedronce działa.
Kasja 2017-06-28 13:24
Jestem zbulwersowana podejściem pracownika biura obsługi jak i samą firmą "Biedronka" !!!!
Robiliśmy zakupy,zbieraliśmy znaczki a maskotki nie ma i nie będzie ! Mimo iż zapewniali nas na stronie i w sklepie że każdy kto się nie załapał otrzymie świeżaka.Wielki brak lojalności ze strony Jeronimo Martins-wstyd i hańba !!!! Trzeba zmienić miejsce robienia zakupów gdzie nie robią ludzi w balona tylko jasno i wyraźnie komunikują od kiedy do kiedy jest akcja lub dają coś w zamian.
Marta 2017-06-28 16:15
U mnie w mieście widziałam że zapisywali osoby które się nie załapały i je dostaną. Nie wiem od czego to zależy. Wszędzie inaczej
migotka 2017-06-30 12:51
Hmmmm jestes facetem czy kobieta? Bo raz piszesz bylam a raz zaplacilem. Do sklepu nie wchodzisz z psem..... ale ochrona powinna cie grzecznie wyprosic
1
Dert 2017-07-01 15:57
Za darmo jest szkolenie,jeleni szukają( usunięte przez administratora )..
1
EDKA 2017-07-02 20:44
TO SIE ZATRUDNIJ I POGADAMY
EDKA 2017-07-02 20:49
TO SIE ZATRUDNIJ I POGADAMY
Bazyliszek 2017-07-03 22:03
Czy uważacie, że nie można powiedzieć coś dobrego o firmie? A może jak ktoś nie lubi pracy w handlu to powinien ja zmienić?
Xx 2017-07-07 11:16
Ja tez pracuje w biedrze i jak jest 2 lub 1 minutę do zamknięcia to tez drę jape żeby do kasy sie ruszyli , bo pomimo ze sklep jest do 21 to zmianę mamy do 22 i musimy rozliczyć kasy i posprzątać a jak ktoś tego nie rozumie to jeszcze z mordą, ze sklep do 21 a po 21 juz do kasy wołają. My tez chcemy isc do domu i nie interesuje mnie zebkots nie miał czasu na zakupy, ja tez nie mam, życie. To nie jest sklep osiedlowy u Grażyny.
3
kk 2017-07-07 13:48
kiedy wyppłata
wkurzona 2017-07-10 18:17
chciałam się dowiedzieć, czy właściciel odpowiada na skargi,czy zamiata pod dywan i udaje że wszystko jest w porządku, składałam skargę w dniu 05.07.2017,i do dzisiaj cisza,czyli brzydko pisać,biedronka ma mnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
grubas 2017-07-11 08:48
też bym cie wyrzucił ze sklepu z jakimś kundlem na łapach!!! Nie bądź zdziwiona jesli nie znasz zasad i procedur. Jeśli ktoś jest tak g.upi i wchodzi z psem do sklepu spożywczego to sorry... Bardzo dobrze że cie wyrzucili
1
grubas 2017-07-11 08:55
nie licz na to że ktoś tą fakture wysle pocztą... Zenada normalnie - takich klientów więcej
Wyzysk 2017-07-11 11:50
Wotam mam 6 dzień szkolenia moge sie zwolnic w trybie natychmiastowym czy obowiazuje mnie jakis czas wypowiedzenia?
Zuzuela 2017-07-13 17:36
Jeronimo jest spoko firmą, wiadomo jednak że praca w handlu jest ciężka.
Jolantazwarszawy 2017-07-13 21:59
Witam czy w momencie zajscia w ciążę gdzie umowa jest tylko na rok firma zakończy już że mną współpracę?
Marynia 2017-07-16 20:36
Czy ktoś ma wiedzę o ewentualnych przyjęciach do pracy w w firmie? Kto zatrudnia do poszczególnych sklepów ?
zmb 2017-07-18 19:37
Jork (nawet ten niesiony na rękach) to dalej zwierze które nie ma prawa znaleźć się na sklepie - to kierownik(lub inny pracownik) zapłaci mandat lub straci pracę.
1
zmb 2017-07-18 19:38
Jork (nawet ten niesiony na rękach) to dalej zwierze które nie ma prawa znaleźć się na sklepie - to kierownik(lub inny pracownik) zapłaci mandat lub straci pracę.
zmb 2017-07-18 19:41
nie odpowiada - chyba że dodzwonisz się na infolinię i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kogo trzeba..
Aniuta 2017-07-20 09:43
Czy Jeronimo ma jakąś nową ofertę pracy? Zupełnie nic nie mogę znaleźć a interesuje mnie praca. Może ktoś napisać na jaką umowę można liczyć? Ogólnie dobrze jest wiedzieć sporo o firmie zanim złożę cv. Wiem, że są wakacje i mnie osób pisze ale może?
Zostaw swoją opinię o Jeronimo Martins Biedronka - Kostrzyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeronimo Martins Biedronka