logo Jeronimo Martins Biedronka

Jeronimo Martins Biedronka

Kostrzyn

Opinie o Jeronimo Martins Biedronka

Pit26 2016-07-28 13:21:16
Jestem pracownikiem biedronki, a raczej jej niewolnikiem bo inaczej nie mozna nazwać pracy w biedronce. Jeśli chodzi o te kretynskie promocje, które wymysla góra i te stosy paragonów wychodzących z kasy jako dodatkowe to niech Pan nie ma pretensji do nas pracownikow. Gdybysmy chcieli każdego z osobna klienta informować o promocjach to obsługa trwałaby o wiele dłużej a nie wiem czy zdaje Pan sobie sprawę z tego , że te barany z góry obliczaja produktywność na podstawie ilości paragonów wychodzących z kasy i często robią nam testy z znajomości kodów. Poza tym dochodzi jeszcze badanie tajemniczego klienta itd. Czas najwyższy żeby wreszcie opinia publiczna zwróciła uwagę na to co sie dzieje w tej korporacji, a klienci starali sie być bardziej wyrozumiali dla sprzedawców, którzy są niesamowicie przemęczeni przez te stosy głupawych procedur utrudniającym nam i klientom życie. I jeszcze jedno - załogi biedronek maja tak bardzo okrojone składy, że ludzie po prostu nie wytrzymuja fizycznie i psychicznie i dlatego mało kto w tej pracy zagrzewa miejsce na dłużej....
35
Pit26 2016-07-28 14:41:45
W moim regionie w Warszawie ludzie uciekają z tej firmy masowo. Nie będę pisał ile osób uciekło przez ostatnie pół roku bo to jest wręcz przerażające. Odeszli naprawdę wartosciowi ludzie bo nie wytrzymali fizycznie i psychicznie. U mnie brakuje kilku osób do składu i tak juz bardzo okrojonego przez górę. Jeśli jeszcze ktoś pójdzie na chorobowe to pracujemy nawet za trzy osoby. Przecież to jakaś paranoje żeby na zmianie popołudniowej czy też rannej były często 3 osoby plus kierownik.......a wiadomo ile mamy obowiązków. Szkoda gadać. Jak tylko coś sensownego sie trafi to uciekam i nawet 5 min nie bede sie zastanawiał - Pozdrawiam Pit26
12
xxx 2016-07-28 19:28:34
człowieku ogarnij się, gdyby sprzedawca chciał każdego klienta informować o promocji stałbyś w kolejce godzinę, są informacje na plakatach tylko trzeba nauczyć się czytać ze zrozumieniem..promocja to oferta wiązana
16
ona1234 2016-09-09 10:35:13
pracuje w jednych z biedronek we wroclawiu ale niemam co narzekac ekipa super!!!!kierownictwo tez zarobki ok 1800 na reke...chwilami jest ciezko...ale idac do tej pracy wiedzialam o tym...pozdrawiam narzekajacych...
5
Agula 2016-09-14 15:16:01
Wyrazasz opinie a nic nie wiesz. Placa 2100 brutto na poczatek + premia za obecnisc 150 zl.brutto+ tajemniczy klient. Razeem na miesiac ponad 1700 zl bony za święta we wrześniu 220 zl najmniej premii. Roczna premia q wysokości jednej wyplaty. Nie pracuje sie wszystkich niedziel max 3 normy godz wedlug przepisów. Odstep miedzy jedna zmiana a druga musi byc 12 godz. Ja pracuje na calym etacie jezeli mam w jedym miesiącu więcej godz to w nastepnych mniej. Dodatkowo kasa za pranie odZiezy roboczej, kasrta multisport, paczni na święta, dzien dziecka. Zastanow sie gdzie u jakiegoś prywaciarza tyle bd.miec! Nie lubie jak ktos wyraża opinie a sam o tym nic nie wie!!!
9
Agula 2016-09-14 15:16:31
Wyrazasz opinie a nic nie wiesz. Placa 2100 brutto na poczatek + premia za obecnisc 150 zl.brutto+ tajemniczy klient. Razeem na miesiac ponad 1700 zl bony za święta we wrześniu 220 zl najmniej premii. Roczna premia q wysokości jednej wyplaty. Nie pracuje sie wszystkich niedziel max 3 normy godz wedlug przepisów. Odstep miedzy jedna zmiana a druga musi byc 12 godz. Ja pracuje na calym etacie jezeli mam w jedym miesiącu więcej godz to w nastepnych mniej. Dodatkowo kasa za pranie odZiezy roboczej, kasrta multisport, paczni na święta, dzien dziecka. Zastanow sie gdzie u jakiegoś prywaciarza tyle bd.miec! Nie lubie jak ktos wyraża opinie a sam o tym nic nie wie!!!
Zła 2016-09-15 00:17:42
Zostałam zs kierownika,i nie wytrzymałam długo...nie boję się ciężkiej pracy,ale dwie kasjerki na cały sklep i jeden kierownik to trochę mało...na sklepie syf,nie ma jak dołożyć towaru i jeszcze przyjeżdża [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownik rejonu i dopisuje ci zadania w pamietniku,bo masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] no kurna jakoś widzę!!!!pierdziele te 2200 bez premii.
7
Elka 2016-09-22 09:41:56
Ciężko mi tam pracować. Jestem wypompowana na maksa! Informacji ze str. kierownictwa żadnych-kliencie nie dziw się-wiem tyle co Ty z gazetki! Robię, co mogę dla Ciebie na kasie.
10
niejestemwołemroboczym 2016-09-22 18:38:56
potwierdzam, praca w biedronce to obóz pracy ja za ciężkie tyranie w miejscowości letniskowej dostałam 1700 zł praca ponad siły, obiecują dużo podczas rozmowy a potem tyrasz ponad siły za grosze, poza tym ciągle brakuje ludzi do pracy bo szybko ludzie z tej firmy uciekają jest gorzej niż źle, przychodzisz do pracy na 8-10 godzin i jeszcze trzeba często zostawać dłużej i nikt się ciebie nie pyta czy możesz a jak przychodzi do wypłaty to dostajesz 1600 -1700 zł żadnych premii ani dodatków to jest tylko obiecane i możesz pomarzyć, szczerz odradzam prace w tej firmie, no chyba że masz 20 lat i końskie zdrowie do ciągania tych palet z towarem załadowanym pod sufit, a przerwa to tylko jest w kodeksie pracy, zapomnij o przerwie, i tak mojej opinii nie dodadzą bo jako administratorzy usuwają negatywne opinie
5
Ja 2016-09-25 20:57:12
Zależy jak się trafi - w jednym sklepie będzie tragedia, zmiany grafiku z dnia na dzień bez informacji, mobbing i harówa na czas. W innym - grafik dostosowany do próśb pracowników, super atmosfera i harówa, ale nie na czas ;) Pracuję już kilka lat i nie zamierzam zmieniać pracy. Pewnie, że czasem jest ciężko wyrobić fizycznie, ale się da.
Socjal super, wypłata na czas, godziny pracy z góry ustalone i nie do przekroczenia. Nie zdarzyło mi się nigdy zostać po godzinach, nigdy też nikt tego nie wymagał. Premie są nie tylko na papierze. Ogólnie nie jest źle, ale 3/4 sukcesu to zgrana ekipa i kierownictwo.
4
Ja 2016-09-26 19:04:34
Napisałam o mobbingu, bo krążą opinie jakoby istniał w niektórych sklepach - ja osobiście nigdy się z tym nie spotkałam. Chodziło mi o to, że ile osób i ile sklepów, tyle będzie opinii, dość często skrajnie różnych.
4
xxx 2016-09-27 20:48:48
Pracowałam w biedronce niecałe 2 lata i z wielką przyjemnością się zwolniłam. Kierowniczka traktowała mnie jak gówno. Byłam jej kozłem ofiarnym i miała chyba z tego satysfakcję. Mimo że mam tylko 22 l. To nie dawałam sobie wejść na głowę . Po przepracowanym roku jako jedyna nie otrzymałam trzynastki i takim sposobem nie miałam premi rocznej. Fajna kierowniczka nie ? Ciągle ustawiala mi 2 zmiany a przerwa to 15 min w zegarkiem w ręku. Porażka !!! A jak się zwolniłam to nawet nic nie powiedziała tylko chodziła wkurwiona i się wsciekala na wszystkich. Ale to nic bo stosowała również mobbing w pracy. Nie idźcie do biedny. Wszędzie jest tak samo. Odradzam. Zmieniłam na pracę w Rossmannie chociaż miałam propozycje w hebe ale podziękowałam.
6
Maka 2016-09-30 12:39:46
Gdyby Kasjerka miała każdego o tym informować to stałbyś w tej kolejce do rana tupiąc nerwowo że musisz czekać.
Czytanie nie jest trudne, nawet czytanie ze zrozumieniem. Warto skorzystać z tej umiejętności i uwłaczać własnej inteligencji :)
5
Maka 2016-09-30 12:46:06
Nie uwłaczać * ;)
Gggg 2016-10-05 16:50:11
Na temat biedronki w Turku na ul Kaliskiej sie nie wypowiadam tam powinni poszukać problemu w kierownictwie a nie w pracownikach
Kierowniczki sa nie miłe do pracownic
Maja swoje pupilki innych gnebia
Niech wkoncu ktoś za to sie weznie
5
Mmmmm 2016-10-07 16:48:31
To samo sie dzieje w Biedronce na ul Kaliskiej masakra pracowaaa tam i odeszlam i sie zastanawiam jak dlugo wytrzymaja nowe osoby niech do cholery ktoś tam zrobi porządek
zks 2016-10-13 12:25:17
teraz to sie zaczęło odkad zmienili sie kr i wprowadzili po dwóck kr na rejon,calkiem im odwala, od miesiaca nie chce sie pracowac, wszystko zle ,niedobrze, ludzie sie zwalniaja kierownicy sami sie degraduja na kasjerow. czy to jest normalne??? A gora nie moze o niczym sie dowiedziec bo inaczej polecisz. ciekawe kto by polecial ja czy kr??? nie masz ludzi do pracy a kogo to obchodzi napewno nie pania swiezakową, "ma byc zrobione", "bo tak" to sa jej odpowiedzi czlowieka na stanowisku....
2
zks 2016-10-14 12:13:28
a co z tych podwyzek? żeby nam gęby zamknać bo jest ciezko, nie marzekaj ci powie kr. dadza podwyzke, a za to premie ujebia i na to samo wyjdzie, a rąbać musisz jak wół za dwóch... żal, sie nie chce isc czlowiekowi do pracy, ale pracowac gdzies trzeba ...
1
Jasiek 2016-10-16 12:57:15
@zks ale przecież można próbować szukać innej pracy. Widocznie nie jest aż tak źle ;)
zks 2016-10-27 13:22:26
jest bardzo źle ,juz szukam innej lepszej pracy:_)
klaudia 2016-10-29 20:17:05
Pracowalam, bardzo ciezko wytrzymac chamstwo,wlazenie kierowniczce w d....... bo jak nie wlazisz to odpadasz poza tym mydlenie o przywilejach tpu : paczki ,kolonie ,cuda-wianki-------bzdura!!!!!!! tak jak w innych zakladach ,nic innego.....................chamstwo,Zebrzydowice to najwieksze chamstwo swiata ..................LUDZIE NIE DAJCIE SIE NABRAC NA BIEDRONKE WOLALABYM MIESZKAC POD MOSTEM NIZ TAM PRACOWAC wytrzymalam MIESIAC!!!!!!!!!!
Janusz 2016-11-02 12:06:12
zgadzam się
asia 2016-11-15 14:36:21
W Biedronce w Trzebnicy nie wydają naklejek nie można też otrzymać "darmowego" świerzaka a przecież akcja promocyjna ciągle trwa. Nie można absolutnie się skontaktować ani z konkretnym sklepem ani z nr kontaktowym. Biedronka pracuje na fatalną opinię.
1
papaya28 2016-11-20 21:16:11
Praca w Biedronce, przynajmniej na Górnym śląsku - Cieszyn, Wisła, Ustroń, Goleszów, Trójwieś, Skoczów to istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Na większych punktach po 2-3 pracownice, z czego dwie na kasie, jedna, czasem dwie do rozładunku towaru. Z niczy nie daje się rady wyrobić !!! Na takie powierzchnie sklepowe, jak Biedronki należałoby po pierwsze przyjąć odpowiednią ilość pracowników a nie zajeżdżać jednego robotą na trzy osoby !! Świeżaków nie ma bo trzeba było wydać je klientom, firma nie zadbała o kontrolę i sprawdzanie uzbieranych punktów na karcie a uznała sobie, że do wydania maskotek wystarczy zaklejony katalog. Masy rolek widnieją na portalach sprzedażowych - po super promocyjnych cenach, lokalizacje - Warszawa, Katowice, Bydgoszcz, cwaniaki handlują naklejkami, maskotki masowo poszły na punkty w większych miastach, u nas brakuje, klienci są wściekli - my też bo nic za to nie poradzimy !!! Nadmiar obowiązków i pracy na jedną osobę, niemożność korzystania z 15to minutowej przerwy z powodu nawału roboty, z którą i tak nie wyrabiamy, przychodzimy do domu i nerwowo pracownicy nie wytrzymują, z miesiąca na miesiąc zwalniają się u nas ludzie, bo zwyczajnie nie wytrzymują presji w tych nieludzkich warunkach. Rejonowi specjalnie olewają sprawę, nie starają się wyżej o zatrudnianie u nas dodatkowych ludzi, zwyczajnie się tym nie interesują i tyle !!!! Gdzie jest PIP ????? W godzinach szczytu ludzie wrzeszczą w kolejkach o kasjerów - jak zwyczajnie nie ma nas więcej na sklepie !!!! W końcu wjadą kontrole i problem, który powrócił sprzed lat będzie musiał wrócić do normalnego stanu bo tak zwyczajnie być nie może. Portugalczycy wyciskają nas jak cytryny a polski zarząd im na to pozwala. Stanowczo sprawa powinna jak najszybciej trafić do mediów i PIPu, koniec bo ludzie są ludźmi, chcemy pracować w ludzkich warunkach a nie być traktowanymi w taki sposób!!!!
7
Polak 2016-11-27 07:41:58
Płatności kartą są dobre ale w Biedronkach np. Bytom nie podoba mi się sposób montażu tych czytników bo raz są wysoko na tych pleksowych półkach i nie widać kwoty a dwa każdy widzi kto i jaki pin podaje
1
BYŁA 2016-12-05 18:31:09
A co powiecie na temat Kórnika? Chodzi mi o traktowanie personelu przez kierowniczkę
1
Moni123 2016-12-06 23:00:27
Pracowałam w biedronce całe 4 dni, w tym 2 byłam na szkoleniu i powiem jedno, to że stamtąd uciekłam to była najlepsza decyzja jaką podjęłam. Błędem było, że w ogole zdecydowałam się tam pracować ale zasugerowałam się socjalem i opinią jednej z kasjerek, która tak zachwalała tą pracę chociaż naprawdę nie wiem co w niej jest takiego fajnego. Dla mnie to istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i najgorsza praca na jaką trafiłam.
2
agata 2016-12-07 13:42:47
jak pracownicy pracuja to trzeba zrobic zakupy, a jak pracodawca traktuje klientow wystarczy poczytac gazetke i isc na zakupy. polowy towaru w promocji nie ma, kasjerka to śpiąca krolewna ktora w niczym sie nie orientuje i nie zwroci klientowi uwagi ze jest jakas promocja. gazetki falszywe-towaru brak, cena na kasie inna niz w gazetce, brak info o promocji przy produkcie na polce-dzis 07-12-2106-promocja kup 4 soki zaplac za 3, kupilam 3 soki, bo nie wiedzialam o promocji i czuje sie oszukana. powinnam dostac 1 sok gratis. -taka powinna byc promocja. a tak biedronka zaoszczedzila 2 złote. BRAVO!!! taki mały przekręt, a moze klient nie orientuje sie a na pewno jest wiecej takich ja ja. tak, jedyny sklep w Toruniu, ktory nie dostarcza gazetek do mieszkan. sklep na Fałata, coraz gorzej.
tom 2016-12-14 23:31:46
Jedzie gówna z Biedronki niskiej jakości produkty a potem się dziwicie na raka chorujecie.
Markety nie płacą podatków i z tego nie ma na drogi, przedszkola, szkoły, i kolejki przez to DO LEKARZY SĄ 2letnie a będą jeszcze dłuższe bo BIAŁO-CZERWONI frajerzy robią tam zakupy a branie paragonu nic nie daje. MYŚLEĆ CO SIĘ ROBI a nie lecieć
1
Marian1957 2016-12-20 16:26:43
Droga Biedronko jestem waszym klientem od lat w ramach oczekiwania na świeżaka przysłaliście mi sms że mogę skorzystać z rabatu 10 zł na zakup art. przemysłowych,zabawek,ubrań dziecinnych chciałem w sklepie Gdyni skorzystać w/w rabatu niestety jest to niemożliwe bo personel o takiej akcji nic nie wie,jedno pytanie po co wysyłać głupie sms skoro i tak nie można ich zrealizować.klient
1
Marian1957 2016-12-20 16:27:53
Droga Biedronko jestem waszym klientem od lat w ramach oczekiwania na świeżaka przysłaliście mi sms że mogę skorzystać z rabatu 10 zł na zakup art. przemysłowych,zabawek,ubrań dziecinnych chciałem w sklepie Gdyni skorzystać w/w rabatu niestety jest to niemożliwe bo personel o takiej akcji nic nie wie,jedno pytanie po co wysyłać głupie sms skoro i tak nie można ich zrealizować.klient
ddffg 2016-12-28 21:33:37
uwaga na najnowsza promocje "kup 2 dowolne opakowania za drugie zaplac 50 %". jeżeli kupicie wiele roznych produktów (po 2 opakowania) z tej promocji na jednym paragonie to da wam znizke tylko na najtańszy. natomiast jeśli weźmiecie każdy rodzaj produktu (po dwa opakowania) na oddzielnym paragonie to macie znizke na drugi produkt z tego samego rodzaju. uwierzcie ze jest różnica w cenie na korzyść klienta.
milki08 2016-12-29 16:30:27
Prace w biedronce zaczełam niedawno,w okresie przedświątecznym wykładanie towaru i nic więcej.Ostatnio dostałam kasetke i wysłali mnie na kase bez żadnego przeszkolenia,bez znajomości kodów dosłownie nic.Jezeli tak wyglada szkolenie pracownika (siadaj i rób) to brak mi słów.Żałuje tego dnia jak składałam tam CV.Żaden z pracowników nie powie co i jak masz zrobić a zrobione ma być i już.Czy wasze szkolenia tez tak wygladaly?
5
mpaula 2016-12-31 19:36:29
Tak to już jest w biedronce.Przygotuj się na to,że nie zawsze puszczą na przerwę.Praca ma być wykonana biegiem,trzeba latać roznosząc towar i jednocześnie lecieć na kasę i obsłużyć klientów brudnymi rękami. Ciągle są jakieś egzaminy, grafik ulega zmianie co 2 dni.To najgorsze miejsce do pracy.Spróbuj w Tesco tam spokojniej, nie robisz za 4 ludzi.cóż z tego że biedra ma socjal-to żadna rewelacja przy takiej harówce jak tam. Szukaj normalnej pracy bo tam to szkoda zdrowia psychicznego i fizycznego. Po pół roku siądzie ci kręgosłup i firma zastąpi cię kolejną ofiarą gotową dla nich harować za psie pieniądze.
2
aaaa 2017-01-01 09:48:12
Nie ma gorszego pracodawcy niż Jeronimo Martins Biedronka
2
milki08 2017-01-01 13:47:05
Mam pytanie,czy jest mozliwosc poprosic kierownika regionalnego o zmiane miejsca pracy na inny sklep czy lepiej sie nie wychylac?
mpaula 2017-01-02 09:34:30
Możesz spróbować bo jeżeli masz wredną kierowniczkę to będzie cię gnębić i wszystko co zrobisz i tak będzie źle.Wiem to z własnego doświadczenia i jeżeli masz mocną psychikę to dasz radę. Rób co do ciebie należy i olewaj resztę.
Martyna 2017-01-03 22:31:06
Praca w markecie pewnie jest ciężka ale tak naprawdę to jest wiele zakładów gdzie trzeba nieźle zasuwać. Ważna jest atmosfera bo wtedy ludzie pracują wspólnie i pomagają sobie. Praca daje nam środki na życie i poczucie wolności.
1
mpaula 2017-01-05 21:26:11
Masz rację najgorsza jest tam atmosfera i to co wyrabiają pseudo kierowniczki.Pracuję to wiem z własnego doświadczenia.No i nie ma przerwy tylko na papierze.Wszystko co piszą o pracy w dyskoncie biedronka to niestety prawda.
2
milki08 2017-01-10 18:23:16
Co z kartami przedpłacowymi z biedronki.Jakie pieniadze na nia wplywaja i co jaki czas.Bo u mnie nic na ten temat nie moge sie dowiedziec
Wsciekla 2017-01-12 13:03:44
Witam! Serdecznie nie polecam pracy w Poznańskich biedronkach.... Mobing jeszcze raz mobing.... Personalny kilka razy przyjedzal na glownego ks ale kr ma to gdzies i dalej trzyma kierownika bo nie ma ludzi. Zenada poprostu a jak juz sie odezwalam na temat glownego kierownika sklepu a jestem zastepca to kr powiedziala mi ze mam interesowac sie soba a nie innymi... Kasjerzy przychodza do pracy zmeczeni fizycznie jak i psychicznie. Po 3 miesiacach nocek nie z mojej woli tylko z nacisku kierowniczki sklepu na wysokoobrotowej biedronce z jednym kasjerem mam przepukline w rece... Kazdy ma zlew totalny na ciebie... A musisz zapieprzac jak motorek bo wiecznie cos jest nie tak
stonka 2017-01-12 13:06:26
to te stare baby ze wsi tak mobingują.
bo mają tak nudne życie że im się zwyczajnie nudzi.
Wsciekla 2017-01-12 13:32:22
Witam! Serdecznie nie polecam pracy w Poznańskich biedronkach.... Mobing jeszcze raz mobing.... Personalny kilka razy przyjedzal na glownego ks ale kr ma to gdzies i dalej trzyma kierownika bo nie ma ludzi. Zenada poprostu a jak juz sie odezwalam na temat glownego kierownika sklepu a jestem zastepca to kr powiedziala mi ze mam interesowac sie soba a nie innymi... Kasjerzy przychodza do pracy zmeczeni fizycznie jak i psychicznie. Po 3 miesiacach nocek nie z mojej woli tylko z nacisku kierowniczki sklepu na wysokoobrotowej biedronce z jednym kasjerem mam przepukline w rece... Kazdy ma zlew totalny na ciebie... A musisz zapieprzac jak motorek bo wiecznie cos jest nie tak
mpaula 2017-01-12 17:33:50
Pieniądze wpływają :w grudniu "bon świąteczny" max 450zł- zależy od dochodu, potem-"do szkoły z biedronką".Jeżeli masz małe dochody to możesz ubiegać się o zapomogę w kwocie do 2500 lub pożyczkę i nie ma tu zasady jak długo pracujesz. Potrzebne są dochody z poprzedniego roku. A i jeszcze będzie bon na Wielkanoc.
Klara 2017-01-17 17:33:21
Dokladnie słońce dokładnie
Ktoś 2017-01-17 19:35:08
Nie polecam pracowałam 2 lata na 3/4 etatu ciągle popołudniowe godziny i wyjście równo o czasie rzadko się zdarzało zamiast wyjść o 20 wychodziłam o 0:00 koszmar. Zarobki małe, brak poszanowania że strony kierownictwa, ciągłe zmiany grafiku. Jeśli komuś zależy na rodzinie to odradzam tą firmę, zastanówcie się kilka razy zanim złozycie tam podanie
Mamka 2017-01-18 09:40:27
Mam pytanie czy aktualna jest jeszcze oferta pracy specjalisty ds administracyjnych? Czy sa jakieś konkretne wymagania i ile można zarobić na początek?
daria 2017-01-19 19:57:02
W biedronce nie jest tak zle wiadomo trzeba sie napracowac ale tak jest wszedzie ludzie narzekaja na ta biedronke niech sie ciesza ze maja prace bo ja w poprzedniej firmie to wyplaty nie dostswalem a w biedronce pracuje juz pol roku i wyplata jest na czas i zawsze z usmiechem przychodze do pracy i u mnie jest fajna atmosfera
daria 2017-01-19 19:57:56
W biedronce nie jest tak zle wiadomo trzeba sie napracowac ale tak jest wszedzie ludzie narzekaja na ta biedronke niech sie ciesza ze maja prace bo ja w poprzedniej firmie to wyplaty nie dostswalem a w biedronce pracuje juz pol roku i wyplata jest na czas i zawsze z usmiechem przychodze do pracy i u mnie jest fajna atmosfera
JAREKNIEOGAREK 2017-01-19 20:38:46
Walic promocje kochani Utarlem sobie dzis marchewke kupiona w Biedronce i nieetety smakowala jak karnister ropy naftowej KARTUSKA GDANSK
Zostaw swoją opinię o Jeronimo Martins Biedronka - Kostrzyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeronimo Martins Biedronka