brak logo

Diamond's Exclusive Drink

Gdów

Opinie o Diamond's Exclusive Drink

anonim 2011-09-27 14:08
tylko diamenty !! najlepszy produkt klubowy czego dowodem jest sprzedaz w klubach :) Diament VS. inne energetyki
Małgorzata Kolczyk 2011-10-04 16:35
Witam , jestem menagerem w Opolu gdzie firma wstawiła mi lodówkę , szkło i kilka innych wartościowych rzeczy do sprzedaży i dystrybucji Diamond\'s .
Produkt sprzedaję 2X więcej tygodniowo niż REDBULL.
Bardzo dobry pod kątem smaku , wyszukany owocowy o delikatnym wyglądzie .
Polecam wszystkim zwłaszcza jeśli mają Państwo możliwość organizacji imprez . Firma dysponuje również hostessami dzięki którym można śmiało polecać przy tym się dobrze bawić .
anonim 2011-10-05 16:13
Czekam na kolejną promocję z tymi pięknymi hostessami 14 Października w Nowym Sączu
Wojtek 2011-10-30 13:30
w polsce ( usunięte przez administratora )sprzedaje towar , to on reprezentuje firme zagraniczna . Ci ( usunięte przez administratora ) zagranicznie nie wiedza chyba jaki jest ten( usunięte przez administratora ). Pracowalem u niego na umowe zlecenie i mi nie odbieral telefonu , ani nie dawal zadnych piniedzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( usunięte przez administratora )
Wojtek 2011-10-30 19:37
NA PAPIERKU ?! JAKI TXT!!!!KTO SIE TUTAJ WYPOWIADA, JAKAS ( usunięte przez administratora )
Klub muzyczny Nisz 2011-10-31 19:10
Byłem na imprezie muzycznej w Halloween z tym produktem . Świetna impreza w wykonaniu zespołu Diamonds Drinka .
Super produkt i fajne hostessy
Jacek Tychy 2011-11-02 19:13
widziałem Porsche błekitne na ST jak jeździ po Tychach z pięknym napisem Diamond\'s Exclusive Drink.
W salonie Porsche dodatkowo była robiona akcja z tym napojem jacyś poważni biznesmeni się zajmują teraz dym biznesem
PORCHE W TYCHACH 2011-11-03 10:05
jakis ( usunięte przez administratora )? rozdawali bilety do kin w centrum Tychow i napoj Diament !!!
ANONIM 2011-11-03 11:18
Ale Ty jesteś ( usunięte przez administratora )poważni biznesmeni:)) hahaha dobre sobie, Ty nigdy nie będziesz poważnym biznesmenem tylko( usunięte przez administratora )
jasiek 2011-12-12 22:09
napoj mietowy ? pil ktos ?? zajebisty w smaku :) chodzi to w obiegu z lodem i cytryna rewela !! etykietka jest bombowa :) dobre dla tych co w pospiechu jedza po fast foodach
jasiek 2011-12-12 22:12
zamiast kapcia w buzi masz mietusa , gruba sobie leca w tej firmie prezesi :D 3mam chlopcy za was kciuki . POZDRO z Bistro z KRK , produkt mi sie grubo w chuj sprzedaje
ferdek kiepski 2011-12-12 22:22
woda z cukrem się tak super sprzedaje ?? prawie jak mój saturator za komuny we wrocku na świdnickiej buahahaha
PH 2012-02-08 11:41
PRODUKTY TEJ FIRMY(JEDNOSOBOWA FIRMA KOGUCIK) SPRZEDAJĄ SIE TYLKO RAZ DO PUNKTÓW, PÓZNIEJ STOJĄ JAK ZACZAROWANE. ( usunięte przez administratora ) NA KAŻDYM KROKU I NIGDY NIE BĘDZIE MILIONEREM. PROSZE PAMIĘTAJ( usunięte przez administratora )\\\\\\\\\\\"CHYTRY TRACI ZAWSZE DWA RAZY\\\\\\\\\\\\\\\" A TY JUZ ( usunięte przez administratora ) TERAZ KOLEI NA DIAMONDS ZA TO JAKI JESTEŚ DLA LUDZI
maniek 2012-02-10 21:12
jacy ( usunięte przez administratora )to trzeba mieć wygląd i pieniądze. grubo sobie lecą ale z kłamstwami i niby w którym bistro sie tak dobrze sprzedaje? ludzie nie wierzcie w te bzdury bo to sie nigdzie nie sprzedaje. nie da sie wypromowac produktu trzema hostessami i głupią gadką. wszystkie pozytywne opinie pisze jedna i ta sama osoba(sam ( usunięte przez administratora )
Zabrze 2012-03-11 20:09
Klub VIP Amnesia zaprasza wszystkich klubowiczów na wspaniałe imprezy już w każdy czwartek , piętek i soboty . Rezydenci klubu poprowadzą was przez prawdziwie imprezowy klimat . Tutaj dostaniesz Diamonds w 13 konfiguracjach dla niej i dla niego !
Zapytaj o Diamonds na barze i wygraj 10 tyś pln , lub wycieczkę do Pragi dla dwóch osób na cały weekend .
Przyłącz się do naszej wiosennej promocji .
Bielsko Biała 2012-03-11 20:18
J U Ż w najbliższy weekend bo 17 Marca największa odsłona polskiej klubowej czołówki w Bielsko Białej przy ulicy Partyzantów . P O Z O R przy blisko 2 tyś publiczności ! 14 DJ ów z całej POLSKI specjalnie dla Was , wiele nagród i ostra impreza już od godziny 15 stej .
Impreza znana już przeszło od 8 lat . W tym roku mamy zaszczyt zaprosić dystrybutorów i przedstawicieli Diamonds na wspaniałą imprezę i rozpocząć kolejną bo 9 EDYCJĘ imprezy która potrwa 18 h !

Bilety jeszcze dostępne w cenie 25 pln na arenie klubu ! Pytaj o Diamonds barmanów :-))))))) i wygraj Pragę dla dwóch osób na weekend !! Do wyboru masz jeden zzzz 10 hoteLi
Centrum Dystrybucji Grupa Diamonds 2012-03-12 12:25
Nowoczesne Centrum Dystrybucji Grupa Diamonds z 4 oddziałami w Polsce poszukuje kierowników regionalnych ds rozwoju rynku w zakresie napojów , chemii gospodarczej i alkoholu .

Chętnych prosimy o przesłanie cv wraz ze zdjęciem pod e-mail :
[usunięte przez administratora]
buhahahaha 2012-03-28 20:38
to ktoś w ogóle tę kolorową wodę z cukrem kupował???? masiakra jakaś buahahahhaa mogę naszczać do puszeczki i będzie prawie to samo albo nawet ciut lepiej buahahaha
Roman 2012-03-29 17:01
Nowo otwarty oddział Centrum Dystrybucji Grupa Diamonds w Gdowie koło Krakowa . Firma poszukuje kierowców kategorii B . Mile widziane doświadczenie plus znajomość topografii woj Małopolska , Podkarpacie.
Zainteresowanych prosimy o przesłanie CV wraz ze zdjęciem pod [usunięte przez administratora]
materiały budowlane Sewera 2012-03-30 20:52
Sewera przy ulicy Kościuszki 326 w Katowicach .
Jesteśmy hurtownią świadczącą usługi w( usunięte przez administratora ) . W naszej firmie również( usunięte przez administratora )a zaciągał linie kredytowe na materiały budowlane . Do dnia dzisiejszego nie udało nam się odzyskać pieniędzy za materiały , które wydaliśmy z magazynu i dostarczyliśmy w miejsce budowy . Człowiek o wątpliwej reputacji , który sprawia wrażenie biznesu . Człowiek zadłużony w bankach , rejestrowany w BIKu , kilkukrotnie karany zamknął działalność gospodarczą . Często poszukuje ludzi / partnerów do współpracy . Wykorzystuje świeże podmioty gospodarcze , niezadłużone aby móc zakupować materiał .
Z naszych informacji wynika ,że miał wiele wspólnego z firmą napojową . To był wielki argument i zaufanie wydając kolejne materiały w tzw. kredyt .
ciekawostka z faktów 2012-04-01 12:02
Witam.Otarłam się o propozycję współpracy z Firmą Diamonds i co najlepsze po przeszukaniu internetu i różnych informacji na temat tej Firmy dotarłam do informacji , iż wcześniejsza Firma ( usunięte przez administratora ) sprzedawała produkt Gold Dubaj produkowany w Firmie Emirates Group także z Czech z tym samym adresem. Co najlepsze w puszce Gold Dubaj jest ten sam produkt co w puszce Diamonds.Przedstawiciele Handlowi nie maja dobrych opinii na temat sprzedawalności produktu w sklepach.Z resztą co można osiągnąć jeśli Firmę buduje się na kłamstwach i opowiadając o promieniu sprzedaży w innych krajach a nawet w Polsce pozycjonowanie jest w nagannym stopniu nie mówiąc że w innych krajach gdzie ponoć się sprzedaje produkt jakoś nie można natrafić na choć jedna puszeczkę.Może ten cały marketing jest oparty na fantazji.Szkoda mi tych ludzi którzy się angażują i poświęcają swój czas jak i pieniądze łudząc się stabilnym biznesem lub nadziejami na świetny interes.Może warto przemyśleć i troszeczkę przyglądnąć się Firmie Diamonds którą prowadzi jedna osoba bez biura regionalnego i nawet sekretarki na minimalnej pensji.Ja zostałam ostrzeżona i jestem z tego tytułu zadowolona że swoje pieniądze lokuje w inną pracę i czas pracy nie będzie zmarnowany.
chomik 2012-04-01 16:33
a to ciekawe bo golddubai sie sprzedaje w kilku krajach na swiecie osobiscie pilem go w Jordanii jak bylem na wakacjach ( usunięte przez administratora ) i tez nie ma biura regionalnego ani sekretarki na pensji minimalnej ? produkty sa oba dobre i zycze producentom i pomyslodawca samych sukcesow . a tym zazdrosnym , ( usunięte przez administratora ) co plewią jakieś brednie zycze pogody ducha HAHAHA
ciekawostka z faktów 2012-04-01 20:18
Oczywiście wierzę w tą Jordanię jak w to, że Firma Emirates Group i Diamonds prężnie działa.Tylko jakoś produktów na rynku nie widać.Poślij mi link do tej Jordanii abym mogła zobaczyć chociaż puszeczkę.Oczywiście nie masz i wykupili wszystkie.Rozumiem , rozumiem wszystko dzieje się gdzieś tam gdzie byłeś i piłeś ;-) .
Choć czy czasem Twój wpis nie brzmi jak mała \"reklamka\" stronki w necie.Chłopaki dajcie spokój z kreowaniem się na biznesmenów.Firma bez sekretarki i drukarki , może teraz biznesy robi się wiecznie rozmawiając i ślizgając się na cudzych pieniądzach udając \'\'Donalda Trampa\" w Mc Donaldach na rozmowach.
ciekawostka z faktów 2012-04-04 21:14
Witam ponownie.Zauważyłam ,że dość wnikliwie są wymazywane i kasowane opinie dotyczące Panów kierujących Firmą Diamonds.A moje prywatne zdanie jest takie ,iż szkoda!!! ponieważ pomijam słowa wulgarne i nie bardzo kulturalne zwroty pokazujące nieumiejętne panowanie nad emocjami (co uważam za naganne) ale ,ale w sumie wątki łączą się w jakąś całość \\\"i jednak w koneksjach i o koneksjach\\\" są w opinii istotnie nie klarownie czyste.Wydaje mi się ,że takie forum powinno służyć do przepływu informacji ,która umożliwi ostrożność w działaniu i podejmowaniu działań innych ludzi posiadających w sobie entuzjazm jak i zapał do pracy gdzie zostaną wykorzystane jako przedstawiciele handlowi lub współpracownicy / ponieważ zobaczą i odczują zmanipulawane informacje.Wypowiedź hurtowni z materiałami budowlanymi jest dla mnie jak najbardziej prawdziwa i oczywista.A ocena sytuacji już należy do osoby ,którą rzekoma Firma Diamonds Pana [usunięte przez moderatora] lub Euro Bud [usunięte przez moderatora] próbuje zamydlić oczy i wciągnąć w wir fikcji ,smaków i cudów samoczynnie się rozwiajjących z sarkazmem w wypowiedzi rzecz jasna. :-)
jacek 2012-04-13 13:05
Nie ma takiej firmy jak diamonds??Tepi ludzie kojarza produkt po marce a nia po nazwie firmy produkcjynej:))))) Ja tekiej nie znam jest taki produkt o tej nazwie i bardzo dobry zreszta :)))) smaczny z limonka i kruszonym lodem. Tym zazdrosnym co pisza bzdury i oszczerstwa zycze powodzenia :))))) Zapraszam do Vipa w Zabrzu tam sie mozna napic wielu super drinkow z diamonds . A panu [usunięte przez moderatora] ktory dystrybuje w mojej okolicy diamenty zycze samych sukcesow :))) PZDR
PH 2012-04-13 15:26
NIE SUKCESÓW MU TRZEBA ŻYCZYĆ A CUDU KTÓRY SPRAWI ZE TA ZABARWIONA WODA Z DODATKIEM KOFEINY ZACZNIE SIE SPRZEDAWAĆ. A JEŚLI CHODZI O DRINKI TO SMAKUJĄ BEZNADZIEJNIE CHYBA ZE KTOŚ DOSTANIE JE ZA DARMO, WTEDY ZAWSZE SMAKUJE. JA ZYCZE PANU [usunięte przez moderatora]SZYBKIEGO OCKNIĘCIA SIE I POSZUKANIA PRACY Z PERSPEKTYWAMI [usunięte przez moderatora]
realista 2012-04-13 15:33
nie takie szczyny się w polsce sprzedawało i nadal sprzedaje, to chory kraj i głupi naród więc każde [usunięte przez moderatora] kupi
ciekawostka z faktów 2012-04-13 21:19
Jacku.Czy jest to taka wielka różnica nazwanie w skrócie Firmy Diamonds od \"Firma International Diamond & Diamonds\" wydaje mi się ,że w treści Twojego wpisu bardziej chodziło o wyśmianie i krytykę , ale niestety wykazujesz tak naprawdę tylko swój poziom intelektualny.
Jednemu w tych wypowiedziach przyznam rację , iż smak picia drinków jest tylko i wyłącznie odczuciem własnym. Więc nie powinno się oceniać czy to jest dobre czy nie dla ogółu.Na polski rynku spożywczym i \"imprezowym\" jest bardzo dużo różnych produktów dostępnych z których można robić różne smaczne i mniej smaczne drinki.Tutaj chyba chodzi o ludzi , którzy postępują nie bardzo fer na rynku pracy i sprzedaży opowiadając troszkę fantazji nie pokrywającej się z prawdą - i to jest najgorsze ponieważ często kłamie się aby pozyskać nowe pracownika , który ma entuzjazm i wiarę w nowy produkt lub produkt po prostu. Szkoda mi tych przedstawicieli chcących coś zdziałać.Pozdrowienia.
anusia 2012-04-16 12:08
nie bardzo fer na rynku ?? Wez ty sie ogarnij ciekawostko z faktow Kim ty jestes lepiej powiedz ? Gdzie ty pracujesz ? [usunięte przez moderatora] Nie bardzo fer , łahahahah masakra ! Musisz wiedziec , ze ktos kto robi biznes robi go skutecznie pod katem siebie , jak sie ktos nie sprawdza to nie pasuje do ukladanki i jest NEXT i NEXT i NEXT . Ja juz pracowalem w paru firmach i teraz zrozumialem dlaczego musialem sie tu pozagnac , tam pozegnac . Jak sie jest malo kreatywnym i malo wydajnym nikt nikogo nie bedzie trzymac. Zycie jest ciezkie ciekawostko z faktow A w zyciu trzeba robic wiecej niz od nas oczekuja tak mowi moj szef w firmie i to jest swieta racja !
realista 2012-04-16 12:51
na górnym śląsku [usunięte przez moderatora] to norma i codzienność więc nikogo to już nie dziwi
ciekawostka z faktów 2012-04-16 19:55
Droga Anusio jak powiadasz pracuj dla swojego szefa i bądź sterowana pod wodzą menadżerów i kierowników.Uprawiasz \"wyścig szczurów\" to i powodzenia , a jeśli tak zmieniałaś Firmę za Firmą z powodu wiadomego , który wynika z Twojej wypowiedzi to nie świadczy o Twojej błyskotliwości! ponieważ podstawowy pakiet szkoleń w Firmach , które udostępnia i zapewnia menadżer umożliwia awansowanie w Firmie w której sie pracuje.Mnie to nie dotyczy.
Anusia 2012-04-17 01:39
droga ciekawostko z faktow , jestes zenujaca łahahahaha ! moze ty korzystasz z podstawowego pakietu szkolen , na pewno nie ja :))) i informuje cie ,ze nie jestem w jak to powiedzialas w wyscigu szczurow . te czasy juz minely , ja robie to co lubie i gonic nie musze ! ty za to sie madrzysz jaka to \"W\"ielka jestes ? pewnie jestes zwyklym burkiem , takim pimpkiem co szczeka i madruje sie bo na google wyszukuje nazewnictwa . tacy jak ty roboty najgorszej sie imaja bo z takimi jak ty firmy nie chca pracowac. madrali dzis od 7 bolesci :))))
ciekawostka z faktów 2012-04-22 15:07
Drodzi forumowicze i droga [usunięte przez moderatora].Wyzywanie od psów i innych zwierzaków z epitetami juz było we wcześniejszych wpisach które są usunięte więc nic takiego nie wniosłaś.Jeżdżę w interesach po śląsku a szczególnie po okolicach Dąbrowy Górniczej i Sosnowca i Katowic.Kontaktowałam się z przedstawicielami handlowymi ze spożywki i jakoś nie widać tego produktu w sklepach.Zaczynam podejrzewać , że chyba tylko robiąc promocje z dwiema lub trzema hostessami w klubach nocnych ta sprzedaż kończy się tylko sprzedaży w dniach imprez.Jakoś nie bardzo jest w rynku słychać o tym [usunięte przez moderatora] produkcie Diamonds napoju dla \"biznesmenów\"
michal 2012-04-23 15:27
ale co to kogo obchodzi gdzie to jest sprzedawane i komu i jakie sa promocje ??? ktos se tego pilnuje ktos se kolo tego chodzi i po co wnikac ?? zazdrosni sa ludzie strasznie zeby wypisywac jakies ciekawostki z faktow. ciekawostka z faktow jest to ,ze na euro 2012 wroca kontrole za granica ;-))))
ciekawostka z faktów 2012-04-23 23:06
Michale.Wydaje mi się , że forum dotyczy Firmy Diamonds , a nie euro 2012 i euro bud lub innego euro.Choć zastanawiałam się , iż ciekawa jest wypowiedź \\\\\\\"że SE ktoś promocje robi \\\\\\\" czy coś w tym stylu.Mysłałam , że jak już SOBIE ktoś z promocją daje radę to super , tylko nie ma na rynku towaru , który ponoć miał być wcześniej wczędzie.I to jest głowny wątek Firmy Diamonds , odpowiedź na pytania ludzi zainteresowanych pracą i ostrzeżeniem , iż przed ewentualną wtopką czasu i swoich pieniędzy - bo o zarobionych nawet nie myślę z opinii innych.Jak się dowiedziałam i zostałam ostrzeżona.Pozdrawiam Tych wysztkich co piszą o tych \\\\\\\"burkach\\\\\\\" i podobnych z powodu braku argumentów obrony.Miłego.
Tomek 2012-04-24 17:48
no w Wawie nie ma puchy , ale ferie spędziłem w górach z ekipą i dostałem bez problemu
aneta bydgoszcz 2012-04-29 16:25
[usunięte przez moderatora]
Gratulacje dla Producenta super napoju Diamond\'s i wspaniałego Producenta muzycznego !! Gramy Was i będziemy bujać tak długo jak się tylko da :-)))) Oby wakacje trwały jak najdłużej .
JACHNA 2012-04-30 17:36
Znam tego DJa , a właściwie jego muzykę . Na Sunrise w Polsce grywa You are the one !! Ten teledysk zajefajny jest , muzyka wpada w ucho. Kosa radiowa , a ten remix z Boyanem jest naprawdę fajny . Fajna strona diamonddrinka . Czekam aż się pojawi produkt u mnie w okolicy , ale pewnie na Sunrise go będę pił bo widzę trasa koncertowa i objazdówka po kraju się szykuje . PZDR i super pomysł !!!
DJ --> GreanPoint 2012-05-01 11:43
doooobry kaaaawaaaaałeeeeek produkcji Diamonds , poszukuję kontaktu do kogoś z firmy kto mógłby mnie promować w Łodzi
D\'MaX 2012-05-01 15:50
Heya grean o ja grywam na imprezach przez No Limit . To partner Diamondsa. Szukaj menago w tej firmie oni cie pokieruja co dalej . Jak masz talent to zagrasz na poczatek w jednym z kilku klubow solo . Nie wiem czy akurat maja zasieg u ciebie , ale sa dobrze pochytani . Szykuje sie Pozor w BB i bedzie to kilku dniowa imprezka . W marcu gralo 14 chlopa , wiec zrywaj sie poki czas. Pozdrowka Ziom
ph 2012-05-04 16:59
O ILE DOBRZE WIEM TO TA STRONA MA SŁUŻYĆ DO OPINIOWANIA PRACODAWCÓW A NIE PROMOWANIA PRODUKTU NIBY SPRZEDAJĄCEGO SIE WSZĘDZIE I [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . PO PIERWSZE TO PROMOWANIE NA TEJ STRONIE JEST KOMPLETNIE BEZ SENSU, PO DRUGIE PRODUKTU DALEJ NIGDZIE NIE MA , A PO TRZECIE TO OD CZERWCA 2011 TEN NIBY SUPER PRODUCENT NIE SPRZEDAŁ KILKUNASTU PALET A DATA WAŻNOŚCI BYŁA DO MAJA 2012.[usunięte przez moderatora] ZNOWU W PLECY. PAMIĘTA ŻE LUDZIE KTÓRYCH [usunięte przez moderatora] ZAWSZE JUŻ BĘDĄ SIE CIESZYLI Z TWOJEJ PORAŻKI. LUDZIE TACY JAK TY, KTÓRZY GUBIĄ SIE WE WŁASNYCH KŁAMSTWACH NIGDY DO NICZEGO NIE DOJDĄ.
JACHNA 2012-05-05 14:04
Mądralo za takie podszywanie w sieci możesz nieźle beknąć . Tutaj są archwiazację i szybko się namierza takich jak ty . Kozaczysz pod pseudonimem PH , albo anonim , albo jeszcze jako ktoś inny ?! Pamiętaj [usunięte przez moderatora] ,że za wszystkie brednie prędzej czy później odpowiesz i zostaniesz odpowiednio zlicytowany do zera za c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwo jakie reprezentujesz , [usunięte przez moderatora]
dolar 2012-06-08 23:22
co to za jakis diament co to za [usunięte przez moderatora] wymislily tak sie te siuchy sprzedaja ze na euro są glownym sponsorem ten caly bleck to widac że firma porzadna a te siuchy pilam [usunięte przez moderatora] a co tu wogóle wypisuja na tych calych handlowców i tych wlascicieli ja bym sobie na ich miejscu dala spokuj bo wstyd straszny.
Biznesmen 2012-12-04 11:37
Autko wypożyczone odemnie i pieniądze też moje i znajomych, a diamond.s nie ma nic oproz dłgów do zapłacenia !!!!!
1
Maloy & Monroe 2012-12-29 16:57
Kochana konkurencjo życzymy ci takich sukcesów jak niżej...
Oby ten Twój czas spedzony na forum był zwiastunem kolejnych doznań :-)
Najlepszym przyjaciołom i tym którzy tak mocno trzymali kciuki za Nas mówimy Dziękujemy :-)
To od Diamond's dla Was najukochańsi , najabrdziej wyrafinowani :

[usunięte przez moderatora]
meron 2015-02-24 22:02
weryfikując powyższe opinie nie wiem czy dobrze zrobiłem wysyłając swoje zgłoszenie do pracy do tej firmy ... Może napisze ktoś jaśniej jak teraz ma się cała ta sytuacja oraz jak jest z zarobkami od tego roku? Opiszcie też rozmowę kwalifikacyjna jak się przygotować, pod jakim katem najbardziej kładą nacisk...
faraon 2015-05-06 00:38
rozwijają się na rynkach europejskich i krajach niszowych dalekiego wschodu
w Polsce sytuacja byla beznadziejna przy tak duzym nakladzie pracy i promocji
Diamonds w Polsce dziala pod klasycznym smakiem i pod inna marka !!
diamont ;-) 2015-07-23 19:39
jak tam biznes Marcinku ????? dalej kupa na maxa, a Ty udajesz wielkiego biznesmena???? ;-) bujasz sie nie swoimi furkami bucu ;-) nie polecam tej firmy banda oszustów i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Piotrek Czarek 2016-06-17 08:12
Pracowalem ponad rok z zespolem tej firmy. Zajmuja sie dalej handlem w kraju i na exporcie spozywki. Z tego co pamietam nie beda produkowac towaru do Polski. Maja ciekawsze zadania . Fajnie dzialaja i sprzedaja podstawowe produkty zywnosci. Fajna atmosfera panuje tam gdyby ktos chcial moge dac kontakt meilowy.
Moj e mail carnival83@interia.pl
werfr 2016-07-06 22:07
@hen powiem Ci ze od dosyc dawna nie bylo tutaj zandych ofert pracy aczkolwiek pytanie dobre bo atmosfera tez wazna
Zostaw swoją opinię o Diamond's Exclusive Drink - Gdów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Diamond's Exclusive Drink