Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
sylwia_kraków - 2011-09-26 20:03:45 odpowiedz | cytuj
Po zwolnieniu pracownika jak zwykle nie potrafi się zachowac klasy. Jak się było słabym handlowcem i nie potrafiło się sprzedać produktu to najprościej oczernić teraz właścicieli, których tak naprawdę jest dwóch. A handlowców którzy są moimi kolegami jest conajmniej piętnastu, dlatego widać, że osoba która piszę opinie posiada znikoma wiedzę na temat firmy i produktu, który( usunięte przez administratora ) nie jest.
tomo - 2011-09-26 20:10:03 odpowiedz | cytuj
haha, a co to za przedstawiciel, który żąda bazy klientów?
anonim - 2011-09-26 21:18:53 odpowiedz | cytuj
Sprzedaje produkt w kilku klubach i współpracuje z siecią handlową .
Fantastyczny w sprzedaży , mam doświadczenie w napojach ponad 10 lat i nie spotkałem się w życiu z tak pysznym produktem .
Narzekają tylko ci którzy sobie nie radzą w sprzedaży , albo niezdrowa konkurencja.

Marek - 2011-09-26 21:25:42 odpowiedz | cytuj
Nie wiem co to za ph ktorzy zadaja bazy klientow baze to sobie trzeba zbudowac zeby sobie handlowac
jak mozna mowic badziewie chyba rzeczywiscie sie konkurencja wypowiada , albo niespelnione ambicje jakiegos przedstawiciela .
Tylko najlepsi zostaja w branzy bo slabe ogniwa sa znikome w handlu
Aśka - 2011-09-26 22:18:55 odpowiedz | cytuj
I po co komu te żale.wszyscy pyskują a było jak jest i "Nie ma mocnych( usunięte przez administratora )jak będą chcieć,jedni odejdą innych ( usunięte przez administratora )a i tak wyjdą na swoje bo zawsze się znajdą chętni do pracy.Tak jest od nastu lat( usunięte przez administratora ).Niestety do dziś nikogo to ani nie obchodzi ani nie wzrusza.Niektórzy że już chwała,mają to za sobą!Męczcie się ziomki dalej i narzekajcie.Tyle waszego
anonim - 2011-09-27 14:08:58 odpowiedz | cytuj
tylko diamenty !! najlepszy produkt klubowy czego dowodem jest sprzedaz w klubach :) Diament VS. inne energetyki
Małgorzata Kolczyk - 2011-10-04 16:35:17 odpowiedz | cytuj
Witam , jestem menagerem w Opolu gdzie firma wstawiła mi lodówkę , szkło i kilka innych wartościowych rzeczy do sprzedaży i dystrybucji Diamond's .
Produkt sprzedaję 2X więcej tygodniowo niż REDBULL.
Bardzo dobry pod kątem smaku , wyszukany owocowy o delikatnym wyglądzie .
Polecam wszystkim zwłaszcza jeśli mają Państwo możliwość organizacji imprez . Firma dysponuje również hostessami dzięki którym można śmiało polecać przy tym się dobrze bawić .
anonim - 2011-10-05 16:13:27 odpowiedz | cytuj
Czekam na kolejną promocję z tymi pięknymi hostessami 14 Października w Nowym Sączu
Wojtek - 2011-10-30 13:30:27 odpowiedz | cytuj
w polsce ( usunięte przez administratora )sprzedaje towar , to on reprezentuje firme zagraniczna . Ci ( usunięte przez administratora ) zagranicznie nie wiedza chyba jaki jest ten( usunięte przez administratora ). Pracowalem u niego na umowe zlecenie i mi nie odbieral telefonu , ani nie dawal zadnych piniedzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( usunięte przez administratora )
Wojtek - 2011-10-30 19:37:02 odpowiedz | cytuj
NA PAPIERKU ?! JAKI TXT!!!!KTO SIE TUTAJ WYPOWIADA, JAKAS ( usunięte przez administratora )
Klub muzyczny Nisz - 2011-10-31 19:10:00 odpowiedz | cytuj
Byłem na imprezie muzycznej w Halloween z tym produktem . Świetna impreza w wykonaniu zespołu Diamonds Drinka .
Super produkt i fajne hostessy
Jacek Tychy - 2011-11-02 19:13:38 odpowiedz | cytuj
widziałem Porsche błekitne na ST jak jeździ po Tychach z pięknym napisem Diamond's Exclusive Drink.
W salonie Porsche dodatkowo była robiona akcja z tym napojem jacyś poważni biznesmeni się zajmują teraz dym biznesem
PORCHE W TYCHACH - 2011-11-03 10:05:03 odpowiedz | cytuj
jakis ( usunięte przez administratora )? rozdawali bilety do kin w centrum Tychow i napoj Diament !!!
ANONIM - 2011-11-03 11:18:31 odpowiedz | cytuj
Ale Ty jesteś ( usunięte przez administratora )poważni biznesmeni:)) hahaha dobre sobie, Ty nigdy nie będziesz poważnym biznesmenem tylko( usunięte przez administratora )
jasiek - 2011-12-12 22:09:59 odpowiedz | cytuj
napoj mietowy ? pil ktos ?? zajebisty w smaku :) chodzi to w obiegu z lodem i cytryna rewela !! etykietka jest bombowa :) dobre dla tych co w pospiechu jedza po fast foodach
jasiek - 2011-12-12 22:12:21 odpowiedz | cytuj
zamiast kapcia w buzi masz mietusa , gruba sobie leca w tej firmie prezesi :D 3mam chlopcy za was kciuki . POZDRO z Bistro z KRK , produkt mi sie grubo w chuj sprzedaje
ferdek kiepski - 2011-12-12 22:22:52 odpowiedz | cytuj
woda z cukrem się tak super sprzedaje ?? prawie jak mój saturator za komuny we wrocku na świdnickiej buahahaha
PH - 2012-02-08 11:41:52 odpowiedz | cytuj
PRODUKTY TEJ FIRMY(JEDNOSOBOWA FIRMA KOGUCIK) SPRZEDAJĄ SIE TYLKO RAZ DO PUNKTÓW, PÓZNIEJ STOJĄ JAK ZACZAROWANE. ( usunięte przez administratora ) NA KAŻDYM KROKU I NIGDY NIE BĘDZIE MILIONEREM. PROSZE PAMIĘTAJ( usunięte przez administratora )\\\\\"CHYTRY TRACI ZAWSZE DWA RAZY\\\\\\\" A TY JUZ ( usunięte przez administratora ) TERAZ KOLEI NA DIAMONDS ZA TO JAKI JESTEŚ DLA LUDZI
maniek - 2012-02-10 21:12:40 odpowiedz | cytuj
jacy ( usunięte przez administratora )to trzeba mieć wygląd i pieniądze. grubo sobie lecą ale z kłamstwami i niby w którym bistro sie tak dobrze sprzedaje? ludzie nie wierzcie w te bzdury bo to sie nigdzie nie sprzedaje. nie da sie wypromowac produktu trzema hostessami i głupią gadką. wszystkie pozytywne opinie pisze jedna i ta sama osoba(sam ( usunięte przez administratora )
Zabrze - 2012-03-11 20:09:43 odpowiedz | cytuj
Klub VIP Amnesia zaprasza wszystkich klubowiczów na wspaniałe imprezy już w każdy czwartek , piętek i soboty . Rezydenci klubu poprowadzą was przez prawdziwie imprezowy klimat . Tutaj dostaniesz Diamonds w 13 konfiguracjach dla niej i dla niego !
Zapytaj o Diamonds na barze i wygraj 10 tyś pln , lub wycieczkę do Pragi dla dwóch osób na cały weekend .
Przyłącz się do naszej wiosennej promocji .
Bielsko Biała - 2012-03-11 20:18:18 odpowiedz | cytuj
J U Ż w najbliższy weekend bo 17 Marca największa odsłona polskiej klubowej czołówki w Bielsko Białej przy ulicy Partyzantów . P O Z O R przy blisko 2 tyś publiczności ! 14 DJ ów z całej POLSKI specjalnie dla Was , wiele nagród i ostra impreza już od godziny 15 stej .
Impreza znana już przeszło od 8 lat . W tym roku mamy zaszczyt zaprosić dystrybutorów i przedstawicieli Diamonds na wspaniałą imprezę i rozpocząć kolejną bo 9 EDYCJĘ imprezy która potrwa 18 h !

Bilety jeszcze dostępne w cenie 25 pln na arenie klubu ! Pytaj o Diamonds barmanów :-))))))) i wygraj Pragę dla dwóch osób na weekend !! Do wyboru masz jeden zzzz 10 hoteLi
Centrum Dystrybucji Grupa Diamonds - 2012-03-12 12:25:54 odpowiedz | cytuj
Nowoczesne Centrum Dystrybucji Grupa Diamonds z 4 oddziałami w Polsce poszukuje kierowników regionalnych ds rozwoju rynku w zakresie napojów , chemii gospodarczej i alkoholu .

Chętnych prosimy o przesłanie cv wraz ze zdjęciem pod e-mail :

malopolska@diamonddrink.com
slask@diamonddrink.com
podkarpacie@diamonddrink.com
buhahahaha - 2012-03-28 20:38:33 odpowiedz | cytuj
to ktoś w ogóle tę kolorową wodę z cukrem kupował???? masiakra jakaś buahahahhaa mogę naszczać do puszeczki i będzie prawie to samo albo nawet ciut lepiej buahahaha
Roman - 2012-03-29 17:01:56 odpowiedz | cytuj
Nowo otwarty oddział Centrum Dystrybucji Grupa Diamonds w Gdowie koło Krakowa . Firma poszukuje kierowców kategorii B . Mile widziane doświadczenie plus znajomość topografii woj Małopolska , Podkarpacie.
Zainteresowanych prosimy o przesłanie CV wraz ze zdjęciem pod malopolska@diamonddrink.com

materiały budowlane Sewera - 2012-03-30 20:52:26 odpowiedz | cytuj
Sewera przy ulicy Kościuszki 326 w Katowicach .
Jesteśmy hurtownią świadczącą usługi w( usunięte przez administratora ) . W naszej firmie również( usunięte przez administratora )a zaciągał linie kredytowe na materiały budowlane . Do dnia dzisiejszego nie udało nam się odzyskać pieniędzy za materiały , które wydaliśmy z magazynu i dostarczyliśmy w miejsce budowy . Człowiek o wątpliwej reputacji , który sprawia wrażenie biznesu . Człowiek zadłużony w bankach , rejestrowany w BIKu , kilkukrotnie karany zamknął działalność gospodarczą . Często poszukuje ludzi / partnerów do współpracy . Wykorzystuje świeże podmioty gospodarcze , niezadłużone aby móc zakupować materiał .
Z naszych informacji wynika ,że miał wiele wspólnego z firmą napojową . To był wielki argument i zaufanie wydając kolejne materiały w tzw. kredyt .
x