brak logo

pettino

Barcin

Opinie o pettino

Dostawca dodatkow 2016-03-06 20:29
wspolpracuje z Ta firma jestem dostawca , firma jest uczciwa i wiarygodna zawsze wyplacalna
Basia 2016-03-12 17:31
Ja pracowalam na krojowni w tej firmie i gdybym nie musiala dojezdzac z innego miasta nadal bym pracowala w Pettino , zawsze pieniadze na czas ostatniego i dobre warunki nowiusienki zaklad
a te madre co takie glupoty wypisuja to znam z innych firm i miejsca nigdzie na dluzej nie zagrzeja wszedzie im niedobrze
Polecam pracodawce firma jest ok
Anna 2016-03-17 21:08
Ja jestem zadowolaona z pracy w Pettino a te Panie co tak duzo krzycza i odzeszly to z tego co wiem to u nowego pracodawcy tez juz nie pracuja ;) trzeba zajac sie praca a nie banialukami jak ktos jest dobry to wszedzie mu jest dobrze !!!!!!!!
Dorota 2016-03-17 21:11
zgadzam sie z kolezanka pracodawca jest ok , zarobki tez dobre i zawsze na czas
xyz 2016-03-21 17:45
Basia, a zapomniałaś jak pracowałaś 3 dni .Spałas w zakładzie i nigdy nie usłyszałaś dobrego słowa.
2
xyz 2016-03-21 17:53
Ewa, z tej firmy się samemu odchodzi a nie ciebie zwalniają.Pracuję kilka lat i nie jestem najgorsza ale więcej jak 1700 nie zarobiłam.A pracuje się po 9h i2 soboty;
2
Basia 2016-03-24 20:41
a skad Ty wiesz czy dostalem dobre slowo czy nie dla mnie dobrym slowem byla zaplata z ktorej bylam zadowolona , ja nie przychodze do pracy dla dobrego slowa a dla pieniedzy , a Ty siejesz ferment wszedzie bylas w niejednym zakladzie i wszedzie jest Ci niedobrze , a tak na marginesie to uwazaj co piszesz bo z tego co slyszalam a z pewnego zrodla to wiem ze firma oddala sprawe takich pomowien do prokuratury , takze reasumujac ja bylam zadowolona i zlego slowa na firme Pettino nie powiem
Krysia 2016-03-24 20:46
wazne ze macie prace i wyplate na czas przyjdzcie do nas do szwalni Eden to zobaczysz dopiero ile zarobisz i jak sie pracuje i za ile i z placzem wrocisz do Pettino
basia 2016-03-25 19:38
Maryla przestan siac ferment po co tam pracujesz jak jest tobie zle wszedzie juz bylas i wiesz ze
jestes wszedzie spalona , zreszta jak bys tle na papieroski nie chodzila to bys zarobila wiecej a tak masz tylko 1700 , zreszta te co u nas pracuja tez kiedys z toba w jednej firmie robily i mowia ze kawal francy z ciebie , mi tez [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabialas
beti 2016-03-30 21:29
Ja mialam tam staz i jestem zadowolona , kto chce pracowac to bedzie a za marudzenie nigdzie nie placa , pracodawca pozytywnie nastawiony do pracownika nawet pozyczke dostalam .
1
Ania 2016-03-30 21:35
firma ok , wyplata zawsze ostatniego , zus oplacony , zarobki wg akordu ale jak ktos jest obrotny to zarobi ja ide do pracy pracowac a nie plotkowac
i dlatego jestem zadowolona , a poprawki kazdemu sie zdazaja nawet najlepszej
1
ania 2016-04-02 17:02
w pettino jest dobrze , zarobki jak ktos uczciwie pracuje tez dobre , i lekka produkcja
magda 2016-04-02 17:09
firma sprawdzona polecam
Dorota 2016-04-02 17:12
fajny sklep ma ta firma w Barcinie , ja kupuje i jestem zadowolona z jakosci i ceny tez przystepne
marcin 2016-04-02 17:16
moja mama pracuje w tej firmie juz 5 lat oznacza to ze firma dobrze sobie radzi na rynku
Kasia 2016-04-02 17:22
ja tez kupuje ubrania dla dzieci w sklepie firmowym , bardzo ladny sklep obsluga mila
ola 2016-04-02 17:24
a slyszalas czy sa eraz jakies przeceny?
kasia 2016-04-02 17:33
wiem ze byly w stczniu i lutym a teraz kupowalam sukienki ale ceny sa bardzo dobre
kasia 2016-04-02 17:37
na pewno cos maja w promocji kolezanka mi zdzwonila ze pizamki sa w dobrej cenie
ola 2016-04-02 17:39
dzieki za info
szwaczka 2016-04-02 22:06
praca w pettino jest dobrze platna , nowy park maszynowy , czysty zaklad warunki sprzyjajace pracownikowi i matkom z dziecmi , nie moge narzekac
1
gosia 2016-04-03 17:22
ja mam szwalnie i szyje dla tej firmy i nie moge narzekac , wlasciciel jest slowny i uczciwy jezeli chodzi o rozliczenia oby wiecej takich firm
pracownik 2016-04-03 17:25
firma jest solidna
pracownik 2016-04-03 17:26
firma jest solidna
szwaczka 2016-04-03 17:30
ostatnio byla wyplata za marzec i powiem ze jestem pozytywnie zaskoczona , wiec moral taki ze jak ktos uczciwie pracuje to zarobi godne pieniadze , ja jestem z pracy zadowolona
1
pracownica 2016-04-04 19:21
to prawda kto chce uczciwie pracowac , to w pettino zarobi zaloga tez jest zgrana
wiec czego chciec wiecej , ale z tego co wiem to juz i tak nikogo nie zatrudniaja
ala 2016-04-04 19:24
ja kukupe odziez tej firmy i jestem zadowolona faje wzornictwo ,i co najwazniejsze w dobrej jakosci
karolina 2016-04-04 19:26
zgadzam sie z powyzsza opinia
monika 2016-04-06 22:24
ja tez firma jest sprawdzona i wiarygodna
Agnieszka 2016-04-06 22:26
fajne rzeczy robicie;)
arleta 2016-04-08 18:40
dobra firma polecam
teresa 2016-04-08 22:50
pracuje w pettino juz 3 rok , atmosfera jest dobra , zaloga zgrana , mamy bardzo duzo produkcji wiec mozna zarobic w akordzie jak ktos jest pracowity oby tak dalej
marta 2016-04-08 22:56
chyba nikogo juz nie dotrudniaja bo bylam sie pytac ale maja komplet na szwalni a do biura tylko z wyzszym wyksztalceniem
marta 2016-04-08 22:56
chyba nikogo juz nie dotrudniaja bo bylam sie pytac ale maja komplet na szwalni a do biura tylko z wyzszym wyksztalceniem
marta 2016-04-11 21:27
dzieki za info ale dzisiaj dzwonilam i nikogo nie dotrudniaja , myslalam ze moze na produkcje kogos potrzebuja do pomocy ale wogole na razie nie ma wolnych etatow
magda 2016-04-16 23:26
te opinie negatywne sa nierawda , ja pracuje i zlego slowa nie powiem na firme , sa ludzie ktorym nie dogodzi zaden szef i tacy powinny sobie swoje firmy otworzyc ;) ja polecam pracodawca uczciwy
potrafi docenic dobrego pracownika
szwaczka 2016-04-17 22:27
praca jak kazda inna jest dobrze oby tak dalej , pracuje juz kilka lat i jestem zadowolona z pracy
szwaczka 2016-04-17 22:27
praca jak kazda inna jest dobrze oby tak dalej , pracuje juz kilka lat i jestem zadowolona z pracy
marta 2016-04-17 22:31
my wspolpracujemy z ta firma i bardzo nam sie podobaja rzeczy , dobre wzornictwo i rewelacyjna jakosc
mariola 2016-04-23 20:59
dobry pracodawca ja poki co nie moge zlego slowa powiedziec na firme , pracowalam w innych szwalniach i tez byl akord ale tu jak ktos uczciwie pracuje to da sie zarobic niezla wyplate
ania 2016-06-26 15:36
dobra firma , zarobki tez nienajgorsze
justyna 2016-06-26 15:40
moja kolezanka tam pracuje i twierdzi ze jest dobrze zrezta pracuje juz z kilka lat
ahooytam 2016-07-07 17:05
współpracuję z tą firmą i moja opinia o jej właścicielu jest taka: cham, niesolidny płatnik i niesłowny kontrahent.
4
luki 2016-08-31 22:50
To po co wspolpracujesz jak Ci nie odpowiada Pan prezes widocznie jestes niesolidnym dostawca lub wykonawca bo ja wspolpracuje 10 rok i zlego slowa nie powiem klient wymagajacy i placacy nigdy sie nie zdarzylo czekac za zaplata
dank 2016-09-03 22:52
Hej, wiecie czy niedługo pokażą się u nich jakieś oferty pracy? Nie ukrywam, że chętnie bym się załapał, bo dbają o dość stabilne warunki pracy jak i zarobki
Szwaczka 2016-11-19 22:08
ja pracuje dlugo ale na te chwile firma nie dotrudnia
mariola 2016-12-07 23:41
dobry pracodawca i co najwazniejsze w dzisiejszych czasach wyplacalny kasa zawsze na czas wiec jest ok
pracownica 2016-12-07 23:45
a ja pracuje i jestem zadowolona i zarabiam duzo wiecej widocznie musisz mniej na papierosy latac to zarobisz wiecej a zapomnialas dodac ze sa 2 przerwy a powinna byc tylko jedna
adi* 2017-02-18 10:46
bzdura. drozyzna produkt nie wart ceny.
2
Iwona 2017-04-06 11:29
@pracownica dalej pracujesz w pettino? Chętnie dowiemy się więcej na temat Twojej pracy. Co najbardziej w niej lubisz?
Zostaw swoją opinię o pettino - Barcin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pettino