brak logo

Hygienika SA

Lubliniec

Opinie o Hygienika SA

młody 2014-01-02 17:41:06
cześć Piach 72 to kto został tym całym dyrektorem operacyjnym? Podaj jakiś link. Mniemam, że były uzdrowiciel
Piach 72 2014-01-09 15:30:31
Były uzdrowiciel to chyba zatrudnił sie w Lublinieckiej przychodni bo ciągle tam przyłazi. W końcu "uzdrowiciel"
dream 2014-01-23 14:38:41
teraz to już tylko może być lepiej, ,,not fulfilled dream,,
2
worker 2014-02-04 22:27:08
Fajna firma, mili i sympatyczni ludzie, polecam
1
Krack 2014-02-17 09:43:18
To już THE END
2
nick 2014-05-01 22:32:18
cała ta HYGIENIKA to jeden wielki kabaret, odradzam wszystkim same półgł............ki
1
operator 2014-05-02 19:54:48
droga Pani proszę się nie ośmieszać, wszyscy wiemy jak tam jest, szkoda na was czasu
1
kleopatra 2014-05-13 09:26:25
wspulczuje tym ludziom ktozy tam pracują za tak marne pieniądze ina takich warunkach cztalam wszystkie opinie i stwierdziłam ze pracują ta uposledzeni
1
neron 2014-05-13 12:20:01
normalni dawno pouciekali albo zostali ,,zmuszeni,, do tego, co tam zostali to tworzą już tylko i ,,wyłącznie zakład osób chronionych,,
2
pack 2014-05-22 07:59:45
adwersarzowi chodziło chyba raczej o to, że każdy z pracowników posiada nie z krępowaną wolę, a skoro ja posiada to nie powinien dalej pracować w tym cyrku, w którym top managment nie posiada elementarnej wiedzy z zakresu zarządzania przedsiębiorstwem, o kulturze osobistej to już nie będę się rozwodzić.

należy poszukać innego rozwiązania w swoim życiu zawodowym, a nie ciągle się umartwiać i liczyć nie wiadomo na co, tam nic się już nie zmieni tylko może być gorzej
1
latos 2014-05-23 09:52:10
Nikt o zdrowych zmyslach i ambicjach zawodowych nie bedzie dla much pracowac, chyba tylko miernoty zyciowe
2
X 2014-05-28 23:00:32
twoj poziom ortografi jest tak wysoki że nie ma co wyzywac ludzi od uposledzonych więc nie ubliżaj innym weź sie za siebie.
logistic81 2014-05-29 08:51:00
To nie zmienia faktu, że ludziska mają rację, poziom intelektualny ludzi zarządzających Hygieniką jest delikatnie mówiąc uwłaczający tym co tam pracują. W ciągu niespełna roku 60% pracowników rotowała, żaden fachowiec podkreślam fachowiec od HR nie powie, że to jest normalna praktyka w zarządzaniu kapitałem ludzkim. Prawda jest taka, że rybka psuje się od głowy. Prezes albo jest ślepy, albo celowo dopuszcza do praktyk jakie stosują pozostali je członkowie top managmentu, i do tego wszem obecny brud i waląca się infrastruktura, z którą kompletnie ic się nie robi, na pewno nie wpływają dopingująco na pracowników.
2
product 2014-05-29 15:44:23
to nie czekaj na wypowiedzenie tylko szukaj korzystniejszego dla Ciebie i Twojej rodziny rozwiązania, tam nic dobrego się już nie wydarzy
1
bajka 2014-06-05 07:08:11
potwierdzam, rozgarniętych to tam za dużo nie ma, ( usunięte przez administratora ) zwłaszcza w obszarze finansów
1
maciek 2014-06-05 20:34:35
Tak zarządzali tymi finansami, że zakład stał się kompletną ruiną, której już nawet pakt z samym diabłem nie dźwignie. Podobno szukają jakiegoś naiwniaka, który to kupi razem z całym inwentarzem i długami.
Szkoda tylko tych ludzi, z drugiej strony dobrze zdawali sobie sprawę z tego co się świeci.Smutne jest tylko to, że do degradacji zakładu może nie doprowadził sam Prezes tylko pozostali członkowie jego zarządu. To ich postawa, zarozumialstwo niczym nie uzasadnione i brak odpowiednich kompetencji doprowadziły do tego stanu.
Przykre jest to, że Pan (usunięte przez administratora) nie chciał dostrzec tej gangreny, którą wszyscy widzieli, tylko nie on sam. Dał się im rzeźbić jak dziecko, stara zasada mówi ufaj i kontroluj.
3
LATOS 2014-06-17 07:12:47
Praca tam to jedno wielkie nieporozumienie, pieniążki totalnie nędzne, ale nie to jest przykre tylko ta mega wielka niekompetencja osób kierujących oraz kompletny brak poszanowania człowieka, (usunięte przez administratora)
2
lubisie 2014-06-27 11:18:08
tak nędznie to jeszcze nie było głupota goni głupotę, to chyba celowe działanie zmierzające do plajty
2
HR 2014-06-27 22:44:15
to idź i sprawdź sam/a :-), cieniutkie te twe podchody, ale na Hygienikie wystarczą
2
kadry Hygieniaka 2014-07-02 09:38:57
ludziska trzymajcie się od nich z daleka, to jedna wielka karykatura pracodawcy, tyle nieudolnych ludzi na tak małej powierzchni /niby biurowca/ to jeszcze nie widzieliście
3
Sylwia 2014-07-02 17:06:15
Lepiej idź do pośredniaka to mniejsza kara niż praca w Hygienice, chociaż bycie tam trudno nazwać pracą i to wcale nie jest zależne od nas(usunięte przez administratora)
1
tripco 2014-07-08 23:09:42
podobno idziemy pod młotek, więc nie szukałbym przyszłości w tej organizacji z tego powodu, chociaż mógłbym tu wiele innych przytoczyć tylko po co ?
tripco 2014-07-09 22:27:45
nie bardzo rozumiem co chcesz przekazać i co do tego ma nędzna sytuacja w Hygienice
1
muchomorek 2014-07-27 21:34:23
tak, źle to jeszcze nie było, jeden wielki dramat, ogromna arogancja, duża nie kompetencja, ogromne braki w wykształceniu i doświadczeniu kierownictwa średnie jak i wyższego szczebla, jednym słowem głupota goni głupote - ODRADZAM
2
już to doświadczyłam 2014-07-28 13:59:33
umowę dostaniesz od razu bez najmniejszych problemów, tylko zakres wymaganych od Ciebie tematów, gigantycznie będzie przekraczał zakres powierzonych Ci obowiązków, natkniesz się na ogrom głupoty, niekompetencji, złośliwości, arogancji, włącznie z niestosownym zachowaniem wobec pracowników co tu jest normalnym standardem - zwykłe normalne chamstwo ze strony nie których członków zarządu.
Daj sobie spokój, to firma bez większej przyszłości, a już na pewno żadnej renomy, kto tylko znajdzie coś lepszego zaraz z stąd ucieka i szuka lepszego rozwiązania, a jak będziesz za mądry to Ci podetną skrzydełka lub znajdą powód, aby zwolnić Cię dyscyplinarnie ze zwykłej ludzkiej zazdrości czy to "życzliwości" i nic tu nie będzie do tego miało dobro firmy, dobra atmosfera to jeden wielki "ZONG"
3
mckproduct 2014-08-18 12:35:16
jedna wielka żenada, szkoda na nich czasu- stanowczo odradzam
1
Rafał 2014-08-18 20:23:41
a kto o zdrowych zmysłach wraca z takim wykształceniem do Lublińca i do tego poważnie myśli o Hygienice, chyba tylko kompletna fajtłapa, dla nich się nie pracuje chyba, że niema się godności dla samego siebie
2
123 2014-08-19 20:17:12
Czy ktoś wie czy pojawił się już nowy inwestor

Chodzą plotki po zakładzie za ile moze być sprzedany zakład?
345 2014-08-19 21:43:03
a kto by tą ruinę kupił, nie mówiąc już o tych zaciągniętych zobowiązaniach bieżących plus kolosalne długi w bankach
2
678 2014-09-04 20:01:35
Powiem jasno tym wszystkim trolom na forum. W Hygienice w końcu pojawiła się odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Człowiek operatywny z głową na karku. Efekty jego pracy odrazu są widoczne. Sprzedaż ruszyła z kopyta już dawno nie było tyle roboty w Hygienice co teraz. Poprawiły się zarobiki. Wszystko idzie w dobrym kierunku!!! Oby tak dalej a w najbliższej przyszłosci wszystkie te trole z forum będą stały w kolejce po prace w Hygienice.
Trol 2014-09-05 08:33:32
to jest obrzydliwe jak można tak kłamać, pieniędzy nie ma na nic, magazyn owszem zawalony w nie roty i zwroty reklamacyjne, maszyny w opłakanym technicznym stanie, zarobki poniżej możliwości egzystencji ludzkiej, praca max. na dwie zmiany czasem ale to czasem na III a głupota kierujących sięga orbity, a atmosfera obrzydliwa, ten który napisał te bzdury to dopiero musi być Troll lub Trolica
4
bhpumysłu 2014-09-16 22:12:35
próbuj, ale stanowczo Ci odradzam tego pracodawcę, szukaj lepiej szczęścia w Lntex-ie, obecnie mają tam szeroko zakrojone przyjęcia
3
Pysiak 2014-09-18 12:22:02
potwierdzam, tam panuje totalna ignorancja i głupota zarówno w stosunku do personelu jak i strategii funkcjonowania przedsiębiorstwa - jedna totalna MASAKRA !!!
4
ninio 2014-09-29 09:49:03
jedno wielkie dno, nie ma co komentować, odradzam !!!
4
bleble 2014-10-01 22:38:45
a czego ty oczekujesz?, że o piszemy ci konkretne sytuacje podamy nazwiska osób odpowiedzialnych za te wszystkie idiotyzmy, człowieku tam pracuje zaledwie kilka dzie-t ludzi, w strefie biurowej ok 15 osób, łatwo ustalić kto i czym się zajmuje i skąd wychodzi ewentualne info, my tam jeszcze niestety pracujemy bo nie mamy innego wyjścia, Lubliniec to jedna wielka dziura jeżeli chodzi o jakąkolwiek pracę, swoją drogą to wydajesz się trochę mało rozgarnięty ze swoją prozą
5
madzia 2014-10-19 09:11:30
jak na razie to człowieku masz poważne problemy z językiem polskim !
2
nokia 2014-10-19 18:00:05
gość nie piernicz to jest portal dla pracowników a nie zleceniodawców, tam jest jeden wielki syf
7
nokia 2014-10-19 18:00:11
gość nie piernicz to jest portal dla pracowników a nie zleceniodawców, tam jest jeden wielki syf
7
Samsung 2014-11-18 11:03:10
Skoro jesteś pracownikiem a tam jest jeden wielki syf to się zwolnij. Jest XXI wiek nikt Cie nie zmusza do pracy w tej firmie co Cię tam trzyma pieniądze? Albo jestes na tyle słaby że nie potrafisz sobie znaleźć lepszej pracy to tam gnij a nie narzekaj!
1
fajna 2014-12-04 19:57:46
To jest polityka jedni dostaną na święta bony bo mają umowy z hygieniki a ci co mają z ws nie dostaną nic,a pracują tak samo i nic nie dostaną to jest niesprawiedliwe, ale coś niż nie poradzimy oni są poprostu lepsi i tyle. Szkoda gadać.
Tomasz 2014-12-05 08:26:56
rozumie Twoje rozdarcie, ale czemu nic z tym nie robisz, przecież Twój los jest w Twoich rękach, nie marnuj czasu na tych "patałachów", uciekaj z teko kicimentu, bo i tak za chwilę legnie to w gruzach
2
Tomasz 2014-12-05 08:27:26
rozumie Twoje rozdarcie, ale czemu nic z tym nie robisz, przecież Twój los jest w Twoich rękach, nie marnuj czasu na tych "patałachów", uciekaj z teko kicimentu, bo i tak za chwilę legnie to w gruzach
3
mlody 2014-12-09 15:54:36
Ta firma to dno ludzie którzy nią kierują a zwłaszcza jeden członek zarządu nie nadają się do przeprowadzania dzieci przez pasy. Ignorancja a zwlaszcza brak wiedzy fachowej to norma.Wiem bo bylem pracownikiem tej nędznej '' FIRMY'
1
stary78 2014-12-15 09:33:25
a masz na myśli Panią czy Pana Dyr. ? , bo moim skromnym zdaniem, oboje przedstawiają bardzo niskie loty, mądrzejszych do siebie to się wycina, albo sami uciekają z tego kicimentu
3
bono 2015-07-05 20:28:57
witam, czy w zakladzie produkcyjnym hygienika pojawil sie jakis nowy zarzad, podobno ma wejsc inwestor ? czy cos wiecie na ten temat?
produkcja 2015-07-06 09:39:21
co ty jaki inwestor ?, ta sama ekipa, nawet KK i AW praktycznie zarządzają dalej, całkowicie jesteśmy niestety dalej od nich uzależni, ta sprzedaż zakładu to chyba jakaś lipa dla celów podatkowych
1
GnoM 2015-08-19 16:57:14
"Poszłam troszkę dalej ... "
Należało iść jeszcze ze dwa kroki i nie zaśmiecać niskich lotów reklamą tego wątku.
"Obecnie będę kończył Technika dentystycznego"
Weź ze sobą tego seryjnego mordercy, niech dokończy biednego technika gdzieś w ciemnej uliczce.
lubisie 2015-08-26 09:10:36
brednie , brednie, Lusia dalej zarządza pod dyktando brodatego, nic się nie zmieniło, dalej jest nędza, a kadra jak była głupia tak jest dalej, trochę namieszali co do własności, tak na prawdę to nie wiemy kto formalnie jest właścicielem zakładu.
zniesmaczony 2016-01-31 21:49:07
Jeśli chcesz pracować za najniższą krajową na umowę zlecenie po 200 godzin miesięcznie to ta firma jest idealna dla Ciebie!!!
op 2016-05-13 17:43:07
nie ma juz zadnej ofetrty od nich powiem Wam ;p najwodoczniej czytalo kogos znalezli do pracy na tych stanowiskach
Zostaw swoją opinię o Hygienika SA - Lubliniec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hygienika SA