QUICKSON II Sp. z o.o. Sp. k.

Łódź

Opinie o QUICKSON II Sp. z o.o. Sp. k.

Pracownik 2013-10-10 00:42:14
W firmie łatwo jest o awans jeżeli jesteś dobrym pracownikiem, a pracodawca odnosi się normalnie do pracowników, nawet czasem zażartuje, generalnie atmosfera jest luźna ;-) Praca jak każda inna ma swoje plusy i minusy, ja po 2 latach jestem zadowolony. Tyle!
Galeriiia 2013-10-13 00:00:14
Co prawda pracuję w firmie żony pana Jarosława. Przejęli sklep poprzedniego właściciela. Są wymagający- owszem, ale my jako sprzedawcy z doświadczeniem bardzo się staramy, jesteśmy doceniani:) Jak są złe utargi- nie z naszej winy, obsługujemy każdego klienta jak umiemy najlepiej, jest opierdziel. Ale co się dziwić, przecież jest to normalne. Wbrew fałszywym opinią tutaj na forum, firma jest wypłacalna, wypłata zawsze na czas, ale obsługa ma być na najwyższym poziomie. Ciekawa jestem jakbyscie wy prowadzili firmę?? Oczywiście, że wymagalibyście od swoich pracowników jak najwiecej zaangażowania, chociaż czasem mimo tego utarg jest niski. Pani [usunięte przez administratora], właścicielka nie boi się pracy, robi wszystko to, co my sprzedawcy, jest bardzo zaangażowana w życie sklepu. Pan [usunięte przez administratora] chwali nas za dobre wyniki, mimo że nas sklep ma bardzo słabą odwiedzalność i w tygodniu słabe utargi. My mimo wszystko, staramy się, aby nasz sklep był jak najlepszy !! :) Polecam pracę w tej firmie dla osób bardzo zaangażowanych i umiejących podejść do klienta, bo jeżeli jesteś osobą, która tylko narzeka- nie nadajesz się! Pozdrawiamy [usunięte przez administratora] i życzymy sukcesów !! Kraków Pozdrawia :)
lalalalaa 2013-12-19 17:50:44
Jestem bardzo zadowolona. Nie rozumiem skąd tak negatywne opinie. Super atmosfera, super kasa ( jak są wyniki), nadgodziny płatne. Pan (usunięte przez administratora)to inteligenty i szczery człowiek, lubię go, choć początki były niełatwe hehe. To wiadomo, że jak się pracuje z wieloma ludźmi mogą wyniknąć różne sytuacje i zawsze ktoś się znajdzie pokrzywdzony.
Niektórzy chcieliby dostawać pieniądze za nic i nic nie robić - taka prawda. Z tego co widzę firma potrafi docenić zaangażowanie pracowników i odpowiednio ich zmotywować.
Tak więc właściciele dobrze zarządzają pracownikami, nie narzucają kierownikom swojego zdania - dają im wolną rękę.
Ale jednocześnie pomagają im, kiedy pojawi się sprawa do rozwiązania.
Nie wywyższają się, tylko otwarcie mówią jakie są ich oczekiwania.
Nie ma bezsensownych rozmów i raportów, które terroryzują pracownika i prowadzą do pseudomotywacji ( niektórzy managerowie stosują takie metody i szukają dziury w całym).
Są konkrety i miła atmosfera ze ściśle nakreślonym celem. I to jest duży plus dla firmy.
Pozdrawiam
(usunięte przez administratora)
olo 2014-05-27 15:44:31
dlaczego uwazacie ze pozytywne opinie sa pisana przez zarzad? moze jest ich mniej, bo ludzie po prostu lubia narzekac, a jak jest im dobrze to sie nie wypowidza :) jak z socjalem?
kandydat 2014-07-22 16:11:09
Witam, mam pytanie, jak to wygląda jeśli chodzi o wynagrodzenie?
Małgorzata Pacałowska 2014-08-28 13:59:14
Witajcie moi drodzy!
Szkoda że nikt z was nie ma tyle śmiałości żeby się podpisać własnym nazwiskiem. Aż tryskacie nienawiścią i złością. Plujecie jadem ,a może pochwalcie się swoimi osiągnięciami w naszej lub jakiejkolwiek innej firmie. Może niech ta osoba która chce pozew zbiorowy zakładać opisze wam jak przedkładała lewe zwolnienia z pracy niby to chora na poważne choroby, jak zostawiała swój zespół w najbardziej gorącym okresie sprzedażowym tłumacząc się sprawami rodzinnymi i jak mobingowała swój zespół.
Z reguły Ci co to piszą chcieliby nic od siebie nie dawać ale dużo zarabiać. Najlepiej siedzieć w domciu a pieniążki 10 tego na konto niech wpływają - bo zawsze płacimy terminowo. Każda osoba którą zatrudniamy zna warunki i nikt nikogo nie zmusza do zawarcia umowy z naszą firmą. Te inteligentne osoby które doskonale potrafią zrozumieć politykę firmy i doceniają trud jaki osobiście wkładamy w jej rozwój , pracują z nami od lat i zarabiają przyzwoicie jak na polskie warunki. Przeprowadzając rekrutację zawsze staram się wybrać z rynku "perełki" , ale niestety człowiek nie jest nieomylny i czasami zdarza mi się zatrudnić kogoś z kim nie jest nam po drodze. Wówczas chyba lepiej dla tej osoby i dla naszej firmy aby odnalazła swoje powołanie w innej dziedzinie.
Do wszystkich chcących rekrutować: zapraszam tylko te osoby które z zapałem i zaangażowaniem podchodzą do pracy. To firma stworzona dla liderów a nie dla leserów.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich zawiedzionych byłych pracowników. Wierzę że odnajdziecie swoje powołanie i miejsce pracy odpowiadające Waszym wymaganiom.

Małgorzata Pacałowska
9
Agnieszka Kuberska 2014-08-28 17:41:54
Witam wszystkich,

Czytając wszystkie wpisy byłych pracowników, postanowiłam zabrać głos.Pracuję w tej firmie ponad 2 lata i nigdy nie spotkałam się z negatywnymi sytuacjami opisanymi powyżej. Przykro tylko, że osoby, które zrobiły wpisy na tym forum, nie mają odwagi by się podpisać. Nikt w naszej firmie nie był zwolniony przypadkowo. Można się tylko domyślać, że autorami niechlubnych opinii są osoby, które nie wywiązywały się ze swoich obowiązków i stwarzały problemy. Jestem na 100 % przekonana, że Quickson funkcjonuje w oparciu o prawo polskie i oferuje pracę w przyjaznej atmosferze z możliwością zawodowego rozwoju. Osoby, które angażują się w pracę, są doceniane przez szefostwo. Pomysł pozwu jest całkiem interesujący, albowiem obnaży i skompromituje tych, którzy próbują oczernić firmę(będą prawnie zobligowani do podania swoich danych osobowych). Tym samym wystawią sobie "wspaniałą" opinię dla potencjalnych pracodawców.

Pozdrawiam
Agnieszka Kuberska
4
anonim 2014-09-06 11:25:53
Zapchałeś sobie głowę jakimiś książkami o kurach i teraz próbujesz na siłę zainteresować tą filozofią innych. Może jednak warto w końcu wyciągnąć wnioski z przeszłości i zmienić lekturę na coś bardziej przyszłościowego tak by przyszły pracodawca w końcu docenił geniusz a nie wzorem poprzednich kilku wręczył wypowiedzenie.
2
i 2014-09-10 11:04:30
Czytając opinie rozgoryczonych, byłych pracowników przychodzi mi do głowy jedna kwestia. Dlaczego dorośli ludzie, mający wolną wolę godzili się na skandaliczne warunki pracy? Dlaczego nie zrezygnowali z pracy tylko pracodawca musiał ich zwolnić? Co takiego ci pracownicy zrobili, że dostali wypowiedzenie pracy?
To wszystko jest bardzo interesujące, bo ci pracownicy obrzucają błotem, ale jakoś siebie mają za chodzące ideały...hmmm....
2
zzzzzzzzzzz 2014-09-23 17:09:27
sama odeszłaś czy zostałaś zwolniona ? Bo z Twoich wypowiedzi można wywnioskować że zostałaś zwolniona. Zastanawia mnie to gdyż jestem zainteresowana pracą w jednych ze sklepów Puma. Nie wiem kto jest jego właścicielem ale może właśnie firma która jest tu opisywana
JocoOno 2014-10-18 12:28:31
@nie wiem -> nie myl sympatii do produktu z dobrym miejscem pracy

Jeśli chcesz pracować dla Pumy - to kieruj się na centralę w Warszawie,
a jeśli chcesz pracować w sklepie to pozostań wiernym klientem Pumy i poszukaj pracy w innym miejscu.
oooooooo 2014-10-24 22:20:47
Hymmm chyba trzeba sie samemu przekonac. Generalnie szukam pracy od jakiegos czasu. Za kazdym razem jak sprawdzam dana firme na forum to nic pozytywnego nie jest napisane. Same smuty.
666 2014-10-29 23:28:10
A ja pracuje i nie jest zle. Tak jak wszedzie czasami sie czepiaja ale do przezycia. Kasa gigantyczna nie jest przynajmniej w naszym sklepie . Na przeczekanie moze byc
Mozol 2014-11-03 21:47:11
1200 zarabia tylko nieudacznik, bo jeśli się cokolwiek umie to można poszukać pracy w sklepie za 1500-1600zł netto, bo są takie firmy i bez łaski
garry 2014-12-20 22:21:44
1200 to jest minimalna krajowa, czy to nieudacznik trudno powiedzieć, zwłaszcza, że są firmy w Polsce - inne niż Quickson, które nie potrafią nawet zapłacić tej minimalnej krajowej. Także czasem lepiej chyba docenić, to co oferuje nam firma, bo zawsze może być gorzej. Prosiłbym jednak o napisanie ile orientacyjnie jest tu do wyciągnięcia z premia i nadgodzinami, jesli się zdarzają.
Natalia A. 2015-01-16 20:10:52
Witam wszystkich,
jestem studentką drugiego roku studiów magisterskich na Uniwersytecie Ekonomicznym. Piszę pracę na temat: "Atrakcyjność niemieckiego pracodawcy na polskim rynku pracy". Chciałabym poprosić, jeśli ktoś miałby czas i ochotę wypełnić ankiete na temat konfrontacji Państwa oczekiwań wobec pracy w firmie z niemieckim kapitałem z rzeczywistością. Z góry bardzo dziękuję!

http://www.ebadania.pl/41489d7b95a63fc5
Marcin 2015-01-28 11:14:43
Pani Studentka czasem pomyśli zanim coś napisze- wątek jest o firmie Quickson która jest firmą POLSKĄ! a Puma jest firmą niemiecką więc nie można się odnieść do pracodawcy niemieckiego jak się pracuje u polaka... studia sa takie skomplikowane ;)
3
bioły 2015-03-24 01:15:56
zgadza się. Quickson możesz spotkać w kilku miejscach w naszym kraju, ale praca tutaj w roli sprzedawcy nie jest moim zdaniem opcją na znalezienie wymarzonej pracy... Przede wszystkim chodzi oczywiście o zarobki chociaż spotkałem się też z opiniami o nienajlepszej atmosferze w kilku sklepach stąd ...
ktos kto mial watpliwa przyjemnosc z firma Quickso 2015-06-12 17:35:59
Masz pan w swoim sklepie odpowiedzialnosc materialna ( o ktorej na rozmowach nie wspominacie ani slowem a pozniej podsuwacie przyszlemu pracownikowi taka deklaracje do podpisania), to wyegzekwuj co ci sie niby nalezy. Za skradzione rzeczy w sklepie pracownik musi placic z wlasnej kieszeni i inwentaryzacje co chwile trzeba robic, a nie potrafisz rzekomego zlodzieja namierzyc? Smieszne!
XYZ 2015-07-02 14:41:38
Wg. prawa pracy w przypadku wypadku to odpowiedzialność leży po stronie pracodawcy, bo to on pozwala Ci przebywać na terenie sklepu i dopuszcza do narzędzi jakimi jest np, kasa fiskalna czy regał na towar. Poza tym pracodawca ma obowiązek podpisać z Tobą umowę, oraz zgłosić Ciebie do ZUS, jeśli tego nie robi to jest wykroczenie i podlega karze. Poza tym jeśli chodzi o wypadki zawsze jest możliwość skarżenia z powództwa cywilnego. Przy czym kierownik sklepu ponosi pośrednią odpowiedzialność zarówno za zatrudnionych pracowników, jak i tzw. szkolonych, czy rekrutowanych, jak i za klientów przebywających na terenie sklepu. Zatem nie ma co panikować, to samo tyczy się pracy np. w gastronomii bez ks. sanepid- w przypadku kontroli to pracodawca płaci karę za dopuszczenie pracownika do pracy bez aktualnych badań.
tra ta ta 2016-04-05 20:13:18
Firma "fantastyczna", szkoda tylko , że pensje późno wypłacane, ale może należy się cieszyć, że w ogóle.
tra ta ta 2016-04-06 08:58:20
Jak widać fantastyczna jest w cudzysłowie. Panu JP zdarza się wysyłać pieniądze nawet z kilkudniowym opóźnieniem. Jeśli w umowie jest pensja do 10go każdego miesiąca, a przelew jest robiony 12go, to mogę powiedzieć , że "ciesze się", że mam ją w ogóle.
Aśka 2016-07-31 21:42:55
Odpowiedzcie sobie na pytanie : idąc do sklepu na zakupy lub też poprostu iść i pooglądać co jest ciekawego lubicie "narzucanie się" i pytania w stylu: "czego pani potrzebuje?"
"Może pomogę znalesc rozmiar?"
"Jakich butów pan potrzebuje?"
Ja osobiście tego nienawidzę. Poprostu jak coś mi wpadnie w oko to kupię jak nie mogę znaleźć rozmiaru to poprosze o pomoc. A tu nachalnie trzeba podchodzić do klienta.y
4
miro 2016-08-01 11:55:09
jak na razie z aktualnych rzeczy to widziałem głównie tą ofertę jako sprzedawca salonu puma i mają tu pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku no i tez co ważne możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji.
3
Zostaw swoją opinię o QUICKSON II Sp. z o.o. Sp. k. - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie QUICKSON II Sp. z o.o. Sp. k.