brak logo

Scaform

Poznań

Opinie o Scaform

ja 2014-10-16 13:33:20
Ogólnie nie polecam, ( usunięte przez administratora )
1
Scaform 2015-10-16 11:10:40
Witam, na wstępie pragniemy zapewnić, że firma Scaform Sp z o.o. szanuje wszystkie opinie. Cenimy sobie rzetelną i uzasadnioną krytykę, która pozwala nam poprawiać błędy i tworzyć lepsze miejsca pracy. W ciągu kilku lat działalności, wykonaliśmy milowy krok zarówno w obsłudze naszych klientów jak i stworzenia stabilnych miejsc pracy. Rotacja pracowników w naszej firmie ma jeden z najniższych znanych nam wskaźników w porównaniu do naszej konkurencji. Na dzień dzisiejszy nasze nowe kontrakty z jednymi z największych kontrahentów budowlanych w rejonie Poznania, pozwalają nam tworzyć nowe stabilne miejsca pracy. Budownictwo czyli dziadzina gospodarki w jakiej operujemy jest trudnym polem w planowaniu i osiąganiu stabilizacji, jednak pomimo to z powodzeniem wychodzimy przed szereg i wdrażamy nowe technologie. Obecnie przyjmujemy do pracy zarówno wykwalifikowanych monterów jak i pomocników, których szkolimy pod katem pracy u nas. Zapewniamy odzież ochronną, sprzęt zabezpieczający i szkolenia. Jeśli ktoś jest ciekaw jak wygląda praca u nas zapraszamy na naszą stronę internetową. Można nas tez znaleźć na facebook'u.
Scaform 2015-10-22 13:08:32
Witam,
zainteresowanych pracą u nas zapraszam na stronę scaform.pl, tam znajdują się wszystkie dane kontaktowe.
rampampampam 2016-02-25 21:02:42
Widzę, że ktoś tu skrupulatnie dodaje pozytywne komentarze jaka to niby wspaniała firma itd... Prawda jest jednak inna!
rampampampam 2016-03-21 18:18:07
Płaca niby niczego sobie (ok.11-15zł/h), jednak problem polega na tym, że wynagrodzenie dostajesz często na raty.. Nie dostaniesz całości, tylko jakąś marną zaliczkę. Ogólnie odradzam tą firmę.
rampampampam 2016-03-22 19:12:18
Pracowników biurowych to chyba nie ma tam zbyt wielu a jeśli chodzi o ich zarobki to zielonego pojęcia nie mam.
rampampampam 2016-03-30 20:05:56
Ambitnie, nie ma co.. Premie? buahahahahahahah
no comment
rampampampam 2016-05-09 22:03:11
Taaaaaa, ogromną satysfakcją i spełnieniem zawodowym jest praca na rusztowaniach, a szczególnie za takie pieniądze! Dobry jesteś hahahah!! Nie znam nikogo kto zachwycałby się tą pracą. No chyba, że ktoś ma już konkretnie zryty beret.
lhy 2016-05-21 22:13:37
@rampampampam no moze trochę przesadził, ale zauważ tez że są inne prace do podjęcia w tej firmie jak pracowniwk biurowy. Co prawda jest to staż, ale za to płatny - to dobra wiadomośc uważam. A tak ogólnie to jak prcuje się w firmie Scaform? prosze o info
Zostaw swoją opinię o Scaform - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Scaform