Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sygma Banque

Pracowałeś w firmie Sygma Banque i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ks - 2009-05-13 20:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się zupełnie obsługa klienta na poziomie bardzo niskim
a zasady kredytowe gorsze niż w prowidencie
zdjecie uzytkownika
ktosia - 2009-07-13 22:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sygma to najbardziej bandycki bank z jakim sie spotkałam.Obsługa niekompetentna.Mozna zjesć beczke soli zeby się tam dodzwonic.Działą tylko windykacja,ktora łaczy z BOK a raczej udaje ze łaczy bo połaczenia brak.Umowy a raczej zamotane papiery nic nie mówią.Wszystko wychodzi jak zaczyna się spłacanie .KOSZMAR!!!!!!!!!
Omijajcie z daleka sygme
zdjecie uzytkownika
hghf - 2009-07-23 13:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sygma jest właścicielem Cetelemu, Polecam lekturę o nim, dowiecie się dlaczego pracownicy są tacy nie inni...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-12-18 12:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nieuczciwa firma lekceważą klienta nie stać ich na odpisanie na list masz problem to uważaj bo cię zniszczą [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] żerują na takich naiwniakach jak my
zdjecie uzytkownika
karla55 - 2010-03-17 10:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam moja babcia tez ma problem z tym bankiem 4 lata temu wziela od nich kredyt na dwa lata i wszystko splacala na czas no ale po splacie calkowitego kredytu dalej jej przychodzily druki do splat tylko ze z mniejszo kwoto ona niewie za co placi jak jak ja dzwonilam do nich to oczywiscie nie chcieli ze mna rozmawiac bo to babcia wziela kredyt nawet tlumaczac im ze to starsza kobieta nic d nich ie dochodzilo a ja chcialam sie tylko dowiedziec za co ona dalej placi no ale oczywiscie juz ida nastepne 2 lata i ona dalej placi i poprostu niewiemy co z tym zrobic dlatego KAZDEMU ODRADZAM BRAC CO KOLWIEK OD NICH NO I NIEWIEM JAK TA MOJA BABCIA BEDZIE DLUGO SIE ZNIMI MECZYLA
zdjecie uzytkownika
KTOS - 2011-02-11 22:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam prace w Poznaniu, kierowniczka uwaza ze nalezy tylko sprzedawac a obslugi po sprzedazowej nie ma, klient ma sie sam bujac z problemem, albo jak najszybciej zniknac z placówki; A POTEM KLIENCI NARZEKAJA!. , czepia sie wszystkiego, nawet osoby z zewnatrz sie zastanawiaja co sie dzieje u nas nie tak. w weekendy pracuje sie po 12 godzin i ma to gdzies aby poukladac kazdemu po 8 godzin grafik. klamie na rozmowach rekrutacyjnych ze wszyscy realiuzuja plan sprzedazowy, a to nie prawda, moze jak 2 osoby zrobia. a potem sie sama dziwi ze jej prawie nikt nie przychodzi na rozmowy. LUDZIE SZUKAJCIE PRACY GDZIE INDZIEJ! wszystkie nowo przyjete osoby mysla o zmianie pracy. A kierowniczka z drugiego punktu podobno jest nawet "lepsza". Sami robią sobie prezenty na gwiazdkę za duże pieniądze, a dziecku w paczce dadza marna zabawkę.
zdjecie uzytkownika
alan - 2013-05-20 12:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak teraz pracuje się w Sygma Banque? Zadzwonili dzisiaj do mnie i zostałem zaproszony na rozmowę w sprawie pracy za parę dni i chciałem dowiedzieć się czegoś więcej na temat tego jak teraz się pracuje. Ile mogę tam zarobić miesięcznie? Chodzi mi o takie średnie, orientacyjne zarobki. Jaką dają umowę nowym osobom
zdjecie uzytkownika
Kirigakue - 2013-09-16 22:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zadowolony z w firmy, bardzo mi się podoba praca tutaj. Jasne zasady, dobre zarobki (jak dla mnie), perspektywa awansu, obiadki na szkoleniach hehe To jest to czego szukałem :) Lepiej niż w Getinie i T-Mobile :) Nie ma się do czego przyczepić
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2013-09-17 17:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kirigakue jeśli możesz to napisz coś więcej na temat tych zarobków w Sygma Banque. Będę bardzo wdzięczny
zdjecie uzytkownika
Mira - 2013-10-30 11:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobry pracodawca z kompetentnymi ludźmi
zdjecie uzytkownika
piter - 2014-02-18 18:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowe opinie są coraz to lepsze dla Sygma Banque, to dobrze, że firma widocznie zmienia się na lepsze
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sygma Banque
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x