brak logo

Sygma Banque

Warszawa

Opinie o Sygma Banque

ks 2009-05-13 20:15:47
zgadzam się zupełnie obsługa klienta na poziomie bardzo niskim
a zasady kredytowe gorsze niż w prowidencie
ktosia 2009-07-13 22:47:49
Sygma to najbardziej bandycki bank z jakim sie spotkałam.Obsługa niekompetentna.Mozna zjesć beczke soli zeby się tam dodzwonic.Działą tylko windykacja,ktora łaczy z BOK a raczej udaje ze łaczy bo połaczenia brak.Umowy a raczej zamotane papiery nic nie mówią.Wszystko wychodzi jak zaczyna się spłacanie .KOSZMAR!!!!!!!!!
Omijajcie z daleka sygme
hghf 2009-07-23 13:12:40
Sygma jest właścicielem Cetelemu, Polecam lekturę o nim, dowiecie się dlaczego pracownicy są tacy nie inni...
anonim 2009-12-18 12:05:49
nieuczciwa firma lekceważą klienta nie stać ich na odpisanie na list masz problem to uważaj bo cię zniszczą [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] żerują na takich naiwniakach jak my
karla55 2010-03-17 10:25:33
Witam moja babcia tez ma problem z tym bankiem 4 lata temu wziela od nich kredyt na dwa lata i wszystko splacala na czas no ale po splacie calkowitego kredytu dalej jej przychodzily druki do splat tylko ze z mniejszo kwoto ona niewie za co placi jak jak ja dzwonilam do nich to oczywiscie nie chcieli ze mna rozmawiac bo to babcia wziela kredyt nawet tlumaczac im ze to starsza kobieta nic d nich ie dochodzilo a ja chcialam sie tylko dowiedziec za co ona dalej placi no ale oczywiscie juz ida nastepne 2 lata i ona dalej placi i poprostu niewiemy co z tym zrobic dlatego KAZDEMU ODRADZAM BRAC CO KOLWIEK OD NICH NO I NIEWIEM JAK TA MOJA BABCIA BEDZIE DLUGO SIE ZNIMI MECZYLA
KTOS 2011-02-11 22:12:55
Odradzam prace w Poznaniu, kierowniczka uwaza ze nalezy tylko sprzedawac a obslugi po sprzedazowej nie ma, klient ma sie sam bujac z problemem, albo jak najszybciej zniknac z placówki; A POTEM KLIENCI NARZEKAJA!. , czepia sie wszystkiego, nawet osoby z zewnatrz sie zastanawiaja co sie dzieje u nas nie tak. w weekendy pracuje sie po 12 godzin i ma to gdzies aby poukladac kazdemu po 8 godzin grafik. klamie na rozmowach rekrutacyjnych ze wszyscy realiuzuja plan sprzedazowy, a to nie prawda, moze jak 2 osoby zrobia. a potem sie sama dziwi ze jej prawie nikt nie przychodzi na rozmowy. LUDZIE SZUKAJCIE PRACY GDZIE INDZIEJ! wszystkie nowo przyjete osoby mysla o zmianie pracy. A kierowniczka z drugiego punktu podobno jest nawet "lepsza". Sami robią sobie prezenty na gwiazdkę za duże pieniądze, a dziecku w paczce dadza marna zabawkę.
Kirigakue 2013-09-16 22:27:39
Jestem zadowolony z w firmy, bardzo mi się podoba praca tutaj. Jasne zasady, dobre zarobki (jak dla mnie), perspektywa awansu, obiadki na szkoleniach hehe To jest to czego szukałem :) Lepiej niż w Getinie i T-Mobile :) Nie ma się do czego przyczepić
Mira 2013-10-30 11:58:12
Dobry pracodawca z kompetentnymi ludźmi
Lonok 2015-02-19 02:18:03
Sygma odnoszę wrażenie, że przeznaczona jest dla klientów nieco zamożniejszych. Pozostawiam to do weryfikacji, chociaż produkty bankowe nie wydają się być najatrakcyjniejsze na rynku to może pewna ich kombinacja powoduje, że klienci czują, że oferta jest adresowania 51 - często to poprawne adresy są. Kwestia zdrowej podejścia do swoich o obowiązków.
barena 2016-05-12 19:41:08
Co Ty bierzesz? :) Znany bank? W Tv się reklamuje? :)
Dobre :D
hgnm 2016-06-18 14:08:38
Może dla niego/niej jest znany @barena, może tylko ty nie znasz :P
Zostaw swoją opinię o Sygma Banque - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sygma Banque