brak logo

GENOPLAST BIOCHEMICALS

Starogard Gdański

Opinie o GENOPLAST BIOCHEMICALS

genowefa 2015-04-17 08:02:40
Skoro masz słabe kwalifikacje , to nie dostajesz pracy, słyszałes aby zatrudniali w Firmach bez umiejetności, chyba jestes sflustrowany!!! Z tego co widze to masz problem i weź sie do roboty!!!
1
Ankora 2015-04-21 19:11:39
Rozmowa kwalifikacyjna sprawna, płynna i przyjemna, ale nie mam smykałki do sprzedazy więc nie zatrudniono mnie. Opinia ak 47 jest wynikiem słabej jakości merytorycznej , faktycznie brak kompetencji i ściema to słabe atuty , tydzień na próbie jest norma w kazdej firmie, ja miałam 2 m-ce szkolenia w Servier, darmowego ale owocnego i pełna aprobata i szacun dla pracodawcy ze we mnie uwieżył.
Ak47 ściemiał i nic nie umiał to z niego zrezygnowali szkoda iz tak późno mogli po tygodniu spokojnie!
Ankora 2015-04-21 19:16:59
Zapomiałam dodac AK47 i geno to ten sam uzytkownik sflustrowany , kolego pomyśl zanim coś napiszesz!
W zasadzie zastanawiam sie czemu sluży ten portal skoro firme oczernia sie w oparciu o pełne dane a uzytkownicy sa ścisle tajni. I co to za cyrk aby UPS miało negatywne opinie wśród pracownikow a Go work w banerze głównym pisze najlepszy pracodawca! Słabe polecam profesjonalne serwisy, na pewno nie ten zero jakości! Pracy tu na pewno nie znajdziecie jedynie konkurencja pisze abyście nie przyłazili na rozmowy kwalifikacyjne!
genbiol 2015-08-12 10:10:14
Niestety drodzy byli pracownicy, jak ktoś się nie nadaje i nie szanuje ludzi to nie może pracować w firmie GenoPlast.
A po Ip widać, że pisze to ciągle i ta sama osoba, która w firmie nie szanowała ludzi i została z hukiem odprawiona. Nie wszyscy się nadają Panie Z ze Starogardu.
Czasami warto pomyśleć co się wypisuje, bo czasami niespodziewanie Policja może zapukać do Twoich drzwi. To jest tzw. naruszenie dobrego imienia. Zresztą co tu wiele mówić osoba nie ma na tyle odwagi żeby podać swoje dane bo boi się konsekwencji.
Pati 2015-08-12 15:17:06
GenoPlast Biochemicals to Firma dla ludzi inteligentnych, sumiennych i uczciwych, nie dla wariatów nie szanujacych innych pracowników oraz Klientów. Ideologią Firmy jest wysoka jakośc obsług Klienta i dobre relacje w Zespole. Menager, który tego nie rozumie to Ściema i obłuda.Firma faktycznie ma silny progres i kładzie mega finanse na obsługe kLienta, a ludzka zazdrość to chyba naturalny odruch i trzeba sie z tym pogodzić. Polem prace w GenoPlast Biochemicals, mozna się bardzo duzo nauczyć.Pati
Malwina 2016-01-01 23:50:10
GenoPlast Biochemicals oferuje produkty do Hodowli Komórkowych- Nest Scientific Biotechnology, do PCr, Plastiki Marki Biologix. Polecam !
1
Andrzej 2016-10-17 05:17:10
Mam pytanie odnośnie placówki w Rokocinie (woj. pomorskie). Jak wygląda praca magazyniera, jakie są zarobki, ile zmian, jaka atmosfera i czy da pogodzić się pracę magazyniera z studiami zaocznymi ? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Patryk 2016-10-17 08:10:33
Witaj Andrzeju! Z tego co wiem, to pracodawca zmieścil oferte pracy na stronie UP, w tej ofercie jest wszystko napisane, chociażby proponowane zarobki. Pracodawca jest ok, atmosfera w pracy normalna, wszyscy pracownicy sa po studiach, wiec duza kultura jest w pracy o co dbaja właściciele. Jezeli jestes chetny do pracy to jest bardzo dobre miejsce,na pewno jest dla ludzi, którzy chca pracowac a nie tylko do pracy przychodzic.
Patryk
Andrzej 2016-10-17 12:27:05
Jak wyglądają godziny pracy? Ile zmian ?
Zostaw swoją opinię o GENOPLAST BIOCHEMICALS - Starogard Gdański
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GENOPLAST BIOCHEMICALS