brak logo

Restauracja ‘’ Jeff’s”

Warszawa

Opinie o Restauracja ‘’ Jeff’s”

A co z kuchnią w Jeff\'s Pola Mokotowskie? 2012-06-01 19:01:04
Czytając opinię z maja tego roku troszkę się wystraszyłem.Będę tam pracować na kuchni.Czy atmosfera też jest taka jak wśród kelnerek? Czy manager też się wcina czy może rządzi tam szef kuchni?
2
boogie 2012-07-10 12:27:06
w silesii nic się nie zmieniło od powyższych komentarzy.

ODRADZAMM!!!!
qwerty 2012-07-10 21:29:30
Kibel jest w szatni?
boogie 2012-07-13 17:00:25
ODRADZAMM TA PRACE!!
Bylas juz na godzinach probnych??
2
kelnerka 2012-07-13 18:21:37
czy to prawda,że tak źle traktuje sie tam pracowników?
jatez 2013-03-11 18:35:21
zmywakowi o ile pamietam dajesz 2 zety a barmanowi 5 zeta to chyba nie majątek, za to nie musisz polerowac sztućcy i szkła co zwykle nalezy do twoich obowiązków jako kelnerki :)))
gosc 2013-03-27 13:53:45
ej a jak z książeczką sanepidowską?trzeba ją mieć? i jak dostałyście sie na rozmowy kwalifikacyjne? ja nigdzie nie widze ogloszen o prace
taka lala 2013-06-24 19:04:01
Pracowałam tam kilka dni, masakra, menadżerowie traktują kelnerki jak totalne( usunięte przez administratora ) wymagają wszystkiego na raz jakby miały 8 rąk i tak nie wystarczyłoby. Brak tam rodzinnej atmosfery a tak się reklamują...szkoda gadać
1
tobi 2014-02-18 14:20:06
Żelek, ja się nie dziwię, że ograniczają wyjścia na papierosa, zwłaszcza, że to restauracja i w zależności od stanowiska, czasem w ogóle nie powinieneś palić w pracy.
pająk 2014-03-07 11:13:17
dziewczyny pracujące w jeffsie gdy ostatnio tam byłem wyglądały na całkiem zadowolone i uśmiechnięte, chyba że to pozory...
yyy 2014-03-22 12:55:08
to jest ten Jeff's w Silesia City Center? https://pl-pl.facebook.com/JeffsSilesia ? lokalizację mają świetną, żeby rozwinąć skrzydła
1
lola 2014-03-23 15:38:21
Możecie napisac ile orientacyjnie płaca w Jeff's, bo ceny nie są niskie, to i może stawki wysokie i napiwków dużo?
wiki 2014-04-02 16:53:13
dość sporo Panie w Jeffsie zarabiają na napiwkach. A widząc je w tych kusych spódniczkach to mnie wcale nie dziwi...
jaaa 2014-05-30 02:30:44
zarobki są tam świetne, ale trzeba mieć za*biście silną psychikę ;) wiem, bo pracowałam tam przez dłuższy czas. Goście Jeffsa potrafią zostawić naprawdę dobre napiwki. Zarobki też potrafią być dobre. Ale wybierając się tam do pracy, należny barć pod uwagę fakt, że nikt Cię tam za rączkę nie będzie prowadził i głaskał po głowie.
1
arek 2014-06-24 16:30:10
kelnerki pracują w szortach a nie w kusych spódniczkach:)
kasia 2015-01-27 19:54:57
Hej, tak się ostatnio zastanawiam, czy nie spróbowac poszukac pracy w restauracji Jeff's. Jako klient byłem tam kilka razy, to obsługa wydawała się byc raczej zadowolona, ale czy to nie tylko takie moje wrazenie? Możecie napisać ile orientacyjnie tutaj się zarabia i czy idzie pogodzić prace ze studiami?
1
bogna 2015-03-30 15:34:01
@kasia, jeśli dobrze sie doagadasz to ja myślę że są realne szanse na pogodzenie pracy ze studiami, grafik w restauracjach bywa naprawę bardzo elastyczny. Ogólne Jeff’s to cztery prawdziwie amerykańskie restauracje z oryginalną amerykańską kuchnią w Polsce. Dwie zlokalizowane są w stolicy – pierwsza mieści się w Galerii Mokotów, druga przy ul. Żwirki i Wigury na Polach Mokotowskich. W Krakowie w Galerii Kazimierz a w Katowicach w Galerii Silesia City Center. Także pole szukania pracy duże.
1
Mła 2015-07-05 00:28:21
Mi też menager mówił że przy studiach grafik będzie elastyczny... nie był.. Pracujesz w systemie 2/2 i w każdym Jeffsie tak jest -.- Ogólnie mobbing i kary za wszystko.
XYZ 2015-07-07 12:55:00
Mogłabyś coś więcej powiedzieć na temat pracy w tym miejscu? Byłbym wdzięczny :)
alala 2015-11-06 21:26:19
pracowałam tam chwilke bo tam trzeba mieć 10 rąk i raczej biegać a nie pracować. Kary dają za wszystko, brak tacy, nie klaszczesz po skończeniu muzyki, dajesz na bar 10 %, na zmywak 5 zł, zle cos wyczekujesz płacisz za to danie, gość ci wyjdzie to cie zwalniają, praca po 16 godzin
Jhdv 2016-01-08 09:44:22
Prawdziwie amerykańskie ??? Haha dobre ;))))))))))))) pracowalem tam ,no rzeczywiście sałatka grecka ,krewetki ,mule to prawdziwe amerykańskie dania)))))))
Jhdv 2016-01-08 09:51:57
Wyzyskuja ludzi ,tabaka przez cały dzień a po 17 tu godzinach ciężkiej pracy przychodzi z latarka i sprawdza porządki,za wszystko kary ,dostałem karę w postaci zapłacenia za 100kg frytek 400 za to że podczas tabaki usmazyłem 4 porcje za dużo ,szef kuchni wariat przećpany kokainą ,pozdrawiam i życzę powodzenia
Alex 2016-07-11 12:04:29
pracowalam w restauracji Jeff's w Galerii Mokotów przez miesiąc, zrezygnowałam ze względu na problem z dojazdami - a raczej powrotami (restaurację zamykamy o godz. 24, ale wychodzi się po posprzątaniu, koło 1); atmosfera wśród pracowników jest pozytywna, zarówno kelnerki się lubią i wspierają nawzajem - nie ma nienawiści, zazdrości itp., jak i chłopcy z kuchni są sympatyczni; gdy zaczęłam pracować i się uczyłam, dziewczyny były bardzo pomocne i cierpliwe, później było ciężej, bo wzrosły wymagania co do mnie; pracy jest bardzo dużo i nie jest lekka, trzeba mieć co najmniej pięć rok, pięć par oczu, myśleć o pięciu rzeczach naraz, pięć minut do przodu..(metafora;)), przydadzą się mocne nerwy, umiejętność radzenia sobie ze stresem i bardzo dobre zorganizowanie - trzeba pracować szybko, być życzliwą, kulturalną i uśmiechniętą bez względu na okoliczności, nie warto przejmować się pomyłkami i poczuciem poniżenia (towarzyszyło mi w wielu sytuacjach), pamiętać, że to tylko praca; napiwki rewelacyjne, mając dwa stoliki do obsługi wychodziłam z ok. 100zł, natomiast dziewczyny pracujące dłużej, obsługujące 4/5 stolików zarabiały ok. 300zł, 5zł oddaje się pani myjącej naczynia, kilka zł barmanom; wynagrodzenie to 5% od utargu dziennego; system zmianowy 2/2 - dwa dni pracy (po 16 godzin 8:30-24 + sprzątanie) / dwa dni wolnego; generalnie byłam zadowolona, ale praca mocno dała mi w kość, bo nie miałam żadnego doświadczenia w gastronomii - dziewczyny śmiały się, że rzuciłam się na głęboką wodę zaczynając w Jeff'sie.. ogólnie polecam spróbować, nie ma się czego bać, jest to jakieś doświadczenie i można szybko sporo zarobić. (wcześniej napisałam tę samą opinię na profilu "Jeff's")
Alex 2016-07-11 15:20:43
wiem, że moja opinia powyżej wygląda jak kwiaty i tęcza, ale zamierzałam opisać wszystko faktycznie tak, jak było; mimo, że wracałam z pracy bardzo zmęczona i po 5/6 godzinach snu musiałam znowu do niej iść - trzeba się z tym liczyć i przywyknąć, zaznaczyłam, że praca nie jest lekka, ale atmosfera jest na tyle przyjazna, że jakoś tam wynagradza zmęczenie; jednocześnie nie ukrywam, że bywały momenty, w których jedyne, na co miałach ochotę, to uciec stamtąd jak najdalej - wówczas trzeba spróbować zagryźć zęby, zachować twarz i się nie przejmować.
co do atmosfery między pracownikami, oczywiście nie chodzi o to, że dziewczyny to głupie pseudo przyjaciółki tak naprawdę obgadujące się za plecami - są naprawdę w porządku, z resztą jest tak dużo pracy, że nie ma czasu na bzdury; każdy ma swoje obowiązki i je wypełnia, jednocześnie pomagając innym;
takiego rodzaju praca niestety nie jest dla wszystkich, na pewno uczy pokory.. wymagania są duże, bo i standard restauracji wysoki - a stąd wysokie napiwki.
postanowiłam to wszystko napisać, żeby przestraszone dziewczynki (jak ja po przeczytaniu wcześniejszych opinii) zmieniły nastawienie i odważyły się spróbować.
Foczka 2016-10-05 22:34:16
17h pracy to czesto norma w gastronomii a obsluga wyglada dobrze, bo musi wygladac dobrze. Wygladasz zle = mniejsze tipy, proste. Nie ma co sie sugerowac wygladem. Mi tez czesto goscie mowili ze wygladam dobrze i na wypoczeta a w rzeczywistosci latalam z wywieszonym jezorem albo nasta godzine z rzedu, albo nasta godzine z rzedu dzien za dniem. Taka praca w gastro. Kazdy sie usmiecha i jest mily, kiedy wie, ze za to go dobrze stipuja ;) jak masz dostac premie w pracy mimo, ze wypacasz siodme poty to nie drzesz ryja, ze Ci zle tylko robisz co Ci kaza zeby kasa sie zgadzala :) jezeli ktos pisze, ze "panie wygladaja na dobrze i sa usmiechniete" to na prawde nie pracowal w gastro i nie ma o tym pojecia.
mistral 2016-10-06 09:54:27
no wiadomo że praca w gastronomii to duży wysiłek, dużo pracy i zaangażowania, mało odpoczynku,. ale każdy to wie jak działa gastronomia to wie że bez tego nie da się finansowego sukcesu odnieść, pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Restauracja ‘’ Jeff’s” - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Restauracja ‘’ Jeff’s”