brak logo

NEKERS MICHAŁ PASZEK

Bielsko-Biała

Opinie o NEKERS MICHAŁ PASZEK

cnc 2015-04-21 00:51:45
Kwintesencja "Januszów biznesu". Nie polecam nikomu. Dno i dwa metry mułu, mocni tylko w gadce.
4
Skiller 2015-05-18 12:20:04
Nie polecam mimo stosunkowo nie tak niskich pieniędzy to atmosfera pracy tragiczna. Tak jak było napisane wcześniej, nie do końca jasne działania zaczynając od osprzętu kończąc na umowach. Szefostwo uważające się za najmądrzejszych, ( usunięte przez administratora ) . Obiecywanie złotych gór przed zatrudnieniem a po zatrudnieniu okazuje się iż pracuje się nie na tym stanowisku na które się było umówionym. ( usunięte przez administratora ) Jeśli ktoś ma szacunek do własnej osoby powinien tą firmę omijać z daleka.
pieta 2015-08-31 14:41:41
co tu dużo mówić - tragedia w szopie
maryna 2015-10-15 13:35:07
w najbliższym czasie mam umówioną rozmowę kwalifikacyjną w tej firmie. po komentarzach tutaj, zastanawiam się, czy w ogóle na nią iść. czy jest ktoś kto ma inne doświadczenia związane z tą firmą?
stanley 2015-10-18 14:56:55
W kwestii zarobków jest dobrze. Nadgodziny są wypłacane. Natomiast nie spodziewaj się, że będziesz pracował na takim stanowisku jak jest w opisie lub jaki Ci obiecano. Jako programista będziesz z pewnością sprzątał maszynę z wiórów bo przecież wtedy "lepiej poznasz maszynę", napewno w ciągu dnia uwalisz się od oleju i spocisz. Sama produkcja bardzo nietechnologiczna, maszyny są wręcz zarzynane, duża szansa zniszczenia narzędzia w trakcie obróbki za które pewnie Ty będziesz obwiniony i Ty będziesz za nie płacił. Jako technolog w biurze będziesz jedynie wprowadzał rysunku do systemu i jeździł po materiał do hurtowni( usunięte przez administratora ) . Jeżeli masz ambicje - trzymaj się z daleka. W ogłoszeniu napisali "stałe dofinansowanie w rozwój pracownika" - a nigdy nie byłem na szkoleniu i nigdy nie poświęcono mi czasu. Ideą firmy jest byś miał na tyle wysokie IQ żeby uczyć się samemu, najlepiej przychodząc za darmo w sobotę a najlepiej w domu. Więc jeżeli chcesz się czegoś nauczyć przygotuj się na solidne zadania domowe
pejot 2015-10-21 14:20:12
do mnie też dzisiaj dzwonili żeby przyjść na rozmowę (chodzi o produkcję - operatora maszyn z "możliwością" rozwoju), teraz po tych komentarzach nie wiem, czy iść dziś i ryzykować, czy przełożyć rozmowę i dać sobie czas (1-2 dni) do namysłu czy wogóle sobie odpuścić ?
Odradzam 2015-10-22 09:29:48
Nie warto tam iść nawet na rozmowe bo jeszcze Cię zbałamucą złotymi górami a później będziesz miał/miała wyrzuty do siebie o to. Jest wiele firm w okolicy zajmujących się obróbką które szanują pracownika i w których można się czegoś nauczyć jednak to nie jest jedna z nich, mimo tego co oni zapewniają. I nie daj się zwieść temu że młody zespół bo ludzie którzy się tam utrzymują mają swoje za uszami. Zeresztą to że nie pracuje tam żaden start fachowiec też jest wskazówką czemu.
markiton 2016-01-21 16:49:06
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, jak Cię wywalili z roboty to wiadomo że szefostwo jest be. Na pewno firma uczciwa, nigdy nie musiałem czekać na kasę, nadgodziny wszystkie wypłacane. Jak koledzy wyżej pisali zarobki niezłe, ale to też zależy jak się kto ceni, dla jednych dużo dla innych mało.
lol 2016-02-08 17:33:09
tja, napisał szefo albo kefir albo jakaś inna pieta :P
Firma kogucik, jak ktoś to trafnie ujął "janusze biznesu", którym się wydaje, że wiedzą wszystko najlepiej. Zbałamucić, wykorzystać, wypier@lić...
Tak mniej więcej wygląda przebieg zatrudnienia w tej "firmie"
Radze szerokim łukiem omijać to przedsiębiorstwo, dziwię się, że jeszcze PIP i US nie przyłożyły tam swej ręki, a jest do czego. ;)
2
Pomocny 2016-02-09 14:58:44
Współczuję koledze lol. Najwidoczniej byłeś słaby, nie dawałeś nic z siebie i później masz żal do innych. Firma dobrze prosperująca, dająca szanse młodych i ambitnym ludziom. Wynagrodzenia bardzo dobre, nadgodziny wszystkie wypłacane. Szczerze polecam
1
jogurt 2016-02-10 11:31:42
Nie ma to jak autoreklama, brak samokrytycyzmu w najwyższym wydaniu. Ego wyższe od Mont Blanc. Lepiej twierdzić, że wszyscy są słabi i nie widzieć własnych błędów bo po co, przecież szefostwo jest "debest".
Po opiniach pracowników widać co się w firmie dzieje.
Żal mi was, to chyba po tych "ziołowych papieroskach" taki pozytywny odbiór własnej niezbyt twórczej działalności.
2
denzel 2016-04-01 10:38:54
Ja też uważam że firma jest ok. robota spoko, zarobki też. Nikt nie pisał wcześniej że na hali jest klima a to w tej branży wcale nie standard. Ci hejterzy powyżej chyba nigdy nie robili w emtexie ;]
Do denzel 2016-04-07 12:01:48
No tak emtex a nekers prawie jak wybór między dżumą i cholerą. Dobra Piotrek, Michał dajcie sobie już spokój każdy w okolicy z branży wie że waszą "firmę" najlepiej omijać i wasze budowanie dobrego pr w tym nie pomoże. :-)
2
No-name 2016-04-11 07:54:02
Firma chyli się ku upadłości. Niesamowity brak poczucia stabilności zatrudnienia. Nietrafione decyzje. Zarządzanie niestety na bardzo niskim poziomie.
1
Worker 2016-04-11 22:11:45
Miałem możliwość pracy w tej firmie przez kilka miesięcy. Moje odczucia co do tej firmy są jednak pozytywne. Sporo rzeczy, które tutaj zostały napisane zostały wyeliminowane. Niestety sposób zarządzania załogą produkcyjną nadal pozostaje na niskim poziomie. Zakres obowiązków, który został podany w ogłoszeniach rekrutacyjnych nijak się ma z rzeczywistością. Przeprowadzany przed zatrudnieniem ( usunięte przez administratora )jest trafnym pomysłem bo pozwala wybrać wyjątkowych ludzi. Najlepszym przykładem są pracownicy biurowi - wielozadaniowcy. Technolog, który zarazem jest i operatorem maszyn CNC. Kolejny to księgowy, kadrowiec, rekruter, logistik i pracownik, który wykonuje wszystkie czynności biurowe i zadania szefostwa.. Piszę to, ku przestrodze potencjalnych pracowników, którzy muszą się przygotować na sporo pracy. Jednakże praca jest przyjemna, załoga ok, wynagrodzenia również.
Polecam tą firmę.
1
mita 2016-04-22 19:20:06
co do wypowiedzi @Worker'a to rzeczywiście rzeczy, które zostały tutaj napisane zostały wyeliminowane, pisali wcześniej o wypłacanych nadgodzinach - niedawno zostało to wyeliminowane! nie wypłacają tylko dają dni wolne, j!@#$c nas na -50%, bo nadgodziny były płatne 150% a teraz jest nadgodzina za godzinę wolnego
co do reszty opinii się zgadzam, najlepiej wszystko umieć i byc wielozadaniowcem bo tutaj nigdy nie wiadomo co się będzie robić, a jak się w końcu coś zacznie to i tak się zmieni jeszcze z 5 razy
4
strit 2016-05-11 11:53:03
nie polecam, straszna niestabilność zatrudnienia, niedawno pozwalniali u nas pracowników bo nie było roboty, a teraz nie ma kto pracować bo nabrali tyle zleceń, dlatego spodziewajcie się nowych ofert pracy, jeżeli ktoś szuka krótkiej przygody bez rozwoju zawodowego to pewnie przyjdzie ale rotacja w firmie bardzo duża więc nie zdziwcie się jak po kilku miesiącach was zwonia, nie liczą się wogóle z pracownikami, o podwyżki teraz też się ciężko doprosić a robić trzeba ponad normy godzinowe
mały pietka 2016-07-29 21:40:18
zgadza się, niestabilność zatrudnienia w tej firmie jest na bardzo wysokim poziomie, szefostwo (jeden lepszy od drugiego) w ogóle nie liczy się z pracownikiem, co z tego że oferują umowę o prace jak zmieniają kadrę jak skarpetki, zdarzały się większe zwolnienia np. w grudniu przed Świętami a w styczniu nowe oferty pracy :) takie "widzimisię"
chcąc tam pracować musisz mieć wiedzę i umiejętności na co najmniej dwa stanowiska, dla przykładu pracownik z biura staję się na pewien okres operatorem maszyn :D
o zarządzaniu w tej firmie nie ma mowy, a studia mają w tym kierunku pokończone, np. prosze sobie wyobrazić sytuację że sie przychodzi do pracy i nieraz po godzinie nie wiadomo co robić,
a jeszcze dodam że słynny Pieta co ma głowę ponad chmurami zwraca uwagę programistom co do parametrów skrawania a sam jak siądzie przed komputerem i maszyną to mu cały dzień zejdzie i później jest opie%*)l od Michała xD cała hala z ciebie leje hahaha xD
mały pietka 2016-07-29 21:40:42
zgadza się, niestabilność zatrudnienia w tej firmie jest na bardzo wysokim poziomie, szefostwo (jeden lepszy od drugiego) w ogóle nie liczy się z pracownikiem, co z tego że oferują umowę o prace jak zmieniają kadrę jak skarpetki, zdarzały się większe zwolnienia np. w grudniu przed Świętami a w styczniu nowe oferty pracy :) takie "widzimisię"
chcąc tam pracować musisz mieć wiedzę i umiejętności na co najmniej dwa stanowiska, dla przykładu pracownik z biura staję się na pewien okres operatorem maszyn :D
o zarządzaniu w tej firmie nie ma mowy, a studia mają w tym kierunku pokończone, np. prosze sobie wyobrazić sytuację że sie przychodzi do pracy i nieraz po godzinie nie wiadomo co robić,
a jeszcze dodam że słynny Pieta co ma głowę ponad chmurami zwraca uwagę programistom co do parametrów skrawania a sam jak siądzie przed komputerem i maszyną to mu cały dzień zejdzie i później jest opie%*)l od Michała xD cała hala z ciebie leje hahaha xD
2
Nick 2016-08-18 22:42:23
Mojżesz zanim napiszesz taki wywód warto sprawdzić aktualny obraz firmy. Z tego co mi wiadomo, firma od pewnego momentu znacznie zmieniła sposób zarzadzania, czego efektem jest sprawne i wydajne zarządzanie obecna,niewielka załoga. Człowiek z biura (z opisu miewam, ze chodzi o niejakiego kefira), już jakiś czas temu opuścił załogę.
Twoje spostrzeżenia, choć może i trafne są już nieaktualne. Firma prężnie się rozwija, otwiera się na nowe kierunki współpracy, wśród pracowników panuje dobra atmosfera. Firma godn polecenia zarówno dla klientów jak i nowych pracowników.
Mojżesz 2016-08-19 16:49:42

W takim razie gratuluje i życzę dalszych sukcesów. Bo sukcesem jest wybrnięcie z tego co opisałem.
Pozdrawiam.
PS. Nie o kefira chodzi.
Nick 2016-08-22 21:45:43
Podczas pracy w tej firmie miałem jeszcze do czynienia z Kefirem jako pracownikiem z biura. Pewnie od tamtego momentu kilka osob się tam przewinęło. W takim razie, tak z czystej ciekawości kim jest/była ta osoba, która wg twojej subiektywnej opinii wprowadza taką niezbyt ciekawą atmosferę (inicjały) ? Wg mnie takie ogólne odniesienie sprawia, że każdy człowiek z biura może poczuć się urażony takim wpisem.
muł 2016-09-01 20:37:02
wypłata na czas w dzisiejszych czasach to rzadkość? gdzie wy robicie xd
zależy im (właścicielom) na pracownikach że wypłacają na czas? co ty bierzesz pisząc takie brednie?!
dalej nas jebia ile wlezie...
34 2016-09-03 22:23:14
@muł no powiem ci ze niestety sa takie firmy w kotrych wyplata nie jest na czas niestety i pwoiem Ci ze coraz częściej z czyms takim niestety się spotykam a czywiscie tak niepowinno być przecież jak jest
Zostaw swoją opinię o NEKERS MICHAŁ PASZEK - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NEKERS MICHAŁ PASZEK