logo KI Bukan ADk Sp. z o.o.

KI Bukan ADk Sp. z o.o.

Szczecin

Opinie o KI Bukan ADk Sp. z o.o.

staszek11 2013-02-28 10:31
To jak dostaniecie jakąś odpowiedż od firmy to piszcie. zawsze raźniej będzie się wcześniej poznać przed ewentualnym wyjazdem:)
heniek 2013-02-28 18:12
a kolega to na jakim stanowisku pracował w norwegi? jekie tam są stawki ? bo ja to dopiero pierwszy raz na emigrację się wybieram.
blazej 2013-03-06 18:49
cieśla szalunkowy zbrojarz a stawki rozne ja mialem140 brutto,diete kwatere i mieszkanie oraz przeloty czyli kasa na czysto ale firma juz nie ma prac dla budowlancow
heniek 2013-03-06 19:10
no to fanie też szukam takich wyjazdów
daro 2013-03-06 20:30
19.02 br wypelnilem aplikacje na ich stronie.po 2dniach mail: by przeslac aktualne CV i napisac od kiedy gotowy do pracy w norwegii. Propozycja od nich dla cieśli i zbrojarzy: 170nok/h brutto,darmowy wyjazd,darmowa kwatera,umowa z pracodawca norweskim i całodniowe wyżywienie.praca na czas nieokreślony,początek prac: 1.połowa marca 2013.
po mojemu za bardzo to pokolorowane,ale kto wie..
heniek 2013-03-07 19:54
no też tak myśle ale dowiadywałem się i takie warunki są osiągalne ale nie dla nowicjuszy tylko starych weteranów eksportu
staszek11 2013-03-08 08:54
No niestety dziś otrzymałem od nich kolejnego e-maila:
"Informujemy, że klient z Norwegii wstrzymał zlecenie dotyczące pracy dla cieśli i zbrojarzy do czasu bliżej nieokreślonego.
Będziemy Państwa informować gdy temat powróci lub pojawi się nastepny o podobnym charakterze".
I znowu trzeba szukać w innych firmach.A może wy macie jakieś namiary na pracę w norwegii dla cieśli szalunkowych z 5-letnim doświadczeniem?
BLAZEJ 2013-03-08 18:11
To samo dostalem co staszek i tak samo bylo w przypadku wyjazdu do kurdystanu to wszystko to jakas sciema
heniek 2013-03-09 20:22
no ja panowie jeszcze nic nie dostałem takiego ale i tak to wszystko jest dziwne
1
gggg 2013-03-22 09:52
znowu sie ogłasza ta firma
1
staszek11 2013-03-22 10:59
tym razem do niemiec.Ciekawe czy wogóle ktoś pojechał do norwegii?Nikt nic nie pisze,opinii dalej nie ma.
heniek 2013-03-23 08:11
do mnie to całkiem przestali się odzywać jakieś to wszystko ciemne ! a może koledzy mają jakieś namiary na inne firmy z wyjazdami na cieślę czy żurawia wieżowego . będę wdzięczny za taką informację pozdrawiam.
staszek11 2013-03-23 10:42
A jak u was ze znajomością j.angielskiego?bo u mnie to na poziomie technikum jeszcze ze szkoły,czyli kiepsko:(a wiele jest fajnych ofert z dobrych firm za granicę,ale wszędzie dobra znajomość języka,niestety.
heniek 2013-03-23 12:03
no właśnie kolego ten język kurde jest tylko problemem bo wszyscy dziękują bez języka jak się nie zna , jak by nie to to miałem już 4 oferty
heniek 2013-04-06 19:30
no to nara panowie spadam za granice
staszek11 2013-04-09 11:02
A można wiedzieć gdzie?i czy są miejsca?
heniek 2013-04-17 07:10
Firma Erbub do belgii po miesiącu się okaże czy jest tak jak na umowie.
staszek11 2013-04-17 10:18
To daj znać Heniek jak tam w nowej pracy!!!A może się okaże że potrzebuja cieśli szalunkowego to ja chętnie pojade!
heniek 2013-04-18 06:12
Musisz sprawdzać na stronie Erbudu czy są oferty
blazej 2013-05-05 10:21
ja znam jezyk angielski dosc dobrze ale i tak nic z tego.Ciekawe czy ktos wyjechal do norwegii
blazej 2013-07-08 11:13
w gdyni i szczecinie
spawacz 2013-07-31 07:58
Czesc koledzy
znacie jakies dobre firmy w norwegi,gdzie można podjac prace na spawacza MAG?
Blazej 2013-08-30 20:17
Jako spawacz zobacz EVERET z Lęborka dobra firma
staszek11 2013-11-22 17:47
Hej znów się odezwali,tym razem do Niemiiec.Ale opinii jak nie było prawie rok ,tak dalej nie ma:(Kogoś w ogóle oni zatrudniają?
adagio 2014-01-02 13:23
Szukam pracy jako monter instalacji sanitarnych
staszek111 2014-02-02 09:30
No i znowu są oferty pracy od nich na cieśle szalunkowego,do Niemiec,Wielkiej Brytanii i Danii,ale tym razem CV trzeba przesłać im w języku niemieckim lub angielskim,do tego świadectwa ukończenia szkół,oprócz tego certyfikaty potwierdzające umiejętności też przetłumaczone na j.ang. lub niemiecki i jeszcze lista poprzednich pracodawców z danymi kontaktowymi osób, które mogą potwierdzić kwalifikacje np. kierownik budowy, majster, bezpośredni przełożony, ale nie pracownik kadr).
Coś sporo tego,ja sam nie przetłumaczę a szukać kogoś kto się bardzo dobrze zna na tłumaczeni dokumentów to nie mam kiedy bo pracuję.
Ale dalej nie ma nikogo kto by u nich pracował,a ogłoszenia to już któreś z kolei od roku.
1
Janusz 2014-02-05 14:09
Pracowałem w rejonie Hamburga jako murarz w 2012 r nie mam zastrzeżeń do firmy KI Bukan ADk Sp. z o.o
jacekh 2014-02-17 16:50
Witam, ja pracowałem za pośrednictwem Bukan ADK w 2006 roku w UK. Mogę tylko powiedzieć, że byłem bardzo zadowolony i nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Firma godna polecenia. Mogę przetłumaczyć CV. Jestem tłumaczem po filologii angielskiej i znam się na branży budowlanej. Przetłumaczę CV na angielski / napiszę je po angielsku za grosze - 10zł od strony i za referencje (za darmo to chyba nikt nic nie robi). - jacekh@internet.v.pl, jeśli ktoś jest chętny to proszę o kontakt.
1
korch 2014-12-27 13:23
Miki to nie jest firma tylko agencja i w dodatku kiepska. ( usunięte przez administratora ) Ten kto był juz na eksporcie i tam pojedzie pracuje do pierwszego zjazdu. Wszystko musisz sobie kupić sam. Buty, narzędzia, ubranie, metruwke, za mieszkanie trzeba płacić. Nie ma urlopu, za bilety nie zwracają, robota w stresie, niebezpieczna, życie bardzo drogie. W czasie wolnym nuda, mieszkanie na wsi, nie ma internetu, zasięgu do telefonu. Od poczatku roku przewinęło się tam ze 40 osób, z czego zostala garstka. Ogólnie nie polecał. Pracował em tam na szczescie tylko 2 miesiące. Odnośnie agencji, to nie pomoże nic, nie załatwić nic, no chyba, ze napisza do administratora, żeby usunąć ten komentarz, jak to robią cały czas.
1
slawko 2015-02-03 14:55
ja tam pracowalem prawie rok w irlandi, zarobilem i nie mialem zastrzezen, cala irlandia jest jak wioska, ale wazne ze jest kasa i to nie mala. jak ktos cienki to wiadomo ze sie nie utrzyma
1
anonim 2015-09-26 13:40
witam czy morze ktoś pojechał do Menczesteru z tej firmy na utr jako zbrojarz prosze
xyz 2016-05-06 15:53
Czy są wyjazdy do Londynu? jeżeli tak proszę o opinie :)
xyz 2016-05-06 16:51
jakie zarobki są? 100 funtów bodajże na dzień, jest to realne (jako cieśla, szalunkowy) ?
D.D. 2016-05-26 10:35
Aktualne od maja wyjazdy do Anglii dla zbrojarzy i cieśli ...skorzystał ktoś,może coś ktoś napisze więcej na temat aktualnej rekrutacji ??
KIKI 2016-06-13 15:34
Byłem z podobnej agencji pracy tymczasowej w Anglii. Nie wiem jak jest w ADK ale w tamtej było tak. Moje koszty własne na wyjazd: bilet na samolot 700zł,narzędzia wszystkie i ubranie oraz do portfela 250 funtów. Po przyjeździe koczowaliśmy na melinie kilka dni do egzaminu na karte bhp cscs czerwoną koszt 130 funtów. egzamin jest co drugi dzień na komputerze,jak ktoś nie zdał to znowu koszty. opowiadali o takich co 5 razy podchodzili do egzaminu.Po egzaminie na budowę,jest auto prawie ze szrotu a benzynę trzeba dokupić,za mieszkanie otrącają od 50 do 80 funtów na tydzień. pierwszy miesiąc to malutko się zarobi. wypłaty są co tydzień w Anglii,wchodziło po 150 funtów na tydzień. mieszkania mieliśmy słabe,towarzystwo pijące,byli nawet byli więźniowie i kryminaliści. w drugi miesiąc na wypłatę co tydzień wchodziło po 400 funty,przenosili z budowy na budowę. Może ADK jest złotą agencją ale tamta nie była nawet z blachy zardzewiałej.
Roman C 2016-07-03 13:43
Coś tu nie pasuje. Szukałem na różnych stronach ale nie ma nic ciekawego o firmie Ki bukan adk poza tym, ze maja siedzibe w gdyni . Kiedys mieli strone www.bukanadk.com ktora teraz nie działa...? Wszystko to dziwne. Skąd bierzecie te oferty pracy??? Napiszcie bo chcę jechać do Anglii. W Niemcach zrobiło sie takie dziadowstwo ze mowia tak a na miejscu inaczej. Nigdy juz nie chce pracowac w Niemcach.
Jacek C 2016-07-12 10:51
to jedź do anglii jak w niemcech dziadostwo. w anglii jest wielkie bogactwo,trza jechać do anglii po to bogactwo
hanys49 2016-09-04 13:47
ja moglem z nimi jechac do Szkocji we wtorek maja ciagle roboty dla ciesli
bebe 2016-10-21 13:32
PRZESTRZEGAM PRZED TYM POSREDNIKIEM !!!! NIC CO W UMOWIE NIE WYGLADA W RZECZYWISTOSCI !!!!
Robert K. 2016-10-31 16:36
hehe... bebe to pewnie kolejny super specjalista pod tytułem co to nie on pojechał do Anglii a tu sie okazało, że tam może być tylko lejbrem. pelno takich
bebe 2016-11-25 17:57
A tak w ogóle to skąd wiesz ze do Angli ? Nie pisalem o tym gdzie .
Milosz123 2017-02-01 17:50
Proszę o kontakt bebe mam właśnie jechać z tej firmy i chciałbym info na ten temat
adam 2017-02-01 21:55
A w ogole to maja jakas strone internetowa czy cos? W rejestrach jest firma o takiej nazwie, ale w Gdyni a nie w Szczecinie. Roman C masz jakies info? Gdzie sa ich oferty pracy?
Czy w ogóle ktoś cokolwiek o nich wie? Znalazlem taka ADK w Szczecinie. Ale tylko nazwa podobna.
HANYS 49 2017-02-03 20:23
SKANDALICZNE WARUNKI MIESZKALNE W ROBOCIE BRAK SZATNI ZAROBKI NIBY 483 FUNTY TYGODNIOWO Z TEGO 150 OPLAT SWIATLO KWATERA 45 FUNTO BRAK JAKICH KOLWIEK ZASAD BHP KATASTROFA
Stan2012 2017-02-04 14:27
Pracowałem z kolega rok temu, mieszkanie spoko, z bhp cos sie nie zgadzam, bo irlandczyki raczej maja hopla z bhp. a kasa tez ok.
Stan2012 2017-02-04 14:28
Pracowałem z kolega rok temu, mieszkanie spoko, z bhp cos sie nie zgadzam, bo irlandczyki raczej maja hopla z bhp. a kasa tez ok.
x 2017-02-14 11:13
xo
1
smyk 2017-02-14 11:50
A czy ktoś jeszcze może coś opowiedzieć się na wyjazd do belfastu
Smyk 2017-02-14 16:43
A co to znaczy? ? Czy ktoś pracował z tej firmy
adam 2017-02-15 09:48
Skąd bierzecie oferty? Ja nie mogę nic znaleźć. Taka firma jest zarejestrowana w Gdyni - sprawdzałem KRS, ale podobno nie działa... To wszystko dziwne
Zostaw swoją opinię o KI Bukan ADk Sp. z o.o. - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KI Bukan ADk Sp. z o.o.