logo Capita Group

Capita Group

Kraków

Opinie o Capita Group

capitowa 2015-10-15 22:37:50
ludzie w 2012 roku dawali wiecej niż piszecie ile teraz dają. to jak to jest ze teraz chca dawać mniej? ano tak, ze sami się na to godzicie. to nie jest firma ktora szczegolnie inwestuje w pracownikow, ale jest coś w zamian..
w capicie pracuje mnostwo mlodych ludzi, atmosfera w tej firmie jest nie do pobicia w porowanniu do tego co mam teraz ja i moi znajomi ktorzy z capity odeszli. jak ktos chce sie zahaczyć i popracować za grosze a przy okazji czuć się jak w szkole to to jest idealne miejsce. podwyzek tam jednak nie ma i raczej predko nie bedzie.
2
terefere 2015-10-29 14:51:50
@ciekawy - "Jako międzynarodowa firma zajmująca się outsourcingowa na pewno zna się dobrze na swoich usługach." - buhahahahaha to mnie rozśmieszyłeś:D:D:D
2
totutotam 2015-11-02 22:06:48
hahahah mnie też - ubawiłam się :D
1
xyz 2015-11-03 12:16:21
Uważajcie na tą firmę, bo to najgorsza korporacja w Krakowie. Są fikcyjne projekty, co chwila nowe rekrutacje, w których nikogo nie się nie zatrudnia. Managerowie ciągle obiecują ściąganie wielkich projektów, tylko po to żeby zatrzymać ludzi, którzy na wielu stanowiskach zarabiają polowe tego co u konkurencji. Ostatnio firma zwolniła 10 osob po 2 tygodniach pracy bo okazało się, że zatrudniono zatrudniono je jednak przez pomyłkę. Firma funkcjonuje w oparciu o rządowe i samorządowe granty i zwolnienia z podatków. Dlatego też, pod koniec każdego roku przyjmuje kilkadziesiąt osób w ramach różnych, atrakcyjnie wyglądających projektów. W styczniu, lutym wszystkie te osoby dostają zupełnie inną robotę, niż ta do której się przyjmowali. Zmiana umowy nie wchodzi w grę. Nie ma żadnej ścieżki kariery, żadnych podwyżek, żadnych szkoleń, najlepsi dostają po 100 złotych bonusu rocznego. Kadra zarządzającą? Team leaderzy w większości ok, Brytyjczycy bardzo kontaktowi, ale nasi polscy managerowie w ogóle nie mają kontaktu z pracownikami. Nie schodzą do takiego poziomu. Przeboje? Zwolnienia wielu osób bez powodu z dnia na dzień. Słyszeliście, żeby w innej korporacji w Krakowie miały miejsce zwolnienia grupowe? W capicie w tak się właśnie dzieje. Ludzi traktuje się tu jak śmieci! Po roku, dwóch pracy wyrzuca się w ciągu 10 minut, z uwagi na koncepcję nowego managera. Połowa pracowników na dzień dzisiejszy bierze udział w rekrutacjach do innych firm, niestety rekruterzy wiedza juz co oznacza Capita.. Ten wpis w cv, znaczy tyle co praca w kebabie. Plusy? Dobry wybór na pierwsze pol roku kariery po studiach, całej reszcie radzę omijać z daleka.
12
Ela bez Przyjaciela 2015-11-03 23:57:38
Capita to:
- płaca dla osób z wyższym wykształceniem na poziomie 1500 zł - 2100 zł
- zerowe szanse na podwyżkę lub awans
- chyba jedyna korporacja w Krakowie, która ze względu na swój finansowy standing przeprowadza zwolnienia grupowe pracowników
- zamieszczanie fikcyjnych ogłoszeń o pracę, żeby pokazać, że jest ruch w interesie, a tak naprawdę nikogo nie zatrudniają
- jeżeli już zatrudniają to Process Assistant czyli pracownik call center
- bazowanie na dotacjach ministerialnych
- menadżerowie tak słabi, że się zastanawiam gdzie takich wynajdują :d
- jedyny plus taki, że można trafić na fajnych ludzi w teamie
14
Nick 2015-11-06 12:50:48
A ile płacą na stanowisku Assistant Consultant?
1
Deba 2015-11-11 20:58:37
Nie rozumiem po co aplikować do firmy i akceptować ofertę pracy, która nie spełnia Twoich oczekiwań. Albo Ci pasuje wynagrodzenie i warunki i bierzesz te prace albo nie i daj sobie spokój. Szkoda życia na frustrowanie sie i wylewanie żalu na forum. Proponuje wziąć sprawy w swoje ręce i znaleźć pracodawcę, który doceni Twoje niesamowite kwalifikacje i odpowiednio za nie zapłaci. A moze jednak kwalifikacji brak...?
Deba 2015-11-12 20:33:07
Swoje słowa kierowałam do tych którzy akceptują ofertę, zaczynaja pracę a po 3 miesiącach zaczynaja sie żalić, ze ich firma mało płaci i nie ma perspektywy rozwoju. Wszyscy jesteśmy kowalami swojego losu wiec decydujmy o swoim życiu. Jeśli mi sie nie podoba praca za 3 tys to szukam takiej, w której dostanę 6 tys. Proste. Spróbujcie tego, to jest duzo lepsze niż plucie jadem na forum :)
zenek 2015-11-13 21:49:45
Team managerowie poza Anglikami są do bani, niedoświadczeni, słabo traktują team, czasami wręcz upokarzają publicznie w obecnosci innych osób.
7
capita 2015-11-21 19:24:32
Do Capity zglasza sie duzo osob bez doswiadczenia wiec trudno wymagac zeby firma placila kokosy ludziom ktorych trzeba wszystkiego uczyc od zera. Specjalisci zarabiaja dobrze. Moja rada- najpierw trzeba sie wykazac a potem rozmawiac o podwyzkach.
2
Ex Crapita 2015-11-23 22:03:02
Specjalistów tam nie ma, projektów w których można pracować i się rozwijać też nie, pozostaje praca na słuchawkach. Nie zapominajmy też o tym, że Capita ma "strukturę płaską" więc o awansach i podwyżkach nie ma mowy.
11
Mery 2015-11-30 22:24:15
Jak mozna opowiadać takie bzdury. Tam jest jeden czy dwa zespoły na słuchawkach. Reszta to mniej lub bardziej zaawansowany back office. Sporo ludzi awansuje i prawie wszyscy Team leaderzy są z wewnątrz a kiedyś zaczynali od entry level. Ja tez tak miałam i jestem dowodem, ze jak sie chce i cieżko pracuje to mozna osiągnąć sukces i awansować :)
bubal 2015-12-10 19:24:33
Niestety, zgadzam się z twoją opinią w zupełności. Spora kasa i awanse w Capicie? - to chyba jakiś żart.
3
bolo_z_długim 2015-12-17 21:45:29
żałosne że kadra pisze na tym forum takie i inne peany - capita to dno, płacą nie adekwatnie do umiejętności i nie liczą się wcale z pracownikami zdala od takich firm
7
bubal 2015-12-27 16:27:12
"nawet dają umowę"? - Brakuje chyba tylko tego, żeby przestali dawać ludziom umowy... Jeżeli macie jakąś inną opcję, to radzę omijąć tę firmę z daleka. Zarobki nieadekwatne do obowiązków, brak szacunku dla pracownika.
11
Ela bez Przyjaciela 2015-12-30 16:36:02
Jaja sobie robisz? Przecież w korporacjach umowa o pracę to norma, nikt o tym nie pisze, bo przecież to oczywistość. Po co ktoś znający francuski ma pójść do Capity skoro w Capgemini, UBS albo HSBC zapłacą mu za ten francuski 2 razy więcej. I jeszcze u konkurencji ma pewność, że nie spotkają go zwolnienia grupowe.
10
Oreo 2016-01-01 13:58:11
A ty wróżka jesteś, czy pracownik capitowskich HR-ów? W takim razie, proszę wymień, które krakowskie korporacje nie dają umów o pracę.
7
bubal 2016-01-01 20:49:47
Czyżby pracownicy HR próbowali ratować wizerunek tej firmy? "Bardzo duże wynagrodzenia" ? :O Czy już nikt nie chce tam pracować i stąd te posty pełne zechęty?
7
Lex Lege 2016-01-04 21:42:21
W dziale prawnym (zanim go nie rozwiązali) płacili od 1600 zł do 2300 zł netto. Większość narzekała na zarobki :)
9
bubal 2016-01-06 11:57:51
Temat wynagrodzeń był już poruszany na poprzednich stronach. Zresztą widzę, że ktoś już odpowiedział. Osobiście uważam, że 2300 to nienajgorzej(na początek), jednak 1600 to bardzo skromna wypłata... Pytanie ile osób rzeczywiście miało te 2300? Sprawiedliwie jest też dodać, że rzeczywiście, kiedy ta firma wchodziła na rynek krakowski 3 lata temu słyszało się na jej temat dobre opinie.
1
Crap it A ! 2016-03-22 14:08:10
Na Pracuj.pl ogłoszenie, że szukają Legal Assistant, ludzie wysyłają cv, a i tak znowu nikogo nie zatrudnią. Nie ma to jak kreacja wizerunku w sieci.
8
bluebel 2016-03-28 18:21:29
No dają dodatki, jak zapłacisz 25 zł to dostaniesz multisporta. Przez półtora roku pracy tam nikt z mojego zespołu, w tym ja nie otrzymał premii.

Żeby nie skłamać, rok temu z okazji Bożego narodzenia dawali każdemu pracownikowi ciastko z piernika.
4
Belcanto 2016-03-31 10:20:41
Jak w ramach premii Capita daje tylko jedno ciastko rocznie z okazji świąt, to nie bardzo jest co spalać na tej siłowni. Wtedy nawet wydatek 25 zł miesięcznie to dużo. A za pensję rzędu 1 600 zł na rękę miesięcznie to nie zaszalejesz ze słodyczami. Więc ten multisport to marny deal.
7
cgoq 2016-05-16 12:56:11
Jakie zarobki z samym angielskim? Opłaca się w ogóle wyslac cv?
4
rych 2016-05-16 13:44:53
Omijajcie tego pracodawcę z daleka! Pracowałem w kilku firmach, małych i dużych, ale takiego braku szacunku dla człowieka nie widziałem nigdzie. Kadra zarządzająca prezentuje żałosny poziom, organizacja żadna. Ścieżki kariery, szkolenia, rozwój - czysta fikcja. Aż dziwne, że wśród tak dużej konkurencji na rynku pracodawców tej branży, ta firma jeszcze się utrzymuje. Zakładam, że trafiają tam tylko tacy, którzy wcześniej nic o nich nie słyszeli...
12
qwer 2016-06-01 13:27:40
Większość negatywnych opinii to pewnie od ludzi zwolnionych albo bez przedłużenia umowy,wiadomo,ale to już taki standard.
1
stomko 2016-06-17 02:27:31
Do firm które nie płacą na czas i nie oferują umowy przychodzi Państwowa Inspekcja Pracy :)
Więc nie ma się czym chwalić.
6
stomko 2016-06-20 23:56:37
Sugerujesz, że krakowska Państwowa Inspekcja Pracy jest przekupna? Masz na to jakieś dowody?
3
eh 2016-06-22 10:44:25
Bardzo nieprofesjonalnie prowadzony proces rekrutacji. Chaos i balagan, zmienianie terminow rozmowy.Pani rekruterka sprawiala wrazenie jakby nie rozumiala cos sie do niej mowi. I oczywiscie brak informacji zwrotnej. Jezeli marnujecie czyjs czas to wypadalaby przynajmniej poinformowac o wyniku rekrutacji.
3
stomko 2016-06-22 15:39:03
Czyli konkretów żadnych, tylko same teorie spiskowe, że ktoś tam kiedyś komuś coś...
Wychodzi na to, że firma nie ma nic do zaoferowania poza marnymi groszami, za to wypłacanymi w terminie ;)
3
hmm 2016-06-23 17:26:56
Pisał ktoś może u nich test z gramatyki z angielskiego? możecie powiedzieć jak wygląda ostatni etap rekturacji?
pmelcia 2016-07-05 22:02:04
Skąd wiesz czy jest tego warte?
1
Team Leader 2016-07-09 16:02:38
Tak, wiadomo. Żadnych podwyżek nie ma, nie było i nie będzie. Nawet tych "inflacyjnych".
5
Stan 2016-07-10 21:04:33
Jakby firma przedłużała umowę zgodnie z pierwotnymi założeniami to nikt by się nie żalił, a tak są górnolotne założenia i mydlenie oczu jakie to długodystansowe projekty czekają ludzi.
6
mike 2016-07-10 21:39:14
No właśnie team leaderzy są z wewnątrz i zaczynali jako szeregowi pracownicy/ Stają się leaderami nie mając doświadczenia w zarządzaniu ludźmi albo przechodzą z jakichś pseudo firm. Zespół team leaderów to najsłabsze ogniwo tej firmy.
7
laspalmas 2016-08-25 09:26:47
Jesli czytaja to Panie rekruterki z Capity to polecam troche wiecej profesjonalizmu!
Nie dzwoni sie do kandydata z zaproszeniem na rozmowe na dzien nastepny najlepiej, po czym nigdy wiecej sie nie oddzwania ! Rozumiem, ze pewnie nie wpasowalam sie w widelki finansowe, ale taka informacje mozna by kandydatowi podac!
Pani zadzwonila do mnie jedngo dnia i od razu zaczela o tego ze chcasie spotkac najlepiej jutro, natychmiast a jesli nie to kiedy moge po weekendzie. oczywiscie powiedzialam ze sie dostosuje i postaram sie byc nastepnego dnia. Pani obiecala ze potwierdzi termin i oddzwoni a na sam koniec rozmowy zapytala o oczekiwania finanssowe. Podalami i nie uzyskalam zadnego komentarza wiec przyjelam ze jest ok. Pani oddzwonila po kilkunastu minutach i poinformowala mnie ze nastepnego dnia jednak nie da rady (a ze poprzednio nalegala to juz w obecnej pracy ustawilam sobie dzien inaczej...) ze po weekendzie ale to ona jeszcze zadzwoni jak bedzie znala terminy. Nie zadzwonila wiecej...
Malo to profesjonalne drogie Capitowe HRy....
6
AmerykańskiNightmare 2016-09-08 09:12:42
Jak nie awansujesz, to znaczy, że nie chcesz i nie pracujesz wystarczająco ciężko, więc do roboty <slap!>!
Hehe 2016-09-08 09:19:17
Zabawnie brzmi ubieranie sformułowania "naprawdę godziwe warunki" jako wyjątkowy atut firmy czy wręcz coś ponad standard. Przypomina mi to pewne ogłoszenie, w którym pracodawca oferował... uwaga... werble... "wynagrodzenie"! Miło z jego strony, prawda?
2
ABZ 2016-09-08 20:08:48
Hehe, ale czy wiesz, że jak się nie napisze "wynagrodzenie", tylko np. "etat w pełnym, wymiarze godzin", to niektórzy trollują w komentarzach, że firma na pewno nie płaci??? Smutna prawda...
gpw 2016-09-09 11:38:00
Godziwe warunki to 1800 zł netto
1
XXX 2016-09-17 16:38:05
capita daje standardowo na start 3000 brutto:) moja znajoma pracuje i ja też:)
żadna ceniąca sie korpo nie daje poniżej 3000 brutto
W Lufthansie proponowali 1950 na rekę, International Paper na staż ok 2000 na reke
UBS staż około 2100 na rekę.
są dodatki językowe!
zenek 2016-09-18 16:20:36
Hehe, usunęli mój post o tym, że team leaderzy upokarzają czasami pracowników..chyba liczba chętnych na rekrutację się zmniejszyła
4
tralalala 2016-10-06 21:10:17
kiedyś miałam tą nieprzyjemność pracować w tej śmiesznej firemce, zwykli, szeregowi, podrzędni pracownicy nagle stali się team leaderami, bez żadnych kompetencji i doświadczenia, najgorzej wspominam tą małą grubą flądre, która się panoszyła jakby była szefem wszystkich szefów, na szczęście szybko poszła na zwolnienie i tutaj anegdotka - miała męża i zrobiła sobie dzieciaka z kolegą z firmy - koniec anegdotki, wtedy już było źle, a z biegiem czasu robiło się jeszcze gorzej, wszędzie panował haos, zamykali projekty, tworzyli nowe, przychodziły dziesiątki nowych osób i tak samo szybko odchodziły. SZKODA ŻYCIA NA CAPITE.
gramofonomanka 2016-10-11 18:39:07
@rob2 to nie do konca jest tak jak piszesz, nikt z doświadczeniem nie godzil się na współpracę z nimi na warunkach jakie proponowali, mowa tu oczywiście o stronie finansowej, dlatego obsadzali wyższe stanowiska pracownikami niższego szczebla, tamci z kolei myśleli, że złapali przysłowiowego byka za rogi, bo trafili do firmy od razu po studiach i nie mieli pojęcia, jakie są stawki na podobnych stanowiskach w innych firmach.
@tralalala odnosząc się do Twojego wpisu, doskonale wiem o kim mówisz i pamiętam, że takowa osoba była w ciąży, nie sądziłam jednak, że wykreciła taki numer :-) w tej capicie jak w telenoweli :-) jestem bardzo ciekawa jak teraz wygląda życie capity od srodka ;-)
1
SJP 2016-10-13 16:51:22
Chaos pisze się przez „ch”, ot co.
ja 2016-10-18 19:26:16
I co z tą brzuchatą?? :-D Ktos cos wiecej wie? ;-D. @ania Sytuacja dzieje sie w kapuczy wiec dotyczy kapuczy ;-)
przemko 2016-10-18 19:28:19
@ja ale wiesz, że to nie jest portal plotkarski? Tak się tyko upewniam :) Może ktoś mi napisać, czy Capita Group będzie rekrutowała jeszcze w tym roku nowych pracowników? Zależy mi na szybkiej odpowiedzi i pewnej iforomacji, zależy mi na nowym i lepszym zatrudnieniu
1
undula 2016-11-04 01:02:39
w Capicie pracuję ponad pół roku. Nie wiem, jakim kretynem trzeba być, żeby zostać zwolnionym. Zasadę mają taką, że jak już zatrudnili (o co nie trudno), trzeba się postarać, żeby im się odwidziało. Kasa to min. 3 tys brutto na start (po stricte humanistycznych studiach, takich jak moje i tylko z angielskim), ścieżka awansu istnieje, skoro większość team leaderów to "swoi" ludzie. Czasem jak widzę, kto zostaje team leaderem albo specjalistą, trafia mnie szlag, bo bywają to osoby naprawdę beznadziejne, ale z kompetencjami pewnie różnie bywa, moja szefowa była świetna.
Nie wiem, czy ktoś jeszcze pracuje na słuchawkach, skoro zamknęli CTI.
O grupowych zwolnieniach nie słyszałam.
Generalnie źle nie jest, ale to typowa korporacja ze wszystkimi swoimi wadami i zaletami.
W niektórych projektach dni pracy dostosowane są do Wielkiej Brytanii (8 świąt vs nasze 13), więc trzeba się nastawić na pracujący 1 listopad czy 3 maj.
Billy 2016-11-04 19:26:31
Totalnie niepoważna korpo, nieprofesjonalizm i taniość.
Wrzucają ogłoszenia, piszą maile, zapraszają na test ang. (Który w 90% innych korpo zwykle dostaje się mailem i robi on-line)
Po zrobieniu testu na miejscu kontakt się urywa, dzwoniłem, pisałem maile ale nikogo to nie interesuje.
Szkoda czasu, zarobki na najniższym poziomie, brak ścieżek rozwoju.
2
Kraków 2016-11-25 14:22:12
Jest tu ktoś na wyższym stanowisku?

Widzę że bez problemu firma oferuje 5 cyfrowe zarobki więc przynajmniej ta kwestia jest ok
1
Zostaw swoją opinię o Capita Group - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Capita Group