Gzella Sp. z o.o.

Osie

Opinie o Gzella Sp. z o.o.

xyz 2015-02-01 19:14
dziadostwo , nie polecam
11
adam 2015-02-03 16:02
Witam jak się ma praca jako Przedstawiciel Handlowy ?? jakiej podstawy można oczekiwać oraz jakie cele sprzedażowe są, tz do realizacji czy tylko jako ''plan'' nie do zrobienia za wszelkie info serdecznie dziękuję

Pozdrawiam
Adam
11
ona 2015-03-12 21:18
witam nie jest latwo ale spróbuj sam pozdrawiam.
5
ona 2015-03-13 16:31
powiodło się?
sarna 2015-07-21 20:53
Panią Bożenkę to akurat muszę pochwalić za dobrą współpracę z nami, jak ja chciałam mieć urlop lub potrzebowałam wolne nigdy nie było problemu,trzeba umieć współpracować z koordynatorem, a że ty nie dostałaś to może wynikało z sytuacji że nie mogłaś dostać swojego urlopu.
4
nicola 2015-08-31 15:44
GZELLA ROGOZNO SUPER SPRAWA POZDRAWIA ZADOWOLONY KLIJENT
2
Lilka 2015-09-09 20:07
Załogo Kolbego bardzo dziękuje pani Magdzie Nadolnej-Stosik ( za wszystko a jest tego dużo) dziękujemy i liczymy na dalszą współpracę.
2
gzelka 2015-09-13 18:14
Popieram,zupełna racja :)
2
lula 2015-10-11 10:54
słuchajcie naprawdę jest tak jak opisują tu dziewczyny ,ja pracuję od niedawna w sklepie tyram(usunięte przez administratora) z jęzorem do pasa ,wieczne kontrole ,wiecznie coś ,wszystko co jest na tym forum napisane to prawda i żałuję że przyszłam tu do pracy
21
baśka 2015-10-30 13:00
a weź się koleżanko nie przejmuj wpisami, ważne że moim zdaniem wyroby mięsne mają na poziomie i to jest dla mnie najważniejsze. a jak idziesz np. do nich na zatrudnienie na sprzedawcę to przecież wiadomo czego możesz się spodziewać, nie rozumiem więc twojego narzekania tutaj. ja osoibiście sprzedawać nie chcę więc idę na specjalistę ds. marketingu
berat 2015-10-30 15:13
Hej mozemy popisac w wiadomosci prywatnej w e-mail? mam pytanko w sprawie z gzella.
2
hola 2015-11-12 12:11
(usunięte przez administratora) to jeszcze nie jest powód do wychwalania firmy. potwierdzą to pewnie i sprzedawcy w Gzelli
biko 2015-11-23 10:50
Podajcie jakieś kwoty odnośnie zarobków np. Kierownik Sklepu
17
mini_julia 2015-12-01 14:08
witam wszystkich... praca w gzelli jest super...fakt ze to ciezka praca ale za cos nam placa.... umowa o prace jest ubezpieczenie i socjal....
6
ania 2015-12-02 17:12
ten miły komentarz napisał zapewne ktoś komu zależy na nowych naiwnych pracownikach, kasa ładna hmm jak za 12 h pracy dzień w dzień to oni grosze płacą.
5
ona 2016-01-08 08:55
jeszcze mało wiecie
7
Pysia 2016-01-09 12:00
OmijajCię ta firmę z daleka !
16
Ja 2016-01-21 11:50
Oni tylko tak ładnie pisza
2
Młoda 2016-01-30 17:29
Cała prawda w 100%
3
hm 2016-01-31 11:49
o sponsorowaniu komentarzy pierwsze słyszę, ale wydaje mi się, że to ważne, by lubić i cenić markę, dla której się pracuje. Wtedy lepiej podchodzi się do pracy :)
ill 2016-02-03 12:05
Powiem wam, że Gzella chyba straciła kontrolę i właśnie szukają marketingowca. Po przeczytanych opiniach, chętnie podjąłbym się takiego wyzwania, to musi być opłacalna praca :)
1
natka 2016-03-01 20:20
łatwo tak mówić, a jednak sytuacje bywają różne. Często umowę się podpisuje bez czytania, bo zależy komuś na czasie, a takie kwiatki wychodzą. Gzella na tym straci, jeśli nie zmienią lekko podejścia :)
Ola 2016-03-08 12:09
jeszcze tak kombinatorskiego podejscia do pracownika nie widziałam, atmosfera gorzej niż fatalna przy tym...
14
Giolla 2016-03-08 12:25
No ja np. wszystkie umowy czytam, to chociaż tyle mogę zrobić dla samej siebie, aczkolwiek no nie powiem, że znam osoby, które oby szybciej, oby prędzej
krzysiek 2016-03-09 17:21
chciał bym wszystkim polecić wszystkim sklep na Rydla zawsze świeży towar i miła obsługa nikt tam nie robi łaski super dziewczyny aby tak dalej gratulacje dla szefa !!!
1
tomasz 2016-03-10 12:32
wydaje mi się, że o samą atmosferę to dbają przede wszystkim pracownicy, ale to wszystko może się zmienić, na pewno wiem, ze jako sprzedawca to u nich można zarobić do 3 tys.
xyz 2016-04-08 14:54
Omijać szerokim łukiem, bardziej chyba nie trzeba tłumaczyć.
15
jurka 2016-05-04 10:40
Nie wiem czy przesadzacie cy nie ale widizałąm ofertę o pracę jako sprzedawca, (usunięte przez administratora) To zle?
1
Ania 2016-06-22 05:41
Przecież to jest strona reklamująca gzelle,,,ani jeden z moich obecnych komentarzy nie pojawił się a kilkadziesiąt z poprzedniego roku napisanych przez wiele osób z całej Polski po prostu usunęli bo były niepochlebne
5
koka 2016-09-21 17:43
Pracowalam na sklepie i na stoisku - bo to dwie rozne sprawy patrzcie dobrze w ogloszenie- i zdecydowanie polecam na stoisku- to jest zupelnie inny klimat i pieniadze niz sklepy.
kewiatki latki 2016-09-25 21:49
@n Zuza -- ale naprawde jest az tak słabo? i nieb rpzesadzasz w tym co piszeszm ani odrobinkę ??????
3
kamcia torun 2016-10-25 16:09
Majac dobry zespol i odpowiedzialna kierowniczke to zarobic mozna i to dosc ladnie a to dlatego ze mamy prowizje... premiowanie jest badz nie ma zalezne to jest od efektu pracy... pracuje dwa lata i naprawde jest ok .dla Pracusi POLECAM.
iwona 2016-11-17 21:04
szukają znowu do pracy w sklepach
jeżeli chce ktoś pracować po 200 godzin albo i więcej w miesiącu to proszę
(usunięte przez administratora)
11
Wytrwały 2016-12-15 03:48
Firma jak firma można pracować zarobić tez się da jako tako. Ja pracuje na produkcji nowy kierownik Karol i zaraz inaczej się pracuje widać że zaczyna firma ściągać ludzi z pojęciem mam nadzieję że na pensji też to się odbije bądźmy dobrej myśli....Pozdro
3
Zosia 2017-01-25 08:01
Po studiach zaocznych? A co to ma do jej wiedzy? Student zaoczny musi o wiele więcej czasu poświęcić na samodzielną naukę, dostaje tylko drogowskaz a sam musi ułożyć drogę, ktoś tu nie ma pojęcia o czym pisze.
Byłam pracownikiem 2017-02-21 18:59
Najgorsza firma,w jakiej przyszło mi pracować. Przykre,ale prawdziwe. Trzymajcie się od nich z daleka.
22
Monika 2017-03-05 14:31
Witam, Staram się o stanowisko koordynatora regionu, mam bardzo duże doświadczenie również w zakresie szkoleń nowych pracowników, czy ktoś może wie jakie wynagrodzenie można otrzymać na takim stanowisku w Gzelli ?
6
Anna 2017-04-04 22:37
Jest taka koordynatorka ... ,może trzeba powiedzieć, że jest takie forum, to niech sobie poczyta i zacznie szanować swoich pracowników, a nie się wydzierać na nich.
7
mega 2017-04-21 10:28
bardzo fajna firma
Annika 2017-04-23 00:42
Powiedziała Teresa
5
Annna 2017-05-31 20:47
Czy ktoś może mi napisać jak wygląda teraz praca w gzella? chodzi mi o punkt na Kolbego ? bo szukają do pracy ale nie wiem czy warto czy zarobki, atmosfera i wogóle wszystko w miarę czy lepiej nie składać papierów? Tylko piszcie prawdę bo już zgłupiałam a biorą od ręki że tak powiem nawet bez doświadczenia
4
Ola 2017-06-09 21:42
A, co tam się porobiło w Koninie? Najlepsze dziewczyny się pozwalniały, klienci poodchodzili, na sklepie nie ma już kolejek bo nie ma klientów.
5
WLADEKE 2017-06-11 23:18
Nie ma kolejek, bo nie ma tych Pań, przemiłych i przesympatycznych. Kupowałem dużo i często, fakt można było i taniej gdzieś indziej kupić,ale obsługa była miła zawsze z uśmiechem, nawet z emerytem pogadałem, a teraz to już nic nie kupuje tam
6
Gienia 2017-07-10 12:54
Co się dzieje w tym sklepie na Alejach 1 Maja w Koninie. Następnej przesympatycznej pani nie widzę, a zostały dwie przemądrzałe i jedna nowa (usunięte przez administratora) . Jak tak dalej będą robić to ten sklep za długo nie pobędzie.
7
Karolina 2017-07-20 09:13
@mega Piszesz, że podoba Ci się praca w Gzelii, a co najbardziej? Co cenisz sobie we współpracy z Gzellą? @Ola @WLADEKE Mimo wszystko jest to forum oceniające pracodawcę, a nie sam sklep. Chyba, że widziałeś coś w firmie Gzella, co Cię zaniepokoiło?
Bela :) 2017-08-04 15:47
Pracuje w gzelli od nie dawna. Są dwa rodzaje gzelli ponieważ są sklepy oraz stoiska w supermarketach. Ja pracuje na stoisku gdzie jest super szefowa regionalna oraz kierowniczka stoiska jest super atmosfera oraz dobre warunki pracy. Szkoda że mało towaru przychodzi ale tak to jest ok. Pozdrawiam
1
gzelowianka 2017-08-08 15:11
niewiem czego sie czepiacie dla mnie super praca pracuje dwa lata w gzelli i nie nazekam.jeseli zgra sie zespul na sklepie mozna wszystko zdzialac nawet dobrze zarobi.a wszyscy co krytykuja totylko lenie i nic wiecej mysla ze w miesnym mozna siedziec i pachniec no sorry ale tak nie jest pozdrawiam
2
Karolina 2017-09-07 14:56
@Bela :), @gzelowianka a czemu jesteście zadowolone? Chodzi o atmosferę? Płacę czy może jeszcze coś innego? Jakie waszym zdaniem są mocne strony Gzelli? Czy klienci są zadowoleni? Czy warto złożyć na jakieś z tych stanowisk aplikację: http://www.gowork.pl/praca/gzella-sp.-z-o.o.;pr?
ONA 2017-09-08 16:28
ZAROBKI EKSPEDIENTKI 1700-2200 W ZALEŻNOŚCI OD GODZIN. O ILE BĘDZIESZ (usunięte przez administratora) WYKONYWAĆ NARZUCONE ZADANIA TJ WCISKAĆ STARUSZKĄ PRZYPRAWY OLIWY I INNE (usunięte przez administratora) :) ZA TO DOSTAJE SIĘ W TEJ FIRMIE PREMIE. DRUGA SPRAWA TO CZYHANIE PRZEŁOŻONYCH (usunięte przez administratora) NA INWENTARYZACJĘ PRZED WYPŁATĄ A ŻEBY POTRĄCIĆ PRACOWNIKOWI Z PENSJI ALBO ZABRAĆ PREMIE:) (usunięte przez administratora)
4
Karolina 2017-09-22 11:57
@ONA z tymi interwencjami to jest tak, że odcinają pensję, bo jest za mało towaru? Czy jesteś zatrudniona na umowę o pracę? Bo z tego, co wiem zlecenie nie podpisuje takiej odpowiedzialności, ale oczywiście mogę się mylić. To jak jest?
Zostaw swoją opinię o Gzella Sp. z o.o. - Osie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gzella Sp. z o.o.