Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gzella Spzoo

Pracowałeś w firmie Gzella Spzoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ulka - 2013-11-18 10:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tzn.lepiej siedzieć w domu i nic nie robić,po zapomogi biegać?bo z tego forum tak wynika,jedno narzekanie,żal
zdjecie uzytkownika
Miras - 2013-11-19 12:48:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To jest dobra firma dla osób, które wchodzą na rynek pracy i chcą zdobyć swoje pierwsze doświadczenie.
Ogólnie: firma o wysokich standardach (poziom europejski), bardzo niskie zarobki, dużo godzin, typowa korporacja.
Rozwija się w wielu branżach - mięsna, deweloperka, energia, rolnictwo, paliwa, turystyka i sport. Korporacja, która ma zarejestrowane kilkanaście powiązanych osobowo spółek z.o.o.
Polecam osobą, które wchodzą na rynek po raz pierwszy. Odradzam, inteligentnym, ambitnym, idealistą, wykształconym.
Karierę i pieniądze zarabiają tylko znajomi królika.
zdjecie uzytkownika
b - 2014-01-02 12:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [llhlh - 2013-10-03 17:26:01]:
są co pracowali
zdjecie uzytkownika
eksik - 2014-01-07 11:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma dla osób bez ambicji.
Brak przemyślanego planu rozwoju.
Brak standardów. Brak decyzyjności.

Dla kogoś, kto chce się rozwijać - niech unika.
Szkoda tracić czas i nerwy.

Firma typowa dla małej wsi - zachowanie i "standardy".

Odradzam.
zdjecie uzytkownika
baba - 2014-01-09 17:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje w sklepie już kilka lat,bywa ciężko,ale gdzie jest lekko?koordynatorka na medal,zawsze pomoże,doradzi,rozwiąże problem,jak ktoś chce pracować to będzie,zarobki dobre,nie narzekam,w Słupsku w handlu nie zarobi się więcej.proszę samemu spróbować pracować i wyrobić sobie własne zdanie.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Gzelinka - 2014-01-13 15:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [b - 2014-01-02 12:18:20]:
Pan (usunięte przez administratora) niby taki wykształcony a nie zna podstawowych zasad ortografii... pisze sie "osobom ,idealistom' jesli chodzi o kilka osób. A firma jak firma,wszędzie trzeba pracowac,zarobki dość dobre,jak sa nadgodziny to też płatne
zdjecie uzytkownika
adam524 - 2014-01-30 17:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jestem w szoku co tam się dzieje nowy durny kierownik,pracuję już bardzo długo ale chyba nadchodzi mój koniec;Brygadzista nie wstawia się za swoimi ludzmi.Kierownik działu faworyzowany przez jedn ą zmiane najlepiej by z biczem stał nad ludzmi.Za 10 godz pracy dzień w dzień 1400 wypłaty to jest SZOK
zdjecie uzytkownika
kamik - 2014-01-31 21:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Za rządów K.O. Takich jaj nie było, pracowało się lepiej i spokojniej.
zdjecie uzytkownika
OMOTANA - 2014-02-06 20:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [była - 2013-10-10 07:47:13]:
(usunięte przez administratora) J.a sie cieszę ze już nie pracuję w gzelli.Praca po 13 i więcej godzin ,marne zarobki(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
betka - 2014-02-06 21:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem w szoku jak ludzie się wypowiadają o gzelli, same nieroby. Ciekawe gdzie będzie im lepiej. NIE W POLSCE!(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-02-09 21:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie wkońcu jak tam jest bo nic z tego nie wiadomo,jakie sa zarobki.
zdjecie uzytkownika
blablabla - 2014-02-11 21:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [betka - 2014-02-06 21:31:23]:
w biedronce:))
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-03-07 16:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tragedia,obcinają za co się da,nasyłają cichych klientów,nawet każą skrobać mech przed sklepem w między czasie,a w samym sklepie to dosłownie "orka",nie polecam nikomu,pracy w sklepie tej sieci,jest bardzo ciężka dla kobiet.
zdjecie uzytkownika
Arek - 2014-03-07 23:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Takiego Syfu jak "Metka Łososiowa" firmy Gzella nie jadłem chyba w życiu. Sam tłuszcz i sól (chyba drogowa bo jej nie oszczędzają). "Produkt" gorszy jakościowo od psiej karmy. W pierwszej chwili miałem to wyrzucić do śmietnika , ale chyba zaniosę do Sanepidu niech to zbadają.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-03-16 14:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gzella to najgorsza firma.Nie polecam tam pracy tam jest terror na pracowniku i presja przez cały dzień.Wiecznie kontrole nasyłane przez firmę i cały dzień strach że mogą się czegoś czepnąć.Wiem coś na ten temat zmarnowałam sobie zdrowie tam bo robiłam 6 lat.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-17 10:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam to nie praca tylko nagonka na pracownika, cały czas na baczność 13 godz dziennie, zero przerwy na posiłek jak nie ma ludzi to możesz coś zjeść w biegu bo trzeba towar dołożyć i patrzeć czy wszystko równio leży bo jak ktoś przyjedzie z firmy to premii.
zdjecie uzytkownika
Ekspedientka - 2014-03-18 02:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [baba - 2014-01-09 17:34:21]:
Też pracuje w sklepie w Słupsku i jestem zadowolona. Zgadzam się że zarobki nie są duże, ale w innych sklepach kokosów też nie ma. Nosimy eleganckie firmowe mundurki z napisem Gzella, fartuszek jest bardzo wygodny, nasze uniformy są przepiękne.
zdjecie uzytkownika
anoniam - 2014-03-21 18:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gzella schodzi na psy wchodzisz do sklepu chcesz kupić to co masz zaplanowane a ekspedientki zaczynja swoje polecanie od górnie zaplanowane przez firmę.
zdjecie uzytkownika
KOBIETA - 2014-03-27 10:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anoniam - 2014-03-21 18:49:10]:
masz rację tak właśnie jest!polecają to co się nie sprzedaje albo co trzeba sprzedać już....bo wiadomo.od tego ich trajkowania nie chce się tam kupować
zdjecie uzytkownika
wolna - 2014-03-27 11:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anonim - 2014-03-16 14:29:12]:
ja ostatnio w sklepie w Słupsku poprosiłam o mięso mielone z łopatki ,myślałam że Pani zmieli mi na miejscu kawałek który sama wybiorę ,a tymczasem usłyszałam że ma już zmielone i z pod lady wyciągnęła kuwetkę z mięskiem bez daty bez opakowania,z tego co się orientuję nie wolno sprzedawać takiego mięsa!!!!!!!!!podziękowałam i wyszłam. zastanawiam się czy nie zgłosić tego do sanepidu.ciekawe co tam było zmielone i kiedy bo nie wyglądało
zdjecie uzytkownika
.... - 2014-04-06 06:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tam jest wszystko nie swieze,stare zielone parówki.nie kupuje tam nic,szkoda zdrowia
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-09 19:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
gzella to spada na psy wchodząc do sklepu stoją panie i trajkotają jak na jakimś targowisku.Więcej tam nie pójdę na zakupy bo sam wiem co mam kupić a nie one mi narzucają.
zdjecie uzytkownika
Lizus - 2014-04-10 08:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tym jedzeniu jest chemia kwas ,a cała reszta to jedna wielka ściema gdzie te towary co były kilka kilkanaście lat temu
zdjecie uzytkownika
roza - 2014-04-10 16:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anoniam - 2014-03-21 18:49:10]:
i co ci z tego pięknego mundurku durna babo,praca za marne grosze to delikatnie powiedziane,nie masz czasu zjeść i gonią cię jak psa.chora praca,wiem bo pracowałam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-12 20:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje roza ja też coś wiem na ten temat co do sposobu pracy w tym zakładzie
najważniejsze że zwolniłam się sama bo szkoda życia i nerwów w tym zakładzie.
Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
64 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gzella Spzoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x