Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Gzella Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-08-20 10:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elwa - 2014-08-19 22:42:31]:
Jasne jest ciężko, bo nie ma w dzisiejszych czasach lekkiej pracy i jasne trzeba pracować, ale chyba nikt nie ma zamiaru pracować charytatywnie i nikt nie powinien być okradany przez swojego pracodawcę.
zdjecie uzytkownika
Ta jedyna - 2014-08-26 13:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pani z kadr jest super olewa wszystkich
zdjecie uzytkownika
Obit - 2014-08-29 09:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Warunki pracy mogą być nie najlżejsze, ponieważ naszemu narodowi wiele do szczęścia nie potrzeba. Możemy tylko narzekać, a i tak robimy swoje. Poza tym bywały dużo gorsze zakłady niż Gzella. A u nich jeszcze funkcjonuje działalność logistyczna, więc może w tym przypadku warunki pracy są nieco lepsze?
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-10-14 01:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
220 osób chętnych? Szczerze wątpię, zawsze szuka się argumentów żeby ktoś przestał marudzić i mieć święty spokój. Manipulacja i tyle. Co do tajemniczych klientów to chyba staje się coraz powszechniejsza sprawa... Może w takim razie przydałaby się jakaś zewnętrzna kontrola w sklepie? Tak bez uprzedzenia ;)
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-10-28 21:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (24)
Czy w tym wątku nic sie nie działo czy wszystkie posty poszły do usunięcia?... ktoś coś wie o Gzelli? Jakie wynagrodzenie ? Atmosfera do zniesienia? Można liczyć na zrozumienie jak dziecko się przechowuje z dnia na dzień ? Każde informacje będą pomocne, kompletnie nic nie wiem o firmie a miałam składać CV
zdjecie uzytkownika
Loko - 2014-11-02 23:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
A jak się pracuje w dyrektorem finansowym?
Co możecie powiedzieć o nim, jego kompetencjach?
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-11-05 00:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Chyba komentarze zostały usunięte poprzez zmiany tutaj na forum, zobaczcie na górze sa zakładki jak na ich stronie internetowej, jest kariera, o nas, historia, nagrody i tak dalej. Chyba wcale nie chodził o usunięcie negatywnych wpisów, bo pozytywne tez zniknęły, dziwna sprawa. Trzeba teraz forum odbudować, wie ktoś może czy warto do nich aplikować?
zdjecie uzytkownika
RUDA - 2014-11-17 17:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
PRACUJĘ W TEJ FIRMIE PRAWIE DWA LATA I JEST CORAZ GORZEJ,TALONY NA ŚWIĘTA CORAZ NIŻSZE A PREMIĘ RZADKO MOŻNA DOSTAĆ, (usunięte przez administratora) A RESZTA MUSI SAMA SOBIE RADZIĆ,MASAKRA NIKOMU NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
figofago - 2014-11-18 09:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Hej ja pracuje jako sprzedawca w Wawie od października i jestem bardzo zadowolona.
Wynagrodzenie dostalam super, praca jest lightowa pod warunkiem, że lubi się pracę przy wędlinach:)
(usunięte przez administratora). Rada: nie słuchać plotek, nie mieszać się w nie i jest ok pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
hola - 2014-11-19 03:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RUDA - 2014-11-17 17:59:43]:
no ale o co w sumie te pretensje... postaw się na jej miejscu. Ona również ma plany i minima które musi zrealizować więc oczywiste jest , że zrobi przede wszystkim to co pomoże jej powiększyć swój wynik. Oczywiście wiadomo, że powinno zajmować się wszystkimi w podobnym stopniu,.. ale weź to jej tłumacz...
zdjecie uzytkownika
gggg - 2014-12-03 07:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie po premi tylko jest dodatkowa premia
zdjecie uzytkownika
bonifacy - 2014-12-17 17:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wiem jaki jest sezon, święta-nowy krok-budżety - ale czy jest szansa że jeszcze w 2014 będa przerpowadzone jakieś rekrutacje i ogólnie czy kogokolwiek jeszcze mogą i chcą przyjąć? bardzo ze względów osobistych zależy na pracy w tej branży i akurat w tej firmie, czy mam teraz szansę na zatrudnienie u nich?
zdjecie uzytkownika
nowa- gzella - 2014-12-18 22:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Podjęłam prace w grudniu.Czekam na pierwsza wypłatę do będę wiedzieć co do pensji. Rozmowa o pracę przebiegła normalnie bez jakiś głupich pytan, Jest odpowiedzialność materialna.Sprzedajesz,sama robisz zamówienia tzn. z współpracownikami,nie ma przerw.praca na zmiany.niedziele wolne o to jest plus. róże opinie nsie słyszy.(usunięte przez administratora)do tego dochodzą premie różnego rodzaju które możesz mieć lub nie.Zobaczymy dalej. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
sprzedawca - 2014-12-22 19:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo nadgodzin z powodu braku pracowników-Szczecin.(usunięte przez administratora).Zbyt dużo pracy !!!!Ciężko.Ciągle przerzucają pracowników na inne sklepy.Rotacja pracowników duża.
zdjecie uzytkownika
PRZEMEK - 2015-01-01 10:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
ILE MOZNA ZAROBIC NA ROZBIORZE I PRZY JAKICH GODZINACH
zdjecie uzytkownika
fagofigo - 2015-01-01 17:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
firma jest super
zdjecie uzytkownika
marko - 2015-01-02 12:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, jestem zainteresowany mozliwościa podjęcia pracy w Gzella, możecie napisac jakaś luźną opinię, bo nie chce się sugerowac tymi nieaktualnymi, czy opisem kariery na ich stronie internetowej. @RUDA, w ogóle to fajnie, że macie jakieś bony na święta, bo wiele firm w ogóle czegoś takiego nie daje. Coś jeszcze jest w tym socjalu?
zdjecie uzytkownika
nowa- gzella - 2015-01-05 21:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
żadnego socjalu nie ma.
zdjecie uzytkownika
anatolll - 2015-01-16 18:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no dobra to w koncu jak to jest z ta firma bo na tym watku o gzella widzialem jakies wpisy ktorych chyba juz nie ma i prosilbym o jakies nowe informacje o rpacy tam i zarobkach, to dla mnei wazna i istotna sprawa. oczywiscie trzeba miec za co wyzywic moja rodzine i jestem ciekaw czy to tutaj sie uda.
zdjecie uzytkownika
anatolll - 2015-01-16 18:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
no dobra to w koncu jak to jest z ta firma bo na tym watku o gzella widzialem jakies wpisy ktorych chyba juz nie ma i prosilbym o jakies nowe informacje o rpacy tam i zarobkach, to dla mnei wazna i istotna sprawa. oczywiscie trzeba miec za co wyzywic moja rodzine i jestem ciekaw czy to tutaj sie uda.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-01 19:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Romek - 2014-11-05 00:46:18]:
dziadostwo , nie polecam
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-02-03 16:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam jak się ma praca jako Przedstawiciel Handlowy ?? jakiej podstawy można oczekiwać oraz jakie cele sprzedażowe są, tz do realizacji czy tylko jako ''plan'' nie do zrobienia za wszelkie info serdecznie dziękuję

Pozdrawiam
Adam
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-03-12 21:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
witam nie jest latwo ale spróbuj sam pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-03-13 16:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiodło się?
zdjecie uzytkownika
ktopku - 2015-05-02 00:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co, widziałam dziś, ze szukają do Gzella ner Kierownika sklepu w Rogoźnie, ja myślę że spoko oferta, bo oferują umowę o pracę i system premiowy a nie mają zbyt dużych wymagań, bo oczekują min. umiejętność planowania i ogranizacji pracy, doświadczenie w pracy w handlu. Sam się zastanawiam czy nie zmienić roboty
zdjecie uzytkownika
sarna - 2015-07-21 20:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panią Bożenkę to akurat muszę pochwalić za dobrą współpracę z nami, jak ja chciałam mieć urlop lub potrzebowałam wolne nigdy nie było problemu,trzeba umieć współpracować z koordynatorem, a że ty nie dostałaś to może wynikało z sytuacji że nie mogłaś dostać swojego urlopu.
zdjecie uzytkownika
nicola - 2015-08-31 15:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
GZELLA ROGOZNO SUPER SPRAWA POZDRAWIA ZADOWOLONY KLIJENT
zdjecie uzytkownika
Lilka - 2015-09-09 20:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Załogo Kolbego bardzo dziękuje pani Magdzie Nadolnej-Stosik ( za wszystko a jest tego dużo) dziękujemy i liczymy na dalszą współpracę.
zdjecie uzytkownika
gzelka - 2015-09-13 18:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram,zupełna racja :)
zdjecie uzytkownika
berat - 2015-10-30 15:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej mozemy popisac w wiadomosci prywatnej w e-mail? mam pytanko w sprawie z gzella.
zdjecie uzytkownika
tomasz - 2015-11-05 16:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś miał jakieś doświadczenie z pracą u nich jako Referent ds. kontrolno - inwentaryzacyjnych, chodzi mi konkternie o Koszalin? Pracowałem kiedyś na podobnym stanowisku, wiec mam doświadczenie, a tu widze na start dostaje się umowe o prace, to naparwde dobre warunki plus ubezpieczenie na życie jeszcze.
zdjecie uzytkownika
romeko - 2015-11-08 00:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trafiła mi się teraz oferta pracy jako Referent ds. kontrolno - inwentaryzacyjnych i nie wymagają dużego doświadczenia bo tylko 1 rok, a poza tym napisali, że od razu ma sie szkolenie na start jedno, a potem są jeszcze inne, wiec to na plus, z eforma daje takie możliwości do rozwoju jednak, co o tym sadzice?
zdjecie uzytkownika
hyhy - 2015-11-10 03:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@tomasz - nie przypuszczałem, że dają tutaj zatrudnienie w oparciu o umowy o pracę. Szefostwo dba o pracowników, więc na pewno i atmosfera dopisuje wszystkim.
zdjecie uzytkownika
biko - 2015-11-23 10:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Podajcie jakieś kwoty odnośnie zarobków np. Kierownik Sklepu
zdjecie uzytkownika
mini_julia - 2015-12-01 14:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich... praca w gzelli jest super...fakt ze to ciezka praca ale za cos nam placa.... umowa o prace jest ubezpieczenie i socjal....
zdjecie uzytkownika
klik - 2015-12-02 16:32:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no pewnie nie sa tez jakies najwieksze ale na pewno da sie wyzyc, powiem ze i mnei to interesuje jakiej mniej wiecej sa wysokosci. bo fakt ze juz oferuja umowe o prace to jest duzy plus
zdjecie uzytkownika
Giolla - 2015-12-12 19:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sporo sprzedawców potrzebują do centrów handlowych, głównie właśnie na stoiska wędliniarskie, bardzo ładne sa z reguły nawet smaczne mają produkty, czy wie ktoś jakie tam są umowy, bo potrzebuje pracy raczej na krótko
zdjecie uzytkownika
iza - 2016-01-05 12:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
równiez widiałam te oferty pracy wiem, ze nie tyczą się chyba jednego miasta miasta ale kilku oddziałów w kraju, poza tym praca na stoisku wedliniarskim nie jest zła, masz umowe i co dziennie nie musisz byc w pracy
zdjecie uzytkownika
iza - 2016-01-07 18:17:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poza tym gdyby jeszcze byl tos zainteresowany jakas kobieta to szukaja sprzataczki w Bydgoszczy, daja umowe o prace na czas nieokresolny i 1800 zł wynagrodzenia
zdjecie uzytkownika
leges - 2016-01-09 21:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chętnie bym się jednak dowiedział czegoś więcej na temat tej firmy, bo wiem, że operują w branży mięsnej, ich produkty są selekcjonowane i bardzo dobrej jakości.
zdjecie uzytkownika
wilkor - 2016-01-17 17:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@leges zawsze możesz na rozmowie się dowiedzieć czegoś więcej o firmie albo poprostu poczytaj na ich stronie. Ja aplikowałem na stanowisko product manager bo wystarcza roczne doświadczenie
zdjecie uzytkownika
As - 2016-01-19 17:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to stanowisko product manager nawet fajne, ale niestety ja z Warszawy, więc to za daleko. Dlatego też myślę nad zatrudnienem u nich jako sprzedawca, tyle, że ogłoszenie jest z początku listopada i nie wiem czy wciąż jest aktualne... Może ktoś z was wie?
zdjecie uzytkownika
popart - 2016-01-21 17:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no żeby dojechać do świecia np. to trochę tak :D ja jestem z tych okolic szczecina i na razie szukam u nich pracy na stanowisku sprzedawcy w branży mięsnej
zdjecie uzytkownika
bartek - 2016-01-23 20:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajne te oferty w sumie. Niby praca na stoisku mięsnym nie jest spełnieniem marzeń, ale wydaje mi się, że Gzella podchodzi do sprawy poważnie i dobrze traktuje pracowników @popart.
zdjecie uzytkownika
wika - 2016-01-25 20:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja podobnie jak popart bede aplikowała tutaj jako sprzedawca. Sama bardzo czesto robię tu zakupy, szczególnie uwielbiam ich salami, te pokrojone nie traci pieprzu z boków, jak salami innych marek.
zdjecie uzytkownika
Ciotka - 2016-01-28 20:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Sprzedawca na stoisku wędliniarskim Gzella w Gdańsku jest nadal aktywną ofertą, chociaż jest z grudnia? Potrzebuje pracy, a to dobra oferta z tego co widzę
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2016-03-09 17:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciał bym wszystkim polecić wszystkim sklep na Rydla zawsze świeży towar i miła obsługa nikt tam nie robi łaski super dziewczyny aby tak dalej gratulacje dla szefa !!!
zdjecie uzytkownika
hubert - 2016-03-18 14:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno teraz jest oferta jako Sprzedawca - Stoisko Wędliniarskie głównie, wiec oczywiście trzeba mieć książeczkę z sanepidu no i doświdczenie jest mile widziane.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spokojnie bez nacisku luzna rozmowa odpowiedzi na wzajemne pytania zacheta do podjęcia pracy
Pytania:
zdjecie uzytkownika
2ddd - 2016-04-04 10:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, mam takie pytanie, jakie warunki panują w firmie, jakie możliwości są tutaj, bo ja nie do końca ogarniam jakie tu macie umowy i czy się opłaca, pozdro
zdjecie uzytkownika
hubert - 2016-05-07 16:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej a jak tam warunki w dziale technicznym? Widziałem u nich ogłoszenie i wiem, że na pewno trzeba mieć doświadczenie min. 2 lata mieć uprawnienia elektryczne i eksploatacyjne. Tyle, że nie wiem co oferują w zamian jeśli ktoś coś wie dajcie znać bardzo mi to pomoże!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Gzella Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gzella Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert