Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Gzella Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
PRZEMEK - 2015-01-01 10:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
ILE MOZNA ZAROBIC NA ROZBIORZE I PRZY JAKICH GODZINACH
zdjecie uzytkownika
fagofigo - 2015-01-01 17:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
firma jest super
zdjecie uzytkownika
marko - 2015-01-02 12:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, jestem zainteresowany mozliwościa podjęcia pracy w Gzella, możecie napisac jakaś luźną opinię, bo nie chce się sugerowac tymi nieaktualnymi, czy opisem kariery na ich stronie internetowej. @RUDA, w ogóle to fajnie, że macie jakieś bony na święta, bo wiele firm w ogóle czegoś takiego nie daje. Coś jeszcze jest w tym socjalu?
zdjecie uzytkownika
nowa- gzella - 2015-01-05 21:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żadnego socjalu nie ma.
zdjecie uzytkownika
anatolll - 2015-01-16 18:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no dobra to w koncu jak to jest z ta firma bo na tym watku o gzella widzialem jakies wpisy ktorych chyba juz nie ma i prosilbym o jakies nowe informacje o rpacy tam i zarobkach, to dla mnei wazna i istotna sprawa. oczywiscie trzeba miec za co wyzywic moja rodzine i jestem ciekaw czy to tutaj sie uda.
zdjecie uzytkownika
anatolll - 2015-01-16 18:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
no dobra to w koncu jak to jest z ta firma bo na tym watku o gzella widzialem jakies wpisy ktorych chyba juz nie ma i prosilbym o jakies nowe informacje o rpacy tam i zarobkach, to dla mnei wazna i istotna sprawa. oczywiscie trzeba miec za co wyzywic moja rodzine i jestem ciekaw czy to tutaj sie uda.
zdjecie uzytkownika
Stupax - 2015-01-31 01:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie najbardziej zaintrygował Gzella Logistics. Raptem 70 samochodów dostawczych i 30 naczep robi swoje. Ciekawe tylko, czy będą tak dalej się rozwijać, bo tą flotkę trzeba będzie powiększyć. Mam nadzieję, że w razie czego nie poprzestaną tylko na sprzęcie ale również i na pracownikach. Sądząc po zaangażowaniu powinno to być normalny krok.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-01 19:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Romek - 2014-11-05 00:46:18]:
dziadostwo , nie polecam
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-02-03 16:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam jak się ma praca jako Przedstawiciel Handlowy ?? jakiej podstawy można oczekiwać oraz jakie cele sprzedażowe są, tz do realizacji czy tylko jako ''plan'' nie do zrobienia za wszelkie info serdecznie dziękuję

Pozdrawiam
Adam
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-02-04 19:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Mnie interesuje praca kontroler wewnętrzny , pojawiło się ogłoszenie w ponedziałek .Wie ktoś jakie zarobki na tym stanowisku ?pozdrawiam
Robert
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-03-12 21:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [robert - 2015-02-04 19:43:36]:
witam nie jest latwo ale spróbuj sam pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-03-13 16:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robert - 2015-02-04 19:43:36]:
powiodło się?
zdjecie uzytkownika
ktopku - 2015-05-02 00:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co, widziałam dziś, ze szukają do Gzella ner Kierownika sklepu w Rogoźnie, ja myślę że spoko oferta, bo oferują umowę o pracę i system premiowy a nie mają zbyt dużych wymagań, bo oczekują min. umiejętność planowania i ogranizacji pracy, doświadczenie w pracy w handlu. Sam się zastanawiam czy nie zmienić roboty
zdjecie uzytkownika
justa - 2015-06-25 12:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) )
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-06-27 22:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-07-01 18:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
paula - 2015-07-04 20:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Pestka - 2015-07-06 15:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
maszka - 2015-07-07 22:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gosia - 2015-07-15 22:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Porażka. Odradzam każdemu.
zdjecie uzytkownika
mwawa - 2015-07-15 22:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
sarna - 2015-07-21 20:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pestka - 2015-07-06 15:02:57]:
Panią Bożenkę to akurat muszę pochwalić za dobrą współpracę z nami, jak ja chciałam mieć urlop lub potrzebowałam wolne nigdy nie było problemu,trzeba umieć współpracować z koordynatorem, a że ty nie dostałaś to może wynikało z sytuacji że nie mogłaś dostać swojego urlopu.
zdjecie uzytkownika
olga - 2015-07-27 17:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiem za co tu chwalic BOZENKE, kobieta jest bardzo bezczelna. Ktos sobie ustala urlop a ona dzien przed mowi, NIE PANI NIE MOZE TERAZ ISC NA URLOP BO NIE MA KOMU PRACOWAC. Jak jest na urlopie to ma wszystko w 4 literach, nie odbiera telefonu od dziewczyn a jak same o cyms zadecyduja bo nie maja wyjscia to jest afera. TA KOBIETA NIE MA SZACUNKU DO LUDZI KOMPLETNIE. I CO MNIE BARDZO ZDZIWILO POPRZEDNI WPIS O BODZENCE USUNIETY, A JEDNAK MASZ COS BOZENUS NA SUMIENIU CO?!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spokojnie bez nacisku luzna rozmowa odpowiedzi na wzajemne pytania zacheta do podjęcia pracy
Pytania:
zdjecie uzytkownika
DAGMARA - 2015-07-29 09:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmowy kontrolowane,,,hahahaha tak na powaznie to uciekajcie Kochane.Ja bylam u nich kilka lat,łącznie z "kierowniczeniem",ucieklam.Mobbing na każdym kroku.Niestety wszystkie opinie na temat wyzysku,wyplat,urlopow itp itd jest prawdą.
zdjecie uzytkownika
PRACOWNICA - 2015-07-29 14:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj widze że chyba ktoś usuwa niewygodne komentarze. Cóż..jak nie tu to gdzie indziej pójdzie opinia.Niestety ale to źle świadczy o firmie że są usuwane niewygodne komentarze.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gzella Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gzella Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert