Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Gzella Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
sarna - 2015-07-21 20:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pestka - 2015-07-06 15:02:57]:
Panią Bożenkę to akurat muszę pochwalić za dobrą współpracę z nami, jak ja chciałam mieć urlop lub potrzebowałam wolne nigdy nie było problemu,trzeba umieć współpracować z koordynatorem, a że ty nie dostałaś to może wynikało z sytuacji że nie mogłaś dostać swojego urlopu.
zdjecie uzytkownika
olga - 2015-07-27 17:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiem za co tu chwalic BOZENKE, kobieta jest bardzo bezczelna. Ktos sobie ustala urlop a ona dzien przed mowi, NIE PANI NIE MOZE TERAZ ISC NA URLOP BO NIE MA KOMU PRACOWAC. Jak jest na urlopie to ma wszystko w 4 literach, nie odbiera telefonu od dziewczyn a jak same o cyms zadecyduja bo nie maja wyjscia to jest afera. TA KOBIETA NIE MA SZACUNKU DO LUDZI KOMPLETNIE. I CO MNIE BARDZO ZDZIWILO POPRZEDNI WPIS O BODZENCE USUNIETY, A JEDNAK MASZ COS BOZENUS NA SUMIENIU CO?!
zdjecie uzytkownika
DAGMARA - 2015-07-29 09:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rozmowy kontrolowane,,,hahahaha tak na powaznie to uciekajcie Kochane.Ja bylam u nich kilka lat,łącznie z "kierowniczeniem",ucieklam.Mobbing na każdym kroku.Niestety wszystkie opinie na temat wyzysku,wyplat,urlopow itp itd jest prawdą.
zdjecie uzytkownika
PRACOWNICA - 2015-07-29 14:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oj widze że chyba ktoś usuwa niewygodne komentarze. Cóż..jak nie tu to gdzie indziej pójdzie opinia.Niestety ale to źle świadczy o firmie że są usuwane niewygodne komentarze.
zdjecie uzytkownika
daisy - 2015-07-31 22:32:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeśli chodzi o pracę w Gzelli to wcale nie jest tak źle jak niektórzy to próbują tutaj pokazać. Zwłaszcza jeśli ktoś szuka pracy na stanowisku sprzedawcy. Nie jest ona specjalnie wymagająca, a swoje można zarobić dość łatwo. Obecnie poszukują ludzi chociażby w Legionowie i to wydaje się być całkiem dobra opcja
zdjecie uzytkownika
jaga - 2015-08-02 15:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobra praca dla rzetelnych i mających pozytywne nastawienie :)POLECAM!!!
zdjecie uzytkownika
keysha - 2015-08-02 20:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,ja równiez chce powiedziec o tym ,że PANIE KOORDYNATORKI W tej FIRMIE są okropne nic nie robia i nic nie umieją -wysługują sie kierowniczkami a szczególnie PANI WIOLETA.Sciemnia strasznie i udaje że cokolwiek robi -masakra
zdjecie uzytkownika
Wawa - 2015-08-07 15:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Macie rację dziewczyny ze gzella to jeden wielki syf,koordynatorzy do niczego sie nie nadają tak jak p.Dambek,nic nie potrafi zrobić a kadra obciąża razem z p.prezes pracowników za remanent.Jeśli chcecie aby nas nie wykorzystywali mozemy pójść do sądu razem łatwiej.
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2015-08-08 14:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Widzę, że trzeba odświeżyć temat "najlepszej" firmy czyli Gzella Net. Delikatesy. Ciekawe tylko czy ta opinia utrzyma się na stronie chociaż przez weekend, by mogła zapoznać się z nią Pani Prezes i ewentualni przyszli pracownicy.
Na przykładzie woj. mazowieckiego stwierdzam,że nie widziałam jeszcze tak źle zarządzanej firmy przez personel średniego stopnia czyli kierowników rejonu i tu zdecydowany prym wiedzie pani Justyna, osoba bez żadnej merytorycznej wiedzy, nastawiona tylko na poniżanie i zastraszanie personelu sklepów. Nie biorąca żadnej odpowiedzialności za problemy z którymi zwracają się pracownicy. Jest wręcz odwrotnie, jakiekolwiek zmiany w zasadach działania firmy są skrzętnie ukrywane przed pracownikami, a następnie są oni obciążani finansowo za powstałe sytuacje. . W momencie zatrudniania wszystko wygląda luksusowo,mniej więcej po 2 miesiącach zaczynają się jazdy. Mobing psychiczny- kierowniczka rejonu, najazdy dziwnych kontrolerów, którzy z krzywo przyklejonej ceny robią tak wielkie złamanie zasad panujących w firmie, kwalifikujące się tylko do obcięcia pensji, co też jest czynione.Praca w nadgodzinach jest normą, ponieważ żaden sklep nie jest obsadzony odpowiednią ilością osób. Brak jest jasnych kryteriów pracy, są one modyfikowane w zależności od potrzeb firmy. Jedyną pozytywną rzeczą są w miarę dobre wędliny.
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2015-08-08 17:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co jest grane, dlaczego tak wiele opinii zostało usuniętych? Zgadzam się z postem Wawy co do zorganizowania się i wyjaśnienia na drodze sądowej kwestii wynagrodzeń do rozwikłania których trzeba zatrudnić ze dwóch prawników, łamania przepisów prawa pracy dotyczących norm czasu pracy, bo przeciętnie 40 godzin w 5 dniowym tygodniu pracy to ja widziałam tylko na papierze. Wieczne nadgodziny to norma. Urlopów, które nawet po zaplanowaniu nie są dawane, nie wspominając o tym, że obliczane są od kwoty zasadniczego wynagrodzenia czyli 840, a nie od 1750. Ot oszczędność taka. 200 sklepów razy pracownicy hmmm, nieźle wychodzi, a jeśli już udasz się na urlop to pozostała część załogi musi obrobić twoje godziny, po powrocie ty robisz to samo za koleżankę i odpoczynek ustawowy idzie w dym. Pozostałe kwestie typu mobingowanie przez koordynatorów to już dodatek do bukietu. Piszcie dziewczyny i faceci jak napisała wawa łatwiej w kupie, może coś się da zrobić z tym wszystkim. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gzellunia - 2015-08-08 19:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cala prawda oklamujanakazdym kroku ze pensje sie zmieni na lepsze ze beda uznawac towarzawiniony a potem manipuluja ze nikt tego nie mowil.potracaja za towar zamrazany bo szanowna pani ktora rozpatruje ma kaprys nie uznac.a to celowe zebys zaplacil za towar na ktorego niemasz wplywu.bo masz odpowiedzialnosc materialna ale przecieziez noe bierzesz towaru ktory sie nie sprzedal.a przyjeDza wadliwy lub ktos ci dopisze do zamowienia aco opinia w osiu jest taka zaplscicie.niby masz procent na straty. ale wedliny sie wykruszaja leje sie woda.itp a kocowki rozliczane w cenach scinek nie szynek.i mowia ci ze to towar przyjezdza wiekszy wagowa niz na dokumencie zalosne juz dluzszy czas sprawdzam ze sie zgadaco do grama.
i te zadaniai targety upal.ludzie wyjeZdajaa ty masz zrobic.i dokladaja ci kolejnych zadan w srodku tygodnia zebys przypadkiem nie zarobil.
strasza cie sadami jesli nie zgadAsz sie zaplacic za inwenture.opryskliwe panie z biura wydzwania z ciaglymi pretensjami.

i tekstami najwyzej zaplacicie.ciekawe czy one by tak chetnie placily i zabieraly swoim dziecia.
np 3000 tys na 4 odoby na sklep.
a pani koordynator j.d z warszawy to uwaza sie chyba za boga nie szsnuje nikogo.
ucieksjcie albo wgl noe zaczynsjcie
zdjecie uzytkownika
Kaja - 2015-08-08 20:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie czy warto zostać koordynatorem regionalnym? wiem, ze dziewczyny w sklepach mają zawsze najciężej, ale moze dobry koordynator postawi region na nogi? Są tu jacyś regionalni???
zdjecie uzytkownika
niezadowolona - 2015-08-11 07:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zatrudniając się w sklepie Gzella myślałam ,że złapałam szczęście za ogon,bo szansa na stałą pracę,bo wynagrodzenie na czas,bo płacą za nadgodziny,,,Ale to co się tam dzieje przechodzi ludzkie pojęcie. Tak jak już ktoś wyżej pisał- norma czasu pracy nie zachowana wcale,koleżanka idzie na urlop to pozostałe muszą "pokryć" jej etat a co za tym idzie pracują po 60 godzin w tygodniu i nie ważne ,że wychodzą z pracy o 19,przychodzą na 5:30 otworzyć sklep i przyjąć towar.
A inwentaryzacja za każdym razem wychodzi na minusie.Co dziwne,osoby,które przyczyniają się rzekomo do niedoborów(pracownicy),nadal są pracownikami .Czyli firmie nie przeszkadza ,że zatrudnia złodziei (bo tak to wygląda,jeśli po każdej inwentaryzacji jest niedobór i kilka "stówek" na każdego z pracowników do zapłaty).A czemu nie przeszkadza? Bo pracownicy to nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko jelenie do spłacania wyimaginowanych niedoborów,które chyba tylko na papierze są i nikt nie potrafi wytłumaczyć skąd się wzięły i jak zrozumieć inwentaryzację.
zdjecie uzytkownika
zuza - 2015-08-12 17:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i tu masz rację jak zrozumieć te inwentaryzacje,praca fajna ale jak pracować żeby nie płacić to może pani prezes wie,albo i ona nie wie co tam wyprawiają.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-08-14 01:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ja równiez pracowałam w tej firmie przez dłuuuugi czas:pełniłam funkcje od sprzedawcy przez kierownika do koordynatora itp: ale niestety byłam za dobra dla pracowników.wspomagałmam,dostosowywała grafiki itp tak aby było ok .ponadto w aktywny sposób szkoliłam pracowników do skutku aż będą wiedzieli w jaki sposób odnaleźć się na swoim stanowisku pracy i co -ZOSTAŁAM POTRAKTOWANA JAK ŚMIEĆ, WYKORZYSTANA DO OSTATNICH SIŁ. A panie koordynatorki to PRZECIEŻ SĄ BEZ SZKOŁY WYŻSZEJ nic nie umieją -przepraszam są MOCNE W GEBIE I TO WYSTARCZY ABY PONIEWIERAC LUDŹMI.
zdjecie uzytkownika
misia - 2015-08-16 16:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie,praca super,zarobki też w miare tylko kwestia inwentaryzacji ? ciekawe czy ktoś w ogóle zna prawdę o niej.Firma powinna na piśmie mieć tą kwestię i jej JASNE zasady i wtedy można pracować.A jeśli chodzi o koordynatorów,to oni naprawdę wykonują kawał dobrej i ciężkiej pracy od świtu do nocy(bez względu na wykształcenie,bo tu wystarczy mieć głowę na karku a nie koniecznie wykształcenie)
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-08-17 21:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ja bym nie powiedziała ,że koordynatorzy wogóle cokolwiek robią. ściemniaja i wysługuja sie kierownikami w sklepach. Jk co kolwiek sie dzieje to kierownik obrywa i odpowiada. stanowisko koordynatora to jakies nieporozumienie , strata czasu i pieniedzy bo to sciemniary jakich mało.Rzadko która jest uczciwie pracowita jak mrówka.
zdjecie uzytkownika
MAXS - 2015-08-20 08:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] MIAŁ CHOCIAŻ JAKIEŚ ZASADY W TEJ FIRMIE JEST TAK
TYRAJ PO 12H NA DOBĘ DOKŁADAJ Z WŁASNEJ KIESZENI JAK DOBRZE WYJDĄ UTARGI ZARAZ JEST KONTROLING I RZEKOMY TAJNY KLIJENT A PO CO JAK PO CO UWALIĆ PREMIE OD OBROTU ZERO WSPÓŁPRACY KOORDYNATORÓW CIĄGLE PO ZA ZASIĘGIEM ALBO W OSIU NA ZEBRANIU PANI PREZES TYLKO NA POKAZ W JEDNYM Z PUNKTÓW PRACOWNICY PADALI TRACILI PRZYTOMNOŚĆ ZERO REAKCJI SORRY TAKI MAMY KLIMAT ODRADZAM KAŻDEMU SZKODA ZDROWIA I RODZIN oczywiście mój tekst zostanie usunięty ALE SPOKOJNIE JUZ PIP I PIH POWIADOMIONY ZOBACZYMY A DOWODY SA TWARDE
zdjecie uzytkownika
niezadowolona - 2015-08-23 09:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z MAXS,,,szkoda zdrowia dla tej firmy,,,co do PIP ja też dzwoniłam,,,firma straszy mnie sądami bo nie chcę uregulować noty obciążeniowej za inwentaryzację hahaha,,,śmieszni są,nie dość ,że inwentaryzacja zrobiona po czasie kiedy już nie byłam pracownikiem to jeszcze sumy z kosmosu wzięte,,tylko czekam żeby mnie pozwali,może wtedy znajdzie się więcej chętnych do zeznawania i w końcu coś się zmieni w tej firmie
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-23 18:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-08-23 18:47:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W Rogoźnie Wlkp w GZELLI- OSZUKUJĄ, OSZUKUJĄ I jeszcze raz OSZUKUJĄ. Więcej tam nie pójde, wolę isc do innego sklepu niż do nich. Stracili klienta.
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2015-08-27 13:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A o której pani wiolecie mówisz? Z jakiego rejonu?
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-08-27 18:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest ciężko i sama tego doświadczyłam,ale czasmi wydaje się,że lepiej jest tam gdzie nas nie ma -ale czy jest tak naprwdę.Koordynatorzy odwalają kawał dobrej robotyprzykładem tego jest Ania Łasińska z Gdanska zawsze jest z nami,pomaga,doradza. za to jej bardzo dziękujemy
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2015-08-31 02:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o pracę za pośrednictwem firmy Gzella Net, to z zasłyszanych i zaczytanych opinii nie jestem w stanie powiedzieć, czy warto. Patrząc po ofertach widzę, że mają ciekawe propozycje pracy i na kilku stanowiskach w różnych firmach, więc chyba warto skorzystać z ich pośrednictwa.Jednak główny pracodawca to nie jest.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spokojnie bez nacisku luzna rozmowa odpowiedzi na wzajemne pytania zacheta do podjęcia pracy
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-31 15:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
POZNAN - 2015-08-31 15:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktoś - 2015-08-23 18:47:16]:
a to pewnie napisała pani z konkurecji a ja własnie chodze tam codziennie super dziewczyny cierpliwe usmiechniete słóza radą towar zawsze swieży lada slicznie ułozona szkoda że niektórzy łapią sie takich sztuczek aby zaszkodzić ja napewno nie zrobie zakupów u Sobkowiaka bo jak słysze a cóż wiecej to krew mnie zalewa Gzella to jest to dziewczyny tak trzymac pozdrawiam zadowolony klijent z Poznania
zdjecie uzytkownika
nicola - 2015-08-31 15:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktoś - 2015-08-23 18:47:16]:
GZELLA ROGOZNO SUPER SPRAWA POZDRAWIA ZADOWOLONY KLIJENT
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gzella Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gzella Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert