Gzella Sp. z o.o.

Osie

Opinie o Gzella Sp. z o.o.

Loko 2014-11-02 23:06:02
A jak się pracuje w dyrektorem finansowym?
Co możecie powiedzieć o nim, jego kompetencjach?
7
Romek 2014-11-05 00:46:18
Chyba komentarze zostały usunięte poprzez zmiany tutaj na forum, zobaczcie na górze sa zakładki jak na ich stronie internetowej, jest kariera, o nas, historia, nagrody i tak dalej. Chyba wcale nie chodził o usunięcie negatywnych wpisów, bo pozytywne tez zniknęły, dziwna sprawa. Trzeba teraz forum odbudować, wie ktoś może czy warto do nich aplikować?
6
RUDA 2014-11-17 17:59:43
PRACUJĘ W TEJ FIRMIE PRAWIE DWA LATA I JEST CORAZ GORZEJ,TALONY NA ŚWIĘTA CORAZ NIŻSZE A PREMIĘ RZADKO MOŻNA DOSTAĆ, (usunięte przez administratora) A RESZTA MUSI SAMA SOBIE RADZIĆ,MASAKRA NIKOMU NIE POLECAM
6
figofago 2014-11-18 09:46:56
Hej ja pracuje jako sprzedawca w Wawie od października i jestem bardzo zadowolona.
Wynagrodzenie dostalam super, praca jest lightowa pod warunkiem, że lubi się pracę przy wędlinach:)
(usunięte przez administratora). Rada: nie słuchać plotek, nie mieszać się w nie i jest ok pozdrawiam:)
7
hola 2014-11-19 03:51:22
no ale o co w sumie te pretensje... postaw się na jej miejscu. Ona również ma plany i minima które musi zrealizować więc oczywiste jest , że zrobi przede wszystkim to co pomoże jej powiększyć swój wynik. Oczywiście wiadomo, że powinno zajmować się wszystkimi w podobnym stopniu,.. ale weź to jej tłumacz...
0
gggg 2014-12-03 07:15:11
Nie po premi tylko jest dodatkowa premia
0
bonifacy 2014-12-17 17:01:15
wiem jaki jest sezon, święta-nowy krok-budżety - ale czy jest szansa że jeszcze w 2014 będa przerpowadzone jakieś rekrutacje i ogólnie czy kogokolwiek jeszcze mogą i chcą przyjąć? bardzo ze względów osobistych zależy na pracy w tej branży i akurat w tej firmie, czy mam teraz szansę na zatrudnienie u nich?
1
nowa- gzella 2014-12-18 22:23:55
Podjęłam prace w grudniu.Czekam na pierwsza wypłatę do będę wiedzieć co do pensji. Rozmowa o pracę przebiegła normalnie bez jakiś głupich pytan, Jest odpowiedzialność materialna.Sprzedajesz,sama robisz zamówienia tzn. z współpracownikami,nie ma przerw.praca na zmiany.niedziele wolne o to jest plus. róże opinie nsie słyszy.(usunięte przez administratora)do tego dochodzą premie różnego rodzaju które możesz mieć lub nie.Zobaczymy dalej. (usunięte przez administratora)
2
sprzedawca 2014-12-22 19:35:08
Dużo nadgodzin z powodu braku pracowników-Szczecin.(usunięte przez administratora).Zbyt dużo pracy !!!!Ciężko.Ciągle przerzucają pracowników na inne sklepy.Rotacja pracowników duża.
0
PRZEMEK 2015-01-01 10:28:40
ILE MOZNA ZAROBIC NA ROZBIORZE I PRZY JAKICH GODZINACH
5
fagofigo 2015-01-01 17:38:11
firma jest super
3
marko 2015-01-02 12:21:42
Hej, jestem zainteresowany mozliwościa podjęcia pracy w Gzella, możecie napisac jakaś luźną opinię, bo nie chce się sugerowac tymi nieaktualnymi, czy opisem kariery na ich stronie internetowej. @RUDA, w ogóle to fajnie, że macie jakieś bony na święta, bo wiele firm w ogóle czegoś takiego nie daje. Coś jeszcze jest w tym socjalu?
0
nowa- gzella 2015-01-05 21:16:05
żadnego socjalu nie ma.
1
anatolll 2015-01-16 18:35:11
no dobra to w koncu jak to jest z ta firma bo na tym watku o gzella widzialem jakies wpisy ktorych chyba juz nie ma i prosilbym o jakies nowe informacje o rpacy tam i zarobkach, to dla mnei wazna i istotna sprawa. oczywiscie trzeba miec za co wyzywic moja rodzine i jestem ciekaw czy to tutaj sie uda.
2
anatolll 2015-01-16 18:36:51
no dobra to w koncu jak to jest z ta firma bo na tym watku o gzella widzialem jakies wpisy ktorych chyba juz nie ma i prosilbym o jakies nowe informacje o rpacy tam i zarobkach, to dla mnei wazna i istotna sprawa. oczywiscie trzeba miec za co wyzywic moja rodzine i jestem ciekaw czy to tutaj sie uda.
5
xyz 2015-02-01 19:14:13
dziadostwo , nie polecam
0
adam 2015-02-03 16:02:17
Witam jak się ma praca jako Przedstawiciel Handlowy ?? jakiej podstawy można oczekiwać oraz jakie cele sprzedażowe są, tz do realizacji czy tylko jako ''plan'' nie do zrobienia za wszelkie info serdecznie dziękuję

Pozdrawiam
Adam
5
ona 2015-03-12 21:18:55
witam nie jest latwo ale spróbuj sam pozdrawiam.
5
ona 2015-03-13 16:31:36
powiodło się?
0
ktopku 2015-05-02 00:36:32
Wiecie co, widziałam dziś, ze szukają do Gzella ner Kierownika sklepu w Rogoźnie, ja myślę że spoko oferta, bo oferują umowę o pracę i system premiowy a nie mają zbyt dużych wymagań, bo oczekują min. umiejętność planowania i ogranizacji pracy, doświadczenie w pracy w handlu. Sam się zastanawiam czy nie zmienić roboty
0
sarna 2015-07-21 20:53:44
Panią Bożenkę to akurat muszę pochwalić za dobrą współpracę z nami, jak ja chciałam mieć urlop lub potrzebowałam wolne nigdy nie było problemu,trzeba umieć współpracować z koordynatorem, a że ty nie dostałaś to może wynikało z sytuacji że nie mogłaś dostać swojego urlopu.
1
nicola 2015-08-31 15:44:14
GZELLA ROGOZNO SUPER SPRAWA POZDRAWIA ZADOWOLONY KLIJENT
1
Lilka 2015-09-09 20:07:01
Załogo Kolbego bardzo dziękuje pani Magdzie Nadolnej-Stosik ( za wszystko a jest tego dużo) dziękujemy i liczymy na dalszą współpracę.
0
gzelka 2015-09-13 18:14:55
Popieram,zupełna racja :)
0
berat 2015-10-30 15:13:03
Hej mozemy popisac w wiadomosci prywatnej w e-mail? mam pytanko w sprawie z gzella.
2
tomasz 2015-11-05 16:14:51
czy ktoś miał jakieś doświadczenie z pracą u nich jako Referent ds. kontrolno - inwentaryzacyjnych, chodzi mi konkternie o Koszalin? Pracowałem kiedyś na podobnym stanowisku, wiec mam doświadczenie, a tu widze na start dostaje się umowe o prace, to naparwde dobre warunki plus ubezpieczenie na życie jeszcze.
0
romeko 2015-11-08 00:54:04
trafiła mi się teraz oferta pracy jako Referent ds. kontrolno - inwentaryzacyjnych i nie wymagają dużego doświadczenia bo tylko 1 rok, a poza tym napisali, że od razu ma sie szkolenie na start jedno, a potem są jeszcze inne, wiec to na plus, z eforma daje takie możliwości do rozwoju jednak, co o tym sadzice?
0
hyhy 2015-11-10 03:56:55
@tomasz - nie przypuszczałem, że dają tutaj zatrudnienie w oparciu o umowy o pracę. Szefostwo dba o pracowników, więc na pewno i atmosfera dopisuje wszystkim.
1
biko 2015-11-23 10:50:45
Podajcie jakieś kwoty odnośnie zarobków np. Kierownik Sklepu
4
mini_julia 2015-12-01 14:08:38
witam wszystkich... praca w gzelli jest super...fakt ze to ciezka praca ale za cos nam placa.... umowa o prace jest ubezpieczenie i socjal....
0
klik 2015-12-02 16:32:16
no pewnie nie sa tez jakies najwieksze ale na pewno da sie wyzyc, powiem ze i mnei to interesuje jakiej mniej wiecej sa wysokosci. bo fakt ze juz oferuja umowe o prace to jest duzy plus
0
Giolla 2015-12-12 19:49:02
Sporo sprzedawców potrzebują do centrów handlowych, głównie właśnie na stoiska wędliniarskie, bardzo ładne sa z reguły nawet smaczne mają produkty, czy wie ktoś jakie tam są umowy, bo potrzebuje pracy raczej na krótko
0
iza 2016-01-05 12:23:59
równiez widiałam te oferty pracy wiem, ze nie tyczą się chyba jednego miasta miasta ale kilku oddziałów w kraju, poza tym praca na stoisku wedliniarskim nie jest zła, masz umowe i co dziennie nie musisz byc w pracy
0
iza 2016-01-07 18:17:30
Poza tym gdyby jeszcze byl tos zainteresowany jakas kobieta to szukaja sprzataczki w Bydgoszczy, daja umowe o prace na czas nieokresolny i 1800 zł wynagrodzenia
0
leges 2016-01-09 21:52:55
Chętnie bym się jednak dowiedział czegoś więcej na temat tej firmy, bo wiem, że operują w branży mięsnej, ich produkty są selekcjonowane i bardzo dobrej jakości.
0
wilkor 2016-01-17 17:36:05
@leges zawsze możesz na rozmowie się dowiedzieć czegoś więcej o firmie albo poprostu poczytaj na ich stronie. Ja aplikowałem na stanowisko product manager bo wystarcza roczne doświadczenie
0
As 2016-01-19 17:49:57
No to stanowisko product manager nawet fajne, ale niestety ja z Warszawy, więc to za daleko. Dlatego też myślę nad zatrudnienem u nich jako sprzedawca, tyle, że ogłoszenie jest z początku listopada i nie wiem czy wciąż jest aktualne... Może ktoś z was wie?
1
popart 2016-01-21 17:51:26
no żeby dojechać do świecia np. to trochę tak :D ja jestem z tych okolic szczecina i na razie szukam u nich pracy na stanowisku sprzedawcy w branży mięsnej
0
bartek 2016-01-23 20:04:47
Fajne te oferty w sumie. Niby praca na stoisku mięsnym nie jest spełnieniem marzeń, ale wydaje mi się, że Gzella podchodzi do sprawy poważnie i dobrze traktuje pracowników @popart.
0
wika 2016-01-25 20:14:10
Ja podobnie jak popart bede aplikowała tutaj jako sprzedawca. Sama bardzo czesto robię tu zakupy, szczególnie uwielbiam ich salami, te pokrojone nie traci pieprzu z boków, jak salami innych marek.
0
Ciotka 2016-01-28 20:28:54
Czy Sprzedawca na stoisku wędliniarskim Gzella w Gdańsku jest nadal aktywną ofertą, chociaż jest z grudnia? Potrzebuje pracy, a to dobra oferta z tego co widzę
0
krzysiek 2016-03-09 17:21:36
chciał bym wszystkim polecić wszystkim sklep na Rydla zawsze świeży towar i miła obsługa nikt tam nie robi łaski super dziewczyny aby tak dalej gratulacje dla szefa !!!
0
hubert 2016-03-18 14:55:34
na pewno teraz jest oferta jako Sprzedawca - Stoisko Wędliniarskie głównie, wiec oczywiście trzeba mieć książeczkę z sanepidu no i doświdczenie jest mile widziane.
0
2ddd 2016-04-04 10:37:23
Cześć, mam takie pytanie, jakie warunki panują w firmie, jakie możliwości są tutaj, bo ja nie do końca ogarniam jakie tu macie umowy i czy się opłaca, pozdro
0
hubert 2016-05-07 16:11:01
Hej a jak tam warunki w dziale technicznym? Widziałem u nich ogłoszenie i wiem, że na pewno trzeba mieć doświadczenie min. 2 lata mieć uprawnienia elektryczne i eksploatacyjne. Tyle, że nie wiem co oferują w zamian jeśli ktoś coś wie dajcie znać bardzo mi to pomoże!
0
romeko 2016-06-15 23:31:09
Dla mnie idealne jest to, że jest szansa u nich na odpowiednią opiekę medyczną, bo wkońcu nawet o takie benefity socjalne jest ciężko, bo jak wciskają śmieciówki to od razu odmawiają takim urozmaiceniom. Dobrze, że u nich jest inaczej, a wypłata terminowa?
0
edfr 2016-06-17 22:45:17
no pewnie to abrdz wazne jest..teraz szukaja tez kierownika regionalnego w kilku wojewodztwach oferuja m.in. zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę atrakcyjny system wynagrodzeń zależny od wyników pracy
0
fv 2016-06-18 12:01:00
no pewnie ze tak ja tam bardzo cenie firmy ktore wlasnie cos takiego oferuja swoim pracownikow..dla mnie wazana jest atmosfera wynagrodzenie i dodatkowe benefity
0
Ania 2016-06-22 05:41:24
Przecież to jest strona reklamująca gzelle,,,ani jeden z moich obecnych komentarzy nie pojawił się a kilkadziesiąt z poprzedniego roku napisanych przez wiele osób z całej Polski po prostu usunęli bo były niepochlebne
0
eio 2016-06-22 10:05:43
a o jakich konkretnie mówisz benefitach? opisz proszę., Sprzedawca do Delikatesów Mięsnych Gzella w Toruni też takie dostanie jak teraz szukacie?
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gzella Sp. z o.o.