Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gzella Poland Sp. z o.o. S.K.A.

Pracowałeś w firmie Gzella Poland Sp. z o.o. S.K.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
trululula - 2014-08-12 21:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olifaa - 2014-08-12 16:29:33]:
W ogłoszeniu jest informacja o umowie o pracę, czyli to nie jest prawda?
zdjecie uzytkownika
Kolman - 2014-08-13 01:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli na takie stanowisko nie daliby umowy o pracę to nie wiem kto by zechciał u nich na innych warunkach podjąć pracę. Muszą coś zaproponować konkretnego, bo koordynatorzy chyba złego życia w Gzelli nie mają, w końcu jest czym zarządzać i co koordynować. Flota jest dosyć spora więc odpowiedzialność na pewno jest duża. Co do 14 godzin to już jest spora przesada... Jeżeli takie godziny ktoś odbębnia to następny dzień powinien być wolny.
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-08-13 16:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lalka - 2014-07-15 16:18:27]:
hahahaha padlam hahaha szacunek hahahaha
zdjecie uzytkownika
ssss - 2014-08-14 15:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to za zakład szantarzują ludzi robią po 18h a teraz co starych prukwów mają
szantarzują i nic więcej to jest auschwic i puff robić za marne grosze po tyle godzin
zdjecie uzytkownika
Gabrysia - 2014-08-14 20:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie, nie marudźcie, u innych jest jeszcze gorzej, a tu macie sprawiedliwie, czy kiedyś ktoś spóźnił się z wypłatą... obowiązki są wszędzie a wy marudzicie jak w PRLu
zdjecie uzytkownika
trululula - 2014-08-14 21:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podbijam temat. Czy ktoś był na rozmowie w siedzibie na stanowisko koordynatora i może powiedzieć coś bliżej? Z rozmowy telefonicznej dowiedziałam się , że oferują umowę o pracę i wszystkie narzędzia do pracy. Proszę o opinie, najlepiej osób pracujących na w/w stanowisku.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
elwa - 2014-08-14 21:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Pan od kontroli.... jaki przystojny, taki ostry...
zdjecie uzytkownika
Leon - 2014-08-14 23:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ogólnie lekko nie jest,praca po 11 i więcej godzin,w akordzie,4 zł za tonę.
Atmosfera nieciekawa,wszędzie pełno(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kinia - 2014-08-15 10:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko koordynatora.Rozmowa trwała ok 30-40 min i toczyła się oczywiście wokół oferowanego stanowiska. Wszystko szło dobrze po czym pod koniec rozmowy stwierdzono że nie jestem z branży mięsnej wiec proponują mi stanowisko kierownika delikatesów czyli defakto prace od 5 rano i stanie za ladą jak pozostali pracownicy. TO JAKIES NIEPOROZUMIENIE!!! Widza wczesniej CV kandydata,wiec po co zapraszaja na rozmowe kogos spoza branzy skoro im to nie odpowiada?! Człowiek jedzie kawal drogi ( w moim przypadku ok 300 km) po to zeby proponowali stanowisko na ktore sie nie ubiega! Moim zdaniem robia to specjalnie, bo kto jechalby taki kawal drogi zeby dostac prace za lada.Osobiscie czuje sie oszukana i radze zastanowic sie dwa razy zanim sie tam pojedzie!
zdjecie uzytkownika
bania - 2014-08-17 21:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak pracowałam co drugi dzień po 14 godz to trochę przesada. jak można normalnie po tylu godzinach usmiechac za ladą. masakra
zdjecie uzytkownika
kostka_cukru - 2014-08-19 17:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [olifaa - 2014-08-12 16:29:33]:
nie warto, czas pracy taki jak sobie zyczy pani "prezes"-na umowie masz 8godz, ale juz nie powiedza, ze dojazd do pracy sie nie liczy ( a niektorzy dojezdzaja nawet po 150km) zarobki na takim stanowisku to jedno wielkie nieporozumienie 2000zl brutto +premie, ktore za wszytko sa obcinane, poziom wiedzy, obycia "pani prezes" to jedna wielka porazka. wszystkie negatywne opinie sa niestety prawdziwe. do tego dochadza mandaty, ktore podpisujesz wlasnym nazwiskiem- pip, sanepid, pih itp itd, no i oczywiscie za mandaty odciagaja z twojej pensji.
masz jeszcze jakies pytania?
zdjecie uzytkownika
ex - 2014-08-19 17:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cała prawda o pracy koordynatora w firmie Gzella:
- zapomnij o jakimkolwiek rozwoju swojej osoby, Twoja praca polega głównie na byciu perfekcyjną Panią domu, kontrolujesz: czystość kontaktów, stan zakurzenia faxu, stan czajnika-czy jest dobrze odkamieniony, to oczywiście zdaniem pani „prezes” ma ogromny wpływ na obót
-praca na umowie 8h dziennie, ale tylko na umowie, średnio do 10h + dwie pracujące soboty, za które oczywiście nie masz wydanego dnia wolnego
-benefity? Zero.
-samochód służbowy tylko do użytku służbowego, ale oczywiście Twój czas pracy poświęcony na dojazd do sklepu(niektóre panie dojeżdżają ok 150km) nie jest wg pani prezes czasem pracy więc tyrasz za friko
-wynagrodzenie? Śmieszna umowa o pracę 2000brutto + premię+prowizja od obrotu. Realna wypłata ok 2300netto- cholernie żenująca stawka na stanowisku menagera .Oczywiście na rozmowie o pracę zaproponują Ci minimum podstawy np. 3000zł i zagwarantują- tylko słownie, że takie pieniądze będziesz otrzymywała i owszem otrzymujesz je podczas okresu próbnego, a po okresie próbnym szanowna pani z-ca kierownika dział kadr wmawia Ci, że nie zrozumiałaś warunków umowy i Twoja wypłata jest rzędu 2300 zł netto, a jeśli pójdziesz upomnieć się o swoje pieniądze to proponują Ci złożenie wypowiedzenia, a u słabszych pań koordynatorek wywołują wyrzuty sumienia : ależ pani x jak może pani prosić o tak duże pieniądze, skoro nie robi pani wyników
- Twoja bezpośrednią przełożoną jest pani prezes, która podczas objazdówki Twoich sklepów nie omawia z Tobą wyników sprzedażowych, wzrostów, spadków, konkurencji, Twoich planów,kgtóre pomogą Ci zrealizować budżet. Omawia z Tobą za to „kurz na kontaktach, zakurzony fax, zakurzony kaloryfer” tak i masz wrażenie, że jeździsz z z szefową firmy sprzątającej. A dlaczego nie omawia? Bo nie ma o tym zielonego pojęcia. Zresztą ktoś, kto porównuje okres sprzedażowy luty do lipca nadaje się tylko do kontroli czystości. Jaki jest plus pracy z tą osobą? Zero stresu podczas rozmowy z nią, bo kto by się stresowała rozmawiając z osobą po prostu tępą.
- oczywiście dochodzą jeszcze mandaty od pip ( a dlaczego? Dlatego, że w tej firmie coś takiego jak prawo pracy nie istnieje, dziewczyny pracują czasami i po 17h na dobę – oczywiście nie mają za to dnia wolnego, łamane są nagminnie doby pracownicze, firma nie płaci setek za łamanie dobry) , które podpisujesz swoim imieniem i nazwiskiem i jak się dogadasz to być może nie ściągną Ci tej kwoty z pensji, tylko zapłacą za Ciebie (podkreślam być może).
Zakończę słowami: „jaki pan taki kram”. Relację zdałam ja- ex koordynatorka
zdjecie uzytkownika
elwa - 2014-08-19 22:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bania - 2014-08-17 21:10:10]:
Dziś wszedzie jest cieżko, nie marudzcie, pracować trzeba i tyle
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-08-20 10:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elwa - 2014-08-19 22:42:31]:
Jasne jest ciężko, bo nie ma w dzisiejszych czasach lekkiej pracy i jasne trzeba pracować, ale chyba nikt nie ma zamiaru pracować charytatywnie i nikt nie powinien być okradany przez swojego pracodawcę.
zdjecie uzytkownika
Patka30 - 2014-08-25 20:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Kadrowa uwaza sie za jakas Pierwsza Dame za nie wiadomo kogo...zero szacunku dla pracownikow...Tak naprawde jest nikim.... i kiedys jej ta uniesiona głowa spadnie.....
zdjecie uzytkownika
czekajaca z utesknieniem - 2014-08-26 10:30:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patka30 - 2014-08-25 20:58:57]:
całe Trójmiasto trzyma kciuki oby jak najszybciej
zdjecie uzytkownika
Ta jedyna - 2014-08-26 12:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cała Polska trzyma kciuki
zdjecie uzytkownika
ahaha - 2014-08-26 12:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i ci co już nie pracują także trzymają.......każda nawet najgorsza praca jest lepsza od pracy w Gzelli pozdrawiam wytrwałych....:) i panią kadrową :(
zdjecie uzytkownika
Ta jedyna - 2014-08-26 13:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pani z kadr jest super olewa wszystkich
zdjecie uzytkownika
Obit - 2014-08-29 09:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki pracy mogą być nie najlżejsze, ponieważ naszemu narodowi wiele do szczęścia nie potrzeba. Możemy tylko narzekać, a i tak robimy swoje. Poza tym bywały dużo gorsze zakłady niż Gzella. A u nich jeszcze funkcjonuje działalność logistyczna, więc może w tym przypadku warunki pracy są nieco lepsze?
zdjecie uzytkownika
uster - 2014-09-02 16:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ta jedyna - 2014-08-26 13:23:07]:
o której kadrowej mówicie?ja poznałam tam trzy :)
zdjecie uzytkownika
Ta jedyna - 2014-09-02 17:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jaka pani Anes a poza tym cała reszta jest zteroryzowana
zdjecie uzytkownika
ex koordynatorka - 2014-09-02 20:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ex - 2014-08-19 17:51:26]:
To wszystko prawda co piszesz ex, traktowanie przez firme ponizej wszelkiej godnosci, o sobotach nic na poczatku nie mówią, kasa zalezy od tego jakie sklepy masz-jaki obrot generuja. Auta posiadaja gps ale koordynatorki nie sa o tym informowane, zatem nalezy zwrocic uwage na formę zatrudnienia i pomyslec zawczasu jak udowodnic nadgodziny, ja zaznalam tylko psychicznego upodlenia, jezeli chodzi ludzi z biura to niby w porządku ale kazde z nich jest zależne od szefostwa, cos zawdzięcza-Osie to
mala miescina, i na pewno sie nie przeciwstawia, i przed sądem pracy nie będą zeznawac na twoja korzyść, podsumowujac nie polecam, oczywiscie jesli nie lubisz jak toba pomiataja i nie szanuja twego czasu i zycia prywatnego(musi pani dowieźć kielbase to nic ze dzis wolna sobota, sklep musi generowac obrot) ja ciesze się że to już za mną, omijam ich szerokim łukiem,.
zdjecie uzytkownika
Ex - 2014-09-09 14:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najgorsza firma w jakiej pracowałam , wyzysk , donoszenie i oszukiwanie , państwo prezes uważają sie za bogów , współczucia dla ludzi którzy tam mieszkają i musza pracować , każdy przyjezdny popracuje trochę i go zwalniają bo nie liże tyłka . Zastanówcie się pożądanie bo szkoda nerwów i straconego czasu
zdjecie uzytkownika
sołtys - 2014-09-16 12:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ogólnie nieciekawa firma.Wynagrodzenie nieadekwatne do obowiązków.Donosicielstwo na porządku dziennym.Szkoda czasu i nerwów.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gzella Poland Sp. z o.o. S.K.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x