Gzella Sp. z o.o.

Osie

Opinie o Gzella Sp. z o.o.

Romek 2014-11-05 00:46:18
Chyba komentarze zostały usunięte poprzez zmiany tutaj na forum, zobaczcie na górze sa zakładki jak na ich stronie internetowej, jest kariera, o nas, historia, nagrody i tak dalej. Chyba wcale nie chodził o usunięcie negatywnych wpisów, bo pozytywne tez zniknęły, dziwna sprawa. Trzeba teraz forum odbudować, wie ktoś może czy warto do nich aplikować?
8
RUDA 2014-11-17 17:59:43
PRACUJĘ W TEJ FIRMIE PRAWIE DWA LATA I JEST CORAZ GORZEJ,TALONY NA ŚWIĘTA CORAZ NIŻSZE A PREMIĘ RZADKO MOŻNA DOSTAĆ, (usunięte przez administratora) A RESZTA MUSI SAMA SOBIE RADZIĆ,MASAKRA NIKOMU NIE POLECAM
11
figofago 2014-11-18 09:46:56
Hej ja pracuje jako sprzedawca w Wawie od października i jestem bardzo zadowolona.
Wynagrodzenie dostalam super, praca jest lightowa pod warunkiem, że lubi się pracę przy wędlinach:)
(usunięte przez administratora). Rada: nie słuchać plotek, nie mieszać się w nie i jest ok pozdrawiam:)
8
hola 2014-11-19 03:51:22
no ale o co w sumie te pretensje... postaw się na jej miejscu. Ona również ma plany i minima które musi zrealizować więc oczywiste jest , że zrobi przede wszystkim to co pomoże jej powiększyć swój wynik. Oczywiście wiadomo, że powinno zajmować się wszystkimi w podobnym stopniu,.. ale weź to jej tłumacz...
1
gggg 2014-12-03 07:15:11
Nie po premi tylko jest dodatkowa premia
bonifacy 2014-12-17 17:01:15
wiem jaki jest sezon, święta-nowy krok-budżety - ale czy jest szansa że jeszcze w 2014 będa przerpowadzone jakieś rekrutacje i ogólnie czy kogokolwiek jeszcze mogą i chcą przyjąć? bardzo ze względów osobistych zależy na pracy w tej branży i akurat w tej firmie, czy mam teraz szansę na zatrudnienie u nich?
1
nowa- gzella 2014-12-18 22:23:55
Podjęłam prace w grudniu.Czekam na pierwsza wypłatę do będę wiedzieć co do pensji. Rozmowa o pracę przebiegła normalnie bez jakiś głupich pytan, Jest odpowiedzialność materialna.Sprzedajesz,sama robisz zamówienia tzn. z współpracownikami,nie ma przerw.praca na zmiany.niedziele wolne o to jest plus. róże opinie nsie słyszy.(usunięte przez administratora)do tego dochodzą premie różnego rodzaju które możesz mieć lub nie.Zobaczymy dalej. (usunięte przez administratora)
2
sprzedawca 2014-12-22 19:35:08
Dużo nadgodzin z powodu braku pracowników-Szczecin.(usunięte przez administratora).Zbyt dużo pracy !!!!Ciężko.Ciągle przerzucają pracowników na inne sklepy.Rotacja pracowników duża.
PRZEMEK 2015-01-01 10:28:40
ILE MOZNA ZAROBIC NA ROZBIORZE I PRZY JAKICH GODZINACH
12
fagofigo 2015-01-01 17:38:11
firma jest super
4
marko 2015-01-02 12:21:42
Hej, jestem zainteresowany mozliwościa podjęcia pracy w Gzella, możecie napisac jakaś luźną opinię, bo nie chce się sugerowac tymi nieaktualnymi, czy opisem kariery na ich stronie internetowej. @RUDA, w ogóle to fajnie, że macie jakieś bony na święta, bo wiele firm w ogóle czegoś takiego nie daje. Coś jeszcze jest w tym socjalu?
nowa- gzella 2015-01-05 21:16:05
żadnego socjalu nie ma.
1
anatolll 2015-01-16 18:35:11
no dobra to w koncu jak to jest z ta firma bo na tym watku o gzella widzialem jakies wpisy ktorych chyba juz nie ma i prosilbym o jakies nowe informacje o rpacy tam i zarobkach, to dla mnei wazna i istotna sprawa. oczywiscie trzeba miec za co wyzywic moja rodzine i jestem ciekaw czy to tutaj sie uda.
2
anatolll 2015-01-16 18:36:51
no dobra to w koncu jak to jest z ta firma bo na tym watku o gzella widzialem jakies wpisy ktorych chyba juz nie ma i prosilbym o jakies nowe informacje o rpacy tam i zarobkach, to dla mnei wazna i istotna sprawa. oczywiscie trzeba miec za co wyzywic moja rodzine i jestem ciekaw czy to tutaj sie uda.
5
xyz 2015-02-01 19:14:13
dziadostwo , nie polecam
2
adam 2015-02-03 16:02:17
Witam jak się ma praca jako Przedstawiciel Handlowy ?? jakiej podstawy można oczekiwać oraz jakie cele sprzedażowe są, tz do realizacji czy tylko jako ''plan'' nie do zrobienia za wszelkie info serdecznie dziękuję

Pozdrawiam
Adam
6
ona 2015-03-12 21:18:55
witam nie jest latwo ale spróbuj sam pozdrawiam.
5
ona 2015-03-13 16:31:36
powiodło się?
sarna 2015-07-21 20:53:44
Panią Bożenkę to akurat muszę pochwalić za dobrą współpracę z nami, jak ja chciałam mieć urlop lub potrzebowałam wolne nigdy nie było problemu,trzeba umieć współpracować z koordynatorem, a że ty nie dostałaś to może wynikało z sytuacji że nie mogłaś dostać swojego urlopu.
4
nicola 2015-08-31 15:44:14
GZELLA ROGOZNO SUPER SPRAWA POZDRAWIA ZADOWOLONY KLIJENT
2
Lilka 2015-09-09 20:07:01
Załogo Kolbego bardzo dziękuje pani Magdzie Nadolnej-Stosik ( za wszystko a jest tego dużo) dziękujemy i liczymy na dalszą współpracę.
2
gzelka 2015-09-13 18:14:55
Popieram,zupełna racja :)
1
lula 2015-10-11 10:54:04
słuchajcie naprawdę jest tak jak opisują tu dziewczyny ,ja pracuję od niedawna w sklepie tyram(usunięte przez administratora) z jęzorem do pasa ,wieczne kontrole ,wiecznie coś ,wszystko co jest na tym forum napisane to prawda i żałuję że przyszłam tu do pracy
7
baśka 2015-10-30 13:00:42
a weź się koleżanko nie przejmuj wpisami, ważne że moim zdaniem wyroby mięsne mają na poziomie i to jest dla mnie najważniejsze. a jak idziesz np. do nich na zatrudnienie na sprzedawcę to przecież wiadomo czego możesz się spodziewać, nie rozumiem więc twojego narzekania tutaj. ja osoibiście sprzedawać nie chcę więc idę na specjalistę ds. marketingu
berat 2015-10-30 15:13:03
Hej mozemy popisac w wiadomosci prywatnej w e-mail? mam pytanko w sprawie z gzella.
2
hola 2015-11-12 12:11:40
(usunięte przez administratora) to jeszcze nie jest powód do wychwalania firmy. potwierdzą to pewnie i sprzedawcy w Gzelli
biko 2015-11-23 10:50:45
Podajcie jakieś kwoty odnośnie zarobków np. Kierownik Sklepu
15
mini_julia 2015-12-01 14:08:38
witam wszystkich... praca w gzelli jest super...fakt ze to ciezka praca ale za cos nam placa.... umowa o prace jest ubezpieczenie i socjal....
2
ania 2015-12-02 17:12:57
ten miły komentarz napisał zapewne ktoś komu zależy na nowych naiwnych pracownikach, kasa ładna hmm jak za 12 h pracy dzień w dzień to oni grosze płacą.
2
ona 2016-01-08 08:55:55
jeszcze mało wiecie
2
Pysia 2016-01-09 12:00:39
OmijajCię ta firmę z daleka !
4
Ja 2016-01-21 11:50:30
Oni tylko tak ładnie pisza
Młoda 2016-01-30 17:29:11
Cała prawda w 100%
1
hm 2016-01-31 11:49:41
o sponsorowaniu komentarzy pierwsze słyszę, ale wydaje mi się, że to ważne, by lubić i cenić markę, dla której się pracuje. Wtedy lepiej podchodzi się do pracy :)
ill 2016-02-03 12:05:59
Powiem wam, że Gzella chyba straciła kontrolę i właśnie szukają marketingowca. Po przeczytanych opiniach, chętnie podjąłbym się takiego wyzwania, to musi być opłacalna praca :)
1
natka 2016-03-01 20:20:40
łatwo tak mówić, a jednak sytuacje bywają różne. Często umowę się podpisuje bez czytania, bo zależy komuś na czasie, a takie kwiatki wychodzą. Gzella na tym straci, jeśli nie zmienią lekko podejścia :)
Ola 2016-03-08 12:09:03
jeszcze tak kombinatorskiego podejscia do pracownika nie widziałam, atmosfera gorzej niż fatalna przy tym...
5
Giolla 2016-03-08 12:25:03
No ja np. wszystkie umowy czytam, to chociaż tyle mogę zrobić dla samej siebie, aczkolwiek no nie powiem, że znam osoby, które oby szybciej, oby prędzej
krzysiek 2016-03-09 17:21:36
chciał bym wszystkim polecić wszystkim sklep na Rydla zawsze świeży towar i miła obsługa nikt tam nie robi łaski super dziewczyny aby tak dalej gratulacje dla szefa !!!
tomasz 2016-03-10 12:32:07
wydaje mi się, że o samą atmosferę to dbają przede wszystkim pracownicy, ale to wszystko może się zmienić, na pewno wiem, ze jako sprzedawca to u nich można zarobić do 3 tys.
xyz 2016-04-08 14:54:38
Omijać szerokim łukiem, bardziej chyba nie trzeba tłumaczyć.
6
jurka 2016-05-04 10:40:05
Nie wiem czy przesadzacie cy nie ale widizałąm ofertę o pracę jako sprzedawca, daja umowę o pracę! To zle?
1
Ania 2016-06-22 05:41:24
Przecież to jest strona reklamująca gzelle,,,ani jeden z moich obecnych komentarzy nie pojawił się a kilkadziesiąt z poprzedniego roku napisanych przez wiele osób z całej Polski po prostu usunęli bo były niepochlebne
2
koka 2016-09-21 17:43:34
Pracowalam na sklepie i na stoisku - bo to dwie rozne sprawy patrzcie dobrze w ogloszenie- i zdecydowanie polecam na stoisku- to jest zupelnie inny klimat i pieniadze niz sklepy.
kewiatki latki 2016-09-25 21:49:56
@n Zuza -- ale naprawde jest az tak słabo? i nieb rpzesadzasz w tym co piszeszm ani odrobinkę ??????
1
kamcia torun 2016-10-25 16:09:09
Majac dobry zespol i odpowiedzialna kierowniczke to zarobic mozna i to dosc ladnie a to dlatego ze mamy prowizje... premiowanie jest badz nie ma zalezne to jest od efektu pracy... pracuje dwa lata i naprawde jest ok .dla Pracusi POLECAM.
toruń 2016-11-04 19:15:33
co ty piszesz ,ładnie można zarobić -tyrasz po 13h dziennie ciągłe nadgodziny ponad 200 h miesięcznie a pensja ok 1700 złoty wyzysk i jeszcze raz wyzysk przerw śniadaniowych nie ma ja pracuje długo ale jeszcze nigdy nie miałam przerwy na śniadanie jesz w locie wymogi tak ale ty jako pracownik nie masz żadnych praw
5
iwona 2016-11-17 21:04:22
szukają znowu do pracy w sklepach
jeżeli chce ktoś pracować po 200 godzin albo i więcej w miesiącu to proszę
zero szacunku , zero praw pracowniczych to zapraszamy
3
Olech 2016-11-25 14:41:30
Po rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie marka straciła w moich w oczach.
Proszę państwa jakieś szkolenia sobie zorganizujcie z rozmów kwalifikacyjnych chociaż to raczej też nie pomoże :)
Najlepsza była Dyrektorka kadr normalnie w skali braku pojęcia od 1 do 10 daje jej 10 punktów :)
3
mandarynka 2016-12-09 07:45:43
smiech na sali wlasnie dostalismy bony na świeta do wykorzystania w sklepie gzella na 100 zl tylko dodam ze te 100 zł zostalo odciagniete z pensji.. oszusci i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Zostaw swoją opinię o Gzella Sp. z o.o. - Osie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gzella Sp. z o.o.