Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Gzella Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
aga - 2014-10-28 21:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
Czy w tym wątku nic sie nie działo czy wszystkie posty poszły do usunięcia?... ktoś coś wie o Gzelli? Jakie wynagrodzenie ? Atmosfera do zniesienia? Można liczyć na zrozumienie jak dziecko się przechowuje z dnia na dzień ? Każde informacje będą pomocne, kompletnie nic nie wiem o firmie a miałam składać CV
zdjecie uzytkownika
Loko - 2014-11-02 23:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A jak się pracuje w dyrektorem finansowym?
Co możecie powiedzieć o nim, jego kompetencjach?
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-11-05 00:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Chyba komentarze zostały usunięte poprzez zmiany tutaj na forum, zobaczcie na górze sa zakładki jak na ich stronie internetowej, jest kariera, o nas, historia, nagrody i tak dalej. Chyba wcale nie chodził o usunięcie negatywnych wpisów, bo pozytywne tez zniknęły, dziwna sprawa. Trzeba teraz forum odbudować, wie ktoś może czy warto do nich aplikować?
zdjecie uzytkownika
RUDA - 2014-11-17 17:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
PRACUJĘ W TEJ FIRMIE PRAWIE DWA LATA I JEST CORAZ GORZEJ,TALONY NA ŚWIĘTA CORAZ NIŻSZE A PREMIĘ RZADKO MOŻNA DOSTAĆ, (usunięte przez administratora) A RESZTA MUSI SAMA SOBIE RADZIĆ,MASAKRA NIKOMU NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
figofago - 2014-11-18 09:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Hej ja pracuje jako sprzedawca w Wawie od października i jestem bardzo zadowolona.
Wynagrodzenie dostalam super, praca jest lightowa pod warunkiem, że lubi się pracę przy wędlinach:)
(usunięte przez administratora). Rada: nie słuchać plotek, nie mieszać się w nie i jest ok pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
PRZEMEK - 2015-01-01 10:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ILE MOZNA ZAROBIC NA ROZBIORZE I PRZY JAKICH GODZINACH
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: spokojnie bez nacisku luzna rozmowa odpowiedzi na wzajemne pytania zacheta do podjęcia pracy
Pytania:
zdjecie uzytkownika
fagofigo - 2015-01-01 17:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma jest super
zdjecie uzytkownika
anatolll - 2015-01-16 18:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobra to w koncu jak to jest z ta firma bo na tym watku o gzella widzialem jakies wpisy ktorych chyba juz nie ma i prosilbym o jakies nowe informacje o rpacy tam i zarobkach, to dla mnei wazna i istotna sprawa. oczywiscie trzeba miec za co wyzywic moja rodzine i jestem ciekaw czy to tutaj sie uda.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gzella Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gzella Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x