Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gzella Spzoo

Pracowałeś w firmie Gzella Spzoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Janka - 2014-05-09 00:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze szynkę można odłożyć na koszyk obok i poprosić jeszcze raz o zapakowanie. Ciekawe, może mają jakiś odgórny przykaz wyzbywania się wędlin...
zdjecie uzytkownika
zosia - 2014-05-09 14:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o jakim koszyku mówisz bo w tym sklepie nic takiego nie ma.
zdjecie uzytkownika
Janka - 2014-05-22 06:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dziwne, bo wydawało mi się, że kiedyś były, albo coś mi się pomyliło. Nie mniej jednak trzeba dawać jasne sygnały co się chce.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-05-31 20:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nico - 2014-04-27 09:25:30]:
Witam i co należy do twoich obowiązków na stanowisku PH ??
zdjecie uzytkownika
Kunia - 2014-06-05 14:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem z jakich miast te dziwne opinie na temat sklepów Gzella, ja kupuje i mięso i wędliny w tych sklepach juz ponad 2 lata i jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się by było coś nie świeże.Wedliny bardzo dobre panie tez zawsze mi cos doradzą, a nawet zaproponuja cos na obiad , ceny moze nie sa niskie ,ale gdzie teraz jest tanio . Bradzo polecam sklepy w Gdańsku gdzie towar jak i obsługa jest cudowna ,przedewszystkim polecam sklepik na Jagielońskiej i pod tunelem w Gdańsku.
zdjecie uzytkownika
Rozczarowana - 2014-06-09 13:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nieuczciwy pracodawca. Omijajcie z daleka. Dużo wymaga, ale od siebie nic. Płacimy za osocze, niedoważone mięso itp. Pensje i tak skromne ścina jak może. Normalnie czułam się jak niewolnik pracując za psią kasę od rana do wieczora i jeszcze wkółko potrącenia. A jak nie tak wypowiesz regułkę, to tajemniczy klient wypada słabo i znów potracenia. Ech......... już lepiej iść do hipermarketu zrobisz tam swoje i do widzenia a tu tylko wymagania i nic od firmy, dorabiasz firme jak wyrobnik jakiś. (usunięte przez administratora) Są też dobr e produkty, ale czasem jest akcja ,że mamy 2 dni na sprzedanie lipy. Ja się źle z tym czułam. Właściciele niby wierzący a takie rzeczy każą ludziom robić, to nie jest uczciwe.
zdjecie uzytkownika
Dario - 2014-06-09 21:50:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak sprzedaż sugerowana to element ,który zapożyczono z innych branż-sam osobiście tego nie trawię ,a efekt jest taki iż następnym razem kupuje w innym sklepie-tym samym odwrotny od zakładanego.kupujesz łopatkę i wciskają ci przyprawę ,olej i surówkę.Co do metki to rzeczywiście -chyba ostatnia jaką jadłem...
zdjecie uzytkownika
Janka - 2014-06-12 08:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może sporo zależy od kierowników i ich podejścia do pracowników. Wbrew pozorom jestem skłonny przyjąć to za prawdziwe.
zdjecie uzytkownika
ROZA - 2014-06-19 15:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie zależy od kierowników oni nie mają na ko wpływu tylko koordynator nażuca swoje i jeśli nie zrobisz tego co ci każe to każdy ma po pensji a najwięcej kierownik że nie pilnował swoich ludzi że nie wciskają każdemu klientowi towaru tego co ona narzuciła w danym tygodniu. WIEM COŚ NA TEN TEMAT
zdjecie uzytkownika
Janka - 2014-06-26 10:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja takie zachowanie z jednej strony rozumiem - bo liczy się realizowanie celów i sprzedaży, a z drugiej strony jest to mega chamskie i nieludzkie.
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-07-12 17:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja kupuje w gzelli w sławnie i nie narzekam towar swiezy obsluga jak marzenie szczegolnie pani czarnulka :) az chce się kupować :)
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-07-13 19:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dario - 2014-06-09 21:50:06]:
nieprawda kolego to nie wciskanie to polecanie nic na sile jeśli nie chcesz skorzystać to po prostu podziękuj i tyle jest ekspedientka której na pewno bys nie odmowil
zdjecie uzytkownika
nikmen - 2014-07-13 21:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To bardzo ciekawe, gdy ogląda się w internecie fotki z prywatnych uroczystości właścicieli zakładów mięsnych to na stołach są raczej tylko potrawy przygotowane w domowej kuchni np. sałatki, tatary itd.? W ogóle nie konsumują wyprodukowanych przez siebie wędlin?
zdjecie uzytkownika
lalka - 2014-07-14 21:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikmen - 2014-07-13 21:38:06]:
każdy gości się wg swojego uznania może swoje się przejadło :) zartuje zwyczajnie nie ingerujmy w zycie prywatne innych. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
lalka - 2014-07-15 16:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w firmie pracuje wiele osob i za co ogromny plus dla Pani Prezes??? ....wszyscy odnoszą się ze wzajemnym szacunkiem a wręcz serdecznoscia nie ma chamstwa itp.jak w innych zakładach pracy. kto nie zna sytuacji od zewnątrz nie ma prawa oceniac szczególnie negatywnie.
zdjecie uzytkownika
kokos - 2014-07-16 04:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dziś mam 14-stkę,masakra,jestem zmęczona,spadam z Gzelli.ta praca to nieporozumienie.
zdjecie uzytkownika
Kotek - 2014-07-16 08:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektóre aspekty rzeczywiście mogą wołać o pomstę do nieba, bo nie znam dwóch takich pracowników, którzy byliby zadowoleni z odbębniania 14-godzinnych zmian. Inną kwestią są stawki, ale one niskie są niestety w całej Polsce. Może warto o tym z prezesem podyskutować? Nie mniej jednak dystrybucja wyrobów jest bardzo szeroka, bo idzie wszystko na całą Polskę, co sprawia, że Gzella nie myślała o rozwoju lokalnym ale od razu krajowym. Na rynku są od 1985 roku i posiadają ponad 150 sklepów ... no rozwinęli się całkiem nieźle.
zdjecie uzytkownika
kiti - 2014-07-16 12:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby Mirek wszedł na forum i napisał ile razy został przez ludzi oszukany to ten wątek miał by pewnie kilka tysięcy postów.
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-07-16 17:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzisiaj byłam w Gzelli w Malborku na ul. Mickiewicza. Chciałam kupić karkówkę i poprosiłam o zmielenie. sprzedawczyni zważyła mięso przed zmieleniem, które ważyło 2. 160 kg po mieleniu poprosiłam aby zważyła powtórnie i okazało się, że waga mięsa jest tylko 2.055kg . Sprzedawczyni powiedziała, że muszę zapłacić za 2.160kg jednak ja uparłam się , że nie będę płaciła za coś czego nie mam na wadze. W ten sposób zniechęca się klienta do kupowania w waszych sklepach.
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-07-17 13:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiti - 2014-07-16 12:47:56]:
ja wczoraj pracowałam caly dzień i fakt ze to długo ale zleciał bez przeszkod mam cudownych klientów o których walczyłam po moich poprzedniczkach...i wywalczyłam pracuje mi się dobrze i nie narzekam a ZA i PRZECIW znajdziecie w każdej pracy. uwielbiam swój sklep masakra co wypisujecie......relacja klient a ekspedientka jest bardzo wazna. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
.............................................. - 2014-07-18 20:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kotek - 2014-07-16 08:29:06]:
ps.lubie kotki :)
zdjecie uzytkownika
14 - 2014-07-19 08:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie ze cenisz sobie klietow a pomyslalas o dzieciach i rodzinid kt sie przez taka prace wogole nie widzi, nie ma jak lekcji odrobic dzieci z kluczem na szhji lataja bomama nie konczy oo 8h ale po 14 super propaganda , czyzby dziewczyny z biura dostaly letnie zadanie specjalne
zdjecie uzytkownika
.............. - 2014-07-19 18:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [14 - 2014-07-19 08:34:53]:
14 h to tylko jeden dzień w tyg bez przesady aczkolwiek moje dziecko nie musi wychodzić z kluczem na szyi i tu mam ten plus podziwiam matki w ww sytuacji i zycze cierpliwości bo zdaje sobie sprawę z tego ze o prace bardzo cizko nie jestem ksiegowa naprawdę pracuje w sklepie. pozdrawiam serdecznie :)
zdjecie uzytkownika
kokos - 2014-07-22 07:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
14 raz wtygodniu?gdzie?bo ja mam i nawet po 3 razy w tygodniu,padam na twarz po prostu,szkoda gadać i sie denerwowac,to tyle,pozdrawiam wszystkich.
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-07-22 07:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kokos - 2014-07-22 07:04:14]:
autentycznie raz w tyg a gdzie pracujesz koleżanko ze trzy razy??? w takim układzie ci się nie dziwie i nie pozwalaj przelozonej na to powiedz jej ze porozmawiasz z pania prezes szybko zmieni zdanie. zycze powodzenia i nie boj się bo wilk nie taki straszny jak go pisza :) pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gzella Spzoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x