brak logo

Termika Technika Izolacyjna

Gdańsk

Opinie o Termika Technika Izolacyjna

ant 2014-11-28 16:03:06
Jak w każdej firmie są pewne zasady, dzięki którym funkcjonuje. Jeśli "olewasz" przychodzenie do pracy, to nie ma się czemu dziwić, że później z przymrużeniem oka patrzą na ciebie, gdyż w żaden sposób nie można polegać na takim pracowniku, nie mówiąc nic o planowaniu robót. Stawki są jakie są, wszystko zależy od człowieka. Jeśli nie oddajesz pobranego sprzętu, który ginie, nie ma się czemu dziwić, że wychodzi 7 zł za godzinę.
A 2015-03-24 19:01:16
Nie placa diety? Chyba Tobie.... Wszystkim placa. Ale moze wiecznie obrazonym na zycie nic w zyciu nie wychodzi. Idz do kefera, badz parobkiem u Niemca tam jest lepiej
Bart 2015-03-28 15:02:45
Bravo! Co oni gadaja... Termika dalej rob swoje! Mamy najlepszy warsztat w Polsce swoje produkty bravo!
a 2015-03-29 19:06:52
kolego "pompa" pompuj dalej swój balonik. popracowałeś miesiąc i wydaje ci się że wszystko widziałeś... nie wiem gdzie zarabiałeś za granicą 5 tys ale chyba nie w Termice bo tutaj tyle zarabiam w polsce
A 2015-04-01 08:38:45
Romek jedz do norwegii tam placa 30 000 wiec bedzie ok dla ciebie
Fachowiec 2015-04-08 12:21:32
Sądząc z opinii ludzi - w tej firmie nie warto pracować.
Dlaczego od kilku lat jest stałe ogłoszenie Termiki w gazetach i internecie??
To chyba znaczy że jest tam rotacja - tzn- żle się dzieje....
2
Adam 2015-04-08 21:31:51
Tzn ze jest wiecej zlecen kolego... Termika dalej swoje!!!
swiezy 2015-04-10 16:43:49
Witam. Pytanie do bylych i obecnych pracownikow. Ile zarabia w firmie termika spawacz np mag 136. Placa na godzine? Co generalnie sie spawa w firmie stal czarna, nierdzewke jakimi metodami, jakie zlacza pachwiny styki, rury,blachy ? Czy sa jakies probki przed przyjeciem do pracy czy spawacz musi znac rysunek techniczny? Prosze o jakakolwiek odpowiedz.
pedro 2015-04-12 19:41:51
Spawamy w nierdzewce w zbiornikach RSW i blacha czarna uprawnienia 111 i 136 . Sprawdza ciebie na robocie, chodzi generalnie o wydajność. Jak będziesz wydajny ok 30PLN na h na działalności , spawamy i rury i styki konstrukcje wsporcza
Placa punktualnie co mc także jest dobrze
as 2015-06-15 11:04:57
Niewiem jak inne dzialy ale dził klimatyzacji i wentylacji niema racji bytu spora rotacja sprzet naprawiany setki razy przestarzaly kierownik wielki kozak ktury chyba dopiero co skończyl studia bo na branzy stoczniowej sie wogule niezna chodzi o kamila cierzko sie doprosic o jakikolwiek sprzet chlopaki sbieraja zurzyte tarcze ze stoczni zeby wymienic co jest bezsensem przerwy niesa platne czyli robisz 10godz a placa 9 soboty sa obowiazkowe i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ich to interesuje co o tym myslisz na temat kamila sie wogule niewypowiem bo skoro inspektor jakosci zyliński ma z niego beke jak i tromczynski to jest cos nie tak .umowy zlecenia niechca dac wszyscy na dzialanosci lub dziele wiec o ubezpieczenie niema szans. przy odejsciu z pracy daja ci 6zl/h bo tak niema konkretnych tlumaczen w jeden dzien cie niema to caly miesiac rypiesz za 10 zl/h rekawice musisz tez zbierac na wymiane gdzie siedziba niejest na stoczni co powoduje to ze musisz jechac na siedzibe pobrac rekawice lub tarcze za co ci nieplaca choc wedlug mnie powinni sami zwozic by niemarnowac naszego szasu.druga zecz jest taka ze niekończa jednej roboty zaczynaja jedna niekoncza jej a na koniec sobie przypominaja ze trzeba ja zrobic . nieplaca ustolonej stawki bo wedlug nich jest stawka zmienna odpawiadajaca oddanej pracy czyli np majac 18zl na gdzine morzesz dostac 10 wyliczajac sobie z godzin 15zl pozatym rotacja na stoczni jest taka ze szkoda gadac ludzie po mies zazwyczaj odchodza niepolecam dzialu wentylacji bo kierownictwo to banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] morze inne dzialy sa ok ale na wentylacje bym sie niepchal chyba ze na budynkach stocznia odpada pozatym sa czeste naloty pipu wiec i sypia sie mandaty
3
polak 2015-06-16 21:47:22
Kolego as.
Dobrze że już ciebie nie ma w firmie. pięknie piszesz a guzik robisz. Termika ma wszystkie statki na Północnej i aby tak dalej!!! idź płacz dalej i spij na wełnie...
Kleik 2015-06-18 19:04:12
Bravo Termika!!! Kolejny duzy kontrakt w Polsce brawo!
Ptyś 2015-07-12 18:49:37
Zatrudniłem sie 4 mc temu i moge tylko pochwalić firmę. Placa w terminie to na co sie umówiłem pracy duzo wiec nie ma przestojów i mozna duzo godzin przepracować jak zjedziesz z Exportu masz prace w Polsce wiec jest ok. Oby tak dalej Termika
marek 2015-08-10 08:12:02
Chciałbym przestrzec przed pracą w tej złodziejskiej firmie,płace na poziomie 8-12pln/h.Jeśli lubicie delegacje to może być Anglia za 20pln/h itd.Firma ta działalnośc swoją opiera na oszukiwaniu swoich pracowników tzn za wszelkie niepowodzenia spowodowane amatorszczyzną i niewiedzą kierownictwa obarcza się finansowo pracowników.Częste naloty PIP są uzasadnione(braki w sprzęcie BHP brak umów nieprawidłowości finansowe względem pracowników),arogancja i chamstwo kierowników sięga szczytu.Wszystkie pozytywne opinie tutaj zamieszczone pisali chyba sami kierownicy działow tej żałosnej firmy.Szczeże odradzam.
3
Wojtek 2015-08-10 08:18:38
Dzięki Marek za informacje właśnie chciałem iść do nich do roboty za spawacza
bo skusili mnie kasą ale dam sobie spokuj
3
Pol 2015-08-11 19:47:07
Chłopie jak masz kurs 2 dniowy spawacza to daj dobie spokój od razu... Jesteście siebie warci z tym fachowcem za 8 pln a potem ja tnę te spawy i spawał jeszcze raz sam zarabiam 40 złotych tylko szkoda ze taka robota pieprzycie to co ja robie obok was. Idź gdzies indziej Termika rób swoje !!! Dawaj kolejne kontrakty w Norwegi
Kolo 2015-08-12 20:18:42
Mareczku idź do stoczni gdańskiej tam sie leży i placa bo masz etat;) aha, tylko zaraz nie bedzie stoczni zapomniałem ci powiedziec
Klos 2015-08-13 23:26:20
Brawo kolo! Niektórym przeszkadza ze termika jest najlepsza firma izolacyjna w polsce... Termika do przodu!!!!
nabrany orzez Termikę 2015-08-16 17:31:44
Jedna wielka ..jnia
2
Termiknator 2015-08-17 15:56:08
Nie wiem jak jest w innych oddziałach firmy ale to co się dziej na stoczni w GD woła o pomstę do nieba. Stawki są ruchome, zależne od wyników. Trudno jednak zrobić wynik kiedy nawet śrubokręta brak, a spawaczom dają migomaty ogrodowo-garażowe do pracy na statku plus gruby drut proszkowy do spawania cienkich blaszek Itp. Ile zarobiłeś dowiadujesz się na koniec miesiąca. Przelew dostajesz 10. Jak się zwolnisz 30 na widok swojej stawki w stylu 11 złotych za pracę w k@rewsko złych warunkach to ci jeszcze potrącaą, a jak po przelewie 10 to jesteś ponad tydzień w plecy. Mobing Total. Podwyżki są obniżkami, potracaja ci godzinę za przerwę śniadaniową. Nie ma żadnej organizacji pracy. Robota rozgrzebana, a rotacja jest taka , że nawet biedni Ukraińcy stamtąd spierniczają na widok swoich żałosnych zarobków. Ciężko to opisać. tutaj potrzebny by był jakiś solidny audyt i reorganizacja plus egzorcyzmy. Spawacze i monterzy trzymajcie się daleko od tej firmy. Chyba, że lubicie klimaty w stylu Sado Maso.
3
wyzwolony 2015-08-23 22:32:11
gosciu w dupie macie kontrakty a nie w Norwegii z tamtad juz was wypiepszyli na stale wiem co mowie a ty lizusie przestan swirowsc ze tyle zarabiasz chyba ze robisz dobrze kierownikom
4
Nel 2015-08-28 14:20:19
Zadnej merytorykau u ciebie tylko pomyje.... Idź do kopalni na przodek, tam takie słownictwo pasuje...
szemo 2016-10-17 11:23:11
Pracowałem w tej firmie parę lat temu i po paru miesiącach sam im podziękowałem.Oszukują na kasie i nich mi nikt nie mówi,że jest wszystko O.K. bo to ściema.2 miechy siedziałem za granicą,robote skończyłem przed czasem imo ile za pierwszy miesiąc kasa była dobra to za drugi tak mnie przerobili na kasie,że więcej zarobił bym w Polsce pracując nawet przy koszeniu trawy.
3
nick j 2016-10-17 11:48:42
@szemo ale jak to jest możliwe, że w porównaniu dwa miesiące pracy są aż tak różne? To chyba coś musiało być nie tak, próbowałeś to może jakoś wyjaśnić?
Jurek 2016-11-21 09:20:53
Też pracowałem w tej firmie. Mobing w najlepszym wydaniu. oszukują na wszystkim. Obiecanki o dobrej kasie na początek. W tej firmie nie ma podwyżek, są tylko zniżki. praca po 10 godzin a płacą za 9 i obowiązkowe soboty. Jak nie przyjdziesz w sobotę to automatycznie masz najniższą stawkę. Żałują sprzętu nawet rękawiczek. Ściągają ludzi z urlopów nagminnie uważając to za normalne. Chcesz mieć dobrze to musisz siedzieć dobrze w d.... staremu, koniowi , i kierowniczkom w szczególności ukaszowi sz i ągwie. we wszystkich działach tej firmy jest tak samo. Przyjmą cię - wycisną jak cytrynę i wy.....ą. Będziesz miał problemy w rodzinie, bo współmałżonka nie wytrzyma sama, bo ty jesteś całymi dniami w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Generalnie ta firma to dno. Zbudowana na krwawicy i krzywdzie ludzkiej.
2
Jurek 2016-11-21 09:21:26
Też pracowałem w tej firmie. Mobing w najlepszym wydaniu. oszukują na wszystkim. Obiecanki o dobrej kasie na początek. W tej firmie nie ma podwyżek, są tylko zniżki. praca po 10 godzin a płacą za 9 i obowiązkowe soboty. Jak nie przyjdziesz w sobotę to automatycznie masz najniższą stawkę. Żałują sprzętu nawet rękawiczek. Ściągają ludzi z urlopów nagminnie uważając to za normalne. Chcesz mieć dobrze to musisz siedzieć dobrze w d.... staremu, koniowi , i kierowniczkom w szczególności ukaszowi sz i ągwie. we wszystkich działach tej firmy jest tak samo. Przyjmą cię - wycisną jak cytrynę i wy.....ą. Będziesz miał problemy w rodzinie, bo współmałżonka nie wytrzyma sama, bo ty jesteś całymi dniami w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Generalnie ta firma to dno. Zbudowana na krwawicy i krzywdzie ludzkiej.
nick 2016-11-21 16:14:07
Jurek nie mobbing tylko trzeba codziennie pracować. Jak chcesz mieć wolne co tydzień to idz na urlop.
Wszyscy których obrażasz i nie tylko pracują tam wiele lat i będą dalej a ty narzekaj w 50tej kolejnej firmie w której przepracowales 2 miesiące.
1
kolarz 2016-11-21 16:16:12
nikt nie oszukuje tylko sa pewne zasady jak w każdej firmie których musisz przestrzzegac i będzie dobrze
jak chcesz z nimi walczyc to nie będzie i tyle.
1
grot 2016-12-06 06:29:00
tak jak mówisz KOLARZ. Trzeba się dostosować i tyle, jak w każdej firmie.
Biedak nie chodzi do pracy i placze znam 1000 takich. Najlepiej jakby zarabiali 10000miesiecznie i siedzieli w domach
Zostaw swoją opinię o Termika Technika Izolacyjna - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Termika Technika Izolacyjna