brak logo

Niczuk Metall

Olsztyn

Opinie o Niczuk Metall

Wisien 2014-12-20 19:51:06
to jak z tymi zarobkami?? jakie są srednie zarobki na produkcji i ile zarabia się na stanowiskach administracyjno biurowych??
3
Krążownik 2014-12-23 13:11:14
Kazdy u nas wie że Rz nie była kochanką tylko jawnie byli ze sobą i mieszkali razem. Nie wiem czemu ktoś takie bujdy pisze i to tutaj bo to oczernia firme a jest ok. Dodatki,premie, 13- tki, prezenciki na swieta i pełny socjal.a wy piszecie taki syf.Znajdźcie drugą taką firme w regionie co daje tyle dodatkow Kazdy kto tu pracuje to potwierdzi.Nie ładnie. Pewnie pisze to jakis zwolniony frustrat. A nie słyszalem zeby kogoś pogonili bo na szefa źle spojrzał. Fizycznych i polowe biurowych to rekrutują i zwalniają kierownicy a nie szefu. Gościu jest bardzo ok
3
Hehe 2014-12-30 23:36:30
to zrób mu laskę jak jest taki ok. Też się zastanawiam czy składać do nich CV. Opinie to ja różne słyszałem od kolegów, którzy tam pracują lub pracowali i są podzielone. Jestem świeżo po studiach ale wiem, że kierownicy to robią to czego szef chce, ale oni decydują kto i kiedy. Jeden z kumpli mówił, że jak stary rządził to wszystko było na swoim miejscu - teraz jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A jaka prawda?
1
Nuk 2015-01-13 21:49:46
Firma na lata pracy jak się człowiek zatrudni, prężnie się rozwija, zatrudnia sporo ludzi. Potęga regionu to bedzie kiedyś. Szefostwo jak wszędzie.Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma....Wymagają i kierownicy i główny szef, ale jak się uczciwie i pokornie pracuje to swoje się zarobi.Nie jest to najniższa krajowa. Szef młody,ambitny..Są nadgodziny jak ktoś chce,a nie musi! 13 pensja, pełen socjal czyli i gruszowe itp.Wolne święta, majówki.Głośno jest na hali, ale to przecież firma, gdzie sie produkuje i to w metalu...
1
jar 2015-01-17 12:05:33
No chyba ostatnia opinia to od samego młodego, ambitnego... Właśnie dlatego sie zwolniłem, bo kazali nadgodziny robić! bo przeciez powinienem byc wdzięczny, że pozwalają mi harować w hałasie po 12 godzin! Taaaa, płacą... Pytanie ile.
A Ty młody ambitny sam sobie zasuwaj na produkcji!
happy 2015-01-21 15:32:14
Czego wy chcecie od tej firmy? Jak na nasz region to nie jest źle! Bynajmniej jest to firma która Cię nie oszuka, płacą na czas. Pracuję na produkcji, z nadgodzinami wyciągam 1600 na rękę. Gdzie indziej tyle zarobisz?? Przestancie oczerniać.
ken 2015-01-25 08:54:59
Co wy tam wiecie...
jarek 2015-02-13 23:28:39
Nie wiedziałem, że tą (usunięte przez administratora) ż do Torunia poniosło. Im dalej tym lepiej!
Firma niby niezła, ale ostatnio już były problemy z wypłatami dla pracowników. ciekawe jak długo firma pociągnie???
laserstar 2015-02-17 23:29:35
Tak jest w Toruniu Wasza była kierowniczka i stąd właśnie można się domyśleć że jest "blisko związana" z właścicielem niczuka bo nadal jeździ służbowym autem Niczuk. Pewnie niedługo wróci do Olsztyna bo tu nie bardzo się sprawdza:))))
ania 2015-02-24 17:33:43
Mój mąż tam pracuje od lat na produkcji , wypłaty są zawsze i terminowo - zegarek można od nich ustawić. Żadnych problemów. Łatwo pisać bzdury, tylko warto byłoby mieć na to jakieś potwierdzenie:)
1
srania 2015-02-25 15:19:05
Taki wpis jak Ty to każdy sobie może zrobić Kubusiu!
Ja 2015-02-25 21:59:02
Pracuję w tej firmie i pracuje się dobrze. Nie mam zastrzeżeń! Polecam!
1
Ja 2015-02-28 14:24:29
O to co pytają to mogą powiedzieć ci, którzy się tu nie dostali. Firma jest naprawdę super. Najlepsza w regionie, bardzo dobrze się rozwija, ludzie zarabiają dużo więcej niż w Michelinie. Praca na produkcji jest spokojna, hala klimatyzowana, w biurze tak samo. Nikt nikogo nie goni, robisz swoim tempem. Dużo dodatków, premii, bonów na święta, chcesz robisz nadgodziny, nie chcesz nie robisz. Wypłata zawsze na czas, łatwo o podwyżkę jak jesteś dobry. Jak jesteś z daleka, szef pokrywa koszty dojazdów. Firma ma nowoczesne maszyny i rozwija się dynamicznie. Potrzeba wielu fachowców i operatorów maszyn, wózkarzy, konstruktorów. Polecam.
bos60 2015-03-04 17:18:47
NIE POLECAM PANUJE TAM MOBBING SPRWDZCIE SAMI !!!!!!!!!!!! PRACUJĄC TAM TRACISZ TYLKO ZDROWIE
2
omona 2015-03-08 02:17:43
Dorabiałam tam latem bo mam tam znajomego, super stawki i wszystko extra.Ci stali pracownicy dobrze mówili o swojej pracy, nie słyszałam źeby komuś coś nie pasowało. Jak ktoś tam napisał wszystko na czas jak w zegarku. Różnie tu ludzie piszą, ale żeby tak wszędzie było jak w tej firmie.Stawki dobre jak na Olsztyn i ludzie ok.
ktoś 2015-03-09 11:04:54
Różne tu widzę opinie, skrajnie negatywne i skrajnie pozytywne.

Firma nie ma żadnych kłopotów z płatnościami. Wypłaty na czas, drobne premie dla aktywnych pracowników, dobry socjal, nadgodziny płatne zgodnie z prawem.
Nie ma klimatyzacji na hali produkcyjnej, jest wentylacja. Jest hałas ale każdy pracownik wyposażany jest w ochronniki słuchu markowej firmy... i tak większość ich nie używa.
Zasady zatrudnienia zgodne z kodeksem pracy. Jeśli chodzi o zmienność zatrudnienia to bardzo rzadko jest nabór na stanowiska produkcyjne...pewnie dlatego ze tak tu źle i co chwila ktoś odchodzi ;) Tu ludzie pracują po 25 lat a odchodzą Ci co pracę rozumieją inaczej. Odchodzą bo nie pamiętam żeby ktoś był zwolniony.
Resztę trzeba na własnej skórze sprawdzić:D
do ktos 2015-04-14 10:34:22
Co mnie obchodzi jakiś kapitał? Nie czytajcie tego typu opinii, to wszystko kłamstwo wypisywane przez szefa. Brak szacunku dla pracowników, mobing, mobing i jeszcze raz mobing! Nowobogacki szef myśli tylko o kasie - nic więcej się nie liczy!
3
bum bum 2015-04-15 10:59:44
Weźcie Zbycha spytajcie jak mu się pracuje,he he, bum bum :-)
4
Mirek 2015-04-15 20:11:42
Co to ten mobing? Że co niby tam robią z ludźmi?
zaintreresowany 2015-06-11 21:03:21
Zapytam dla pewności te 1600 zł to sarkazm tak ?
Eustachy 2015-07-26 11:25:35
@Maniek jak uważasz, że na stażu zarabia się 1600zł i to w dodatku w Olsztynie, to fajny facet jesteś :-) A jeżeli chodzi o mobbing no to niestety wymaga się przychodzenia do firmy i pracowania od poniedziałku do piątku po 8h (jak chcesz to możesz dłużej)- coś strasznego...
solo 2015-08-24 11:46:57
A ja szukam informacji o firmie handlowej Transcorn pod tym samym adresem co Niczuk. Czyżby to druga firma tych Państwa? Ile osób jest tam zatrudnionych, może ktoś się wypowie, np. jakich doradca t-h?
Not 2015-08-26 00:22:31
Transcorn kiedyś był firmą tego samego właściciela, ale dziś poza adresem i podobieństwem w logo to nic te firmy nie mają ze sobą wspólnego.
look 2015-08-27 12:10:13
No nic oprócz tego, że jedną firmę prowadzi brat, a drugą jego siostra :-)
stefan 2015-09-11 09:49:20
a na temat zarobkow tojakie 1600zl czyba ze walisz wszystkie nadgodziny w tygodniu i malo kiedy w piatek wyjdziesz po 8 godz. pracy siedzisz dopuki ostatnie zamowienie nie bedzie zaladowane na tira i nie wyjedzie z firmy nie polecam tej pracy
1
Miodek 2015-09-11 14:04:11
nie polecaj, nie polecaj, ale dopóki pisz jak człowiek.
re- stefan 2015-09-11 14:06:59
A widziałeś kiedyś magazyn z niskim składowaniem? ;)
santi 2015-09-20 22:49:25
Jak nic wspólnego skoro właściciele to rodzeństwo?
marko 2015-10-12 23:00:48
A może ktoś napisać jakie są zarobki na magazynie?
1
Abc 2015-10-16 13:55:00
Co ty nie powiesz. Propaganda biurwy.
do wicia 2015-11-12 13:18:49
Dokładnie tak jak piszesz, tutaj niczego się nie dowiesz. Z wpisów zamieszczanych na tej stronie bije jedynie zawiść i polska mentalność " ja nie mam to inni też mieć nie powinni". Nie przejmuj się opiniami roboli im też się coś od życia należy, wiesz jak się wyżyją to im lepiej się te nakrętki wkręca :-). Szukaj informacji gdzie indziej.
Wacław 2016-01-20 22:20:50
Polacy to dziwna nacja... Mówi im się ze firma dno, a jednak każdy musi sprawdzic to na sobie. Trzymajcie się z dala od takich firm jak: Niczuk, Czmuda, Erko, Bujalski, Investa itp. czyli najlepiej wyjechać z Olsztyna, heheh. Na szczęście jest kilka innych firm bardziej pozytywnych,
2
kamal 2016-01-21 08:14:59
No dziwna , dziwna...a co wyrzucili Cię ze wszystkich wymienionych czy do żadnej Cię nie przyjęli?
ja 2016-02-17 08:00:37
Ogólnie, firma ok. Socjal, 13-stki, wczasy pod grusza. Ludzie spoko, jak wszedzie znajdą sie jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Normalne. Z pewnego rodzaju moobingien na jednym dziale sie zgodze, pracując tam miałam wrażenie , że jestem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale przez atmosfere jaką tworzyli ludzie(pracownicy fizyczni) było mi tam dobrze. Zaskoczył mnie tylko tekst prezesa "To jest firma w której nie rozmawia sie podczas pracy" , wiec jeżeli ktoś potrafi nie rozmawiać w ciągu 8 gdzin to polecam firme :) A co do prezesa to uważam , że to je4st młody człowiek który nigdy nie zaznał ciężkiej pracy w swoim życiu i nie umie docenić pracownika.
1
Lucek 2016-02-20 15:37:09
@Ja Twoja opinia jest pomocna bo firmę tworzą ludzie, z nimi spędza się pól dnia i trzeba się dobrze czuć, czasem się pośmiać, nie znam takich co są aktywni od rana do nocy. Też aplikuję na konstruktora.Poza lepszą kasą szukam spokojnej pracy żeby nie mobbingowano.
1
kamal 2016-02-22 12:50:08
@ja -a mogłabyś zprecyzować czy rozmawiasz czasami czy buzia Ci się nie zamyka? Bo to malutka różnica jest ...
Do roboty 2016-02-25 12:56:07
Do roboty sie wezcie :)
Czesiek 2016-03-19 16:30:15
Z tych skrajnie różnych i plotkarskich opinii nic się nie można dowiedzieć, czy warto aplikować,czy nie.....Z-ca kierownika produkcji mnie interesuje, długo wisi ogłoszenie...Ludzie piszcie o pracy nie głupoty jakieś bo to nie Pudelek.
1
Merkel 2016-04-24 19:43:35
Uuu to musiało być gorąco...hehe
1
sic 2016-05-01 11:17:40
Dużo postów poleciało ?
opiniotwórca 2016-05-19 16:18:33
12 tys na renkę
2
Pracownik 2016-09-10 21:45:17
Mobing! !!
6
Johny 2016-09-10 21:57:13
Ale na szczęście na jednym z działów :)
1
Kos 2016-10-06 17:35:10
Chcem na produjkcję, warto? Rekrutacja jest?
Or. 2016-10-09 10:56:43
Oferty są cały czas :) ale ludzie raczej uciekają.
3
Konrad 2016-10-10 21:16:35
trzeba być sobą, jak na każdej rozmowie kwalifikacyjnej niezależnie od stanowiska i doświadczenia trochę mieć na pewno, ja byłem na konstruktora i test był, nie poszło...
1
Fakty 2016-10-20 23:30:58
nie polecam pracy w tej firmie. Licza się układy i układziki ludzie którzy tam pracują (nie wszyscy) są zakłamani i oszukują nie tylko Prezesa (ogólnie jest zakłamanie). Szkoda mi prezesa tej firmy który odziedziczył dobra firmę i nie widzi nieprawidłowości która ma miejsce a ludzie którzy z nim blisko wspópracuja oszukują go (za plecami śmiejąc się z niego) i działają na szkodę firmy. Ludzie uczciwi i lojalni są tępieni . Dążenia firmy są na sile korporacyjne.Daleko dla tej firmy do etyki i godności człowieka a wiec proponuje omjiać ta firmę z daleka . Ta firma BYLA kiedyś dobrym pracodawca szkoda ze już tak nie jest.
17
Fakty! 2016-10-31 20:20:15
Popieram! Tak właśnie jest! Zero szacunku do pracowników, którzy uczciwie pracują. Układy są, ludzi mają za nic. Lubią ludzi którzy donoszą i liżą tyłek dla kierowników!!!
9
stal&gast 2016-11-09 15:12:44
rzadka już nie pracuje w Radomiu, wyje..... ją. generalnie zrobiła tyle syfu w tak krótkim czasie że się do tej pracy nie chce przychodzić.
Lit 2016-11-22 23:40:34
No fakt dążenia korporacyjne firmy są mocono na wyrost, sztuczne. Co by nie czytać tutaj to firma uczciwa wobec pracowników. Klimat w pracy, to "coś " że lubi się przychodzić do pracy pozostawia wiele do życzenia. Mimo że Olsztyn (rynek pracy) to ludzie rezygnują. Czy dużo i boleśnie niech już dyrekcja oceni.
5
Zostaw swoją opinię o Niczuk Metall - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Niczuk Metall