brak logo

Niczuk Metall

Olsztyn

Opinie o Niczuk Metall

Not 2015-08-26 00:22
Transcorn kiedyś był firmą tego samego właściciela, ale dziś poza adresem i podobieństwem w logo to nic te firmy nie mają ze sobą wspólnego.
look 2015-08-27 12:10
No nic oprócz tego, że jedną firmę prowadzi brat, a drugą jego siostra :-)
stefan 2015-09-11 09:49
a na temat zarobkow tojakie 1600zl czyba ze walisz wszystkie nadgodziny w tygodniu i malo kiedy w piatek wyjdziesz po 8 godz. pracy siedzisz dopuki ostatnie zamowienie nie bedzie zaladowane na tira i nie wyjedzie z firmy nie polecam tej pracy
1
Miodek 2015-09-11 14:04
nie polecaj, nie polecaj, ale dopóki pisz jak człowiek.
re- stefan 2015-09-11 14:06
A widziałeś kiedyś magazyn z niskim składowaniem? ;)
santi 2015-09-20 22:49
Jak nic wspólnego skoro właściciele to rodzeństwo?
marko 2015-10-12 23:00
A może ktoś napisać jakie są zarobki na magazynie?
1
Abc 2015-10-16 13:55
Co ty nie powiesz. Propaganda biurwy.
do wicia 2015-11-12 13:18
Dokładnie tak jak piszesz, tutaj niczego się nie dowiesz. Z wpisów zamieszczanych na tej stronie bije jedynie zawiść i polska mentalność " ja nie mam to inni też mieć nie powinni". Nie przejmuj się opiniami roboli im też się coś od życia należy, wiesz jak się wyżyją to im lepiej się te nakrętki wkręca :-). Szukaj informacji gdzie indziej.
Wacław 2016-01-20 22:20
Polacy to dziwna nacja... Mówi im się ze firma dno, a jednak każdy musi sprawdzic to na sobie. Trzymajcie się z dala od takich firm jak: Niczuk, Czmuda, Erko, Bujalski, Investa itp. czyli najlepiej wyjechać z Olsztyna, heheh. Na szczęście jest kilka innych firm bardziej pozytywnych,
3
kamal 2016-01-21 08:14
No dziwna , dziwna...a co wyrzucili Cię ze wszystkich wymienionych czy do żadnej Cię nie przyjęli?
ja 2016-02-17 08:00
Ogólnie, firma ok. Socjal, 13-stki, wczasy pod grusza. Ludzie spoko, jak wszedzie znajdą sie jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Normalne. Z pewnego rodzaju moobingien na jednym dziale sie zgodze, pracując tam miałam wrażenie , że jestem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale przez atmosfere jaką tworzyli ludzie(pracownicy fizyczni) było mi tam dobrze. Zaskoczył mnie tylko tekst prezesa "To jest firma w której nie rozmawia sie podczas pracy" , wiec jeżeli ktoś potrafi nie rozmawiać w ciągu 8 gdzin to polecam firme :) A co do prezesa to uważam , że to je4st młody człowiek który nigdy nie zaznał ciężkiej pracy w swoim życiu i nie umie docenić pracownika.
2
Lucek 2016-02-20 15:37
@Ja Twoja opinia jest pomocna bo firmę tworzą ludzie, z nimi spędza się pól dnia i trzeba się dobrze czuć, czasem się pośmiać, nie znam takich co są aktywni od rana do nocy. Też aplikuję na konstruktora.Poza lepszą kasą szukam spokojnej pracy żeby nie mobbingowano.
1
kamal 2016-02-22 12:50
@ja -a mogłabyś zprecyzować czy rozmawiasz czasami czy buzia Ci się nie zamyka? Bo to malutka różnica jest ...
Do roboty 2016-02-25 12:56
Do roboty sie wezcie :)
Czesiek 2016-03-19 16:30
Z tych skrajnie różnych i plotkarskich opinii nic się nie można dowiedzieć, czy warto aplikować,czy nie.....Z-ca kierownika produkcji mnie interesuje, długo wisi ogłoszenie...Ludzie piszcie o pracy nie głupoty jakieś bo to nie Pudelek.
1
Merkel 2016-04-24 19:43
Uuu to musiało być gorąco...hehe
1
sic 2016-05-01 11:17
Dużo postów poleciało ?
opiniotwórca 2016-05-19 16:18
12 tys na renkę
3
Pracownik 2016-09-10 21:45
Mobing! !!
10
Johny 2016-09-10 21:57
Ale na szczęście na jednym z działów :)
1
Kos 2016-10-06 17:35
Chcem na produjkcję, warto? Rekrutacja jest?
Or. 2016-10-09 10:56
Oferty są cały czas :) ale ludzie raczej uciekają.
9
Konrad 2016-10-10 21:16
trzeba być sobą, jak na każdej rozmowie kwalifikacyjnej niezależnie od stanowiska i doświadczenia trochę mieć na pewno, ja byłem na konstruktora i test był, nie poszło...
4
Fakty 2016-10-20 23:30
nie polecam pracy w tej firmie. Licza się układy i układziki ludzie którzy tam pracują (nie wszyscy) są zakłamani i oszukują nie tylko Prezesa (ogólnie jest zakłamanie). Szkoda mi prezesa tej firmy który odziedziczył dobra firmę i nie widzi nieprawidłowości która ma miejsce a ludzie którzy z nim blisko wspópracuja oszukują go (za plecami śmiejąc się z niego) i działają na szkodę firmy. Ludzie uczciwi i lojalni są tępieni . Dążenia firmy są na sile korporacyjne.Daleko dla tej firmy do etyki i godności człowieka a wiec proponuje omjiać ta firmę z daleka . Ta firma BYLA kiedyś dobrym pracodawca szkoda ze już tak nie jest.
37
Fakty! 2016-10-31 20:20
Popieram! Tak właśnie jest! Zero szacunku do pracowników, którzy uczciwie pracują. Układy są, ludzi mają za nic. Lubią ludzi którzy donoszą i liżą tyłek dla kierowników!!!
22
stal&gast 2016-11-09 15:12
rzadka już nie pracuje w Radomiu, wyje..... ją. generalnie zrobiła tyle syfu w tak krótkim czasie że się do tej pracy nie chce przychodzić.
7
Lit 2016-11-22 23:40
No fakt dążenia korporacyjne firmy są mocono na wyrost, sztuczne. Co by nie czytać tutaj to firma uczciwa wobec pracowników. Klimat w pracy, to "coś " że lubi się przychodzić do pracy pozostawia wiele do życzenia. Mimo że Olsztyn (rynek pracy) to ludzie rezygnują. Czy dużo i boleśnie niech już dyrekcja oceni.
19
Nick 2016-12-21 13:05
Domyślam sie, że cie wywalili po kilku dniach bo sie nie nadawałeś/aś, że takie głupoty wypisujesz
Jasiek 2017-04-11 09:03
Jedna z najgorszych firm w województwie Warmińsko-Mazurskim w branży technicznej. Piszę to z perspektywy pracownika nierobotnicznego. Możesz zacząć pracę w ww. firmie jeśli lubisz być zaszczutym, poniżanym, lubisz spędzać w pracy całe dnie i pracować za głodową pensję. Kierownictwo nie ma pojęcia o tym co robi. Bałagan, brak zasad, a co za tym idzie nerwy i stres, i to wszystko za niskie wynagrodzenie. Stanowczo nie polecam a nawet ostrzegam przed aplikowaniem do tej firmy.
16
JA 2017-04-17 12:00
Hahaha firma wystawiona na targach pracy w Olsztynie. Co nikt nie chce przyjść do pracy w firmie o jednej z najgorszych opinii w województwie?
11
Tak jest naprawdę ! 2017-04-24 22:04
Popieram! Tak jest naprawdę. Także nie polecam tej firmy .Pensje są najniższe jakie mogą być i jeszcze oszukują!Dno!
7
fik 2017-04-25 07:38
a na czym to poniżanie polega? i szczucie pracowników? możesz się rozwinąć pracowniku nierobotniczy?
Skąd ten stres?
Franka 2017-05-05 08:16
Morę prosić o opinie jaka atmosfera jest w dziale zakupów?
Mariusz 2017-05-05 10:35
W dziale zakupów jest najlepsza atmosfera w całej firmie pomimo tego,że to dział,gdzie pracy jest najwięcej! Polecam aplikować jeśli są wakaty.
3
Janusz 2017-05-12 20:00
Proszę o rzetelną opinie o tej firmie, poniewaz rozważam zatrudnienie w tej firmie.
Monica 2017-05-14 02:27
Firma, którą polecam. Pracuje tam mój brat. Jest w dziale ( coś od projektów,rysowania) ma super zarobki, między świętami miał wolne i majówkę też, każdy weekend wolny i pracuje z samymi młodymi. Nigdy nie mówił,że gdzieś jest źle w dziale i raczej chwalił całość.
2
HAHAHA 2017-05-24 17:35
Hahaha chyba żart! Albo kierownictwo pisze, żeby w końcu kogoś znaleźć do pracy bo nikt nie chce tam pracować
7
brat 2017-05-29 12:33
Monico Moniko Moni, bratu musi być "tam" jak w niebie skoro fatygujesz się wyszukać, wejść i dodać wpis na forum. Rzadko zdarza się kiedy siostra tak mocno kibicuje bratu i firmie, w której pracuje.
8
re hahaha 2017-06-01 15:55
A skoro Tobie tak tam źle bo czemu się nie zwolnisz?
Monica 2017-06-04 21:55
Tak bo ja nie mam roboty i składałam CV i nic...więc zaglądam co ludzie piszą. To moje prywatne zdanie było. Ty myśl co chcesz.
szrek 2017-06-08 03:17
Chciałem tam się przyjąć i praca by na pewno mogłaby mi się spodobać ale to jest poza Olsztynem i nie ma dojazdu , a nie jestem zmechanizowany [ bez prawka ] więc to był problem odmówienia pracy . Często Firma Niczuk Metall już od dawna ogłasza się na OLX szukając pracowników. Więc takie jest małe za interesowanie.
1
Kandydat 2017-06-20 14:29
Byłem na rozmowie. Z dyrektorka.... siedziała z groźna mina, aż strach się bać. Pytała o głupoty, nie umiałam powiedzieć czego dotyczy stanowisko, co miałbym robić. Jeśli praca wyglada jak rozmowa to dziękuje. Dramat
12
taka sobie 2017-06-25 20:01
ja też byłam. mina nie była groźna , pani wszystko wytłumaczyła. mało tego - dostałam zaproszenie na kolejną rozmowę . może po prostu się nie nadawałeś i nie chciała tracić czasu.
1
Kandytatka 2017-07-14 22:00
Ta blondyna??? Z pytaniami nie wiadomo skąd? Z mina nie pracuj tu. Strasznie niesympatyczna baba. To dyrektorka??? Niemożliwe. Bardzo tępa. A to już wszystko jasne
5
Były pracownik 2017-07-17 10:09
Dyrektorka Operacyjna w tej firmie to była asystentka Prezesa. Bez wykształcenia, myśle, ze nie jest nawet świadoma co powinna robić. Jak daleko zajdzie firma, gdzie na kluczowych stanowiskach są panie, które tylko przytakują Prezesowi, nie maja ani wykształcenia nie wspomnę o podejściu do ludzi i sposobie wysławiania się. Szkoda, bo poprzedni Prezes nie dopuściłby do tego. Firma jest fajna, ale zarządzania nie ma. Strategii nie ma.
7
Nick 2017-07-18 13:41
Szreku, ta firma na miejscu zatrudnia pewnie koło 100 ludzi.
Nie wiem na jakim dziale chciałeś pracować ale nie wierzę że nie byłoby z kim dojeżdżać.
Dominika 2017-07-19 15:41
@Kandytatka Spójrz proszę na regulamin forum, który znajdziesz tutaj: http://www.gowork.pl/regulamin Myślę, że nie ma potrzeby obrażania osób trzecich. Napisz proszę innym użytkownikom, jak oceniłabyś pracę w Niczuk Metall? Czy miałaś okazję podjąć tam zatrudnienie, czy byłaś tylko na rozmowie rekrutacyjnej? Jak oceniasz warunki, które proponuje pracodawca? @taka sobie Co powiesz na temat procesu rekrutacyjnego w Niczuk Metall? Jak podobała Ci się rozmowa kwalifikacyjna oraz warunki przedstawione przez pracodawcę? Czy zaproponowano Ci podjęcie współpracy?
xxl 2017-07-27 22:05
Czyżbyś został zwolniony ...
taka sobie 2017-07-27 22:20
Proces rekrutacyjny składał się z dwóch spotkań. Podczas jednego z nich sprawdzanie umiejętności pracy na programach komputerowych. Nie miałam wrażenia, że pytania , które mi zadawano są głupie. Niektóre może nie związane bezpośrednio ze stanowiskiem, ale całkiem do przejścia. I pewnie czemuś służą. Pani, która prowadziła rekrutacje sympatyczna i normalna. A myślę, że to jedna i ta sama:) Przedstawiła jasno warunki zatrudnienia , wszystkie dodatkowe korzyści oraz uzgodniłyśmy bardzo moim zdaniem przyzwoite warunki finansowe. Ja pracę dostałam. Może dlatego nie mam powodu żeby wypisywać to co " kandydatka". Jej się pewnie nie powiodło, a gdzieś trzeba żal pozostawić :)
Co do tego jak się pracuje wypowiem się po jakimś czasie . Na razie oceniam firmę i cały proces rekrutacyjny "na tak". Ale oczywiście każdy ma prawo do swojego zdania. Zwłaszcza Ci, którzy dalej szukają .
Zostaw swoją opinię o Niczuk Metall - Olsztyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Niczuk Metall