brak logo

Niczuk Metall

Olsztyn

Opinie o Niczuk Metall

ja 2016-02-17 08:00
Ogólnie, firma ok. Socjal, 13-stki, wczasy pod grusza. Ludzie spoko, jak wszedzie znajdą sie jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Normalne. Z pewnego rodzaju moobingien na jednym dziale sie zgodze, pracując tam miałam wrażenie , że jestem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale przez atmosfere jaką tworzyli ludzie(pracownicy fizyczni) było mi tam dobrze. Zaskoczył mnie tylko tekst prezesa "To jest firma w której nie rozmawia sie podczas pracy" , wiec jeżeli ktoś potrafi nie rozmawiać w ciągu 8 gdzin to polecam firme :) A co do prezesa to uważam , że to je4st młody człowiek który nigdy nie zaznał ciężkiej pracy w swoim życiu i nie umie docenić pracownika.
2
Lucek 2016-02-20 15:37
@Ja Twoja opinia jest pomocna bo firmę tworzą ludzie, z nimi spędza się pól dnia i trzeba się dobrze czuć, czasem się pośmiać, nie znam takich co są aktywni od rana do nocy. Też aplikuję na konstruktora.Poza lepszą kasą szukam spokojnej pracy żeby nie mobbingowano.
1
kamal 2016-02-22 12:50
@ja -a mogłabyś zprecyzować czy rozmawiasz czasami czy buzia Ci się nie zamyka? Bo to malutka różnica jest ...
Do roboty 2016-02-25 12:56
Do roboty sie wezcie :)
Czesiek 2016-03-19 16:30
Z tych skrajnie różnych i plotkarskich opinii nic się nie można dowiedzieć, czy warto aplikować,czy nie.....Z-ca kierownika produkcji mnie interesuje, długo wisi ogłoszenie...Ludzie piszcie o pracy nie głupoty jakieś bo to nie Pudelek.
1
Merkel 2016-04-24 19:43
Uuu to musiało być gorąco...hehe
1
sic 2016-05-01 11:17
Dużo postów poleciało ?
opiniotwórca 2016-05-19 16:18
12 tys na renkę
3
Pracownik 2016-09-10 21:45
Mobing! !!
10
Johny 2016-09-10 21:57
Ale na szczęście na jednym z działów :)
1
Kos 2016-10-06 17:35
Chcem na produjkcję, warto? Rekrutacja jest?
Or. 2016-10-09 10:56
Oferty są cały czas :) ale ludzie raczej uciekają.
9
Konrad 2016-10-10 21:16
trzeba być sobą, jak na każdej rozmowie kwalifikacyjnej niezależnie od stanowiska i doświadczenia trochę mieć na pewno, ja byłem na konstruktora i test był, nie poszło...
4
Fakty 2016-10-20 23:30
nie polecam pracy w tej firmie. Licza się układy i układziki ludzie którzy tam pracują (nie wszyscy) są zakłamani i oszukują nie tylko Prezesa (ogólnie jest zakłamanie). Szkoda mi prezesa tej firmy który odziedziczył dobra firmę i nie widzi nieprawidłowości która ma miejsce a ludzie którzy z nim blisko wspópracuja oszukują go (za plecami śmiejąc się z niego) i działają na szkodę firmy. Ludzie uczciwi i lojalni są tępieni . Dążenia firmy są na sile korporacyjne.Daleko dla tej firmy do etyki i godności człowieka a wiec proponuje omjiać ta firmę z daleka . Ta firma BYLA kiedyś dobrym pracodawca szkoda ze już tak nie jest.
38
Fakty! 2016-10-31 20:20
Popieram! Tak właśnie jest! Zero szacunku do pracowników, którzy uczciwie pracują. Układy są, ludzi mają za nic. Lubią ludzi którzy donoszą i liżą tyłek dla kierowników!!!
22
stal&gast 2016-11-09 15:12
rzadka już nie pracuje w Radomiu, wyje..... ją. generalnie zrobiła tyle syfu w tak krótkim czasie że się do tej pracy nie chce przychodzić.
8
Lit 2016-11-22 23:40
No fakt dążenia korporacyjne firmy są mocono na wyrost, sztuczne. Co by nie czytać tutaj to firma uczciwa wobec pracowników. Klimat w pracy, to "coś " że lubi się przychodzić do pracy pozostawia wiele do życzenia. Mimo że Olsztyn (rynek pracy) to ludzie rezygnują. Czy dużo i boleśnie niech już dyrekcja oceni.
19
Nick 2016-12-21 13:05
Domyślam sie, że cie wywalili po kilku dniach bo sie nie nadawałeś/aś, że takie głupoty wypisujesz
JA 2017-04-17 12:00
Hahaha firma wystawiona na targach pracy w Olsztynie. Co nikt nie chce przyjść do pracy w firmie o jednej z najgorszych opinii w województwie?
11
Tak jest naprawdę ! 2017-04-24 22:04
Popieram! Tak jest naprawdę. Także nie polecam tej firmy .Pensje są najniższe jakie mogą być i jeszcze oszukują!Dno!
7
fik 2017-04-25 07:38
a na czym to poniżanie polega? i szczucie pracowników? możesz się rozwinąć pracowniku nierobotniczy?
Skąd ten stres?
Franka 2017-05-05 08:16
Morę prosić o opinie jaka atmosfera jest w dziale zakupów?
Mariusz 2017-05-05 10:35
W dziale zakupów jest najlepsza atmosfera w całej firmie pomimo tego,że to dział,gdzie pracy jest najwięcej! Polecam aplikować jeśli są wakaty.
3
Janusz 2017-05-12 20:00
Proszę o rzetelną opinie o tej firmie, poniewaz rozważam zatrudnienie w tej firmie.
Monica 2017-05-14 02:27
Firma, którą polecam. Pracuje tam mój brat. Jest w dziale ( coś od projektów,rysowania) ma super zarobki, między świętami miał wolne i majówkę też, każdy weekend wolny i pracuje z samymi młodymi. Nigdy nie mówił,że gdzieś jest źle w dziale i raczej chwalił całość.
2
HAHAHA 2017-05-24 17:35
Hahaha chyba żart! Albo kierownictwo pisze, żeby w końcu kogoś znaleźć do pracy bo nikt nie chce tam pracować
8
brat 2017-05-29 12:33
Monico Moniko Moni, bratu musi być "tam" jak w niebie skoro fatygujesz się wyszukać, wejść i dodać wpis na forum. Rzadko zdarza się kiedy siostra tak mocno kibicuje bratu i firmie, w której pracuje.
10
re hahaha 2017-06-01 15:55
A skoro Tobie tak tam źle bo czemu się nie zwolnisz?
Monica 2017-06-04 21:55
Tak bo ja nie mam roboty i składałam CV i nic...więc zaglądam co ludzie piszą. To moje prywatne zdanie było. Ty myśl co chcesz.
szrek 2017-06-08 03:17
Chciałem tam się przyjąć i praca by na pewno mogłaby mi się spodobać ale to jest poza Olsztynem i nie ma dojazdu , a nie jestem zmechanizowany [ bez prawka ] więc to był problem odmówienia pracy . Często Firma Niczuk Metall już od dawna ogłasza się na OLX szukając pracowników. Więc takie jest małe za interesowanie.
1
Kandydat 2017-06-20 14:29
Byłem na rozmowie. Z dyrektorka.... siedziała z groźna mina, aż strach się bać. Pytała o głupoty, nie umiałam powiedzieć czego dotyczy stanowisko, co miałbym robić. Jeśli praca wyglada jak rozmowa to dziękuje. Dramat
13
taka sobie 2017-06-25 20:01
ja też byłam. mina nie była groźna , pani wszystko wytłumaczyła. mało tego - dostałam zaproszenie na kolejną rozmowę . może po prostu się nie nadawałeś i nie chciała tracić czasu.
1
Nick 2017-07-18 13:41
Szreku, ta firma na miejscu zatrudnia pewnie koło 100 ludzi.
Nie wiem na jakim dziale chciałeś pracować ale nie wierzę że nie byłoby z kim dojeżdżać.
1
Dominika 2017-07-19 15:41
@Kandytatka Spójrz proszę na regulamin forum, który znajdziesz tutaj: http://www.gowork.pl/regulamin Myślę, że nie ma potrzeby obrażania osób trzecich. Napisz proszę innym użytkownikom, jak oceniłabyś pracę w Niczuk Metall? Czy miałaś okazję podjąć tam zatrudnienie, czy byłaś tylko na rozmowie rekrutacyjnej? Jak oceniasz warunki, które proponuje pracodawca? @taka sobie Co powiesz na temat procesu rekrutacyjnego w Niczuk Metall? Jak podobała Ci się rozmowa kwalifikacyjna oraz warunki przedstawione przez pracodawcę? Czy zaproponowano Ci podjęcie współpracy?
xxl 2017-07-27 22:05
Czyżbyś został zwolniony ...
1
taka sobie 2017-07-27 22:20
Proces rekrutacyjny składał się z dwóch spotkań. Podczas jednego z nich sprawdzanie umiejętności pracy na programach komputerowych. Nie miałam wrażenia, że pytania , które mi zadawano są głupie. Niektóre może nie związane bezpośrednio ze stanowiskiem, ale całkiem do przejścia. I pewnie czemuś służą. Pani, która prowadziła rekrutacje sympatyczna i normalna. A myślę, że to jedna i ta sama:) Przedstawiła jasno warunki zatrudnienia , wszystkie dodatkowe korzyści oraz uzgodniłyśmy bardzo moim zdaniem przyzwoite warunki finansowe. Ja pracę dostałam. Może dlatego nie mam powodu żeby wypisywać to co " kandydatka". Jej się pewnie nie powiodło, a gdzieś trzeba żal pozostawić :)
Co do tego jak się pracuje wypowiem się po jakimś czasie . Na razie oceniam firmę i cały proces rekrutacyjny "na tak". Ale oczywiście każdy ma prawo do swojego zdania. Zwłaszcza Ci, którzy dalej szukają .
Poszukujący zmiany 2017-08-06 22:06
Czy na stanowisku "Specjalista ds. Obsługi Klienta" można liczyć na zarobki powyżej 4500 netto?
1
Ach 2017-08-19 18:03
Pracuje tu wiele lat i jest ok. Nigdy nie oszukali na kasie to co umówione to jest. Trzynastki wypłacają, premie uznaniową. Nawet socjal pełen. nie wiem po co piszecie tu te pie..rdoły.
Ach 2017-08-19 18:05
coś koło 200 teraz zatrudniają
Stary 2017-08-20 22:04
Pracuje ponad rok i jest spoko. Kasa "Olsztyńska". Mozna dorobic w nadgodzinach i sa premie. Pracowalem w kilku miejscach i tu raczej zapierdzielu nie ma. Polecam pojsc na rozmowe, rozejrzec sie po zakladzie, porozmawiac z ludzmi zamiast czytac subiektywye wypowiedzi. Jednemu sie podoba drugiemu nie. Najwiecej wyobrazaja sobie mlodzi niewykwalifikowani pracownicy. Stara gwardia trzyma sie roboty i nie narzeka.
Spawacz 2017-08-23 10:23
Nie ma zapierdzielu...kto to pisze takie kłamstwa...!!! Chyba ten co tam pracuje i nic nie robi lub jest zatrudniony do tych komentarzy.
Zgodzę się z tym,że kto chce to zarobi w miarę i też dopiero z czasem.
1
Spawacz 2017-08-23 10:23
Nie ma zapierdzielu...kto to pisze takie kłamstwa...!!! Chyba ten co tam pracuje i nic nie robi lub jest zatrudniony do tych komentarzy.
Zgodzę się z tym,że kto chce to zarobi w miarę i też dopiero z czasem.
kok 2017-08-30 17:27
Na co na poczatek moze liczyc pracownik na stanowisku magazyniera?
ciekawski 2017-09-02 14:50
Może ktoś skrobnąć kilka słów na temat kierownika zaopatrzenia?
Cystero 2017-09-06 16:29
Nie ma takiej oferty pracy. Szukają specjalisty ds. zakupów i w ogóle dużo ofert jest na ich stronie. Ja tam patrzę.
Dominika 2017-09-07 14:14
@ciekawski tak jak napisał @Cystero warto zaglądać na stronę firmy Niczuk Metall. Tam są ogłoszenia z ofertami pracy podzielone na produkcyjne i nieprodukcyjne. Aktualnie jest kilka ofert na nieprodukcyjne, bo widzę, ze raczej ten dział Cie interesuje: http://zamocowania.niczuk.pl/page/228/stanowiska-nieprodukcyjne. Które by Ci stanowisko pasowało? Będziesz aplikował?
Gregor 2017-09-10 16:22
Jak jest z praca w tej firmie? Rozmyslalem o pracy na magazynie ale przegladajac ogloszenia, to czesto pojawiaja sie oferty pracy tej firmy, tak jakby byla tam dosyc duza rotacja...
GrubyMichał 2017-09-18 11:10
cały czas szukają na różne stanowiska bo roboty jest od z...nia i nie wyrabiają. Dobrze choć że za nadgodziny płacą i premie dają
Gregor 2017-09-20 07:57
No czyli wiadomo, ze pracy jest. Ale ogolnie firma godna polecenia? Praca pon - pt czy weekndy tez?
Dominika 2017-09-22 11:10
@GrubyMichał odpowiesz użytkownikowi @Gregor? Ale z tego co widzę z Twojej wypowiedzi wynika, że jesteś zadowolony, bo mimo ciężkiej pracy masz zawsze zapłacone i jesteś doceniony premią. Nie mylę się i tak jest? Jeżeli tak to powiedz użytkownikom coś więcej na temat pracy w Niczuk Metall.
Zostaw swoją opinię o Niczuk Metall - Olsztyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Niczuk Metall