brak logo

Notel

Jastrzębie-Zdrój

Opinie o Notel

telemarketer 2010-09-08 20:08:09
żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!! uciekać
stamtąd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niskie zarobki i mobing!!!szefostwo skamianiałe, nie szanują i nie dbają o pracowników !!! [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] !!!
były pracownik 2010-10-26 19:05:43
Atmosfera ok za 5 godz pracy kasa ok ale niestety jak wszędzie plany sprzedażowe są na pierwszym miejscu mi się nie udało ale jest tam sporo osób które bardzo dobrze sobie radzą. To tak jak w sprzedaży i tak tak pomimo nacisku na sprzedaż jest bardzo miła atmosfera. Osoby które prowadzą szkolenia są wporządku i zawsze można liczyć na ich szkolenia. Ja żałuję, że mi się nie udało bo atmosfera super
Pracownik 2010-10-27 19:01:11
Jak dla mnie jest ok. Poki co daje rade. Pracuje tam 3 miesiac . Jest duzy nacisk na realizacje sprzedazy ale to normalne w takiej pracy. Jedynym duzym minusem jest to ze nigdy nie wiadomo kiedy zwolnia . Zalezy od realizacji a to nie do konca jest zalezne od nas .:-) Pozdrawiam
ona 2010-11-02 16:26:03
Czy płaca tam jest od godziny czy też od ilości sprzedaży?
pracownik 2010-11-03 18:22:06
płaca 8 zł brutto za godz od pon-pt po 5 godz dziennie sprzedaż musi być żeby się nikt nie czepiał
M 2010-11-10 09:08:14
Praca ok, szefostwo ok, tylko klienci rozni ;-) elastyczne podejscie do czasu pracy, kasa - podstawa godzinowa plus premie od wynikow, jak do tej pory jedna z najbardziej ludzkich firm w jakiej pracowalem
XYZ 2010-11-28 22:02:55
I pewnie dlatego ten"oboz" ma 4,5 gwiazdki .... i zadowolonych pracownikow ... Ciezka praca to fakt, ale jak ktos sie przyklada ma wyniki. Ja tam jestem zadowolona. 5 dni pracy po 5 godzin, moge studiowac. Robie swoje i nikt mi glowy nie suszy
byly pracownik 2011-06-08 11:41:53
praca ok, ale jesli chodzi o warunki jakie sa teraz to strach tam wracac, 4,5 za godzine za umawianie spotkan no i oczywiscie zmiana nazwy firmy na sarsus czyzby dlatego zeby nie bylo kojazone ? zal.pl
brak potwierdzenia ze sie tam pracowalo, brak certyfikatu po ukonczenia szkolenia za ktore sobie zadali 300 zl jak sie samemu zwolnilo a jak oni zwolnia to 150 zl... co jest niezgodne z prawem..
prac 2011-06-08 11:55:11
jakie premie od wynikow ? jakie premie.. czlowieku ty chyba zes na glowe upadl ze tam dostaniesz premie.. taa chyba taka ktora nigdy nie wynosila wiecej niz 50 zl to sie zgodze ale na nic wiecej nie ma co liczyc..
anonim 2011-06-08 20:27:32
hmmm kojazone raczej kojarzone wskaż chociaż jedną osobę która zapłaciła za szkolenie szkoda że ludzie nie potrafią rozmawiać tylko wylewają swoje żale na stronach internetowych.....problem jest jeden ludzie nie są nauczeni pracy i to jest problem nie pracodawców w Jastrzębiu tylko pracowników a gdyby wystawiali certyfikat to musieli by w nim zapisać że każdy do pracy chodzi jak chce i kiedy chce
beciaaaaa 2012-07-27 18:12:07
kolejna zmiana nazwy firmy tym razem Several.......
do lola 2012-10-04 11:01:22
Niestety opinie negatywne są prawdziwe, ponieważ sama się przekonałam o tym na własnej skórze. przed nimi pracowałam w innych instytucjach i tam się na prawdę pracowało. Miałabym odwagę powiedzieć nawet publicznie o negatywnej pracy w tej firmie.
ama 2015-01-14 00:27:39
Hej, może ktoś napisać jakie warunki obecnie proponuje Notel, bo widzę, że ktoś odświeżył temat, to może i mają otwartą rekrutację. Wiecie coś na ten temat, czy jednak nie ma co liczyć na przyjęcia? Możecie w ogóle napisać, gdzie mogę znaleźć ich aktualne ogłoszenia pracy? Z góry dziękuję za informacje.
jaro 2015-03-23 15:35:30
widzę tylko jedno ogłoszenie na juniora w warszawie. więc firma chyba na tyle jest rozwinięta i nie ma większego zapotrzebowania co daje wniosek że jest w niej stabilnie.no logiczne że jak się nie wyrabia planu to zazwyczaj dziękują.ale dające drugą wątpliwość jest własnie to że są spekulacje na temat opinii..
vinny 2016-05-11 19:02:54
Atmosfera jest dla mnie najważniejszą cecha przyszłej pracy. O tej firmie różne słuchy mnie dochodziły w tym temacie ,głównie jednak ludzie sobie ich chwalą. Co do stażu @romeik to wolałbym zacząć w czymś normalnym
Zostaw swoją opinię o Notel - Jastrzębie-Zdrój
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Notel